KERESÉS search-close

Pumped Gabo

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Pumped Gabo"

Pumped Gabo a karanténban sem hanyagolja el izmait

Pumped Gabo ott segít, ahol tud. A nemzet Adonisza karantén idején sem tétlenkedik. Online, otthoni edzéseket tart, de emellett angol nyelvleckéket és autóápolási tippeket mutat, sőt fejébe vette, hogy ő lesz a következő sztár dj.

Szakmát váltott Pumped Gabo exe


szerző:
2019.10.12. 10:00
Szakmát váltott Pumped Gabo exe

Három éve mutattuk be: Pumped Gabo párja, Ági úgy döntött, pályát módosít. Eddig fitnesz versenyző volt, és szinte mindent elért, amit ebben el lehetett. Aztán nemrég Gaboval beköltöztek a Nyerő Páros villába, ahol megismerkedtek Kovács Dóriékkal.

Hírességek nehéz helyzetben, avagy Celeb vagyok, ments ki innen!

A Celeb vagyok, ments ki! innen tavalyi évadában Köllő Babettnek és Pumped Gabónak nem volt könnyű dolga az egyik bátorságpróbánál: Babett nem úszta meg szárazon, ugyanis Gabó, vagy, ahogy Ramóna nevezte, Babónak köszönhetően bogarakba, gusztustalan folyadékokba mártották, és a végén extraként némi tollat is kapott a színésznő.

ValóVilág függő lett Pumped Gabo?

Amikor Pumped Gabo feltűnt a közösségi médiában a mára már legendássá vált pumpálós táncával, még nem gondoltuk volna, hogy nem sokkal később vele elemzünk majd egy VV játékost. Márpedig így lett: két évvel ezelőtt kiderült, hogy Pumped Gabo évek óta jó barátja VVSomának, együtt gyúrtak, együtt buliztak és csajoztak.

Ami az adásból kimaradt: így foglalták el Palindáék a luxus lakosztályt

Sánta Laciék körbevezetést tartottak Alindáéknak a luxus lakosztályban, ahol Pali egy Gabo-féle ágyba ugrással indított!

Veiszer Alinda párja olyan szeretne lenni, mint Pumped Gabo

Teljesült Palindáék egyik nagy álma: utolsó éjszakájukat a luxus lakosztályban tölthették!

Így sírta el magát Pumped Gabo!

Emlékeztek még arra az egy évvel ezelőtti Nyerő Páros jelenetre, amikor a testépítő srác beszéde után mindenkinél eltört a mécses? Gabo és párja, Ági hirtelen a veszélyzónába kerültek és egy hajszál választotta el őket a kieséstől, ami a kigyúrt fiút mélyen megérintette és már-már búcsúzkodni kezdett a többiektől.

A Nyerő Páros versenyzői ezt tanulták Pumped Gabótól!

Gabo legendás táncára bizonyára mindenki emlékszik. A testépítő fiú tavaly beköltözött akkori párjával, Ágival a Nyerő Páros villájába, mikor ez egyik buli alkalmával szinte mindenkinek megtanította a saját és egyedi táncát. Egyébként a legjobban Papp Gergő örült ennek.

EZ ELÉG MENŐ: Kamaszok reppelnek érzéseikről

Egy luxusvillában, profi hangszereléssel, és szakemberek segítségével forgott a klipp, hátrányos helyzetű kamaszok rapben beszélnek gondjaikról, érzéseikről. Az Életrevaló Egyesület olyan kamaszoknak adta ezt a különleges lehetőséget, akik családok átmeneti otthonában kénytelenek élni, akár ideiglenesen is.

Pumped Gabo tánca mindent felrobbantott

Három éve már, hogy Pumped Gabót felfedezték a Balaton Soundon! Akkor a Fókusz az edzőteremben talált rá. Először nem akart interjút adni, végül csak sikerült szóra bírni. Egy nap alatt mém lett a táncából, sőt remixet készítettek belőle. Azt mondta, megismerik az utcán, és rengeteg kommentet kap.

Pumped Gabo a genetika áldozata?

Egy évvel ezelőtt óriási balhéval végződött Pumpedék baráti összejövetele. Úgy eldurvult a helyzet, hogy Ági ököllel esett neki Gabónak. A lány az interneten fedezett fel egy képet, ami lebuktatta párját. A Fókusz stábja megpróbált az igazság után eredni.

Pumped Gabo a konyha ördöge?

Hiába pumpálta fel magát Pumped Gabo egy évvel ezelőtt, kevés volt a konyhában, ahogy az a naturista páros is, akik a természetesség és a meztelen valóság híveként próbáltak valami jót kisütni.

Összehoztuk Pumped Gabót a felfedezőjével!

Akár egy első randi, olyan volt Pumped Gabo és Szilli Tamás első találkozása pont egy évvel ezelőtt, hiszen mindkét fiú nagyon izgatottnak tűnt, amikor összehoztuk a celebet azzal az újságíróval, aki annak idején rögzítette Gabo Balaton-parti táncát. Egyikük se gondolta volna, hogy a véletlenül elkapott mozdulatsornak köszönhetően Gabo az internet sztárja lesz később.

Valóságshow: Pumpedék a tévében!

Pont egy évvel ezelőtt derült ki, hogy kamerák követik Gabót és kedvesét mindenhová, miközben a kigyúrt srác akkor éppen szóba sem állt barátnőjével, anyjával pedig folyamatos volt az adok-kapok. A sorozat jeleneteit nem írták meg előre, így őszinte pillanatoknak lehettünk szemtanúi. De nem csak a pár életébe és hálószobatitkaiba leshettünk be, a család és a barátok is szerephez jutottak…

Újra összeálltak a Celeb vagyok, ments ki innen! sztárjai

Három hónappal ezelőtt három teljes hetet töltött együtt 12 celeb a Dél-afrikai dzsungelben. Szinte teljesen „idegenek” voltak egymás számára, de az a rengeteg megpróbáltatás, kihívás és kaland, amit közösen éltek át, összekovácsolta a csapatot.

Hoppá! Te láttad, hogy néz ki Pumped Gabo?

Az izmairól és védjegyévé vált koreográfiájáról híres celeb megmutatta, mi történt külsejével, amiből egyértelműen kiderül az is, hogy mivel töltötte az elmúlt időszakot.

Pumped Gabo csúcsformára készül!

Pumped Gabo legalább 10 kiló izmot vesztett, ami kétségbe ejtette az izompacsirtát. Nyáron a válla ment ki, ősszel pedig a Celeb vagyok, ments ki innen küzdelmeiben vett részt - ezek miatt nem tudott teljes erőbedobással edzeni. 73 kilogrammra fogyott vissza, ami miatt annyira szégyellte magát, hogy csak éjszaka mert lemenni az edzőterembe.

Így rúgta a bőrt Pumped Gabo Kabát Peti ellen

Hétfő este valóságos „celebrangadónak” lehettek szemtanúi az érdi Arénába kilátogatók. A futsal NB2-ben megrendezett találkozón a vendég piliscsabai csapatot a 272 első osztályú mérkőzésén 105 gólt szerző, 16-szoros magyar válogatott, dzsungelkirály vezette. A hazaiak legnagyobb sztárja pedig a sokkal szerényebb futball múlttal rendelkező, Pumped Gabo volt.

Új szerelme van Pumped Gabónak?

Pont egy évvel ezelőtt egy igen botrányos videót töltött fel a Facebookra Pumped Gabo. A felvételen nem Ágit csókolgatja, hanem a ValóVilág powered by Big Brotherből megismert Zsófit. A felvételt állítólag Zsófi juttatta el az egyik online bulvár oldalnak, mert elege lett abból, hogy a fiú kihasználja, és csak szórakozik vele. A nyilatkozatából az derül ki, hogy nem ez volt az első eset, amikor Gabo vele csalta meg  párját.

TOP3: Ezek voltak az Anikó Show legemlékezetesebb pillanatai

Február 19-én indul a talk show második évada, de addig is összegyűjtöttük nektek az eddigi legnagyobb meglepetéseket. Mutatjuk!

Bamako rali - Így éltük túl Afrikát

Az idei futamon ott volt kollégánk, Jász Zoltán, aki személyesen élhette meg a vidám pillanatokat, a homokkal való emberfeletti küzdelmet és azt az emberi drámát, hogy egy baleset miatt az egyik társuk élet és halál között lebeg még a mai napig is.

Pumped Gabo Afrikát is meghódította

Pumped Gabo nemrég teljesítette a Budapest – Bamako rali 9000 kilométeres versenyét és azt mondja, új emberként tért haza Afrikából. Gabo a Celeb vagyok ments ki innen győztesének és egyben legjobb barátjának Kabát Petinek számolt be élményeiről.

PUMPED GABO: Ez életem legnagyobb kalandja

A startnál még úgy tűnt, hogy a most éppen autóversenyzőnek álló Pumped Gabo lesz a magyar ralisport új csillaga, de a sors, úgy néz ki, egészen más szerepet szánt neki.

PUMPED GABO: a sivatagban tanul snowboardozni

Gabónak egy dologban szerencséje volt a Budapest-Bamako ralin, itt is sportolhatott. Az egyik táborhelyen ugyanis előkerült egy snowboard, amit mindjárt egy autó után kötöttek.

 

BUDAPEST-BAMAKO RALI: Egy kis történelem is belefért a versenybe

Pumped Gabo is meglepett minket, hogy mennyire perfekt angolból. Ez akkor derült ki, amikor elmentünk vele az egykori afrikai rabszolga kereskedelem központjába. Több mint 10 millió fekete rabszolgát indítottak innen útnak hajókon főleg az amerikai Baltimore-ba.

PUMPED GABO:

Pumped Gabo Bamako ralis élményeiről számolt be Kabát Petinek. Ha arra kíváncsi, hogy a Celeb vagyok ments ki innen nyertese is kipróbálná a hallotak alapján a kalandot? Akkor azt ITT nézheti meg!

 Milyen érzés volt rally versenyzőnek lenni? Pumped Gabo elmesélte!

Gabo megjárta a Budapest-Bamako rallyt. Afrikai útjáról többször be is jelentkezett a Reggelibe. Most viszont személyesen mesélte el, milyen is volt ennyi kilométeren keresztül száguldani a cél felé.

Új szerepben tündökölhet Pumped Gabo!

Pont egy évvel ezelőtt derült ki, hogy valóságshow főszereplője lesz Pumped Gabo és barátnője, Sebestyén Ági. Kiderült, hogy a műsor felvételei akkor már elkezdődhettek, illetve arról is beszámolt a Fókusz, hogy a reality Gabo és barátainak a mindennapjairól fog szólni.

Pumped Gabo teljesítette a Bamakót

Gabo már többször hangoztatta, hogy autóversenyzésből szeretne megélni. Meg is tette az első lépést efelé, elindult a 2018-as Budapest-Bamako-ralin, sőt célba is ért - két hét után vasárnap, január 28-án ért véget a verseny. A Balaton Soundon vicces táncáról elhíresült gyúrós srácból a hosszú utazás igazán mély érzéseket váltott ki. A Reggeliben pedig élőben jelentkezett Afrikából.

Pumped Gabo adta át a Budapest-Bamako rali legnagyobb adományát

A Budapest-Bamako ralin hagyomány, hogy minden évben adományt adnak a legszegényebbeknek. Idén egy nyomókutat kapott egy gambiai falu, amit Pumped Gabo adott át a helyieknek.

Pumped Gabo élőben a Budapest-Bamakóról!

Gabo óriási kalandra vállalkozott: ő is elindult az amatőr rally versenyen. Persze, már az út kezdetén gondokba ütközött, mostanra azonban már messze jár. Anna és Mikike élőben faggatták egy kicsit a flúgos futamról.

Pumped Gabóból még autóversenyző is lehet?

Egyelőre nagyon úgy tűnik, hogy erre nem lesz a válasz, hiszen Gabo már a Budapest-Bamako Rally első pár kilométerén lerobbant. Kíváncsi vagy, mi történt? Akkor most megmutatjuk!

 Rázósan indult Pumped Gabónak a Bamako

Pumped Gabo már legalább hatvan kilométerre lehet Budapesttől, a péntek délutáni rajt után egyelőre úgy tűnik ő az utolsó 42 ország 456 indulója között. A Budapest-Bamako Rallyra Japánból egy mini járgánnyal neveztek, de érkeztek Új-Zélandról, Brazíliából és az Egyesült Államokból is versenyzők.

Pumped Gabo játékfüggő lenne?


szerző:
2018.01.09. 07:45
Pumped Gabo játékfüggő lenne?

Gabónak 10 óra volt a leghosszabb, hogy egyetlen játékkal játszott. Vajon ez már játékfüggőségnek számít? Makai Gábor, pszichológus segítségével átbeszélték, milyen jelei vannak, ha valaki már ezzel a betegséggel küzd, és mit kell tenni, hogy ezen segítsenek.

Kifőzde: Kabát Peti és Gabo együtt fedezték fel a konyhát

Az alapanyag-találgatás után Peti nagy szemekkel nézett a házigazdákra: ugye, segítenek neki? Végül Rami vezette a helyes útra: ezekből valószínűleg fasírtot kellene készítenie. A főzés végén még a legnagyobb barátja, Gabo is besegített!

Fókusz Plusz 2017-12-30


szerző:
2018.01.01. 00:00
2017 első fele: szubjektív értékelés a sztároktól

Gyorsan elrepült 2017 is – amely ezúttal sem szűkölködött szórakoztató, megható és felemelő pillanatokban. Az esztendő értékelésében ezúttal öt híresség segített a Fókusznak: a dzsungel celebek első számú triumvirátusa: Kabát, Pumped Gabo és Wossala Rozina, továbbá a kebelcsoda Kelemen Anna és a humor mozsárágyúja, Dombóvári István.

Mit jelent Pumped Gabónak a karácsony?

Gyerekként még Gabo is az ajándékok miatt izgult, mostanra viszont sok minden átalakult benne. A versenyben rájött, hogy az a legfontosabb, hogy meghittek legyenek a családjával. De mi lesz akkor a gyorsan vett meglepikkel?

Fókusz 2017-12-21


szerző:
2017.12.21. 17:20
Megkérték Wossala Rozina kezét?

Az afrikai reptéren óriási meglepetés érte Rozinát, ami – higgyétek el – mindannyiótok szívét megmelengeti majd. Ráadásul hiába ért véget a Celeb vagyok, ments ki innen!, úgy tűnik, a három döntőst nem lehet elválasztani egymástól.

Fókusz 2017-12-18


szerző:
2017.12.18. 17:20
Pumped Gabo reméli, hogy máshogy fogja élni az életét ezután

A 2017-es Celeb vagyok, ments ki innen harmadik helyezettje úgy érzi, mintha nyert volna. Az biztos, hogy rengeteget tanult 11 társától, ami - saját bevallása szerint - hatással lesz az életére a jövőben.

Otthon is számíthat majd egymásra a TOP3?

A celebek romantikus vacsorával ünnepelték meg hármasban az utolsó éjszakájukat a dzsungelben. Gabo szerint, ő 10 évet öregedett, Rozina pedig úgy érzi, a két fiút bármikor felhívhatja, ha szüksége lenne rájuk. 

Pumped Gabo a 2017-es Celeb vagyok, ments ki innen! 3. helyezettje

A 21 napos dzsungelreality fináléjáig Rozina, Kabát és Gabo jutott el. Nézd meg a "bronzérmes" legjobb pillanatait!

Bátorságpróba: Kabát plexiszkafanderben állta az állatok támadását

Madárpókokat kapott a fejére, patkányokat és férgeket a lábára, kígyókat és csótányokat a karjaihoz. Kabát úgy érezte, ez volt az eddigi legnehezebb feladat a dzsungelben.

Bátorságpróba: Kabát és Gabo beletrollkodott Rozina játékába

Csípőspaprikákba kellett beleharapnia a gasztronautának, amit a két fiú nem tudott tétlenül nézni. A keménykedésnek - vagy ahogy Rami hívja, jaszkarizásnak - meg is lett az eredménye...

Bátorságpróba: Veszélyes állatok közé nyúlt be Gabo

Krokodilok, kígyók, csótányok, patkányok, madárpókok és kukacok álltak a celeb útjába a csillagvadászaton. Íme az eredmény!

Boldog szülinapot, Csacsi!

Különleges köszöntést kapott Puskás Peti a 33. születésnapjára Ramitól, a celebektől, és - nem utolsó sorban - Angélától.

Ki a legviccesebb, legérzékenyebb, és kiben csalódtak pozitívan a nézők?

A nézők ma három kérdésre is válaszolhattak a finalista celebekkel kapcsolatban. Íme az eredmény!

Báttya furcsa ˝harci˝ felkészítést kapott Tesótól

Kabát jobb keze a temető, bal keze a hullaház - legalábbis Gabo szerint, amit éppenséggel neki köszönhet, miután jól megedzette a táborban.

Bátorságpróba: Rozina elájult, Gabo bepisilt bungee jumping közben

Átélhették a celebek a szabadesés élményét, ami mindenkire másképp hatott. A legjobban Kabát volt megijedve a feladattól, ráadásul neki kellett utoljára ugrani, így végig kellett néznie, hogy mi történt a társaival...

Kabát és Gabo kényeztette a hölgyeket a dzsungelben

Egzotikus gasztrokalandban volt részük a celebeknek. Míg a csajok falatoztak, a srácok lesték a kívánságaikat. De persze ha Gabo és Kabát egymásra talalál, ott mindig történik valami extra...

A lányok alaposan lecsutakolták Gabót!

Babett és Klaudia miközben a kecskéket fürdették, rájöttek arra, hogy a testépítő fiúnak sem ártana egy alapos csutakolás.

Rozina a szívére vette Puskás Peti beszólását

A lány elmesélte Gabónak, hogy egész életében keményen küzdött mindenért, és az elért sikereit egyedül csak saját magának köszönheti.

Ramin és Petin csúnya bosszút állhattak a celebek!

Eljött a dzsungellakók ideje, most visszaadhattak minden borzalmas pillanatot, amit a két műsorvezető okozott nekik. Annyi biztos, Rami és Peti nem úszták meg torta nélkül a találkozót...

A dzsungel konyhafőnöke Pumped Gabo és Kabát Peti?

A sikeres Kincsvadászatnak az eredménye az volt, hogy a táborlakók palancsitát süthettek maguknak. A fiúknak kellett összerakniuk a hozzávalókat, és nekik kellett kisütniük a strucctojásból készült tésztát.

Extra videó: Gabo igazán otthon érzi magát a dzsungelben

Rendkívül megfogyatkoztak a celebek, és mostanra kifejezetten családias légkör alakul ki a táborban. Ennek a meghitt pillanatnak pedig Gabo végül hangot is adott...

Kincsvadászat: Kiderült, ki a legkreatívabb celeb a dzsungelben!

Valóságos activity csatában vehetett részt az öt bent maradt versenyző. Azonban a helyzet nem volt ennyire egyszerű, mert nehezített körülményekkel is meg kellett küzdeniük a dzsungellakóknak, és megsúgjuk, hogy Frank volt az egyik...

Pumped Gabo a saját ürülékének csapdájába esett?

Már hetek óta tudjuk, hogy Gabo nem szereti a pottyantós wc-t, emiatt a természet lágy ölén szokott könnyített magán. Most eljött az ideje annak, hogy amit "szétszórt" a dzsungelben, azt most össze kellett szednie. De nem egyedül...

Adrienne szeretné, ha Kabát nem keverné össze Klaudiával

Megható pillanatokat éltek át a celebek a dzsungelben. Rozinának édesanyja, Gabónak Luna, Babettnek kislánya, Klaudiának anyukája, Alexának párja, Petinek pedig természetesen Adrienne küldött üzenetet.

Bátorságpróba: Patkányok és kígyók biztosították a rettegést a dzsungelmúzeumban

Kiállítási tárgyakként küzdöttek meg saját vacsorájukért a celebek. Babett még a félelmetes feladat megkezdése előtt kimondta a büvös mondatot: Celeb vagyok, ments ki innen! De vajon hogy bírták a többiek?

Klaudia sírva kért bocsánatot Gabótól

A srácok igazán kedves és romantikus meglepetéssel készültek a lányoknak. Gabo Klaudiának és Babettnek, Kabát pedig Alexának és Rozinának adta át az ajándékot, mint egy olajágat, a béke jeléül.

Kabátot és Gabót általános iskolai feladatokkal leckéztették

Komoly feladványokat kaptak a srácok a táborban Ramitól és Petitől. Voltak matek-, irodalom-, ének-zene és környezetismeret feladatok is. Íme a megoldások!

Gabo letapizta a szűz dzsungellakó mellét

Különös meglepetést kaptak a celebek. A táborba új lakó költözött egy hölgy személyében, aki Gabó szerint megérett a szüzességének elvesztésére.

Celebek aranyköpései a dzsungelben

Összeszedtük a legviccesebb celeb-aranyköpéseket és legjobb beszólásokat, amelyekben az idei „Celeb vagyok ments ki innen” játékosai az élen jártak!

„Háború” a dzsungelben


szerző:
2017.12.14. 18:00
„Háború” a dzsungelben

Ki gondolta volna két héttel ezelőtt, hogy eddig fajul a helyzet a celebek között a dzsungelben? A nemek háborújának lehetünk tanúi, pedig ez tényleg csak egy játék lenne, aminek vasárnap este vége.

CSAJOS DUMA: Gabó és Kabát Peti barátnői egymás közt

Megkérdeztük a celebek itthon maradt családtagjait, milyen aranyköpésekre emlékeznek a műsorból. Kabát Peti barátnője, Róka Adri és Gabo párja, Luna vidáman sztorizgatott kameránk előtt a fiúkról.

Szafari túra dínókkal és leopárd kinézetű zsiráfokkal

Gabo, Kabát és Rozina szafari túrára indultak, és olyan állatokkal találkoztak útközben, amikről lehet, hogy még te sem hallottál!

Klaudia és Gabo konfliktusa kezd eldurvulni

Gabo szerint Klaudia bunkón szólt hozzá, ezért nem csinálta meg azt, amit a lány kért, Babett szerint azonban egészen másról van szó: a srác csak kifogást keresett, hogy ne kelljen kitakarítania a wc-t.

Gabo a kecskének: ˝Gyere, báttya!˝

Cicciolina és Gabo eldöntötték, hogy kicsit megsétáltatják a kecskéket. A srác elcsalogatta magával Tenyát, ám a művésznő nem bírt Andikával.

A Csótánykirálynő kezébe került a hatalom

Élő állatokkal a szájukban küzdött meg az uralkodásért Gabo és Kaludia. Fej-fej mellett haladtak, mígnem a hatalmas csótány eldöntötte a celebek sorsát.

A dzsungel 10 parancsolatával akarják betörni Gabót a lányok

Alexa, Rozina és Klaudia megelégelte Gabo méltatlankodását és viselkedését, ezért úgy döntöttek, papírra vetik követeléseiket. Íme a srác reakciója...

Nőuralom van a dzsungelben?

Kabát Peti és Pumped Gabo rájöttek, hogy mi lehet a feszültség forrása a táborban...

Pumped Gabo: ˝F***om a lovagiasságba!˝

A lányok kitúrták Gabót a riportszobából, amit a srác nem tudott tolerálni. Mikike próbálta jobb belátásra bírni a tábortűz mellett méltatlankodó számkivetettet.

Kincsvadászat:

Gabóra és Babettre egy kiadós lakoma várt a Kincsvadászaton. A feladat elsőre könnyűnek tűnt: annyit kellett enniük, amennyit csak bírnak. A végén azonban majdnem kikívánkozott a sok finom falat...

Tenya barátnőjének a levele hatalmas vihart kavart a táborban

Mikor Tibor megtudta, hogy a barátnője már nem várja haza, lelkileg összetört. Az érzelmi sokk kihatott Gabóra is, aki azzal vádolta meg Andit, hogy a szakításról, és mindenről csak ő tehet.

Gabo megható ajándékától könnyekben tört ki Mikike és Babett

A szülinapos testépítő egy telefonhívást kapott ajándékba, melyről bárkit felhívhatott volna, akit csak akar. Gabo viszont úgy döntött, Babettnek nagyobb szüksége van erre a lehetőségre, így a színésznő felhívhatta a családját pár percre.

Az éhség kihozta Gabóból az állatot?

Andi és Babett egy percre elhitték, hogy a fiatal srác intelligensebb, mint ahogy hitték, de csalódniuk kellett, ugyanis Gabo egyszerűen nem bírt ellenállni a kísértésnek, és képes lett volna vacsorára megfőzni egy ártatlan rákot.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való