KERESÉS search-close

Saci

4 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Saci"

Saci és Samu szülők lettek, kisláma született a patcai Katica Tanyán!

Új taggal bővült a Katica Tanya népes családja! Samu és Saci a nyár közepén összeházasodott lámák szülők lettek, már a neve is megvan a kis jövevénynek, ám a történetben van egy kis csavar. 

Párra talált Samu, a Katica Tanya magányos lámája

Végre megtalálta az igazit Samu, a patcai láma! Gazdái egy év hiába való keresés után társkereső hirdetést adtak fel, amire végre jelentkezett egy lámahölgy. Csütörtökön egy különleges szertartás keretein belül a frigy hivatalosság is vált.

 

EXTRA: Farm Márk 180 fokos fordulatot vett barátnője miatt

Márk elárulta, hogy a Universal Ambassador férfi szépségverseny szervezőjével hamarosan megköttetik egy szerződés, és nagyon pozitív jövőkép áll előtte. A modell fiú boldog párkapcsolatban él Sacival, bár a lány eleinte nem akarta beadni a derekát...

Farm Márk úgy érzi, hogy Saci miatt érdemes megváltoznia!

Márk egy évvel ezelőtt a Farmban próbált szerencsét, most pedig azért jött el az Anikó Show-ba, hogy megnyugtassa féltékenykedő barátnőjét. Márk egy szoláriumban dolgozik, és bár a műsor után sok lánnyal keveredett össze, most rátalált a szerelem. A 22 éves srác tudja, hogy Sacit bántja, mikor túl közvetlen a vendégekkel, de most ország-világ előtt megígérte, hogy miatta változtat a viselkedésén, és megpróbál kevésbé nyitott lenni.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való