KERESÉS search-close

Sándor

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Sándor"

Leleplezés: Rudolf Péter mindenkit meglepett a Segítség! Itthon vagyok! új részében

Egy szokásos családi videóbeszélgetés során Áginak feltűnik, hogy valaki van az édesanyja lakásában – és mivel mindenkin eluralkodik a pánik, Adrinak be kell vallania, hogy egyáltalán nincs veszélyben, sőt.

Kerekes József: „Sándor egy kicsit hóbortos, megszállott apuka”

Sándor szereti azzal elütni az idejét, hogy a világ nagy összeesküvés-elméleteit megoldja, vagy inkább továbbgondolja. Most azonban azzal van elfoglalva, hogy lánya, Ági esküvője hogyan is legyen megtartva.

Éljen az online activity - avagy így ne hozzuk össze a családot!

Ági és Robi a lehetetlennel nézett szembe, de végül gyorsan belátták, hogy a családegyesítés nehezebb meló lesz, mint ahogy azt elsőre gondolták.

Anikó kiborult! Újabb szakítás a Drága örökösökben?

Anikó és Tibi titka nemcsak őket érinti, hanem környezetükre is kihat, most például Sándornak lett elege...

Hoppá! Fény derült Anikó titkára!

Sándor épp a kocsmában van, amikor levél érkezik az Egyletnek... Igen ám, de a levélnek Anikóhoz is köze van!

Anikó kétszer is elvesztette édesapját

Anikót kisbaba korában hagyta el édesapja, akit egészen 16 éves koráig nem is látott. Azonban az első találkozás után újra megszakadt a kapcsolatuk. Nem érti, Sándor miért hagyta megint magára.

Apuka hét gyerekkel


szerző:
2018.05.07. 18:00
Apuka hét gyerekkel

Elvira néni a Házon kívül egyik részében figyelt fel Sándorra, aki felesége elvesztése után egyedülálló apaként neveli hét lányát. A férfi most köszönetet szeretne mondani Elvirának a nem mindennapi segítségért, ráadásul szeretné, ha „pótanyukája” odaköltözne hozzájuk.

„Így szeretnénk kifejezni a hálánkat”

Sándor és Krisztina hat gyermeket nevelnek együtt, miután a férfi testvére 30 évesen véget vetett az életének. Egy pár a mai napig támogatja őket, akiknek most egy meglepetéssel készültek.

Nem várt fordulat a Farmon


szerző:
2016.04.18. 19:55
Nem várt fordulat a Farmon

Ha hétfő, akkor érkezik a postás. Ez most sem maradt el, hiszen az általa kézbesített levél nagyban befolyásolja az életet a tanyán. Brigi felolvasta Sándor végrendeletét, amiben azt is megjelölte, ki legyen az új Heti Gazda a Farmon.

Ezúttal Sanya maradt alul


szerző:
2016.04.16. 21:35
Ezúttal Sanya maradt alul

Eljött a következő Párbaj ideje! Fördős Zé várt a farmlakókra, akik azonnal elfoglalták megszokott helyeiket. A végeredmény gyorsan kiderült...

'Akasztófa', avagy a negyedik Párbaj feladata

Sándor és Sanya komoly kihívás elé néztek. Egymáson kívül a magasságot is le kellett küzdeniük, de a zuhanás garantált. A részletes ismertetés után pedig jöhet a Párbaj!

Fájó és könnyes volt a búcsú


szerző:
2016.04.16. 21:35
Fájó és könnyes volt a búcsú

A szurkolók nagy része az ő bátorító csapatát erősítette, de sajnos ez most kevésnek bizonyult. A magaslatban Sanya volt az, aki jobban teljesített, így Sándornak el kellett hagynia a Farmot.

Szoros küzdelem után szomorú vereség

Hiába volt nagy a tét és magas az adrenalin szint, törődtek egymással a párbajozók. A kialakult eredmény ellenére gondosan ügyeltek arra, hogy senkinek ne essen bántódása.

Váratlan fordulat a Kiválasztáson


szerző:
2016.04.13. 19:55
Váratlan fordulat a Kiválasztáson

Túl vagyunk a negyedik Kiválasztáson. Minden a megszokott módon indult, ám a folytatás rendhagyó volt. Először a két kakas esett egymásnak, majd a végeredmény is meghökkentő volt egyesek számára.

Ők mennek szombaton Párbajozni?


szerző:
2016.04.12. 19:45
Ők mennek szombaton Párbajozni?

Lassan szokássá válik, hogy végső küzdelemmel vezetik le a farmerek a felgyülemlett feszültséget. A szájkarate után Attila úgy döntött, valahogy eléri, hogy ő párbajozhasson Norbival a következő alkalommal.

Sanya átverte a farmlakókat?


szerző:
2016.04.12. 19:20
Sanya átverte a farmlakókat?

Állítólag az előző Heti Gazda csak szimulál, és valójában nincs is olyan rosszul, mint ahogy azt szeretné elhitetni empatikus társaival. Vannak, akik úgy vélik, csak a munkavégzést akarja elkerülni, így Briginek büntetést kellett eszközölnie. Így Cintia kicsit úgy érezhette, Sanya csak azt kapta vissza, amit megérdemelt.

Kongó féltékeny volt Ödönkére


szerző:
2016.04.12. 19:15
Kongó féltékeny volt Ödönkére

A szokásos napi teendők mellett nem csak egy heti feladatot kaptak a farmerek. Mindenki szülőként felel az öt apró malackáért, ami többek között azzal is jár, hogy három óránként etetni kell őket - éjszaka és hajnalban is. Gergő szerette volna, ha hűséges barátja és az új csöppség közelebb kerülnek egymáshoz. Kongónak kifejező volt a reakciója erre a kísérletre.

Norbi az asztalon vetkőztette Diát


szerző:
2016.04.11. 19:15
Norbi az asztalon vetkőztette Diát

Kicsit túltolták a bulit a farmerek a Párbaj után. Voltak, akiknek homályosak az emlékeik, de Dia például azok közé tartozik, akik jobban szeretnék elfelejteni a történteket.

Párbaj-körkérdés: kit várnak vissza a farmerek?

Ahogy az minden megmérettetés előtt lenni szokott, a Farm lakói most is megosztották egymással, hogy ki kit vár vissza a Párbajról. Heni nem lepődött meg, hogy rá csak négyen voksoltak.

Vivi Cintiát is lesmárolná, ha ő jönne vissza a Párbajról

Hiába a madárcsicsergés és az üdítő tavaszi szellő, a farmereknek másfajta élményekkel kellett megküzdeniük: a pottyantós vécé ugyanis nem tisztítja meg önmagát. Miközben mindenki az illatok, a látvány és a munka hármasától szenvedett, arra azért kerítettek időt, hogy megbeszéljék az elkövetkező Párbaj lehetőségeit.

Feszült pillanatok eredménye a paplan alatt

Békésen vacsoráztak a farmlakók, mindenkinek ízlett az étel, vitának pedig nyoma sem volt, ami valljuk be, nem mindennapos a tanyán. Egyedül Sanya volt az, akit nyomasztott a választás terhe, ugyanis a pocakok megtöltése után fel kellett tennie a piros kendőt.

Ő már biztos, hogy párbajozik a hétvégén!

Hárman voltak versenyben Sanya döntéséért. A Heti Gazda elárulta, ki az, akit mindenképpen a Párbajon szeretne látni szombaton. Arra azonban még ő is kíváncsi, hogy vajon kit választ majd a kendőzött versenyzője?!

Ezúttal is három Farmer közül kell párbajozót választania a Heti gazdának

Megtörtént a Farm harmadik kiválasztása, ahol a játékosok arról szavaztak, kik azok, akiknek a tanyán kívül tágasabb. Kopogott a kalapács, a szögelés végén pedig ismét három név maradt a kalapban, csakúgy, mint múlt héten.

Láttál már két lábon járó birkát?

Hihetetlen az összhang a tanyán! Sándor megmutatta társainak, milyen ügyesen bánik a jószágokkal: gyorsan elkapta "áldozatát", aki készségesen tűrte a cipelést és a fodrászkodást is.

Világbajnoki arany- és ezüstérmes testvérpár

Érdekes érzés lehet Kínában magyarnak, vagy mondjuk európainak, itthon pedig kínainak lenni. Valahogy így érzi magát a magyar gyorskorcsolya sport legújabb világbajnoki arany és ezüstérmes testvérpárja. A nevük Liu Shaolin Sándor és Liu Shaoang Ado. Jó lesz, ha megjegyzik, mert edzőik szerint óriási tehetségek, és azért is, mert tényleg nagyon különleges fiúk.

Vadakat terelő juhászok lettek a Farmerekből

Vajon sikerül kordában tartaniuk a nyargaló birkákat? Ma este kiderül!

Sándor locsolóverse


szerző:
2016.03.29. 20:00
Sándor locsolóverse

Dóri számára szedte rímekbe rövid, de annál egyértelműbb mondanivalóját. Szavazz, melyik locsolóvers tetszett a legjobban!

Melyik Farmerlegény locsolóverse lett a legütősebb? Szavazz!

Húsvétkor a férfiak természetesen a tanyán sem feledkeztek meg arról, mit szokás tenni a hímes tojásért cserébe. Fel is szerelkeztek egy-egy vedér vízzel, nehogy a lányok hervadozzanak az ünnep után. A locsoláshoz mindegyikőjük locsolóverset költött a Farm egyik menyecskéjének.

Éheznek a farmerek


szerző:
2016.03.29. 19:20
Éheznek a farmerek

Az első héten szinte minden élelmüket felélték a játékosok. Ennek most meg is lett a böjtje. Hiába vette át Attila a Heti Gazda címet, és természetesen a vele járó kiváltságokat, nem tud ételt tetetni az asztalra.

Versekkel készültek a farmerek a húsvétra

Minden fiú választott magának egy lányt, akinek verset írt. Ez a leosztás már egyfajta párválasztás volt a Farmon? Hamarosan kiderül...

Férfias tandemfürdés és hintőporozás Norbival és Sándorral

Úgy tűnik, állandó fürdőpajtások lettek: legutóbb Sándor öntötte a vizet Norbira, ezúttal pedig cseréltek. Ennél férfiasabb barátságot ugyan ki tudna elképzelni?

Norbi hintőporozott, aztán megfürösztötte Sándort

A legutóbb fordítva történt, közben a srácok szerepet cseréltek, hogy mindenki tiszta legyen.

Márk:

A modell srác kezd lepukkanni - legalábbis ő így érzi. Elégedetlen a hajával, szemöldökével és a szép lassan növögető szakállával is. Ráadásul a lányok elhagyták a fésűjét, ezért alternatív megoldásra kényszerült.

Norbi nekimegy Daniéknak


szerző:
2016.03.26. 20:45
Norbi nekimegy Daniéknak

Eljött az idő, hogy megalakuljon az új szövetség a keménymag ellentáborába tartozó játékosokból. Norbi állt az összefogás élére, és már konkrét terve is van Dani csapatának száműzésére.

Danitól féltik Dórit a farmerek


szerző:
2016.03.25. 19:52
Danitól féltik Dórit a farmerek

Sándorék próbálták megnyugtatni Dani kiválasztottját, de úgy tűnik, erre semmi szükség. Dóri tudatosan játszik a Farmon?

Dani: „Ide üss, és akkor mehetsz is ki a kapun!”

Először Gergőt méltatták Dani helyett, amikor a dolgos kezekről esett szó, majd Sándor elővette a csajózómestert, akinek nem kenyere a tisztelet. Ezt már Gergő sem tűrhette szó nélkül, így a vita majdnem tettlegességig fajult.

Végzetes hibát követett el Sándor?


szerző:
2016.03.25. 19:30
Végzetes hibát követett el Sándor?

Jelenleg minden Sándor felelőssége, hiszen ő a Heti Gazda. Szilveszter hiába látta el jó tanácsokkal pár napja, úgy tűnik éhezésre kárhoztatta a farmereket. Mi lesz ebből?

Szilveszter gazda: „Tönkre lett téve a kecske!”

Visszatért a Farmra Szilveszter gazda, de nem nagyon örült annak, amit talált. A kecske nagyon rossz állapotban volt a felelőtlen állattartásnak köszönhetően. Vagy talán valaki szándékosan akarta így?

Sándor vs. köldökszösz


szerző:
2016.03.25. 14:04
Sándor vs. köldökszösz

Sándor és Norbi együtt fürödtek, közben a volt tűzoltó érdekes megállapításra jutott testével kapcsolatban.

Sándor megmosta Norbi hátát


szerző:
2016.03.25. 13:58
Sándor megmosta Norbi hátát

Igazi férfias barátság van kibontakozóban a két Farmer között, hiszen Norbi Sándort választotta fürdőpajtásául.

Sándor gazda köldökével takarítani lehetne

Legalábbis ez derült ki, miközben Norbival együtt fürödtek. Csak kapkodjuk a fejünket, olyan meglepő adatok derülnek ki a Farmerek testrészeiről, Dia mellbimbója például szeszélyes. Ezúttal a jelenlegi Heti gazda nézett bele a hasán lévő mélyedésbe, és picit szomorúan konstatálta, amit ott látott.

Sándor döntött: Dani fog először párbajozni

A Heti gazda a vizes ébresztőt nehezen viselő Danira kötötte fel a kiválasztást jelentő piros kendőt. A Farm történetének legelső párbaján neki már biztosan ott kell lennie.

Attila: „Tiszta cinkes vagyok”


szerző:
2016.03.24. 19:35
Attila: „Tiszta cinkes vagyok”

A reggeli kakasszóra már az ólak környékén sertepertél Attila, majd mindenkit kritizál a Heti Gazdának. Vajon mi a terve? Átveszi az irányítást a Farmon?

Tovább fokozódik a feszültség a Farmon

Miután felkerült a piros kendő Danira, csoportokban folytatták a tervek szövögetését a farmerek.. A kiválasztott srác egyelőre nagyon biztos a dolgában...

Danira került a piros kendő


szerző:
2016.03.24. 19:10
Danira került a piros kendő

A nap végén Sándor megkongatta a harangot, hogy összehívja a farmereket az asztalhoz. Gyorsan túlesett az ítélethirdetésen: Danit küldi párbajozni a Heti Gazda.

Ma este Sándor döntésén múlik, hogy férfi vagy nő lesz-e a legelső párbajozó

Heni és Dani holtversenyben végzett azon a versenyen, ahol legszívesebben soha senki nem szeretne győzni: mindkettőjüket ugyanannyian szeretnék a tanya kerítésén kívül látni. Heti gazdaként Sándor kezében van a sorsuk.

Sándor nem a szívére és a taktikára, hanem az eszére hallgat a döntésnél

A tegnapi kiválasztáson Heni és Dani ugyanannyi szöget kapott a neve alá, ezért a szabályzat értelmében Sándor, a Heti gazda fogja eldönteni, melyikőjük megy párbajozni. Ma este 18:55-kor kiderül!

Őket küldenék haza a farmerek


szerző:
2016.03.23. 19:50
Őket küldenék haza a farmerek

Kiderült, ki az a két ember, akik közül a Heti Gazdának, azaz Sándornak kell kiválasztania azt az egyet, aki párbajozni megy.

Dani manipulálja a versenyzőket?


szerző:
2016.03.23. 19:45
Dani manipulálja a versenyzőket?

Csapatot toborzott magának Dani, a tagok pedig: Cintia, Laura, Márk és Dia. Habár eleinte hezitáltak a lányok, végül mindenki egyetértett a kiválasztott versenyző személyét illetően.

Dani Cintiára cseréli Laurát?


szerző:
2016.03.23. 19:20
Dani Cintiára cseréli Laurát?

A közös munkavégzés úgy tűnik, összehozza az embereket. Dani csalódott Laurában, de Cintia pozitív benyomást keltett benne...

Eldurvult a vita Dani és Sándor között

Kakaskodás a Farmon? Habár Dani fetrengett a munka helyett, mégis fel van háborodva Sándor vizes akciója miatt. Idegességében a szavait sem válogatta meg, de a Heti Gazdát sem kellett félteni.

Sándor hideg vizet öntött a lusta versenyzőkre

Sándor megfogadta Szilveszter gazda tanácsát, és nem éppen kellemes büntetést választott a munkakerülők megleckéztetésére. Daninál pedig ettől elgurult a gyógyszer.

Dani kihúzta a gyufát a Heti Gazdánál

A tegnap este sokaknak túl jól sikerült, ám a reggel már kevésbé. Dani másnaposan ébredt Szilveszter gazda érkezésekor, így a korai munkavégzésben nem kívánta kivenni a részét. Ezt azonban a Heti Gazda nem tűrheti, akit a mentor is büntetésre buzdított...

Még biztosan nem olvastad a Heti gazda jogkörét versbe szedve

Rögtön a legelső napon az ex-tűzoltó Sándornak szó szerint sikerült megához ragadnia az irányítás, mikor a trágyából kihalászta a piros pántlikás kulcsot. De mit is jelent Heti gazdának lenni? A költészet világnapja alkalmából íme a Heti gazda munkaköri leírása rímekbe szedve!

A héten Sándor a főnök


szerző:
2016.03.21. 19:30
A héten Sándor a főnök

Az első feladatban mindenki szorgosan túrta a gőzölgő, illatozó trágyát, abban a reményben, hogy ő találja meg a kulcsot. Végül Sándor kaparintotta meg, ami azt jelenti, hogy övé a heti gazda szerepe. Vagyis a héten Sándor már mellőzheti a fizikai munkát.

Sándor taktikája a megfélemlítés lesz

Sándor egy nyugállományba vonult tűzoltó, akinek nagyon hiányzik a munkája, mivel jelenleg túlságosan egyhangúnak és unalmasnak érzi az életét. Vannak rigolyái: a tűzoltóságnál megszokta a rendet. Azoknak szeretne bizonyítani, akik otthon tespednek.

Fókusz 15-05-14


szerző:
2015.05.14. 17:55
Fókusz 15-05-14

Fókusz: „Tönkretettek” - Ezt állítja Seffer István, akit kuruzslás miatt ítéltek el. A sebész azt mondja, megirigyelték a sikereit. Ittasan vezetett? - Vádat emeltek Oszter Sándor ellen, aki autójával egy pláza garázsánál ütközött oszlopnak. Ügyvédje szerint nem ivott előtte. Arconpörgés - Yolo és kamillázás. Kiszel Tünde nem érti a mai fiatalokat. Istenes Bence egy nyugdíjasklubban is próbát tett.

Csányi: nincsenek illúzióim


szerző:
2014.09.08. 14:45
Csányi: nincsenek illúzióim

Felfokozott a politikai hangulat a devizahiteles perek körül, ezért hazaárulásnak minősülne, ha egy bíróság a bankok javára döntene. Ezt mondta a Híradónknak az OTP elnöke.

Fókusz 13-05-07


szerző:
2013.05.07. 19:50
Fókusz 13-05-07

Fókusz: A szerelem erejével - Beszélni sem tudott, most autót vezet. Sándor felépülését hónapokon át filmezte felesége. Szemfényvesztés? – UFO-invázió vagy manipuláció? UFO-kutatóval és számítógépes szakértővel elemezzük a rejtélyes égi jelenségeket. Gida történelem - A duciktól a szexbombákig. Mi lett Szikora Robi gidáival, és ki a legújabb felfedezett?

XXI. század 12-11-06


szerző:
2012.11.07. 00:05
XXI. század 12-11-06

XXI. század: Pécsi Sándort sokan csak komédiásként ismerik, pedig drámai szerepei miatt is ünnepelte a közönség. Szerették a nézők, neki adták Sztálin jobb kezét. A huszadik század nagy színésze a XXI. században.

Nagy Sanyi szembenézett félelmével

A színész nem bírja a magányt, a nyáron mégis úgy döntött, hogy teljesen egyedül vág neki az egyik legembertpróbálóbb zarándokútnak, az El Caminonak, hogy végiggondolhassa az életét, és kipróbálja, fizikailag mire képes.

Bárdosi Sándor lelécelt volna az esküvőjéről

A népszerű sportoló egyszer már elhalasztotta az esküvőjét, most pedig az utolsó pillanatban akart megfutamodni. Végül mégis hajlandó volt igába hajtani a fejét. Az ifjú pár együtt mesélt a családalapítási terveiről.

Megújult a Milliomos, Sándor újjászületett

Friderikusz Sándor megújította a Legyen Ön is Milliomost. A vetélkedő újrakezdése óta rengeteg kritikát és nézői levelet kapott, amelyekről most először beszél nyilvánosan. Mint mondja, rég volt már róla ennyi elismerő vélemény.

Bárdosi Sándor nagy napja májusban jön el

Bárdosi Sándor májusban nősül. A folyton viccelődő olimpikonból szinte lehetetlen komoly vallomást kicsikarni. Van azonban egy nő, aki komolyan veszi minden szavát, sőt, pár hónapon belül örök hűséget fogad neki.

Törzsutas: Kiskőrös


szerző:
2011.06.19. 12:00
Törzsutas: Kiskőrös

A Törzsutas legutóbbi célpontja Kiskőrös volt, ahol többek között Petőfi Sándor szülőházát, a magyar kultúra egyik szentélyét is megcsodálhattuk.

Alapos fejmosást kapott Szandika


szerző:
2011.02.04. 20:00
Alapos fejmosást kapott Szandika

A renitens Szandika második ámokfutásával ismét kiverte a biztosítékot, kis híján kizárták a showból. A Való Világ szerkesztői azonban a lány barátjának adtak még egy utolsó esélyt, hogy jobb belátásra bírja a villalakót.

Csak barátot hagyott hátra a plasztik cica?

VVSzandika elképesztő stílusával lehengerelte plasztik cica ellenfeleit, és így ő költözhetett be a villába. De ki az a nála harminckilenc évvel idősebb férfi, akivel együtt él?

Esti Showder Fábry Sándorral 10-09-23

Esti Showder Fábry Sándorral: A rocklegendék visszatérnek, csak most együtt Kóbor János, Frenreisz Károly, Tátrai Tibor, Charlie, Török Ádám, Deák Bill Gyula, Hobo és az Illés zenekar. És jön az Irigy Hónaljmirigy.

Új típusú bűncselekmény tart felénk

A módszer lényege, hogy gyorsan mozgó bűnözői csoportok megszállnak egy környéket és ott rövid idő alatt rengetek bűncselekményt követnek el.

Javában zajlik az árvíz utáni újjáépítés

Már százmilliókat költöttek az árvíz utáni újjáépítésre a begyűjtött adományokból.

Csányi Sándorban egy gyermek lakozik

A színész szívesen játszik, legyen szó virtuális squashról vagy éppen bowlingról.

Rekord-leves folyékony kenyérből

A Martfűn keszülő leves alapjául 400 liter sör szolgál.

Nem hősi halott a lelőtt rendőr

Szolgálati halottá nyilvánították az alsóörsi lövöldözésben meghalt rendőrt, Gamauf Jánost.

Gyanúsított, mégis milliókat keres

Még csak fel sem függesztették a MÁV Informatikai Zrt. vezérigazgatójának a munkaviszonyát.

Káli Sándor: Legyenek később a választások!

Az önkormányzati választások elhalasztását kéri az államfőtől Miskolc polgármestere.

Börtön járhat a kiflilopásért is

Mostantól elzárással is büntethetők azok, akik 20 ezer forint alatti értékben követnek el lopást, csalást, vagy rongálást.

Az év legnagyobb internetes átverése!

Ambrus Attila és Fábry Sándor halálhírét terjeszti egy sokkoló weboldal. Élő emberek nekrológját olvashatja itt a gyanútlan netező. Megmutatjuk a legsikeresebb átveréseket és az év ál-sportriporterét, aki úgy tudósított a foci VB-ről, hogy ki sem mozdult budapesti albérletéből.

Nyelvét, és mást is mutatott a képviselő

Kinyújtotta a nyelvét és félreérthetetlen kézmozdulatot tett egy fideszes képviselő.

Bárdosi extrém meglepetést szervezett

A birkózó igazán emlékezetessé tette szerelme születésnapját...

Idén már nem nyúlnak a bankadóhoz

A miniszterelnök idén már nem lát lehetőséget arra, hogy változtassanak a bankadó tervezett rendszerén.

Csányi Sándor az MLSZ elnöke

Csányi Sándor megválasztása után elmondta: élete legnehezebb feladatát vállalta el.

Búcsúzik a Kispál


szerző:
2010.07.06. 07:30
Búcsúzik a Kispál

Lovasi András a Volt Fesztiválon mesélt terveiről. Az is kiderült, hogy tetszett Nagy Ferónak Billy Idol.

Új rendőri vezetőket neveztek ki

Távozott posztjáról Bencze József országos rendőrfőkapitány, Tóth Gábor fővárosi főkapitány.

Reggeli 10-07-01


szerző:
2010.07.01. 08:57
Reggeli 10-07-01

Ma reggel bemutatkoztak a főiskolák szépei, Itt volt egy ifjú autóversenyző, aki már szinte a Forma 1 előszobájában van, és Müller Attila is megmutatta különös képességű kutyáját, aki malacokat utánoz.

Pintér az egyik legvagyonosabb politikus

Vagyonbevallása szerint 1,8 milliárd forinthoz jut cégei eladásából a belügyminiszter.

Csak csajok 10-06-24


szerző:
2010.06.24. 10:08
Csak csajok 10-06-24

Ezen a héten tartjuk a férjek főzőversenyét, aminek csütörtökön lesz az utolsó versenynapja. A végére egy nagy durranással készültünk, hiszen Bódi Guszti életében először főzött.

Reggeli 10-06-24


szerző:
2010.06.24. 08:16
Reggeli 10-06-24

Új őrület hódít a strandokon: a strandbirkózás. A Barátok Közt Tildájaként ismertté vált színésznő pedig visszavonul.

Pintér szerint jó munkát végeztek

A belügyminiszter szerint sikeres volt a közbiztonság javítása az elmúlt hetekben.

30 milliós támogatás az Olimpiai Bizottságtól

Magyar Olimpiai Bizottság által kezdeményezett akcióban összegyűlt pénzt az árvízkárosultaknak adják.

Harcba szálltak a sztárok


szerző:
2010.05.31. 09:00
Harcba szálltak a sztárok

Hírességeink a Nemzeti Vágta kocsitoló versenyén indultak, a kocsiakkal mérték össze erejüket.

Pintér Sándor rendet akar tenni

A jogszabályok megsértői a Belügyminisztériummal találják szembe magukat - mondta belügyminiszter-jelölt.

Sebestyén és Vadon killer játéka

A műsorvezetők ezúttal a Legyen Ön is Milliomosban tűnnek fel, kollégáiktól nem sok jóra számíthatnak.

Kiss Ramóna erőszakos jelenete


szerző:
2010.05.20. 03:30
Kiss Ramóna erőszakos jelenete

A Barátok közt Zsófija és a Somát alakító Tűzkő Sándor összeszokott páros, most kulisszatitkokról meséltek.

„Az új kormány rendezi az árvízkárokat”

A kijelölt belügyminiszter szerdán először Miskolcra utána Edelénybe, később pedig Ócsanálosra látogatott.

Nemzeti hősök: ahogy eddig nem láttuk őket

Kocsma, állatorvosi rendelő, pizzéria, múzeum, istálló. A szombati Fókusz Pluszban a közel- és régmúlt olimpiák bajnokainak eredtünk a nyomába.

Csak csajok 10-05-13


szerző:
2010.05.13. 10:13
Csak csajok 10-05-13

Bárdosi Sanyi a csütörtöki Csak csajokban megcsillogtatta főzőtudományát.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való