KERESÉS search-close

Rácz Gergő

17 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Rácz Gergő"

Dér Heniék egyetlen szavazatot sem kaptak: a taktikázás megbosszulta önmagát?

Az embert próbáló játék után döbbenetes fináléval zárták az idei Nyerő Párost. A taktikázás megbosszulta önmagát, senki nem szavazott Dér Heniékre, pedig a villában vezéregyéniségnek tűntek. Soha nem volt még ilyen fordulat a műsor történetében.

KLIPPREMIER! Rácz Gergő és az Oliver from Earth közös dala a Reggeliben!

A Reggeliben mutattuk be először Rácz Gergő és az Oliver from Earth közös szerzeménye, a Neked én, nekem nem te című dal klippjét. Rácz Gergő elmondása szerint már a dal készítésekor megjelent fejében, hogy nagyjából hogyan képzeli el a hozzá forgatott videoklipet.

Klippremier: Rácz Gergő - Egyszer mindent itt hagyok

A Mostantól című dala 22 millió megtekintésnél tart, vitathatatlanul ez az utóbbi idők legnagyobb slágere, de már itt van Rácz Gergő legújabb dobása.

Rácz Gergő nagy kockázatot vállalt, de megérte: 19 hete első a Mostantól

Rácz Gergő és Orsovai Reni duettje a Mostantól című dal 19. hete vezeti a Magyar Rádiós Top 40 slágerlistát, amire korábban még nem volt példa. Rúzsa Magdolna Jel című dala korábban 17 héten keresztül volt első helyezett Magyar Rádiós Top 40-en. Gergőék ezt szárnyalták most túl.

Rácz Gergő dalban kér bocsánatot egy megcsalás miatt

Gergő Orsovai Renivel énekli legújabb dalát. Egy félrelépésről szól a dal, a klip pedig Gergő életének egy pillanatát mutatja meg.

Top 3 - A VIP zenekar, akik a mai napig a csúcson maradtak

A VIP zenekar tökéletesen beleilleszkedett a ’90-es évek fiúbanda sztereotípiájába: Szépen követték az amerikai mintát, ontották magukból a szerelmes dalokat, amelyre ügyesen elugrabugráltak. Ám a legkellemesebb csalódást akkor okozták, amikor feloszlottak. Hiszen kiderült róluk, hogy külön-külön is nagyszerű zenészek. 

Rácz Gergő szerint senki ne hagyja ki az apaság élményét!

Az énekes-dalszerző kisbabája 7 hetes, mostanában kezdett el mosolyogni, amivel le is veszi teljesen a lábáról az apukáját. A babázás örömei mellett Gergő arról is mesélt, milyen világsztárokkal voltak közös élményei.

Baukó Évát rajongója zaklatja!

A csütörtöki 8:08-ban Baukó Éva zaklatójáról mesélt, Csordás Ákos és Rácz Gergő pedig azt is elárulta, hogy ők milyen trükköket vetnek be a csajozás során. S hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül.

Csordás Ákos szerint tavasszal könnyebb az ismerkedés

A tavasz nem csak a romantikus lelkületűek számára a szerelem évszaka, hanem általában mindenkire - legyen az férfi vagy nő - hatással van. Csordás Ákos és Rácz Gergő azt is elárulta, hogy ők hogyan készülnek a csajozásra.

Miben füllentenek a pasik az első randin?

Itt volt velünk a szerdai 8:08-ban Rácz Gergő, Borbély Ricsi és Czutor Zoli, hogy kifaggassuk őket erről a kérdésről. De vendégünk volt még a műsorban Aradszky László, és Hűvösvölgyi Ildikó is. S hogy milyen témáink voltak, az tovább olvasva kiderül.

Első randi: Miben füllentenek a pasik?

Az első találkozás nem könnyű dolog, főleg azért mert mind a nő, mind a férfi jó benyomást akar tenni partnerére. Hogy miért kellenek ezek a túlzások a pasik részéről, és mit akarnak ezzel elérni, arról Rácz Gergőt, Borbély Ricsit és Czutor Zolit kérdeztük. 

Rácz Gergő torkában ott van egy egész zenekar!

Rácz Gergő legújabb klipjében bebizonyítja, hogy egyedül is képes egy egész zenekart helyettesíteni csupán a hangjával. Erről faggattuk, és arról, hogy mitől lesz egy dalból igazi sláger.

Miért kerülik a férfiak a konfliktust?

Kétségtelen, hogy sok pasi ösztönösen kerüli a konfliktusokat és áthárítja a partnerére a hibákat, valamint a végleges megoldásra is olykor nehezen szánják rá magukat. Kocsis Tiboval, Rácz Gergővel és Patocska Olivérrel az okokat kutatjuk, és arra kerestük a választ, hogy miért nem akarnak sokat gondolkodni a pasik a párkapcsolataikban.

Extra produkció: Rácz Gergő


szerző:
2014.10.25. 17:17
Extra produkció: Rácz Gergő

Második Élő Show - 2014.10.25.

A férfiak többet költenek, mint a nők?

Egy új felmérés szerint a férfiak többet költenek a nőknél, ráadásul titokban. Vajon ez tényleg így van? Erről kérdeztük Práger Kittyt és Rácz Gergőt.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való