KERESÉS search-close

Pietro

5 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Pietro"

Eredményhirdetés: Pietro számára véget ért a verseny

Miután értékelték a versenyzők aznapi teljesítményét, a zsűrinek döntenie kellett. Végül Pietrónak kellett levennie a kötényét és elhagynia a Konyhafőnököt.

Lássuk, hogyan értékelte a zsűri a második feladat ételeit

Miután mindenki elkészítette a kedvenc alapanyagából készült ételét, a zsűri elé vitték a kreációkat. Rozina, Ákos és Zé pedig mindent alaposan végigkóstoltak.

A főzött alufólia története

Pietro szorgosan dolgozott kedvenc alapanyagával, azonban amikor a séf odament hozzá, hogy megnézze, jól halad-e, észrevette a szószban rotyogó kagylókat, és az azokat körbefogó alufóliát...

Így értékelte a zsűri a galambételeket

Miután letelt az idő, mindenkinek egyenként kellett a zsűri elé állnia: Kriszti, Ottilia, Márk, Pietro, Zsolt és Gábor ételét is végigkóstolták Fördős Zéék, majd pedig értékelték is őket - nemcsak az ízeket, de a találást is.

Galambmell Pietro-módra


szerző:
2016.09.26. 20:10
Galambmell Pietro-módra

Pietro az első feladatban azt a kritikát kapta, hogy étele elemei egyáltalán nem illenek össze. Egy nagyon jó gnocchit tálalt a kötelező galambbal. Vadragus ízesítésű mártása azonban nagyon tetszett Rozinának.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való