KERESÉS search-close

Szabó Győző

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Szabó Győző"

Beugró X 2. rész


szerző:
2020.10.18. 04:00

Beugró X 1. rész


szerző:
2020.10.17. 04:00

Beugró X 10. rész


szerző:
2020.10.11. 04:00

Beugró X 9. rész


szerző:
2020.10.10. 04:00

Beugró X 8. rész


szerző:
2020.10.04. 04:00

Beugró X 7. rész


szerző:
2020.10.03. 04:00

Beugró X 6. rész


szerző:
2020.09.27. 04:00

Beugró X 5. rész


szerző:
2020.09.26. 04:00

Beugró X 4. rész


szerző:
2020.09.20. 04:00
Megmutatjuk, milyen volt Szabó Győző 50. születésnapi bulija!

Ha nem ajánlják be egy színjátszó csoportba, akkor lehet, hogy még mindig plakátokat tervezne Szabó Győző. Ehelyett most 50 évesen már több mint 50 filmben szerepelt. A népszerű és rendkívül sokoldalú színész nemcsak szerepeiben, de a való életben is megjárta már a legmélyebb és talán legmagasabb szinteket. Az igazán komoly és a poénos karaktereket is kisujjból hozza, pedig nem tanult színészetet. Ott voltunk, amikor születésnapján felköszöntötték kollégái, végigkísértük a kerek évforduló napját, amire az életéről szóló film is elkészült.
Ide kattintva Szabó Győző még több emléket mesél gyerekkoráról.

SZABÓ GYŐZŐ 50: Még csak most kezdődik minden!

Hogyan éli meg Szabó Győző, hogy 50 éves lett, és miként ünnepelte a kerek évfordulót? Győző mesélt a gyermekkoráról, mostani életéről és a színészetről.

Így búcsúzott a négy zsűritag a Made in Karanténtól!

Végéhez ért a Made in Karantén, melyben minden adásban 1 millió forint talált gazdára. Egy biztos: a zsűritagok egytől egyig kiérdemelték "Az ember, aki Magyarország legtöbb videóját megnézte" címet.

Megvan, ki lesz Sztarenki Dóra és ByeAlex esküvőjén a ceremóniamester!

ByeAlexet és Sztarenki Dórit összehozta a Made in Karantén? Minden kiderül az utolsó adásban szombaton 20 órától az RTL Klubon!

Az egyik zsűritag szívügye volt, hogy ő nyerje az 1 millió forintot!

Egy mindenkiért, mindenki egyért. Ezúttal nemcsak a produkció minőségét, hanem a motivációt is figyelembe vette Dóri, Alex, Győző és Laci.

ByeAlex érdekes múltbeli titkot árult el magáról

Érlaki Gitta kreatívan dolgozta fel a koronavírus elleni küzdelmet. A vicces megoldás annyira megfogta Alexet, hogy azonnal mesélni kezdett a gyerekkoráról.

A produkcióért kattints IDE!

Lebukott! Baki maradt Damján videójában

Volkov Damján egy átlagos karanténban töltött napját mutatta meg viccesen egy felgyorsított videóban.

Ebből már a Made in Karantén zsűrijének is sok...

A karantén legnagyobb múzsája a több rétegű toalett papír. Ezt a műsor bírái egy heteken át tartó kutatással tudják bizonyítani!

˝Ha elgurul a wc papír, akkor nálad elgurul a gyógyszer...˝

Horváth Dániel sokak rémálmát mutatta be humoros feldolgozásban. Ugye ismerős az érzés, amikor az utolsó guriga papír után kell rohannod?!

Ez egy kedves család megosztó produkciója

Az artista szülők kislányukkal és házi kedvencükkel alkottak egy kerek egészet. A Made in Karantén zsűritagjai nem tudtak közös nevezőre jutni abban, hogy milyen is volt a kis család videója.

BMX az új szobabicikli? - ˝Jobb a napom, hogy ezt láttam!˝

Partos Patrik szabadtéri hobbit választott magának évekkel ezelőtt. Szenvedélyét a jelenlegi helyzetben, a négy fal között sem adta fel.

A produkcióért kattints IDE!

ByeAlex: ˝A mai fiatalokban van a jövő!˝

Kőszegi Dominik 6 éves kora óta teniszezik, de ezt a trükköt a karantén alatt tanulta. Érdemes volt!

˝Lenyűgöz, ha valaki ilyen szinten uralni tudja a testét!˝

A fiatalok megmutatták, hogy hasznosan is el lehet tölteni az időt otthon a bezártság ellenére.

Hokitrükkökkel is el lehet ütni az időt otthon

Vértes Nátán Amerikában él és sportol. Most úgy döntött, a Made in Karantén zsűrijének és nézőinek is megmutatja, mire képes az, aki igazán elhivatott jégkorongos.

Hivatalos: Szabó Győző a farkasszemnézés királya!

Nimcsovits Gyula kihívta a Made in Karantén zsűritagjait egy furcsa párbajra. Ez valószínűleg jó ötletnek tűnt, és habár be is biztosította saját győzelmét, de egy valamivel nem számolt: Győző különleges képességével...

Villámhárítós gatyával harcol a gyíkemberek ellen Rezső

Vannak, akik a karanténban sem pihenhetnek. Így van ezzel Rezső is, aki nap mint nap megküzd az űrből érkező idegenekkel.

Előzetes: „Ez tipikusan az, amikor valakinek az agyára megy a karantén” (05.09.)

A négytagú zsűri - Gáspár Laci, ByeAlex, Sztarenki Dóra és Szabó Győző - választja ki a nem szokványos tehetségkutató műsorba beküldött ,,házi" videókból az adás legjobbját, amelynek készítője azt mutatja be, hogyan éli meg az önkéntes karantént az otthonában, hogyan űzi hobbijait, hagyja szárnyalni kreativitását, tehetségét és hogyan valósítja meg mindazt, amire korábban nem volt ideje. Az adás legjobbnak ítélt karantén videójának készítője egymillió forinttal lesz gazdagabb.

Ki nyerje az 1 milliót a Made in Karantén 4. adásában?

Eljött az idő! A Made in Karantén 4 tagú zsűrije újabb 1 millió forintot ad annak a jelentkezőnek, aki a legjobb, legszórakoztatóbb videót küldte a műsorba. Ma este 20:00-tól az RTL Klubon kiderül, hogy ezúttal ki lesz gazdagabb ezzel az összeggel!

Előzetes: „Van egy normális család, aztán 5 hét karantén után nézd meg, mi lesz belőlük!” (04.25.)

A négytagú zsűri - Gáspár Laci, ByeAlex, Sztarenki Dóra és Szabó Győző - választja ki a nem szokványos tehetségkutató műsorba beküldött ,,házi” videókból az adás legjobbját, amelynek készítője azt mutatja be, hogyan éli meg az önkéntes karantént az otthonában, hogyan űzi hobbijait, hagyja szárnyalni kreativitását, tehetségét és hogyan valósítja meg mindazt, amire korábban nem volt ideje. Az adás legjobbnak ítélt karantén videójának készítője egymillió forinttal lesz gazdagabb.

Ő lett a Made in Karantén első győztese!

A zsűri meghozta a döntést! A Made in Karantén első adásának győztese nem más, mint...

Videók, amik sokkolták a Made in Karantén zsűrijét

Zoknipárosítás csukott szemmel, állatok utánzása és WC-tisztító kacsa gondozása. Ez csak néhány azok közül a videók közül, amik sokkolták Sztarenki Dórit, Gáspár Lacit, ByeAlexet és Szabó Győzőt.

Gáspár Laci szerepjátékkal üti el az időt a karanténban

A Made in Karantén zsűritagjai elárulták, hogy miket csinálnak otthon a karantén idején. Gáspár Laci válasza mindannyiuk érdeklődését felkeltette.

Így született meg a Made in Karantén!

Ezt a műsort a karantén szülte. A négy fal között olyan dolgok történtek, amire még sosem volt példa. Az emberek otthon maradtak, telefont és kamerát ragadtak, hogy megmutassák, milyen, ha valami Made in Karantén.

Pár nap alatt kétszer ütötték el Szabó Győzőt

Tavaly ezen a napon mutattuk be: az elmúlt napokban kétszer ütötték el motorjával Pajkaszeg körzeti megbízott rendőrét, a Stokit alakító Szabó Győzőt. A színész tizennégy éves korában pattant először nyeregbe és azóta is töretlenül hasítja az aszfaltcsíkot. De bármennyire is tapasztalt motorosnak számít, az életveszélyes helyzeteket neki is nagyon nehéz elkerülnie.

Made in Karantén: az emberek kreativitása adja az ötleteket az RTL Klub új műsorához

Egy menő karantén-videóval most akár 1 millió forintot is nyerhetnek, ha jelentkeznek az RTL Klub vadonatúj műsorába. A „Made in karantén” készítői saját készítésű filmeket várnak a nézőktől.

Jelentkezz és nyerj 1 millió forintot! - Made in Karantén

Az alkotók a legmenőbb karanténvideókat Viberen vagy WhatsAppon, a 06 30 195 95 95-ös számra, valamint az  rtl.hu/madeinkaranten linken várják. Mutasd meg, mit tudsz! Csak neked kell otthon maradnod, a tehetségednek nem! A beküldött videókból egy négytagú zsűri – Gáspár Laci, ByeAlex, Sztarenki Dóri és Szabó Győző – választja ki az adás legjobbját, amelynek készítője egymillió forinttal lesz gazdagabb.

Egy videó, egy millió!  Made in Karantén!

Már lehet jelentkezni az RTL Klub vadonatúj műsorába, amelyet Made in Karantén címmel láthatnak majd a nézők. Az alkotók olyan hétköznapi emberek saját maguk által készített videóit várják, akik tehetségük által mutatják be, hogyan teszik változatossá, izgalmassá, szórakoztatóvá, eredményessé a karantén idején otthon töltött napokat. A legmenőbb karanténvideók egymillió forintot érnek.

Bébibumm 2019-ben is, megmutatjuk az év sztárbabáit!

Egy gyermek születése mindannyiunk szívét megmelengeti. Főleg, ha egy régóta várt, sztárbabáról van szó. Most összegyűjtöttük, hogy kik azok a hírességek, akikhez 2019-ben bekopogtatott a gólya és életük legszebb csomagját kapták meg tőle.

Rezes Judit anya, feleség, balett-táncos és Jászai Mari-díjas színésznő a Portré vendége

A 2014-es Szombat esti láz, a nagy félrelépés című műsorában Szabó Győző házastársaként lépett a táncparkettre. Profi táncos párjával meg is nyerték a heteken át tartó versenyt. Vasárnap este Rezes Judittal beszélget Barabás Évi, akiről az is kiderül, hogy babanaplót ír, miközben visszavett már egy szerepét a Katona József Színházban. A nemrég bemutatott Drakulics elvtárs varrodavezetőjét hatalmas lelkesedéssel játszotta. És hamarosan láthatjuk a Seveled című magyar vígjáték kardiológusaként is.  

 

A mi kis falunk szereplői lassan a mi kis hőseink lesznek!

A mi kis falunk szereplői lassan a mi kis hőseink is lesznek, olyanokat vállalnak be a sorozat mellett vagy épp a kedvéért. Stoki a forgatás után eldobta a bringát és a szerepét meghazudtoló módon futotta le a félmaratont, Molnár Áronnal együtt. Míg a falu papja Dórin gyakorolta az újraélesztést!

FUTÓTÁRSAK: Szabó Győző és Molnár Áron a félmaraton kihívásairól meséltek!

Szabó Győzőben és Molnár Áronban nemcsak az a közös, hogy mindketten az RTL sorozatában, A mi kis falunkban játszanak, hanem az is, hogy mindkét színész szereti feszegetni a határait: így amikor Győző a nyár elején felvetette, hogy induljanak együtt a szigligeti félmaratonon, Áron azonnal igent mondott!

Megkínlódtak a Szabó Győző-babával a Jófiúk forgatásán

Még Szabó Győző is meglepődött élethű másán. A Jófiúk forgatásán azonban váratlan nehézséggel találták szembe magukat a színész kollégái. Túlságosan nehéz volt a merev tekintetű hasonmás ahhoz, hogy csak úgy áthajítsák a korláton. Ezen persze Győző röhögött a legjobban. 

Exkluzív! Nézz bele a Jófiúk legelső részébe!

Szeptember 1-én debütál az RTL Klub vadonatúj vígjátéksorozata, amibe most bele is tudtok kukkantani. Szem tutira nem marad szárazon!

Szabó Győző életének legnehezebb időszakát dolgozza fel a Toxikoma

Július eleje óta forog a Toxikoma című új magyar nagyjátékfilm, amely egy igazán megrendítő, igaz történetet mutat majd be a nézőknek, Szabó Győző életének legnehezebb időszakát, amikor 9 évig élt a drogok fogságában. A filmben a 30-as éveiben járó Győzőt, Molnár Áron alakítja. A hiteles alakítás érdekében a színész komoly kutatómunkát végzett a forgatás előtt: szociális munkásokkal és aktív szerhasználókkal is találkozott, de Győző is sokat segített neki abban, hogy minél jobban megértse a függők mindennapjait.

Csütörtöktől minden nap irány Pajkaszeg!

Amikor a Pajkaszegre érkező püspök urat a helyi rendőr, Stoki, vagyis Szabó Győző leintette a tévénézők két reakciója következhetett: vagy fogalmuk sem volt róla, hogy ki a Püspök vagy felsikítottak, amikor felismerték az Üvegtigris Sanyiját! A mi kis falunkba érkező várt vagy váratlan vendégek és az őket alakító kitűnő színészek kivétel nélkül mindig galibát okoznak!

A Konyhafőnök legnagyobb mumusai visszatértek!

A második feladatban olyan alapanyagokkal kellett szembenéznie a versenyzőknek, amelyek a korábbi szériák döntősein kifogtak. Emlékeztek még ezekre a régi, nagy küzdelmekre?

Ezek voltak a Konyhafőnök legnagyobb mumusai!

A Konyhafőnök – Visszavágó Döntőjében egy kicsit visszautazunk az időben, hiszen a séfek mentoráltjai olyan alapanyagok közül választhatnak, amik korábban már kiejtettek egy-egy döntőst.

Folyton elütik Szabó Győzőt

Hat balesetből ötször az őt elütő autósok hibáztak. Szabó Győző tisztában van vele, hogy motoron közlekedni nem életbiztosítás. Tizennégy éves kora óta mégis újra és újra visszaszáll.

Az elmúlt héten kétszer is balesetezett Szabó Győző!

Az elmúlt napokban kétszer ütötték el motorjával Pajkaszeg körzeti megbízott rendőrét, a Stokit alakító Szabó Győzőt. A színész tizennégy éves korában pattant először nyeregbe és azóta is töretlenül hasítja az aszfaltcsíkot. De bármennyire is tapasztalt motorosnak számít, az életveszélyes helyzeteket neki is nagyon nehéz elkerülnie.

Szabó Győző harcos rutinja a kaszkadőröket is lenyűgözi

A színész igazi örökmozgó, akárcsak kisfia, éppen ezért évek óta nagy hangsúlyt fektet a különféle sportokra. Most megmutatta, mitől lett ennyire gyakorlott harcos.

Izgalmas fordulatok az Alvilág utolsó előtti részében

Az Alvilág utolsó előtti része különösen sok izgalmat tartogat: többek között az egyik gyerek gyanút fog arról, hogy ki lehetett az apja gyilkosa, valamint ebben az epizódban láthatják a nézők azt az akciójelenetet, amit a sorozat készítő fél napig forgattak. Balsai Móni és Szabó Győző különleges tréninggel készültek az új rész felvételeire.

SZABÓ GYŐZŐ: Ki ne örülne egy kemény akciójelenetnek?

Szabó Győzőt igazi kemény, alvilági figuraként láthatják a nézők az Alvilágban. A sorozat forgatása során a kaszkadőr szakértőknek könnyű dolguk volt vele, hiszen a színész évek óta különböző küzdősportokat űz.

Szabó Győző őt verte meg a legtöbbször az Alvilágban

A sorozat legújabb Kibeszélőjében Bujáki Zsófi és Szabó Győző meséltek a közös munkáról és a kedvenc forgatási élményeikről. Kíváncsi vagy, kit vert meg állandóan a színész?

Alvilág - Kibeszélő 6. rész


szerző:
2019.03.26. 22:40
Alvilág - Kibeszélő 6. rész

Az Alvilág kibeszélő hatodik epizódjának két vendége Bujáki Zsófi és Szabó Győző, akik Natasát és Rusznyákot keltik életre a sorozatban.

Natasa nem félt fegyvert fogni elrablójára

Natasa megpróbált szembeszállni elrablójával, Schneider jobbkezével.

Alvilág: Nórát megfenyegetik, Natasát pedig elrabolják!

Az Alvilág ezen a héten is tovább folytatódik, most ráadásul még a főszereplő egyik gyermeke is veszélybe kerül.

Szabó Győző: „Egy percig nem fogunk unatkozni”

Szabó Győző és karaktere, Stoki már-már szinte eggyé vált - a részletekről Győző mesélt nekünk!

Apás szülés: pro és kontra érvekről sztárapukákat kérdeztünk

Mindig is foglalkoztatta párokat az a döntés, vajon az apukáknak is bent a helye a szülőszobában? Valakiknek egyértelmű, hogy igen. Van viszont, aki több okból is ódzkodik ettől. A pro és kontra érvekről sztárapukákat is kérdeztünk. Sőt azt is megtudtuk, az apás szülés már az ősidők óta természetes jelenség.

Fegyverek az Alvilágból: nézz be a kulisszák mögé!

A sorozatban már nem egy veszélyes fegyverrel találkozhattunk, de milyen lehet ezekkel dolgozni? És milyen szabályokra kell odafigyelni? Kiderítettük!

Schneider Nórának:

Schneider véres bizalmi tesztnek vetette alá Nórát...

Schneider személyesen fenyegette meg Steve-t

Schneider úgy gondolta, ideje személyesen is elbeszélgetnie Steve-vel...

Nézz be az Alvilág kulisszái mögé - ilyen, amikor megütnek egy hamutartóval

A sorozat második része után Kecsmár Alexandra Molnár Leventével ült le beszélgetni a színész karakteréről, Steve-ről és természetesen a látványos Szabó Győzős jelenetéről.

Schneider verőembere nem kímélte Steve-t

Rusznyák (Szabó Győző) minden eszközt bevetett, hogy megtudja Steve-től, ki ölte meg Schneider embereit...

Szabó Győző is feltűnik az Alvilágban!

Ádám életveszélyes állapotban kerül kórházba. Steve-et Schneider emberei szorongatják, Nórát pedig a rendőrség faggatja: a férje ügyében nyomozó Lipták egy pendrive-ot szeretne megtalálni. Eközben újabb tragédia történik.

Ütős lesz Szabó Győző belépője az Alvilágba!

Szabó Győző az Alvilág második részében mindjárt két bunyóval is felhívja magára a figyelmet, miközben Ádám gyerekei a kórházi ágyánál látogatják meg a súlyos állapotban lévő apjukat.

SZABÓ GYŐZŐ: Nem viccel, ha üzletről van szó!

Ma este lesz az első nagy belépője Szabó Győzőnek az Alvilágba, aki ajtóstul ront majd be a házba. A színész egy mindenre elszánt maffia tagot alakít majd. Szabó Győző azt is elmesélte a Fókusz stábjának, hogy miért örül különösen ennek a szerepnek!

Szabó Győző az Alvilágról: „Brutális belépőm van!”

Ma este 21:35-kor folytatódik az Alvilág, amiben a színész is feltűnik, nem is akárhogyan. Győző a Reggeliben mesélt karakteréről és a forgatás izgalmairól.

Szabó Győző is alvilági ügyekbe keveredik

Az életmód-váltásba kezdett színész sok fölös kilótól megszabadult, de rosszfiús karakterét így sem vesztette el. Olyannyira nem, hogy a ma esti Alvilágban verőlegényként fog feltűnni.

Szabó Győző verőemberként robban be az Alvilágba!

Kedden 21:35-kor jön az Alvilág második része, amiben nemcsak Szabó Győző tűnik fel.

Rusznyák


szerző:
2019.02.07. 16:21
Rusznyák

Schneider rettegett verőembere. A tagbaszakadt, kigyúrt, kopasz keménycsávó gyakran előbb üt, és csak utána kérdez, és gyilkolni is képes hidegvérrel.

Álomutazó – újra itt a giga-show!

Gyerekek tízezrei élhetik át újra azt a - szó szerint mesés – giga-show-t, amiben a legnagyobb magyar sztárok varázsolnak egy olyan különleges világot a színpadra, amit még a felnőttek is tátott szájjal bámulnak.

Rezes Judit és Szabó Győző újra szülői örömök elé néznek!

Rezes Judit és Szabó Győző a jövő év elején újra szülői örömök elé néz. Utolsó közös előadásuk előtt pedig arról is meséltek, hogy mi alapján választottak nevet a kicsinek, és hogyan reagáltak, amikor kiderült, hogy fiuk születik majd.

Szabó Győző hihetetlen helyre látogatott el kisfiával

A színész nagyon ritkán mutatkozik családjával a kamerák előtt, de a kreativitás és a közös alkotás miatt most kivételt tett.

ARANYOS: kisfiával készít játékokat Szabó Győző

Szabó Győzővel és nyolcéves kisfiával a Fókusz stábja egy különleges helyen forgatott. A színész azt is elárulta, hogy miért pont most szerezte meg képzőművészeti diplomáját, és arról is mesélt, hogy mitől érzi magát még mindig fiatalnak.

Szabó Győző kisfiával állt kameránk elé

Szabó Győzőt ritkán láthatja a nyilvánosság, legkisebb fiával, a nyolc éves Misivel. Az elfoglalt színész azért mindig szakít időt arra, ami számára a legfontosabb: a családjára. Nagykorú lányával együtt dolgozik, a kisfia kéréseinek nehezen mond nemet, ezúttal egy különleges interaktív élményparkban játszottak együtt a Fókusz kamerája előtt.

Szabó Győző retro fotója a te arcodra is mosolyt csal!

A mi kis falunk Stokija nemcsak a tévén, hanem közösségi oldalán keresztül is képes jobb kedvre deríteni minket.

Itt az első fotó Szabó Győzőről és terhes kedveséről

Még október elején derült ki, hogy a színészpáros hamarosan újra babázhat. Most végre láthattuk Rezes Judit gömbölyödő pocakját is!

Szabó Győző újra apa lesz!


szerző:
2018.10.04. 08:47
Szabó Győző újra apa lesz!

Szabó Győző és kedvese, Rezes Judit babát várnak!

Pajkaszegi erősítés érkezett

Az ország legnépszerűbb sorozatában Szabó Győzőnek, mint rendőrnek rengeteg dolga akad. Csak hát hol a fegyvere nincs meg, hol a bicajával van baj. Vajon mi lesz abból, ha megjelenik egy szirénával felszerelt, okos, biciklivel közlekedő fess kolléga?

NAGY SÁNDOR:

Ezentúl Nagy Sándor fogja felügyelni a rendet Szabó Győző mellett A mi kis falunkban!

Szabó Győző: fergeteges részekben tér vissza Stoki!

A színész egész nyáron dolgozott, többek között A mi kis falunk harmadik évadát is ekkor forgatták. Vajon mire számíthatunk a karakterétől?

Hajdú Péter, Szabó Győző és Papp Gergő összemérte tudását!

A Nemzetközi Földrajz Olimpiáról arannyal hazatérő Kaszap Kinga és Peller Mariann próbára tette Hajdú Péter, Szabó Győző és Papp Gergő föcitudását!

Szabó Győző és a „Stokiság”

Pár napon belül indul A mi kis falunk 3. évada - vendégünk Szabó Győző, alias Stoki volt!

Újra képernyőn a Beugró X!


szerző:
2018.08.16. 10:00
Újra képernyőn a Beugró X!

Tavaly ősszel indult útjára az RTLII-n a Beugró jubileumi évada, a Beugró X. Augusztus 18-tól pedig most újra átélhetitek Rudolf Péter, Pokorny Lia, Kállay Molnár Péter, Szabó Győző és Debreczeny Csaba mesteri rögtönzéseit.

Nagy Sanyi figuráját nem az eszéért fogjuk szeretni

Új őrző-védő bukkan fel az RTL Klub népszerű sorozatában. Nagy Sanyi legtöbbször Szabó Győzővel fog szembe kerülni A mi kis falunkban.

Sztárok, akik a halál torkából tértek vissza

Peller Mariann különös réten sétált, Rubint Réka és férje, Schobert Norbi barna szárnyú angyalt látott - híres emberek meséltek nekünk a halálközeli élményeikről.

Sztárok vallottak őszintén halálközeli élményeikről

Peller Mariann különös réten sétált, Rubint Réka barna szárnyú angyalt látott. Vajon a képzelet játéka ez, vagy a túlvilágról üzennek nekünk? És mennyire értékelték át az életüket azok, akik egyenesen a halál torkából tértek vissza közénk?

Vasárnap este A mi kis falunk a Cool-on!

21 órától rögtön dupla résszel indul a sorozat első évada!

DURVA: Így gyúrja ki magát Szabó Győző!

Szabó Győző edzőterem nélkül is formában tudja tartani magát - mutatjuk hogyan!

Így pattintja ki testét Szabó Győző

Heti négyszer sportol Szabó Győző, hogy formában tartsa magát. Még edzőteremre sincs szüksége: bárhol nekifog teste kipattintásának.

 

Ki a legszexibb magyar sztárapuka?

A Story Extra nézői idén már megválaszthatták Magyarország legszexibb nőjét és férfiját is. Most tíz magyar sztárapuka kap esélyt, hogy 2018-ban elnyerje a legszexibb magyar sztárapuka címet!

 

Láttátok már a híres Konyhafőnök paródiát Szabó Győzővel?

Egy évvel ezelőtt a Konyhafőnök VIP-ben Szabó Győző kapott hideget-meleget és sok olyan alapanyagot, amitől irtózott. Miután kiesett a színész, úgy döntött, nem hagyja annyiban és a legnemesebb bosszút választotta. Mindhárom zsűritagot parodizálta. Ha kíváncsi vagy a teljes paródiára, kattints ide!

Gyuri ököllel ütötte Stokit, mégsem kattant a bilincs!

Gyuri mindent elkövetett, hogy megússza az esküvőt, azonban hiába verte meg Stokit, a rendőr a nagy nap utánra tartogatta a letartóztatást...

A teljes adásért kattints IDE!

Loveshake - egy szerelem története

Nem mindennapi produkcióban láthatjuk Szabó Győzőt és Rezes Juditot. A házaspár saját kapcsolatukat dolgozta fel a Loveshake című darabban, melyben kendőzetlen őszinteséggel mutatják meg kapcsolatuk nehézségeit és örömteli pillanatait.

Bicikli vs. Stoki 2-0


szerző:
2018.02.22. 08:00
Bicikli vs. Stoki 2-0

Stokinak nem először gyűlik meg a baja a kerékpárjával... Emlékeztek még az első évadból arra a jelenetre, amikor percekig próbált felszállni szolgálati járművére Pajkaszeg rendőre? Most is valami hasonló történt, csak ezúttal egy traktor is nehezítette a dolgát... Hogy mi sül ki ebből, az szombaton este kiderül A mi kis falunk második évadának negyedik részéből!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való