KERESÉS search-close

Showder Klub

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Showder Klub"

Trabarna nem túl vidám kalandja a vidámparkban...

Mondanánk, hogy megérte, de... A teljes adást ide kattintva találod!

Orosz Gyuri nem is létezik?!


szerző:
2020.10.25. 22:00
Orosz Gyuri nem is létezik?!

Lenni, vagy nem lenni? A teljes adást ide kattintva találod!

Záhonyi-Ábel Dávid megfejtette a magyar időutazás titkát!

Ez egy kicsit durva lenne... A teljes adást ide kattintva találod!

Magyedet mindig betalálják származása miatt, de viccesen

Ezt a beszélgetést szívesen meghallgattuk volna élőben! Még több Showder Klub az RTL Moston >>>

Gajdos Zoltán:

Fogalmazzunk úgy, ezúttal a jó fej kaller húzta a rövidebbet... Még több Showder Klub az RTL Moston >>>

Maczkó Ádám:

A név kötelez! Még több Showder Klub az RTL Moston >>>

Horváth Gábor pikáns metrós kalandjáról mesélt!

Horváth Gábornak sem kell a szomszédba mennie egy kis leleményességért... Még több Showder Klub az RTL Moston >>>

Fülöp Viktor anyósa

Krisztián, aki Viktor, aki Tibor... Nem könnyű az anyósokkal! A teljes adást ide kattintva találjátok!

Járványügyi intézkedések, amikről még nem is hallottunk!

A kis Kőhalmi Zolikának tiszta gyerekkora lehetett... A teljes adást ide kattintva találjátok!

Felméri Péter kisfia csodagyerek? Svédországban biztos...

Töttyő, lattyó - Ti is tudtok svédül? :D A teljes adást ide kattintva találjátok!

Valljuk be, Csenki Attilának igaza van! A teljes adást ide kattintva találjátok!

Redenczki Marcsival bővül a Showder Klub csapata

A Showder Klub eddigi történetében rengeteg szereplő jött és ment már, ám új fellépőt csak körülbelül 2-3 évente mutatnak be a műsorban. Redenczki Marcsi a stand up show történetének negyedik női fellépője lesz a vasárnap induló új évadban.

Előzetes: Visszatér a Showder Klub az RTL II-re vadonatúj részekkel! (10.11.)

A 26. évad 1. részében (195. epizód) Csenki Attila, Kőhalmi Zoltán, Fülöp Viktor és Felméri Péter fellépését láthatjuk. A teljes adás visszanézhető majd az RTL Moston!

Így bukott meg Orosz Gyuri franciából egyetlen nap alatt!

A Showder Klub humoristája No Problemo című önálló műsorában arra keresi a választ, hogyan oldjuk meg az életünk apróbb vagy épp nagyobb problémáit? Ehhez többek között gyerekkorának egyik elsumákolt iskolai kudarcát idézte fel. A teljes adást visszanézheted az RTL Moston!

Indul a Showder Klub új évada!

Október 11-től vadonatúj, eddig még nem látott évaddal jön a nagysikerű Showder Klub az RTLII csatornán!

PREMIER ELŐTT: Nézz meg egy részletet Orosz Gyuri vadonatúj egész estés műsorából!

No problemo címmel jelentkezik újra a Showder Klub bemutatja! Orosz Gyuri arra keresi a választ, hogyan lehet megváltoztatni a gondolkodásmódunkat és ezzel könnyebbé tenni a mindennapjainkat. Nézd a Showder Klub bemutatja következő, vadonatúj epizódját október 4-én 21 órakor az RTL II-n! Ha lemaradsz róla, a teljes adást visszanézheted az RTL Moston!

Élete párját keresi a Showder Klub humoristája, Lakatos Laci

Humorra mindig szükség van és Lakatos Laci folyamatosan gondoskodik arról, hogy mosolyt csaljon az arcunkra. Hétköznapi jelenségeket dolgoz fel saját íze szerint, amik tarolnak az interneten. Sokan csak úgy ismerik, hogy „Báttya”, vagy „Leila”.

Magyed a Showder Klubban jelentette be, hogy gyűrűt vett a barátnőjének

Az Alacsony a kerítés című önálló est keretein belül mesélte el a Showder Klub fiatal humoristája, hogyan történt a nagy esemény. 

A Showder Klub vasárnap visszatér az RTL II képernyőjére!

Idén tavasszal a stand-up comedy műsort is kényszerpihenőre küldte a koronavírus, de május 10-én ismét új részt láthatunk egyik kedvenc humoristánkkal, Al-Gharati Magyeddel a főszerepben.

Csenki Attila szeretné tartani a lelket az elvált apukákban

A nehéz helyzetben elengedhetetlen a humor, szükség van rá, hogy átsegítse az embereket a nehéz időszakon. Éppen ezért érkezett hozzánk Csenki Attila, akit többek között arról is kérdezünk, hogy hogyan őrizzük meg a humorunkat a karanténban. De egy podcastról is mesélt, ami egy igencsak komoly témát feszeget.

Ráskó Eszter tanácsai: így őrizd meg a humorod karantén alatt!

Itt volt velünk a humorista, akinek a várandósságát egy ország követhette végig! Matrijoska egyébként most újra belefogott a vlogolásba… Saját bevallása szerint már gyakorlott otthon 
tartózkodó, úgyhogy remek tanácsai vannak a számunkra is. 

Ez az a helyzet, amikor Trabarnát női táskával a kezében kaphatod el a plázában

A Showder Klub bemutatja, ahogy Lorán Barna ledobja az ékszíjat. A népnyelvben csak Hutyutyuként ismert állócsillag egész estés műsorral jelentkezett. És bár Trabarna a belsőégésű motorok hangjára specializálta magát, képes a beszédre is.

Orosz Gyurinak megvolt a szűrővizsgálatok királynője

A humorista olyan betegségben szenved, amit gyógyítani nem lehet, csak tünetmentessé tenni. Most, hogy már jól van, úgy gondolta, nevessünk egy jót az egészségügyi tortúráin.

Vasárnap este látható a Showder Klub különkiadása, Orosz György önálló estje

Jó hírünk van, azoknak, akiknek már elege van a koronavírus okozta szorongásból. Vasárnap este 10 órától látható az RTL II-n a Showder Klub különkiadása, Orosz György első önálló estje. A fellépés témája a betegségek és azok leküzdési módszerei egy humorista szemszögéből.

Kiss Ádám maga is meglepődött azon, hogy visszavonul

Tavaly ezen a napon mutattuk be: Kiss Ádám a magyar stand up comedy fenegyereke nem ma lett apuka, mégis miért keltek szárnyra róla azok a hírek, amik? Mire készül a humorista, aki maga is meglepődött, amikor szinte mindenhol azt olvasta magáról, hogy abbahagyja a pályafutását. 

Éttermi titkok leleplezései nevettették legjobban a nézőket 2019-ben

A Showder Klub 2019-ben a 23. és 24. évadához érkezett. Egy hölgy két helyet is elfoglalt az év 5 legnézettebb videóinak listáján, a másik hármat pedig régi motorosok foglalták el.

Lorán Barna a Marvel-filmekből válogatta a szobafestőket

A humoristák is küzdenek a szakember-hiánnyal, de Trabarna nem félt szerszámot ragadni és lebontani a fürdőszobáját. Ennek azonban nem várt következményei lettek.

Ezért nem utazik soha többet a reptérre Rekop Gyuri Magyeddel

A bécsi reptérig kellett volna eljutnia Rekopnak és Lórán Barnának, de Magyed régi olasz kisautója újratervezte az utat. A történet legnagyobb vesztese pedig Al-Gharati Magyed lett.

Így változtak a randizási szokások Orosz Gyuri szerint

A humorista moziba ment a feleségével, ami nemcsak az angolosan távozni kifejezést értelmezte újra, hanem az is kiderült, miben más egy randi lezárása, mint régen?

Magyed nem tudta, hová megy, csak egy jó bulit keresett

A Showder Klub humoristája ellátta egy jó tanáccsal azokat, akikhez egy feminin kinézetű férfi szintén azzal a kérdéssel megy oda, hogy akarnak-e egy jót bulizni?

Beliczai Balázst megragadta Mészáros Dóra ars poeticája

Beliczai mindig szereti, ha személyesen találkozik a közönséggel, erről mindig eszébe jut egy idézet a magyar pornószínésznőtől.

Felméri Péter ezért nem akar soha többet szexelni

A Showder Klub humoristájának pár hete született meg második gyermeke, egy kislány. Azt mondja, a feleségéé az igazi érdem, de neki sem csak 5 perce volt ebben a projektben.

Dombóvári István újabb diétával küszködik

A humorista közelebbről ismerkedik Schobert Norbi módszereivel és termékeivel és érdekes felfedezést tett ezzel kapcsolatban.

Elek Peti valójában az RTL realityk sztárja?

Először volt házigazda a Showder Klubban Elek Peti, akit általában nem humoristaként azonosítanak az emberek, valami egészen másnak gondolják. 

Hoppá! Balül sült el Badár Tomi bűvészmutatványa?

A bűvész elkérte az egyik néző telefonját, ami lehet, hogy a mutatvány közben áldozatul esett egy kalapácsnak. Szeretnéd tudni, mi történt borítékbontás után? Kattints a teljes adásra!

Mogács Dániel spontán összedobott egy filmet a közönséggel

Mogács már bemutatta, milyen jól tud történeteket improvizálni, ezúttal a közönség azonban alaposan megnehezítette a dolgát.

Szobácsi Gergő már elmúlt 6 éves, amikor kapott egy nővért

A Showder Klub humoristája kicsit későn döbbent rá, hogy ki az a lány, aki minden karácsonykor velük ünnepel. De megvolt rá az oka.

Kiss Ádám kitalált egy megoldást a szakmahiányra

Sokan küzdenek azzal a problémával, hogy szakembert keresnek a lakásuk, házuk felújítására vagy építésére, de hónapokkal később ér csak rá a kőműves, burkoló vagy épp a redőnyös. Kiss Ádámnak azonban támadt egy kiváló ötlete.

A Szomszéd Néni Produkciós Iroda próbált minden kisebbségnek a kedvében járni

A Minden és Egyéb Ügyek és Azon Belül Bármi Tárcaközi Egyeztetőbizottság helyettes vezetőjének az asszisztense segített számba venni az összes lehetséges származást, betegséget és szexuális irányultságot, de nehezen értek a köszöntőbeszéd végére. 

Lakatos Lacinak nem jött be a Tinder, de tudott mást

A Showder Klub humoristája nem hisz abban, hogy egy kép alapján el lehet dönteni, kivel akarunk megismerkedni, ezért inkább a villámrandit próbálta ki.

Szabó Balázs Máté ezért nem szeret jó híreket közölni az idősekkel

A 22 éves humorista már aggódik az öregedés miatt. Két dolog zavarja nagyon, ami a kor előrehaladtával megjelenik a nők és a férfiak testén,

Csenki Attila is megtenné, amit Borkai - csak nőtöbblettel

A humorista szerint a tenylegnemolyanjolanyok.hu-ról szerezték azt a 3 nőt Borkaiék, akikkel a legendás, hajós akció megtörtént.

Így szólhat külföldön az Apuveddmeg vagy az Éjjel érkezem

Vajon külföldön vannak olyan torz magyar éneklések, amit Emilio egy tévéfelvételen követett el az angol szöveggel? Janklovics elképzelt néhány magyar slágert és meg is mutatta, mit lehetne kihozni belőlük.

Benk Dénes szerint Puzsér foglalkozása inkább az állapotára vonatkozik

A humoristának vannak elképzelései arról, mit tudott volna kezdeni Budapesttel Puzsér Róbert, ha megnyeri a polgármester-választást. 

Kőhalminak van egy szuper ötlete azok számára, akik térdig járnak a jojobában

A Showder Klub humoristája szerint különleges összetevőkkel bármit el lehet adni, de lehet, hogy ami nálunk haszontalan és túl sok van belőle, az máshol tuti siker lenne.

Badár Sándor eltörte a kezét, de senki nem hitte el, hogy miért

A humorista összes barátja ugyanazt a kérdést tette fel, amikor megtudták, hogy mi történt Badárral. 

Mogács Dani a nézőkkel együtt álmodta meg a Stresszfaktort

A humorista szeretett volna együtt kigondolni egy történetet a Showder Klub nézőivel együtt. Nem várt ötletek érkeztek a közönség soraiból. 

Hajdú Balázs ki-be tud lépegetni az álmaiban

A humorista álmát a kutyája zavarta meg egyik este, visszafeküdt aludni, de akkor már azt mondták neki, hogy álljon a sor végére.

Így beszélik meg a férfiak egymással, ha összehoznak egy koituszt

Tóth Edut az foglalkoztatja, hogy mi a különbség a nők és a férfiak beszélgetései között, ha intim témákról van szó. Legyen szó szexről vagy biológiai szükségletekről.

Aranyosi Péter talált egy szórólapot a becsületes korrupcióról

Aranyosi mindenkit óva int attól, hogy elolvassa a szórólapokat, amiket a postaládájába kéretlenül dobnak. De néha talál köztük gyöngyszemeket.

Ezért adta fel a tanári pályát a Showder Klub humoristája, Fülöp Viktor

A Showder Klub humoristája középiskolában dolgozott, felnőtteket nem szeret tanítani, mert őket érdekli a tananyag.

A magyar humor titkosügynöke, Gajdos Zoltán a Showder Klubban

Egyesek szerint ő a meghízott Kiss Ádám, Szobácsi gergő viszont úgy gondolja, Gajdos a magyar humor James Bondja. 

Bellus István úgy érezte magát az ultrahangon, mint Michelle Wild

A humorista egyre rosszabbul lát, de biztos, ami biztos, elküldték egy hasi ultrahangra is, ahol megtudta, hogy kisfiú-e vagy kislány?

Szobácsi Gergő: „Gyerek ellen nem akkor kell gumit használni, amikor már megvan”

A Showder Klub humoristája már megtette, amit elvár tőle a kormány, két kisfia van. Csak azt nem érti, miért olyanok tervezik a játszótereket, akik el akarják tenni a gyerekeket láb alól?

Elek Péternek megvan a véleménye a pajzán viccekről

Elek Péter mostanában sűrűn jár esküvőkre, ahol könnyű összetalálkozni pajzán vicceket puffogtató vőfélyekkel. Na de mit gondol ezekről egy hivatásos humorista?

Musimbe Dávid Dennis Erzsébet királynőre gondol az urológusnál?

A humorista túlesett élete első urológiai vizsgálatán, ahol nem várt problémával kellett szembenéznie…

Ács Fruzsinának meggyűlt a baja az autokorrekttel

A figyelmetlen embereknek sűrűn meggyűlik a baja a telefonok autokorrekt funkciójával, nincs ezzel másképp Ács Fruzsina sem…

Lakatos Lacira mindig lehet számítani!

Musimbe Dávid Dennis és Lakatos László közösen mesélték el, hogy Laci milyen megbízható barát, még akkor is, ha épp nem tud segíteni…

Tóth Edu ötször futott neki a jogosítványnak

Edu kiengedte a kéziféket, jó volt az idő, 47 km/h-val ment 50-es táblánál, úgy érezte, minden frankó. Akkor vizsgázott először. Aztán utána még négyszer.

Hajdú Balázs nyomós indokkal választja a vonatot a repülőgép helyett

A humoristának 12 éve van jogosítványa, csak megfeledkezett róla. Amikor meg kellett újíttatnia, nagyon körültekintően vizsgáltatta ki magát. A szemvizsgálaton pályamódosítási tippet is kapott.

Záhonyi-Ábel Dávid lerántotta a leplet a férfi mosdók titkáról

A humorista szerint csak egy nagyobb dzsungel van a férfi mosdóknál, a BKV világa. Mindkettőben akadtak kalandjai és el is mesélte őket.

Így tette túl magát Magyed egy 7 éves kapcsolaton

Magyed önvizsgálatot tartott a szakítása után, és arra jutott, egyik legnagyobb hibája az, hogy nem tud vitatkozni. 

Kemény nászéjszakák vannak Indiában

Horváth Gábor nagyon szeret olvasni, de néha megdöbbentő dolgok kerülnek a szeme elé, ami beindítja a fantáziáját.

Orosz Gyuri kórházban kötött ki, mert nem volt jó fizikából

A humorista saját élményei alapján egy dolgot biztosan nem ajánlana ismerőseinek: azt, hogy autóból pacsizzanak össze, miközben mindketten 50 km/h-val hajtanak.

Bruti: „Vajna Timi, szeress belém!”

„Ha télen jön a gázszámla, majd eladjuk a Lambót a p*csába!” - részlet a Showder Klub humoristájának Timihez írt dalából.

Maczkó Ádámnak kínos pillanatokat okozott az elhidegülés

A humorista legutóbb boldogan számolt be róla, hogy talált barátnőt, de a kapcsolat sajnos nem állta ki az idő próbáját. A lány pedig hamarabb továbblépett, mint ő.

Stand-up terápia az összetört szívekre

Maczkó Ádám most esett túl egy szakításon, akárcsak Orosz Gyuri másik felfedezettje, Magyed. A két, egyébként nagyon is zárkózott fiú most meztelenre vetkőzik a színpadon. No, nem szó szerint, egykori párkapcsolatukról semmit sem rejtenek véka alá, a stand up-ban találták meg a legjobb módját a szakítás feldolgozásának. Hogy mi sült ki a sajátos gyászterápiából, kiderül a Showder Klub legújabb évadából.

Nézz meg 1 percet premier előtt a Showder Klub vadonatúj évadából!

Orosz Gyuri a 24. évad 1. részének házigazdája. Mielőtt felkonferálta volna az első humoristát, elmesélte kalandjait a mozi büféjében. Ha szeretnél többet látni, nézd vasárnap 22 órától az RTL II-t! 

Vasárnap indul a Showder Klub 24. évada az RTL II-n

A Dumaszínház folyamatosan keresi az új tehetségeket, a Showder Klub fellépőinek listája is egyre bővül. Az új évad indulásáról Csenki Attila mesélt.

Badár Sándor nem akart dolgozni, elment hát a MÁV-hoz

A felvételi beszélgetésen egészen másképp értelmezte a perspektíva fogalmát, mint az, aki kérdezett. De a munkatársaival később szimbiózisba került.

Hajdú Balázs keresi a magyarázatot a legfurcsább függőségekre

A humoristának egyszer volt egy boltkóros barátnője, akinek megpróbálta elterelni a figyelmét alkohollal. De arról is hallott már, hogy egyes emberek a temetésekre vannak rákattanva. Saját függőségéről is beszélt és ajánlotta italozás helyett.

Ilyen volt gyerekként Hajdú Balázs

A Fű, körhinta, kiscicák című önálló estet egy régi fotókból álló montázzsal indították, ami alatt egyedi, hajdúbalázsos narrációt hallhattunk a régi időkről.

Így lett a Showder Klub humoristája Elek Péter

A Showder Klub fiatal humoristája, Elek Péter egy zenés-stand upos estre készül kollégájával, Janklovics Petivel, de mielőtt erről mesélt volna, Anna és Rami kifaggatták, hogyan lesz valakiből humorista!

Kiss Ádám, 2000 néző és az első egészestés önálló show!

Jártál már négy kontinensen egy óra alatt? Csöppentél már szlovén vadvízevezős túráról az egyiptomi sivatagba!? Külföldön is magyarok vagyunk-e? Utazunk-e eleget? Ha igen, hogyan? Mit viszünk és mit hagyunk ott magunkból? Milyen hatással van ránk egy másik nép kultúrája? Hogy él egy thai nyugdíjas? Sok ehhez hasonló kérdésre megkapjuk a választ, természetesen humorosan, és még az útlevelünket is otthon hagyhatjuk.

Kiss Ádám: „Ez az év showja lesz!”

Jártál már négy kontinensen egy óra alatt? Csöppentél már szlovén vadvízevezős túráról az egyiptomi sivatagba!? Külföldön is magyarok vagyunk-e? Utazunk-e eleget? Ha igen, hogyan? Mit viszünk és mit hagyunk ott magunkból? Milyen hatással van ránk egy másik nép kultúrája? Hogy él egy thai nyugdíjas? Sok ehhez hasonló kérdésre megkapjuk a választ, természetesen humorosan, és még az útlevelünket is otthon hagyhatjuk.

Kiss Ádám magyar tévétörténelmet ír egész estés műsorával!

Kiss Ádám a A Showder Klub különkiadásában, csaknem 2000 fős közönség előtt áll színpadra teljesen egyedül! Ez lesz a magyar televíziózás első egész estés one-man show-ja. A humoristával készült teljes interjú elérhető: ITT!

KISS ÁDÁM: „Velem együtt nőtt fel a közönségem!”

2002-ben lépett fel először a saját iskolája szalagavatóján, 2005-ben csatlakozott a Dumaszínházhoz, 2006-ban megnyerte a Dumafesztivált és 2008-ban láthattuk először a Showder Klubban, 2019-ben pedig már önálló estjére készül Kiss Ádám, a magyar televíziózás történetében először!

OROSZ GYURI: Minden poén egy logikai feladvány

MENSA tag lett a Showder Klub humoristája Orosz Gyuri! Egy véletlen során jutott el odáig, hogy megmérettesse az intelligenciahányadosát. Egy privát fellépésen volt a MENSA HungarIQa nevű szervezetnél, ami után egy hosszú beszélgetés, majd egy próbateszt következett.

Vadonatúj és visszatérő kedvencek ősszel az RTL-en!

Az RTL Klub saját gyártású sorozatokkal és a legmenőbb realitykkel készül az őszre - íme a részletek!

A stand upos, aki fúr-farag, barkácsol, gyereket nevel és biciklizik, pedig nem lát

Sulyok Péter fúr-farag, barkácsol, gyereket nevel és biciklizik, pedig nem lát. Valószínűleg ő a világ egyetlen vak programozó-masszőr-vízvezetékszerelő-humoristája, aki focizik, flexel, sziklát mászik, és még fegyverviselési engedéllyel is rendelkezik. Azt mondja magáról, hogy sok mindenhez ért, de semmihez sem igazán.
Ide kattintva még többet láthat a Péterrel készült beszélgetésből.

SULYOK PÉTER: „Nem félek a kérdésektől, és emiatt általában elfogadóak az emberek”

Valószínűleg ő a világ egyetlen vak programozó-masszőr-vízvezetékszerelő-humoristája, aki focizik, flexel, sziklát mászik, és még fegyverviselési engedéllyel is rendelkezik. Péter teljesen normális életet él, ha azonban végighallgatjuk egy estjét, vagy csak leszólítjuk a villamosmegállóban a mindig hatalmas hátizsákot viselő fiatalembert, és elbeszélgetünk vele, akkor rájövünk, hogy egyáltalán nem illik rá ez a jelző.

Gólyahír: megszületett Ráskó Eszter kislánya!

A humorista egy fotóval közölte a nagy hírt, miszerint csak kicsalogatták a babát! Ráskó Eszternek Showder Klubos kollégái videóüzenetben gratuláltak, nem is akárhogy!

Végre becsajozott a Showder Klub legalacsonyabb humoristája

A Showder Klub 23. évadának 8. részében Orosz Gyuri volt a házigazda, felléptek még Somogyi András, Trabarna és az ifjonc Maczkó Ádám, aki örömhírt hozott.

Tényleg megtalálták az autólopás elleni tökéletes védelmet?

Somogyi András szerint lesznek nehézségei annak a kocsinak, amelyik arca alapján azonosítja majd a tulajdonosát. De a hangfelismerés is tartogat buktatókat, például Gáspár Lacinak.

Trabarna nem hisz a száraz novemberben

Lorán Barna úgy gondolja, az alkoholizmusban a finanszírozás a legnagyobb probléma. Ő még a vérén keresztül is hozzásegíti jóbarátait, ha kell.

Maczkó Ádám becsajozott első Showder-szereplése után

Nemcsak hogy becsajozott, de még alacsonyabb is nála a lány, ami nagyon fontos szempont volt Ádámnak. Azóta összeköltöztek és azon vitatkoznak, kié legyen a felső polc.

Orosz Gyuri kínossá tett egy egyedi lánykérést

Sok humorista nem tud elmenni szó nélkül az autók iránt szexuális vágyat érző férfi mellett. De volt még más bizarr történet is Orosz Gyuri tarsolyában.

Janklovics leleplezett néhány kínos éttermi trükköt

A ’90-es évek közepén Janklovics Péter még pincérként dolgozott egy étteremben, aminek a szakácsa munkakezdéstől a végéig a plafonon volt. És előfordult, hogy a vendégek rosszkor érkeztek.

Így sül el, ha Szobácsi Gergő barkácsolni tanítja a fiát

Szobácsi már vidéken él, ahol nagyon könnyű ingyen kutyához jutni. Nem tervezett fia mellé így lett egy nem tervezett, kétes megbízhatóságú pulija is.

Csenki után szatyorszámra szedte a papírzsepiket az anyukája

A humoristának három kislánya van és a hölgy ismerősök előszeretettel kérik számon rajta: te nem tudsz fiút csinálni? Nem, de elárulta, hogy nem is bánja, mert kínos emlékei vannak a kamaszkoráról.

Aranyosi Péterék szkafanderben bográcsoznak az új telken

A Showder Klub 23. évadának 7. részében Aranyosi Péter volt a házigazda. Lassan pihenni is szeretne, ezért vásárolt egy telket, aminek a helyén egy akkumlátorbontó volt régen.

Így csinál hangulatot Dr. Csernus egy jó kis stand-uphoz

A Showder Klub 23. évadának 6. részében Kiss Ádám volt a házigazda, fellépett még Benk Dénes, Dombóvári István és Ráskó Eszter.

Ráskó Eszternek Dr. Csernus volt az előzenekara

A hamarosan anyai örömök elé néző humorista nehezen viseli az alkohol megvonását, egyszer azonban tévedésből becsúszott neki egy kis rumos fagyi. De történt vele ennél sokkolóbb is.

Benk Dénes kislánya politikai csatateret csinált az otthonukból?

Benk még csak rövid ideje apuka, de máris olyan fáradt, hogy amikor végre aludni tud, azt álmodja, hogy alszik. Más téren is felforgatta a család életét a kis Blanka... vagy Bianka.

Dombóvári elképzelte, milyen lehet randira hívni egy autót

A humorista összegyűjtötte az utóbbi hónapok furcsa szexuális tartalmú jelenségeit, amikből hír is született. Leginkább a kocsikhoz vonzódó férfi története mozgatta meg a fantáziáját.

Kiss Ádám kibukott a bulvársajtó túlzásain

A Showder Klub 23. évadának 6. részében Kiss Ádám volt a házigazda. Ádám élőben nézte az interneten, ahogy ég a Notre-Dame, ami megrendítette, a videómegosztó hirdetőit viszont nem annyira.

Kik azok a bio-erényövek és meddig tart egy egyéjszakás a Vénuszon?

Az apaság, az öregedés és a fiatalok bulizási szokásai kerültek terítékre a legutóbbi Showder Klubban. Kőhalmi Zoltán házigazda volt, de Elek Péter, Felméri Péter és Hajnóczy Soma is szót kapott mellette.

Hajnóczy Somából a nézők szeme láttára lett Magic Man

A bűvész-humorista imádja a szuperhősöket, olyannyira, hogy ő maga is kitalált egy karaktert, aminek a bőrébe bújhat. És meg is tette.

Felméri Péter örül, hogy végre van valaki, aki pszichológushoz jár majd miatta

Hamarosan kétéves lesz Felméri kisfia, aki miatt feladta az elveit és rájött, hogy sokkal nehezebb szülőnek lenni, mint ahogy azt annak idején elképzelte.

Elek Peti átlát az egymás erkölcseire vigyázó nőkön

A fiatal és jóképű humorista szeret elidőzni az ismerkedési szokások elemzésén, ezúttal azt fejtette meg, mit árul el a férfiakról és mit a nőkről az, ahogy buliznak?

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való