KERESÉS search-close

Sanya

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Sanya"

Roland késsel a kezében találta meg a rettegő Annát

Sanya megjelent a Bécy-villában, és megfenyegette Annát, aki rémülten fordult Rolandhoz segítségért…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Teó részegen randalírozott az utcán és Szofiéknál

Joe-nak rá kellett jönnie, hogy ő sem lesz már fiatalabb. Teó szembesült azzal, hogy mennyi mindent vesztett el. Anna Boriék kedvében akart járni.

Roland és Sanya Anna kórházi ágya mellett estek egymásnak

Amikor Roland megtudta, mi történt Annával, egyből a lányhoz rohant a kórházba...

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Marci békülést kezdeményezett Bencénél

Roland megtudta, mit tett Sanya Annával. Marci számára egyre elviselhetetlenebb a Bencével való együttélés. Lali életmódot akar váltani.

Sanya ájultra verte Annát

Miután Anna rájött, hogy Sanya hazudott, kérdőre vonja barátját. Arra azonban nem számított, hogy milyen következményei lesznek ennek....

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Sanya kórházba juttatta Annát

Lali kétségbeesetten jött rá, hogy közeledik 30. szülinapja. Tamara és Joe akadályokba ütköztek. Anna rájött az igazságra.

Anna Sanyának: „Úgy bánsz velem, mint egy lábtörlővel!”

Anna és Sanya csúnyán összevesztek, a lány pedig aggódni kezdett, hogy barátja mégsem változott meg annyira…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Marci a kocsmába akar költözni Teóhoz

Bence félteni kezdte Marcit. Anna aggódott, hogy Sanya újra erőszakos lesz. Dani idézést kapott az iskolától.

Roland kidobta Annát és Sanyát a Bécy-házból

Miután Sanya hamisan vádolta meg Rolandot a rendőrségen, a fiúnál betelt a pohár…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Rolandot emberölési kísérlettel vádolták meg

Sanya megvádolta Rolandot. Tamás és Szofi a szüleik kibékítésén munkálkodtak. Dalmának bűntudata volt.

Sanya és Anna félreértésből egy swinger klubban kötöttek ki

Miután Sanyát és Annát átverte egy csaló, egy bárban találtak megértő társaságra. Kiderült azonban, hogy a fiatal pár rossz helyen keresett új barátokat…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Tamara Szofinak: „Elköltözöm…”

Joe megtudta, hogy mi történt Tamara és Teó között. Sanya csalódott az emberekben.

Bori és Roland között újra elcsattant egy csók

Roland gyanakodni kezdett Sanyára. Joe és Tamara meghitt beszélgetésbe keveredtek. Laura és Dalma megleckéztették Gáborékat.

Sanya: „Roland mindvégig igazat mondott, Ő csak védekezett…”

Miután Sanyát kiengedték a kórházból, elment az elszállított autójáért. A kocsiban meglepő felfedezésre lett figyelmes...

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Rolandot tényleg ártatlanul börtönözték be

Joe-ban újra felizzott a Tamara iránti szerelme. Sanyát kiengedték a kórházból. Karesz és Lili fogadást kötöttek.

Annát és Sanyát kilakoltatták

Anna ledöbbent, mikor a főbérlője közölte vele, hogy szüksége van a lakásra, ezért ki kell költözniük onnan Sanyával már másnap. Sanya visszaesett, és nagyon gyenge volt, ezért Anna nem akarta terhelni a rossz hírrel, inkább megpróbálta egyedül megoldani a problémát. Miután rájött, hogy a lakóhajóra nem mehet, kénytelen volt elfogadni Roland ajánlatát, és a Bécy-házba költözni.

Anna kényszerből költözött vissza Rolandhoz

Joe Tamarával töltötte a napot. Annának ki kellett költöznie a lakásából. Bécy megleckéztette Gáborékat.

Szofi Tamásnak: „Nem tudom így folytatni veled…”

Szofi számonkérte Borit. Roland hazugsággal vádolta Sanyát. Lalinak forradalmi ötlete támadt.

Sanya magához tért a kómából

Roland teljesen kikészült, mert Anna nem hitte el neki, hogy csak védekezett Sanyával szemben. A kórházban próbált Sanya állapota felől érdeklődni, de Anna nagyon elutasító volt vele. Roland meglepő módon Evelinben talált megértő barátra, eközben pedig Sanya is magához tért a kórházban. Anna elsőre nagyon megkönnyebbült, de aztán sokkolta is, hogy Sanya nem emlékszik arra, miért került kórházba.

Anna: „Életem hibája volt feljönni Pestre…”

Sanya magához tért. Tamás beismerte Szofinak a megcsalást. Laura másodmagával tért haza vidékről.

Roland a börtönben várt Sanya ágya mellett virrasztó szerelmére

Anna rájött, hogy sosem ismerte igazán Rolandot. Tamás elmondta Tamarának, hogy Teó megcsalta őt. Lali megszívatta Kareszt.

Rolandot rendőrök vitték el, miután összeverte Sanyát

Reggel Anna és Roland úsztak a szerelemben, de szembe kellett nézniük a valósággal: vissza kell menniük, és el kell mondaniuk az igazat Borinak és Sanyának. Mikor visszatértek a városba, a ház előtt Roland és Sanya heves összetűzésbe keveredtek. Anna beszalad a lakásba, hogy Danitól kérjen segítséget, de mikorra visszaértek, már késő volt. Sanya súlyos sérülésekkel feküdt a földön. Nem sokkal később megérkezett a rendőrség és a mentők. Roland azt mondta a rendőröknek, hogy önvédelem volt, Bori viszont Roland ellen vallott.

Bence: „Az első találkozásunk óta szerelmes vagyok Orsiba…”

Anna és Roland szembenéztek a valósággal. Teó gyanakodni kezdett Bence furcsa viselkedése miatt. Tivadar miatt káoszba fulladt Tamás és Szofi esküvői tortakóstolása.

Anna Rolandnak: „Felfogod, hogy amit tettél az emberrablás?

Roland annyira összezavarodott Anna távollétében, hogy még Borit is durván ellökte magától, mikor a lány közeledni próbált hozzá. A fiú ezért megpróbált újra beszélni Annával, a lány azonban ridegen elzavarta, Roland pedig hirtelen elhatározással elrabolta a lányt, és egy félreeső, erdei menedékházba vitte. Ott mindenáron rá akarta venni a lányt, hogy tisztázzák, tulajdonképpen mi is van köztük.

Újabb szenvedélyes csók csattant el Anna és Roland között

Rolandnak nagyon nehezére esett, hogy elviselje Anna és Sanya közelségét, és a két fiú újfent összeveszett. Bori szerint ez nem mehet így tovább, ezért kényszerítette Rolandot, hogy menjenek el Annáékkal négyesben egy közös kizombázásra. A tánc közben a két fiú ismét vetélkedni kezdett egymással. Roland és Anna között is izzott a levegő, és amikor éjjel kettesben összefutottak a konyhában, Anna szenvedélyesen megcsókolta Rolandot, amit Roland is viszonzott.

Roland újból megcsalta Borit

Roland és Bori közös programra mentek Annával és Sanyával. Teó Tamarát kihasználva akarta beindítani az új bárt. Laura és Gábor randira mentek.

Evelin kifaggatta Rolandot Anna iránti érzéseiről

Roland próbált úrrá lenn féltékenységén, mikor megtudta, hogy Anna és Sanya újra összejöttek. Bár Saját maga előtt is bizonygatni próbálta, hogy igenis boldog Bori mellett, Evelin tanúja volt, ahogy Roland féltékenységtől hajtva leöntötte Sanyát, majd miután kis híján verekedésre került sor, Evelin kérdőre vonta Rolandot, aki kétségbeesve beismerte, hogy beleszeretett Annába.

Tamás női ruhában ünnepelte legénybúcsúját

Bécy legénybúcsút szervezett Tamásnak. Dalma megtalálta a tökéletes szülinapi ajándékot Laurának. Evelinnek gyanússá vált Roland viselkedése.

Sanya romantikus randival csábította el újra Annát

Sanya munkát talált Budapesten. Laura ellopta Gábor autóját. Marci és Orsi meglopták Danit.

Anna újra összejött Sanyával

Anna és Roland között pár napja beköszöntött a jégkorszak. Sanya elcsípte az utcán Annát és elmondta neki, hogy talált munkát, ezért Budapesten marad. Anna, ellentétben Rolanddal, nagyon megörült, és egy találkozót beszélt meg a munka végére Sanyával. A titokban féltékeny Roland ezért munka közben állandóan beszólogatott a lánynak és folyamatosan piszkálta. Anna végül annyira felhúzta magát ezen, hogy meg sem várta a műszak végét, és lelépett korábban, hogy találkozzon Sanyával. A randi kimondottan jól sikerült, és még közelebb kerülnek egymáshoz.

Roland megsebesítette magát féltékenységében

Mikor Roland keresni kezdte Annát, újra összevesztek Sanyával. Sanya elment Anna elé a munkahelyére, Roland féltékeny lett és megsérült, amikor mérgében eltört egy poharat. Miközben Bori bekötötte a sebét és szeretettel gondoskodott róla, Roland rájött, hogy Boriban a világ legjobb barátnőjét találta meg és nem értette, hogy ennek ellenére miért gondol folyton Annára. Anna ezzel szemben az estét Sanyával töltötte, de végül visszautasította őt, amikor a fiú megpróbálta megcsókolni.

Roland Annának: „Sanya mond pár szót és hirtelen megint naiv kislány vagy?”

Anna rettenetesen meglepődött: a volt pasija, Sanya jelent meg nála, aki mindent feladott Muronyban, hogy harcoljon érte. Anna nem hitt abban, hogy a srác hirtelen megértő pasivá alakult, de mikor a fiú érzelmes vallomást tett neki, Anna szemmel láthatóan meghatódott. Ennek ellenére visszautasította őt. Roland később találkozott a fiúval, és összetűzésbe kerültek, mire Anna az exe pártjára állt. Együtt töltöttek egy kellemes délutánt, Anna pedig újra jól érezte magát vele. Amikor újra összefutottak Rolanddal, Anna beolvasott neki, és kiállt Sanya mellett.

Sanya tényleg megváltozott Annáért?

Anna meglepetésére Sanya újra megjelent Budapesten. Tamara Joe-hoz fordult segítségért. Milán tervet szőtt Ayse családjának a kibékítésére.

Roland Annának: „Ha kilépsz azon az ajtón, örökké boldogtalan leszel…”

Anna úgy döntött, hogy hazamegy Muronyba Sanyával. Roland megpróbálta lebeszélni, de nem sikerült meggyőznie a lányt a maradásról. Anna azonban a Muronyba vezető úton rájött, hogy nem bírja ki Sanya mellett, mivel ismét elnyomva érezte magát. Szakított a fiúval, és mivel nem tudta, mitévő legyen, visszatért a Bécy-házba.

Joe: „Csütörtökre ennek a lakásnak üresnek kell lennie…”

Orsi megpróbálta maradásra bírni Joe-t. Anna elindult Sanyával Muronyba. Regina és Lali pihenőnapot tartottak.

Rolandnak kellett kidobnia a Bécy-házban balhézó Sanyát

Annát sokkolta, amikor Sanya megjelent a Bécy-ház előtt, hogy magával vigye őt Muronyba. Aztán amikor Sanya ultimátumot adott Annának, és azt állította, hogy Roland csak szánalomból törődik a lánnyal, Anna elbizonytalanodott. Ráadásul Roland is megerősítette ebben a hitében Annát, így Roli hiába magyarázkodott, Anna már nem tudta, mihez kezdjen.

Teó Tamarának: „Lett egy új szerelmem”

Tamara pénzt kért Joe-tól. Megjelent Sanya, hogy visszavigye Annát Muronyba. Milán megpróbálta megakadályozni Ayse utazását.

Bori elcsábult Sanyának?

Roland még mindig nem tette túl magát az apjával való vitán, feszültségét pedig továbbra is Bori vezette le. Egy újabb balhét követően, úgy döntött, megmutatja régi osztálytársainak, hogy Ő már nem ugyanaz az ember, aki volt. Eközben Bori is a kezébe vette a dolgokat, és találkozott Sanyával.

Roland visszavágott végre gyermekkori riválisának

Roland úgy döntött ideje bizonyítania. Evelin újra szembekerült Gáborral. Ayse és Milán szenvedtek egymás nélkül.

Roland az apjának: „Legyél már férfi egyszer az életben…”

Bori nagy nehezen rávette Rolandot, hogy találkozzon az apjával. Mikor Mihály új felesége Roland füle hallatára lehordta a férfit, Roland minden korábbi frusztrációja felszínre tört, és végleg leszámolt apjával. Később a kocsmában Sanya provokálta a szüleivel kapcsolatban, mire Roland kis híján megverte régi riválisát. Bori elrángatta onnan, és el akarta vinni a panzióba, de Roland teljesen elvesztette a fejét, és Borin töltötte ki a mérgét.

Story Extra 2016-08-03


szerző:
2016.08.03. 17:25
Sanya végrendelete meglepte a farmereket?

Gábor már a Párbaj előtt pedzegette, hogy neki mindenképpen nyert ügye van, bárki is térjen vissza győztesként a nyolcadik megmérettetésről. Sanya levele megérkezett, Cintia pedig felolvasta, viszont a benne rejlő végrendelkezés - ami a Heti Gazda személyét illeti - nem aratott osztatlan sikert...

Könnyes a búcsú: Ég veled, Sanya!


szerző:
2016.05.15. 10:00
Könnyes a búcsú: Ég veled, Sanya!

A nyolcadik Párbajt ezúttal Attila nyerte, ezzel nemcsak a 20 millió forinttól fosztotta meg Sanyát, hanem a negyedik győzelmétől is.

Sanya nem egyezett bele a Párbajba


szerző:
2016.05.14. 21:30
Sanya nem egyezett bele a Párbajba

A napokban üzenetet kapott Attila egy álomfejtőn keresztül, állítólag elhunyt édesapjának szellemétől. A tanács egy szövetség szétbombázásáról szólt, amit a farmer meg is fogadott, de a jó viszony megőrzése érdekében engedélyt kért - hiába...

Fördős Zé is Attila átverésének áldozata lett?

A műsorvezető ismét megérkezett a biztos párbajozóhoz, hogy megbeszéljék a piros kendős játékos terveit. Fördős Zé azon gondolkodott, vajon Attila csak egy nagy átverésre készül? Kiderült...

Gábor a nyolcadik Párbaj nyertese?


szerző:
2016.05.14. 21:30
Gábor a nyolcadik Párbaj nyertese?

A Farm izmos lakóját egyáltalán nem zavarja az események alakulása. Úgy van vele, ő mindenképp csak nyerhet a nyolcadik Párbaj végén. De miért is?

Gábor a bor mámorában levetkőzte gátlásait

Az aukción 350 ezer farm pengőért vásárolta meg Gábor ezt a szolgáltatást, amit természetesen Sanyával osztott meg. A farmerek nagyon élvezték a túrát, főleg amikor már Szilveszter gazda is csatlakozott hozzájuk. Gábor a szakértő hölgyet elnézve csak ennyit mondott: "Jó érzés volt friss húst látni!" - a hangulat a tetőfokára hágott mire mindent végig kóstoltak...

Esett-kelt az illuminált farmer a tanyán

A bor megtette hatását. Gábor tántorogva, de nagyon jókedvűen tért vissza a Famra a Sanyával és Szilveszter gazdával töltött túrája után. Társai örömére, nem érkezett üres kézzel az illuminált farmer, így az este még koránt sem ért véget.

Farmlandia miatt hőzöngtek a farmerek

Brigin volt a sor, hogy írjon és felolvasson a társainak. A mese eleje még mindenkinek tetszett, a közepénél elvesztették a fonalat, a vége pedig kiverte a biztosítékot néhány farmernél. Kattints IDE - ezt érdemes meghallgatni!

Megújult farmerek hódítottak a tanyán

A bortúráért cserébe Sanya Gáborral osztotta meg a 320 ezer farm pengőt érő szolgáltatását. A borbélyok szerencsére katalógust is hoztak, így a potya vendég nem akármilyen külsővel állt fel a székből...

Extrém körülmények között párbajoztak a játékosok

Eljött a nyolcadik Párbaj ideje. Mielőtt a farmerek összemérhették volna erejüket, Fördős Zé ismertette a feladatot.

Galamb eregetésen múlott a 20 millió!

A Farm történelmének ez volt az eddigi legbrutálisabb és legszorosabb küzdelme. Attila méltó ellenfélre talált Sanya személyében, de a tanyára csak az egyikük térhetett vissza!

Ostorcsapással küldte haza Sanyát Attila

A brutális küzdelem után már-már könnyes szemekkel búcsúzott Sanya a farmerektől és Fördős Zétől. Habár magányosnak érezte magát a Farmon, mégis 'állati' élményekkel tért haza a nyolcadik Párbaj kiesője.

Különös véget ért a Farm!


szerző:
2016.05.13. 19:55
Különös véget ért a Farm!

Egy Farm és hét farmer - ez Gábor saját történetének címe, amit fel is olvasott társainak esti meseként az emeleten. A szerzemény végén az is kiderült, hogy számára milyen lenne a játék tökéletes befejezése. A teljes videóért kattints IDE!

Attila olyat hallott, ami megpecsételi a farmerek sorsát

Sanya elmesélte Gábornak, hogy mit mondott az álomfejtő Attilának, aki a Heti Gazda szobájának ablakából végig hallgatta a beszélgetést. Úgy tűnik, ez a kis incidens komoly elhatározásra késztette a farmert.

"Móresre tanítottam őket!"


szerző:
2016.05.13. 19:55

Cintia megelégelte a habzsi-dőzsit, ezért fogta és levitte a pincébe az ebédre szánt réteseket. Sanya természetesen hangot adott felháborodásának, habár mikor tegnap Attila ugyanezt csinálta, csak mélyen hallgatott.

Gergő a sarkára állt Brigivel szemben

Habár romantikus délelőttön vannak túl, az egyetértés ezúttal is elmaradt. Brigi teljesen kiakadt azon, hogy Gergő otthonaként tekint a Farmra, pedig ő alig akart visszajönni a piknik után. A farmerek újabb találgatásokba bocsátkoztak az újabb incidens hallatán.

Paplan alá menekült a zokogó farmer


szerző:
2016.05.13. 19:55
Paplan alá menekült a zokogó farmer

Nem bírta tovább a feszültséget Brigi. Valószínűleg nagy hatással volt rá az átmeneti szabadság, mert amikor visszatértek a kerítésen belülre, egyből kiakadt. Ráadásul Gergővel egyáltalán nincsenek egy állásponton...

Titkok és intim pillanatok a fürdőben

Sanya és Cintia az ebéd miatt veszett össze, de a lány ezt egyáltalán nem bánta, sőt elmesélte Briginek is, hogy szerinte hogyan fognak alakulni az események.

Ebből még akár baj is lehet...


szerző:
2016.05.13. 19:55
Ebből még akár baj is lehet...

Gábor - akinek egyébként szintén eljárt a szája - meglepődve tapasztalta, hogy a jelenlegi Heti Gazda nem túl megbízható. A farmer azt hitte, jó megtévesztő, de Sanyát mégsem tudta átverni...

"Ez a pali nem nappali, kajakra!"


szerző:
2016.05.12. 19:55

Dóri kedden - 395 ezer farm pengőért - vásárolt kalandját Cintiával osztotta meg, így valakire át kellett ruházni a Heti Gazda feladatokat arra az időre, míg ők a tengeren hajókáztak. Az otthon maradt farmerek nem tették zsebre, amit az új főnöktől kaptak...

Bosszút forralnak Attila ellen?


szerző:
2016.05.12. 19:55
Bosszút forralnak Attila ellen?

Nehezen viselik a farmerlegények, hogy társuknak fejébe szállt a hatalom, ugyanis a rá kiszabott büntetést velük végezteti el. Gábor bevallotta, nála kiesett a 'kosárból' Attila. Vajon mi lesz ebből?

Attila csúnyán megbüntette szövetségeseit

Valószínűleg az már mindennek a teteje volt, amikor az átmeneti Heti Gazda önkényesen elvette a társai elől az ételt. Gergővel mostanában kifejezetten rossz a viszonyuk, de az meglepő volt, hogy szövetségeseit is megbüntette.

Élménybeszámoló és panaszáradat


szerző:
2016.05.12. 19:55
Élménybeszámoló és panaszáradat

A tényleges Heti Gazda visszatért, így a jogok is visszaszálltak rá Attiláról. Ennek az otthon maradt farmerek valószínűleg szívből örültek a történtek után. A lányok tengeri kalandjukról áradoztak, majd a fiúk beavatták őket azokba a részletekbe, amikből ma kimaradtak.

Milyen jövő vár Sanyára?


szerző:
2016.05.12. 19:55
Milyen jövő vár Sanyára?

Attila 55 ezer farm pengőért vásárolta meg ezt a szolgáltatást, és végül Sanyát vitte magával az álomfejtőhöz. A fitneszmániás arra volt kíváncsi, hogy hogyan is alkul majd a jövője...

Gábor nem csak a tehén farkával nem tudott mit kezdeni

Sanya az étkezőasztalnál húzta az időt, míg társa már serényen fejte a teheneket. Brigi segített be Gábornak, így ő volt kéznél, akivel a srác megbeszélhette a fitneszőrült távollétének okát. Ennek a kis tereferének súlyos következménye lett...

Brigi szorult helyzetbe került


szerző:
2016.05.11. 19:55
Brigi szorult helyzetbe került

Miután Brigi kioktatta Gábort, Cintiával akarta megbeszélni a dolgokat, de arra biztosan nem számított, hogy a panaszkodó srác mit csinál ez idő alatt a tehenek mellett Sanyával.

Dóri rosszul lett a versenyen!


szerző:
2016.05.11. 19:55
Dóri rosszul lett a versenyen!

Fördős Zé egy nagyszerű lehetőséggel érkezett a tanyára. Ezúttal nem az éhezés volt a legnagyobb bajuk a farmereknek, éppen ellenkezőleg: a műsorvezető egy-egy tál gombócot hozott, és aki a legtöbbet tudta elfogyasztani, az valami különlegeset kapott cserébe.

Nádai Anikó ismét lőporos hordókra ültette a farmereket?

Eljött a nyolcadik Kiválasztás, ami a legutóbbiakhoz hasonlóan, szintén feszült hangulatban telt. A farmerlegények gondoskodtak az izgalmakról, ráadásul volt, akinek nem várt fordulatot hozott a 'kalapálás'.

Hallgatózás közben esett le az álluk a lányoknak

Habár nem illik, ők mégis megtették. Így rá kellett döbbenniük, hogy a Farmon már senki sem az, akinek tűnik?

Attila Sanyát viszi magával?


szerző:
2016.05.10. 19:55
Attila Sanyát viszi magával?

Minden megvásárolt szolgáltatást vagy kalandot kötelesek megosztani a farmerek egy társukkal. Így Attila is osztozkodni fog az ötvenötezer farm pengőt érő álomfejtésen.

Nem bírtak a megvadult tehenekkel a farmerek

Megmagyarázhatatlan jelenség kerítette hatalmába a teheneket a tanyán - legalábbis Gábor egyáltalán nem talált szavakat a történtekre. Turnerke elrántotta Gergőt, de a kis borjú anyukája, és Tejcsi is elszabadult. Még szerencse, hogy rájuk nem vonatkozik a kerítésen kívüli tilalom.

Márk visszatért a Farmra!


szerző:
2016.05.10. 19:55
Márk visszatért a Farmra!

Csúnyán eldurvult Gergőék vitája. Barnit próbálták először elkapni és megkötözni, majd megérkezett Márk is, akit szintén marasztalni próbáltak egy kötél segítségével. Ettől Attila teljesen kiakadt és elindult a vita hullám.

Cintia szerelmet vallott Briginek?


szerző:
2016.05.10. 19:55
Cintia szerelmet vallott Briginek?

A Heti Gazda komoly feladatot kapott: mesét kellett írnia, majd felolvasnia a farmereknek. Cintia főszereplőit saját magáról és Brigiről mintázta. Vajon mi volt ezzel a célja? Ide kattintva hallgasd meg a teljes történetet!

Habzsi-dőzsi kipukkadásig


szerző:
2016.05.09. 19:55
Habzsi-dőzsi kipukkadásig

A helyi csárdából érkezett az ebéd a tanyára. A farmerek szinte azt sem tudták, hogy mi az elég, amikor valami igazán változatos ízt kóstolhattak az elmúlt hetek után.

Ennyit kerestek a héten a farmerek!


szerző:
2016.05.07. 21:35
Ennyit kerestek a héten a farmerek!

A diótörés, a váza, pohár és nyúlketrec készítés eredménye végre megérkezett a Farmra. Szilveszter gazda pengőre pontosan kiszámolta, hogy kinek mennyi jár. Lássuk!

Felkerült a zöld kendő, jöhet a nagy összecsapás!

Végig követhettük Attila agyalását arra vonatkozóan, hogy kivel szeretné összemérni erejét. Most végre kiderült, és megnyugodhatunk, ugyanis a sportszerű verseny garantált.

A srácok nem kímélték Brigit!


szerző:
2016.05.07. 21:35
A srácok nem kímélték Brigit!

Megbeszélést tartott Attila tábora. Kivételesen nem ellenfelét vették célba, inkább a turbékoló szerelmeseket.

Dia másik pasit keres Briginek?


szerző:
2016.05.07. 21:35
Dia másik pasit keres Briginek?

Miután megtárgyalták, hogy mi szerepeljen a végrendeletben, Dia azt is megsúgta Briginek, hogy ha kiment, keres neki egy másik pasit Gergő helyett. Vajon ehhez mit szól majd a hős szerelmes?

20 év múlva 20 millióval gazdagabban?

A farmerek egyesével mesélhettek saját jövőképükről, hogy hol tartanának majd két évtizeddel később, ha ők nyernék meg a sok-sok millió forintot. Több érdekes agyszüleményre is fény derült; az egyik Diáé volt, amiből egyértelműen megtudhattuk, hogy minden társán segítene nyereményéből.

Brigi lebukott - Nem tervez közös jövőt Gergővel?

Egy kedves feladatból csúnya bukás lett? A farmerekben már többször felmerült, hogy Brigi csak kihasználja Gergőt, míg tart a játék. Most pedig alá is támasztotta ezt az elméletet.

Ajándékokkal lepték meg egymást a farmerek

Mindenki szorgosan készítette saját két kezével a kis meglepetéseket, hogy este az asztalnál átadhassa szabadon választott farmerének. Most nézzük a keserédes pillanatokat!

Megható pillanatokat éltek át együtt a játékosok

A kreatív és kitartó munka meghozta gyümölcsét. Az asztalnál ülve átadhatták a szívvel-lélekkel készített ajándékokat. Azonban ha Cintia nem gondolt volna mindenkire, többen is meglepetés nélkül maradtak volna.

Gábor csodát művelt a két kezével


szerző:
2016.05.04. 19:55
Gábor csodát művelt a két kezével

Serényen gyűjtögetik a Farm pengőt a játékosok. Felváltva készítenek nyúlketreceket, vázákat, bögréket, vagy éppen törik a diókat. 'Fazekas' Gábor teljesen kiborult, a remekművére pedig csak ennyit mondott: "Olyan selejt, mint én!', végül azonban a 'kétkezi munkája kivetült az agyagra'...

Új szabályok szerint játszanak tovább a farmerek!

Levelet hozott a postás - méghozzá nem is akármilyet! Módosultak a szabályok, amik már az eheti Párbajra is kihatással lehetnek.

Véget vetnek Gergőék kapcsolatának?

Mivel már a Heti Gazda sem élvez védettséget, Gergő is veszélyeztetve van ezen a héten. Ettől pedig Attila fejében beindultak a kis fogaskerekek...

Beteljesített ígéretek a hetedik Kiválasztáson?

Az elmúlt napokban Dia és Attila is a jelekért kampányot. A lány úgy gondolta, ezzel felmérheti azt is, hogy ki az, aki támogatja őt. Ha a feltételezése helytálló, akkor most ez is kiderüt...

Miben mesterkednek a farmerlegények?


szerző:
2016.05.04. 19:55
Miben mesterkednek a farmerlegények?

Folytatódik a cselszövés, a kupaktanács rendszeres helyszíne pedig a fürdőszoba lett. Nem rossz ötlet, hiszen ki törné rá az ajtót a két jól megtermett férfire?!

Szabálysértést követtek el a farmerek!

Habár tudták, hogy a tilosban járnak, mégsem tudtak ellenállni a kísértésnek. Gábor és Attila karöltve vetették bele magukat a bünös élvezetekbe.

Attila tényleg megmutatja?


szerző:
2016.05.03. 19:55
Attila tényleg megmutatja?

Sokat láttunk már, de nem eleget. Attiláét még nem csodálhattuk meg, ezért most valami nagy dologra készül...

Attila kemény üzenetet küldött Cintia édesapjának

Nevelési tanácsokat kapott a farmer lány apukája a tanyáról - a gyakorlott szülő pontos instrukciókkal látta el Cintiával kapcsolatban.

Sanya sem tűrtőzteti tovább magát...

Az éj leple alatt megszületett egy különös szövetség. Attilát és Sanyát egy lány köti össze, akit a Farm kerítésén kívül akarnak tudni minél hamarabb.

Kíméletlenül őszinte napok következnek a Farmon!

Attilának remek ötlete támadt. Habár eddig nem vette figyelembe a kéréseket és az utasításokat, most az ő fejéből pattant ki, hogy tartsák tiszteletben egymás munkáját. Emellett pedig az 'őszinteség őrének' szerepét is magára vállalta.

Hatalmas verseny indult a Farmon!


szerző:
2016.05.02. 19:55
Hatalmas verseny indult a Farmon!

A héten a közös kasszának búcsút inthetnek a farmerek, ugyanis mostantól a saját zsebüket tömhetik csak. Az eddigi napi feladatok mellé három pénzkereseti lehetőséget kaptak Szilveszter gazdától. Lássuk, hogyan teljesítenek a versenyzők!

Zé kinézett egy helyet a pajtában Cintinek

Eljött a Párbaj ideje és Cintinek még döntenie kellett, hogy kit hív ki maga ellen. Zé a pajtába vonult a lánnyal, hogy átbeszéljék a konfliktusait és a lehetséges ellenfeleit.

Cinti végül azt hívta ki, akit a legjobban utál

Miután Zével átbeszélte, hogy kik a lehetséges ellenfelei, a többiekkel is megosztotta gondolatait. Három név merült fel benne: Sanya, Attila és Norbi. Végül nem a taktika, hanem a puszta érzései alapján döntött, és mivel Norbi az, akivel nem tud együtt élni, a srácra rakta a zöld kendőt.

Így lett Attilából Zsákos Frodó!


szerző:
2016.04.30. 21:40
Így lett Attilából Zsákos Frodó!

Miután a Farm bíróság úgy döntött, hogy Attilát megbüntetik, egy homokzsákot kell mindenhová maga után húznia, és kézzel nem segíthet magának (ráadásul a szeretteitől sem kaphat többet üzenetet). Az elítélt elsőre hevesen reagált a bejelentésre, utána viszont könnyed keringőbe kezdett újdonsült homokzsák-társával.

A Párbaj előtt mindenki az esélyeket latolgatta

Mielőtt elérkezett volna a nagy ütközet, a farmerek elmerültek a jövő lehetőségeiben és azt találgatták, hogy hogyan is alakulhatna a legjobban az életük. Megkezdődött a csapatválasztás!

Attila mindenkit kirúgna a Farmról


szerző:
2016.04.30. 21:40
Attila mindenkit kirúgna a Farmról

A Heti Gazda, Dia értékelésekor Attila nem bírta visszafogni magát, és kijelentette, hogy Gábor és Gergő kivételével mindenkit kipenderítene a játékból. A farmerek többsége emellett befolyásolhatónak ítélte meg Diát, csupán Gergő vetette fel a végén: nem lehetséges, hogy pont ő volt a legtaktikusabb Heti Gazda eddig?

Farmerlegények a ház asszonyainak szolgálatában

A legutóbbi végrendelet értelmében a lányoknak jutott egy teljes pihenőnap, amikor a férfiak nemcsak a házkörüli munkákat végzik el, hanem reggelivel is kedveskednek a gyengébbik nem képviselőinek. Természetesen volt, akinél ez háborgást eredményezett, ami mintha át is csapott volna egyfajta munkakerülésbe.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való