KERESÉS search-close

Shygys

4 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Shygys"

A Zebra bemutatja: „Hello” (Shygys) | 2. adás

A Zebra az Álarcos énekes új évadának második adásában az Shygys „Hello” című dalát adta elő.

Hatalmas buli a stúdióban: még Anikó is dalra fakadt!

Juli régóta rajong a Shygys együttesért, most pedig ki is eresztette hangját. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Top 2 - A fiúcsapat, akik kigombolt ingben integették végig az országot

Félénkek voltak, de hódítani akartak, sokan pedig egyenesen úgy gondolták: ők a kilencvenes évek szexszimbólumai. Kigombolt ingben, mégis  szemérmesen integették be magukat a lányok szívébe. A Picasso Branch-hoz hasonlóan Kozso ezt a csapatot is összeválogatta, sok száz gyanútlan jelentkező közül. Sorban jöttek a Leventék, a Vilmosok és a Tivadarok, akik arra vágytak, hogy egy új névvel egy új életet kapjanak.

20 éves lett a Shygys együttes!

A kilencvenes évek talán legsikeresebb fiúbandája a megbocsájtás jegyében ünnepelt. A Shygys karrierjét Kozso indította el, de több mint 15 éve nem beszélnek egymással. Mi volt ennek az oka? És a születésnap jó alkalom a kibékülésre?

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való