KERESÉS search-close

Sebestyén Balázs

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Sebestyén Balázs"

Heves vita a tiltott szerelemről a Tesztbeszéd 1. adásában!

A Tesztbeszéd első adásában izgalmas dolgok derültek ki a hírességekről, és bizonyos témákban nagyon nem értettek egyet. A kérdés, hogy vajon elcsábítanák-e egy barátjuk párját, heves érzelmeket váltott ki Sebestyén Balázsból, ő egyértelműen nemet mondana, de a többiek más megvilágításba helyezték ezt a kérdést. A teljes adást visszanézheted az RTL Moston!

Hova mennek nyaralni a hírességek a koronavírus-járvány idején?

A Jófiúkban csipkés fehérneműben pózolt, Kovács Panka a sorozatban a fél ország előtt húzta el a mézes madzagot, most viszont Firenzébe készül a párjával. Sáfrány Emeséék már Horvátországban nyaralnak, Sebestyén Balázs viszont inkább a Balatont választja ezen a nyáron a családjával.

Az apaságról férfiszemmel

Mit tudnak az apukák a gyerekeikről? Mi dolguk, szerepük a családban, figyelünk-e rájuk is kellőképpen? Június harmadik vasárnapján sok országban az apákat köszöntik, de hogyan?

Fókusz anno: hogyan találták meg a hírességek saját sílusukat?

Sebestyén Balázs 2006-ban, vagyis tizennégy évvel ezelőtt megmutatta nekünk néhány gyerekkori fényképét. Fókusz Anno rovatunk mai gyöngyszeme ma már tévétörténeti érdekesség, hiszen Palotás Petra is vállalta a nyilvánosság előtt tinikori tévedéseit, mondjuk így próbálkozásait. Ki hogyan találta meg a saját stílusát, frizurában, öltözködésben, hogyan lett azzá, aki? Ki gondolná a mai Balázst látva, hogy a tévés-rádiós műsorkészítőnek sokáig a biciklinadrágos Axl Rose mutatta az irányt.  

Az Álarcos énekes 1. évadának összes leleplezése egy videóban!

12 Álarcos énekes, 12 leleplezés - téged melyik lepett meg a legjobban?

Best of Nyomozók: ezek voltak a Finálé legjobb pillanatai!

Íme a Nyomozók legviccesebb pillanatai az Álarcos énekes Fináléjából!

A Fináléban kiderült, szerepel-e a Krokodil az Éjjel-Nappal Budapestben!

A Nyomozók kérdezhettek a Krokodiltól a Fináléban. Gáspár Laci a következő kérdést tette fel az Álarcosnak: „Szerepeltél az Éjjel-Nappal Budapest sorozatban?”

A Fináléban újabb nyomok derültek ki a Nyuszi öltözőjéről!

A Nyomozók kérdezhettek a Nyuszitól a Fináléban. Csobot Adél a következő kérdést tette fel az Álarcosnak: „Hol van az az öltöző, amit a baglyos kulcs nyit?”

A Robot a Fináléban elárulta, hogy kiket ismer a Nyomozók közül!

A Nyomozók kérdezhettek a Robottól a Fináléban. Dancsó Péter a következő kérdést tette fel az Álarcosnak: „Ismersz valakit személyesen a Nyomozók közül?”

Exkluzív: A Fináléban a Nyomozók is szavaznak - van, akinek ez nem könnyű… (04.12.)

FINÁLÉ ma este 20:00-tól!

Exkluzív: Kiderül miért a Krokodil, a Nyuszi és a Robot a finalisták! (04.12.)

Vasárnap 20:00-tól FINÁLÉ!!! Szerinted kiket rejthet az álarc?

A Fináléra a nyomozók is különlegesen készültek

Megmutatjuk, hogyan érkeztek Sebestyén Balázsék a szuper látványos stúdióba. Mielőtt a kulisszák mögé is bevinnénk önöket, idézzük fel, hogy hétről hétre kiktől köszöntünk el, milyen sorrendben leplezték le magukat a hírességek az Álarcos énekesben.

Tudni akarod az Álarcos énekesek titkát? Most felfedjük!

Hatalmas sikerrel fut az RTL Klubon a világ legrejtélyesebb és legőrültebb showműsora, ami most vasárnap a Fináléjához ér. De mielőtt összecsapna a Nyuszi, a Krokodil és a Robot, megmutatjuk, hogy nemcsak a színpadon izgalmas a produkció, a kulisszák mögött is kémfilmbe illő jelenetek zajlottak!

Best of Nyomozók: ezek voltak az Elődöntő legviccesebb pillanatai!

Összegyűjtöttük az Álarcos énekes Elődöntőjének legjobb pillanatait! Finálé április 12-én 20 órától az RTL Klubon!

Kimaradt jelenet: Gáspár Laci durván beszólt Dancsó Petinek!

Laci és Peti eléggé összekaptak, de reméljük hamar kibékülnek majd... Álarcos énekes FINÁLÉ vasárnap 20:00-tól az RTL Klubon!

Nem fogod elhinni, mivel foglalkozott a Nyuszi fiatalon

A Nyomozókat egyszerűen sokkolta a Nyuszi egyik extra nyoma.

A Robot egy igazi időutazó?

Hiába a plusz segítség, a Nyomozókat nem vitte előrébb…

„Lebuktattad magad, Kroki!”

A Nyomozók nagyon belelkesültek az extra nyomok láttán – de vajon most közelebb kerültek a megoldáshoz?

A Kutya ruhaszettjeit látva elvéreztek a Nyomozók?

Hiába kaptak plusz segítséget Gáspár Laciék, nem sikerült megállapodniuk abban, kit rejt a Kutya álarc.

Exkluzív: Balázs kegyetlenül nekimegy Bencének! (04.05.)

Vajon ezt ennyiben hagyja a műsorvezető? Vasárnap kiderül!

Best of Nyomozók: íme az Álarcos énekes 8. adásának legviccesebb pillanatai

Ezen a héten is csokorba szedtük a Nyomozók legjobb pillanatait az Álarcos énekes legutóbbi adásából! Ne feledd, vasárnap 19 órakor tovább folytatódik a nyomozás!

Gáspár Laci: „Szexi és bolondos, tényleg egy partinyuszi!”

A Nyuszi ezúttal is hatalmas bulit csapott a színpadon. A nyomozók biztosak benne: csakis egy énekesnő bújhat meg az álarc mögött.   

Itt él a Kutya: Pajkaszeg vagy Ökörapáti?

A három állítás egyike komolyan elültette a bogarat a nyomozók fülében. Szerintük A mi kis falunk és a Drága örökösök szereplőgárdája között kellene találgatniuk…

A nyomozók szerint a Robotnak a döntőben a helye!

A Robot produkciója mindenkit lenyűgözött a stúdióban. Tánctudásától felrobbant a színpad!

A Krokodil a Celeb vagyok, ments ki innen! sztárja?

Mikor a nyomozók megtudták, hogy a versenyző valószínűleg már megjárta a dzsungelt, egyből elkezdtek tippelgetni. Vajon kit rejt az álarc?

A Fagyi egy híres TikTok-sztár?

A nyomozók először a Fagyi életkorát próbálták megfejteni, ám nem igazán jutottak dűlőre. Egy dologban azonban biztosak voltak!

Best of Nyomozók: ezek voltak az Álarcos énekes 7. adásának legviccesebb pillanatai

Összegyűjtöttük a Nyomozók legjobb pillanatait az Álarcos énekes hetedik adásából! Ne feledd, vasárnap 19 órakor tovább folytatódik a nyomozás!

Csobot Adél: „Szerelmes lettem a Robotba!”

A Robot produkciója olyannyira meghatotta Adélt, hogy a nyomozónő Istenes Bence jelenlétében vallott szerelmet az álarcosnak. Vajon mit szól majd ehhez a Robotnak hangpostaüzenetet hagyó illető?

Extra nyomok: Nem mindennapi ajánlatot kapott a Fagyi telefonon!

A Fagyit hangpostaüzenetben kérték fel, hogy legyen az egyik legújabb kütyü márkanagykövete. A Nyomozók számára egyértelművé vált, hogy influencerrel van dolguk.

Sebestyén Balázs az X-Faktorban?

A Nyomozók, élükön Sebestyén Balázzsal. kegyetlenül véleményezték a Krokodil produkcióját. Lehet, hogy Puskás Petinek át kell adnia a mentorszékét a nyomozónak?

Ugyanaz a személy bújik meg a Nyuszi és a Polip álarc alatt?

A Nyuszi szexi csajból úrihölgy lett a Nyomozók szerint. Gáspár Laci pedig gyanakodni kezdett, hogy a Polip és a Nyuszi maszkban ugyanaz a személy rejtőzik.

A Nyomozók közös nevezőre jutottak a Polip neme kapcsán!

Egészen az Álarcos énekes 7. adásáig nem volt egyértelmű a Nyomozók számára, hogy férfi vagy nő a Polip.

Gáspár Laci lement spárgába a Kutya produkciójától!

Gáspár Laci spárgáját még a Kutya is megirigyelné! Vajon kit rejt a Kutya maszk? A Nyomozók legfrissebb tippjeiért nézd meg a videót!

Best of Nyomozók: ezek voltak az Álarcos énekes 6. adásának legviccesebb pillanatai

Összegyűjtöttük a Nyomozók legütősebb beszólásait az Álarcos énekes hatodik adásából! Ne feledd, vasárnap 19 órakor tovább folytatódik a nyomozás!

A Krokodilban biztosak voltak a Nyomozók, aztán kiderült valami és minden borult

A Krokodil a produkció végén megette a mikrofont, amivel teljesen lenyűgözte a Nyomozókat, akiknek biztos tippjük volt, vajon ki van az álarc mögött? Majd jöttek a nyomok és feje tetejére álltak az elméletek.

A Robot már New Yorkban is sikert aratott?

Ki vagy te Robot? Ezt kérdezte Csobot Adél, miután a produkciójával a Robot alaposan meglepte a Nyomozókat. 

A Páva álarc alatt egy igazi filmsztár rejtőzik?

Eddig azt gondolták a Nyomozók, hogy a Páva egy idősebb férfit takar, de a mostani produkció túl fiatalos volt. És még táncolni is jól tud, vagy mégsem?

Hoppá! A Nyuszinak tényleg volt köze Istenes Bencéhez?

Az első adás óta érezni a kémiát a Nyuszi és a műsorvezető között, most pedig eljött a pillanat, hogy valaki kimondja, mi is történt kettejük között.

Best of Nyomozók: ezek voltak az Álarcos énekes 5. adásának legviccesebb pillanatai

Csokorba szedtük a Nyomozók legütősebb beszólásait az Álarcos énekes ötödik adásából! Ne feledd, vasárnap 19 órakor tovább folytatódik a nyomozás!

Így élte meg a pókerarcú világsztár a Szörnyecske szerepét

A Hide the Pain Harold néven mémmé vált Arató András alig tudta leplezni fájdalmát, hogy a nyomozók közül Dancsó Péter és Sebestyén Balázs is rájött, hogy ő van a Szörnyecske maszk mögött. Riportunkból az is kiderül, hogy hogyan élte meg a pókerarcú internetes világsztár, hogy ő volt Szörnyecske!

A Nyomozók még mindig bizonytalanok a Polip nemében

Már a múlt héten is felmerült a kérdés: vajon nő vagy férfi viseli a Polip jelmezt? A Nyomozók most is górcső alá vették a velős kérdést...

Dancsó Péter:

A videoblogger szerint a népszerű énekesnő bújik meg a Fagyi jelmeze alatt, ám a többi Nyomozó teljesen más véleményen volt.

A Nyomozókat megríkatta a Kutya!

"Jó beteg, hogy itt bőgünk egy kutyán!" - poénkodott Sebestyén Balázs, ám nála is eltörött a mécses. A Nyomozók rádöbbentek: a Kutya minden kétséget kizáróan egy énekes!

Sebestyén Balázs és Dancsó Péter szembe mentek Nyomozó társaikkal

A műsorvezető és a videoblogger egyértelműen egy állásponton voltak a Szörnyecske kilétét illetően. Szinte száz százalékig biztosak voltak a megérzéseikben... 

Best of Nyomozók: íme az Álarcos énekes 4. adásának legjobb pillanatai

Összegyűjtöttük a Nyomozók legviccesebb beszólásait az Álarcos énekes negyedik adásából! Ne feledd, vasárnap 19 órakor tovább folytatódik a nyomozás!

A Nyomozók döntöttek: ez a két álarcos jutott tovább!

A három párbajvesztes közül kellett választania Csobot Adélnak, Dancsó Péternek, Gáspár Lacinak és Sebestyén Balázsnak, hogy melyik kettő álarcost akarják látni a következő adásban.

A Kutya táncórát adott Istenes Bencének!

A maszkos telefonfüggő mutatott néhány lépést az Álarcos énekes műsorvezetőjének. Vajon ki lehet a maszk mögött? A Nyomozók szerint Hajas Laci, Fluor Tomi, Csonka András vagy Diaz.

A Polip óriási talány a Nyomozóknak: „Nem egyértelmű, hogy férfi vagy nő!”

A Nyomozók szerint Lukács Laci, Bach Szilvia, Szabó Zsófi és Kiss Ramóna is lehet a Polip maszk mögött. Úgy tűnik, még továbbra sem biztos, hogy férfi vagy nő van az álarcban!

A Robotnak ugyanolyan az egyik testrésze, mint Istenes Bencének!

Oláh Gergő, Pintér Tenya, Kathi Béla vagy Kocsis Tibor lehet a Robot maszk mögött?

Egy újabb nyom látott napvilágot a Krokodilról!

A Krokodil a Nyomozók tippjei alapján Lukács Laci, Lukács Miki, Kaszás Géza és Stohl András is lehet. De vajon ki az, aki nem tud veszíteni?

Sebestyén Balázs: „Megvan az első találatom!”

Az Oroszlán produkciója után a Nyomozók eszeveszett találgatásba kezdek. Sebestyén Balázs volt közülük a legbiztosabb a tippjében!

Előzetes: Csobot Adél a Robotra vágyik! (03.01.)

Magyarországon először az RTL Klub műsorán! a világ számos országában óriási sikerrel futó szórakoztató show-műsor, az Álarcos énekes. Az egyik legtitokzatosabb énekes show-műsorban egyetlen cél lebeg mindenki előtt, hogy kitalálja, ki van az álarc mögött. Kezdődjön az országos találgatás! Vasárnap esténként 19.00 órától ismert hazai sztárok öltik magukra a teljes testüket elfedő, látványos álarcokat. A maszkok mögött lehetnek énekesek, színészek, valóságshow-hősök, humoristák, sportolók, bárki, aki már legalább egyszer belopta magát a nézők szívébe. A műsor kapcsán példátlan biztonsági intézkedések vannak érvényben. Elkülönített öltözők, biztonsági őrök, eltorzított hangon megszólaló álarcok, kártyákkal való kommunikáció! Teljes a titokzatosság! A feladat pedig nem más, mint kitalálni, hogy vajon ki lehet a maszk mögött. A nézők nem maradnak ebben segítség nélkül. Négy Nyomozó követi az álarcok által ”elhagyott” nyomokat, és egyetlen, de igen bonyolult ügyön dolgoznak: rá akarnak jönni, meg akarják fejteni a titkot, hogy kik vannak az álarcok mögött. Azt még nem lehet tudni, hogy mely hírességeket rejtik a maszkok, de azt már igen, hogy az Álarcos énekes műsorvezetőjeként újra látható lesz az RTL Klub képernyőjén Istenes Bence. Ismét összeáll a szó szerinti nyerő páros, ugyanis egy show-ban szerepel Csobot Adéllal, aki a Nyomozók csapatát erősíti Sebestyén Balázzsal, Gáspár Lacival és az ország egyik legnagyobb követőtáborral rendelkező youtuberével, a magyar internetezők egyik kedvenc megmondóemberével Dancsó Péterrel. Minden adás során egy-egy maszkról lehull a lepel és kiderül, hogy ki van az álarc mögött. A stúdióban helyet foglaló nézők és a Nyomozók szavazatai alapján, az adott adásban legkevesebb szavazatot kapott álarc lelepleződik. A nyomozás pedig a nagyszabású show-műsoron túl az Álarcos énekes háttérműsorában is folytatódik az RTLMost!-on, ahol Szabó Zsófi és Lali igyekszik megfejteni a titkot, hogy ki lehet a maszk mögött? Kitalálod, hogy ki van az álarc mögött? Álarcos énekes február 9-től, vasárnap esténként, 19.00 órától - az RTL Klubon!

Best of Nyomozók: ezek voltak a harmadik adás legjobb pillanatai

Összegyűjtöttük a Nyomozók legviccesebb megszólalásait az Álarcos énekes harmadik adásából! Ne feledd, vasárnap 19 órakor tovább folytatódik a nyomozás!

A Nyusziban megvan az a bizonyos X?

A Nyomozók egyetértettek abban, hogy az előző produkcióhoz képest a Nyuszi most nagyot durrantott, de arra nem jöttek rá, ki lehet a maszk mögött!

A Fagyi és Istenes Bence között intim kapcsolat volt?

Lacit tippje mindenkinél kiverte a biztosítékot, és egy lavinát indított el a Nyomozók között!

Gáspár Laci törölte Balázs emlékeit!

Az Unikornis legújabb produkciója némiképp összezavarta a Nyomozókat, akik egyre nehezebb helyzetben vannak. Na de ki lehet a maszk mögött?

A Nyomozók két táborra szakadtak a Páva miatt

A Nyomozók nem tudnak rájönni, ki lehet a Páva álarc mögött: míg Balázs és Laci egyetértenek, addig Adél és Peti teljesen másvalakire tippelnek.

Adél a hangulatért, Sebestyén Balázs a jelmezekért is imádja az Álarcos énekest!

A holnapi adásban öt versenyző: a Nyuszi, a Szörnyecske, a Páva, az Unikornis, és a Fagyi lép fel. Közülük egyvalaki ismét leveszi a maszkját az adás végén. A nyomozók már segítséget is igénybe vettek, Sebestyén péládul egy távcsövet is kapott. Kérdés persze, hogy mekkora segítség lesz a messzelátó számára, szerinte a jelmezek is olyan profik, hogy szinte lehetetlen rájönni, kik vannak bennük.

Best of Nyomozók: ezek voltak a második adás legviccesebb pillanatai

Összegyűjtöttük a Nyomozók legviccesebb megszólalásait az Álarcos énekes második adásából! Ne feledd, vasárnap 19 órakor tovább folytatódik a nyomozás!

Sebestyén Balázs: „Ennyire szürreális dolgot a Balázs Show-ban láttam utoljára!”

A Nyomozók padlót fogtak a Polip produkciójától! Vajon kit rejthet az álarc?

Egy ismert ember gyereke is lehet az Oroszlán maszkban!

A Nyomozók szerint Anettka, Gáspár Evelin, Bánki Beni és Opitz Barbi is lehet az Oroszlán maszk mögött!

A látszat csal? Az egyik Nyomozó paranoiás lett!

Gáspár Laci szerint Vastag Csaba, Sebestyén Balázs szerint Ábrahám Edit, Dancsó Péter szerint Hosszú Katinka, míg Csobot Adél szerint Oroszlán Szonja van az Alien maszk mögött.

Úgy nézett ki Sebestyén Balázs kisiskolásként, mint az egyik álarc!

A Nyomozók szerint Kocsis Dénes, Eke Angéla, Sánta Laci és Kajdi Csaba is lehet a Kutya maszk mögött.

Gáspár Laci kiakadt Dancsó Péterre: „Hogy mondhattál ekkora badarságot?”

A Nyomozók szerint Hien, Cinthya Dictator és Fásy Zsüliett is lehet a Fagyi maszk mögött. Két Nyomozó között ráadásul egy kisebb nézeteltérés is adódott!

A Krokodil vezetékneve Szabó lenne?

A Nyomozóknak rengeteg tippjük van, hogy ki lehet a Krokodil maszk mögött. Diaz, Nemcsák Károly, Hujber Feri vagy az egyik Szabó vezetéknevű színész? Szerinted kit rejt az álarc?

Vasárnaptól a Fókusz különkiadással jelentkezik az Álarcos énekes előtt!

Ki lehet vajon az a híres ember, aki bevállalja, hogy egy 15 kilós óriási páva jelmezben kiáll a színpadra énekelni és nem mellesleg visszaszólás nélkül hallgatja Sebestyén Balázsék kritikáit? Vele is beszéltünk az Álarcos énekes próbáján, sőt egy meglepetéssel is készülünk a nyomozóknak, amihez majd Önök is segíthetnek.

Hajdú Péter és Dömsödi Gábor újra harcba szállt egymással

Tavaly ezen a napon mutattuk be: médiatörténeti pillanattal startol új időpontban az ország legszórakoztatóbb házibulija, ahol a házigazda most is Sebestyén Balázs lesz. Az első adásban hosszú évek háborúskodása és pereskedés után Dömsödi Gábor és Hajdú Péter feszül egymásnak!

Hoppá! A Páva keményen visszaszólt Sebestyén Balázsnak!

Melyik nyomozót szeretnék lenyűgözni az Álarcos énekesek? Egy biztos: Sebestyén Balázs nem teszi zsebre, amit a Pávától kapott!

Best of Nyomozók: ezek voltak a legviccesebb pillanatok az Álarcos énekes első adásában

Összegyűjtöttük a Nyomozók legjobb beszólásait az Álarcos énekes első adásából! Ne feledd, vasárnap 19 órakor tovább folytatódik a nyomozás!

A Páva rendesen feladta a leckét a nyomozóknak

A hiú Páva nagyon ért a szerelemhez, sokat tollászkodik, a nyomozók pedig ezek alapján nagyobb show-t vártak tőle a színpadon. 

Összezavarta a nyomozókat és Istenes Bencét a szexi Nyuszi

Benne volt-e a Playboyban az Álarcos énekes Nyuszija? Idősebb vagy fiatalabb? Modell vagy énekes? Istenes Bencéhez volt valaha köze?

A Panda vajon keletről jött? Vagy más miatt keleti?

A Panda azt állítja, a keleti oldalról jött, de mit is jelent ez pontosan? És hogy jön a képbe Kozsó?

Vajon van-e köze a Szörnyecskének Sebestyén Balázshoz?

Becsapós-e a Szörnyecske álarc magassága? Biztos, hogy rádióst rejt a maszk, vagy ez csak egy félrevezetés? 

Őt rejtheti az Unikornis álarc a nyomozók szerint

Csobot Adél, Gáspár Laci, Dancsó Péter és Sebestyén Balázs mind másra gondoltak, miután végighallgatták az Unikornis produkcióját. Végül egyvalamiben mégis egyetértettek.

Sebestyén Balázs:

Sebestyén Balázs lesz a legügyesebb nyomozó? Kiderül február 9-től! Álarcos énekes minden vasárnap 19 órától az RTL Klub-on!

Vasárnap az RTL-re is elérkezik az a műsor, ami 50 ország toplistáját vezeti!

Vasárnap többek közt a nyuszi vagy a panda is színpadra lép az RTL-en. A Csobot Adél, Sebestyén Balázs, Gáspár Laci és Dancsó Péter alkotta négytagú nyomozócsapat arra próbál rájönni, kik azok az éneklő sztárok, akiket a jelmezek rejtenek. De rajtuk kívül a műsorvezető, Istenes Bence sem tudja, kik vesznek részt az Álarcos Énekesben!

Az országban csak 10 ember tudja, hogy kit rejt az álarc!

Az Álarcos Énekes karakterei között ott van a kutya, a krokodil vagy a nyuszi és az oroszlán is. Azt, hogy kik vannak a jelmezekben, az országban csupán 10 ember tudja. A műsorban hetente egy versenyző veszi le a maszkját. Hogy ki lesz az első, akinek mennie kell a műsorból, kiderül vasárnap este rögtön a Híradó után!

Vasárnaptól Álarcos énekes az RTL Klub-on - A műsorvezető Istenes Bence!

Miről szól a műsor? Ki a műsorvezető? Kik a nyomozók? Most minden kiderül!

Magyar télből külföldi luxusnyaralóhelyekre: mutatjuk, hol pihennek a magyar celebek!

Itthon a mínuszok repkednek, a világ melegebb vidékeire meg a tehetősebb sztárok. Január elején pihenőt tartanak a profi focisták, és az előadóművészek is, ilyenkor pedig sokan téli nyaralást tartanak. Rubint Réka immár hagyományosan valami meleg helyen táborozik a követőivel, most éppen a Maldív szigeteken. De ejtőzik Rácz Jenő séf is szerelmével, ők éppen Mexikóban nyaralnak, ahogy a Sidney Van Den Bosch modell is éppen itt pihen focista férjével.

Sebestyén Balázst élő adásban szabadították meg a hajától

Négy éve mutattuk be: Balázs bevállalta. A showmant ma reggel élő adásban kopasztották meg. Balázs néhány hónapja fogadott Rákóczi Ferivel, aki le akart szokni a dohányzásról. Balázs kijelentette, hogy ha kollégája december közepéig kibírja anélkül, hogy rágyújtson, lenyíratja a haját kopaszra, és Feri állta a szavát.

Sebestyén Balázs nagy árat fizetett egy fogadásért

Négy éve mutattuk be: Sebestyén Balázs hamarosan kopasz lesz. Mindenről egy fogadás tehet, és a korábban nagy dohányos Rákóczi Ferenc. Balázs nem csak fogadni mert rá, de fogadott is, hogy műsorvezető társa képtelen lesz három hónapig kibírni, hogy ne gyújtson rá.

Fésűs Nelly: „A gyereknél nagyobb kötelék és szövetség kettőnk között nincsen!”

Mi az a szó, ami elsőre a párok eszébe jut a kapcsolatukról? Erre a kérdésre is választ adtak Sebestyén Balázs párterápiáján.

Sárközi Ákos a házasságáról: „Kéz a kézben járunk, és mi egyek vagyunk!”

A pároknak arra a kérdésre kellett egy hangulatjellel válaszolniuk, hogy hogyan érzik magukat a kapcsolatukban.

Óriási balhé! Sebestyén Balázs előtt ugrottak egymásnak a fiúk!

Lajos, Bence és Ádám konfliktusa Sebestyén Balázs érkezésekor tetőzött.

Kiderült, hogy mitől félnek a legjobban a srácok!

Sebestyén Balázs ráhozta a frászt a fiúkra: a műsorvezető elmondta, hogy a rájuk váró feladat során a legnagyobb félelmeikkel kell szembenézniük. Most kiderül, hogy ki mitől retteg!

Komoly párkapcsolati próbatétel haladóknak

Kedden a Nyerő Párosban Sebestyén Balázs komoly párkapcsolati próbatétel elé állította a szerelmeseket. Egy kérdezz-felelek játékban a rossz válaszok valóságos hidegzuhanyként érték a hölgyeket, ugyanis büntetésként végig kellett nézniük, ahogy párjuk mellé hiányos öltözetű nők bújnak. Fehér Balázs barátnője féltékenységi rohamot kapott. A feladat nemcsak az ő tűrőképességét, érzéseit és idegrenszerét tette kőkeményen próbára. De, hogy miért nem tudott végül uralkodni önmagán azt a szexuálpszichológussal elemeztük.

Egyszerre komoly, vicces, kedves és taktikus és akár egy párterápiának is megfelelhet!

Tegnap elstartolt a Nyerő Páros 3. évada! Sebestyén Balázs szerint a műsor egyszerre komoly, kedves, és taktikus játék, ami akár egy párterápiának is megfelelhet: kiderül, ki hordja a nadrágot, ki a konfliktuskerülő, vagy hogy ki a bevállalósabb. De vajon Balázs be merné vállalni a vetélkedőt a feleségével együtt?

SEBESTYÉN BALÁZS: „Párkapcsolat szempontjából nem biztos, hogy bevállalnám”

Elindult a Nyerő Páros 3. évada! Sebestyén Balázs azt meséli, bár műsorvezetői fejjel nem egy könnyű játék a Nyerő Páros, mégis hihetetlenül izgalmas kihívás. Szerinte a játék akkor igazán érdekes, ha sokszínűek a kiválogatott párok, szerinte ez az idei szezonban sem lesz másképp. Balázs azt mondja, a párok nagyon sok mindent megtudnak egymásról menet közben, de azért ehhez, ahogy ő fogalmaz, bevállalósnak kell lenni.

Sebestyén Balázs keményen bekérdezett a pároknál!

Miután mind a nyolc pár megérkezett a villába, Sebestyén Balázs faggatta őket, és senkit sem kímélt!

Vajon ki lesz a Nyerő Páros legerősebb párja?

Hétfőn indul a Nyerő Páros újabb évada, Sebestyén Balázs segítőtársa ezúttal Kabát Peti lesz. A szerelmes és/vagy házaspárok között pedig Fluorék, Istenes Bencéék, A Michellin-csillagos Sárközi Ákosék vagy Sáfrány Emeséék is ott vannak, a legkülönfélébb félelmekkel és felkészüléssel indulnak a Nyerő Páros címért.

Sebestyén Balázs: „A Nyerő Páros egy véres csata lesz!”

A Nyerő Páros műsorvezetője több apró dolgot is elárult a legújabb évadról, és műsorvezető társáról, Kabát Petiről.

A Nyerő Páros férfiait rúdtánccal csábítják el a lányok…

Nyolc közismert pár, akiket mindannyian ismerünk, magánéletükről azonban keveset tudunk. Hamarosan a párosok női tagjai szexire veszik a figurát.

A Nyerő Páros hölgyei kalapáccsal esnek neki a kihívásoknak

Híresek, népszerűek, titokzatosak. Nyolc közismert pár, akiket mindannyian ismerünk, magánéletükről azonban keveset tudunk. A lányok hamarosan kemény fába vágják a fejszéjüket.

Istenes Bencéék vajon kibírják a szülést? A Nyerő Párosban ez elől sem menekülhetnek a fiúk!

Híresek, népszerűek, titokzatosak. Nyolc közismert pár, akiket mindannyian ismerünk, magánéletükről azonban keveset tudunk. A fiúknak hamarosan egy igazán fájdalmas élményben lesz részük...

Nyerő Páros: Kabát Peti életét is meg kell mentenie a híres pároknak!

Nyolc közismert pár, akiket mindannyian ismerünk, magánéletükről azonban keveset tudunk. Hamarosan egy igazi akció résztvevői lesznek, ahol a játékmester élete is tőlük függ majd.

A Nyerő Páros szerelmesei a legextrémebb kihívásokat is bevállalják!

Nyolc közismert pár, akiket mindannyian ismerünk, magánéletükről azonban keveset tudunk. Hamarosan még egy óriási szakadék felett lógva is próbára teszik magukat és a szerelemüket.

Hamarosan jön a Nyerő Páros új évada!

Híresek, népszerűek, titokzatosak. Nyolc közismert pár, akiket mindannyian ismerünk, magánéletükről azonban keveset tudunk. Hamarosan úgy találkozhatunk velük, ahogy eddig még soha.

Hamarosan megkezdődik a küzdelem a Nyerő Páros trófeáért!

A Nyerő Páros rajongói már készülhetnek, hiszen hamarosan újra benépesül a villa és Sebestyén Balázs próbára teszi a sztárpárok szerelmét.

Top 20 legértékesebb magyar celeb

A húsz legértékesebb celeb között szerepel sportoló, zenész és műsorvezető is! A Forbes idén már hatodjára állította össze azt a húszas listát, melyen a legértékesebb magyar hírességek szerepelnek! Lakatos Márk új belépő a listán. Csak úgy, mint az újdonsült anyuka, Kiss Ramóna!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való