KERESÉS search-close

Regina

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Regina"

Lali könnyekben tört ki az utcán

Miután visszajöttek a faluból, Lali mindenkivel összeveszett rosszkedvében. Gábor kíméletlenül Lali tudomására hozta, hogy tényleg szeretne tőle megszabadulni, mert már nem állapot, hogy folyamatosan az albérlet miatt siránkozik. Lali sokkos állapotban hagyta el Reginával Gábor lakását. A nyílt utcán könnyekben tört ki, mert nemcsak az albérletet, hanem a két legjobb barátját is elvesztette.

Joe úgy döntött, végleg hátat fordít a barátainak

Joe nem túl lelkesen, de kibékült Lalival és igazából csak annyit szeretett volna, hogy a barátai végre elhagyják a falut és békén hagyják őt. Amikor Emma segítségével Joe-nak sikerült mégis kibékülnie a falusiakkal, a férfinak nagyon jó kedve lett. Amikor elbúcsúzott a barátaitól, azok ismét megpróbálták meggyőzni, hogy hibát követ el, ha marad, mire a búcsúzás nagyon fagyosra sikerült. Joe Emmával egy igazán jó randin vett részt, de ismét dühös lett, amikor észrevette, hogy a barátai még mindig nem utaztak el.

Orsi Marci testvérével vesztette el a szüzességét

Joe randira ment Emmával. Orsi szembesítette Evelint a róla terjedő pletykával. Teó a bár megnyitását ünnepelte.

Lali ezúttal túl messzire ment Joe-nál

Joe tisztázta a barátaival, hogy ideje hazamenniük, mire Lali kétségbeesett akcióba kezdett, és egy kővel bedobta a házuk ablakát. Lali úgy tüntette fel tettét, mintha a falubeliek követték volna el. Joe-nak elborult az agya, és szembeszállt a falusiakkal, és bár a falubeliek tagadták, hogy közük lett volna a kődobáláshoz, helyeseltek arra, miszerint Joe nem kívánatos személy a faluban. Joe-t nem sok választotta el attól, hogy ismét elhagyja a falut, aztán véletlenül kiderült, hogy Lali dobta be kővel az ablakot. Joe haragja elszabadult, amint megtudta az igazat.

Lali: „Minek örüljek? Hogy Joe felbontja a régi családomat?”

Joe fenyegető üzenetet kapott. Marcit meglepetésként érte bátyja érkezése. Bori szexi meglepetéssel készült Roland szülinapjára.

Laliék vacsorával próbáltak bocsánatot kérni Joe-tól

Joe-t sokkolta, amikor a kiszemelt ingatlanának tulaja kijelentette, hogy nem adja el neki a telket. Eközben Regina, Gábor és Lali kétségbeesésükben kiötöltek egy tervet, hogy meggyőzzék Joe-t arról, hogy Budapesten a helye. Sikerült kibékülniük Joe-val, és rábeszélték őt egy közös bulira. Joe teljesen felengedett a partin, úgy látszott, Regina terve bejön.

Joe új lakhelye teljesen kétségbe ejtette Reginát

Regina nem bírta tovább a sok veszekedést Budapesten, és elutazott Joe-hoz. A reménye azonban, hogy visszacsalogassa Joe-t, hamar elillant. A férfi gyorsan beilleszkedett az új környezetbe, és minden energiáját egy malom újjáépítésébe fektette. Mikor Regi rájött, hogy Joe mennyire elszánt, nem jutott más eszébe, mint segítségül hívni Lalit és Gábort.

Regina Joe-nak: „Te depressziós vagy…”

Regi meglátogatta Joe-t. Tamara és Teó wellnesezni mentek Orsiékkal. Laura megismerkedett egy gyanúsan kedves férfival.

Gábor hajléktalanná tenné Evelint és Laurát?

Eljött a nap, amikor végleg ki kellett üríteni az albérletet. Regina, aki Lalival együtt Gáborhoz költözött, rávette Gabit, hogy Evelint és Laurát is fogadja be. Ám az idill nem tartott sokáig, Gábor ugyanis rájött, hogy Laura el akarta zavarni a lakás ajtaja elől az ő dögös szexpartnerét. Ezen Gábor annyira kiakadt, hogy dühében kirúgta a lányokat a lakásból. Regina nem akart hinni a szemének, és inkább elmenekült a lakásból.

Gábor sztriptízes lányokkal dobta fel Regi és Lali estéjét

Reginának elege volt az állandó veszekedésből az albérletben, ezért szórakoztató szabadnapot tartott Lalival. Miközben a várost járták, bementek egy hamburgereshez, ahol legnagyobb meglepetésükre Szaki volt a tulaj. Miután Gábor is megjelent, ismét összeállt a régi banda, és együtt buliztak egész este.

Joe: „Csütörtökre ennek a lakásnak üresnek kell lennie…”

Orsi megpróbálta maradásra bírni Joe-t. Anna elindult Sanyával Muronyba. Regina és Lali pihenőnapot tartottak.

Regina visszatérése észhez térítheti Joe-t?

Reggel megérkezett Lali titkosfegyvere az albérletbe. Regina volt az, aki azért tért vissza, hogy maradásra bírja Joe-t. Regi azonban meglepődött, az albérlet és Joe sem volt a régi már. A fodrászat ügyeivel is hamar képbe került, Tamarát hamar megkedvelte, Teó azonban nem tett rá túl jó benyomást. Regina újra bíztatni kezdte Joe-t, hogy küzdjön álmai asszonyáért, mert még nincs minden elveszve.

Regina visszatért, hogy maradásra bírja Joe-t!

Milán megpróbálta kivívni Ayse testvéreinek a tiszteletét. Anna lebukott Bori előtt. Megérkezett Lali titkosfegyvere, Regina.

Regina édesapja szíve szerint megenné lánya házi kedvencét

Regina egy malac tulajdonosa, ráadásul az is természetes számára, hogy egy ágyban alszik kedvencével. Párja korábban majdnem szakított vele az állat miatt, és a nő családja is bármelyik pillanatban megszabadulna a disznótól.

Barbi esküjét hallva Ildikó meggondolja magát

Ildikó a lánya esküjét hallva megérti, hogy Barbi számára Joe az egyetlen, és mindig is az marad, ezért úgy dönt, mégsem mondja el az igazat neki, és nem áll a boldogságuk útjába.

Énekesnőként debütál az Éjjel-nappal Budapest egykori sztárja

Polyák Rita, azaz a sorozat Reginája évekkel ezelőtt a Marót Viki és a Nova Kultúrzenekar vokalistája volt, de mint mondja, mindig is arra vágyott, hogy a saját dalait énekelhesse. Nemrégiben teljesült az álma, és elkészült első videoklipje, amelyből elsőként a Reflektor nézői kapnak ízelítőt.

Regina a kamera másik oldalán folytatja

Az Éjjel-Nappal Budapest sztárját, Reginát a héten láthattuk utoljára a sorozatban, a forgatásokon azonban továbbra is jelen lesz, ugyanis ezentúl a kamera másik oldaláról kíséri figyelemmel Lali, Joe és a többiek kalandos történetét.

Reflektor 2015-10-29


szerző:
2015.10.30. 00:50
Reflektor 2015-10-29

Az Éjjel-Nappal Budapest sztárját, Reginát a héten láthattuk utoljára a sorozatban, a forgatásokon azonban továbbra is jelen lesz, ugyanis ezentúl a kamera másik oldaláról kíséri figyelemmel a többiek kalandos történetét.
Zubornyák Zoltán, a Barátok közt börtönből szabadult üzletemberét alakító színész néhány évvel ezelőtt úgy döntött, új életet kezd, és Londonba költözött.

Reginát bulival búcsúztatják a barátai!

Regina barátai összegyűlnek az albérletben, és búcsú bulit tartanak!

Regina és Gréta elhagyják az országot

Regina és Gréta elrepülnek Londonba, Kareszék pedig megleckéztetik a nagyképű Drexet.

Bécy rendőrökkel keresteti Rockyt

Miközben Rocky eltűnik, Regina elmondja a többieknek, hogy másnap Londonba megy Grétával.

Regina kész tények elé állítja a többieket

Félix kiakad, hogy Regina Londonban akar új életet kezdeni, és véletlenül elszólja magát este az albérletben a közös vacsoránál.

Jövő héten kiderül, Bécy miért dobja ki Barbit a vilábból…

Alig várod, hogy újra hétfő este legyen, és kezdődjön az Éjjel-Nappal Budapest? Érdekel, hogy mi történik a kedvenceiddel? Görgess lejjebb, és olvasd el a következő részek tartalmát!

Joe vigyáz Zsófira, amíg Sári ünnepel

Joe belátja, hogy Sárinak is szüksége van egy kis kikapcsolódásra, és beleegyezik, hogy vigyáz a kicsire.

Regina komoly döntést hoz

Amíg Sári és Kareszék felhőtlenül buliznak a hajók, Miki és Timi majdnem lebuknak Maja előtt.

Regina Grétával tart Londonba

Regina legnagyobb meglepetésére Gréta kicsit később közli vele, hogy a szerelme kedvéért Budapesten marad, de Regina úgy dönt, ő is Londonba megy szerelmével.

Gábor rányomul két lányra az edzőteremben

A fitneszstúdióban Gábor elragadtatja magát és túlzásba esve rányomul két csajra, és amikor lepattintják, ordenáré módon beszólogat nekik.

Maja keresztbetesz Joe-nak

Maja később kétségbeesésében potencianövelőt kever Joe italába, így kénytelenek elhalasztani a meccset.

Regina és Gréta ágyba bújnak

Gréta és Regi ahelyett, hogy mindent átbeszélnének, az ágyban kötnek ki.

Alexa szexszel hálálja meg Bécy bátorságát

Timi beadja a derekát Mikinek, Gréta és Regina pedig szintén az ágyban landolnak.

Lali karanténba zárja Ádámot és Maját

Lali úgy gondolja, hogy mindkettőjüket „karanténba” kell küldeni, és bezárja őket a fürdőszobába.

Milla szexi táncot lejt Félixnek

Feltűnik  Dávidnak, hogy Milla szexin táncol Kristófnak, ami Dávidot meglepően idegesíti.

Gábor visszajön Budapestre

Lali legnagyobb örömére, Gábor visszatér az albérletbe.

Gréta elmondja az igazat Reginek

Paula követeli, hogy Regina beszéljen még egyszer Grétával, és tisztázzák a dolgokat.

Roland megnyeri a fogadást!

Amíg Roland megdönti Mirit, Gréta bevallja az igazat Reginának.

Gréta megcsalja Reginát?

Regina furcsállja Gréta viselkedését, kutakodni kezd, és megtudja, hogy Gréta hazudott neki.

Robi Dávid miatt hagyja el Budapestet

Miközben Gréta kijelenti, hogy már nem szerelmes Regibe, Robi úgy dönt: Bécsben kezd új életet.

Jövő héten kiderül, kivel fekszik le Miri...

Alig várod, hogy újra hétfő este legyen, és kezdődjön az Éjjel-Nappal Budapest? Érdekel, hogy mi történik a kedvenceiddel? Görgess lejjebb, és olvasd el a következő részek tartalmát!

Kiderül, hogy Dávid és Robi nem szexeltek!

Paula keresztbehúzza Gréta és Regi romantikus napját, Drex pedig kiborul bátyjára!

Paula kimenti Regit a csávából!

Regi kénytelen Paulával tölteni a napot, ahol minden alkalmat kihasznál arra, hogy keresztbe tegyen és éreztesse vele, hogy zavarja.

Gréta felejethetetlen ajándékot kap Regitől!

Grétával madarat lehetne fogatni, annyira örül az ajándékának, és végül Regina is legyőzi a félelmét, s leugrik a repülőről.

Gréti és Regina boldogabbak, mint valaha!

Amíg Gréta szerelmet vall Reginának a születésnapján, Dávid bebizonyítja Millának, hogy talpig hetero!

Regina tandemugrással lepte meg Grétát

Újabb extrém forgatáson vettek részt az Éjjel-Nappal Budapest szereplői. Regina egy tandemugrással lepte meg Grétát a születésnapján, de előtte még saját félelmét kellett leküzdenie.

Ott voltunk az Éjjel-Nappal Budapest egyik legizgalmasabb forgatásán

Újabb extrém forgatáson vettek részt az Éjjel-Nappal Budapest szereplői. Regina egy tandemugrással lepte meg Grétát a születésnapján, de előtte még saját félelmét kellett leküzdenie.

Lali szétkürtöli Dávid titkát

Amikor Dávid reggel Marcival beszél, Lali véletlenül meghallja, Dávid attól fél, hogy mindenki melegnek tartja, mert lefeküdt Robival.

Éjjel-Nappal Budapest 2015-09-25

Dávid, aki semmit sem szeretne jobban annál, mint hogy kiűzze a gondolataiból az éjszakát Robival, elképed, amikor egyszer csak megjelenik Robinál Levi. Levi tudni akarja, miért szakított vele Robi? Levi elkezd kombinálni, és rájön: Robi és Dávid között volt valami! Levi rettentő mérgesen bosszút esküszik!

Éjjel-Nappal Budapest 2015-09-21

Maja egyedül van otthon – ám a lelkesedése lelohad az álompár, Emese és Ádám miatt. Amikor Ádám ismét nyíltan ajánlatot tesz Majának, Maja elhatározza, hogy elcsábítja Ádámot, hogy így utálja ki az albérletből Emesét. Timi segítségével Maja egy fehérnemű-bemutatót szervez, amitől Ádámnak láthatóan eláll a szava.

Gréta nem szerelmes Regibe?

Mikor reggel Regina a többiek előtt szerelmet vall Grétának, Gréta elutasítóan viselkedik vele, és egész nap kerüli őt.

Éjjel-Nappal Budapest 2015-09-15

Mikor Bécy Jenőtől megtudja, hogyan sikerült az előző nap Alexa fellépése, kineveti Alexát, és bűntudatot kelt emiatt Barbiban. Barbi úgy gondolja, tönkretette Alexa karrierjét, és az az egyetlen esélye, ha Bécy segítségét kéri. Meglepetésére Bécy belemegy, hogy titokban segítsen összehozni egy fellépést Alexának. Mikor Dávid reggel megtudja, hogy Levi be akar költözni hozzájuk, gyorsan azt hazudja, hogy odaígérte pár hétre a nappalit egy barátnőjének. Levi megjegyzi, hogy akkor a közeljövőben Robi szobájában fog aludni. Mikor Levi felveszi Dávid chippendale ruháját és viccet csinál Dávidból, elszabadul a pokol. Reggel Regina a többiek előtt szerelmet vall Grétának, Gréta elutasítóan viselkedik vele, és egész nap kerüli őt. Regina attól fél, hogy Gréta nem érez úgy, ahogy ő, és közben Gréta Lali születésnapi buliját is lemondja. Hirtelen felindulásból Regina elmegy a tánciskolába és kérdőre vonja Grétát.

Emese kibékül Ádámmal

Ádám nem adja fel, így nem sokkal később megjelenik az albérletben is, és a lakók előtt szerelmet vall Emesének.

Ádám és Emese újra egy párt alkotnak

Emese végre megbocsát Ádámnak, Alexa pedig "kirúgja" Barbit.

Alexát és Barbit kirúgják a kozmetikából

Amíg Szandra besokall, és kirúgja Barbiékat a szalonból, Joe maga ellen fordítja Mikit.

Regina feljelenti Mikit!

Mivel Joe mindennek dacára képtelen elárulni Mikit, maga Regina tesz bejelentést!

Éjjel-Nappal Budapest 2015-09-11

Bécy megelégeli, hogy Alexa énekesi karrierjével foglalkozzon, mert véleménye szerint nem kap érte elég hálát. De Alexa nem hagyja, hogy Bécy zsarolja. Így aztán Barbi veszi át a menedzser szerepét. Akkora hévvel veti bele magát az új feladatba, hogy elhanyagolja a munkáját a kozmetikában, ezért Alexával együtt kirúgják.

Jövő héten kiderül, hova utazik Lali, Marci, Joe és Gábor...

Alig várod, hogy újra hétfő este legyen, és kezdődjön az Éjjel-Nappal Budapest? Érdekel, hogy mi történik a kedvenceiddel? Görgess lejjebb, és olvasd el a következő részek tartalmát!

Lali úgy érzi, őt senki sem szereti!

Lali reggel szív alakú fasírtokat süt, amivel meg akarja győzni a lakótársait, hogy este bulizzanak együtt, de hamar kiderül, senki sem ér rá.

Regina újra összehozza a csapatot!

Dávid attól tart, hogy elvesztette a vonzerejét, Regina pedig szívességet tesz Lalinak

Éjjel-Nappal Budapest 2015-09-10

Dávid reggel azon kesereg, hogy elveszítette a vonzerejét. Addig nyúzza a fiúkat, amíg beleegyeznek, hogy ismét együtt menjenek ismerkedni. Dávid azonban nem igazán élvezi a dolgot, és Robi is szívesebben töltené otthon, nyugodt körülmények között az estét.

Éjjel-Nappal Budapest 2015-09-08

Karesz össze van törve és úgy érzi, hogy mindenki cserbenhagyta mióta Drex és Miri ismét egy pár lettek. Ezért felkeresi Mirit a mosodában, hogy lebeszélje Drexről – eredmény nélkül. Közben megismerkedik az emós Szilviával, aki teljesen osztja Karesz jelenlegi látásmódját. Karesz nem sokkal később emós lesz. Joe egy furcsa átadást-átvételnek lesz tanúja Maja és Miki között.

Barbi úgy dönt, hogy Bécynél marad!

Barbi úgy érzi, hogy Regina anyáskodik felette, és legnagyobb meglepetésére épp az új lakótársaitól kap támogatást.

Éjjel-Nappal Budapest 2015-09-07

Reggel Milán közli Drexszel, hogy nem akar továbbra is titkolózni Karesz előtt arról, hogy mi folyik Drex és Miri között – vagy elmondja ezt Drex Karesznek, vagy majd ő közli vele. Drex, aki közben tisztázta az érzéseit, felkeresi Mirit, aki viszont először lerázza. Ekkor Drex újabb kísérletet tesz, ami immár meggyőzi a habozó Mirit. Joe még mindig Barbin morfondírozik, akit pénteken kidobtak a lakásból.

Barbi Bécy villájába költözik

Miközben Miri és Drex folytatják a macska-egér játékot, Alexa a szárnyai alá veszi Barbit.

Regina megutálja Annát

Egy spontán buli keretében Anna és Félix közelebb kerülnek egymáshoz, ekkor Reginánál betelik a pohár, és kibukik belőle, hogy utálja Annát.

Jövő héten kiderül, miért hagyja ott a box klubot Joe...

Alig várod, hogy újra hétfő este legyen, és kezdődjön az Éjjel-Nappal Budapest? Érdekel, hogy mi történik a kedvenceiddel? Görgess lejjebb, és olvasd el a következő részek tartalmát!

Éjjel-Nappal Budapest 15-09-02

Éjjel-Nappal Budapest: Barbi a fejébe veszi, hogy Pétertől, az egyéjszakás kalandjától esik teherbe, aztán majd Joe-val neveli fel a gyereket. Beállít Péterhez, és lefekszik vele, miután gondoskodott róla, hogy az óvszer megsérüljön. Ezalatt Joe nem tud tovább ellenállni Viola csábításának, és lefekszik a lánnyal. Amikor Barbi elmegy a boksz-klubba, és rajtakapja őket, egy világ dől össze benne.

Éjjel-Nappal Budapest 15-09-01

Éjjel-Nappal Budapest: Barbi sajnáltatja magát a tegnapi katasztrofális randija miatt. Mivel a többi lakótárs nem tudja, vagy nem akarja őt felvidítani, Joe készségesen felajánlkozik, mégpedig úgy, hogy elviszi Barbit bokszolni. A boksz-klubban aztán (Barbi szerint) egy percig közel kerülnek egymáshoz, azonban Viola megzavarja a pillanatot.

Ámor kibékíti Reginát és Grétát

Lali, akit gyötör a lelkiismeret-furdalás, Ámornak öltözik és elmegy Grétához.

Éjjel-Nappal Budapest 15-08-31

Éjjel-Nappal Budapest: Barbi reggel ki akarja csempészni Pétert a lakásból, aki immár másodszor is nála aludt, de lebukik Lali és a lakótársak előtt. Mindenki azonnal arra gondol, hogy Barbi csak spermaszerzésre akarja használni Pétert, Barbi azonban felháborodottan utasítja vissza ezt a feltételezést. Péter újra randira hívja Barbit, aki biztos benne, hogy a fiúnak komolyak a szándékai.

Éjjel-Nappal Budapest 15-08-28

Éjjel-Nappal Budapest: Barbi nem bírja nézni, ahogy Regina Gréta miatt szenved, ezért elhatározza, hogy egy zumba órával fogja elterelni a barátnője figyelmét – Reginának azonban semmi kedve hozzá, és durván elküldi Barbit. Amikor Regina mégis meggondolja magát, Barbi azonnal túlzásba is viszi, és össze akarja hozni a jóképű Péterrel. Joe reggel megrémül, amikor meglátja Viola kékre vert szemét.

Barbi ágyba bújik Petivel

Barbi s konditeremben flörtölni kezd Petivel, és az ágyban köt ki vele este.

Éjjel-Nappal Budapest 15-08-27

Éjjel-Nappal Budapest: Reggel lesz Alexa rádiós interjúja az új daláról, de Alexa még mindig bizonytalan, hogy továbbra is folytassa-e a karrierjét, mivel attól tart, hogy akkor örökre elveszítheti a fiát, Bencét. A kezdeti nehézségek ellenére azonban Robinak és Bécynek a rádióban sikerül rábeszélni Alexát arra, hogy interjút adjon. Alexa jól szerepel, és még érzelmesen köszönti a fiát is.

Lali elárulja a fogadást Grétának

A figyelmetlen Lali felrobbantja a fogadással kapcsolatos bombát Gréta előtt, aki erre azonnal kidobja Reginát.

Alexa óriási sikert arat új dalával!

Miközben Alexa új dala debütál a Ligetben, Karola elutasítja Krisztián közeledését.

Éjjel-Nappal Budapest 15-08-26

Éjjel-Nappal Budapest: Miután Bécy előző nap pénzt kínált Bence nevelőszüleinek, Alexa megharagudott Bécyre, és Robinál aludt. Nagyon maga alatt van, de Robinak sikerül őt meggyőznie, hogy újra próbáljon meg beszélni Katalinnal és Jánossal. Ám a nevelőszülők újra visszautasítják Alexát. Reggel Regina izgatott, mert az új kiszemeltjével lesz randija.

Regina összejön Grétával

Reggel Regina izgatott, mert az új kiszemeltjével lesz randija.

Attila csak kihasználta Borit

Amíg Regina és Gréta összejönnek, János és Katalin újra visszautasítják Alexát.

Éjjel-Nappal Budapest 15-08-25

Éjjel-Nappal Budapest: Alexa a Bence szüleitől kapott ultimátum után szilárdan elhatározza, hogy feladja a zenei karrierjét. Bécy teljesen ledöbben: nem dobhat el mindent, pont most, amikor már hamarosan megjelenik a dala! Ám amikor Alexa megmakacsolja magát, Bécy úgy dönt, ő maga veszi a kezébe a dolgokat. Pénzt ajánl az örökbefogadó szülőknek azért, hogy ne kényszerítsék Alexát arra, hogy adja fel a karrierjét.

Éjjel-Nappal Budapest 15-08-24

Éjjel-Nappal Budapest: Alexa reggel nagyon le van törve, attól tart, hogy Katalin tényleg meg fogja tőle tagadni, hogy láthassa Bencét. Mikor Barbival is összeveszik emiatt, felkeresi Katalint a panzióban, hogy kérdőre vonhassa. A beszélgetés során beigazolódnak Alexa félelmei: Katalin azt akarja, hogy Alexa változtasson az életmódján, és adja fel zenei ambícióit.

Emese megbékél Lalival

Mikor Emese volt barátja, Ádám meglepetésszerűen megjelenik az albérletben, Lali bosszút forral ellene.

Lali bocsánatot kér Emesétől

Alexa a karrierje helyett bencét választja, Lali pedig kibékül Emesével.

Éjjel-Nappal Budapest 15-08-19

Éjjel-Nappal Budapest: Alexa iszonyúan örül, amikor váratlanul kiderül, hogy meglátogatja a kisfia, Bence. Hogy minél több időt tölthessen a kisfiával, Alexa egy hirtelen ötlettől vezérelve meghívja nevelőszüleit Bécy albérletébe. Ott, mint mindig, zajlik az élet, ráadásul Bécy még megmutatja Alexa klipjét is, ami Bence nevelőszüleinél felháborodást vált ki. Evelin Marci rajzai között felfedez egy közös képet a fiúról és Anikóról, amikor még boldogok voltak. Mivel Marci nem akar az exéről beszélni, Evelin Reginánál kérdezősködik.

Regi bulit szervez Barbinak

Regina átad neki egy DVD-t és egy üveg pezsgőt: ennyi a szülinap.

A lakók meglepik Barbit a születésnapján

Miközben Evelin és Marci tisztázzák a dolgokat, Bécy újra keresztbe tesz Alexának.

Éjjel-Nappal Budapest 15-08-18

Éjjel-Nappal Budapest: Lali reggel eldönti, hogy visszahozza Gábort Budapestre, hogy meggyorsítsa Emese kiköltözését az albérletből. Mivel senki nem akarja elkísérni a lakótársak közül, Lali kénytelen-kelletlen Maját viszi magával. Azonban már az első benzinkútnál ellopják a halottas kocsit, és Lali Maja nélkül stoppol tovább. Egy leánybúcsús csapat veszi fel, akik beöltöztetik a fiút, majd kiteszik egy kisboltnál. Lalinak hercegnőnek öltözve kell visszamennie az albérletbe.

Lali hercegnőként tér vissza az albérletbe

Amíg Dávid megtalálja élete nőjét, Miri és Drex újra engednek a vágynak.

Éjjel-Nappal Budapest 15-08-17

Éjjel-Nappal Budapest: Lali túl sokat akar mutatni Emese előtt, s kitalálja, hogy nagy közönség előtt fog olvasni a nemrég megjelent könyvéből. Ezzel kellemetlen helyzetbe hozza magát. Az egyik téren spontán mégis sikerül neki néhány érdeklődő embert maga köré csalogatni, akik közül Péter, az egyik régi rajongója felismeri őt Csóró Laliként. Lali nehezen tudja lerázni a srácot, ezért nem marad más választása, mint beavatni Pétert a fogadásba, hogy minél előbb eltűnjön. Péter azonban véletlenül elárulja Lalit Emese előtt.

Lali elbukja a fogadást?

Miközben Lalit lebuktatja a rajongója, Alexáék leforgatják a videóklipet.

Emese megtudja, hogy Lali fogadásból hajtott rá!

Lalinak nem marad más választása, mint beavatni Pétert a fogadásba, hogy minél előbb eltűnjön, Péter azonban véletlenül elárulja Lalit Emese előtt.

Éjjel-Nappal Budapest 15-08-14

Éjjel-Nappal Budapest: Reggel Lali ráerőszakolja magát Reginára és Grétára a randevújukon és Emesével együtt elkíséri őket strandolni. Regina azt javasolja Lalinak, hogy felejtsék el a fogadást, ám Lali makacskodik: úgy gondolja, hogy Regina csak fél attól, hogy veszíteni fog. Reggel Alexa megmutatja a többieknek az új művészi énjét, Lexy és meglepődik, amikor Bécy hirtelen videót akar forgatni vele. A forgatás helyszínén vitatkozni kezdenek, mivel Bécynek más elképzelése van Alexa imázsáról, és egy szexi ruhát hoz Alexának, amivel Alexa nem nagyon tud azonosulni.

Alexa leissza magát a forgatáson

Miközben Milán újra egy idősebb nőre veti ki a hálóját, Lali minden erővel Emese elcsábításán fáradozik.

Lali bepróbálkozik Emesénél

Lali mindent latba vet Emesénél, hogy elérjen nála egy csókot.

Éjjel-Nappal Budapest 15-08-13

Éjjel-Nappal Budapest: A mai napra lakóválogatás van betervezve, hogy ideiglenes bérlőt találjanak Gábor helyére. Lali természetesen kézzel-lábbal tiltakozik. Végül a lakók Lali feje fölött döntenek az életvidám Misi mellett, ő pedig durcásan közli, hogy a saját szakállára visszahozza Gábort Erdélyből. Miután azonban kap egy fejmosást Gábortól a telefonban, kénytelen elvetni az ötletét. Mióta Robi váratlanul megcsókolta őt, Dávidra nagy nyomás nehezedik, hogy feltétlenül bebizonyítsa, hogy neki csak a nők jönnek be.

Gábor helyére Emese költözik

A lakók, akik úgy látják, hogy elhamarkodottan engedték be maguk közé a zenebohóc Misit, és inkább Emesének adják a szobát.

Lali két legyet üt egy csapásra?

Lali terve, hogy magába habarítja Emesét, és mire ezt véghez viszi, Gábor visszaköltözik az albérletbe.

Éjjel-Nappal Budapest 15-08-12

Éjjel-Nappal Budapest: Lali repked a boldogságtól. Ma végre visszatér a legjobb haverja, Gábor Budapestre! Legnagyobb megdöbbenésére azonban Gábor az utolsó pillanatban lemondja. Gerincsérv-problémái adódtak, ami miatt még egy darabig Erdélyben kell maradnia. Gábor arra kéri a lakótársait, adják ki a szobáját, mivel sürgősen pénzre van szüksége, de Lali tiltakozik. Joe meg van győződve róla, hogy a mai bokszklub megnyitó sikeres lesz, de aztán kiderül, hogy Richárd nem tud bokszolni.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való