KERESÉS search-close

Solti Ádám

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Solti Ádám"

Solti Ádámék visszatérnek a Nyerő Párosba!

A második évad negyedik helyezettjei ismét feltűnnek a sztárpár vetélkedőben, ezúttal légikísérőkként.

Solti Ádámék mindent lenyaltak a tányérról a kóstoláson

A Konyhafőnök VIP egykori versenyzői azért érkeztek Jenő éttermébe, hogy végigkóstolják a piros és a kék csapat menüsorát, záporoztak a jobbnál jobb dicséretek, de a poénok is.

Ma van a nemzetközi kutyanap, éljenek a négylábúak!

Mire képesek a kutyák az emberért? Világsztárok és magyar hírességek köszöntik kedvenceiket a neten, posztolják a cuki fotókat, hiszen augusztus 26-án van a nemzetközi kutyanap!

Solti Ádámot és Bernit már az első randin lefotózta egy paparazzi

Két éve mutattuk be: Sebestyén Balázs újabb kilenc szerelmespárt tesz próbára a Nyerő Páros címért. De, hogy bírja majd egymást és a bezártságot Vasvári Vivien, Solti Ádám és a Fókusz műsorvezetője Tokár Tomi? 

Solti Ádám és Berni hamarosan szülők lesznek?

Amikor utoljára nálunk voltak, arról számoltak be, hogy 6 év után végre beköltözhettek az otthonukba, illetve, hogy örökbe fogadtak egy kiskutyát. Most viszont életük legnagyobb kalandjára készülnek, és beavatnak minket a részletekbe. 

Solti Ádám és Berni plusz egy fővel költözött be új házukba

Fenekestül felfordult az élete Solti Ádámnak és Berninek, 6 év küzdelem után végre beköltözhettek a saját házukba és közben örökbe fogadtak egy kutyát.

Solti Ádám megkapta élete első komoly prózai szerepét

Három éve mutattuk be: a Shakespeare Fesztivál hat hétig tart a Madách Színházban, ahol a tetőteraszon reneszánsz romkocsmát és táncházat hoztak létre, valamint Shakespeare műveit a legkülönbözőbb módokon dolgozzák fel. Solti Ádám életében hatalmas mérföldkő ez az előadás, mert több sikeres zenés alakítás után, ez az első igazán komoly prózai szerepe, amit Nagy Sándorral felváltva játszanak. 

A kutya örökbefogadási hullámra a magyar hírességek is felültek

Kutyamenhelyek ürültek ki az Egyesült Államokban az elmúlt két hónapban. Nálunk is több lett a gazdi és a boldog kutya a bezártság miatt? Solti Ádámék, Molnár Andiék és Tóth Károlyék is most tanulják, hogyan lehetnek felelős gazdik, és hogy miért balhézik mégis egyedül otthon a kutyájuk.

Solti Ádámék körbevezetnek új álomotthonukban

Tavaly ezen a napon mutattuk be: Solti Ádám és Solti Bernadett megmutatta nekünk készülő családi fészkét! Elárulták azt is, hogy gyereket is szeretnének és nyáron hivatalosan is összekötik az életüket. A ház ötödik éve készül, ami egyben a kapcsolatuk szimbóluma is lehetne, hiszen Ádám nem sokkal a megismerkedésük után vágott bele a projektbe. A kapcsolatuk is – a házhoz hasonlóan – sok buktatóval épült, fejlődött, és Berniék erről kendőzetlenül őszintén beszélnek is!

Kameránk előtt ugrottak össze ismert szerelmespárok

Tavaly ezen a napon mutattuk be: sokan ismerkednek meg az interneten, viszont akár szakítás is lehet egy-egy félrecsusszant lájkolás vagy komment miatt. Vajon könnyíti vagy nehezíti a virtuális lét a kapcsolatokat? Megkérdeztük Sánta Laciékat, Solti Ádámékat és Kabát Petiéket is a közösségi oldalakról.

Sok nehézséggel nézett szembe Solti Ádám és Solti Berni házasságuk első éve alatt

Alapvetően jónak érezte az elmúlt évet a friss házaspár, annak ellenére, hogy voltak bökkenők, nem is akármilyenek. És azt is megtanulták, hogy ami idegesíti őket egymásban, az később csak még jobban fogja. 

Szerelmes Shakespeare lett Solti Ádámból

Három éve ezen a napon mutattuk be: a Szerelmes Shakespeare című darab bemutatásának lehetőségéért több budapesti színház is versenybe szállt, végül Szirtes Tamás és csapata kapta meg a jogot. A héten bemutatták a szereplőket is, a legendás angol írót Nagy Sándor és Solti Ádám játssza majd, a gyönyörű múzsáikat, Tompos Kátya és Petrik Andrea.

Solti Ádámon a polip nem, de a fogoly kifogott

Ádám a Nyerő Páros óta jobban bírja a stresszhelyzeteket, ezért az izgalommal annyira nem küzdött a gasztro realityben, és sikerült ahhoz a séfhez kerülnie, akihez akart.

Solti Ádám nem tudta eldönteni: kritikát vagy bókot kapott

A kóstoláson Zé újra szembekerült a rettegett lekváros hallal. Meg akarta mutatni Áádmnak, miért nem illik össze a kettő, ezért megkóstoltatta vele a saját főztjét.

Nem hiszed el, mit csinált Solti Ádám!

Sárközi Ákosnak majdnem kihullott a haja, amikor meglátta Ádám húzását...

Császár Előd 20 év után A Konyhafőnök VIP-ben tér vissza a képernyőre!

Sánta Laci felesége, Juliska már bizonyított A konyhafőnök előző szériájában és Solti Ádám felesége is jártas már a sztárszakácsok konyhájában. Vajon ők is tudják kamatoztatni párjuk technikáját a konyhában? Kire lesz érvényes a kezdők szerencséje?

Húha! Solti Ádám polippal „áll bosszút” felesége kieséséért

Egy picit sem véletlen, hogy a színész a tengeri állatot hozza el bemutatkozó ételként, hiszen Berni anno emiatt vérzett el a versenyben. 

Megható búcsú: ezek voltak Solti Ádám legjobb pillanatai!

Összeszedtük Bokros Ádám karakterének a legemlékezetesebb pillanatait!
 

Elkészült a Barátok közt színészének első videoklipje!

Nem láttad még? Kattints, és nézd meg te is!

Solti Ádám átvette a háztartást Bernitől, de készített egy új klipet

Solti Ádám felesége, Berni elkezdett dolgozni az RTL Klub új párkereső show-ján, a Love Islanden, ezért annyira keveset van otthon, hogy Ádám csinál mindent. De ez nem akadályozza abban, hogy jobban beleássa magát zenei karrierje építésébe.

Tokár Tomit is meglepte, hogy szertartásvezetőnek kérték fel Soltiék

A Nyerő Páros alatt nem volt jóban a Tomi-Dóri és az Ádám-Berni páros, mindketten nagyon antipatikusnak találták a másikat. Aztán egyszer csak csörgött a telefon, Ádám volt az, szinte remegett a hangja: csak annyit árult el, hogy fel akarják kérni valamire, de tudják, hogy úgyis nemet fog mondani.

VIDEÓ: ott voltunk Solti Ádámék esküvőjén!

A Fókusz kamerája végig jelent volt a felejthetetlen eseményen. Mutatjuk!

Solti Ádámék esküvője igazi sztárparádé volt

70 fős násznép előtt mondta ki a boldogító igent Solti Ádám és kedvese Bernadett. Az esküvőn ott voltak a pár rokonai mellett a Barátok közt és a Nyerő Páros sztárjai is. A romantikus esküvő előkészületeibe mi is betekinthettünk, elkísértük a párt az úgynevezett torta kóstolásra, ahol több íz közül választották ki azt, amelyik mindkettőjüknek megfelelő.
A násznép meglepő jó kívánságait ide kattintva nézheti meg.

ÉLJEN AZ IFJÚ PÁR: Ezekkel a jó tanácsokkal látták el Solti Ádámékat a barátaik

Az év legőrültebb esküvőjén házasodott össze Solti Ádám és kedvese. A Barátok közt szereplőjének lagzija igazi sztárparádé volt, ahol a meghívott vendégeket kérdeztük, hogy mit kívánnak az ifjú párnak, vagy mit tanácsolnak a hosszú házasélethez.

Solti Ádám fiúbandát alapított!

Solti Ádám, mint egy elektropop fiúbanda tagja? Igen!

Mennyire ismeri egymást Solti Ádám és kedvese?

Solti Ádám és kedvese, Berni titkos esküvőjükről meséltek, Vasvári Vivi a horrorisztikus lánybúcsúról, most pedig az is kiderült, mennyire ismeri egymást az ifjú pár!

Vasvári Vivi anno ököllel rendezte le a pasikat!

Vasvári Vivi horrorisztikus lánybúcsút szervezett Solti Berninek - szó szerint! A részleteket ő árulta el!

Solti Ádám és Berni titkos esküvőjükről meséltek!

Solti Ádám és kedvese titokban keltek egybe, most viszont íme a részletek!

A Barátok közt színésze mérföldkőhöz érkezett!

Két évvel ezelőtt mutattuk be azt a fesztivált, amely hat héten keresztül tartott a Madách Színházban. A Shakespeare Fesztiválon  a tetőteraszon reneszánsz romkocsmát és táncházat hoztak létre, valamint Shakespeare műveit a legkülönbözőbb módokon dolgozták át. Solti Ádám is részese lehetett ennek a fesztiválnak: több sikeres zenés alakítás után ez volt az első komoly prózai szerepe.

Párbaj - Gumiarc - 5. évad 13. rész

„Kicsit morbid ez a párbaj” – mondta Balázs, és milyen igaza volt!

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Nézd meg a többi Gumiarc párbajt is!

Kicsi Picassók - 5. évad 13. rész

A régi játék a vadonatúj évadban is visszatért. Vajon mennyire ismerik fel a sztárok a gyerekrajzokat?

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Nézd meg a többi Kicsi Picassók játékot is!

Székfoglaló - 5. évad 13. rész

A sztárok ismét retteghettek attól a bizonyos piros széktől. Na meg a róluk kiderülő apró titkoktól…

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Nézd meg a többi Székfoglaló játékot is!

Solti Ádám kicsapta a hisztit

Balázs nem mindennapi emléket bányászott elő a színész múltjából. Vajon mi vágta ki a biztosítékot a hamarosan oltár elé álló Ádámnál?

A Székfoglaló játékot itt tudod megnézni. Ha pedig a teljes adásra vagy kíváncsi, kattints ide!

Nézd meg a többi Székfoglaló játékot is!

Olvass a számról! - 5. évad 13. rész

A sztároknak többek között olyan településneveket kellett kitalálniuk, mint Mesztegnyő vagy Rinyaújnép. Te tudtad volna a választ? 

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Nézd meg a többi Olvass a számról! játékot is!

Solti Ádám: „Rettegek az esküvőtől”

A Barátok közt színésze hamarosan oltár elé áll kedvesével, és bizony rendesen parázik a nagy naptól. Vajon mitől tart annyira?

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Kabát Peti csapata (Tizenharmadik adás)

Balázs sztárvendégei ezúttal is kivetkőztek magukból. Íme Kabát Peti csapata!

Vadon Jani, mint kanos vénember?

Sebestyén Balázs csipkelődő, pikáns humort sem nélkülöző műsora megújult formában szórakoztatja újra a nézőket. Csütörtök esténként egy-egy tematika alapján meghívott hírességekből álló, két 4 fős csapat küzd meg egymással a dicsőséges győzelemért. Többek között összecsapnak a Nyerő Páros szerelmesei, Cicciolina és Kelemen Anna imádói, a jó nők é s rajongóik és szembenéz egymással a média két fenegyereke, Dömsödi Gábor és Hajdú Péter is, akik legkevésbé sem a felhőtlen viszonyukról közismertek. A műsorvezető és a játékosok a buli hevében sem kímélik egymást, a fergeteges hangulat garantált.

A párbaj, amihez nehéz jópofát vágni!

Sebestyén Balázs csipkelődő, pikáns humort sem nélkülöző műsora megújult formában szórakoztatja újra a nézőket. Csütörtök esténként egy-egy tematika alapján meghívott hírességekből álló, két 4 fős csapat küzd meg egymással a dicsőséges győzelemért. Többek között összecsapnak a Nyerő Páros szerelmesei, Cicciolina és Kelemen Anna imádói, a jó nők é s rajongóik és szembenéz egymással a média két fenegyereke, Dömsödi Gábor és Hajdú Péter is, akik legkevésbé sem a felhőtlen viszonyukról közismertek. A műsorvezető és a játékosok a buli hevében sem kímélik egymást, a fergeteges hangulat garantált.

Solti Ádám mellett több szereplő is távozik majd a Barátok köztből

Fontos változások a Barátok közt háza táján. Solti Ádám mellett több szereplő is távozik majd a közeljövőben és utánajártunk a felröppent hírnek, miszerint Szőke Zoltán 21 év után tényleg elköszön-e a sorozattól?
Solti Ádámmal készült 2011-es riportot a sorozatba kerüléséről, ide kattintva nézheted meg.

Régi álma teljesült a Barátok közt színészének!

Solti Ádám és menyasszonya, Solti Bernadett megmutatták nekünk a készülő családi házukat, és bizony azt is megsúgták, hogy nyáron hivatalosan is összekötik az életüket.

Megmutatjuk, hogy milyen lesz Solti Ádám és Berni új álomotthona!

Solti Ádám és menyasszonya, Solti Bernadett megmutatta nekünk készülő családi fészkét! Elárulták azt is, hogy gyereket is szeretnének és nyáron hivatalosan is összekötik az életüket. A ház ötödik éve készül, ami egyben a kapcsolatuk szimbóluma is lehetne, hiszen Ádám nem sokkal a megismerkedésük után vágott bele a projektbe. A kapcsolatuk is - a házhoz hasonlóan – sok buktatóval épült, fejlődött, és Berniék erről kendőzetlenül őszintén beszélnek is!

SOLTI ÁDÁM&BERNI: Két lánykérés után most az esküvőre készülnek

Solti Ádám és kedvese Berni már több mint 4 éve alkot egy párt. Ádám 8 hónappal megismerkedésük után kérte meg a lány kezét, az esküvőt azonban sokáig halogatták. Berni elismerte, hogy akkoriban érzelmileg sem álltak készen egy ilyen nagy döntésre.

KONFLIKTUS: Solti Ádám nem mutatja meg Berninek, kit lájkol

Solti Ádámnál és menyasszonyánál, Berninél korábban állandó konfliktusforrás volt, hogy Ádám kit lájkolgat. Egészen addig, míg Ádám le nem tiltotta Bernit saját oldaláról. De mégis mit szól ehhez Berni?

Kis Berni először nem találta a helyét szerelme, Ádám nélkül

A versenyzőt ezidáig leginkább szerelme oldalán láthattuk az RTL Klub képernyőjén, ám most egyedül kell helytállnia. Ráadásul nem is akárhol: a Konyhafőnök konyhájában, két Michelin-csillagos séf előtt!

Vicces és meghökkentő pillanatok, amik most nem fértek be a TOP 10-be!

A Toplista valóságshow kiadásában is a bőség zavarával küszködtünk, hiszen csak a ValóVilágból volt már 9 évad, és akkor még nem is beszéltünk a többi roppant sikeres realitiyről. Egy bővített listán biztosan helyet kapna Solti Ádám is, aki a Nyerő Párosban úgy dőlt el, mint a rohadt nád. Simán ott lehetne listánkon az is, amikor Majka a Villa ideiglenes lakójával, Maya Golddal találta magát egy ágyban. Utána magyarázkodhatott is szerelmének, aki hűségesen várt rá kint.

Párbaj - Pofavizit - 5. évad 2. rész

A vadonatúj játékban a sztárok rendesen megmozgatták arcizmaikat. Még Balázs sem bírta ki nevetés nélkül: szinte röhögőgörcsöt kapott!

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Nézd meg a többi Pofavizit párbajt is!

Árnyjáték - 5. évad 2. rész

Mozihősök és hálószobatitkok is feladták a leckét a Nyerő Páros sztárjainak.

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Nézd meg a többi Árnyjáték játékot is!

Rajzoló - 5. évad 2. rész

Balázs ismét utánajárt, kinek milyen a kézügyessége. Nem volt könnyű dolga a sztároknak, hiszen a Rajzoló nevezetű játékban még egy banánt is macerás jól felismerhetően lefirkálni…

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Nézd meg a többi Rajzoló játékot is!

Céllövölde - 5. évad 2. rész

Balázs a sztárok múltjában vájkált, ahonnan vicces és igen kínos történetek is reflektorfénybe kerültek. Vajon ki találkozott már szellemmel, és ki rettent meg egy intim testrész látványától?

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Nézd meg a többi Céllövölde játékot is!

Egy kislány sokkoló látvánnyal rémítette halálra Solti Ádámot...

A színész egyik ovistársa mindenkinek szívesen megmutatta legintimebb testrészét. Ádám alig várta, hogy ő is sorra kerüljön, ám mikor megpillantotta, teljesen váratlan dolog történt...

A Céllövölde játékot itt tudod megnézni. Ha pedig a teljes adásra vagy kíváncsi, kattints ide!

Nézd meg a többi Céllövölde játékot is!

Öt másodperc - 5. évad 2. rész

A sztároknak mindössze öt másodpercük volt a feladványok megoldására. Nem valami sok, ám épp elég, hogy fény derüljön néhány titokra…

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Nézd meg a többi Öt másodperc játékot is!

Fecsó:

Berni szerint a humor lesz a csapatuk igazi erőssége, Fecsó pedig a világhírű ökölvívóhoz hasonlította magukat. Ez kemény lesz, az biztos!

Vasvári-Solti csapat (Második adás)

Vivi és Fecsó a Nyerő Páros büszke nyertesei, és ismét itt volt a lehetőség, hogy újra felálljanak a dobogó tetejére. Solti Ádámék is erősítették a csapatot, és szerintük a humor volt a legnagyobb erősségük.

EXKLUZÍV: Solti Ádám menyasszonya eltűnt otthonról az éjszaka közepén!

A Gyertek át! csütörtöki adásában meglepő dolog derül ki Solti Ádámról és kedveséről. Az biztos, hogy otthon nem, de vajon merre lehetett Berni?

Solti Ádámék már

A páros nagyon jól tudja, hogy erős ellenfelekkel kell szembeszállniuk, ennek ellenére mindent meg fognak tenni a győzelemért. Vajon sikerrel járnak?

Kis Berni 14 éves volt, amikor először megakadt rajta Solti Ádám szeme

Félreértés ne essék, nem személyesen találkoztak, a színész csak egy fotót látott Berniről, amin idősebbnek nézett ki és azt mondta: ő lesz a feleségem.

Így ne öltözz fel soha Valentin napon!

Holdampf Linda újra hozott jó és rossz szetteket, amivel a szerelmesek napjára segít felkészülni.

Solti Ádám egy kép alapján megmondta, hogy Berni lesz a felesége

A Reggeli sztárvendégei elmerültek a szerelem témájában, kiderült, hogy Zséda soha nem tetszett olyan fiúnak, akit ő kinézett magának, Solti Ádám pedig 14 éves korában látta először Bernit egy fotón. 5 év múlva összejöttek.

Nem hiszed el, mit vett Solti Ádám a párjának!

Ádám és Berni már bejelentették, hogy idén nyáron lesz az esküvőjük. Most egy újabb részletet árultak el ezzel kapcsolatosan.

Solti Ádám bármit megtesz majd kislányáért

A Barátok közt színésze és szerelme, Berni Vasvári Vivienéknél jártak vendégségben, ahol belekóstoltak egy kicsit, milyenek is lesznek majd szülőként.

Solti Ádámék bejelentették, mikor lesz az esküvőjük

Ádám és Berni már négy éve alkotnak egy párt, sok mindenen túlvannak, most viszont egy nagy mérföldkőhöz érkezett a közös életük.

Solti Ádámék évekig nem tudtak beszélni fájdalmukról

Ádám és párja, Berni a Reggeliben csatlakozott be a tabu témák kibeszélésébe. Ennek kapcsán Szabó Zsófi megkérdezte: ilyen téma volt náluk a baba vállalás is?

Perverz kéréseket kapnak a kommentelőktől a magyar celebek

A tabutémák után Vasvári Vivi és Solti Ádám is elárulta, milyen furcsa kéréseket küldenek nekik a rajongók interneten keresztül. Fetisisztákból egyiküknél sincs hiány.

Ganxsta Zolee-t meglepetés várta a Reggeliben

Ganxsta Zolee-nak kevés rossz élménye volt 2018-ban, a Kartell pedig újra hasít. Következő koncertjükre már most biztosított a teltház.

Solti Ádám és Berni megküzd azért, hogy babájuk legyen

Ádám és Berni nem csinál titkot belőle, hogy elvesztettek már egy babát és most is van már több hónapnyi próbálkozás a hátuk mögött. A helyzet nem könnyű, de nem csinálnak belőle tabut.

A Barátok közt szereplői életük fordulópontjairól meséltek nekünk!

A híres sorozat szereplői őszintén vallottak a felnőtté válásuk nehézségeiről és annak szépségeiről is...

Nézd csak! így mesélnek viccet a Barátok közt szereplői!

A Story Extra stábja a 20 éves sorozat színészeit kérdezte arról, hogy szerintük milyen a Barátok köztös humora, azaz mondjanak egy jó viccet.

Berni sírt, mikor először látta színpadon csókolózni Solti Ádámot

Berni akkor ismerte meg Ádámot, amikor már ismert volt és nehezen szokta meg a munkájával járó intim pillanatokat. Eleinte nehezen viselte a forgatáson elcsattant és színpadi csókokat, de eldöntötte, hogy nem fogja ezért piszkálni Ádámot.

Mennyire mered elengedni magad?

Sokan esnek abba a hibába, hogy mindig szeretnének megfelelni mindenkinek. Ez lehetetlen, hisz van az a határ, amikor már érdemesebb önmagunkat adni. A Barátok közt színészeinek is van erről a véleményük!

Rékasi Károly: „Az életemmel egyáltalán nem vagyok elégedett”

Azt gondolhatnánk, hogy az egyik legsikeresebb és legrégebb óta futó magyar sorozat színészei biztosan elégedettek életükkel. De ez tényleg így van? A Story Extra a Barátok közt sztárjait kérdezte erről.

Újra babát tervez Solti Ádám és Berni

A Barátok közt sztárja és szerelme új otthont épít, családot tervez és azt is elmesélték a Reggeliben, hogyan indult a kapcsolatuk.

Megrázó vallomást tett Solti Ádám és párja kameránk előtt

A Barátok közt jóképű színésze és menyasszonya számára a gyerekvállalás szinte az első perctől kezdve közös életük természetes célja és értelme volt. Úgy tűnt, hogy nyáron dédelgetett álmuk végre beteljesülhet, de rémálom lett belőle. Berni méhen kívüli terhességét csak az utolsó pillanatban vették észre. A késlekedés miatt azóta kevesebb eséllyel eshet újra teherbe. Most azért beszélnek arról, hogyan teszi próbára kapcsolatukat a gyerekért való küzdelem, hogy másoknak is erőt adjanak.

Elvesztették kisbabájukat Solti Ádámék

Egy kisbabát már elvesztett Solti Ádám és menyasszonya, Berni, és bár a szörnyű tragédia mélyen megviselte őket, nem adják fel.

Solti Ádám és Kis Berni elvesztették babájukat!

A szerelmesek egy igazán személyes és fontos posztban mesélték el szomorú történetüket, hogy erőt adhassanak minden babára vágyakozó párnak.

Solti Ádám és Berni esküvői ruhában fotózkodtak!

Solti Ádám és Berni a Nyerő Párosban bebizonyította már, hogy milyen erős kettejük kapcsolata, a napokban viszont nem csak nyaktörő mutatványokban, hanem fotókon is megmutatták ezt. Esküvői fotózáshoz álltak modellt.

Solti Ádám és párja titokban összeházasodtak?

A Barátok közt színésze és párja, Berni meglepő képeket osztottak meg az Instagram-oldalaikon. Vajon ez azt jelenti, amire mindannyian gondolunk?

Titkokat fedett fel Solti Ádámról a Nyerő Páros

Berninek meglepetéseket is tartogatott a reality, többet tud párjáról és kapcsolatukról, mint a műsor előtt.

Solti Ádám és Berni kapcsolatát megerősítette a Nyerő Páros

Berninek sok kellemes meglepetést tartogatott a műsor, egyik közös feladatuk alatt döbbent rá, hogy bármi történik vele, Ádám jön és megmenti őt.

ÁDÁM&BERNI: „Mi megnyertük egymást”

Solti Ádám és kedvese Berni épp lecsúsztak a Nyerő Páros TOP 3-ról, ennek ellenére azt mondják, már így is rengeteget nyertek ezzel a játékkal. Még jobban megismerték egymást, és arra is rájöttek, hogy vakon megbízhatnak egymásban.

Nyerő Páros: A TOP 3 esélyeit latolgatjuk a már kiesett játékosokkal

Megvannak a Nyerő Páros dobogósai - már csak az a kérdés, hogy kinek hogy csillog majd az érem. Az viszont nem kérdés, hogy mindenki a győzelemre pályázik. Solti Ádámnak és Berninek a célegyenesben kellett távoznia. De hogyan élték meg a kiesést?

Ádám és Berni előre elpróbálták a játékot

Berni úgy gondolta, hogy ha sikeresen szeretnék teljesíteni a házimunkákkal kapcsolatos játékot, be kell melegíteniük és el kell próbálniuk a mosogatást és a vasalást.

Vasvári Viviék ismét megúszták a kiszavazást

Az utolsó kiszavazáson Viviék két szavazatot kaptak, míg Ádámék egyet sem, így nekik kellett elhagyniuk a Nyerő Páros villát.

Vivi: „Elment a másik felem...”

Így búcsúzott Berni és Ádám a bent maradt három párostól a kiszavazásukat követően. A videóból az is kiderül, hogy kinek szurkolnak Ádámék a továbbiakban.

Megható levelet hagytak hátra Berniék

Ádám és Berni Vivinek és Fecsónak írtak levelet kiesésükkor, melyben felkínálták nekik a luxus lakosztályt és a játék utáni barátságukat.

Jöhet a trónörökös Solti Ádáméknál!

Solti Ádámmal és Kis Bernivel közvetlenül a kiesésükkor készített exkluzív interjúnkból kiderül, hogy milyen újdonságokat tudtak meg egymásról a Nyerő Páros alatt, és hogy mik a terveik a közeljövőre nézve.

Rázós kérdések, sokkoló válaszok: megannyi titokra derült fény a pasik múltjából!

Ismét bebizonyosodott, hogy a srácok meg tudják lepni a csajokat a múltjukkal. Persze a titkokért és a helytelen válaszokért megtorlás járt.

Berni: „Te vagy a pasi, irányíts te!”

Ádám képtelen a taktikázásra, ami egyre nagyobb feszültséget szül közte és Berni között.

Kiderült, hogy mit gondolnak a többiek kapcsolatáról a párok!

A párok körbeülték az asztalt és kendőzetlenül egymás szemébe mondták a véleményüket. Vajon mit gondolnak a többiek Viviék, Laciék, Ádámék és Tomiék szerelméről?

Gáspár Laci veszélyes párosnak tartja Ádámot és Bernit

Laci a legutóbbi kiszavazás során elmondta, hogy Nikivel Viviéket tartják a legnagyobb vetélytársuknak. A hallottak után Berni kiakadt Lacira, azonban az énekes elárulta, hogy ugyanúgy veszélyes párosnak tartja Ádámot és Bernit is.

Berni teljesen kiakadt, amiért nem őt tartja Ádám a világ legszebb nőjének

Berninek jól esett volna, ha Ádám azt mondja, hogy őt tartja a világ legjobb nőjének, azonban a színész másképp gondolkozott.

Ádám és Berni már évek óta arról álmodnak, hogy kisbabájuk legyen

Miután Vivi megosztotta a titkát Bernivel, a lány elújságolta Ádámnak a nagy hírt. Berni és Ádám nagyon örültek Viviéknek, ugyanakkor egy kis irigység is volt bennük, mert már ők is nagyon szeretnének családot alapítani.

„Nem fogok még egyszer belebetegedni egy ilyen konfliktusba”

Tomi és Dóri a legutóbbi kihívás után megtárgyalták a játékon történteket. Hiába adta fel Dóri a játékot, így is rengeteg pénzük maradt, ezért megnyugodhattak. Berni azonban nem érti, hogy Tomi miért sértődik meg minden egyes játékon, és miért nem tud veszíteni.

Nem fogod elhinni, hogy Solti Ádám miért szakított az exével!

Annyira nem volt hihető Ádám története, hogy egyik lány sem dőlt be neki. Az igazság azonban az, hogy tényleg ezért szakított a színész akkori kedvesével, ráadásul még pszichológushoz is el kellett mennie, annyira megviselte az eset...

Solti Ádám évekig hazudott Berninek

Úgy tűnik, hogy mindegyik fiú szokott kamuzni a párjának, most azonban arra is fény derült, hogy ki mit hazudott a szerelmének...

Ami az adásból kimaradt: „Valamiért rászolgáltál erre, Ádi!”

Ezt garantáltan nem láttad az adásban: így értékelte a legutóbbi kiszavazást Solti Ádám és Kis Berni, akik Veiszer Alindáék kiesésével megmenekültek!

„Ádám, ennek a napnak te voltál a hőse!”

Gáspár Laci egy méhészborzhoz hasonlította Solti Ádámot, aki a párbajok során újra és újra talpraállt, hogy tovább küzdhessen Berniért.

Alinda és Pali nulla szavazattal hagyta el a Nyerő Páros villát

A legutóbbi kiszavazás során Solti Ádám és Kis Berni, valamint Veiszer Alinda és László Pál kerültek a veszélyzónába, közülük dőlt el, hogy a többség kit szeretne játékban tartani. A végeredmény meglepően alakult!

„Annyira méltatlan volt Mariann beszólása, hogy egyszerűen nem tudtam a szívemre venni”

Mariann búcsúbeszédében egy napraforgóhoz hasonlította Bernit. Nézd meg, hogy mit gondol erről az érintett Berni és hogyan látják a helyzetet Tokár Tomiék!

Solti Ádáméknak újra szembe kellett nézniük a magasságtól való félelmükkel

Berni a tortás feladatnál pánikrohamot kapott a magasságtól, így egyértelmű volt, hogy Ádám vállalja be az Extrém áldozat játékot, azonban neki is rendesen meggyűlt a baja a feladattal.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való