KERESÉS search-close

RTLII

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "RTLII"

Előzetes: Bori és Roland rejtett kamerával buktatják le Bécy-t? (2020-08-13)

Joe tiszta lelkiismerettel ereszti szélnek Sanyit, amikor az felmondja a takarítói állását a DJ Sportfitneszben, mert állítólag máris szerzett magának egy másik melót és szállást is. Amikor Gábor útban a TÉR-be megpillantja Sanyit a hajléktalanok között, zavartan Joe-hoz fordul segítségért.

Milánt megszállták a gonosz démonok

A Budapest Bója Hostel lakóhajón teljesen elszabadult a pokol… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Előzetes: Rendőrök érkeznek a Villához! (2020-08-12)

Bori tehetetlennek és gyengének érzi magát. Amikor Evelinnel beszélget, rájön, hogy nem nézheti tétlenül, hogy Bécy tönkretegye a karrierjét. A fejébe veszi, hogy maga intézi el Bécyt, és megfizettet vele a mocskos játékért.

Tamarát elrabolták és késsel fenyegették a para bohócok!

Tamara gyanútlanul beült a bohócnak öltözött Sanyi mellé az autóba, arra azonban nem számított, hogy egy rablás résztvevőjévé és egyben túszává válik...

Bori elveszíti a munkáját? (2020-08-11)

Tamara meglepődik, amikor egy autóban meglátja a bohócjelmezbe öltözött Sanyit, akit röviddel ezelőtt hajítottak ki az albiból. Odalép hozzá, hogy a hogyléte felől érdeklődjön, azonban váratlanul beugrik a kocsiba Sanyi haverja, aki épp az imént rabolt ki egy nonstop boltot.

Előzetes: Máté az esküvő után is félrelép? (2020-08-10)

Szofi és Krisztián meglehetősen lerohanva érzik magukat, amikor Tekla meghívja őket egy közös vacsorára magukhoz. Szofi szívesen mondana nemet, ám Tekla ragaszkodik hozzá, hogy el kell jönniük! Szofi kelletlenül elfogadja a meghívást, ami valóban feszülten zajlik, de lassan oldódik a hangulat.

Ha Boriék szexelnek, kívül tágasabb…

Franci és Bence sehogy sem tudott bejutni a villába... Vajon mi történhetett? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Karesz megkéri Mesi kezét? (2020-08-07)

Karesz kirándulni hívja a barátait, de nem igazán örül neki, hogy Bella Mesiéket is meghívta. Karesz nem mondja el, hová mennek, és megállni se hagyja szinte a kis csapatot, mert komolyabb tervei vannak. Amikor megérkeznek a helyszínre, mindenki kiakad, hogy mit keresnek ennél az illegális szemétlerakónál. Karesz azonban előadja, hogy éppen ezt a szemetet jöttek összeszedni. Milánék később megelégelik Karesz akcióját, és lelépnek. Franci a főzőverseny napján elalszik, amitől annyira ideges lesz, hogy elejti a hamburgeréhez előre elkészített speciális szószt. Francinak most gyorsan improvizálnia kell. De újabb és újabb akadályokba ütközik. De végül mégis sikerül Bence segítségével részt vennie a versenyen, és feltálalnia a hamburgert, amivel ő is meg van elégedve. Franci izgatottan várja az eredményhirdetést, azonban csalódnia kell, mivel még a harmadik helyezést sem sikerül elérnie… Szofinak megterhelő, mikor Tivadar befogja őt, hogy együtt feldíszítsék a szobát és a hitvesi ágyat az újdonsült házaspár, Máté és Tekla első együttlétéhez az otthonukban. Mikor Szofi váratlanul összetalálkozik a hazaérkező házaspárral, érzelmileg végleg káoszba kerül. Szofi megpróbálja bemagyarázni magának, hogy ez az érzés normális, és megkönnyebbül, mikor úgy látszik ezt Máté is így gondolja. Szofi világosan közli Mátéval, hogy muszáj lesz tudatosan kerülniük egymást.

Lali egy ütéssel állította meg a Virágot zaklató srácot

Virág nagyon élvezte a fotózást, azonban a nap végére kellemetlen helyzetbe került, amikor zaklatni kezdte az asszisztens. Amikor ezt Lali észrevette, nem fogta vissza magát.

Éjjel-Nappal Budapest 2020-08-06

Tamara elképed, amikor meglátja, ahogy Sanyi kora reggel visszateszi a gipszét, bár neki megígérte, hogy ma tiszta vizet önt a pohárba, és mindenkinek elmondja, hogy már meggyógyult. Megfenyegeti, hogy ő maga számol be a csalásról Joe-nak, ha Sanyi ezt nem teszi meg. Röviddel később azonban Tamara megint haladékot ad Sanyinak, mivel Joe sörözni indul vele. Ám amikor este Tamara Nikivel megérkezik az albérletbe és látja, hogy Sanyi továbbra is kiszolgáltatja magát, elszakad nála a cérna. Niki segítségével rákényszeríti Sanyit, hogy mondja el az igazat Joe-nak. Joe csalódottan kivágja Sanyit az albérletből. Franci frusztrált, amikor a büfés kocsija kezd szétesni. Pénz azonban nincs. Az elszánt Bencének sikerül meggyőznie Francit arról, vegyen részt egy GASZTRO-versenyen, hogy ezáltal gyorsan pénzhez jusson. Ám Francinak kétségei vannak. Végtére is bár az étele finom, de nem olyan divatos, mint a többi versenyzőé. Franci félelmei be is igazolódnak, amikor a verseny szervezője az ételét csupán „tisztességesnek“ minősíti. Amikor ő és Bence végig nézik a versenytársakat, akiknek kivétel nélkül átgondolt, egzotikus koncepciójuk van, Franci biztos benne, hogy nincs velük egy súlycsoportban. Virág lehetőséget kap egy fotózásra, aminek viszont Lali egyáltalán nem örül. Féltékenysége miatt Virág majdnem lemondja a lehetőséget, de végül Evelin és Barbi megoldják a helyzetet és elkísérik a fotózásra. Lali kénytelen bocsánatot kérni Virág megbízójától, de majdnem balhét csinál, ezért Barbi elviszi a fotózásról. Virág fantasztikusan teljesít, de mikor kikezd vele a fotós asszisztense, megijed.

Borit és Rolandot szex közben rögzítette a biztonsági kamera 

A lány elhűlve szembesült a történtekkel. Vajon kockán forog emiatt az állása is? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Karola - Az a lány (videóklip)

Karola az elmúlt időszak szerelmi csalódásaiból írta meg vadonatúj dalát, amihez most megérkezett a videóklip is.

Tamara lebuktatja Sanyit (2020-08-05)

Tamara még mindig totál le van döbbenve azon, hogy Máté és Szofi lefeküdtek egymással, ráadásul Máté esküvője előtt. Amikor a tolószékes Sanyira néhány bunkó suhanc gúnyos megjegyzést tesz, majd egy biztonsági őr lopással vádolja meg, a lány felteszi magának a kérdést: Tulajdonképpen milyen ez a világ, amiben él? Az átéltek hatására anyatigrisként védelmezi Sanyit. Annál nagyobbat csalódik, amikor szembesül vele, hogy Sanyi már meggyógyult, és csak megjátssza a beteget. Franci az éjszakai munka után még mindig azon tépelődik, hogy megtartsa-e a pénzt, amit Kristóf adott neki a büfékocsijért. Egyrészt meghatja a fiú gesztusa, és szüksége van a pénzre, másrészt viszont tudja, hogy nem tarthatja meg, mert azzal csak hiú reményeket ébresztene a fiúban. Úgy dönt, hogy visszaadja neki. Mikor Kristóf elmegy a büfékocsihoz, és lassan újra közelebb kerülnek egymáshoz, Franci egy pillanatig megint jól érzi magát vele. Amikor Kristóf megcsókolja Francit, és könyörög neki, hogy kaphasson még egy esélyt, a lány rájön, hogy nem képes megbízni a fiúban. Bori már kezdi azt hinni, hogy nincs messze attól, hogy Bécyt letaszítsa a klubban elfoglalt trónjáról, ugyanis az új főnöke Farkas őt bízza meg azzal, hogy tervezzen meg egy parti-sorozatot. A későbbiekben azonban betörnek a klubba, és őt azzal vádolják, hogy elfelejtette bekapcsolni a riasztót. Bori elveszti a főnöke bizalmát, mert kiderül, hogy zárás után Rolanddal szexelt az irodában ahelyett, hogy a feladatait ellátta volna. Ezért most Borinak kell kifizetnie a keletkezett károkat. Bár Bori kétségbeesetten bizonygatja, hogy ő bekapcsolta a riasztót, senki sem hisz neki.

Ma este érkezik Karola vadonatúj videoklipje!

Hamarosan debütál Karola Az a lány című dala!

KIMARADT JELENET: Tekla és Máté esküvőjén keserédes lett a menyecsketánc

EXKLUZÍV: így ropta a táncot a násznép a fiatalok eskövőjén.

Tekla és Máté kimondták a boldogító igent

Kitört a botrány az esküvő napján, ám végül mégis beteljesedett a fiatalok szerelme… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Tekla és Máté összeházasodnak (2020-08-04)

Máté és Szofi reggel másnaposan ébrednek egymás mellett, és elhűlve jönnek rá, hogy tegnap lefeküdtek egymással. De mielőtt még tisztázhatnák, hogyan kerülhetett erre sor, Joe rajtakapja őket, és ledöbben. Máté kétségbeesve kér tanácsot Joe-tól, aki azt javasolja, hogy mondja el Teklának az igazat. De Szofi mindenáron meg akarja akadályozni, hogy miatta és a félrelépés miatt lefújják az esküvőt. Máté lelkiismeret-furdalással küzd, és nem tudja, mit csináljon. A helyzet még rosszabbra fordul, amikor Tamara is tudomást szerez a félrelépésről, és leissza magát. Nem bírja elviselni a hazugságot, mert az számára világos, hogy Szofi és Máté éreznek valamit egymás iránt, és hogy nagy hiba ez az esküvő. Máté nem tudja bevallani Teklának, hogy mi történt, és végül annyira meghatja Tekla esküje és az iránta érzett szerelme, hogy az oltár előtt kimondja az igent, és így hazugsággal kezdi a házasságot. Franci reggel egy testzsírszázalék-mérőt kap Andrétól, hogy feketén-fehéren lássa, mihez vezet a fegyelmezetlen zabálása. A lány megelégeli a dolgot. Felbontja a fogyókúrás megállapodásukat, és közli Andréval, hogy fogadja el, hogy ő úgy jó, ahogy van. Erre André ki akarja dobni a házból, mert nem hajlandó végignézni, hogy a húga a helytelen táplálkozásával megöli magát, de a lakótársak ezt nem engedik. Különösen Bence veti be magát Franci érdekében, és csodálja a lányt, aki szerinte úgy jó, ahogy van. Franci elolvad Bence szavaitól, de nem mutatja, csak Borinak jegyzi meg, hogy mennyire klassznak tartja Bencét.

Tekla rányitott Mátéra és Szofira

A vőlegény ismét közelebb került exéhez, amikor váratlanul betoppant a menyasszony… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Milán és Karesz beparáztak a szelleműzéstől

A két jóbarát egy szelleműző segítségével próbálták eltávolítani a gonosz démonokat a lakóhajóról. Vajon sikerrel jártak? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Karesz vérfoltot talált a lakóhajón

A két jóbarátnak egyre inkább inába szállt a bátorsága… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Gábor kiakadt: Dzseni terhes?

Mikor a lány bevallotta titkát szerelmének, a férfi teljesen ledöbbent… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Előzetes: Démonok zaklatják Milánékat? (2020-07-31)

Dzseni reggel megsértődik, hogy Gábor elfeledkezett a szülinapjáról, majd elterelődik a figyelme, mert megijed, mert két hete nem jött meg neki. De senkivel nem tud igazán beszélni erről, míg végül Norbinak mondja el, aki terhességi tesztet csináltat vele, és győzködi, hogy mondja el Gábornak.

Szellemek szállták meg a lakóhajót

A fiatalok frászt kaptak a paranormális jelenségektől… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Előzetes: Bécy-t kirúgják a Klubból? (2020-07-30)

Bécy reggel csúnyán megbántja Rebekát azzal, hogy takarítói feladatokat bíz rá. Amikor a délelőtti megbeszélésen is megalázóan bánik vele, Rebeka mindenki előtt zaklatással vádolja meg Bécy-t. Ezután Bécy számonkéri a lányt, aki ismét megzsarolja, amire Bécy csúnyán összebalhézik Rebekával.

Karesz megkérte Mesi kezét?

A fiú ismét egy újabb őrült akcióba lendült, hogy visszaszerezze szerelmét… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Előzetes: „Készen állok az újrakezdésre!” (2020-07-29)

Szofi reggel még mindig mérges Krisztiánra, amiért megütötte Mátét a legénybúcsúján. Tamara szerint úgy tűnik, Krisztián érzi, hogy Szofi és Máté közt még vannak érzelmek, bár Szofi ezt makacsul tagadja. Máté is próbálja elbagatellizálni a második csókot Joe előtt. Később Tamara rábeszéli Joe-t, hogy beszéljenek Szofival és Mátéval.

Tekla pajzán meglepetést kapott a lánybúcsún

Szofi nem akármilyen ajándékkal készült barátnőjének… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Krisztián leteríti Mátét (2020-07-28)

Máté legénybúcsúja közeledik. Joe, a tanú érte akar menni, de megint beáll a háta, és mivel senki más nem vethető be, Krisztiánnak kell segítenie neki. Krisztiánnak kicsit sincs ínyére, hogy pont Máté legénybúcsújához kell segédkeznie, de vonakodva engedelmeskedik. Később a T.É.R.-ben tovább fokozódik a konfliktusuk, és végül azon kezdenek versenyezni, hogy melyikük a keményebb fiú.

Evelin üvöltve esett neki Barbinak

Evelin arra ért haza az erdei túráról, hogy Barbi kipakolta a szobáját. A lány teljesen kikelt magából… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Előzetes: Kiderül Szofi és Máté titka? (2020-07-27)

Barbi egyre otthonosabban érzi magát a régi-új otthonában, és egyre inkább telve van energiával. Ezt mindenféle tevékenységben igyekszik kiélni, ami egyre inkább terhes és sok a lakóknak. Reggel hangos zenére, otthoni sportolásra biztatja a lakókat, majd a testük mellett a lakást is igyekszik újra gatyába rázni. Ehhez persze szintén segítségül hívja a többieket...

Orsi és Karesz újra közelebb kerültek egymáshoz

Az összetört szívű szerelmesek egymás karjaiban keresték a boldogságot… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Előzetes: Karesz elköltözik Budapestről? (2020-07-24)

Joe megtudja, hogy Barbi fix munkát keres, mert a modellmunkák nem jelentenek fix bevételt és rábeszéli Szofit, hogy vegyék vissza a lányt a fodrászatba. Amikor kiderül, hogy Barbinak el kell hagynia az albérletet, mert a főbérlő lánya beköltözik, mindkettejük számára egyértelmű lesz, hogy Barbinak vissza kell költöznie az albérletbe. A lakók kicsit zavarban vannak Barbi és Noah megjelenésétől... Karesz és Orsi vidékre menekülnek a hajón uralkodó állapotok elől. De a lepukkant nyaralóban Karesz nem érzi jól magát, Orsi azonban rábeszéli, hogy maradjanak. Karesz a tóparton konfliktusba keveredik, majd teljesen padlót fog, amikor Mesiről lát szerelmes képeket a közösségi oldalán. Mégis sikerül ellazulnia kissé, majd Orsival megvigasztalják egymást. Bori, aki a bolhás ügy miatt félti az állását, mikor megtudja, hogy Bécy-nek új befektető-üzlettársa lett, még jobban megijed. A férfinek viszont nagyon szimpatikus a lány és azt javasolja, hogy teljes jogú üzletvezető legyen. Bori fél, hogy Bécy ezt hogyan fogja fogadni. És igaza lesz, Bécy nem hajlandó harc nélkül elfogadni a kinevezést.

A kanos erdész ráhajtott a tusoló Evelinre

A lány alig jutott szóhoz, mikor az ismeretlen férfi rányitott a fürdőszobába… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Előzetes: Evelin és Niki bevállalják a hármas szexet? (2020-07-23)

Evelin és Niki még mindig túráznak, már nagyon unják, de ezt egyikük sem meri bevallani a másiknak, ezért folytatják a gyaloglást. Miután eltévednek az erdőben és Niki bokája kibicsaklik, nem tudják, mitévők legyenek, de szerencséjükre arra jár egy vadőr, aki vendégül látja a lányokat egy vadászházban. Nikinek nagyon megtetszik a sármos vadőr, miközben Evelin érzi, hogy a pasi csak szexet akar. Amikor Evelin közli, mégse kéne együtt tölteni az estét a vadőrrel, Niki meggyanúsítja, hogy Evelin csak el akarja tőle venni a pasit. Evelin és Niki összevesznek, de Nikinek be kell látnia, hogy a vadőr tényleg csak nyomul, és hármasban szexet kezdeményezne, mert azt hiszi a lányok is benne lennének. Evelin és Niki ezek után faképnél hagyják a pasast, és napnyugta után neki vágnak az erdőnek, de megint eltévednek... Franci mindent belead, hogy tartsa az André által előírt diétát és edzéstervet. Andrének viszont nincs türelme Francihoz, és mikor Franci ereje elfogy, André idegesen reagál rá. André fegyelmezetlennek tartja a húgát, és a frusztráltságában nem látja, valójában mennyire igyekszik Franci. André úgy érzi, Franci nem veszi őt komolyan. Sanyi mindenkit idegesít a házban. Amikor Sanyi Dzsenivel is bizalmaskodni kezd, Gábor kiborul. Sanyi tovább nyomul Dzsenire Gábor háta mögött, mikor Sanyi túl messzire megy Dzseninél, Gábornál elszakad a cérna, főleg azok után, hogy Sanyi megint felhozza a Dzseni és Gábor közötti nagy korkülönbséget. Gábor ultimátumot ad Joe-nak, hogy küldje el Sanyit.

Milánt bikinis bombázók hódították meg

Milán éppen a rossz hírt szerette volna közölni a vendégeivel, de nem igazán jutott szóhoz… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Előzetes: „Olyan cuki vagy, mikor féltékeny vagy” (2020-07-22)

Reggel Joe őszinteségi rohamot kap és beszél a többiekkel a Barbival való viszonyáról és az érzéseiről. Joe feszült hangulata miatt hamar kiakad a lakókra, mert gyerekesnek találja a viselkedésüket. Joe végül rászánja magát, és felkeresi Barbit, a lány azonban elküldi. Barbi később megjelenik az albérletben, de Joe helyett Tamarával és Lalival lelkizik, akik próbálják meggyőzni arról, hogy bocsásson meg Joe-nak, hisz a Ginger dolog nem jelentett neki semmit. Franci a tegnapi veszekedésük után próbál közeledni André felé és kibékülni vele. André azonban még mindig meglehetősen dühös, amiért elkotyogta, hogy gyerekkorában kövér volt, ezért kéri, hogy tűnjön el az életéből. Franci teljesen padlón van és új életet akar kezdeni. A büfékocsija azonban megint nem akar beindulni. Eközben Bori André lelkére beszél, mert úgy gondolja, a testvéreknek össze kell tartaniuk. André vívódni kezd, és végül tesz egy ajánlatot Francinak, amit az nem tud visszautasítani. Amikor Milán csinos modell lányokkal állít be a lakóhajóra, hogy elszállásolják őket, Bella kiakad. Milán azt feltételezi, hogy Bella féltékeny, és ez jól esik neki. Mivel Bella ezt tagadja, Milán úgy érzi, ki kell kényszerítenie, hogy Bella ezt beismerje. A kísérlete azonban visszafelé sül el, és nagy bukta lesz a vége.

Bécy Borinak: „Egy undorító kis rohadék vagy!”

Miután kiderült, hogy Bori tört borsot Bécy orra alá, a férfi nem bírta tovább magában tartani a dühét… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Előzetes: Bécy bulit csap a villában! (2020-07-21)

Andrénak nem nagyon tetszik, amikor Bécy és a kollégái reggel a házban kötnek ki egy kis afterpartyra, amelyhez csatlakozik Franci is. Amikor megpillantja a lányt fürdőruhában, majd’ elsüllyed szégyenében. A helyzet csak tovább fokozódik, és egyszer csak André kifakad, hogy mennyire undorodik Franci kövérségétől – már gyerekkoruk óta. Franci erre megbántva visszavág, hogy André is kövér volt kiskorában, amivel akaratlanul is a kollégái gúnyolódásának a tárgyává teszi a fiút. Reggel Bécy berobban a kollégáival a házba egy kis délelőtti afterpartira, amivel alaposan meglepi a lakókat. Amikor azonban Bécy felviszi a szobájába Mirjamot – ahonnan előbb ki kell dobnia Balut és az egyik táncosnőt –, az együttlét végén mindkettejükön erős viszketés lesz úrrá. Mirjam azt hiszi, hogy nemi betegséget kapott el Bécytől, és felháborodottan faképnél hagyja Bécyt. Később azonban, miután a rejtélyes viszketés Balut és a táncosnőt is gyötri, kiderül, hogy Bori szórt bolhát Bécy ágyába, hogy kiköltözésre bírja Bécyt. Máté feldúlt, és nem bír Tekla szemébe nézni, amiért tegnap megcsókolta Szofit. Szofi is össze van zavarodva, és semmiképp nem szeretne beszélni a dologról Mátéval. Később Máté meglesi a fodrászatban, és kérdőre vonja. Mi volt ez? Önvédelemből mindketten bebeszélik maguknak, hogy csak a régi megszokás áldozatává váltak.

Máté az esküvői ruhapróbán kapta le Szofit

A vőlegényben ismét felszínre törtek az érzelmek… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Orsi könnyes búcsút vett Bencétől

„Nagyon fogsz hiányozni!” – mondta a könnyeivel küszködő lány. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Előzetes: Orsi teljesen összeroppan (2020-07-20)

Orsinak nagyon fáj, hogy Bence szakított vele és az is, hogy milyen érvek miatt. Karesz vigasztalja és támogatja. Orsi elmegy a Bécy házba, hogy összepakolja a maradék holmiját, ahol összefut Bencével. Mikor látja a fiún, hogy komolyan gondolt mindent, rájön, hogy nincs visszaút. Máté vigasztalhatatlan, mert Teklával olyan esküvői ruhában kell az oltár elé állniuk, ami egyikőjüknek sem tetszik. Amikor elpanaszolja Szofinak a problémáját, a lánynak az-az ötlete támad, hogy a régi göncöket egy helyen, amit ismer, egyszerűen cseréljék újakra. Máté és Tekla nagyon lelkesek és Szofival meg Tivadarral el is indulnak megfelelő csere-ruhákat keresni. Amikor Szofi segít Máténak a választásban, újra közel kerülnek egymáshoz, és Máté megcsókolja. Dzseniék strandolni készülnek, de valahogy szóba jön Dominik, amitől Norbi bevallja, hogy hiányzik neki a tesója. Hirtelen ötlettől vezérelve meglátogatja a féltestvérét. Jó hangulatban töltenek időt együtt, de amikor az anyja levegőnek nézi, Norbi megsemmisül.

Samu a konyhapulton tette magáévá Mesit

A srác körbevezette Mesit a vadonatúj házban... Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Előzetes: Orsi kihallgatja Bence és Roland beszélgetését (2020-07-17)

Bence a békülésük ellenére rosszul érzi magát, és nem igazán akar semmit csinálni Orsival, aki hiába kezdeményez, és szeretne valami programot vele. Ráadásul Orsi véletlenül kihallgatja, amikor Bence bevallja Rolandnak, hogy biztonságosabb és kényelmesebb volt összejönnie Orsival, de nem érzi most magát alkalmasnak egy kapcsolatra és Zoé valójában jobban megértette őt. Mesit egyre inkább idegesítik a lakóhajó hosteljának vendégei, és nagyon örül, mikor Samu meglepi őt egy kedves, meglepetés programmal: megmutatja újonnan elkészült házát. Mesi elámul Samu leendő otthonán, és nála is marad egész délután. Ám mikor Samu nővére megjelenik, és kellemetlen kérdésekkel rohamozza meg kisbabák ill. esküvő kapcsán, Mesi egyre kényelmetlenebbül érzi magát. Úgy gondolja, hogy kapcsolata Samuval túlságosan rohamos léptekben halad; kicsit megijed. Ám mikor visszatér a káosz sújtotta lakóhajóra, mégiscsak felteszi magának a kérdést: mit keres még mindig itt? Joe-t idegesíti, hogy az albérletben feladatai vannak és minden Sanyi körül forog. Amikor Sanyi a DJ Sport Fitneszben mit sem sejtve Dávid nevét emlegeti, Joe felpaprikázódik, és dühödten otthagyja őt. Tamara aztán elmeséli Sanyinak a Dávid-ügyet, Sanyi megismerve a történteket igyekszik Joe-tól tapintatlanságáért bocsánatot kérni, és kijelenti, szeretne valamiféle pótcimbora lenni.

Sanyi mentette meg a fürdőkádba szorult Joe-t

Joe-nak teljesen az agyára ment Sanyi viselkedése, ám egyszer csak visszanyalt a fagyi… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Milán brownie-ba kevert hashajtóval állt bosszút

A fiú csalafinta sütivel szívatta meg a vendégeit… Vajon valóban őket kellett volna? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Előzetes: Joe-t baleset éri (2020-07-16)

Bence teljesen összezavarodik, amikor Zoé beállít hozzá, és arra kéri, ne mondja el a rendőrségnek, hogy ő a felelős Karola szívinfarktusáért. Roland dühében kidobja a lányt, Bence pedig azon őrlődik, hogy mit is tegyen. Roland azon a véleményen van, hogy mondjon igazat, vagyis ismerje be, hogy tőle származott a lánynak beadott drog. Zoé közben felkeresi Karolát a kórházban, magára vállal mindent, és üzletet ajánl neki: örökre eltűnik, ha nem tesznek ellene feljelentést. Karola azonban elhallgatja ezt Bence előtt, aki Orsival együtt meglátogatja, ezután Bencéből kibukik a teljes igazság. A fiú elismeri, hogy hazudott: tőle van a drog, amit Zoé belecsempészett Karola italába. Orsi ezen nagyon ledöbben, először faképnél hagyja Bencét. Joe úgy érzi, hogy távollétében Tamara és Szofi jócskán elkényeztették Sanyit. Mikor nagy elszántsággal ismét átveszi tőlük Sanyi gondozását, a DJ Sport fitneszben hamar szembesül azzal, hogy Sanyi minősíthetetlen viselkedése bizony gyorsan az agyára megy. Tamara visszaviszi Sanyit az albérletbe, és határozottan rendre utasítja Joe-t: viselkedjen felelősen, és változtasson a Sanyihoz való hozzáállásán! Joe így kénytelen otthon tölteni az estét Sanyival. Milán odaadóan dolgozik azért, hogy a hostel jól működjön, de vegán vendégei azért lassan kezdenek az idegeire menni. Amikor megtudja a döbbent Bellától, hogy egy anonim felhasználó negatív netes értékelést adott a hostelről, Milán biztos benne, hogy csakis a vegán fiúk lehetett azok, ezért bosszúból hashajtót kever az ételükbe. Már túl késő, amikor kiderül, hogy mégsem ők voltak azok. Milán egészen elkeseredik, hiszen így már két negatív kommentre számíthat. A vegán fiúk azonban meglepő módon nem Milánt okolják a gyomorrontásért.

Bence bevallotta sötét titkát Rolandnak

A fiú nem bírta tovább és színt vallott barátjának… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Előzetes: Máté visszamondja az esküvőt? (2020-07-15)

A kétségbeesett barátok Karola életéért aggódnak, amikor a lányt újra kell éleszteni és kórházba kell szállítani. Karolát az orvosoknak sikerül megmenteni a szívmegállás után, de amikor kiderül, hogy Karolának drogot adtak be, mindenki elképed. Titokban megjelenik Zoé, aki bevallja Bencének, hogy ő csempészte a drogot Karola italába. Bence dühösen nekiesik Zoénak, aki végül Bencét vádolja, hogy igazából ő is tehet erről. Máté reggel szembesül azzal, hogy Tekla milyen szomorú, mivel kénytelen volt megkérni az apját, hogy ne jöjjön el az esküvőre. Máté megpróbálja meggyőzni Attilát, hogy mégis adja áldását rá és Teklára, ám mindhiába. Mikor Máté a fodrászatban szerelmet vall Teklának, és elmondja, hogy csak akkor fogja elvenni Teklát, ha Attila az áldását adja rájuk, Szofi akaratlanul is meghatódik. Ezért később kérdőre vonja Attilát és kiáll Máté és Tekla mellett, aminek meg is lesz az eredménye. Milán teljesen meg van győződve arról, hogy jó ötlet Hostellé alakítani a lakóhajót, bár a barátainak sok ellenérzése van. És habár a vendégek keresése kezdetben nem vezet eredményre, Milánnak mégis sikerül néhány vendéget szerezni a lakóhajóra. Miközben Bella és Karesz egyre jobban kételkedni kezd Milán ötletében, Milán továbbra is győzködi magát, hogy a Hostel jól fog menni.

Gábor rajtakapta Lalit Anitával

Miután Virág összeveszett Lalival és otthagyta egyedül, éppen Anita tévedt be a TÉR-be. A lány és Lali épp kezdtek összemelegedni, amikor Gábor betoppant...

Karola összeesett, miután Zoé beletett valamit az italába

Karola épp a koncertjére készülődött, amikor rosszul lett...

Lali újra megcsalja Virágot?

Bence kidobott barátja életveszélybe sodorta Karolát. Milán elvesztette a pénzüket egy játékban. Lali újra összekeveredett Anitával.

Előzetes: Mentőt kell hívni Karolához? (2020-07-14)

Bence reggel még mindig a bűntudatával küzd, mivel tegnap miatta tették ki Zoét a házból. Még egyszer megpróbálja megmagyarázni a viselkedését Zoénak, de Zoé hallani sem akar többé az áruló Bencéről. Bence annál inkább megkönnyebbül, mikor Zoé végül megenyhül, és még egy kedves kiengesztelő lépést is tesz felé. Azonban nem veszi észre, hogy Zoé bosszúból beteszi a drogot Karola termoszába. Milán és Bella lázasan gondolkodnak, honnan tudnák megszerezni a plusz pénzt a hajó kikötőhelyének a díjára. Hiába kaparják össze Mesivel együtt az összes vagyonukat, az semmire sem elég. Milán feldobja a régi ötletüket, hogy nyissanak hostelt, de a többiek eleinte ellenkeznek. Karesz, Mesi és Bella nem akarják, hogy idegenek éjszakázzanak a hajón, inkább megpróbálják eladni a régi holmijaikat. Milán itt a piros-hol a piros játékon megpróbálja megduplázni az eladásból származó bevételt. Virág még mindig mérges Lalira az Anita-affér miatt, míg Lalit lelkifurdalás gyötri. Gábor tompítani akarja a köztük lévő feszültséget, ezért megkéri őket, hogy segítsenek a T.É.R. kidekorálásában, aztán az első adandó pillanatban kettesben hagyja Laliékat, hogy legyen idejük megbeszélni a dolgokat. Ám Virágnak ismét sok lesz Lali, és ő is otthagyja a fiút. Ekkor benéz a bárba Anita, és egy beszélgetésre kerül sor köztük: Lali tisztázza, hogy nem akarja felrúgni a kapcsolatát Virággal. Később azonban, amikor meghitt hangulat alakul ki köztük, Lali kis híján elcsábul.

Bence drogos barátját kihajították a villából

Miután Orsi rajtakapta Zoét és Bencét, egyből elpattant nála a cérna... Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide! 

Előzetes: Krisztián Szofinak:

Bence rossz lelkiismerettel hallgatja Orsi dicséretét arról, hogy milyen stabil az állapota. Ám röviddel ezután szembesülnie kell a valósággal, amikor Zoé véletlenül megtalálja a zacskót, amiben a drog van, amit Bence nem bírt kidobni. Miközben Bence attól fél, hogy Zoé visszaeshet. Orsi Bence kedvéért közeledik Zoé felé. mindaddig, míg azt nem hiszi, hogy Zoé drogfogyasztásra próbálja csábítani Bencét. Kareszt nagyon felzaklatja, amikor a lakóhajóra érve megtudja, hogy miután Lili segítséget kért Mesitől, az Samuval közösen bábokat készít, egy bölcsis előadásra Tedinek. Karesz féltékenységében azt gondolja, hogy Samu így akar Mesinél még inkább bevágódni, ezért vetélkedni kezd vele. Mivel azonban Karesz barkácsolási készségei korlátozottak, és inkább hasonlítanak horror film karakterekre. Krisztián hangulatán nem segített a hétvége és azt követeli Szofitól, hogy fejezze be a barátkozást Mátéval. Szofi teljesen ledöbben, Tamara pedig megerősíti abban, hogy ne hagyja magát zsarolni. Miközben Szofi Mátétól kér tanácsot, aki még arra is hajlandó lenne, hogy lemondjon a barátságukról, hogy Szofi boldog legyen, Tamara Krisztián lelkére beszél. Közli vele, hogy el fogja veszíteni Szofit, ha végre nem kezd el bízni benne.

Krisztián kihallgatta, ahogy Szofi és Máté rajta gúnyolódnak

A páros randi estéje különös fordulatot vett… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Előzetes: Krisztián kihallgatja Szofi és Máté beszélgetését (2020-07-10)

Karesz szomorúan készülődik egy hétvégi nyaralásra a barátaival, amit Lili és Olivér szerveztek. Karesz reménykedik, mert Mesi nem hozta el Samut, hogy esetleg ezt azt jelenti, hogy neki van esélye, de a lány határozottan elutasítja. Megint. Szofi rosszul érzi magát, mikor Tekla elhívja őt és Krisztiánt páros randira, magukhoz egy borkóstolásra. Krisztián nem túl lelkes, hogy Mátéékkal töltheti az estét, de a lány kedvéért belemegy. Az este rögtön feszülten indul. Szofi túlságosan is a pohár fenekére néz, hogy valahogy jobban érezze magát. De a dolog visszafelé sül el, mert becsípve túlságosan közvetlen Mátéval. Amikor Sanyi reggel az állítólagos fájdalmaira panaszkodik, Tamara közli vele, hogy nem hallgatja tovább a nyafogását, és elmegy vele az orvoshoz. Hazafelé egyszer csak úgy tűnik, mintha Sanyi el akarna menekülni a rendőrök elől. Tamara gyanakodva azonnal kérdőre vonja, mire a férfi elmesél neki egy szívszorító sztorit az exéről és a macskájáról. Állítólag előle menekült, és nem a rendőrök elől. De Tamara gyanakvása nem csillapodik. Tivadar még jobban felpiszkálja, mert ő egy szavát sem hiszi Sanyinak.

Bécy szerelmet vallott Mirjamnak

Bécy a párnák között tárta ki a szívét barátnőjének... Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Előzetes: Bécy-t megfenyegetik (2020-07-09)

Reggel Bécy meglátogatja Mirjamot és Rebekát, hogy mint személyi asszisztensét magával vigye munkába. Bécy célja, hogy Mirjamnak imponáljon, hogy milyen jól bánik a lányával. Ezért egy közös reggelit varázsol Mirjam lakására, közben Rebeka érzékeli, ahogy Bécy be akar vágódni Mirjamnál. Rebeka ezért később megzsarolja Bécyt azzal, hogy fizessen neki, ha jóban akar lenni az anyjával, mert Rebeka képes tönkretenni a kapcsolatukat. Bécy szívja a fogát, de jobbnak látja, ha fizet Rebekának. Rebeka a munkamegbeszélés közben főnökösködni kezd Bécy helyett, amitől Bori féltékeny lesz, de hiába kéri számon Bécyt, annak szeme előtt csak Mirjammal való jó kapcsolata lebeg. Miután Mirjam meglátogatja Bécyt és a lányát, Rebeka a szemük láttára smárol az egyik őrrel. Ez Bécynél kicsapja a biztosítékot, és csúnyán leteremti Rebekát. André reggel rájön, hogy húga akkor fog a leghamarabb elmenni a házból, ha ő visszaszerzi neki az exétől a büfékocsiját. André megtudja Kristóftól, hogy szakításukkor Franci bosszúból ripityára törte a lemezgyűjteményét. André ezért keményen beolvas Francinak, hiszen a jelek szerint a lány sem csupán szenvedő alanya a történetnek. Viszont mivel André továbbra is meg akar szabadulni a húgától, újból elmegy Kristófhoz, hogy visszaszerezze a büfékocsit. Szofi a fodrászatban ráébred, hogy mennyire szenved Tekla - aki ezt persze be nem ismerné - amiatt, hogy az apja képtelen elfogadni, hogy hozzámegy Mátéhoz. A lány ezért Attilát még az esküvői vendégek listájáról is törölte. Tamara és Tivadar egyre nagyobb nyomást gyakorol Szofira: esküvői tanúként kötelessége kibékíteni egymással Teklát és az apját, hogy minden rendben menjen a nagy napon! Szofi így először Máténál, majd Attilánál próbálkozik, de mindkettőnél falakba ütközik. Ezek után már ott tart, hogy lemondja a felkérést, és nem lesz Tekla tanúja.

Bori teljesen kifakadt Bécy-re

A lány már nem bírta tovább szó nélkül hagyni Mirjam lányának viselkedését… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Előzetes: Kiderült: Bécy barátnőjének van egy lánya! (2020-07-08)

Bécy elmegy Mirjamhoz, hogy újra bocsánatot kérjen tőle a rosszul sikerül felolvasás miatt, mikor egy hatalmas veszekedés fültanúja lesz. Kiderül, hogy Mirjamnak van egy lánya, akivel Mirjamnak az utóbbi időben nagyon meggyűlt a baja. Bécy felajánlja, hogy segít és felveszi gyakornoknak az egyik klubjába. Mirjam nagyon hálás Bécynek és megbocsájt neki. André úgy gondolja, hogy végre megszabadult Francitól, amikor egy szerelő megszerelte a lány büfékocsiját. Ám Franci exe visszaveszi a kocsit, így viszont nemcsak Franci munkalehetősége lett oda, hanem a tető is a feje fölül. Amikor Bence értesül Franci szorult helyzetéről, sajnálatból felajánlja neki, hogy egyelőre maradjon velük a házban. Tamara reggel meghallja, hogy Máté összeveszik Izabellával, akinek kevesebb fizetést akar adni. Izabella választás elé állítja Mátét. Máté vagy fizet neki, vagy Izabella faképnél hagyja őt. Tamara megsajnálja Mátét, és felajánlja neki, hogy besegít, amíg Máté nem talál valakit Izabella helyére. Máté számára Tamara jelenti a megoldást a problémájára. Új tánctanárként felveszi őt a DJ-be. Tamara örül, de fél, hogy Szofi megharagszik rá, ezért nem mer felmondani a szalonban.

Lali megcsalta Virágot

Bár egy ártatlan pikniknek indult a dolog, végül mégis elcsattant egy csók… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Mesi Samunak: „Beléd szerettem!”

A lány hatalmas vallomást tett Samunak… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Előzetes: Mesi és Samu ismét egymásnak esnek (2020-07-07)

André nem nagyon örül neki, mikor a túlsúlyos húga, Franci pont Bécy klubja előtt robban le a büfékocsijával. Mivel minél hamarabb meg akar tőle szabadulni, úgy dönt, hogy saját kezűleg hozza rendbe a járgányt. Bence kíváncsian csatlakozik Andréhoz, és összebarátkozik Francival. Bence nem érti, miért ilyen elutasító André a testvérével. Ennek még Franci sem tudja a valódi okát, ezért annak tudja be, hogy túl sokáig éltek egymástól messze. Miután Mesi visszautasította Samu közeledését, hiába küld neki békülékeny sms-t, a fiú még mindig sértődött. Mesi bevallja Bellának, hogy azt hiszi, beleszeretett Samuba, és csak a félelem tartotta őt vissza a következő lépés megtételétől. Samu azonban végül mégiscsak elmegy a lakóhajón tartott bulira, csak hogy Mesi közelében lehessen. Miután Samu felfedi Mesi előtt a lapjait, és nyíltan bevallja, amit érez, Mesi nem tehet mást, mint megcsókolja őt. Lali mára közös programot tervezett Virággal, akinek azonban délelőtt helyettesítenie kell egy kolléganőjét. Amikor Lali később elmegy Virágért az óvodába, kiderül, hogy a lánynak végül egész napra benn kell maradnia. Lali és Virág összevesznek, majd Lali egy váratlan ötlettől vezérelve az akkor felbukkanó Anitát hívja el magával. Jól érzik magukat egymás társaságában, és amikor ismét közel kerülnek egymáshoz, elcsattan köztük egy csók.

Sanyi megkukkolta a félmeztelen Tamarát

Tamara lenge ruhában perdült táncra a fürdőszobában, amikor valami megütötte a fülét… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Mesi szakított Samuval

A srácnak elege lett a se veled, se nélküled kapcsolatból, és döntés elé állította Mesit… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Kiderült Bécy titka: Roland lebuktatta mindenki előtt

A fiatalok először csak sunyi módon szabotálták a felolvasóestet, majd Roland végül lerántotta a leplet az igazságról… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

 

Előzetes: Bécy megzsarolja Rolandot? (2020-07-06)

Bécy reggel tetézi a jelenléte okozta feszültséget, és egy lakótársi szerződést tol a fiatalok elé, amiben rögzíti, hogy a házban kinek milyen jogi vannak, mikor, mit tehet meg. Természetesen ez mindenkiben nem tetszést vált ki, de mikor Bécy totális kilakoltatással fenyegetőzik, mindenki aláírja. A napot azzal a hírrel koronázza meg, hogy szeretné Mirjamot és pár tehetős barátnőjét lenyűgözni, ezért a sikerkönyvének felolvasó estjét a házban tarthatják meg. A személyzetet persze a lakók adják… Tamara sokat küzd azzal, hogy Sanyi folyton rányomul. De amikor egy ígéretes randi előtt áll, senki nem marad, aki vigyázna a folyamatos felügyeletet, és a kiszolgálást igénylő Sanyira. A lány megesketi Sanyit, hogy nem fog bezavarni a randijába, de az mégis megteszi, és a horror sztorijaival elijeszti a pasit. Mesi nagyon izgatott, amikor Samu elhívja „randizni” egy bútoráruházba, hogy segítsen berendezni a házát. Egyrészt odavan a fiúért, másrészt viszont neki ez a tempó túl gyors. Még csak nemrég jött vissza a városba, ráadásul Karesz láthatóan még mindig nem tett le arról, hogy ők újra egy pár lesznek, és így nem biztos, hogy belemehet egy új kapcsolatba. Bár Samunak sikerül elérnie, hogy Mesi elengedi magát, de mikor a vásárlás során célozgatni kezd, a lány visszariad.

Jön a ValóVilág 10. évada!

Elindult a jelentkezés a ValóVilág powered by Big Brother legújabb, jubileumi évadába! Kattints ide, és jelentkezz!

Tizedik alkalommal tér vissza a ValóVilág!

A jubileumi évad jelentkezési oldala már elérhető, a tét most is 36 millió forint!

Tekla kitiltotta édesapját az esküvőjéről

A lány képtelen volt tovább elviselni apukája akaratosságát… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Előzetes: Tekla megkapja álmai menyasszonyi ruháját! (2020-07-03)

Tekla teljesen ledöbben, amikor Attila előzetes bejelentés nélkül beállít hozzájuk álmai menyasszonyi ruhájával - annak ellenére, hogy Tekla egyszer már kénytelen volt visszautasítani az ajándékot. Máté ismét elveszíti az önuralmát és összeveszik Attilával.

André chippendale show közben bukott le a húga előtt

A srác nem is sejtette, hogy a közönség soraiban az ezer éve nem látott testvére is helyet foglal… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Előzetes: André lebukik a tesója előtt (2020-07-02)

Orsi és Karola rádöbbennek, hogy igazságtalanul vádolták Zoét Roland laptopjának ellopással. Ám amikor Bence és Zoé visszajön a házba, Orsi és Karola még mindig úgy gondolják, hogy a lány rossz hatással van Bencére, így megint veszekedés tör ki. Orsi nem veszi észre, hogy Bence tulajdonképpen mindvégig önmagával harcol, mivel képtelen rászánni magát arra, hogy kidobja Zoé drogját.

Mesi és Samu ágyba bújtak egymással

Bár a lány tegnap még kételkedett Samuban, most mégis a karjai között találta magát… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Előzetes: Sanyi kipécézte magának Szofit (2020-07-01)

Bence aggódik Zoéért, aki az eltűnése óta nem jelentkezett nála. Miközben Karola meg van győződve róla, hogy Zoé a Roland laptopjáért kapott pénzből drogot vett, Bence kiáll Zoé mellett. Amikor valóban bedrogozva talál rá Zoéra, már feldúltan ő is úgy gondolja, hogy Zoé lopta el Roland laptopját.

Bella szextilalmat vezetett be Milánnál

„Addig nincs szex, amíg nem viselkedsz normális módon Mesivel!” Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Előzetes: Zoé lopta el Roland laptopját? (2020-06-30)

Karola ferde szemmel néz az időközben már lakótársukká vált, exkábítószerfüggő Zoéra, mert nehezen tud megbízni benne, félti tőle Bencét, és hogy esetleg miatta esik majd vissza a fiú, illetve, hogy akár az Orsival való kapcsolata is tönkremegy a lány miatt.

Karesz féltékennyé tette Mesit

Karesz mindent megtett, hogy felélessze a zöld szemű szörnyet az exében… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Tamara kiborult: Sanyi benyúlt a szoknyája alá

Az albérlet ideiglenes lakója újra és újra kihúzta a gyufát… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Előzetes: Zoé Orsi után kémkedik? (2020-06-29)

Karesz a rosszulléttel küzdve tudja csak végignézni Mesi és Samu enyelgését, aminek végül egy szerencsétlen mozdulattal vet véget. Mesi azzal vádolja Kareszt, hogy direkt öntötte le Samut kávéval, aki viszont tagadja ezt, de kiosztja Mesit, hogy a srác nem hozzávaló.

Roland eltervezte: titokban felveszi, ahogy Borival szeretkeznek!

Roland mindent elkövet, hogy az erotikus könyvük a lehető leghitelesebb legyen… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Előzetes: Bella a hajón koncertezik! (2020-06-26)

Bella a születésnapján már nagyon várja a buliját a lakóhajón. De Milán nem akar ott lenni, és távolságtartó Bellával. A lány rosszkedvűen úgy dönt, hogy a bulira koncentrál, de amikor Milán ajándékul egy új PR-menedzsert prezentál neki, elszakad nála a cérna. Feldúltan közli vele, hogy ő nem akarja, hogy távolságtartó legyen, de fél egy kapcsolattól. Bécy türelmetlenül várja, hogy végre találkozhasson Mirjammal, aki miatt nem akar lemenni vidékre, hanem Borit próbálja maga helyett kiküldeni. A nő irodájában türelmetlenül várakozik, és próbál nem féltékenykedni, de feltűnik neki, hogy Mirjam csak szép, fiatal férfiakat alkalmaz. Az edzőteremben rivalizál Mirjam személyi edzőjével, majd nem bírja visszafogni magát, és féltékenykedik is rá Borit frusztrálja – miután Bécy felveti, hogy egy hónapra vidékre kellene mennie, hogy ott segítsen egy új hely beindításában -, amikor rájön, hogy Roland és Bécy játékszerévé vált a konkurenciaharcukban. Roland nem érti meg a feleségét: szerinte ez csak Bécy trükkje, hogy akadályozza azt, hogy közös könyvükön dolgozhassanak. Ezt a magánéletük is megszenvedi, mivel Roland csak ezen pörög. Összevesznek.

Milán szex után dobta ki Szonját

Vajon mi késztette szakításra a srácot? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Előzetes: Joe exei találkoznak! (2020-06-25)

Reggel az erdőben mindenki feszült Karesz eltűnése miatt, a lányok természetesen Mesi miatt is aggódnak. Közben Milán kérdőre vonja Bellát a tegnapi csók miatt. Bella nemigen tud rá magyarázatot adni, ezért Milán idegesen félbeszakítja a beszélgetésüket. Hazaúton Milán továbbra sem hajlandó szóba állni Bellával. Később azonban, amikor Orsi azzal az örömteli hírrel jelentkezik, hogy Karesz előkerült, Milán és Bella olyan megkönnyebbülést érez, hogy örömükben átölelik egymást. A levegőben vibrál a feszültség, de Milán kibontakozik az ölelésből, és Szonjára koncentrál. Barbi reggel Joe-t keresi, mert kedd óta nem éri el. Elmeséli Gáboréknak, hogy mi történt köztük. Mindenki aggódni kezd, hogy Joe hová tűnhetett… Végül elérik, és Barbi számára kiderül, hogy Joe jól van, amit nem tud hová tenni, de ekkor megjelenik Ginger, aki szintén Joe-t keresi. A beszélgetés során kiderül, hogy Joe kedden mind a két lánnyal lefeküdt. Amikor Niki reggel felbukkan az albiban, Evelin ismét reménykedni kezd, hogy tisztázni tudják a dolgokat. Niki azonban csak a bankkártyájáért jött. Evelin felemlegeti a régi barátságukat, és már-már sikerül Niki szívét meglágyítania, de Péter meghiúsítja a közeledésüket. Niki nehéz szívvel, de beszáll mellé az autóba. Evelin már-már azt hiszi, hogy elvesztette a barátnőjét, ám amikor Péter ismét felemlegeti Nikinek a történteket, világossá válik a lány számára, hogy nem tette jól, amikor megbocsátott neki.

Evelin sírva fakadt Niki kemény szavaitól

Péter rendesen megkavarta a szálakat a két barátnő között. Vajon mi lesz ennek a vége? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Előzetes: Bella és Milán újra együtt? (2020-06-24)

Amikor reggel Roland és Bori el akar vonulni a régi szobájukba, véletlenül rányitnak Bécyre és Mirjamra, akiket az ágyban lepnek meg. Bécy nem jön zavarba és provokálja Rolandot, hogy ki tud jobb szex történettel előállni. Bori attól tart, hogy Bécy nem fogja annyiban hagyni ezt a provokációt, amit azonban Roland hülyeségnek tart. Ám később a kiadójukkal való találkozáskor érdekes fordulatot vesz az ügy. Karesz két napos kempingezést tervez egy eldugott helyre, mert meg van győződve a hely mágikus erejéről és ezért itt szeretne Mesinek szerelmet vallani. Mesi azonban elutasítja Kareszt, aki bánatában egy üveg pálinkávall együtt eltűnik. Mikor Milán észreveszi Karesz eltűnését dühösen nekiesik Mesinek, aki sértetten összepakol és elmegy. Bella, Milán és az egyre furcsábban viselkedő Szonja Karesz keresésére indul, de az expedíció közben a két lány összeveszik. Evelin úgy érzi, hogy el kell mondania Nikinek az egyéjszakás kalandját, ám Péter kényszeríti őt arra, hogy hallgasson, amit Evelin kényszerűségből elfogad. Ám, amikor Evelin látja, hogy Péter mennyire kihasználja Niki bűntudatát, egy idő után nem tudja magát visszafogni és kibukik belőle az igazság. Niki mélyen megbántódik, de közben Péternek sikerül kibékülnie Nikivel.

Ginger erotikus tánccal csábította ágyba Joe-t

Joe teljesen véletlenül összefutott régi szerelmével, Gingerrel… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Előzetes: „Szeretsz vagy sem?” (2020-06-23)

Joe Barnáékkal motorozik, de hazajön, mert nem tudja, hogy mi van közte és Barbi között, hiszen csókolózva váltak el, de Barbi nem akarta elkötelezni magát. Joe folytatni akarja a kapcsolatot Barbival, járni akar vele, mert úgy érzi, ő élete nője. Barbi a vallomás hatására lefekszik vele, de most sem határozza el magát, amiből Joe-nak elege lesz és lelép. Teljesen véletlenül összefut régi szerelmével, Gingerrel, akivel le is fekszik. Orsi reggel izgatott, hogy miképp fog alakulni a viszontlátás Bencével: azt reméli, hogy a barátja tényleg jobban van a klinikai tartózkodása után. Úgy tűnik, hogy az aggodalma alaptalan volt, ám ekkor váratlanul beállít Zoé, Bence egyik betegtársa, akivel a fiú a klinikán barátkozott össze. Zoé szorult helyzetben van, ezért Bence megengedi neki, hogy átmenetileg ott aludjon náluk a házban. Orsi csalódott, mert azt remélte, hogy kettesben lehetnek Bencével. Zoé később tönkreteszi Orsi esti randiját Bencével. Bella reggel még ünnepli magát azért, hogy összehozta Milánt és Szonját, a tökéletes álompárt. Ám nemsokára már idegesítőnek találja Milán és Szonja folyamatos enyelgését, főleg, hogy Milán emiatt a menedzseri teendőit is elhanyagolja. Mikor Szonja később magától értetődően megeszi Bella tejberizsét, Bellánál elszakad a cérna. Bella később is nehezen képes elviselni, hogy Szonja és Milán össze van nőve.

VICCES: Így jótékonykodott Karesz és Milán!

A srácok fejest ugrottak a faültetésbe… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Előzetes: Bécy hazaviszi új barátnőjét (2020-06-22)

Miután pénteken Bécy terve Mirjam lenyűgözésére nem sikerült maradéktalanul, egy közös reggeli alkalmával újabb lehetősége adódik, hogy javítson a róla kialakult képen. Mivel kiderült, hogy Mirjamnak a melegszívű Bécy jön be, aki szereti a kutyákat, így Bécy úgy gondolja, hogy Mirjamnak fontos a család is. Ezért úgy dönt, hogy megmutatja Mirjamnak, hogy milyen gondoskodó és meghívja Mirjamot a házba vacsorára. Ehhez persze újra ugrasztja a lakókat, akiknek el kell játszaniuk egy szerető családot. Karesz újabb zöld terveket sző, de Bella és Milán nem akarnak szemetet szedni vele. Amikor meghallja, hogy Mesi munkahelye, a kutyamenhely, bajban van, Karesz faültetési akciót szervez oda, hogy arra közösségi média kampányt építsen. Milán óvni próbálja a csalódástól, de Karesz bevásárol egy faiskolában, és odamennek a kutyamenhelyre, ahol Mesi értetlenül fogadja őket, de a főnöke örömmel veszi a felajánlást. Karesz és Milán fákat ültet. Karola reggele elég kapkodósra sikeredik, mivel elaludt és nagyon kell sietne, hogy időben odaérjen a T.É.R.-be, hiszen hamarosan kezdődik a találkozója a rajongókkal. Miközben Karola kiugrik egy elvihető kávéért, egy üzletember el akarja vinni a taxiját, hogy időben odaérjen egy üzleti találkozóra. Miközben Karola és az üzletember, akiről időközben kiderül, hogy nagy rajongója Karolának, a taxin vitatkoznak, a taxis váratlanul otthagyja őket, mert üldözőbe vesz egy bicajos huligánt. Mivel Karola és és az üzletember pénz és telefon nélkül marad, próbálnak valami megoldást találni, végül az üzletember hirtelen megjelenik két kerékpárral.

Máté Tivadar pasijának adta ki magát!

Hiába volt feszültség Máté és Tivadar között, amikor felbukkant Tivadar zaklatója, Máté azonnal a védelmére kelt.

Előzetes: Máté: „Tivadar az én pasim!” (2020-06-19)

Bécy elhatározza, hogy újra randizni fog Mirjammal. De Evelin az önérzetébe tapos, aki szerint az apja túl kevés a menő üzletasszony Mirjamhoz. André viszont ad neki néhány ötletet, hogy mivel kápráztassa el a nőt. Bécy egy elegáns autóval elviszi a nőt egy galériába, de nem túl jól sikerül a látogatás. Mirjam túlzásnak találja az egész felhajtást. Egy étteremben gasztronómiai fogásokkal akar villantani Bécy, de Mirjamnak ez se jön be igazán. Mátét egyre jobban idegesíti Tivadar, aki teljesen birtokba veszi a lakást és teleszórja a dolgaival. Össze is vesznek, de Tekla védelmébe veszi Tivadart, hogy mennyire szenved a zaklatója miatt. Amikor Tivadar zaklatója fel is bukkan, Máté kezébe veszi a dolgot és egyszer és mindenkorra elhajtja a fickót. Tivadar kénytelen összepakolni a cuccait, mert már nincs ok arra, hogy továbbra is Mátééknál lakjon. Máté boldog, hogy végre visszaáll a nyugalom a lakásban és élvezi az együtt töltött időt Teklával, míg hirtelen felbukkan Andor apja, aki felbontja az Andorral kötött korábbi szerződést. Kareszt nagyon felkavarja, hogy Mesi visszaköltözött a hajóra, és igyekszik mindenben a kedvét keresni. Mivel Mesi nagyon környezettudatos életet kezdett el élni, ezért Karesz úgy dönt, hogy ez lesz az az út, amin villantani tud Mesinek. Elkezd azon gondolkozni, hogyan legyenek környezettudatosabbak. Miközben utána olvas a témának, el is kezdi érdekelni. Az autómosóban is szeretné, ha kevesebb vizet használnának, ezért elindítja a ,,vezess koszosan” mozgalmat, de a főnöke, Bandi bá’ kirúgással fenyegeti meg Kareszt, ha a hülye ötleteivel rontja az üzletet. Milán is lebeszéli Kareszt, hogy ne tolja túl, mert még elveszíti az állását.

Evelint megzsarolta Niki pasija

Miután Péter újra kibékült Nikivel, a ledöbbent Evelint is megzsarolta... vajon kinek hinne Niki, neki vagy a barátnőjének?

Evelin lefeküdt Niki exével - mi lesz most a barátnőkkel?

Dzsenit felpofozza az édesanyja. Evelin kínos helyzetbe kerül Péter miatt. Mesi újra összefut Karesszal.

Előzetes: Dzsenit felpofozza az édesanyja (2020-06-18)

Dzseni reggel még mindig képtelen beletörődni, hogy az anyjának új barátja van, aki ráadásul az egyik iskolai tanára. Amikor Dzseni újra összetalálkozik az anyjával, megint kirobban a vita, Dzseni leribancozza az anyját, erre Edit zaklatottan és feldúltan Gáborhoz fordul tanácsért. Gábor végül beleegyezik, hogy még egyszer beszél Dzsenivel. Amikor Gábor később egyértelműen kiosztja Dzsenit, és ráébreszti az anyja érzéseire, Dzseni megsértődik. Evelin kínos zavarban van, amikor reggel rájön, hogy az éjjel lefeküdt Péterrel, aki viszont teljesen felszabadult a szextől, és most már biztos benne, hogy jó döntést hozott, amikor szakított Nikivel. Hiszen most már ő is kipróbálta, milyen is az a vad szex, amiről Niki egyfolytában áradozott. Mialatt Péter Evelinre hajt, Niki halálra aggódja magát az exe miatt, miután a hangpostáján meghallgatta Péter előző este küldött, kétségbeesett üzenetét. Kicsivel később kibékülnek egymással. Milán reggel eltökélte, hogy kidobja Mesit a lakóhajóról, és csak egy rozsdás szög térítheti el ettől, amivel megsebzi a tenyerét. Bár a lányok egyesült erővel győzködik, hogy menjen orvoshoz, Milán megmakacsolja magát, addig nem megy sehová, amíg Mesi el nem takarodik a hajóról. A konfliktus végül odáig fajul, hogy Milán már Bellával, Orsival és Szonjával is veszekszik Mesi miatt. Mesi nem akar a feszültség forrása lenni a hajón, így aztán úgy dönt, fogja a holmiját és elmegy. Ám amikor már búcsúzni készül, megjelenik Karesz, aki nagyon megörül, amikor újra látja Mesit.

Niki exe lesmárolta Evelint!

Miután Péter rajtakapta Nikit és Andrét, szakított a lánnyal és felhívta Evelint, hogy kiönthesse neki a szívét. A sok feles azonban más vágyakat is előhozott.

Milán üvöltve küldte el a hajóról Mesit!

Amikor Milán hazaért, teljesen kikészült, hogy ott találta Mesit, ráadásul épp flörtölés közben. Azonnal kiosztotta a lányt.

Mesi váratlanul megjelent a hajón

Mesi visszatért és felkavarta a kedélyeket. Gábor kínos helyzetbe került. Niki exe nekiment Andrénak.

Előzetes: Péter lekapja Evelint! (2020-06-17)

Gábor teljesen lerohanva érzi magát, amikor rajtakapja Editet a titkos randevúján az új barátjával. Gábornak már ez az eset is épp elég kínos. Ám, amikor Edit még arra is megkéri őt, hogy legyen ott, amikor Edit elmondja Dzseninek, hogy Edit Dzseni egyik tanárával jár, Gábor nemet mond, mivel nem akar belevonódni ebbe a szinte biztosan kódolt drámába. Edit meghívja Dzsenit és őt egy közös vacsorára, és Gábor számára világossá válik, hogy Edit számít Gábor segítségére. Evelin abban reménykedik, hogy Niki végre kibékül Péterrel, aki visszatért vidékről. ,,Mediátorként” sikerül is kibékítenie őket, de nem tart sokáig a béke, mert újra összekapnak. Niki Andréhoz menekül. Péter beszélni akar Andréval, mint férfi a férfival, de beszélgetés helyett Péter megüti Andrét. Mesi váratlanul megjelenik a hajón. Orsi és Bella nagyon örülnek a lány felbukkanásának és annak, hogy a lány szeretne a hajón lakni egy darabig. Azonban egy váratlan dugulás miatt szerelőt kell hívni. A férfi, Samu nagyon bejön Mesinek és flörtölni kezdenek. A munka végén Samu bátortalanul el is kéri Mesi számát. Milán erre a flörtre érkezik haza és kiakad.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való