KERESÉS search-close

Szabó Erika

24 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Szabó Erika"

Egyre népszerűbb alpakákat vinni az esküvőkre, de miért?

És a legújabb őrület, hogy alpakákkal fotózkodnak és alpakák kísérik a párt az oltár elé. Hozzánk is eljött két tündéri fiú alpaka, Előd és Géza, illetve gazdájuk, Demjén Mihály.

Szabó Erikának kis híján le kellett mondania az esküvőről

A színésznő hamarosan férjhez megy, de sokáig kérdéses volt, kimondhatja-e idén a boldogító igent.

Szabó Erika szokatlan dologra használja a ruhákat

Bár színésznőként elveszítette a munkáját, mégsem unatkozik Szabó Erika. Költészetet népszerűsítő kezdeményezése ugyanis egyre népszerűbb. Hogy mivel tölti mindennapjait a karanténban és hogyan lehet a családi vállalkozás ügyeit intézni koronavírus idején, azt elmesélte a Reggeliben.

Rami zsigulival indult a sivatagba?


szerző:
2020.01.30. 08:53
Rami zsigulival indult a sivatagba?

Zsigulival vág neki Afrikának Attila atya. A cél nemes, Molnár Attila tanszereket is visz majd adományként. A Bodrinak elnevezett autót Ramiék is elvitték pár körre.

Szabó Erika kreatív ötlettel népszerűsíti a költészetet

A színésznő öccsével összefogva szeretné visszacsempészni a költészetet az emberek életébe. Ez az új vállalkozás ráadásul összekovácsolta a testvéreket. 

Szabó Erika életében egy 1 éves kislány tölti be az űrt!

No de kiről van szó pontosan? Most kiderül!

Szabó Erika megijedt, de most már örül neki, hogy így alakult

A színésznőnek hirtelen sok lett a szabadideje, nem tudta, mit csináljon, ha épp nem dolgozik? De egy 1 éves kislány betöltötte az űrt a mindennapjaiban.

JÓKÍVÁNSÁGOK: Így gratuláltak Ramiéknak a kollégák!

Vasárnap reggel megszületett Kiss Ramóna és a válogatott kézilabdázó, Lékai Máté első gyermeke! Rami kollégái és barátai most a Fókuszon keresztül küldtek neki videó üzenetekben jókívánságokat. Nézze meg a teljes riportot: ITT!

Fehér Tibi apa lesz?


szerző:
2018.01.25. 08:30
Fehér Tibi apa lesz?

Ma reggel felmerült a babatéma is, Tibi pedig elárulta, hogy bár nagyon imádja a gyerekeket, még nem érzi azt, hogy itt lenne az ideje az apaságnak.

Szabó Erika ismét a filmvásznon hódít

A színésznő nemcsak a színházi karrierjéről, de a magánéletéről is mesélt, ráadásul hamarosan egy vadonatúj mozifilmben is megcsodálhatjuk. Kíváncsi vagy, miről szól az alkotás? Erika többek között ezt is elárulta!

Szabó Erika a kisujjából kirázta a rizottót

A mai napon a színésznő vendégeskedett a Kizőzdében, ahol Cicciolina alapanyagaiból készített egy tengeri herkentyűs rizottót. Erika a főzés alatt több mindenről is lerántotta a leplet.

Szabó Erika szívesen főz, ha van kinek!

A színésznő - aki sokáig volt látható a tévéképernyőn, manapság viszont leginkább színházban szerepel - Buday Péter mesterszakács segítségével különleges palacsintákat készítet, miközben azt is elárulta, kire szokott főzni!

Szabó Erika légimentőnek állt


szerző:
2015.07.22. 01:40
Szabó Erika légimentőnek állt

A Barátok közt egykori sztárja, Szabó Erika néhány évvel ezelőtt hátat fordított a televíziózásnak, és az azzal járó népszerűségnek, majd felvételizett a Színművészeti Egyetemre. Időközben eltelt öt év, Erika pedig júniusban végre átvehette a diplomáját. A fiatal színésznőt hamarosan a légimentők munkáját bemutató klip főhőseként láthatjuk majd.

Reflektor 15-07-21


szerző:
2015.07.22. 01:40
Reflektor 15-07-21

Reflektor: Szabó Erika légimentőnek állt. Falusi Mariann életét átszőtte a zene.

Szabó Erika hamarosan diplomázik

A Barátok közt egykori Tildája eltűnt a nyilvánosság elől az utóbbi időben, most jövőbeli terveiről kérdeztük. D. Tóth Kriszta is érkezett hozzánk, aki nem mindennapi méretű kutyájáról és közös kalandjairól mesélt. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!

Szabó Erika a diploma után szabadúszó lesz

Szabó Erika egykoron hat évig alakította Tildát a Barátok köztben, de egy ideje eltűnt a nyilvánosság elől. 2010-ben ugyanis úgy döntött, hogy visszaül az iskolapadba és elvégzi a Színművészeti Egyetemet. Mi történt vele az elmúlt években és mik a tervei a jövőre nézve? Erről faggattuk a színésznőt.

Hová tűnt Szabó Erika?

Holnap bemutatjuk Anikót, aki 90 kilogammot fogyott, erről fogunk beszélgetni vele és Czanik Balázssal. De érkezik hozzánk Szilágyi Csenge színésznő is, aki Szomorú szamurájt szaval. Hogy miért pont Kozsó számát, és hogyan sikerült ezt átgyúrni, erről is beszélgetünk. Hovű tűnt Szabó Erika, a Barátok közt Tildája? Erre is fény derül kedden reggel.

Szabó Erikát izgalmas szerepek várják

A Barátok közt egykori Tildája, Szabó Erika 17 évesen került be a sorozatba, majd hamarosan az egész ország kedvence lett. Hat évvel később gondolt egyet, beiratkozott a Színművészeti Egyetemre és jó időre eltűnt a képernyőről. Időközben eltelt újabb öt év, Erika pedig hamarosan kézhez kapja a diplomáját.

Reflektor 15-05-18


szerző:
2015.05.19. 01:30
Reflektor 15-05-18

Reflektor: Megszületett Kaló Jennifer kisfia. Szabó Erikát izgalmas szerepek várják.

Szabó Erika lassan búcsúzik a Színház- és Filmművészeti Egyetemtől

Erika a nagyközönség elé lépett. Elmondása szerint ijesztő élmény volt kikerülni az egyetem zárt közegéből.

Szabó Erika már készen áll az anyaságra

A Barátok közt egykori Tildája úgy érzi, eljutott abba a korba, hogy akár családot is alapíthatna. és ehhez minden adott is lenne, hisz évek óta boldog párkapcsolatban él. A fiatal színésznő egyelőre azonban marad az iskolapadban.

Reflektor 13-09-23


szerző:
2013.09.24. 01:00
Reflektor 13-09-23

Reflektor: Bozsek Márknak nincs szerencséje a szerelemben. Sikeres színész, ígéretes énekes – ezek után szinte érthetetlen, hogy miért nincs szerencséje a nőknél, vagy ahogy ő fogalmaz, miért nem csípik a csajok. Szabó Erika már készen áll az anyaságra. A Barátok közt egykori Tildája úgy érzi, eljutott abba a korba, hogy akár családot is alapíthatna.

Szabó Erika visszatért

A színésznő évekkel ezelőtt visszavonult a nyilvánosság elől, hogy színészi tanulmányaira tudjon koncentrálni, de a hamarosan kezdődő évadban már színpadra áll. Ráadásul tanárával, Hegedűs D. Gézával készül közös bemutatóra. Kifaggattuk Erikát, hogy mik a tervei a következő időszakra.

8:08 – Minden reggel 13-08-22

8:08 – Minden reggel: Az RTL Klub napindító magazinjában minden reggel 8:08-kor a két műsorvezető: Teszári Nóra és Somogyi Zoltán várja mindazokat, akik úgy érzik, fontos, hogy lépést tartsanak a világ változásaival, akik korrekt és pontos tájékoztatásra vágynak és igénylik, hogy mindig naprakészek legyenek a legfontosabb kérdésekben, legyen az közéleti, egészségügyi, gyereknevelési, párkapcsolati vagy épp szépségápolással, divattal kapcsolatos téma.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való