KERESÉS search-close

Sub Bass Monster

11 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Sub Bass Monster"

Iminek „elszállt az agya” Sub Bass Monster ajánlatától

A fiú gyerekkora óta rajong a rapperért, és most meg is csillogtatta tehetségét kedvencének. A produkciót követő javaslatra azonban ő maga sem számított… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Sub Bass Monster alig hitt a szemének…

Imihez hasonlóan Zsolt is gyerekkora óta követi a rapper pályafutását, most pedig egy olyan meglepetéssel készült kedvencének, amit a rapper is alig tudott elhinni. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Nézz be az Anikó show kulisszái mögé!

A magyar X-Faktor történetének legfiatalabb győztese Tóth Andi és a világbajnok vízilabdázó Szívós Márton is szerepel majd az Anikó Showba, amelyben hírességeket a legelszántabb rajongóik lephettek meg!

Peller Anna: 4 ütem (Sub Bass Monster)

Annának furcsa volt belesodródnia ebbe a produkcióba, és igazi szíves volt számára a felkészűlés. Lássuk végül milyen lett a végeredmény!

Miért választotta Peller Anna Sub Bass Monster dalát?

Anna Sub Bass Monster Négy ütem című dalát azért választotta, mert nem értette miről szól, viszont szerette volna megérteni.

Hogy milyen lett végül a produkció? Nézd vissza ide kattintva!

Peller Anna:

Sub Bass Monster szállta meg Peller Annát? A Négy ütem új értelmet nyert...

A véleményvezérek találkozása

Idén is megrendezték a Pilvakert. A Story Extra pedig ott volt a zenészek és művészek utolsó próbáján. Nézzük, mi történt a srácokkal!

Sub Bass Monster ellopta a Beatrice dalát?

A Ne sírj anyám! című sláger alapja egy régebbi Beatrice dal. Sub Bass Monster ezt azonban nem tudtam egészen odáig, amíg Feró fel nem világosította erről. A híresztelésekkel ellentétben Feró nem akarta jogi útra terelni az ügyet, nem is romlott meg a kapcsolatunk, hanem egy közös fellépésen gondolkoznak.

Titkos esküvői banzáj VV Bécivel

Most már elárulhatjuk a titkot, amit Béci csak a legközelebbi barátaival osztott meg: A ValóVilág táncoslábú rappere örök hűséget fogadott menyasszonyának, Adriennek. A frigyet csak a Fókusz kamerája követhette végig.

Balázs és Jani közös gyermeke


szerző:
2010.11.19. 03:00
Balázs és Jani közös gyermeke

A műsorvezetők megünnepelték rádióműsoruk első születésnapját, sztárok is osztoztak az örömükben.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való