KERESÉS search-close

Róbert

76 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Róbert"

Forró csókban forrt össze a Drága örökösök egykori szerelmespárja

Kata kikérte az exe véleményét a Dani körül kialakult helyzetről, aki olyan választ adott a kérdéseire, amire nem számított.

Mi történt a Házasság első látásra ifjú férjeivel?

A Házasság első látásra mégiscsak meghozta élete szerelmét? Róbert csalódott volt a műsor után, mert kevesebb rajongói levelet kapott, az igazi mégis rátalált. Balázst viszont ostromolják a nők, ő mégis még mindig egyedül van. A Balázzsal és Róberttel készült interjút hosszabban is megmutatjuk!

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!

Előző rész (2016. június 28.)

Gábor és Alexa együtt mennek jógázni. Roland és Edina elhatározzák, hogy csapdát állítanak a Róbertnek. Karola őszintén bevallja érzéseit Nimródnak, aki megbocsát neki.

Roland csapdát állít Róbertnek

Roland Edinával együtt elhatározza, hogy csapdát állítanak a Róbertnek. A terv érdekében Edina kikezd Róberttel, Roland pedig videó felvételt készít az esetről.

Következő rész (2016. június 28.)

Gábor és Alexa együtt mennek jógázni. Roland és Edina elhatározzák, hogy csapdát állítanak a Róbertnek. Karola őszintén bevallja érzéseit Nimródnak, aki megbocsát neki.

A felügyelő a klub előtt alázza meg Rolandot

Róbert este felbukkan a klubban Roland felügyelő tisztjével, aki közli, hogy a büntetés letöltését nem lehet felmondani, így a férfi örömmel nézi végig, ahogy Roland az újabb büntetését tölti.

Róbert durva bosszút áll Rolandon

Miután Roland szó nélkül otthagyta a közmunkát, Róbert felbukkant Roland felügyelő tisztjével, és a férfi durva bosszút állt a nagyszájú szabályszegőn.

Előző rész (2016. június 21.)

Róbert megbosszulja Roland viselkedését. Paula rájön, hogy belezúgott Tamásba. Gréti óriási jelenetet rendez az albérletben anyukája viselkedése miatt.

Következő rész (2016. június 21.)

Róbert megbosszulja Roland viselkedését. Paula rájön, hogy belezúgott Tamásba. Gréti óriási jelenetet rendez az albérletben anyukája viselkedése miatt.

Előző rész (2016. június 20.)

Gréti reggel kap egy telefonhívást, ami miatt teljesen kiakad. Tamás flörtölésből ad külön órát Paulának. Roland megkezdi a közmunkát.

Nóra megadja a számát Miklós-Róbertnek, majd megcsókolja

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. március 2-i epizódjaiból!
 

Róbert öntudatlanul fekszik a földön.

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2015. december 23-i epizódjaiból!

Megrázó képsorokkal zárult az idei év utolsó Barátok közt része

Megdöbbentő jelenettel ért véget a sorozat évzáró epizódja, csak találgatni lehet, hogy mi történt.

Nóra és Róbert esküvője.

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2015. december 22-i epizódjaiból!

Ludwig látja, ahogy Róbert majdnem megcsókolja Ágnest.

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2015. december 21-i epizódjaiból!

Rudi meg akarja fenyegeti Róbertet, de a terve visszafelé sül el.

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2015. december 14-i epizódjaiból!

Krisztián és Rudi megfenyegetik Róbertet.

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2015. december 10-i epizódjaiból!

Miklós addig bosszantja Róbertet, amíg az megüti.

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2015. december 3-i epizódjaiból!

Miklós meglátja, ahogy Róbert elveszi Rudi laptopját.

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2015. december 2-i epizódjaiból!

Nóra és Róbert rájönnek, hogy rossz időpontra foglalták le az esküvői helyszínt.

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2015. november 23-i epizódjaiból!

Róbert megtudja, hogy az apja bosszúból hívta ide Ottót.

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2015. november 6-i epizódjaiból!
 

Attila kémkedésen kapja Róbertet.

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2015. október 30-i epizódjaiból!

Nóra bevallja Róbertnek, hogy nem lehet gyereke.

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2015. október 26-i epizódjaiból!

Ludwig rákérdez, hogy Róbertnek köze volt-e a bebörtönzéséhez.

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2015. október 13-i epizódjaiból!

Ludwig érkezése gyökerese megváltoztatja a Mátyás király tér lakóinak mindennapjait

Róbert kínos helyzetbe kerül azzal, hogy apja, Ludwig betoppan újra az életébe.

Ludwig érkezése félbeszakítja Róbert interjúját.

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2015. október 9-i epizódjaiból!

Róbert kiszedi Tóbiást az égő autóból, de nem tudni, hogy Tóbiás él-e.

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2015. október 5-i epizódjaiból!

Balázs úgy tesz, mintha Róbert elütötte volna.

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2015. szeptember 30-i epizódjaiból!

Barátok közt 2015-09-21


szerző:
2015.09.21. 21:25
Barátok közt 2015-09-21

Júlia üzleti sikere mindent tönkretehet. Eléri a Nórának szánt meglepetéssel Róbert, amit akar? Hanna életébe régi ismerős tér vissza. 7587-7588. rész

Miklós megfenyegeti a zsaroló Róbertet.

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2015. szeptember 11-i epizódjaiból!

Júlia elkottyantja, hogy Róbert majdnem megcsókolta Ágnest.

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2015. szeptember 2-i epizódjaiból!

Nóra kimondja Róbertnek a régen várt „szeretlek” szót.

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2015. július 6-i epizódjaiból!

Ez történt a héten (2015. 12. hét)

Miklós Júliával szövetkezik, hogy eltávolítsa egymástól Nórát és Róbertet. Ágnes addig-addig igyekszik férje helyzetén javítani a börtönben, míg őt magát is megfenyegeti valaki.

Előző rész (2015. március 18.)

Zsófi és Tóbiás vajon felveszik a kesztyűt Szilárd ellen? Vajon sikerül Júlia és Miklós terve Róbert ellen? Ágnest megfenyegetik.

Következő rész (2015. március 18.)

Zsófi és Tóbiás vajon felveszik a kesztyűt Szilárd ellen? Vajon sikerül Júlia és Miklós terve Róbert ellen? Ágnest megfenyegetik.
 

Előző rész (2015. március 17.)

Róbert kabátzsebéből egy női bugyi kerül elő. Ágnes férjét zaklatják a börtönben. Zsófiéknak komoly konkurenciájuk akad.

Következő rész (2015. március 17.)

Róbert kabátzsebéből egy női bugyi kerül elő. Ágnes férjét zaklatják a börtönben. Zsófiéknak komoly konkurenciájuk akad.

Előző rész (2015. március 16.)

Enikő tényleg megértő jó barát? Péter azt hiszi, újra beteg. Róbert kihallgatja Miklós és Júlia szervezkedését ellene.
 

Következő rész (2015. március 16.)

Enikő tényleg megértő jó barát? Péter azt hiszi, újra beteg. Róbert kihallgatja Miklós és Júlia szervezkedését ellene.
 

Előző rész (2015. március 13.)

Vajon mit eszel ki Miklós és Júlia, hogy kiüssék Róbertet Nóra mellől? Péter reménykedik, hogy nem tért vissza betegsége. Enikő döbbenetes felfedezést tesz Krisztiánról.

Következő rész (2015. március 13.)

Vajon mit eszel ki Miklós és Júlia, hogy kiüssék Róbertet Nóra mellől? Péter reménykedik, hogy nem tért vissza betegsége. Enikő döbbenetes felfedezést tesz Krisztiánról.
 

Újra X-Faktor lázban ég az ország

Szombat este veszi kezdetét a tehetségkutató ötödik évada, amit nemcsak a versenyzők, de a mentorok is izgatottan várnak. Tóth Gabi, Alföldi Róbert és Szikora Robi mellé a negyedik mentori székbe ezúttal az Amerikában élő világhírű blues zenész, Little G Weevil ül majd, akit a többiekkel együtt az idei jelentkezőkről faggattunk.

A mentorok teljes gőzzel készülnek az X-Faktorra

Vajon hogyan készül a megmérettetésre Tóth Gabi, Alföldi Róbert, Szikora Robi illetve Little G?

Először játszik gyerekeknek Alföldi Róbert

Ráadásul a gonosz szerepét osztották rá „A Játékkészítő” című zenés akciómesében. Az egymillió euróból készülő előadásban Pokorny Lia Piroskát, Hajdú Steve a dzsinnt alakítja, Szabó Győző pedig a kismalac lesz.

Így készült: Megdönteni Hajnal Tímeát

Így készült: Megdönteni Hajnal Tímeát - Mindenki ugyanazt akarja: Hajnal Tímeát. Aki szupersztár fotómodell, egy sztártévés csaja, gazdag és gyönyörű. És nagyon unja az egész felhajtást, egyszerűbb, békésebb életre vágyik. A 15 éves érettségi találkozóján találkozik Danival, aki egy építésziroda alkalmazottja, az esküvőjére készül, tűri a menyasszonya meg a családja basáskodását és nagyon unja az egész felhajtást. Az egykori osztálytársak beszélgetnek meg isznak kicsit, azután futólag elcsábítják egymást a ruhatárban. Nem nagy ügy. Mindenkivel előfordul az ilyesmi. Csak az a baj, hogy az esetet levideózza Bögöcs, a pornóproducer, és a felvétel segítségével megzsarolja Danit. De valami nagyon furcsát kér cserébe a felvételért: hogy megdönthesse Hajnal Tímeát.

Szikora Róbert felfedi házasságának titkait

Az R-GO frontembere négy évtizede él együtt a feleségével, Zsuzsikával. Gyerekkorukban, a focipályán ismerkedtek meg, azóta együtt vannak. A zenész őszintén mesélt riporterünknek a házasságáról és az életéről.

Lelepleztük a nagy Puzsér-titkot!


szerző:
2012.05.09. 19:00
Lelepleztük a nagy Puzsér-titkot!

Az ember, akinek kritikájától megfagy a víz Pokorny Lia poharában, aki önálló életre kelti Hernádi Judit grimasztárát, aki még Hajós Andrást is kitéríti buddhai nyugalomra emlékeztető hitéből. De ő is képes rajongani.

Fél Kettő 10-10-07


szerző:
2010.10.07. 14:30
Fél Kettő 10-10-07

Fél Kettő: Helyzetkép katasztrófa után - Milyen károsodást okoz a bőrfelületen a lúgos iszap? Neoton és família - Egy ország hitte, hogy Csepregi Éva férje, pedig boldog házasságban él már 40 éve, vendégünk Végvári Ádám. Elismerés - Színikritikusok díját kapta a Nemzeti Színház. Vendégünk az igazgató, Alföldi Róbert.

Sztárparádé Koltai legújabb filmjében

Exkluzív beszámoló Londonból: Több világsztár, köztük Michael Madsen is szerepel abban a Koltai filmben, amelynek forgatásán csak a Fókusz lehetett jelen.

Csak csajok 10-08-17


szerző:
2010.08.17. 09:00
Csak csajok 10-08-17

Egy megdöbbentő hírrel kezdtük a keddi Csak csajokat! A milliárdos David Beckham focista nővére ugyanis segélyt kért az államtól, mert anyagi problémái vannak.

Alapítvánnyal kárpótolna a gyilkosságért

Weiszdorn Róbert, az elsőfokon harminc évre ítélt férfi alapítványt hoz létre annak a kisfiúnak a javára, akinek szüleit a bankban brutálisan meggyilkolták.

Sztárok a lovin


szerző:
2010.08.10. 07:40
Sztárok a lovin

96. alkalommal ügettek a legjobb lovak a Magyar Derby-n. A nagy eseményről a sztárok sem hiányozhattak.

Reggeli 10-06-30


szerző:
2010.06.30. 08:54
Reggeli 10-06-30

Delhusa Gjon mesélt arról, milyen számára az ideális nő, Sváby András pedig először mesélt fiairól, és rémálommá vált nyaralásáról.

Nincs púp a Szegedi Vadaspark új lakóján

A teve félék családjába tartozó vikunya a faj megmentő program részeként érkezett egy két hímből és egy nőstényből álló csapathoz.

Csak csajok 10-06-09


szerző:
2010.06.09. 10:26
Csak csajok 10-06-09

Barbee és Frank szakértői felügyelettel, vagyis profi segítséggel kezdtek el randizni.

Sebestyén és Vadon killer játéka

A műsorvezetők ezúttal a Legyen Ön is Milliomosban tűnnek fel, kollégáiktól nem sok jóra számíthatnak.

Egyslágeres zenészek


szerző:
2010.05.06. 19:40

Csak csajok 10-04-26


szerző:
2010.04.26. 09:55

Reggeli 10-04-23


szerző:
2010.04.23. 08:40

Reggeli 10-04-13


szerző:
2010.04.13. 08:33

Reggeli 10-04-08


szerző:
2010.04.08. 08:01

Elhunyt Frenkl Róbert


szerző:
2010.02.06. 18:44
Hét rendőr felelhet a seregvezér szökéséért

A hét rendőr ellen várhatóan fegyelmi eljárás indul, 1-2 esetben büntetőeljárás is lehetséges.

Vizsgálat a seregvezér eltűnése miatt

A bíróság szerint körülbelül 36 órán át őrizetlen volt Magyar Róbert.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való