KERESÉS search-close

Sárközi Ákos

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Sárközi Ákos"

A Konyhafőnök VIP konyhájában eluralkodik a pánik! Jön a legújabb évad!

A gasztro reality legújabb évada még idén az RTL Klub képernyőjére kerül, ahol a hírességek a könnyeikkel küszködve néznek szembe a zsűri kihívásaival.

Újra jön a Konyhafőnök! Jelentkezz!

Ha szenvedélyed a főzés és otthonosan mozogsz a konyhában, akkor itt a helyed, te lehetsz a következő Konyhafőnök, aki 10 millió forinttal és fantasztikus lehetőségekkel lesz gazdagabb. ITT jelentkezhetsz!

BEST OF: A séfek jól megszívták! Ezek voltak a legjobb pillanataik a versenyben!

Zé ebben az évadban is gondoskodott róla, hogy a séfek sokszor akcióba lendüljenek. Most összegyűjtöttük nektek a szivatások legviccesebb pillanatait!

BEST OF: ezek voltak Edit legpikánsabb és leghumorosabb pillanatai!

Már a Válogatón kiderült, hogy Edit és Jenő között remekül működik a kémia: poénok, ugratások és rengeteg nevetés – összegyűjtöttük a legjobb pillanatokat.

A Konyhafőnök győztese: Armando Mundarain!

A háromórás főzés után végül kiderült, hogy Ákos versenyzője viheti haza a 10 millió forintot, aki édesanyja jelenlétében emelhette a magasba a méltón megérdemelt trófeát.

A finalisták értékelésén a zsűri és a sztárvendégek is egymásnak feszültek!

Nagy Ervin már az elején közölte, nem lenne a zsűri helyében, és később be is igazolódott a félelme: izgalmas vita alakult ki arról, kinek a menüsora nyűgözte le jobban a zsűrit és a vendégeket.

A Fináléban Ádám a testvérén vezette le a feszültségét

A piros csapat versenyzője Alexet és Matyit választotta maga mellé: a főzés elején Ádám szépen leosztotta a feladatokat, de hamar kiderült, a segítők nem úgy hozták a munkatempót, mint ahogy azt a konyhafőnök várta, és emiatt több nézeteltérés is adódott, főleg a testvérek között.

Armando: „10-ből 10-et adnék a csapatomnak, annyira jól éreztem magam!”

A kék csapat finalistája nagyon boldog volt, mikor kiderült, hogy Kinga és Krisztián lesznek a segítői. Armando a csapatát higgadtan és bizalommal irányította, így végig szoros munkatempóban és tökéletes egyetértésben tudtak dolgozni.

Armando nem bírta felfogni, hogy megnyerte a Konyhafőnököt

A Konyhafőnök nyertese mentorával, Ákos séffel az oldalán mesélt a Finálés főzéséről, a közös munkáról és persze az érzésről, amit csakis egy győztes érezhet!

Sárközi Ákos és felesége meglepetéssel készültek a Fináléra!

Évi és Ákos szerették volna megköszönni mindenkinek a rengeteg támogatást, de legfőképpen Jenőnek és Zének. A Konyhafőnök zsűrije újjászületett egy festményen!

Eldőlt, kik versenyezhetnek tovább a Fináléban!

Handi könnyes szemmel búcsúzott a versenytől, eközben viszont a galérián két nagyon boldog finalista ízlelgette a gondolatot, hogy ők küzdenek meg a győzelemért a Fináléban!

Jenő Ádámnak: „Az én szememben tudsz, csak összezuhantál”

A döntős nagyon kikészült a segítője miatt, aki szerinte egyáltalán nem vette komolyan a közös főzést. Ádám emiatt elégedetlenül és nagyon feldúltan állta végig a kóstolást, ahol a könnyeit sem tudta visszatartani.

Ádám nem tudott tovább uralkodni magán: „András, menj innen!”

A piros versenyző a főzés elejétől kezdve próbálta jó irányba terelni Andrást, de segítség helyett inkább hátráltatásnak élte meg az ügyvéd jelenlétét: a végén pedig Ádám teljesen összetört.

Ismerős arcok a konyhában: három segítőt kaptak a versenyzők!

Nagy volt a csodálkozás, mikor kiderült, hogy az első feladatban nem egyedül fognak főzni a versenyzők, hanem mindenki kap egy kis segítséget.

Visváder Tomi: „Boldogan fejezem be ezt a versenyt!”

A piros csapat versenyzőjében azért volt némi csalódás, mikor azzal szembesült, hogy helyette Ádám mehet fel a galériára – de a tudat, hogy Michelin-csillagos séfektől tanulhatott, mindenért kárpótolta.

Tamás mentorával együtt pörgette ki a hátráltatását

Miután a piros csapat versenyzője megtudta, hogy ő kapja a hátráltatást, már csak a szerencséjében bízhatott, hogy nem a legrosszabbat pörgeti ki a keréken. Ezzel a félelmével pedig nem maradt egyedül…

Egyre keményebbek a feladatok: maratoni távot futottak a versenyzők

A szimultánfőzés végén Ákos a tálalásra helyezte a hangsúlyt, miközben a versenyzőknek többször oda kellett szaladniuk a séfhez, hogy a lehető legpontosabb, legszebb tányérokat vihessék majd ki a zsűrinek.

Megható pillanat: a zsűri nehéz szívvel búcsúzott Edittől

Hiába ért véget Edit számára a verseny, ő egy percig sem érzi magát vesztesnek, hiszen annyi élményt kapott a Konyhafőnöktől, amit sosem fog elfelejteni… de a séfek sem.

Edit étele borzalmas gyerekkori emléket idézett fel Jenőben

Ákos versenyzője úgy érezte, muszáj bebizonyítania, hogy tud pörögni a konyhában, ezért minél több alapanyagot szeretett volna felhasználni a főzés során, aminek azonban nagyon nem lett jó vége.

Handi ámokfutását már Ákos sem bírta szó nélkül

A versenyzőknek Jenő utasításai alapján, azaz diktálás után kellett megalkotniuk a tökéletes tányért: a szoros munkatempótól Handi többször bepánikolt, és végül szó szót követett.

Ő esett ki elsőként a Konyhafőnök Döntőjéből

Ugyan szomorúan búcsúzott el a séfkabátjától, Zoltán már most tudta: a verseny boldog és fontos emléke lesz az életének.

Handi: „Mindjárt pofán váglak ezzel a hallal, Ádám!”

A döntő hete nem indult túl jól Handinak, ugyanis ismét ő kapta a hátráltatást: a csalódottságát és az indulatát pedig nem tudta elrejteni.

Edit sokkot kapott az égő olaj láttán

A versenyző szinte fel sem fogta, hogy hatalmas lángok csaptak fel a konyhájában…

Edit elsírta magát a Döntőben: „nem akartam csalódást okozni a séfnek”

A versenyző nem tudott megbirkózni a séfkabáttal járó nyomással és a főzés során teljesen szétesett mentálisan.

A séfek meghatódva ajándékozták meg a versenyzőiket

Sárközi Ákos és Rácz Jenő meglepetésekkel készültek a döntősöknek, akik az első napon végre magukra ölthették a várva-várt séfkabátokat… ráadásul nem is akármilyen üzeneteket kaptak hozzájuk.

Matyi könnyek között árulta el, mit adott számára a Konyhafőnök!

A piros csapat versenyzője a döntő kapujában esett ki, de olyan érzéssel távozott, amit sosem fog elfelejteni.

Jenő kiakadt Ádámra: „Mi a francot csinálsz?!”

A piros csapat versenyzője percekig küzdött, hogy jó galuskákat csináljon, de nem akart neki összejönni. Végül a séfe mentette meg a becsületét.

Óriási szivatás: ledöbbentek a versenyzők a piactéren!

Zoli jól érezte, hogy valami csalafintasággal kell szembenézniük ebben a fordulóban és bizony be is igazolódott a jóslata.

Handin múlt minden: vajon kit áldozott fel a csapatából?

Miután Handi, Matyi és Tamás lettek a jobb csapat, Handi konyhafőnökként eldönthette, ki megy egyenes ágon a döntőbe és kit küld vissza versenyezni…

Hogy mi? Leót megszólította a piros csapat előétele?

Megnyílt Ákos legújabb étterme, a vendégek pedig örömmel vetették bele magukat a kóstolásba – a végeredmény pedig magáért beszélt.

Ádám le akarta üvölteni Kinga fejét!

A konyhafőnök nem volt elégedett a lány munkájával, azonban Kinga nem hagyta magát… a veszekedésüktől volt hangos a konyha.

Handi üvöltve próbálta irányítani a csapatát

A konyhafőnök egyáltalán nem találta a közös hangot a saját embereivel, emiatt nagy feszültségben főztek a pirosak.

Zét nem kímélték a konyhafőnökök: mindenki vele veszekedett

Ákos a mindenesét küldte le a versenyzők közé: tegyen rendet a csapatok között, hogy időben megnyithasson az étterme – csakhogy ennek nem mindenki örült.

Előzetes: Handi nekiesik Zének főzés közben?  (09.10.)

A kékek és a pirosak közös csapatokban főznek a továbbjutásért, de emellett Zé is beugrik hozzájuk segíteni…

Nézd meg Sárközi Ákossal legújabb éttermét!

A zsűri újabb izgalmas feladattal készül a versenyzőknek: a séf vadonatúj éttermében főzhetnek. De mi lesz a kihívás? Arról Sárközi Ákos mesélt nekünk.

Ádám a könnyeivel küszködve búcsúzott kieső testvérétől

Szinte mindenki lefagyott, amikor kiderült, kinek kell elhagynia a konyhát…

Váratlan fordulat: a kékek és a pirosak együtt főznek tovább!

A továbbjutók meglepődtek, amikor a zsűri bejelentette, a következő feladatban „nem lesznek színek”. 3-3 fős csapatokban főznek tovább… de mi lesz így a maradék két versenyzővel?

Edit: „Nem bírom tovább ezt a nyomást!”

A kék csapat versenyzője egymás után kétszer mehetett fel elsőként a galériára, és emiatt úgy érezte, ismét nagyot kell villantania – így a feszültség egyre csak nőtt benne.

Handi dührohamot kapott Armando miatt

A piros csapat versenyzője úgy érezte, ismét direkt hátráltatták őt és nem is leplezte az indulatait…

Zoli pánikrohamot kapott az egyik alapanyag miatt

A műsorvezető észrevette, hogy Jenő versenyzője nagy bajban van és mikor odament, hogy segítsen neki, megdöbbenve tapasztalta: sokkal nagyobb a probléma, mint azt először gondolta.

Ilyen egy igazi tojásparádé: Matyi kézzel-lábbal küzdött!

A piros csapat versenyzőjének ismét meggyűlt a baja az idővel, így Zé és Ákos kikerekedett szemmel nézte végig, hogy mit is fog kezdeni a hátráltatásként kapott strucctojással.

Jenőnek sprintelnie kellett: lent hagyott valamit a piactéren!

A séfnek ismét főznie kellett, amit örömmel vett, de mikor a piactéren kellett válogatnia, valamiről megfeledkezett... Később pedig Zé is előrukkolt valamivel, amitől lefagyott a mosolya…

Ágót Tamás mentette meg főzés közben?

Ágó nagyon megijedt, amikor megint egy szárnyast kellett felbontania – ami korábban nagy kudarcba fulladt. A pánikolásból csapattársa mentette ki, aki rögtön ott termett mellette segíteni.

Edit beszólt Ákosnak „Séf, nem baj, ha hosszabb…”

Zé kivételesen most tényleg nem akart semmi rosszat, a séf viszont komolyan vette és be is állt főzni, persze előtte még Editnek is volt egy-két szava a fordulathoz.

Néma csönd és leállás a konyhában: ilyen hátráltatás még nem volt!

A versenyzők először nagyon megörültek a mostani feladatnak, később azonban szembesülniük kellett azzal, hogy Zé azért tartogatott számukra egy meglepetést.

Visváder Tomi elárulta, kire gondol főzés közben

A piros csapat versenyzője kapott némi kritikát a kóstolás alatt, utólag pedig bevallotta, hogy mi okozta a figyelmetlenségét.

Jenő olyat tett Handiért, amit még soha senkiért!

A piros csapat mentora az Ákostól ellesett módszerrel próbálta megmenteni a versenyzőjét zsűritársai véleményétől.

Előzetes: Hoppá! Jenő séf kóstoláskor kinyalja az egyik tányért! (09.07.)

Hogy kinek a főztje ízlett annyira a sztárséfnek, az hamarosan kiderül…

Megható pillanat: Ákos nem engedi el János kezét!

A kék versenyzőnek most búcsút kellett mondania a versenytől, de itt még nem ért véget a séffel való közös munka…

A zsűri nem hitt a szemének: János HÚST tett a desszertjébe!

A kék versenyző megpróbálta édességként újragondolni a hortobágyi palacsintát… ennek azonban nem lett jó vége…

Zoli felhúzta Zét: a műsorvezető kidobta az egyik ételét

A piros csapat versenyzőjétől egyetlen egy dolgot kért Zé főzés közben – nem jött össze…

Matyi megsértette Alexet: „innentől nincs tisztelet!”

A piros csapat versenyzőjének választania kellett, kit fog hátráltatni – a döntése gyorsan megszületett, viszont arra a reakcióra egyáltalán nem számított, amit viszonzásul kapott. 

Előzetes: a versenyzők újra egyedül küzdenek a továbbjutásért! (09.04.)

A pontszerzős csapatversenyek után a versenyzőknek most újra egyéniben kell bebizonyítaniuk, hogy megérdemlik a továbbjutást.

A kékek előnye hátránnyá vált: Ágota kijátszotta Ákos csapatát?

Kinga konyhafőnökként úgy döntött, hátráltatja a pirosokat: a csapatának meg előnyt szerez azzal, ha Ágotát beállítja magukhoz 10 percre – csakhogy arra nem gondolt, hogy ez visszájára is fordulhat.

Solti Ádámék mindent lenyaltak a tányérról a kóstoláson

A Konyhafőnök VIP egykori versenyzői azért érkeztek Jenő éttermébe, hogy végigkóstolják a piros és a kék csapat menüsorát, záporoztak a jobbnál jobb dicséretek, de a poénok is.

Ákos huncut módon tréfálta meg Jenőt

A kék csapat mentora úgy gondolta, kávé helyett egy teljesen más italt visz a séfbarátjának, akiről kiderült, végül nem is olyan könnyű átverni…

Ágota úgy látja, alkalmazkodott, Ádám úgy érzi, megalázták!

A piros csapatnak nem volt zökkenőmentes az első közös főzése, ugyanis a versenyzők között nagy volt a feszültség – a dolog érdekessége, hogy már mindenki másképp látja a történéseket.

Fagyasztott pizzából éttermi tányér? A séfek megcsinálták!

Ákos és Jenő ismét megmutatták, hogyan tudnak játszani a színekkel és a különböző textúrákkal…

Ádám: „Ágota, ha nem sikerül elfogadni, ki a séf, nem leszünk jóban!”

A piros csapat versenyzőjének nagyon nem tetszett, hogy nem ő az irányító, és ezt minden egyes másodpercben Ádám tudtára is adta, aki viszont nem sokáig tűrte ezt az állapotot.

Előzetes: hatalmi harcok hátráltatják a pirosakat? (09.02.)

A piros csapatban hatalmi csatározások indulnak... megindul a versengés, hogy mégis ki az igazi főnök a konyhában!

A konyhán kívül is nagy az egyetértés a kék csapatban!

Kemény főzésen vannak túl Ákos versenyzői, de a mosoly egyszerűen letörölhetetlen az arcukról – hogy miért, arról ők maguk meséltek.

Handiék bevallották: ha együtt főznek, olyanok, mint az őrjöngő állatok

Matyi és Handi abban egyetértettek, hogy főzés közben egyszerűen átalakulnak, megőrülnek. Ehhez viszont Zolinak is volt némi hozzáfűzni valója.

Edit vs. tésztarugó: a zsűri röhögőgörcsöt kapott

A kék csapat versenyzője egy botmixer végére tekerte fel a nyers tésztát, hogy egy szép rugóformájú alakzatot kapjon, csakhogy arra nem gondolt, ha megsült a tészta, hogyan fogja leszedni…

Jenő kemény szavakkal bírálta a csapatát: „Leszakad a pofámról a bőr!”

A pirosaknak hiába voltak jobbnál jobb ötleteik arra, mit szeretnének elkészíteni a főzés során, egyszerűen nem tudták megvalósítani azokat, a séf pedig őszintén elmondta, mit gondol a munkájukról.

Pánik és káosz: ilyen őrjöngést még nem láttak a séfek!

Hiába próbálta Matyi kézben tartani a csapatát: ahogy telt az idő, egyre jobban szétestek, és az utolsó percben vették észre, hogy nem készült a főételükhöz köret.

Matyi szembeszállt Rácz Jenő akaratával?

A séf többször is felszólította a piros csapat konyhafőnökét, hogy a tanultak alapján készítse el a majonézt... Matyi viszont megpróbált egy kicsit kötekedni mentorával.

Előzetes: kitört a káosz - szétesett a piros csapat (09.01.)

Folytatódnak a csapatversenyek, ahol még a zsűrinek is leesik az álla... ekkora hangzavar és káosz még nem ütötte fel a fejét a konyhában.

Alex és János helyretették Krisztiánt?

A kék csapat első főzése során Krisztián volt a konyhafőnök, akinek meggyűlt a baja a feladattal: többek között erről is kérdeztük a fiúkat.

Zé: „Ha nem tudod, mi a feladat, nektek végetek van!”

János próbálta felvenni a verseny fonalát, mint Konyhafőnök, de úgy tűnt, még azt sem tudta megjegyezni, hogy pontosan mi lesz az elő-, és a főétel…

Ákos dühében kifigurázta a saját versenyzőjét

Krisztián Konyhafőnökként egyszerűen nem találta a helyét, és ez nemcsak Alexnek és Jánosnak tűnt fel, hanem a séfnek is.

Rubint Rékáék visszatértek a Konyhafőnökbe!

Ha már újra megnyitott a Zétterem, akkor a vendégek sem maradhattak ki a buliból. A Konyhafőnök VIP versenyzői nemcsak nosztalgiázni tértek vissza, de kemény kritikusokká is váltak.

Rácz Jenő vs. Sárközi Ákos: ki a konyhafőnök?

A két séfnek is be kellett állnia főzni, azonban előtte el kellett dönteni, ki lesz a csapatvezető…

Exkluzív: a középdöntőben még jobban elszabadulnak az indulatok!

A középdöntő első felében a pirosak és a kékek 3-3 fős csapatokban küzdenek a győzelemért járó pontokért. Vajon kik szerzik meg a legtöbb pontot?

Orsinak fel kell adnia a versenyt? Orvost hívtak hozzá!

A nagy kapkodásban Orsi puszta kézzel nyúlt be a sütőbe és csúnyán megégette magát: döntenie kellett: feladja, vagy folytatja a versenyt.

Krisztián elsírta magát és összeomlott a zsűri előtt

A versenyző nagyot akart villantani, de egyszerűen semmi sem jött össze neki, így, mikor kivitte a tányérját, könnyekben tört ki.

Edit: „Bekaphatod, Zé!”

A műsorvezető és a séfek egyszerűen nem tehetnek róla, de Editből mindig kihozzák a kétértelmű beszólásokat – és ez most is sikerült.

Nemcsak a zsűri lett rosszul a süti kóstoláson…

A versenyzőknek édességeket kellett készíteniük, azonban nem teljesítettek jól: az émelyítő minyonok és a gyomorforgató panna cották sokakat kikészítettek.

Edit férfivá avatta Armandót?

A séfek is észrevették, hogy a két ellentétes temperamentumú versenyző milyen jó hatással volt egymásra a közös főzés során – de Jenő ennél még messzibbre ment.

Káromkodás és balhék: nem indultak jól a csapatfőzések

Ákos csapatba állította a versenyzőit, és akkor derült ki, hogy vannak olyan párosok, akiknél egyáltalán nem működik a kémia...

Ákos helyretette Mátét: „Itt csak te vagy a hibás”

A séf megelégelte a versenyző magyarázkodását és keményen kiosztotta a kóstoláson.

Zé lett Rácz Jenő eddigi legnagyobb hátráltatása?

A séf kihúzta, hogy a barátja tíz percig segíthet neki a főzésben… Zé ezt kihasználva folyamatosan dumált neki, amit már a versenyzők is nehezen viseltek.

Máté: „Nem tudom, ki volt, de innen üzenem, hogy elküldeném a jó édesanyjába”

A konyhában kitört a káosz, amikor a versenyzők észrevették, hogy csúnyán összekeveredtek a májvirágok…

Veszélyes séffőzés: Zé megijedt, hogy lerobban az arca?

Ákos megkérte a zsűritársait, hogy segítsenek neki szifonba tölteni a tejes burgonya emulziót, akik teljesen lázba jöttek ettől a feladattól.

Fördős Zé válogatott feladatokkal nehezíti meg a séfek életét!

Fördős Zé válogatott nehezítéseket talál ki A Konyhafőnök Michelin-csillagos séfeinek: a bokszkesztyűben való főzés, vagy hogy Jenőnek és Ákosnak bekötött szemmel kell a piactéren összeválogatni a hozzávalókat. Zé pedig mi mást tehetne, minthogy lubickol a feladatosztó szerepben, sőt még rá is tesz egy lapáttal!

János nem bírta ki és beszólt Eszternek a hátráltatás miatt

Mivel a versenyzőnek nem volt ideje befejeznie a tányérját, úgy gondolta, minden simán ment volna, ha nem ő kapja a nehezítést – és ezt kifejtette a csapattársának is.

Ákos tréfájától Edit majdnem rosszul lett

A séf egy ártatlan kérdést tett fel a versenyzőnek a kóstoláskor, amiből jó nagy kalamajka lett…

Főzés közben Jenő magánéleti pillanatokba avatta be Zét és Ákost

A piros csapat kapitánya meglepő őszinteséggel árult el egy igen humoros dolgot magáról és a párjáról.

A Konyhafőnök a konyhák főnöke

A televíziós gasztro reality-k világában sok újdonság kerül képernyőre, de egy műsor van, amely igazán közel áll a magyar nézők szívéhez: ez a Fördős Zé, Rácz Jenő és Sárközi Ákos fémjelezte A Konyhafőnök.

Jenő kóstolás nélkül dobta ki Orsi tányérját a kukába

A Konyhafőnök történetében olyan még sosem fordult elő, hogy egy kóstolásra váró étel teljes egészében a kukában landoljon…

Jenő Editnek: „Úgy érzem, képes lennék szerelembe esni!”

A vallomástól a kék csapat versenyzőjének még a lélegzete is elállt…

Ákos: „Mindenki vánszorog ebben a rohadt konyhában”

A versenyzők alacsony energiaszinten vetették bele magukat a másolós feladatba – Ákos főztjét kellett volna tökéletesen lemásolniuk – amin a séf teljesen kiborult.

Sárközi Ákos már az első napon kinyírja a versenyzőit?

A kék csapat mentora már az első elődöntő napjukon egy kemény feladattal készül. Kíváncsi vagy, milyen ételt készít majd el a séffőzésen?

Erik: „Felemelt fejjel távozom”

A zsűri igaz úgy döntött, hogy a Love Island hősszerelmesének most véget ér a verseny, de Erik egy percig sem volt csalódott, ugyanis megkapta azt, amiért jött.

Ilyen még nem volt: Sárközi Ákos bekötött szemmel ment a piactérre!

A séfnek bekötött szemmel kellett összeválogatnia az alapanyagait, persze segítsége azért akadt, hiszen lement vele Zé is...

Handi és Ágó bevallották: „Jenő séf, téged szeretünk a legjobban”

Miután mentoruk számon kérte a lányokat, hogy miért kapott üres fánkokat, a lányok elárasztották a bókjaikkal.

Ákos helyett Zé magát és Jenőt szivatta meg

Ákosnak ismét főznie kellett, csakhogy a feladat mellé egy olyan hátráltatást kapott a séf, amit a zsűritársak nem igazán gondoltak át, visszanyalt a fagyi.

Jenő kiakadt: Tamás irányítás helyett csak apáskodott Molnár Bencével

Tamás óriási segítséget kapott az egykori Junior második helyezettel, azonban nem tudta jól kihasználni a segédjét és ezzel a mentorát is felhúzta.

Erik is beállt segíteni Rácz Jenőnek!

Miután Erik azt az előnyt kapta, hogy a séffőzés minden részletét lejegyzetelheti, nem fogta vissza magát. Árnyékként követte Rácz Jenőt.

Ricsi majdnem megmérgezte Rácz Jenőt!

A sebész marha vesét kapott alapanyagként, amit a séf jóindulatúan meg is kóstolt főzés közben – mint kiderült, nagyon nem kellett volna.

Sárközi Ákosnak sikerül megbirkóznia az óriási bika pénisszel?

A séfnek most egy igazán extrém alapanyagból kellett főételt készítenie, mindehhez még egy nehéz hátráltatással is kapott.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való