KERESÉS search-close

Puskás Peti

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Puskás Peti"

Újabb akció a nyírbogáti szaporító telepen: Dallos Bogi nem bírta könnyek nélkül

Nem csoda, hogy potyognak Dallos Bogi könnyei, siralmas látvány fogadta azt a csapatot Nyírbogáton, amelyet 11 állatvédő szervezet tagjaiból verbuváltak össze. A társasággal tartott Puskás Peti is, aki már másodszor jár a borzalmas helyszínen. Tavaly tavasszal Petiék 108 kutyát mentettek ki ugyanerről a telepről. Az elkövetők ellen már tavaly is nyomozás indult, és kevesen gondolták volna, hogy alig több, mint egy évvel később ismét közbe kell lépni. A mostani házkutatás alkalmával újabb 58 ebet, 7 kecskét és 5 macskát foglaltak le és mentettek ki.

SZAPORÍTÓ TELEP: „Bogit is földhöz vágta ez a benyomás”

Puskás Peti másodjára vett részt egy illegális szaporítótelep felszámolásában Nyírbogáton. A mostani alkalomra szerelmét, Bogit is magával vitte, aki érthető módon nehezen viselte a látottakat. Peti azt mondja, kikiálthatjuk a szaporítókat első számú ellenségként, de arról se feledkezzünk el, hogy vásárlók nélkül nem működhetne tovább ez az iparág.

KLIPPREMIER! Puskás Peti Trokán Nórával, Lábas Vikivel és Buzás Bencével készített egy dalt

Közös klipet adott ki Lábas Viki, Trokán Nóra, Puskás Peti és Buzás Bence. A Csak egy pillanat című új dal és klip a természetfotósok ezreit megmozgató Varázslatos Magyarország 10. évfordulójára készült. Viki, Nóra, Peti és Buzás Bence, a Stolen Beat frontembere a magyarországi nemzeti parkok fontosságára és védelmére hívják fel a figyelmet.

Dallos Bogit a legsikeresebb magyar fiatalok között jegyzik

Dallos Bogi tavaly, az X-Faktor új női mentoraként vált igazán népszerűvé. Legutóbb egy komoly szakmai elismerést is kapott: ő lett a Forbes magazin 30 alatti 30 sikeres fiatal listáján az első helyezett. Bogi 2020-ra nagykoncertet, rengeteg új dalt és klipet tervezett, ám a koronavírus felülírta számításait. A nehézségek ellenére Petivel feltalálják magukat: házi stúdiót alakítottak ki és berobbantak a TikTokra a táncos videóikkal.
Bogival készült interjút, itt megnézheted hosszabban.

Megtaláltuk a magyar hírességek érettségi tablóképeit

Két éve mutattuk be: a tablóknál pontosabb korképet nehéz találni, divat, stílus és trendek köszönnek vissza róla. Eddig soha, sehol nem látott érettségi fotókkal és a legújabb tablódivattal jövünk.

Bemutatjuk azokat az anyukákat, akiknek a hírességeinket köszönhetjük

Két éve mutattuk be: sztárok köszöntik anyukájukat május első vasárnapján. A Peller-nővérek, Puskás Peti és Nyári Dia is ünnepel. Pintér Tenya pedig verssel élteti az édesanyákat.

Művészek karanténban – Már a KFT Afrikája is vírusos?

A több hete tartó bezártság a művészekből olyan tulajdonságokat és tehetséget is kihozott, amiről nem is tudtuk, hogy bennük van… Nézzünk is meg egy összeállítást!

Puskás Peti már tudja, milyen gyerekei születhetnek Dallos Bogitól

A koronavírus miatt sokan maradnak önkéntes karanténban. Így tett Dallos Bogi és Puskás Peti is, akik különleges módszerrel ütik el az időt: táncos kihívásokkal szórakoztatják magukat és követőiket. Kapcsoltuk Puskás Petit és Dallos Bogit.

Puskás Peti és Dallos Bogi: ˝Mi is itthon maradtunk, hiszen most ez a feladatunk!˝

Puskásk Peti és Dallos Bogi, az X-Faktor mentorai is csatlakoztak az RTL Magyarország kampányához, melynek keretében azok előtt tisztelgünk, akik azon dolgoznak, hogy ne álljon le az élet.

Ezúton is köszönjük odaadásukat! 
#együttsikerül #maradjotthon #rtlmagyarország 

Sebestyén Balázs az X-Faktorban?

A Nyomozók, élükön Sebestyén Balázzsal. kegyetlenül véleményezték a Krokodil produkcióját. Lehet, hogy Puskás Petinek át kell adnia a mentorszékét a nyomozónak?

KLIPPREMIER! Megosztó témához nyúl Puskás Peti legújabb klipje

Elkészült Puskás Peti legújabb klipje a Amárkádcsakénleszek. Az énekesnek fontos üzenete van ezzel a dallal, a Reggeliben azt is elárulta, hogy mit szeretne elérni vele.

Vegán étrend: divat vagy tudatos döntés az egészség és a környezetvédelem mellett?

Csirkepörkölt nokedlivel, hurka-kolbász, szalonna vagy éppen borjúpaprikás ... helyett: céklás rizottó, füstölt tofu, esetleg sülthagymás szejtán. Merthogy a húsmentesség az elmúlt években szinte már-már divattá vált: egymás után nyílnak a vegán éttermek, és mára gyakorlatilag bármilyen ételt elkészíthetünk anélkül, hogy állati eredetű terméket fogyasztanánk. De vajon mire vagyunk kódolva? Együnk húst-hússal, vagy mellőzzük azt és váltsunk inkább csakis zöldségekre és gyümölcsökre?

Keleti Éva egyetlen fotója egy egész életről mesél

A pillanat művészete. Így beszél hivatásáról Keleti Éva Kossuth-díjas fotográfus, aki különleges élménnyel ajándékozta meg azokat, akik megnézték kiállítását a budapesti Műcsarnokban. Személyesen vezette körbe a látogatókat színészekről készült portréi között és mesélt. Olyan történeteket a magyar színházi világról, amiket rajta kívül csak kevesen ismernek.

PUSKÁS PETI ÉS DALLOS BOGI: Mindketten meghatódtak a Keleti Éva képek láttán

Az X-Faktor két sztárja a Keleti Éva kiállításon járt a budapesti Műcsarnokban, amikor összefutottak stábunkkal. Peti elárulta, éppen akkor tudta meg Éva nénitől, hogy Miskolcon először a nagypapáját fotózta Pöttyös szerepében.

Az X-Faktor tévében nem látott jelenetei is lázba hozták az internetezőket 2019-ben

Voltak produkciók és kulissza mögötti jelenetek, amik nem kerültek adásba, de a műsor hivatalos weboldalán meg lehetett nézni őket. Százezreket érdekeltek azok a versenyzők is, akik tehetségüknél vagy épp ügyetlenségüknél, kirohanásaiknál fogva emlékezetes pillanatokat okoztak. Ezek voltak a legnézettebb videók a tévében nem látott jelenetek közül 2019-ben!

A botrányos mikrofondobálás 2019-ben is mindent vitt az X-Faktorban

Elképesztően sikeres évadon vagyunk túl a tehetségkutató történetében, a 9. X-Faktor december 14-én Ruszó Tibi győzelmével ért véget. Most összegyűjtöttük azokat a részleteket az adásokból, amikre a legtöbben voltak kíváncsiak idén.

Vanek Andor produkciója után sírva fakadtak a mentorok, ByeAlex is

Dallos Bogi hatódott meg először az emlékeken, amiket Andor idézett fel benne, a fiú saját mentora, ByeAlex pedig beszélni sem tudott.

Ruszó Tibi megmutatta, hogy bárki ki tud törni

Puskás Peti szerint az az alázat és szorgalom, amit Tibitől láttunk, példaértékű. Gáspár Laci úgy gondolja, Tibi nemcsak ma, az egész műsor alatt a legjobb volt.

Puskás Peti: „Te sztár vagy, nincs kérdés”

A mentorok elégedettek voltak Vanek Andor első saját dalával és annak is nagyon örültek, hogy táncolt is a színpadon.

Zdroba Patrik saját dala megidézte ByeAlex gyerekkorát

A 80-as évek világát hozta vissza a Kevés a szó című dal, amit Puskás Peti öccse, Puskás Dani írt Patriknak. A mentorok szerint egy igazi show volt a színpadon.

Puskás Peti: „Ez nem jó éneklés, ez kiváló éneklés, Tibi”

A mentorok szerint Tibi első saját dala egy tökéletes találkozás szerzemény és énekes között. ByeAlex az értékelés végén elmondta, hogy nem hitte volna, mennyire sokat fog tanulni a 16 éves fiútól és ezért nagyon hálás.

ByeAlex ás Gáspár Laci között komoly vita robbant ki Vanek Andor miatt

A mentorok megdicsérték Andort az Álomarcú lány miatt, egyedül Gáspár Laci érezte úgy, hogy a fiú nem tett hozzá semmit magából ehhez a dalhoz. Lacinak hiányérzete volt, Alex szerint viszont Andor kockáztat a legtöbbet.

Zdroba Patrik csodaszépet énekelt, még úgy is, hogy Laci végig körülötte bohóckodott

Gáspár Laci Deadpoolnak öltözve balettozott, amíg Patrik Celine Diont énekelt, ami óriási humorforrás volt, de Patrik mégis végig érzelmesen és stabilan énekelt. A mentorok szerint megérdemelné a győzelmet.

Puskás Peti: „Ez egy hibátlan produkció volt”

Gáspár Laci úgy gondolja, istennek terve van Tibivel és sorsszerűnek érzi azt, hogy eljutott az X-Faktorba. ByeAlex pedig elmondta: nem tudja, hogy csinálja ez a 16 éves fiú, de sosem látta bizonytalannak, mindig stabil volt mentálisan és ő is rengeteget tanult tőle.

 Ők a 2019-es X-Faktor döntősei!

A nézők szavazatai alapján Manuelnek kellett elhagynia a versenyt, így a döntőbe Ruszó Tibi, Zdroba Patrik és Vanek Andor jutott.

Gáspár Laci Zdroba Patriknak:

A mentorok szerint Patrik produkciója mindent vitt...

Dallos Bogi Patriknak:

A mentorokat teljesen elvarázsolta Patrik és Erika produkciója...

ByeAlex most nagyon nem értett egyet Gáspár Lacival

Andor produkciója után eltérő vélemények születtek...

Gáspár Laci különleges ajánlatot tett Vanek Andornak

A mentor elárulta, hogy nagyon szeretne közös dalt énekelni Andorral...

Gáspár Laci:

A mentorok úgy érzik, a fiatal énekes túlságosan magára vette a kapott kritikákat, és itt lenne az ideje, hogy elengedje végre őket...

Puskás Peti:

A versenyző egyéni produkciója levette a mentorokat a lábukról...

Gáspár Laci kemény kritikával illette Ruszó Tibi és Kökény Attila duettjét

A mentor úgy érezte, nem sikerült jól felépíteni a közösen elénekelt dalt.

Sosem látott videók a Madách Színház művészeiről!

Puskás Peti, Nagy Sándor, Gallusz Nikolett és Feke Pál is voltak kezdők, amikor még csak álmodozhattak a szerepekről, amikben ma már parádéznak. Teltházas estéken és sikerdarabokban játszanak a Madách Színház sztárjai, de mi volt régen, amikor elkezdték? Milyenek voltak ők és milyen lesz a következő generáció? Sosem látott videók a kezdetekről, amiket ők is csak most néztek meg először!

Ismét ketten búcsúztak az X-Faktortól

Az X-Faktor 2019-es évadának harmadik élő showjában, a versenyzőknek már két produkcióval kellett bizonyítaniuk. A továbbjutást jelképező két székért pedig hatalmas harc folyt. Végül Bagdi Enikő és Burai Renátó számára véget ért az X-Faktor.

ByeAlex Manuelnek: „Olyan, mintha lenne egy fiam...”

Megható mondat hagyta el a mentor száját a srác értékelése közben. 

Puskás Peti szerint Zdroba Patrik esélyes a győzelemre!

Így értékelték a mentorok Zdroba Patrik második produkcióját a 2019-es X-Faktor harmadik Élő show-jában.

Ruszó Tibi produkcióján összekaptak a mentorok

Bár Bogit, Petit és Alexet is lenyűgözte az X-Faktor versenyzője, Laci nem igazán értett egyet velük. Sőt!

Dallos Bogi: „Szerintem ez egy győztes produkció volt!”

Mind a négy mentor állva tapsolt Vanek Andornak, ráadásul ódákat zengtek a srácról!

ByeAlex: „Ez a produkció a totális semlegesség hatásával volt rám”

Alexet nem igazán győzte meg Burai Renátó második körös produkciója, ráadásul szerinte az X-Faktor versenyzője nem is énekelt tisztán. Vajon a többiek hogyan vélekedtek?
 

ByeAlex beszólt Gáspár Lacinak: „Öreg vagy ehhez a műfajhoz”

„Én csak mosolyogni tudok” - mondta Alex, miközben végighallgatta mentortársai véleményét Manuel produkciója után. Persze neki is megvolt a sajátja...

Gáspár Laci Bagdi Enikőnek: „Vérzik a szívem érted!”

Egyik mentort sem sikerült lenyűgöznie Enikőnek. Sőt, Alex szerint „ez pusztulat volt”...

A mentorok szerint „iszonyatosan félrement valami” Burai Renátó produkciójánál


Bár Laci pozitív kritikával illette mentoráltja előadását, Bogi, Peti és Alex nem igazán értettek vele egyet...

Puskás Peti szerint Ruszó Tibi egy igazi trubadúr!

Így értékelték a mentorok Ruszó Tibi produkcióját a 2019-es X-Faktor harmadik Élő Show-jának első körében.

ByeAlex szerint ez az igazi Vanek Andor!

Bár a mentor nem igazán lelkesedik Billie Eilish-ért, mégis úgy érzi, hogy mentoráltja teljes mértékben meg tudja találni önmagát az amerikai énekesnő dalában. 

ByeAlex: „Te vagy ennek a műsornak a hangterjedelme”

Így értékelték a mentorok Zdroba Patrik produkcióját a 2019-es X-Faktor harmadik Élő Show-jának első körében. 

Ketten búcsúztak az X-Faktortól


szerző:
2019.11.24. 00:22
Ketten búcsúztak az X-Faktortól

Az X-Faktor 2019-es évadának második élő showjában, ismét székes feladat várt a versenyzőkre, amely feszült és izgalmas pillanatokat tartogatott. Dárdai Blanka és Take3 számára pedig véget ért az X-Faktor.

Gáspár Laci megható köszönetet mondott Ruszó Tibinek

Mivel az X-Faktor versenyzője Laci dalát énekelte el a második Élő show-ban, a mentorban feltörtek az érzelmek.

ByeAlex Zdroba Patriknak: „Nagyon raj vagy!”

Mind a négy mentornak leesett az álla a versenyző produkciójától. 

Puskás Peti: „Ez a legrosszabb produkció volt a mai este folyamán

A mentor kemény kritikával illette Dárdai Blanka produkcióját.

ByeAlex: „Büszke vagyok rád, Andor. Szerintem te vagy a legjobb!”

Így értékelték a mentorok Vanek Andor produkcióját a második Élő show-ban.

A mentorok szerint Bagdi Enikő egy teljesen új arcát mutatta meg

Így értékelték a mentorok az X-Faktor versenyzőjének produkcióját. 

ByeAlex Burai Renátónak: „Figyelj, haver: higgy magadban!”

Az X-Faktor mentora szerint, ha a versenyző ezen az úton jár tovább, rá fog találni a szerelem.

ByeAlex a Take 3-nek: „Kedvelném, ha én lennék a mentorotok!”

Meglepő kijelentés hagyta el az X-Faktor mentora száját...

Puskás Peti vigasztalta a Take 3 lányait

A csajok eléggé maguk alatt voltak az első Élő show miatt, ugyanis szerintük nem jött át az az energia a képernyőn keresztül, amit ők a stúdióban éreztek. Mentorukkal a próbák alatt visszanézték előadásukat. 

Ezek voltak az elmúlt évek legnagyobb balhéi az X-Faktorban

Tavaly ezen a napon mutattuk be: nemcsak a versenyzők számára óriási a tét az X-Faktorban, ugyanis a mentorok számára is presztízskérdés, hogy versenyzőjük meddig jut el. Ezért nem csoda, ha néha a nézők is szemtanúi lesznek olyan parázs vitáknak, amelyre legutóbb az első élő show-ban volt példa. A balhé óta a mentorok most álltak először kamera elé.

Kik azok a sztárpárok, akik egy műsorban jöttek össze?

Dallos Bogi és Puskás Peti, az X-Faktor két mentora között a szerelem lángja a tehetségkutató forgatása közben lobbant fel néhány hónapja. De nem csak ők az egyedüliek, akiket a közös munka hozott össze. Összegyűjtöttük azokat a sztárpárokat, akik együtt dolgoztak, és azóta elválaszthatatlanok.

Már hónapok óta tart a románc Dallos Bogi és Puskás Peti között

Lebuktak, ezért nem titkolja tovább az X-Faktor két mentora, Dallos Bogi és Puskás Peti, hogy egy párt alkotnak. A tehetségkutató ítészeiről először csütörtök reggel a Star magazin közölt olyan lesipuskás fotókat, amelyeken egy étteremben egymáshoz bújva ölelkeznek. A fotók két hete készültek, készítője pedig azt mondta, szerelmemnek nevezték egymást vacsora közben és több csók is elcsattant köztük.

Puskás Peti élő adásban veszett össze Gáspár Lacival

Tavaly ezen a napon mutattuk be: nagy vitát váltott ki szombaton az egyik produkció az X-Faktorban. A mentorok egymásnak feszültek, Puskás Peti élő adásban kiabált Gáspár Lacival.

ByeAlex Anti bácsinak: „Nem sikerült előadnod ezt a dalt!”

Így értékelték a mentorok Balogh Antal (Anti bácsi) produkcióját!

Puskás Peti Manuelről: „Ez a srác a legjobb!”

Így értékelték a mentorok Manuel produkcióját az első élő show-ban!

Dallos Bogi a Take 3-nek: „Egy igazán vagány csajcsapat voltatok!”

Így értékelték a mentorok a Take 3 produkcióját az első élő show-ban!

ByeAlex Dárdai Blanka produkciója után: „Számomra leszakadt az ég!”

A mentorok teljesen elámultak Blanka produkciójától! Így értékelték a lány éneklését!

Gáspár Lacit meglepte Ruszó Tibi: „Erre nem számítottam!”

Így értékelték a mentorok Ruszó Tibi produkcióját az első élő show-ban!

Gáspár Laci Bagdi Enikőnek: „Benned van a lehetőség, hogy egy szép festmény legyél!”

Puskás Peti szerint misztikum és rengeteg tehetség van Enikőben. Így értékelte a lány produkcióját a többi mentor!

Dallos Bogi a C.O.O.L.-nak: „Nagyon-nagyon hamis volt!”

Bogi, Alex és Laci is egyetértett abban, hogy Puskás Peti mentoráltjainak produkciója nem volt az igazi.

Puskás Peti Burai Renátónak: „Ez nem előadóművészet volt!”

Míg Puskás Peti éles kritikával illette Renátót, Dallos Bogira hatott a srác produkciója! Így értékelték a mentorok Gáspár Laci mentoráltjának éneklését!

Gáspár Laci a Sperantának: „Mindannyian tudtok! Nagyon tudtok!”

ByeAlex szerint Szandi sokat hibázott. Dallos Bogi és Gáspár Laci szerint viszont csodálatosak voltak Puskás Peti mentoráltjai.

Puskás Peti: „Az Andort már hallottam jobbnak!”

A mentorok szerint Andor produkciója az első élő show-ban mélyen az eddigi produkciói alatt volt.

Puskás Peti Huszár Alettának: „A színpadra születtél!”

Az összes mentornak nagyon tetszett Aletta dalválasztása. Így értékelte a lány produkcióját Alex, Laci, Peti és Bogi!

ByeAlex: „Nagyon megnyitottad ezt a műsort!”

Így értékelték a mentorok Zdroba Patrik produkcióját!

Már nemcsak a Földet, hanem a világűrt is teleszemeteltük

Szeméthalom az utcán, a kukák mellett, az erdőkben, folyókban, tengerekben, az óceánokban, a Földön mindenhol. És már azon túl is, a világűrben. Az elképesztő mennyiségű szemét már lassan nem csak a bolygónkat lepi el. Jelenleg a NASA számításai szerint 500 ezer üveggolyó méretű, és több mint 100 millió, egy milliméteresnél kisebb űrszemét kering Föld körüli pályán. És egyre nagyobb gondolt okoz az, hogy ezeket az űr szemeteket hogyan lehetne összeszedni.

Hogyan alakultak át az X-Faktor döntősei?

Végre kialakult az X-Faktor kilencedik élő showjának mezőnye. Megvan tehát az a 12 versenyző, aki szombaton nem csak a mentorok, hanem a nézők előtt is énekelhet majd. Az élő adás előtt azonban már a csütörtöki sajtótájékoztatón megcsillogtathatták hangjukat.

Puskás: „Ez egy olyan X-Faktor lesz, amin csak ámulni fogunk!”

Dallos Bogi, ByeAlex, Gáspár Laci és Puskás Peti a Mentorház meghallgatásai után beszéltek arról, mit gondolnak a versenyzőikről és hogyan látják az X-Faktor mezőnyét 2019-ben.

KIMARADT: Mi motiválja ByeAlexet legjobban az X-Faktorban?

Az X-Faktor mentora elmondta már, hogy nem szereti a teljesen kész versenyzőket. A Zenekarok meghallgatásai közben elárulta mentortársainak, hogy mi az, amit ő keres az énekesekben és a zenészekben?

KIMARADT: Elhagyták ByeAlexet a mentortársak?

Miközben Alex próbált lépést tartani a többiekkel, Puskás Petit megihlette a medence elé felállított színpad a Zenekarok meghallgatása előtt. 

KIMARADT: A Take 3 fázós énekesnőjének segítségére sietett a Speranta tagja

Márity Szonja didergett, amíg este a mentorok döntésére vártak a talán kategóriás Zenekarok. Babindák István, a Speranta klarinétosa felajánlotta neki egyik ruhadarabját.

ByeAlex nem a saját feje után ment a talán kategóriával?

Egy rappert és egy vitát szító énekest adott át a mentortársainak ByeAlex, akikről tudja, hogy Peti, Bogi és Laci nagyon szereti őket.

Vanek Andor: 17 (Zhavia)


szerző:
2019.11.10. 21:12
Vanek Andor: 17 (Zhavia)

Az idei X-Faktor Tábora véget ért, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Mentorházhoz érkezett. Íme Vanek Andor produkciója!

Gödöllei Emánuel: Ketten (Saját dal)

Az idei X-Faktor Tábora véget ért, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Mentorházhoz érkezett. Íme Gödöllei Emánuel produkciója!

Bottka Ferenc Dominik: Maradj velem (Balázs Fecó)

Az idei X-Faktor Tábora véget ért, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Mentorházhoz érkezett. Íme Bottka Ferenc Dominik produkciója!

Markovics Kristóf - Vits: Drága nagymama (Saját rap)

Az idei X-Faktor Tábora véget ért, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Mentorházhoz érkezett. Íme Markovics Kristóf - Vits produkciója!

Ruszó Tibor: Úgy mentél el (Bangó Margit)

Az idei X-Faktor Tábora véget ért, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Mentorházhoz érkezett. Íme Ruszó Tibor produkciója!

Hadas Alfréd - The Untouchable: Broken (Saját dal)

Az idei X-Faktor Tábora véget ért, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Mentorházhoz érkezett. Íme Hadas Alfréd - The Untouchable produkciója!

Őket viszi Puskás Peti az Élő show-ba

A frissen kiesett Plan B is végighallgatta az örömmámort, miközben Kiss Ramónával beszélgettek. Számukra azonban itt véget ért a verseny.

Megdöbbentette a mentorokat, hogy kiket bízott rájuk Puskás Peti

A Sperantát biztos továbbjutónak hitték, a Plan B-re pedig nem is gondoltak. Mégis komoly fejtörést okozott nekik, hogy vajon milyen eredményre számít tőlük Puskás?

Puskás Peti egy igazi meglepetést és egy duót visz magával az Élő show-ba

Biztos lábakon álló produkciókat akar Puskás Peti, de még mielőtt elmondta a csapatainak, hogy őket viszi magával tovább, felhívta a figyelmüket a hiányosságaikra.

Puskás Peti: „Hibátlan produkciót ma nem láttunk”

Nem volt tuti kieső a mentor fejében, amikor végighallgatta a hat produkciót. Puskás szerint inkább mindenkinek a hiányosságai derültek ki a Mentorházban, ezért csalódott volt az előadások után.

ByeAlex: „Megvan a nap legrosszabb produkciója”

Az Inverz Duót iskolásnak és hatásvadásznak érezte ByeAlex és Gáspár Laci. Az előadásról a tábortűz melletti zenélés jutott eszükbe.

Inverz Duo: Dédapám (Skorpió)

Az idei X-Faktor Tábora véget ért, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Mentorházhoz érkezett. Íme az Inverz Duo produkciója!

Tűkön ülve várták a mentorok a Take 3-t

Dallos Bogi az interakciót hiányolta a lánycsapat produkciójából, Alex hamisnak hallotta őket, Gáspár Laci viszont mind a két mentor véleményén felháborodott.

Take 3: Black Magic (Little Mix)

Az idei X-Faktor Tábora véget ért, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Mentorházhoz érkezett. Íme a Take 3 produkciója!

Hiányérzet maradt a mentorokban a Kalandor után

ByeAlex és Dallos Bogi rossz értelemben nyálasnak tartotta a zenekar saját dalát, de mindannyian úgy érezték, hogy a zenekar nem mutatott semmi újat.

Kalandor zenekar: Nem számít (Saját dal)

Az idei X-Faktor Tábora véget ért, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Mentorházhoz érkezett. Íme a Kalandor zenekar produkciója!

ByeAlex-kritika: „Ez egy vendéglátós zenélés”

Gáspár Laci ujjongott a Speranta produkciója után, egyedül ByeAlex volt teljesen más véleményen, mint a többi mentor. Ő egy esküvőn vagy egy étteremben tudná ezt elképzelni.

Speranta: Árok árok, Száraz a bokor a mezőn (Népdal egyveleg)

Az idei X-Faktor Tábora véget ért, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Mentorházhoz érkezett. Íme a Speranta produkciója!

C.O.O.L.: #tevagya (USNK)


szerző:
2019.11.10. 19:05
C.O.O.L.: #tevagya (USNK)

Az idei X-Faktor Tábora véget ért, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Mentorházhoz érkezett. Íme a C.O.O.L. produkciója!

Hibázott a C.O.O.L. a USNK-sláger feldolgozásával?

A zenekar a #tevagya című rapslágert hozta a Mentorházba, amivel a dal szerzője, ByeAlex nem volt megelégedve.

Plan B: Élvezd (Punnany Massif)

Az idei X-Faktor Tábora véget ért, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Mentorházhoz érkezett. Íme a Plan B produkciója!

ByeAlex a Plan B-t várta legjobban

Dallos Bogi úgy érezte a produkció után, hogy el kell őket engedni, ezzel azonban Alex nem értett egyet és Puskás Petit is megfogta a két rapper és az énekesnő.

Ezekkel a reményekkel várta Puskás Peti a Zenekarokat

Minden formációban más-más lehetőséget látott a mentor, mielőtt színpadra álltak a Mentorházban. Hat csapata közül kettő annyira friss volt, hogy a Táborban születtek meg.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való