KERESÉS search-close

Stohl Andás

44 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Stohl Andás"

Elindult a Válótársak 3. évada!

Csütörtök este volt látható a Válótársak új évadának első része!

Bálint végignézi, ahogy Joci

Noémi elment a Kanlakba, hogy beszéljen az apjával, de Dávid helyett Jocit találta otthon. Egy érzelmes pillanatban aztán elcsattant köztük egy csók, amit Bálint végignézett. Bálint kisomfordált a házból, és épp az ajtóban futott össze Dáviddal, akinek megpróbálta elterelni a figyelmét, nehogy olyat lásson, amit nem akar. Bálint zsarolni kezdte Jocit a látottakkal, és rátolta az összes házimunkát a titoktartásért cserébe. 

Január 4-én visszatérnek a Válótársak!

Az RTL Klub nagysikerű sorozatának vadonatúj, harmadik évadában elszabadulnak az érzelmek, és lesz, aki a bűn útjára lép!

Sztárparádéval készülnek a Hegedűs a háztetőn premierjére

A darabot Alföldi Róbert rendezi. A tejesembert Stohl András alakítja, de szerepel még Csákányi Eszter, Fehér Tibor és Hevér Gábor is. A pénteki összpróbán már csak néhány utolsó mozdulaton kellett finomítani. A színészek azt mondták: a rendező mindenkitől egyformán a legjobbat várja. A musicalt, amely az elfogadásról is szól, jövő vasárnap mutatják be a Papp László Sportarénában.

Story Extra 2017-08-02


szerző:
2017.08.02. 17:25

Story Extra 2017-07-26


szerző:
2017.07.26. 17:25
Exkluzív! Újabb színésszel bővül a Válótársak csapata?

A sorozat egyik színésznője, Balsai Móni megosztott egy fotót közösségi oldalán, ahol már látható az új szereplő, nem is akárhogyan! Te vajon kitalálod ki van a képen?

Nézők előtt született a darab

A nézők szeme láttára született meg az előadás egy része a Madách Színházban. Stohl András és Jordán Adél egy Shakespeare-részletből készítettek spontán darabot, Zsámbéki Gábor instruálásával. A rendező és Stohl András 16 év után most dolgoztak először együtt: akkor egy nézeteltérés miatt szakították meg a közös munkát.

 

Válótársak: elkészült az új évad!

Lengyel Tamás, Scherer Péter és Stohl András mesélt a forgatás körülményeiről és azt is elárulták, mire számíthatunk a Válótársak folytatásában.

Óriási színpadi bakik


szerző:
2017.05.09. 17:30
Óriási színpadi bakik

A Fókusz stábja összeszedte azokat a legnagyobb koncerti bakikat, amikor világsztárok esnek-kelnek koncert közben. És persze jönnek a magyar hírességek is, akik szintén átélték, amit nem kellett volna, milliók előtt fogtak padlót. A legnagyobb specialista Stohl András, de már Aurelio is triplázott. Van, aki alatt beszakadt a színpad és akad, aki a kórházat sem úszta meg.

Fókusz 2017-05-09


szerző:
2017.05.09. 17:25

Csak a hang számít!


szerző:
2017.04.24. 17:25
Csak a hang számít!

Az arcukat jól ismerjük, a Class-on viszont rádiósként kell bizonyítania Stohl Andrásnak, Pataki Zitának és Janklovics Péternek. Stábunk az második munkanapján látogatta meg a triót.

Tizennégy kérdés váratlanul-vágatlanul Stohl Andrással

Stohl Andrást a húsvét hétfőn, a Reggeli végén kaptuk el váratlanul. Körbevezetett minket a stúdióban, és közben - többek között - megtudtuk mi az öt legfontosabb dolog az életében, hogyan bírja a feszített munkatempót, mit néz meg először egy nőn, vagy hogy mi a legemlékezetesebb Reggelis élménye.

Reggeli: újra az RTL Klubbal ébredhet az ország

Húsvét hétfőjén új korszak kezdődött, nemcsak az alaposan meglocsolt lányok, hanem az RTL Klub életében is, hiszen hétfőn a jól bevált régi csapattal Alföldi Róberttel és Stohl Andrással ébredhetett az ország. Kedden pedig már az ország nyerő párosa Peller Anna és Mikike vezette a Reggelit.

 

A legenda visszatért!


szerző:
2017.04.18. 17:25
A legenda visszatért!

Alföldi Róbert Stohl András műsorvezető társaként indította útjára a megújult Reggelit. Az adáskezdés előtti utolsó percekben kaptuk el, hogy kiderítsük, mennyire morcos a korai órákban és mit tanácsol az új házigazdáknak.

Reggeli 2017-04-17


szerző:
2017.04.17. 07:15

Story Extra 2017-01-26


szerző:
2017.01.26. 17:25
Stohl András is megkapta a magáét!

A Gyertek át! forgatásán jártunk, ahol természetesen a Válótársak színészét sem kímélte Sebestyén Balázs. Persze a kulisszák mögé is benéztünk Balázs, Vadon Jani és Dombi társaságában, ahol kiderült, hogyan szórakoztatják egymást, de főleg magukat.

Bálint Jocinak:

Joci már alig várta, hogy találkozzon Leonórával. A futásból hazatért Dávid megjegyezte neki, hogy egy ügyvédnővel nem illik farmerban randizni, inkább vegyen fel öltönyt. Ekkor Bálint is betoppant, és cseppet sem tetszett neki, hogy Joci és Leonóra találkoznak, ugyanis a nő Bálint exe. Joci gyorsan lecsapta a magas labdát, hogyha nem randizhatna Bálint volt nőivel, el kéne hagynia az országot.

Bálint szerint ha eleget szexelsz, bármit megehetsz

Dávid és Dalma már hivatalosan is egy párt alkotnak, azonban még nem szexeltek. Miközben Dávid a reggeli fehérje turmixát készítette, Bálint gyorsan helyrerakta a dolgokat: a szexszel annyi kalóriát lehet égetni, hogy ha megtörtént volna, simán ehetne szalonnás tojást.

Színészeket is díjaznak a Comet-en

A Comet gála november 25-én teljes egészében megújul, ezentúl már nem csak a zenei elismerések ünnepe lesz, hanem más népszerű kategóriákkal is gazdagodik a díjkiosztó esemény. Keresik például a legjobb színészeket is! Íme: a jelöltek!

Hatalmas meglepetés a Válótársak új évadában!

Hamarosan elindul a sorozat második szériája, ami számos újdonságot és fordulatot tartogat. Néhány titokról most lerántjuk a leplet!

Scherer, Stohl és Geszti megmondják, mitől stresszesek a férfiak

A férfiakat tönkreteszi a tudat, hogy el kell tartaniuk a családot? Sherer Péter, Stohl András és Geszti Péter is beszél arról, hogy mit kezd ezzel a felelősséggel és nyomasztja -e őket a pénzkeresés kötelessége.

Ezt látnod kell! - A Való Világ történetének legdurvább pillanatai

Volt, hogy sírtunk, volt, hogy nevettünk, de egy biztos: a tizennégy éve elinduló Való Világ rengeteg felejthetetlen pillanatot okozott. Most összegyűjtöttünk nektek néhányat a legmaradandóbbakból.

A színésznő lerántotta a leplet a Válótársak szerelmeseiről

A sorozat sztárja közösségi oldalán több félreérthetetlen képet is posztolt, amiből kiderülhet számunkra hogyan alakul a karakterének sorsa. Ezzel is bizonyítva, hogy jócskán számíthatunk izgalmakra és változásokra a második évadban.

Így töltik a nyarat a Válótársak sztárjai

Arról már mindenki értesült, hogy az RTL Klub sikersorozatának részei megfeszített tempóban, a nagy meleg ellenére is forognak. Most azt is megtudhatjuk, mivel töltik szabadidejüket kedvenc színészeink!

Story Extra 2016-07-04


szerző:
2016.07.04. 17:25
A Válótársak forgatásán leptük meg Stohl Andrást!

Stohl Andrást a Válótársak forgatásán leptük meg kérdéseinkkel. Bandi épp egy komoly jelenetre készült, így nem zavarhattuk sokáig. Ő viszont készséggel körbevitt minket sorozatbéli házában. Kiderül, a színész hogyan képzeli el magát 10 év múlva, illetve mit tenne, ha hirtelen megszűnne ismertnek lenni.

 

Story Extra 2016-06-27


szerző:
2016.06.27. 17:25
STOHL ANDRÁS: „Te is más vagy, te sem vagy más”

Hat órán át tartó esten lépett fel 48 színész a Centrál Színházban. Immár harmadszor tartottak ingyenes felolvasó maratont. A színészek idén olyan művekből idéztek, amelyek a másság témájával foglalkoznak. Stohl András is egyike volt a felolvasóknak, aki szerint fontos, hogy legyenek ilyen különleges estek.

A színpadon köszöntötték fel Stohl Andrást

 Nem emlékszik, hogy lett volna olyan nap, amikor nem dolgozott a születésnapján. A ma 49 éves Stohl András "A velencei kalmár" című darabot próbálta a Pesti Színházban, amikor kollégái felköszöntötték.

Fókusz 2016-02-23


szerző:
2016.02.23. 18:55
Meglepetésekkel zárul a Válótársak első évada

Az RTL nagysikerű sorozata, számos meglepetést és kérdést tartogat a végére is: mi lesz Stohl András és Dobó Kata karakterének kapcsolatával, miként alakulnak a további szövevényes szerelmi szálak? A Fókusz ott volt az utolsó forgatási napon.

Dávid Lecke 1: Hogyan (ne) szedjünk fel egy nőt iszonyat részegen.

Még szerencse, hogy az ember jó barátokkal van körbevéve, és ha úgy van, kedvesen átadják a lehetőséget…

Nem volt malacuk... IV. rész


szerző:
2015.12.03. 22:25
Nem volt malacuk... IV. rész

Üdv! Csülök vagyok a minesotai törpemalac lakótársa ennek a három figurának, jelen pillanatban épp egy  gépkocsiban száguldok Szonjával, ugyanis… hát, hogy is fogalmazzak, lenyúlt Jocótól. Mindig én voltam a zsarolási alap ebben a kapcsolatban, de most inkább az eseményekről, amikre nyilván az este látottak alapján következtetek:

Önérzet és balítélet - II. rész

Ott hagytuk abba, hogy a két kihajított férjet (Bálint, Dávid) és az önkéntes magányt választó Jocit a sors ugyanabba az épülő házba és persze ugyanabba a lehetetlen élethelyzetbe sodorta. Egyetemistaként együtt élni a haverokkal egy romos házban: menő. Negyvenes cégvezetőként a kudarcos házasságaik elől menekülve: megaciki. A mai részből kiderül, hogy a "srácoknak" tartós együttélésre kell-e berendezkedniük.

Pofonok és csalódások - I. rész

Zavarbaejtően önreflexív intro: középkorú férfi (Stohl András) érkezik taxival az éjszakában, félrészegen. Felső-középosztálybeli, vélhetően budai környék. A férfi hosszan babrál a kulcsával, és benyit egy felújítás alatt álló házba. Szobáról-szobára, tapogatozva halad a takarófóliák félhomályos útvesztőjében. Aztán egy jobbról érkező ököl állon találja, és nyikkanás nélkül elterül.
Főcím.

Foci és szex


szerző:
2015.11.19. 22:30
Foci és szex

Bálint a gyors légyottok mestere!

Szerencsés, ha a könyvelőnkkel bizalmas a viszonyunk, de a szigorúan bizalmas infók nem véletlenül szigorúan bizalmasak…

Decemberben új köntösben mutatják be a Játékkészítő című mesedarabot

A gyerekek gyakran feledkeznek bele a lélektelen videojátékokba ahelyett, hogy a régi idők mesehőseivel és saját fantáziájukkal hoznának létre új kalandokat. Erre a problémára hívja fel a figyelmet a zenés akciómese, a Játékkészítő!

Decemberben újra színpadon a Játékkészítő!

A gyerekek gyakran feledkeznek bele a lélektelen videojátékokba ahelyett, hogy a régi idők mesehőseivel és saját fantáziájukkal hoznának létre új kalandokat. Erre a problémára hívja fel a figyelmet a zenés akciómese, a Játékkészítő! A darabot idén decemberben ismét színpadra varázsolják az alkotók, 2015-ben pedig egy dolog változik: MINDEN!

A boldogító nem: Társak maradhatunk- e a válás után?

Érdemes-e sorozatot írni a válásról? Mennyire sajátságos a magyar helyzet? Többet vagy kevesebbet válunk mi magyarok Európa más országaihoz képest? Mit gondolnak erről a sztárok, akik egy minden eddiginél nagyobb költségvetéssel készülő filmsorozat, a két hét múlva este itt nálunk kezdődő Válótársak főszereplői? Társak maradhatunk-e egy válás után és ha igen, a régi kapcsolatunkkal vagy szingli barátainkkal inkább?

Börtönviselt sztárok


szerző:
2015.10.02. 18:30
Börtönviselt sztárok

Alig több mint 1 hete helyezték előzetes letartóztatásba Lagzi Lajcsit és feleségét, akiket milliós kárt okozó lopással és vesztegetéssel gyanúsítanak. A mulatós műfaj királyát börtön fenyegeti, de nem ő az egyetlen, aki a csillogásból a hűvösre kerülhet.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való