KERESÉS search-close

RTLII

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "RTLII"

Előzetes: Barbi féltékeny lesz Joe miatt? (10.20.)

Barbinak el kell költöznie a lakásból, mert megemelték a bérleti díjat és pont a Margit krt-i háztömbben talál egy megfelelőt. Kicsit aggódik, hogy mit fog szólni ehhez Joe, nem érzi-e majd nyomulásnak vagy rátelepedésnek. Amikor viszont azt látja, hogy Joe csajozgat, féltékeny lesz, amit még magának sem vall be. Livi reggel arra jön ki a szobájából, hogy Norbi és Philip a legnagyobb egyetértésben beszélgetnek. Livi nem tudja hova tenni a dolgot, amit csak tetéz, hogy a srácok közös lógást terveznek, hogy megünnepeljék a haverságot. Később Livi önérzetét bántja, hogy Norbi két idegen csajjal flörtöl, és „véletlenül” emiatt leönti. Borinak nemsokára elkezdődik a sugárkezelése. Roland emiatt elkezd az interneten információk után kutatni. De, amikor meglátja az első ijesztő képeket, elhatározza, hogy Borit ettől távol tartja, és megajándékozza egy romantikus nappal. Borinak jól esik a gesztus, és hálás érte.

Norbit megverték a T.É.R.-ben?

Mikor Norbi összeszólalkozott a bárban Philippel, egyszer csak kitört a balhé… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Előzetes: Norbi kocsmai verekedés áldozata lesz (10.19.)

Karesz még mindig haragszik Milánra, és határozottan blokkolja a kreatív próbálkozásait a bocsánatkérésre. Bebeszéli magának, hogy már nincs szüksége rá, és helyette új életet akar kezdeni – Milán és Bella nélkül – az albérletben. Amikor Mesi, aki saját magát is hibáztatja az egész kavalkád miatt, felbukkan Karesznál és elmeséli neki, hogy Milán számára Karesz mennyire fontos. Reggel Philip dühösen elárulja Norbinak, hogy lefeküdt Livivel, mire Norbi összebalhézik a lánnyal, és elviharzik otthonról. Livi később számonkéri Philipet, amiből egy újabb veszekedés alakul ki. Délután Norbi ittasan meglátogatja Philipet a T.É.R-ben, hogy elbeszélgessen vele, ahol Dzseniről is kiderül, hogy tudott Philip és Livi viszonyáról. Norbi idegesen számonkéri Philipet, aki próbálja a fiút leállítani. A bárban ülő három suhanc azonban szintén ittas, balhét akarnak, és rátámadnak Norbira. Philip is beszáll a verekedésbe, és ezzel megmenti Norbit egy komolyabb sérüléstől. Zoé ledöbben, amikor gyerekrablás miatt idézést kap a rendőrségtőll. Áldozatnak látja magát, és megpróbál hatni Andreára, hogy vonja vissza a feljelentést vagy legalább finomítson rajta, hiszen szeretetből cselekedett. Amikor Andrea azonban tiltakozik, és Zoé úgy érzi még a lakótársai is hátba támadják, mérges lesz, és úgy érzi az egész világ ellene fordult. Amikor viszont összefut a betépett régi barátjával és egyedül ő akad ki a gyámhivatal döntésén, Zoé fájdalmasan felismeri, hogy milyen mély a szakadék a régi és az új élete között.

Horváth Gábor pikáns metrós kalandjáról mesélt!

Horváth Gábornak sem kell a szomszédba mennie egy kis leleményességért... Még több Showder Klub az RTL Moston >>>

Karesz részegen akarta megverni Milánt

Miután Karesz bánatában leitta magát, pont abba botlott bele az utcán, akivel a legkevésbé sem akart beszélni...

Előzetes: Vége Karesz és Milán barátságának? (10.16.)

Tekla végre bizonyosságot kap arról, hogy terhes. Szofi közben azt bizonygatja Tamarának, hogy Tekla negatív terhességi tesztjére bukkant rá a fodrászatban. Szofinak egyre gyanúsabb Tekla terhessége, hiszen fültanúja lesz annak is, hogy az egyik vendég úgy gratulál Teklának, mintha csak ma tudta volna meg, hogy babát vár. Karesz tanácstalanságában, otthontalanságában Joe-t keresi fel az albérletben. Elbeszéli neki történetét, mire Joe felkarolja. Mikor a nap folyamán nem tud magával mit kezdeni, Gábornak ajánlkozik segítségül a TÉR-ben, ahol a koktélok előkészítése közben szomorúságában leissza magát. Este viszont összetalálkozik a bár közelében Milánnal, akinek dühödten a szemére veti, hogy áruló. Franci mindent elkövet azért, hogy megbánt szerelmi vallomása után ne kerüljön Bence szeme elé. Bence viszont szeretne vele a történtekről beszélni. Így Franci nem tud mást tenni, minthogy elhiteti Bencével, hogy az iránta való érzelmei korántsem olyan komolyak, mint ahogyan azt tegnap este tűnhetett. Természetesen Rolandtól is, Boritól és Karolától is tanácsokat kap az ügyben.

Franci szerelmet vallott Bencének!

Miután Bence rávette Francit, hogy menjenek el együtt egy menő étterembe, a lányból akaratlanul is kicsúszik, hogy mit érez Bence iránt.

Előzetes: Tekla mindent bevall Máténak? (10.15.)

Karesz hazaérkezik Tedi születésnapjára, és borzasztó megrázkódtatást okoz neki az a váratlan hír, hogy a lakóhajót megvette Pablo; a barátai pedig már nincsenek ott. Kétségbeesetten látja, hogy még fia születésnapját sem tudja hol megünnepelni, de végül Pablo meghívja őket a hajóra. Mikor Milán, Mesi és Bella felhívják Lilit, hogy felköszöntsék Tedit a születésnapján, Karesz megkéri Lilit, ne szóljon a barátainak a visszatéréséről. Ezután ő maga megy el Árminék házához, hogy Milánt végre kérdőre vonja… Tekla alig várja reggel, hogy végre megcsinálhassa a terhességi tesztet, amikor Máté bevágódik a fürdőszobába, kénytelen a tesztcsíkot elrejteni. A fodrászatban sincs alkalma elvégezni a második tesztet, mert ott meg a WC-t szerelik. Mikor aztán végre lehetősége adódik rá, szomorúan kell megállapítania, hogy a teszt negatív lett. Letörten megy haza, ahol Máté meglepetéssel várja őt. De amikor émelygés fogja el a virágszirmokkal díszített illatos meglepetés-fürdővíz felett Máté nagyon aggódik Franci reggel telefonhívást kap egy menő étteremből, ahová már korábban a volt barátjával, Kristóffal, foglalt asztalt a szülinapjára, de akkor várólistára került. A ma estére felszabadult asztalt szomorúan mondja le. Bence azonban felveti, hogy igazán odamehetnének vacsorázni, Franci pedig sok győzködés után rábólint. Este aztán kínosan érzi magát tőle, hogy egy párként kezelik őket. Szinte megkönnyebbülve lepődik meg, hogy Zoé is megjelent, akit napközben Bence spontán meghívott az étterembe. Mikor aztán Franci és Bence kettesben marad, Franci száján akaratlanul kicsúszik: szereti Bencét…

Máté rosszul lett és összesett a teremben!

Miután rögtönzött kismama tornát tartott, az egyik anyukának elfolyt a magzatvize. Mátét annyira lesokkolta a dolog, hogy összeesett.

Előzetes: Máté elájul az edzőteremben! (10.14.)

Reggel Philip meglátja, hogy Norbi és Livi megcsókolják egymást, és rettenetesen megdöbben. Livi kijelenti Philip előtt, hogy járnak Norbival, amitől Norbi egészen feldobódik. Norbi és Livi egy közös romantikus napot tölt el egymással. Közben Philip a TÉR-ben nagyon rosszkedvű, összekap a vendégekkel és a munkatársaival is. Dzseni beszél Philip fejével, és szembesíti a ténnyel, hogy igazából féltékeny Livire meg Norbira. Miután Zoé visszaér a terápiaközpontból, lelkiismeret-furdalása van, ezért szuper reggelit készít a lakótársainak, ám ennek senki sem örül igazán. Franci elmagyarázza Zoénak, hogy ismét meg kell dolgoznia a bizalomért. Amikor Zoé később kap egy ajánlatot egy dílertől, hogy áruljon kábítószert a büfékocsi környékén, eleinte azt gondolja, hogy már úgy sincs veszítenivalója. Azonban mikor eszébe jut a lánya, jobb belátásra tér és kidobja a drogokat. Amikor a díler felháborodva megfenyegeti, Balu és Bence megmenti Zoét. Azonban amikor megtudja, hogy a vita drogok miatt alakult ki, kiakad. Mátét lelkifurdalás gyötri a Szofival való viszonya miatt, és úgy érzi, hogy nem tud megfelelni az őt önfeláldozóan szerető Teklának. Ez az érzés még tovább fokozódik, amikor néhány nő a DJ Sport Fitneszben terhestorna iránt érdeklődik, és Máténak be kell vallania, hogy nem értenek a témához. Hogy kompenzálja őket, gyorsan utánaolvas az interneten, és meglepi a nőket egy improvizált terhestornával, ami igazán profira sikeredik. De hirtelen az egyik kismama magzatvize elfolyik, Máté pedig nem képes segíteni, és csak Joe higgadt beavatkozása akadályozza meg a katasztrófát.

Bence randira hívta Francit?

Miután Bence megmentette Francit a bűnözéstől, a srác kitalálta, hogy megnézhetnének együtt egy filmet....

Előzetes: Norbi megcsókolja Livit! (10.13.)

Az előző éjszaka után Livi azt gondolja, hogy valami komoly dolog alakult ki közte és Philip között, de a lány hamar rádöbben, hogy Philipnek az együttlétük nem jelentett mást, mint egy újabb strigulát. Amikor Livi rájön, hogy Philip már a következő randiját szervezi, kiakad és jelenetet rendez, amit később megbán. Úgy érzi, hogy megalázta saját magát, és próbál lazán viselkedni. Elhívja Norbit egy lazulós napra, amit Norbi örömmel elfogad, hiszen nagyon bejön neki a lány. Francit nagyon lesújtja, hogy az utóbbi időben fogyás helyett megint felszaladt rá pár kiló. Már majdnem feladná az egészet, amikor pont André lesz az, akinek sikerül felélesztenie Franci elszántságát. A lány eltökélten ismét beleveti magát az edzésbe, de túlzásba viszi a dolgot, és annyira begörcsöl a lába, hogy mozdulni sem bír. Persze Bence talál rá ebben az állapotban, aki jól mulat a dolgon, miközben segít a pórul járt lányon. Joe napról napra nehezebben viseli, hogy Boldizsár egyik programról hurcolja a másikra. Miközben Joe újabb mélypontra kerül, amikor egy vidéki táncegyletet kell elszórakoztatnia, Barbi úgy dönt, hogy közbelép…

Bori veszélybe kerül a munkahelyén?

A műtétje után Bori azonnal visszamegy dolgozni, hiába próbálják megállítani a többiek. Végül egy szerencsétlen verekedés közben felszakad a sebe...

Előzetes: Borinak felszakad a sebe (10.12.)

Livit egyre inkább zavarja, hogy Philip úgy tesz, mintha nem csókolóztak volna sosem. Éppen egy kérdez-felelek videóra készül a közösségi oldalán, ahol több kérdést is kap Philippel kapcsolatban, mert egyre többször szerepel a sztorijában. Livi teljesen kiég, hogy a közösségi oldala inkább már Philipről szól, mint róla. Ezt elpanaszolja Dzseninek, aki azt javasolja, tisztázza a helyzetet Philippel. De Livi szerint nincs mit tisztázni. Csak az zavarja, hogy Philip levegőnek nézi. Elmennek Dzsenivel a bárba, ahol Livi egyre inkább feszélyezve érzi magát, és beszélni akar ismét Philippel a csókról, aki közli vele, hogy hagyja már békén ezzel. Borit hazaengedik a kórházból. Megnyugszik, amikor az orvos igazolja, hogy a rák nem képzett áttétet. Ugyanakkor mégis alá kell vetnie magát egy megerőltető sugárkezelésnek. Ám mielőtt ebbe belekezdenének, Bori műtéti sebének be kell gyógyulnia. Bori azonban alig tudja kivárni, hogy visszatérhessen a hétköznapokba. Pont kapóra is jön neki a főnöke hívása, akinek este szüksége lenne Borira. Roland és a lakótársai javaslata ellenére Bori bemegy dolgozni. Joe-nak vegyes érzései vannak, mert a menedzsere mára meglepetést ígért neki. Kijózanítóan hat rá, amikor Boldizsár elárasztja különféle reklámtárgyakkal, amelyek elég gagyik és cikik, ráadásul még arra is rá akarja venni, hogy belebújjon egy nevetséges twerkes ruhába. Joe-nak ez már túl sok és nem is hajlandó rá. A Boldizsárral kötött szerződés kezd veszélybe kerülni, amikor Máté odahat Joe-ra és sikerül közvetítenie is.

Bencéék kidobják Zoét a villából?

Miután Zoé elrabolta a kislányát és megjelent a rendőrség, a többiek kiakadtak a viselkedése miatt. Vajon Bence mit gondol most a barátjáról?

Előzetes: Zoé elrabolja a lányát! (10.09.)

Mivel Zoé a láthatási tiltás dacára mindenáron szeretné látni a lányát, kétségbeesésében nem lát más kiutat, mint hogy elrabolja. Bence és Franci elszörnyednek, mikor a rendőrök váratlanul megjelennek náluk, és Zoé nincs sehol. Franci megtalálja a zavarodott Zoét a büféskocsiban, és Bence segítségével sikerül meggyőznie, hogy hülyeséget csinált, és hogy azonnal vissza kell vinnie Larát a nevelőszülőkhöz. Bella eléggé felhúzza magát, mikor Mesi lemondja a bulizást, csak, hogy Samuval és testvére családjával társasozzon. Be akarja bizonyítani Milánnak, hogy Mesi még nem lett totál kispolgár, és azt állítva, hogy vészhelyzet van, odacsalja egy szórakozhóhelyre. Mesi először dühös, amiért átverték, de később jót buliznak.. Joe-t reggel meglehetősen lenyűgözi, mikor Boldizsár, az ügynökség vezetője évi rengeteg pénzt ígér neki a twerk kampányban. Mikor Gábor felveti, hogy a szerződés korlátozhatja a szabadságában, kicsit elgondolkodik. Máté is csak az egyezség előnyeit nézi Joe, a DJ Sport fitnesz és végül a saját jövője, mint a DJ Sport fitnesz üzletvezetője szempontjából is.

Tamara Szofiéknak: „Undorítóak vagytok”

Szofi és Máté próbálták megbeszélni, hogy mi történt Tamarával, azonban ezt a bizalmas beszélgetést éppen a lány vette észre, aki teljesen félreértette az egészet.

Előzetes: Tamara mindent elmond Teklának Szofiékról? (10.08.)

A műtét előtt Bori aggódva azon tűnődik, hol marad Roland, hiszen már itt kéne lennie. Bori telefonon sem tudja őt elérni, és álmában sem gondolná, hogy a férje a tegnapi lerészegedés után Andréval másnaposan alszik otthon. Karola túl későn veszik észre, hogy Roland elaludt. Felébreszti, és beküldi őt gyorsan Borihoz. Bori közben minden megtesz, hogy időt nyerjen, és elhalasszák a műtétet, de Roland így is túl későn érkezik. Roland nagyon haragszik magára, és magát hibáztatja, amiért nem volt itt Bori mellett a legnehezebb órában. Roland várja, hogy befejezzék a műtétet, eközben megérkezik a kórházba Karola, André, Bence és Franci is, és megpróbálnak lelket önteni Rolandba. Nagy kő esik le mindenki szívéről, mikor kiderül, hogy a műtét jól sikerült. Az altatás után a még kába Bori döbbenten hallja, hogy Roland elaludt, és ezért nem ért ide időben a műtétre. Mikor Zoét behívják a gyámügyre, idegesen próbálja bebeszélni magának, hogy csak a szokásos rutin ellenőrző beszélgetésről van szó. Zoé úgy érzi fel van készülve, hogy megharcoljon a lányáért, amit nem utolsó sorban Bence támogatásának köszönhet. Kiderül, hogy a beidézés valódi oka az a videófelvétel, amin Zoé kiborulása látható Lara születésnapján. A kislány nevelőszülei elküldték a gyámügyre a felvételt. Zoé úgy érzi becsapták, főleg, amikor a gyámügy munkatársa azt feltételezi róla, hogy a felvételen kábítószer hatása alatt állt. Zoé azt az utasítást kapja, hogy az elkövetkező három hétben nem érintkezhet a gyermekével, és rendszeresen köteles alávetni magát drogtesztnek. Miután Tamara előző este megtudta, hogy Szofinak és Máténak az esküvő után is viszonyuk volt egymással, nagyot csalódik a barátnőjében. Szofi hiába kérleli Tamarát, ő nem hajlandó erről tovább beszélgetni. Tamara a DJ-ben megpróbál nem tudomást venni Mátéról, ami feltűnik a fiúnak. Mátét sokkolja a felismerés, hogy Tamara tud a viszonyáról Szofival. Szofi kétségbeesve próbál a barátságukra apellálni. Tamara tépelődik, nagyon szívesen megbocsájtana a barátnőjének, de pillanatnyilag képtelen rá. Később Tamara azt hiszi, rajtakapta Mátét és Szofit, ahogy titokban találkoznak, és nem tud uralkodni az érzésein.

Máté miatt véget ér Tamara és Szofi barátsága?

Tamara elviszi iszogatni Szofit, hogy jobb kedve legyen. Az este azonban hamar veszekedéssé fajul, amikor Tamara megtudja, hogy barátnője az esküvő után is lefeküdt Mátéval.

Előzetes: Valaki kiköltözik az albérletből (10.07.)

Ez ma tényleg nem Szofi napja: úgy tűnik, hogy minden összeesküdött ellene. Amikor még Máté és Tekla családi boldogságával is szembesül, elszakad nála a cérna és dühösen beolvas Máténak, hogy tartsa magát a megállapodásukhoz és ne bukkanjon fel állandóan a fodrászatban. Tamara észreveszi, hogy Szofit még mindig megviseli Máté látványa, és megpróbál segíteni neki. Habár Borinak be kell feküdnie a kórházba a hamarosan sorra kerülő a műtét miatt, még mindig képes viccelni a betegségével. Rolandnak azonban nincs kedve nevetni, nagyon megviseli őt a helyzet. Amikor végül egy pillanatra Bori elgyengül, és Roland végre rájön, hogy Bori a humor és erő mögött mennyi félelmet rejt el. Milán az éjszakát bezárva töltötte a már üres kabinjában, reggel pedig az új tulajdonos kihajítja őt. Milán azonban nem hajlandó megválni az otthonától, és tiltakozásképp odaláncolja magát a hajóhoz. A ravasz művész azonban Milán tiltakozását váratlanul egy performance-alkotásnak nyilvánítja, ami valóban odavonz néhány érdeklődőt. Felbukkan Bella is, aki ledöbben azon, hogy Milán már megint mibe keverte magát.

Philip és Livi megcsókolták egymást

Miután kettesben maradtak szobafestés közben, a játékos csipkelődésnek csókolózás lett a vége.

Előzetes: Livi és Philip között alakul valami? (10.06.)

Mikor Máté reggel szóba hozza Tekla terhes kiskönyvét, Teklán nagy lesz a nyomás. Tekla számára világossá válik, hogy iratokat kell hamisítania, nehogy Máté számára kiderüljön, hogy Tekla csak hazudja, hogy terhes. Tekla hirtelen elhatározásból, miközben dolgozik, megpróbálja letölteni és kinyomtatni hamis felvételeket, ám ez nehezebbnek bizonyul, mint gondolta. Tekla már kezd kétségbe esni, de sikerül ellopnia az egyik várandós vendégének a kiskönyvét. Milán reggel már majdnem elmeséli a teljes igazságot Karesznek, aztán visszakozik, mert még utoljára látni szeretné a hajót. Ott azonban utolérik őt a fájdalmas emlékek, mivel a régi otthonuk szinte semmit sem változott. Milán minden erejével próbálja meggyőzni az új tulajdonost, hogy adja el neki a hajót, de a tulaj megmakacsolja magát. Livi reggel lelkesen meséli a többieknek, hogy kapott egy felkérést, festékek reklámozására. Dzseni és Norbi vele örülnek, Philip azonban leoltja a lányt. Livi ezen felhúzza magát, és úgy dönt, hogy élőben kifesti a nappalit. Ebbe a tervbe belerántja Dzsenit és Norbit is, akik végül azonban kifarolnak a dologból. Livi azonban nem marad egyedül, mert végül Philip az, aki felajánlja a segítségét.

Barbi meglepő vallomást tett Joe-nak

Miután Barbi látványosan mindenben segített Joe-nak, volt férje számonkérte, hogy miért viselkedik vele ennyire kedvesen...

Előzetes: Milán nem kér Mesi segítségéből (10.05.)

Bori a diagnózis ellenére sem hajlandó beengedni a rákot az életében. Most, amikor a műtétet már erre a hétre kiírták, lassan világossá válik a számára, hogy mennyire komoly a helyzet. Bori elkezd félni és kénytelen feltenni magának a kérdést, hogy mi lesz, ha nem fog sikerülni a műtét. Mielőtt a pánik eluralkodhatna rajta, Roland a segítségére siet azzal, hogy bátorítja őt, hogy együtt le fogják győzni a rákot. Bori hálás Rolandnak, de akaratlanul is kénytelen szembenézni azzal, hogy be kell avatnia a főnökét is a dologba, mivel a héten ki fog esni a munkából. Mesi reggel aggódik, mivel Milán és Bella teljesen eltűntek. Csak akkor könnyebbül meg, amikor többszöri próbálkozás után végre sikerül elérnie Bellát a mobilján. Mesi ráveszi Bellát arra, hogy találkozzon vele, de Bella hazudik Mesinek a lakóautóról. Mesi végül mégis sarokba szorítja őt. Bella szégyenkezve kénytelen bevallani Mesinek, hogy minden pénzük elúszott, lényegében az utcára kerültek és szenvednek a szorult helyzetükben, de túl büszkék ahhoz, hogy Mesi segítségét kérjék… Joe izgul, hogy hogy fog alakulni ez az egész twerkes dolog, de a lakók mellette állnak és nyugtatják. A DJ-ben Joe legnagyobb meglepetésére Barbi támogatóan lép fel mellette és jelen van a Boldizsárral való tárgyaláson is, amit a férfi nagyon nem vesz jó néven. Joe sem érti, hogy mi történt Barbival, aki elmondja neki, hogy nem akar nélküle élni, de vele sem tud.

Tekla lefeküdt Andréval, hogy gyereke lehessen!

Miután újra találkozott a sráccal, Tekla rájött, hogy ő lehet az egyetlen esélye, hogy gyereke legyen... a babáért még azt is bevállalta, hogy megcsalja Mátét.

Előzetes: Bori rossz híreket kap az orvosnál (10.02.)

Borit reggel felhívják, hogy hamarabb meglettek a biopszia eredményei, és hogy menjen be a rendelőbe. Ott döbbenten hallja a diagnózist: mellrák. Nem is tudja, mi történik vele. De mikor Roland rögtön pánikba esve kapkodni kezd, és meg akarja szerezni Magyarország legjobb onkológusait, megkéri, hogy ne veszítse el a fejét.

André ráhajtott Teklára!

Tekla egyedül iszogatott egy bárban, amikor egyszercsak megjelent André, aki azonnal megpróbálta kihasználni a lehetőséget.

Előzetes: André ráhajt Teklára? (10.01.)

Teklát felzaklatja, amikor reggel végre megkapja a spermát külföldről, így kéznyújtásnyira van tőle a lehetőség, hogy önmegtermékenyítést végezzen vele. Máté azonban váratlanul mégis otthon marad, és keresztezi a terveit.

Philip élő adásban nyalta arcon Livit!

Miközben Livi éppen egy live videóban mutatta meg a lakást a követőinek, beugrott a képbe Philip, akin nem volt más, mint egy alsógatya és Livi köntöse...

Előzetes: Zoé kiborul - újra elveszik a lányát? (09.30.)

Livi és Philip továbbra is folyamatosan piszkálják egymást. Miután Livi Philip összes ruháját direkt beteszi a mosásba, Philip bosszúból beletrollkodik Livi házi videójába. Később a T.É.R.-ben azonban a vendég lányok folyton pusmognak meg vihognak Philip háta mögött, akinek azzal kell szembesülnie, hogy Livi nevetségessé tette, és totális idiótaként mutatta be őt a követőinek.

Szex közben rontottak rá Belláékra a lakóautón?

Épp, amikor Bella és Milán intim hangulatba kerültek volna, egy idegen rontott rájuk a lakóautón...

Előzetes: Roland kiakad Bori betegsége miatt (09.29.)

Az új albérletben, miközben Norbi és Dzseni rendezkednek, egyszerre érkezik meg Livi és Philip. Egyikük sem érti, mit keres itt a másik, ahogy Norbi és Dzseni is meglepődnek azon, hogy egyikük sem szólt a másiknak, hogy szerzett egy új lakótársat. Philip és Livi ráadásul kölcsönösen antipatikusak egymásnak, így megy az ellenségeskedés, ami után mind a ketten el akarnak menni.

Kiderült: Bori mellében daganatot találtak

„Néhány nappal ezelőtt még tökéletes volt az életem, most meg lehet, hogy mellrákom van…” Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Előzetes: Bori szomorú híreket kap az orvostól (09.28.)

Norbi bajban van, mert kitették, az albérletéből, és találkozóra hívja Dzsenit, hogy megmutassa neki, hogy milyen szuper új lakást talált. Dzseninek is tetszik a lakást, és hogy segítsen, felveti a fiúnak, hogy ő is beköltözik mellé, de még így kettejüknek is drága lakás.

Bori a fellépése előtt talált egy csomót a mellében?

Öltözködés közben az egyik lány furcsa csomót vett észre Bori mellén... ez azonban nem akadályozta meg őket abban, hogy fellépjenek.

Előzetes: Bori újra a színpadon csábít (09.25.)

Bori szakmailag nagyon sikeres, és élvezi, hogy boldogok Rolanddal. A budapesti éjszakai élet királynőjeként semmi nem húzhatja egykönnyen keresztül a számításait. Még amikor egy nehéz természetű szponzor azzal fenyegetőzik, hogy felmondja a reklámszerződést, akkor is magabiztosan kezeli a helyzetet.

Livi bedobta bájait a strandon

Livi és barátnői kihasználták a maradék jóidőt és a tóparton próbáltak bepasizni, ám egyszer csak felbukkant Philip… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Előzetes: Mesi szégyelli Milánékat? (09.24.)

Livi a barátnői unszolására kihasználja a vénasszonyok nyarát, és eltölt egy napot a tóparton. Ott váratlanul összefut Philippel, akivel már az első perctől kezdve szívják egymás vérét. Livi odáig megy, hogy kihívja Philipet egy versenyre, amit végül a lány nyer. Philip férfiasan viseli a vereséget.

Elcsattant Bence és Zoé első csókja!

A heves veszekedésnek békülés, és egy nagy meglepetés lett a vége...

Éjjel-Nappal Budapest 2020-09-23

Miután Evelinnek és Rolandnak hivatali tennivalója akad, Gábor pedig az anyjának segít kipakolni a beázott lakását, Philip és Lea magukra maradnak a TÉR-ben, és az a dolguk, hogy fogadják az influenszer Livit, akinek aznap közönségtalálkozója lesz.

Franci kiakadt: féltékeny lett Bencére!

Miután Bence jól végigmért egy lányt, Franci nem bírta visszafogni magát és kioktatta a srácot...

Éjjel-Nappal Budapest 2020-09-22

Amikor Máté nagyon aggódik Tekla egészségéért, akaratlanul is nyomás alá helyezi a feleségét. Tekla rémülten felismeri, gyorsan teherbe kell esnie, mielőtt fény derülne a hazugságára. Amikor még Szofi is aggódik Tekláért, az alig bírja titkolni a dühét. Szerencsére az egyik vendégétől megtudja, hogy egy külföldi meddőségi központban, gyorsan és kevésbé bürokratikus úton is teherbe lehet esni anonim módon.

Máté kiakadt: szex után azonnal a kórházba rohant Teklával

Miután Tekla elcsábította a férjét, hogy tényleg teherbe eshessen, egy valamire nem ügyelt: véres lett miatta a lepedő, ami majdnem lebuktatta...

Éjjel-Nappal Budapest 2020-09-21

Tekla a kamuzott terhességének köszönhetően folyton szembesül azzal, mennyire gondoskodó Máté, emiatt gyötörni kezdi magát, hogy amilyen gyorsan csak lehet, valóban újra teherbe essen, és így ne derüljön fény a hazugságára.

Máté szakított Szofival

A fiú ismét titkos találkozóra hívta el Szofit, ám ezúttal nem kellemes szerelmeskedés miatt... Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Előzetes: Franci bevallja az érzéseit Bencének? (2020-09-18)

Franci örül, hogy végre megint lazán és nyugodtan tud viselkedni Bencével. Ám amikor az az érzése támad, hogy Zoé Bencére hajt, megijed, frusztrálódik, és bizalmába avatja Borit és Karolát. Bori azt tanácsolja neki, ne agyaljon ezen, ám a Klubban kihasználja a kínálkozó lehetőséget, hogy összehozza Zoét az egyik kidobóval. Franci először kételkedik, hogy beválik-e a terv. Máté még mindig nagyon zavarodott, miután tudomást szerzett arról Tekla ismét terhes és nem tudja, mit tegyen, hiszen viszonya van Szofival. Máté úgy dönt, találkozik Szofival, hogy beszéljenek. Szofinak rossz a lelkiismerete és ő sem akarja, hogy ez így menjen tovább, egyetért Mátéval: szakítsanak, bár a szívük szakad meg bele. Máté megpróbál józan ésszel Teklára és a kis családjára koncentrálni. Milán és Bella reggel megtudják, már csak két hetük van, hogy megjavíttassák a lakóhajót - vagy el kell vontatni. Egyiket sem bírják kifizetni. Ekkor hirtelen a kikötőben felbukkan egy férfi, akit érdekelne a lakóhajó és megvenné. Míg Bella a lehetőséget látja ebben, hogy komolyabb anyagi károk nélkül ki lehessen jönni a dologból, Milán megmakacsolja magát és kapásból megtagadja, hogy eladja a lakóhajót.

Tekla Máténak: „Terhes vagyok!”

A kétségbeesett lány hazugságra adta a fejét, csakhogy megtartsa a férjét… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Előzetes: Tekla Máté után kémkedik (2020-09-17)

Tekla még mindig ki van borulva, hogy Máté Szofival csalja, és ki akarja deríteni az igazságot. Amikor kifigyeli őket randi közben, Tekla majd felrobban az idegességtől. Annak érdekében, hogy szétrombolhassa a boldogságukat, és hogy Mátét magához kösse, Tekla egy hazugságot talál ki. Közli Mátéval, hogy sikerült a beültetés. Dzseni három bajai barátnője érkezik Dzsenihez, aki mindenképpen szeretné bemutatni szerelmét a lányoknak. Közös programot szervez, így Gábor együtt tölti a napot a fiatal lányokkal. A kezdeti megdöbbenés után, amit a nagy korkülönbség okozott, a lányok egészen megbarátkoznak Gáborral. A nap fénypontját jelentő esti buliból azonban Gábor kihátrál, és a közös pókerezést választja Dzseni és a partizás helyett. Dzseni nagyon megharagszik és balhét rendez. Egy híres blogger leszólítja Borit a Klubban, mert egy cikket szeretne írni a sikeres női klub vezetőkről. Ahogy megismeri Rolandot is, a blogger gyorsan változtat a témán és a budapesti éjszakai élet királyi párjaként akarja bemutatni őket. Amikor Roland interjú közben Miamiban való jövőjéről beszél, Bori ledöbben, mert egy házasságban a komoly döntéseket együtt szokták meghozni.

Szofi és Máté lebuktak Tekla előtt!

Tekla egy nappal korábban ért haza a kozmetikai szemináriumról, így szemtanúja volt férje hűtlenségének… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Előzetes: Fény derül Szofi és Máté viszonyára? (2020-09-16)

Tekla egy nappal korábban jön vissza a kozmetikai szemináriumról, mivel egyedül szeretné megcsinálni a terhességi tesztet: azt akarja, hogy ne legyen jelen más, ha egy esetleges negatív eredménnyel szembesül. Kiderül, hogy nem terhes, és emiatt nagyon csalódott lesz. Otthon vár rá aztán az igazán letaglózó meglepetés: rajtakapja Mátét Szofival. Zoé reggel nagyon ideges: ma végre láthatja a lányát, de eléggé zavarja, hogy a gyerek nevelőanya is jelen lesz. Bence megmossa a fejét, mire a lány először kiakad, aztán később elnézést kér tőle. Bence felajánlja neki, hogy elkíséri a találkozóra, amit Zoé hálásan elfogad. A kislánnyal való találkozás rosszul kezdődik, mert Lara nem ismer rá az anyjára. Zoé maga alatt van, de Bence segítségével összeszedi magát. Mikor Mesi és Samu reggel szexelni akarnak, Bella megzavarja őket. Nem sokkal később Samu meglepi Mesit egy romantikusan légyottal, ahol kicsit megszabadulhatnak a két bajkeverőtől. De Mesi ott sem tud hangulatba kerülni, ezért megpróbálja rávenni Milánt, hogy estére menjen Bellával bulizni a belvárosba. A fiú sajnos nem érti a finom célzásokat, és végül Samu beszél vele, mint férfi a férfival.

Franci a színpadon villantott

A lány teljesen elengedte magát a színpadon… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Előzetes: Franci megcsillogtatja tánctudását (2020-09-15)

Reggel a lakók szembesítik Joe-t azzal, hogy amíg ő a DJ-ben volt, Lali állatkertet csinált a lakásból. Joe az első döbbent után ultimátumot ad Lalinak. Ám hiába Lali ígérete, egy szép nő miatt Gábor segít neki és emiatt Lali nem számolja fel a vállalkozását. Végül Evelin ötletébe kapaszkodva igyekeznek egy papagáj dublőrt találni... Joe nem tulajdonít túlzott jelentőséget a twerk tanfolyamának, főnökként kötelessége mindent megtenni a teremért. A környezete viszont szenzációként fogadja az újdonságot. Máté még egy külön erre a célra szánt sportöltözéket is rendel neki, az egyik résztvevő pedig feltesz egy videót a netre, ami villámgyorsasággal terjed. Röviddel ezután azonban Petra és Oszi szemrehányást tesznek Joe-nak, amiért főnökként kiemelt időpontra tette az edzését, és így jogtalan előnyre tett szert. Joe-t meglepi a dolog, mivel nem is tudott róla. Feltételezése szerint Máté állhat az egész mögött... Francit reggel rémület fogja el, mert azt hiszi, hogy Zoé előtt lelepleződött Bence iránti szerelme. Ettől olyan természetellenesen viselkedik Bencével, hogy Bori attól fél, végül ő maga fogja saját magát leleplezni. Ezért egy lazító programot ajánl Francinak, hogy végre megnyugodjon, és képes legyen higgadtan viselkedni Bencével. Kezdetben Franci nehezen tud ráhangolódni a pihenésre, később azonban nagy igyekezettel sikerül elengednie magát.

Lali állatkertté varázsolta az Albérletet

Bár Lali jó ötletnek tartotta a tervét, a többiek nem igazán lelkesedtek érte… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Előzetes: „Mindennap más lánnyal fekszem le” (2020-09-14)

Lali feszült reggel, mert kirúgják a szórólapozós állásából. De kutyasétáltatás közben zseniális ötlete támad, hogy házi kedvencekre fog vigyázni. Joe tudta nélkül hirdetéseket ad fel, és meg is érkeznek az első állatok. Lali lelkesen adja elő Virágnak, hogy a mulatóson kívül csak az állatokhoz ért, és ez lesz a bomba saját vállalkozása. Miután reggel Joe elköszön az egyéjszakás kalandjától a DJ Sport Fitneszben, jókedvű és bevallja Szandra előtt, hogy tényleg jót tett neki a twerk kurzus. De gyorsan elromlik a hangulata, amikor levelet kap az ügyvédjétől. Nemsokára elkezdődik az eljárás a hitelcsalással kapcsolatban. És Alex-szel is tovább tárgyal a terem üzletrészének az eladásáról... Milán és Bella szabadnaposak és unatkozva nem tudják, hogy mit kezdjenek magukkal vidéken. Amikor Samu arra kötelezi őket, hogy takarítsák ki a házat, Milán észrevesz egy talicskát és azzal és a sörökkel, valamint Bellával be akarja járni a környéket. Ők ketten tényleg nagyon jól érzik magukat, míg végül részegen Samu egyik távoli szomszédjának az ajtaja előtt kötnek ki és tévedésből az ő házát tartják Samu házának. A szomszéd először betörőnek tartja őket, de aztán elmesélik neki hogyan kerültek oda.

Szofi és Máté szerelmet vallottak egymásnak

Az exek végre kimondták azt a bizonyos szót... Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Előzetes: „Annyira szeretlek” (2020-09-11)

Joe reggel azon dühöng, hogy egyre nagyobb kiadások vannak a DJ Sport fitneszben, szüksége lenne befektetőre. Végül úgy dönt, felhívja Alexet. De a találkozón váratlanul Barbi is megjelenik, így Joe kénytelen végig nézni, ahogy Alex-szel enyelegnek. Barbi már sportot űz Joe féltékennyé tételéből, de amikor Barbi és Alex már az irodában csókolóznak, betelik nála a pohár. Ebéd közben összefut Gingerrel, aki elnézést kér tőle, hogy korábban beárulta a viszonyukat Barbi előtt. Joe megbocsájt, de hazudik Gingernek, mikor azt mondja, már túllépett Barbin. Az albérletben Joe arról panaszkodik Gábornak, hogy Barbi mennyire kínozza Alex-szel. Végül Joe arra az elhatározásra jut, hogy visszatámad. Amikor Barbi ismét felbukkan a DJ Sport fitneszben, mert Alexhez jött, döbbenten tapasztalja, hogy Joe mellett ott van Ginger is, akit Joe épp bokszolni tanít. Barbi szóhoz sem jut a féltékenységtől. Mikor Máté korán reggel a DJ Sport fitneszbe menet még beugrik a fodrászüzletbe Szofihoz, megkönnyebbülve látja, hogy ma Szofin kívül nem dolgozik más. Máté spontán rábeszéli Szofit, hogy mondja le a mai vendégeit, és töltsék kettesben a mai napot – nem utolsó sorban azért, mert Tekla hazaérkezése előtt már ez az utolsó ilyen lehetőség. Szofi eleinte szkeptikus, aztán mégis beadja a derekát, amit később meg is bán, mikor Máté lakása előtt egy biciklis elgázolja Zorrót. Szofi pánikba esve azt feltételezi, hogy a kutyájának belső sérülései lehetnek. Mivel Máténak a szíve szakad meg attól, hogy ilyen zaklatottnak kell látnia Szofit, hirtelen elhatározásból felpattan a gázoló biciklijére, és beviszi Zorrót az állatkórházba. Mikor Szofi is megérkezik a klinikára, és még nem tud semmit Zorró állapotáról, szemrehányást tesz magának, és azt hiszi, hogy a baleset büntetés azért, mert viszonya van Mátéval. Bori megbeszélést tart a klubban a ma esti hatalmas táncshow-val kapcsolatban, mikor arra lesz figyelmes, hogy Bécy kiabál a biztonsági őrökkel. Kiderül, Bécy belógott a klubba, és az öltözőben találtak rá. Bori mindenki előtt megalázza Bécy-t, hogy a táncosnők után leskelődik, majd kidobatja a klubból. Később Bori lefekszik, hogy kipihenje magát a következő műszak kezdése előtt, de nem tud aludni, mert annyian keresik telefonon. Kiderül a klub táncosai lebetegedtek, veszélybe kerül az esti táncshow. Bori pánikba esik, és megkéri Rolandot segítsen neki táncosokat szerezni estére. Bori rosszul válogatja meg a szavait, és Roland úgy értelmezi, mintha a klub fontosabb lenne az T.É.R–nél, amin a házaspár összeveszik. Bori dühösen kénytelen megoldani a helyzetet, úgy dönt, akkor majd ő egyedül fellép, de mikor Jenny rosszul lesz, be kell látnia, hogy képtelen egyedül megmenteni ezt az estét.

Bori bosszút állt a félmeztelenül kikötözött Bécyn

Bécy ismét borsot tört Bori orra alá, ám a lány nem hagyta magát… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Előzetes: Roland leteríti Bori zaklatóját (2020-09-10)

Karola napja remekül indul, ugyanis kap egy hatalmas csokrot egy ismeretlentől. Később, amikor Karola találkozik a rajongójával, behívja a házba, majd hirtelen ötlettől vezérelve elviszi magával egy interjúra is. Amikor Karola és Maxim este vacsorázni indulnak, Karola elbúcsúzik a fiútól. A csalódott rajongó később váratlanul megjelenik az étteremnél és az utcán állva meredten bámulja Karolát... Franci már délelőtt nagyon lelkes, amikor átnézi a számokat és megállapítja, hogy a büfékocsija szép nyereséget hozott. Ezt meg is akarja ünnepelni Bencével, így aztán úgy döntenek, mára bezárják a kocsit és a Klubban ünneplik meg a sikert. Franci rendesen kicsípi magát és titokban abban reménykedik, hogy Bence végre meglátja benne a nőt. Az este vidáman is indul a két barátnak, ám amikor Zoé jelentkezik Francinál, és találkozni akar velük, Franci figyelmen kívül hagyja, és azt is sikerül elérnie, hogy Bence se szerezzen tudomást arról, hogy Zoé jelentkezni próbált. Bori napja biztatóan kezdődik, amikor egy művészmenedzser hívja, mert találkozni akar vele, hogy beszéljenek egy esetleges együttműködésről. Bori optimistán igent mond a találkozóra és már úgy érzi, megvan az üzlet, mert minden simán megy. Amikor azonban a menedzser rányomul, és szexuális szolgáltatásokat követel tőle, nagy ívben kihajítja. Végül kiderül, hogy az állítólagos menedzsert Bécy bérelte fel, és azért küldte rá, hogy kompromittáló fotókat szerezzen Boriról…

Joe a hálószobában fejlesztette tökélyre Patrícia csípőmozgását

Bár Joe először nem igazán lelkesedett a twerk órákért, végül mégis beadta a derekát. Sőt, még hódított is vele... Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Előzetes: Niki bepasizik (2020-09-09)

Reggel Evelin maga alatt van, mert azt érzi, hogy soha nem fogja megtalálni a nagy Ő-t. Nikivel elhatározzák, hogy tartanak egy csajos napot a Lupán. Amikor összeakadnak két sráccal, a jóképű Kevinnel és a kevésbé vonzó Tibivel, Niki átengedi Evelinnek a jobbik pasit. De aztán kiderül, hogy Kevin inkább Nikire nyomulna. Evelin és Niki alkalmat kerít rá, hogy négyszemközt megbeszéljék a dolgot, és végül Evelin azt mondja, hogy használja ki Niki, hogy egy ilyen jó pasi akadt a horogra. Milán ideges, amikor reggel a hangos zenéje miatt Samu durván kiosztja. Amikor később még Mesi is helyreteszi és megkéri, hogy viselkedjen, iszonyatosan kiakad a lányon, aki szerinte nagyon kiállhatatlan lett. Bella attól fél, hogy elveszítik a szállásukat, és megígéri Mesinek, hogy mostantól figyelni fog Milánra. Amikor nem sokkal később ő is tetten éri Milánt a konyhában, ahol óriás felfordulást okoz, maga is beolvas neki, mire a sértett Milán a taxiba menekül. Bella később rá akarja venni Milánt, hogy legyen belátó és jöjjön vissza a házba, de Milán inkább odakint duzzog. Joe a tegnapi sikeres twerking óra után nagyon jókedvű, de Tamara előtt tagadja, hogy újra ébredt volna benne a twerking iránti szenvedélye. Amikor Máté a magas kereslet miatt rá akarja venni, hogy mostantól rendszeresen tartson órákat, Joe ezt határozottan visszautasítja – és megdöbben, amikor a fitnesz szalonban ráeszmél, hogy Máté közben már mindenkinek beígérte az órát. Joe hajthatatlan marad, amíg össze nem fut a haverjaival, akik okvetlen részt akarnak venni az órán, hogy felszedjék a szexi csajokat.

Joe táncától minden nő elcsábult

Bár Joe először nem lelkesedett a helyettesítésért, végül minden kétsége elszállt... Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Előzetes: Belláék Mesihez költöznek? (2020-09-08)

Bella, miután Jumbó rányomult, rájön, hogy Milán féltékenysége nem volt alaptalan. Mikor visszatér hozzá, közli vele, hogy nem fog még egy éjszakát a taxiban tölteni, és a fiú tudta nélkül elhatározza, hogy el kell menniük Mesihez. Mikor odaérnek, összevesznek, aminek Mesi vet véget azzal, hogy behívja őket. Odabent elmesélik, milyen nyomorúságos helyzetbe kerültek, és Mesi megígéri, hogy megkérdezi Samut, ott maradhatnak-e egy darabig. Mikor Samu hazaér a munkából, Mesi meggyőzi, hogy Belléák maradhassanak pár napot. Zoé ideges, mikor végre újra láthatja a lányát. De hamar oda az öröme, mikor úgy fest, hogy a gyermeke nevelőanyja valóra váltja a fenyegetését, és megtiltja, hogy lássa Larát. Zoé felháborodva úgy dönt, hogy nem fogja drogokba fojtani a dühét, hanem Andrea ellen fordul. Mialatt egyre jobban belelovalja magát a gondolatba, hogy Andrea szándékosan tesz neki keresztbe, és feldúltan látni akarja a gyerekét, Franci és Bence aggódnak, nehogy bajba keveredjen. Joe-ban folyamatosan dolgozik a bosszúság, amit Barbi féltékennyé tevő akciója okoz. Próbálja átfordítani a helyzetet és élvezni a kötelezettségek nélküli életét, míg kelletlenül bele nem kell, hogy egyezzen, hogy kisegítsen a DJ Sportfitneszben. Mikor odaér, megtudja, hogy egy női táncos órát kell átvennie. Bosszantja, hogy miért kell Máté hibájából hülyét csinálnia magából. Végül Tamarának sikerül rábeszélnie, hogy a kedvéért vegye át az órát.

Szofi a pincébe menekült szex után

Az exek ismét átadták magukat a szenvedélynek. Sokként érte őket, amikor Tivadar váratlanul, a tervezettnél sokkal hamarabb ért haza… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Előzetes: Zoéhoz váratlan vendég érkezik (2020-09-07)

Zoét sokkolja, amikor reggel váratlanul beállít a gyámhivatal munkatársnője, aki tájékozódni szeretne Zoé aktuális életkörülményeiről. A találkozás nem valami szerencsésen alakul, mivel a házban éppen ekkor elég nagy a felfordulás, ráadásul Roland is meglehetősen negatívan nyilatkozik a lányról. Zoé porig van sújtva, kétségek közt gyötrődik. Közben Bence és Evelin alaposan beolvas Rolandnak: az ő múltjával nem kellene állandóan Zoé fölött bíráskodnia. Roland elgondolkodik a hallottakon. Végül Zoét és a barátait azzal lepi meg, hogy ismét meghívja magukhoz a gyámügyes nőt, amikor is kiáll Zoé mellett, és elmondja, hogy a lányt a lakótársai támogatják abban, hogy új életet kezdjen. Mialatt Tekla kozmetikai továbbképzésen van Szofi és Máté azt tervezik, hogy kihasználják az alkalmat egy titkos randevúra. Amikor kiderül, hogy félreértettek valamit a találkával kapcsolatban, és esetleg elmarad a randijuk, a frusztrált Szofi a cél érdekében megpróbálja Tivadart összehozni egy vendéggel. Szofi és Máté boldogok, amikor röviddel ezután az üresen maradt lakásban végre átadhatják magukat a szenvedélynek. De sokként éri őket, amikor Tivadar váratlanul, a tervezettnél sokkal hamarabb hazaér. Szofi csupán egy köntöst viselve elbújik a pincében... Milán örül, hogy Bellával sikerült szállást kapniuk Bella haverjainak a lakásában, és végre egy kicsit fellélegezhetnek. Bella viszont kevésbé boldog, mert titokban attól retteg, hogy kiderül, Jumbo valamikor a barátja volt. És valóban. Amikor Milán felfedez Jumbón egy árulkodó tetkót, rögtön leesik neki a tantusz, és összeszólalkozik Bellával. Ráadásul Jumbo még tesz is rá egy lapáttal, amikor Milánt szándékosan provokálja. Milán besokall, és azon nyomban el akar menni. Döbbenten tapasztalja azonban, hogy Bella nem tart vele…

Joe Barbinak: „Nem értem, mire jó, hogy megalázol”

Miután Barbi és Alex felajánlották, hogy kisegítik Joe-t az üzleti gondjaival, Joe kiborult és a fodrászatban üvöltözött Barbival.

Előzetes: Szofi lesz Tamara táncpárja? (2020-09-04)

Barbi reggel megjelenik Alex-szel a DJ Sportfitneszben edzeni, hogy féltékennyé tegye Joe-t. Meghallja, hogy Joe-nak pénzügyi problémái vannak. Később Alex felkeresi Joe-t az irodájában, és nagyképűen felajánlja, hogy betársul mellé az üzletbe és kifizeti a bankhitelét.

Karola megint rosszul lett!

Miután megtudta, hogy hamarosan újra koncerteznie kell, Karola bepánikolt... alig kapott levegőt, amivel mindenkit nagyon megijesztett.

Előzetes: Zoé táncosnő lesz a klubban? (2020-09-03)

Váratlanul megjelenik a házban Zsuzsanna, és számon kéri Karolát, amiért nem foglalkozik a zenei karrierjével, ráadásul még a telefont sem veszi fel. Karola bűnbánóan megígéri neki, hogy összeszedi magát és a koncertet is megtarthatják. Miután Zsuzsanna elmegy, Karola rosszul lesz, amitől mindenki bepánikol a házban.

Az ezoterikus méháldó rányomult Virágra

A fiatal pár először nem is gondolta, hogy mibe csöppentek bele... Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!  

Előzetes: Lali apuka lesz? (2020-09-02)

Amikor reggel az albérletben Tivadar rá akarja beszélni Tamarát, hogy kísérjék el Teklát egy ezoterikus méháldásra, a lány visszautasítja az ötletet, hiszen neki táncvizsgája lesz. A helyzet végül úgy rendeződik, hogy Tivadar ajánlkozik táncpartnernek, Lali és Virág pedig vállalja, hogy Tekla kísérői lesznek a fura szertartáson.

Bella megfenyegette a pornóvideós srácot

A lány megelégelte Milán tétlenségét, és a tettek mezejére lépett… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Milán elájult a lángoló lakóhajón

Bella és Birdy teljesen lesokkolódtak, mikor megpillantották a földön fekvő Milánt… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Előzetes: „Eljátszottad a bizalmamat…” (2020-09-01)

Franci reggel csalódottan érkezik vissza a házba, mert Bence az éjszaka Zoé miatt egyedül hagyta őt a munkában. Mikor Bence bocsánatot kér tőle, Franci úgy tesz, mintha együtt érezne Zoéval. Ám valamivel később kicsúszik a száján egy csípős megjegyzés, így Bence látja, hogy Franci még mindig meg van sértődve.

Szofi és Máté egy hotelszobában szerelmeskedtek

Az exek kivettek egy szállodai szobát, hogy zavartalanul élvezhessék egymás társaságát… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Előzetes: Bécy ismét kitol Borival (2020-08-31)

Amikor Szofi visszatér Budapestre, meglepődik, hogy Máté vár rá a pályaudvaron, aki zavartan bevallja, hogy a hétvégén végig nagyon hiányzott neki. Szofi is így érez, és vívódnak, majd mégis úgy döntenek, hogy titokban együtt töltik ezt a napot.

Máté a női mosdóban mászott rá Szofira - Tekla jelenlétében!

Az exek már nyilvános helyen sem tudják visszafojtani érzelmeiket. Kis híján lebukás lett a vége… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Előzetes: Zoé ismét beköltözik a villába? (2020-08-28)

Szofinak lelkifurdalása van a tegnapi szex miatt Mátéval. Amikor Tamara szóba hozza neki az ügyfélpartit, amit mára szerveznek, Szofinak abszolút nincs kedve hozzá és ingerülten reagál. Amikor Tamara a Krisztiánnal történt szakítást sejti emögött, Szofi megkönnyebbülten megerősíti ebben a hitében.

A pucér Máté az ablakon át menekült ki szex után

Szofi és Máté ismét ágyba bújtak egymással, ám egyszer csak felbukkant Tamara… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Előzetes: Szofi és Máté lebuknak szex közben? (2020-08-27)

Miközben Tekla abban reménykedik, hogy eredményes lesz a mesterséges megtermékenyítés, Máté azon mérgelődik, hogy folyton Szofin jár az esze, pedig biztos benne, hogy szereti Teklát. Amikor Szofi közelében van, újra érzi a gyomrában azt a kis remegést.

Durva: titokban levideózták Bellát és Milánt szex közben

Az egyik vendég a mosdóból rögzítette a szerelmesek együttlétét... Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Előzetes: Milán bezárja a hostelt (2020-08-26)

Bár Franci még önmagának sem akarja beismerni, hogy belezúgott Bencébe, mégis egyre nehezebben képes fenntartani a puszta barátság látszatát. Nagyon zavarba jön, amikor meglátja a fiút meztelenül a fürdőszobában, és Bence is furcsállja a lány megváltozott viselkedését.

Forró hangulatban telt Virág és Lali fotózása

Lali – tanulva korábbi hibájából – egy páros fotózással lepte meg szerelmét… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Előzetes: Noémi borsot tör a lakók orra alá (2020-08-25)

Lali reggel cuki születésnapi meglepetéssel kelti Virágot, és átnyújt neki egy páros, romantikus fotózásra jogosító kupont, amit még aznap délelőtt fel is használnak. A meglepetéseknek, itt még nincsen vége, mert Lali Noémit is meghívta, hogy a testvérek béküljenek ki. Lali végső ajándéka egy ünnepi vacsora, amit ő főz.

Lessetek bele Bella és a Hősök klipforgatásába!

Karesz rendezte, Milán pedig fényképezte barátnőjük legújabb klipjét… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Pszi x Hősök - Bella dala

Nézzétek meg Bella és a Hősök vadonatúj videoklippjét!

Előzetes: Bella klippet forgat a Hősökkel! 2(020-08-24)

Bécy-t letámadja Mirjam, miután Boritól megtudta, hogy mibe keverte őket. A férfi dühösen visszavág, és kutyát sétáltatni megy, ahol megismerkedik egy lánnyal. Bécy, hogy az önérzetét helyreállítsa, flörtölni kezd, de ez is balul sül el.

Franci bevallotta Borinak: szerelmes Bencébe!

Mikor Bori kiszúrta Franci csillogó szemeit, egyből bekérdezett a lánynál… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Előzetes: Franci bevallja titkát Borinak (2020-08-21)

Farkas reggel kész helyzet elé állítja Bécyt: kivásárolja Bécyt az üzletből, vagy ha erre Bécy nem hajlandó, akkor közli a rendőrséggel, hogy Bécy a saját klubjába tört be. Bécy nem akar több botrányt, így kénytelen búcsút mondani a klubnak és az éjszakai életnek. Letörten beállít Mirjamhoz, de Rebeka és Mirjam előtt is titkolja, hogy már nem főnök sehol. Miután Mirjam összeveszett a lányával a takarításon, Bécy felajánlja, hogy amíg Mirjam távol van, szívesen leszervez neki egy takarító szolgálatot. Miközben Mirjam a városban ügyintéz, összefut Borival, és megtudja tőle, hogy mi történt Bécyvel. Ezalatt Bécy kiakad, mert még egy takarító szolgálatot sem képes leszervezni, de végül úgy dönt, hogy saját kezűleg fog neki a takarításnak. Franci a Bencével történt csókról álmodozik, amikor a fiú kirobbantja az ágyból, hogy induljanak közösen vásárolni. Vicces délelőttöt töltenek együtt, Bori pedig megjegyzi, hogy olyan aranyos párocska lennének, amit Franci zavartan hárít. Amikor Franci és Bence később a büfés kocsiban dolgoznak, Franci nem tud úgy viszonyulni Bencéhez, ahogy máskor szokott, hanem gátlásosabb vele szemben. Amikor munka utána hazatérnek, Bori megjegyzi, hogy milyen aranyosan viselkednek egymással. Bella nemtetszéssel figyeli, ahogy Birdy beveti a csáberejét a férfiaknál, hogy munkát spóroljon meg magának. Szerinte ez egy ostoba módszer és még azt is kénytelen végignézni, ahogy Milán és Karesz is bedől neki. Erre Bella kiosztja Birdyt, hogy neki ez a viselkedés nem jön be és legyen önállóbb. Amikor viszont maga Bella is segítségre szorul, büszkén visszautasítja Birdy javaslatát, hogy forduljon segítségért a férfi szállóvendégekhez. Bella próbálja egyedül megoldani az ügyet, de néhány sikertelen próbálkozás után hirtelen úgy dönt, hogy ő is bedobja magát úgy, ahogy Birdy szokta.

Joe a twerk tudásával hódított

Úgy tűnik, Joe nem sokáig szomorkodott Barbi miatt... Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Előzetes: Joe egy újabb lányt csábít az ágyba? (2020-08-19)

Máténak tulajdonképpen magán kívül kellene lennie a boldogságtól, mert Teklával hamarosan újra megpróbálkoznak a gyerekprojekttel, de képtelen megszabadulni a feszültségtől, mivel fél, hogy Krisztián megtudja, hogy lefeküdt Szofival, és elmondja Teklának. Közben Tekla előtt próbál semmit sem mutatni, ami nem igazán sikerül neki. Este megint meglátogatja Krisztián, aki tőle akarja hallani, mi történt köztük Szofival. A házban jókedv uralkodik, és mindenki lázasan készülődik a másnapi közös piknikre. Egyedül Franci nem lelkesedik az ötletért, akiből Bence kihúzza, hogy fáradt és egyedül érzi magát a problémáival. Bence próbál támaszt nyújtani neki és elmondja, hogy az ő élete sem egyszerű, de próbál pozitív lenni. Később Borival, Karolával és Rolanddal úgy gondolják, felvidítják Francit. Titokban új logóval látják el a büfékocsit, hogy a lány érezze, nincs egyedül. Franci nagyon meghatódik. Joe reggel megismerkedik a legdögösebb motoros csajjal, akit valaha látott. Barna és a motoros haverjai figyelmeztetik, hogy eddig még senki nem érhetett célba Jázminnál. Fogadást kötnek. Ha sikerül becserkésznie a lányt, akkor egy hónapig ingyen ihat Barna kocsmájában. Ha nem, akkor a mai bulin twerkelnie és vetkőznie kell. Joe állja a fogadást, és először úgy néz ki, hogy be tudja fűzni a lányt. De aztán mégis lepattintja, csak hogy láthassa a műsorát.

Barbi üvöltve szakított Joe-val

Mikor Barbi tudomást szerzett Joe és Ginger kalandjairól, azonnal elviharzott a villából… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Előzetes: Barbi tudomást szerez Joe és Ginger kalandjáról (2020-08-18)

Reggel Joe roppant feszült, mert Ginger egyfolytában üzenetekkel bombázza, ezért akaratlanul is a kelleténél keményebben szól rá Barbira. Gábor négyszemközt beszél a frusztrált Joe-val, aki elmondja neki, hogy attól tart, hogy Ginger nyomulása most már komolyan veszélyezteti a kapcsolatát. Később Joe bocsánatot kér Barbitól, és elhatározzák, hogy a kibékülésüket egy közösen eltöltött nappal ünneplik meg. Jól is érzik magukat egymás társaságában, míg este Joe bele nem botlik Gingerbe. Miután Mátét és Szofit nem sok választja el attól, hogy ismét lefeküdjenek egymással, Szofi betegnek tetteti magát, és otthon begubózik a szobájába. Tamara előtt azonban lelepleződik, aki ezek után kifejti neki, hogy nem bújhat mindörökre el csak azért, mert félrelépett Mátéval az esküvője előtt. Szofi számára azonban egyértelmű, hogy nem csupán egy jelentéktelen félrelépésről volt szó, és ezért elhatározza, hogy szakít Krisztiánnal. Amikor elmegy a férfihoz, kiderül, hogy annak éppen születésnapja van, és Szofi pont Krisztián meglepetéspartijára toppant be. Bella megsajnálja Birdyt, amikor az a beteg hörcsöge miatt aggódik. Még pénzt is ad neki arra, hogy elvigye az állatorvoshoz. Amikor aztán Birdy felbukkan a munkahelyén, a boltban, és ismét pénzt kér tőle, hogy a hörcsögnek bio élelmiszert tudjon vásárolni, Bella besokall és tudomására hozza, hogy az olcsóbb termékek is tökéletesen megfelelnek a hörcsög számára. Otthon Bella rájön, hogy Birdy lopott. Mérgesen számol be Milánnak az esetről, aki Bella mellé áll, és dühében kidobja Birdyt a hajóról.

Lali nekiment a Virággal flörtölő srácnak

A múltkori fotózás után Lali féltékenysége egy kicsit sem csillapodott. Sőt! Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide! 

Előzetes: „Undorító, amit velem műveltél!” (2020-08-17)

Lali és Virág, a múlt heti balhé után, még mindig nem békültek ki igazán. Ráadásul Evelin beleáll Lali cukkolásába, és direkt csajos napra hívja Virágot, aminek az első állomás a T.É.R,. ahol szándékosan összeereszti Virágot és Philipet. A féltékeny Lali, követve Virágot, és meglátva a flörtölést a srácnak támad és megüti. A szabadságra küldése és a Klubból való kitiltása miatt Bori annyira ki van borulva, hogy lemondóan már el akarja ismerni, hogy Bécy legyőzte őt. Még Roland sem tudja kihúzni őt ebből a gödörből. Csak, amikor Karola győzködi, hogy harcoljon, akkor lesz képes Bori arra, hogy összeszedje magát. Bécy valójában beismeri Borinak, hogy ő áll minden mögött, de Bori annyira maga alatt van, hogy nem is tudatosul benne, hogy most szerzett bizonyítékot, amit a korábban elhelyezett poloska felvesz. Roland viszont, aki a telefonján futó lehallgató programmal Bécy minden szavát hallotta, próbálja meggyőzni Farkast, hogy hallgassa meg azonban nem akarja meghallgatni a bizonyítékot, amit Roland ajánl neki, így Roland kénytelen drámaibb eszközökhöz nyúlni. Milán reggel elhatározza, hogy leveszi a munka terhének nagy részét a barátnője válláról, ugyanis nem csak a Hostellel kapcsolatos munkákat kell elintézni, de még a mikró is tönkrement. Birdyvel együtt Milán nekiáll elvégezni a feladatokat, és elindul beszerezni egy új mikrót. Ám Birdy miatt teljesen másképp alakul minden, és amikor este Bella hazaér a munkából, nincs kitakarítva, nem szereztek be egy új mikrót sem és ráadásul Birdy még egy hörcsögöt is hozott a hajóra. Emiatt Bella szörnyen kiakad Milánra. Milán dühösen beolvas Birdynek, hogy hagyjon fel azzal, hogy folyamatosan káoszt okoz.

Tekla szakította félbe Szofi és Máté együttlétét

Az exek nyalták-falták egymást, amikor hirtelen megcsörrent a telefon… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Roland fényes nappal terítette le a tolvajt

Bori és Roland nem hagyták abba a nyomozást, és végül sikerrel is jártak…  Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Előzetes: Virág teljesen kiakad Lalira (2020-08-14)

Lali összebalhézik Virággal, mert a lány ismét kap egy fotózás felkérést. Virágnak elege van belőle, hogy Lali így beleszól a dolgaiba. Virág elmegy Barbival és Evelinnel ruhákat vásárolni, és ettől teljesen feldobódik. De a sértődött Lali letöri a lány jó hangulatát, amikor nem tetszik neki az új stílusa.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való