KERESÉS search-close

Ráskó Eszter

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Ráskó Eszter"

Ráskó Eszter elárulta, hogyan nyerheted vissza szülés után a leánykori alakod!

Eszter 16 hónapnyi otthonlét után végre kiszabadult és elmesélte a gyereknevelés legrázósabb pillanatait. A teljes adást visszanézheted az RTL Moston!

Indul a Showder Klub új évada!

Október 11-től vadonatúj, eddig még nem látott évaddal jön a nagysikerű Showder Klub az RTLII csatornán!

Ráskó Eszter elmesélte, milyen trükkel altatja el a kisbabáját

A Showder Klub humoristája is megsínyli az alváshiányt, de előfordul, hogy így kell mennie fellépni.

Hoppá! Ráskó Eszter lerántotta a leplet Hajós Andrással közös múltjáról

A Tesztbeszéd 2. adásában Lang Györgyi, Ráskó Eszter, Kamarás Iván és Hajós András engedte közelebb magához a nézőket. Eszter érzékeny kérdést kapott: kihez menne hozzá feleségül? Kamarás Ivánhoz vagy Hajós Andráshoz? A teljes adást itt láthatod!

Hogyan lett Ráskó Eszter HR-esből és pszichológusból humorista?

Három éve mutattuk be: saját alkatából, testsúlyából bármikor viccet csinál, bemutatjuk a stand up comedy egyik legsúlyosabb és legfantasztikusabb képviselő nőjét! Eszter hamar rájött, hogy nem lesz modell belőle, mégis most fürdőruhában pózol egy címlapon. Van rá oka és van hozzá humora!       

Ráskó Eszter tanácsai: így őrizd meg a humorod karantén alatt!

Itt volt velünk a humorista, akinek a várandósságát egy ország követhette végig! Matrijoska egyébként most újra belefogott a vlogolásba… Saját bevallása szerint már gyakorlott otthon 
tartózkodó, úgyhogy remek tanácsai vannak a számunkra is. 

Bébibumm 2019-ben is, megmutatjuk az év sztárbabáit!

Egy gyermek születése mindannyiunk szívét megmelengeti. Főleg, ha egy régóta várt, sztárbabáról van szó. Most összegyűjtöttük, hogy kik azok a hírességek, akikhez 2019-ben bekopogtatott a gólya és életük legszebb csomagját kapták meg tőle.

Az év legütősebb bulvárhírei, ahogyan még nem hallottad!

A 2019-es esztendő legérdekesebb híreinek elemzésében egy csapat híresség segített nekünk ezúttal is. A Nyerő Párosban is vitézkedő duó, Istenes Bence és Fluor Tomi saját kérésükre bundában álltak kameránk elé, de elfogadta felkérésünket a Love Island győztes párja, Kajdi Csaba modellügynök, Iszak Eszter műsorvezető, Ráskó Eszter humorista, Baukó Éva és Bús István újságíró is.

Szerepet cserélt Ráskó Eszter és Kiss Ádám?

Tavaly ezen a napon mutattuk be: a Nyitottak vagyunk közösségi kezdeményezés „Két lépés” programjával arra szeretné felhívni a figyelmet, hogy együtt kell tennünk azért, hogy nők és férfiak ugyanolyan lehetőségekhez jussanak a munkahelyükön.

Ráskó Eszter döntött, mi a fontosabb: az anyatej mennyisége vagy a mentális épség?

3 hónapja édesanya a Showder Klub humoristája, akinek nem volt zökkenőmentes a szülése. Azóta sem tankönyv szerint alakulnak a dolgok, de Eszter mindent humorral kezel.

Body shaming: szégyelni való, mert mások megszólják a testünket?

A body shamingről valószínűleg még nem sokan hallottak, pedig szinte mindenkit érint. Egy kutatás szerint a nők 93%-a tapasztalt már olyat, hogy kritizálták testi adottságai miatt. Ráskó Esztert, Cinthya Dictatort és Dér Henit is érte már negatív kritika, elmondták, hogyan dolgozták fel.
Cinthya Dictator ide kattinta elmeséli őt mivel cikizték, és hogyan védekezett ellene.

Telefonon értük utol a friss kismamát, Ráskó Esztert

A humorista a szokásos, laza, vicces stílusban beszélt 3 hetes kislányáról, akinek a nemét a sajtó igyekezett már a szülés előtt kinyomozni.

Gólyahír: megszületett Ráskó Eszter kislánya!

A humorista egy fotóval közölte a nagy hírt, miszerint csak kicsalogatták a babát! Ráskó Eszternek Showder Klubos kollégái videóüzenetben gratuláltak, nem is akárhogy!

Divatba jött esti sminkben szülni, de miért?

Ráskó Eszter azt mondja, ha ő ilyesmivel próbálkozna, akkor biztosan valamilyen drog hatása alatt tenné, de miért fontos a tökéletes smink a szülőszobán a brit nőknek?

Így csinál hangulatot Dr. Csernus egy jó kis stand-uphoz

A Showder Klub 23. évadának 6. részében Kiss Ádám volt a házigazda, fellépett még Benk Dénes, Dombóvári István és Ráskó Eszter.

Ráskó Eszternek Dr. Csernus volt az előzenekara

A hamarosan anyai örömök elé néző humorista nehezen viseli az alkohol megvonását, egyszer azonban tévedésből becsúszott neki egy kis rumos fagyi. De történt vele ennél sokkolóbb is.

Ráskó Eszter arra vágyik, hogy Kozsó legyen a bábája

A Showder Klub humoristája azt hitte, más kismamákkal fogják összehozni a terhességéről szóló videók, de egészen meglepő, ahogy alakul a közönsége. Valószínűleg a vajúdás is meg lesz örökítve, ha eljön a nagy nap.

Visszatértek a Showder Klub nagyágyúi

Ráskó Eszter volt a házigazdája az új szezon első adásának, mellette Orosz Gyuri, Rekop György és Lakatos Laci is tuningolták a hangulatot.

Ráskó Eszter vegyes érzelmeket táplál a férfiak iránt terhesen

A Showder Klub humoristája elmesélte, milyen érzés kövéren gyereket várni, mert hónapokig nem hiszi el senki, hogy ott bent bizony baba van. De a hormonok a férfiakkal kapcsolatos érzéseiket is összezavarják.

Ráskó Eszter tudja a baba nemét, de szerinte lehet, hogy meggondolja magát

Eszter babája az ultrahangon szereti eltakarni a lényeget. De csupán azért nem köti az orrunkra, hogy fiú vagy lány, hogy ne tudjuk. Papp Gergő viszont megsejtett valamit.

Ráskó Eszter: „Nem próbálom meg romantikus mázzal bevonni a terhességet”

A Showder Klub humoristája várandósságával kapcsolatban is tabukat döntöget. Szerinte fake news, hogy a mai világban nehéz teherbe esni. Csak annyit mondott ezzel kapcsolatban, hogy egyből egy!

A baba nevét már tudják, a nemét még nem döntötték el - Ráskó Eszter a babavárásról

Szerda este egy vlogbejegyzésben jelentette be a Showder Klub egyetlen női humoristája, Ráskó Eszter, hogy babát vár. Jelenleg 5 hónapos terhes, eddig azonban az intimitás miatt titkolta állapotát. A Dumaszínházban találkoztunk vele, hogy kifaggassuk a részletekről! Ha még hosszabban is megnéznéd az interjút, kattints IDE!

RÁSKÓ ESZTER: „Növök, növünk, nem tudom, mikortól hatályos többes számban beszélni”

A Showder Klub egyetlen női humoristája szerdán este, Matrojska című vlogjában jelentette be, hogy 5 hónapos terhes. Eszter, ahogy ezt megszokhattuk tőle, a babvárást is kellő humorral kezeli, bár azt azért elismeri, hogy ez egy óriási változáson és egyben érdekes önismereti utazáson megy most keresztül.

Ráskó Eszter terhességét is poénok közé ágyazva jelentette be

A humorista akkor sem akar komolykodni, ha megható hírt oszt meg a nagyvilággal. 21 hetes terhessége szerinte a kormánynak és a medencéjének kedvez.

Ráskó Esztert érte már megkülönböztetés azért, mert nő

A humorista Kiss Ádámmal csatlakozott egy kezdeményezéshez, ami a férfiak és nők közötti megkülönböztetés ellen küzd.

Ráskó Eszter és Kiss Ádám kipróbálta, milyen egymás cipőjében járni!

A Nyitottak vagyunk közösségi kezdeményezés „Két lépés” programjával arra szeretné felhívni a figyelmet, hogy együtt kell tennünk azért, hogy nők és férfiak ugyanolyan lehetőségekhez jussanak a munkahelyükön.

Janklovics Péter nem lenne humorista egy barátja nélkül

A stand-up előadó rossz vizsgázónak tartotta magát és azt hitte, nem tudná meggyőzni Litkai Gergelyt a képességeiről, ezért tudta nélkül a barátja szervezte le a bemutatkozást a Showder Klubban.

Ráskó Eszter nem szívesen lép fel éhes férfiak előtt

A Showder Klub humoristájának november-december a legsűrűbb időszak az évben, annyi fellépése van, hogy fodrászhoz sem jut el, ezért hetek óta nem találkozott a szemöldökével.

Így lett Ráskó Eszter a Szenzációs Négyes zsűritagja!

Részlet a Showder Klub 22. évadának 4. részéből:

A humorista beavatta a nézőket a tegnap este véget érő showműsor kulisszatitkaiba, és azt is elárulta, hogyan ülhetett be az ítészszékbe.

Nézd meg a teljes adást az RTL Moston!

ÉNB Lali nem értette, mit üzent neki Alföldi Róbert!

A zsűrinek az tetszett a legjobban Lali produkciójában, hogy a klasszikus értelemben vett bohóckodást nagyon ügyesen hozta a sorozatszínész.

A zsűri csak egyet kérdezett Szabó Simontól: MIÉRT?

A színész produkicója egyáltalán nem úgy sült el, ahogy azt szerette volna...

Alföldi Robi: „Ha nem ide születsz, világsztár lennél!”

A zsűri egyöntetűen egyetértett abban, hogy az énekesnő olyan profi, hogy a világ bármelyik pontján megállná a helyét.

A zsűri nem tudott megszólalni Alex produkciója után

Alföldi Robit lenyűgözte a gyönyörű színésznő előadása, amit pedig Ráskó Eszter imdádott. Ganxsta Zolee meg egyszerűen nem tudta levenni a szemét Alexandráról.

Alföldi Robi imádta Szabó Simon előadását!

A színész az ítészeket is meggyőzte arról, hogy hiába „nagydarab ember”, a szíve tele van érzelemmel.

ÉNB Lali az énektechnikájával tarolt?

ÉNB Lalinak ismét sikerült mosolyt csalnia a zsűri arcára, amit viszont nem az énektechnikájának köszönhetett.

A zsűrit meghatotta Gabi és Gergő hihetetlen tehetsége!

Alföldi Róbert szinte már megkönnyezte, ahogyan túlszárnyalták egymást Gergőék. Követelte: azonnal készítsenek egy közös lemezt! Valóra válhat a kérése?

A zsűri hiányolta a meglepetés erejét Zsófiék vicceiből?

Alföldi Róbert, Ráskó Eszter és Ganxsta Zolee egyetértettek benne, hogy Zsófi és Juli nem tudták túlszárnyalni Simon és Lali egykori produkcióját. Vajon mi lehetett a gond?

A zsűri megijedt Szabó Simon altatójától?

Eszter démoninak, Alföldi Róbert viszont nagyon igaznak és őszintének élte meg Simon feldolgozását. De ki lehetett a jobb: Bence vagy Simon?

A zsűri elveszítette a fonalat a mashup-ok után?

Eszter szerint a 20+-osok bevállalósabbak voltak, Gansxta semmit sem értett, Alföldi Róbert pedig inkább megmaradt a csapat öltözékénél. Így értékelt a zsűri!

A zsűri belehullott a 20+-osok generációs szakadékába?

A zsűri nem igazán találta a szavakat a produkció láttán: Alföldi Róbert szerint most aztán előjöttek a generációs különbségek. Eszter viszont röhögőgörcsöt kapott, és rögtön kitalálta, hogy mi is lesz Robi következő csengőhangja...

Ráskó Eszter: „Egy döggé alakulsz!”

Alex feleslegesen izgult, ugyanis a zsűrit egyszerűen lenyűgözte az izgalmas és szexi produkciójával.

Ráskó Eszter: „Nem tudok hibát találni benned!”

Ezzel a véleménnyel Ganxsta Zolee és Alföldi Robi is egyetértett. 

Alföldi Róbert: „Simon nagyon dögösen csinálta!”

A zsűri egyöntetűen azon a véleményen volt, hogy a csapatoknak jobban áll a tánc, mint a bűvészkedés.

30+-osok duettje mindenkit felkavart a stúdióban

Szinte mindenki a könnyeivel küszködött, miután végignézték Simon és Alexandra előadását. Persze, a két 30+-ost is megviselte a fájdalmas történetük.

A zsűri imádta Lali laliskodás nélküli zsófiskodását?

Lali Zsófivá szellemült, de annyira koncentrált volna a szövegre, hogy közben elfelejtett Lali lenni? Alföldi Róbert szerint igen! Kíváncsi vagy, mit mondott Eszter és Zolee?

A zsűri imádta, a 30+-osok pedig lopták volna Oláh Gergőt

A 20+-osok közül a hatodik adásban Oláh Gergő mutathatta meg magát egy szóló produkcióban. A Roma Soullal közösen átdolgozott daltól mindenkinek elakadt a szava.

A zsűri csapatépítőre indult a Wellhello duett után?

A zsűri annyira eltérően élte meg Attila és Réka produkcióját, hogy még egy zsűri-csapatépítő gondolata is felmerült bennük. Pláne, amikor Alföldi Róbert rájött, hogy nem is ismeri a Wellhellót.

Tóth Gabi zavarba jött Kökény Attilától

Nemcsak a zsűri, de a dal eredeti előadója, Tóth Gabi is elmondta véleményét Attila produkciójáról: Gabi kijelentette, most először tudta bárki is rajta kívül elénekelni ezt a dalt. De mit szólt hozzá a zsűri?

Puskás Peti is indul a hétvégi maratonon

A World Press kiállítás sajtófotójának bemutatása után a mentorok és Ráskó Eszter megtippelték, mennyire fog gyorsan futni Puskás Peti?

Alföldi Róbert: „Csodálatos volt!”

A zsűri nem értett egyet Gergővel, aki szerint még nem elég professzionális az előadása, ugyanis egyöntetűen úgy gondoltá, hogy az énekes tökéleteset alkotott ma este.

Nézd vissza Oláh Gergő egyéni produkcióját!

Ráskó Eszter: „Volt egy kis illuziórombolás!”

A zsűrit sajnos nem varázsolta el annyira Ildikó produkciója, mint amennyire remélte…

 

Nézd vissza Keresztes Ildikó egyéni produkcióját!

A zsűri nem bírt megszólalni Nagy Alexandra produkciója után

Zolee-t elvarázsolta, Eszter nem tudott megszólalni, Alföldi Robi pedig elismerően gratulált a színésznőnek.

 

Nézd vissza Nagy Alexandra egyéni produkcióját!

Alföldi Róbert: „Hogy a francba kerültünk bele?”

Attilának sikerült a produkciója, végül felrobbantotta a színpadot - habár Alföldi Robinak volt némi ellenvetése.

 

Nézd vissza Kökény Attila egyéni produkcióját!

Ráskó Eszter: „Ez volt a legjobb produkciótok!”

A zsűri úgy vélte, hogy a csapat ma alakította a legjobbat, másképp szólva, lenyűgözőek voltak.

 

Nézd vissza a 20+-osok produkcióját!

Alföldi Róbert: „Gabi, csodálatosan táncolsz!”

Az ítészek igazán meg voltak elégedve a 30+-osok előadásával, főleg a lányok twerkelésével.

 

Nézd vissza a 30+-osok produkcióját!

Ráskó Eszter: „Kacagva sírtam a nevetéstől!”

A zsűri úgy érezte, hogy az 50+-osok produkciója igazán viccesre sikerült ma este.

 

Nézd vissza az 50+-osok produkcióját!

Ganxsta Zolee: „Leghosszabb farka Attilának van!”

A 40+-osok előadását megvette a zsűri, és egyöntetűen úgy vélték, hogy a csapat az erejükön felül teljesített.

 

Nézd vissza a 40+-osok produkcióját!

Hajdu Steve rap dalát már le is védették!

Hajdu Steve rap-mutatványa osztatlan sikert aratott!

 

Nézd vissza Hajdu Steve egyéni produkcióját!

Magyar Attila és Diesel kimaxolták az estét!

Magyar Attila és hűséges társa, Diesel elvarázsolta a zsűri tagjait, a produkció végére pedig Cyrano is befutott a színpadra - szó szerint!

 

Nézd vissza Magyar Attila (és Diesel) egyéni produkcióját!

„Adtatok egy hülyének hat kést a kezébe...”

Lali tényleg veszélyes produkciót adott elő, amivel a zsűrit is megnyerte magának - a pontszámok viszont nem feltétlenül tükrözték ezt!

 

Nézd vissza ÉNB Lali egyéni produkcióját!

Michl Juli teljesen elvarázsolta a zsűri tagjait!

Michl Juli olyan produkciót mutatott be, amivel elvarázsolta a zsűri összes tagját!

 

Nézd vissza Michl Juli egyéni produkcióját!

Hopp egy max pontszám a 30+-osoknak!

A 30+-osok a 90-es éveket idézték fel előttünk, ezt pedig a zsűri sem hagyhatta szó és megfelelő pontszám nélkül! No de ki adhatta a 10 pontot?

 

Nézd vissza a 30+-osok produkcióját!

A gyermekhangszerek csak a gyerekeket varázsolják el, a zsűrit nem?

A 20+-osok produkciója nem anyira varázsolta el a zsűri tagjait...

 

Nézd vissza a 20+-osok produkcióját!

„Ez történik ha meszkalinra iszod az Éva vermutot”

Alföldi Róbert nem értette, Ganxsta Zolee nem volt megelégedve, Ráskó Eszter pedig ledobta a poénbombát!

 

Nézd vissza az 50+-osok produkcióját!

Megszületett az eddigi legalacsonyabb pontszám!

Ráskó Eszternek és Ganxsta Zolee-nak tetszett a 40+-osok produkciója, Alföldi Robi viszont keményen beleállt az értékelésbe!

 

Nézd vissza a 40+-osok produkcióját!

Szenzációs Négyes: már a közönség is szavazhatott a legjobb csapatra

Ráskó Eszter, Ganxsta Zolee és Alföldi Róbert mellett vasárnap este már a közönség is szavazhatott a legjobb csapatra. A Fókusz riportere pedig összegyűjtötte az adás legjobb pillanatait!

„A talpadnak olyan mimikája van, mint Steven Seagalnak”

Megosztotta a zsűrit Szabó Simon lábbábos produkciója. Ráskó Eszter lepontozta azt, míg Alföldi Róbert biztosra vette, hogy rengeteg munka volt vele.

Nézd vissza Szabó Simon egyéni produkcióját!

Fésűs Nelly bomba 10-est kapott Ganxsta Zoleetól

Abban biztosak vagyunk, hogy Nelly férjét lenyűgözte a színésznő szexi produkciója, de vajon mit gondol róla a zsűri?

Nézd vissza Fésűs Nelly egyéni produkcióját!

Alföldi Robi szerint van mit tökéletesíteni Szalay Bence előadásán

Alföldi Róbert úgy gondolta, hogy mivel Bence komolyan készült a produkciójára és komolyan is adta elő, ezért ő is szakmai oldalról közelíti meg az előadást. 

Nézd vissza Szalay Bence egyéni produkcióját!

Ráskó Eszter szerint szuper vicces volt Csonka Bandi produkciója

Elakadt Ráskó Eszter szava Csonka András chippendale produkciója után, de végül sikerült megfogalmaznia az érzéseit és a gondolatait.

Nézd vissza Csonka András egyéni produkcióját!

Alföldi Róbert szerint borzalmas volt Tóth Gabiék produkciója

A zsűri alig találta a szavakat a 30 pluszosok szürreális produkciója után.

Nézd vissza a 30+-osok produkcióját!

„Féltem, hogy a Bandi a végére teljesen csonka lesz!”

Alföldi Robi szerint végtelenül szórakoztató, Ganxsta Zolee szerint pedig végtelenül aljas volt az 50 pluszosok "vízibalettje".

Nézd vissza az 50+-osok produkcióját!

A 20 pluszosok produkciójában a NASA találkozott Hortobággyal

„Ez már egy nagyon más generáció!” – hangzott el a zsűri értékelésében. Ha kíváncsi vagy Ráskó Eszter, Alföldi Róbert és Ganxsta Zolee véleményére a legfiatalabb generáció produkciója kapcsán, nézd meg a videót!

Nézd vissza a 20+-osok produkcióját!

„Annyira cukik voltatok!”

A zsűrit lenyűgözte a 40 pluszosok cirkuszi előadása, különösen Nelly magasba emelkedése.

Nézd vissza a 40+-osok produkcióját!

Szenzációs Négyes: nem kíméli a zsűri a versenyzőket!

A színész-rendező és a jégkorongmániás rocker-rapper egyáltalán nem kíméli korosztálya képviselőit, sőt. Még jó, hogy a pszichológus humorista nő ott ül közöttük, aki akár meg is védhetné a generációk csatájában megsérülő versenyzőket, de általában nem teszi.

Így élte meg Ráskó Eszter a Szenzációs Négyes első adását

Vasárnap megkezdődött a generációk csatája az RTL Klubon, ugyanis elstartolt a Szenzációs Négyes! A produkciókat Alföldi Róbert, Ganxsta Zolee és Ráskó Eszter pontozta, akit a Reggeliben kérdeztünk az első adásról!

Különös emlékeket ébresztett Gabi Ganxstában...

Az extravagáns performansz és öltözet elgondolkodtatta a rappert, míg Alföldi Róbert "élő videoklipnek" titulálta Gabi előadását.

 

Nézd vissza Tóth Gabi egyéni produkcióját!

Ganxsta kicsit szerelmes lett Rékába

Réka megmutatta átalakult testét, amire a rapper csak annyit tudott mondani: "Nagyon nagy a body!" Na, de lássuk a pontokat!

 

Nézd vissza Koós Réka egyéni produkcióját!

Vitathatatlan pontszámot kapott Zsófi

"Mérges vagyok, mert nem tudom kicinkelni" - vallotta be Ganxsta Zolee, Ráskó Eszter pedig úgy érezte, egyáltalán nem volt fair, ami a színpadon zajlott.

Nézd vissza Szabó Zsófi produkcióját!

Ha nem lenne Oszvald Marika, ki kéne találni!

Ráskó Eszter egész hátas Oszvald Marika tetoválást szeretne, Hajdu Steve pedig a következő farsangon Marikának öltözne. Ez sok mindent elárult, de lássuk a pontokat!

Nézd meg MariKO produkcióját!

Alföldi Róbert: ˝Mind a négyen ugyanazon az úton mentek a zsákutcába˝

Sok-sok vidám percet okoztak a 20+-osok különleges produkciójukkal. Lássuk a pontokat!

 

Nézd meg a 20+-osok produkcióját!

Ganxsta: ˝Kis bohóccal nagy cirkuszt csinálni, az a menő!

A törölközős mutatvány után a fiúk nem tették zsebre a zsűri véleményét. Na, nem azért, mert ádámkosztümben érkeztek...

Nézd meg a 30+-osok produkcióját!

Nagyon durva volt az 50+-osok produkciója

Ráskó Eszter ezzel a gondolattal véleményezte a látottakat, amiktől Ganxsta Zolee sokkos állapotba került. Alföldi Róbert pedig így kezdte értékelését: "Elnézőbben fogok beszélni, mint amit valóban gondolok erről az egészről..."

Nézd vissza az 50+-osok produkcióját!

Ráskó Eszter magázódik a párkapcsolatában

A Szenzációs négyes női zsűritagja elárulta, hogy miért fontos számára, hogy magázza a párját.

Ráskó Eszter:

Ráskó Eszter lesz a Szenzációs Négyes - A generációk csatája című műsor női zsűritagja. A humorista egyáltalán nem izgul a zsűrizés miatt, és attól sem fél, hogy őszintén elmondja a véleményét.

Ráskó Eszter


szerző:
2018.08.14. 12:00
˝Ki fogom engedni a szörnyeteget…˝

Az RTL Klub vadonatúj, saját gyártású showműsorában Alföldi Róbert, Ganxsta Zolee és Ráskó Eszter a zsűriszékekből nézik majd végig A generációk csatáját.

Ráskó Eszter: „Nincsen csúnya nő, csak kevés alkohol”

Részlet a 21. évad harmadik részéből:

A humorista szerint a részegség sok mindent kihozhat az emberből, ő maga pedig mániákus életvezetési tanácsadóvá változik át egy-egy ferde éjszakán. Sőt, az is előfordul, hogy Beyoncé bőrébe bújva indul haza…

A teljes adást itt tudod megnézni!

Showder Klub 18. évad 1. rész

A Showder Klub színpadán: Bellus István, Somogyi András, Ráskó Eszter. Az est házigazdája: Dombóvári István. Jó szórakozást!

Íme Ráskó Eszter legrövidebb szerelmi története

Részlet a 20. évad 5. részéből:

Eszter mindig próbálkozott a fiúknál. Kócosan, vizesen, kifulladva is. Sőt, ő még a fogorvosnál is megnyalja a nyálelszívót a cél érdekében.

Nézd meg itt a teljes adást!

Showder Klub 20. évad 5. rész

A Showder Klub színpadán: Csenki Attila, Aranyosi Péter és Ráskó Eszter. Az est házigazdája: Benk Dénes. Jó szórakozást!

Anna:

Habár a humorista nem él gluténmentes életet, most mégis elkészítette Zellei Tündi ételét. Ráskó Eszter a magánéletébe és a stand up világába is beavatta a nézőket, majd hamarosan fel kellett húznia a kesztyűt, hiszen kezdetét vette a poénpárbaj Lukács Mikivel...

 

 

Szavazz! Ki a kedvenced Fehér Tibi eddigi Reggelis műsorvezetőtársai közül?

Peller Anna és Lukács Miki váltótársa a Reggeliben Fehér Tibi, akihez minden héten más csatlakozik. Mutatjuk a műsor eddigi háziasszonyait, neked pedig nincs más dolgod, mint kiválasztani a kedvencedet!

Táborozz nomád körülmények között

A művésztábor mellett más érdekes táborozási lehetőségekkel is találkozhatunk, ilyena Nomád Tábor is, ahol nomád körülmények között kell boldogulniuk a gyerekeknek.

Dér Heni: Ég veled


szerző:
2017.06.21. 09:24
Dér Heni: Ég veled

Ma van a Zene világnapja, így a Reggeliben sem múlhatott el nap zene nélkül. Jött is a Dallamtapadás Dér Henivel!

Éld ki a kreativitásodat a nyáron!

Ha beindul a nyár, sokan kezdenek el izgalmas táborok után kutatni, ahol a gyerekek kreatívan és aktívan tölthetik a szünidejüket. Ilyen a Művésztábor is, ami egy 10 napos összművészeti elvonulás kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való