KERESÉS search-close

Pizza King

11 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Pizza King"

Készül a lombikra a Pizza King megjutalmazott futára

A Pizza King tulajdonosa, Melhem Saad nagyon elégedett volt Tomi munkájával és azt is megtudta, hogy feleségével nagyon vágynak egy babára, de természetes úton nem sikerül nekik. Ezért Saad felajánlotta, hogy állja a lombik költségeit.

Schobert Norbi segíti a Főnök inkognitóban pizzafutárját

Emlékeztek még a Főnök inkognitóban legelső részére? Gáspár Tomi és kedvese megtették első lépéseiket a babavállalás felé, amiben még Schobert Norbi is segít nekik!

Főnöke fizeti ki a lombikprogramot az alkalmazottjának

Kameránk előtt is elérzékenyült Tamás, akit a Főnök inkognitóban műsorból ismerhetnek. A futárként dolgozó férfi és párja lombikprogramját mostantól a családfő főnöke fizeti, mert annyira elégedett volt a munkájával, mikor inkognitóban mellette dolgozott.

Így telik Melhem Saad, a Pizza King tulajdonosának egy napja!

Melhem Saad beavatja a nézőket egy átlagos napjába, és elmeséli, hogyan lett egy mindenki által ismert és kedvelt brand a Pizza King. A teljes adást IDE KATTINTVA tudod megnézni!

Sokkoló! 13 éves kora óta súlyos betegséggel küzd a Pizza King dolgozója

A Pizza King alapítója, Melhem Saad először pizzakészítőként próbálta ki magát. A főnököt Janika tanította be, akiről megdöbbentő dolgok derültek ki a közös munka során. A teljes adást ITT tudod visszanézni!

A pizzafutár, aki éjt nappallá téve dolgozik, hogy legyen elég pénzük a lombik programra

A pizzakészítés után Melhem Saad, a Pizza King alapítója futárnak állt. Így ismerkedett meg Tomival, aki hónapok óta sikertelenül próbál családot alapítani kedvesével. A teljes adásért kattints IDE!

Óriási botrány! A Pizza King tulajdonosa már az első napon bezáratta új üzletét!

A Pizza King új üzletének nyitása áramszünettel indult, majd az alkalmazottak tankönyvi hibák sorozatát követték el. A főnök annyira ideges lett, hogy felfedte magát, és kiosztotta dolgozóit. A teljes adást ITT tudod megnézni!

A Pizza King üzletvezetője fejmosást kapott: „Ez az utolsó esélyed!”

Melhem Saad adott még egy esélyt az üzletvezetőnek, aki az új üzlet nyitásakor nem volt a helyzet magaslatán. A teljes adást ITT tudod visszanézni!

Nem fogod elhinni, hogy mivel jutalmazta meg két alkalmazottját a Pizza King főnöke a szembesítés során!

Jani, a pizzakészítő srác és Tomi, a pizzafutár nem akart hinni a szemének, amikor a főnök felfedte magát! Ami pedig ezután következett, könnyeket csalt a dolgozók szemébe! A teljes adást ITT tudod visszanézni!

A Főnök inkognitóban első részében: a Pizza King alapítója!

A Főnök inkognitóban első részében Melhem Saad, a Pizza King alapítója épül be az alkalmazottak közé, mert szeretné látni, hogy ki az, aki szívvel csinálja a munkáját a főnök távollétében is. A tulajdonos többek között kipróbálja a pizzakészítést és a futárkodást is. Április 29-én 22:05-kor az RTL Klubon!

Főnök inkognitóban EXTRA: Megmutatjuk, hogyan alakították át a Pizza King alapítóját!

Mielőtt Melhem Saad beépül a Pizza King dolgozói közé, sminkesek és maszkmesterek alakítják át, hogy ne gyanakodjanak az alkalmazottak. Extra videónkban nyomon követheted az átalakítás folyamatát! Ne feledd, hétfőn 22:05-kor Főnök inkognitóban az RTL Klubon!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való