KERESÉS search-close

Szabó Zsófi

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Szabó Zsófi"

Janza Kata ABBA Show-ra készül Polyák Lillával

Fiatalos, lendületes énjét az idő sem állíthatja meg. Janza Kata hiába lett 48 éves, kifejezetten ragaszkodik ahhoz, hogy élvezze az életét. És szeretné ezt az érzést másoknak is átadni, most éppen ABBA-dalokon keresztül.

Egy ismeretlen nő nemi erőszakkal vádolja Kulcsár Edina férjét, Szabó András „Csutit”

Rendkívül ijesztő helyzetbe került Szabó András, Csuti: egy ismeretlen nő azt állítja, hogy a 35 éves üzletember megverte és megerőszakolta őt. Csuti megdöbbenve áll a helyzet előtt, nem érti, ki és miért állít róla hazugságot. Egyvalamiben viszont biztos, hogy így akarják tönkre tenni. 

Magyarországon is nőnek a koronavírusos esetszámok, mire számíthatunk ezután?

Az európai országokban egyre több helyen bukkan fel újra nagyobb esetszámmal a járvány. A spanyol adatok romlása mellett Németországban, Franciaországban, sőt még Magyarországon is hosszú idők óta nem volt ilyen magas az új pozitív koronavírusos esetek száma. Vendégünk a stúdióban Dr. Szlávik János, infektológus volt.

Ezért nem posztol magáról bikinis képeket Szabó Zsófi

Az orvosok között terjedő medbikini kihívás kapcsán a stúdióban ülő műsorvezetők és vendégek is elmondták, ki mit vállal be és mi a véleménye a fürdőruhás posztokról.

Miló Viki pont a karantén előtt szakított és felélte az összes tartalékát

A világbajnok bokszoló, Miló Viki a karantén előtt felélte a tartalékait, elveszítette bevételi forrásait és a párjával is szakítottak fél év után. Mindezek ellenére a karantén legvégén már mégis úgy érezte, élete legboldogabb időszakát éli.

Egy világutazó, Gyémánt Balázs kalandjai koronavírus idején

Különösen megterhelő lehetett az elmúlt pár hónap egy olyan embernek, aki folyton mozgásban van és akinek életcélja, hogy felfedezze a világot. Gyémánt Balázs végre kiszabadult és első útja rögtön Görögországba, majd Németországba vezetett.

A Konyhafőnök jogász versenyzői soha nem féltek úgy, mint a séfek előtt

A Konyhafőnök történetében először láthatjuk a Válogatót! Több ezer jelentkezőből száz versenyzőnek adatott meg, hogy kamerák előtt mutatkozzon be ételével a zsűrinek. Mindenkinek 5 perce van tálalni az előkészített ételt a zsűri előtt. Aki két igen szavazatot kap Fördős Zétől, Sárközi Ákostól vagy Rácz Jenőtől, az továbbjut! Vendégünk a stúdióban Dr. Berényi András, és Dr. Ragány Zoltán versenyzők voltak!

Mihez kezd Kabát Peti idén Dubai nélkül?

Sajnos idén nyáron abszolút nem megy nyaralni Kabát Péter, aki a koronavírus miatt most nem látogathatja meg kedvenc úticélját, Dubai-t.

Extrém diéták és hasznos tanácsok, amik egészségesek és megkönnyítik a fogyást

Zabkása reggelire? Mit vagy mit ne fogyasszunk edzés előtt vagy után? Tévhitek a diétákkal kapcsolatban, vendégünk a stúdióban Takács Hajnalka, dietetikus volt.

Hogyan mondjuk el a gyereknek, ha meghalt egy közeli hozzátartozója?

Egy közeli hozzátartozó, családtag vagy barát elvesztését egy felnőttember is traumaként éli meg. De hogyan beszéljünk a gyermekünknek a tragédiáról? Meddig lehet őket óvni a tudatlansággal és eltitkolni előlük, ha szerettük meghalt? Vendégünk Rácmolnár Lili, pszichológus volt.

Zámbó Krisztián ügyvédhez fordult a kínzásról szóló újságcikkek miatt

„Megkínozta barátnőjét Zámbó Krisztián” „Zámbó Krisztián óriási fájdalmat okozott barátnőjének” „Zámbó Krisztián megkínozta szerelmét: Zsuzsi könyörgött, hogy ne csinálja” Ilyen és ehhez hasonló felütésű cikkekkel találkozhattunk az elmúlt napokban Zámbó Krisztiánnal kapcsolatosan. Krisztián ezúttal szerette volna tisztázni a történteket!

Lavinát indított el Dombóvári István felajánlása a zenészvilágban

Az 500 főnél nagyobb események elmaradása nagyon keményen érinti a zenei szektort. Dombóvári István humoristának viszont szerencsére lesznek 500 főnél kisebb fellépései, s egy nagyon szép gesztust tett a zenekarok felé.

Papp Gergő is elérzékenyült Hajas Laciék második esküvőjén

A napokban ünnepelték 15. házassági évfordulójukat Hajas Laciék, de már több, mint 2 évtizede élnek boldog, harmonikus kapcsolatban. Bár szerettük volna, ha együtt faggathatjuk ki őket arról, hogy szerintük, mi a jó, hosszú házasság titka, de Judit sajnos nem szeret szerepelni… Lacival viszont megpróbáltunk rájönni a megfejtésre és néhány szuper tanáccsal is ellátott minket nyári hajápolás tekintetében.

Lovasiék exkluzív nulladik napot tartanak azoknak, akik nem váltják vissza a jegyüket

Múlt hét csütörtökön kiderült, hogy nem lehet 500 főnél nagyobb fesztiválokat tartani. Ez érinti Lovasi Andrást is, nem csak zenészként, hanem a Fishing on Orfű fesztivál szervezőjeként is. Szerinte jobb lett volna, ha már márciusban lefújják a teljes idei fesztiválszezont. Hogy hogyan tovább, mit tudnak tenni ők ebben a helyzetben, erről kérdeztük Andrást, aki egyenesen Orfűről jelentkezett.

Az iskolai teljesítménye is jobb lesz azoknak a gyerekeknek, akiket zenével fejlesztenek

Kisgyerekes anyukák és apukák figyelem! A zene akkor is fejleszt, ha nincs hozzá érzéke a gyereknek? Ennek járunk most utána, illetve azt is megtudjuk, hogy milyen alternatív módszerek léteznek a gyerekek zenei fejlesztésében.

Titkos esküvőjéről mesélt a Reggeliben Nyári Dia

Férjhez ment a Barátok közt csinos színésznője, Kovács-Nyári Dia! Kisfiuk, Zétény 2. születésnapján ő is beállt a Kovács teambe – ahogy ő fogalmaz. Mi pedig az esküvő részleteiről is kifaggattuk. 

Tényleg egészségtelen maszkban mozogni vagy ez egy tévhit?

Majdnem egy maratont futott maszkban egy brit orvos, hogy bebizonyítsa, semmi baja nem lesz tőle! Továbbra is népszerű az a vélekedés, miszerint a maszkviselés nem egészséges, mert az ember a saját kilélegzett szén-dioxidját szívja vissza belőlük, és ezáltal nem jut elég oxigénhez a szervezet, az agy. Az elmúlt időszakban számos cikk is született arról, hogy ez a feltételezés miért nem állja meg a helyét, de hogy erre ráerősítsen Tom Lawton angliai doki egy orvosi maszkban tette meg a 35,4 km-es futótávot. Közben végig mérte a véroxigénszintjét, ami az egészséges tartományban maradt. Ezúttal mi is elvégeztünk egy kísérletet a stúdióban, a szakmai támogatást pedig Dr. Tóth biztosította.

Van-e hatása az Instagramon terjedő kihívásnak, amibe ismert nők is bekapcsolódtak?

Ezek a fotók, amiket most látnak, ismert nők fotói, amivel kiállnak a családon belüli erőszak ellen. A kihívás pontos eredete nem teljesen tisztázott, a legtöbben egy török mozgalomhoz kötik, mely egy nemrégiben történt brutális családon belüli gyilkosságot követően indult útjára, mivel sajnos a nőkkel szembeni erőszak hosszú ideje fennálló probléma Törökországban (is). A gesztus szép, de célravezető is? Mit tehetünk emellett, vagy ezen kívül a családon belüli erőszak visszaszorításáért?

Megugrott az emberölések száma, de mi ennek az oka?

2020-ban jelentősen megnőtt az emberölések száma Magyarországon. Budapesten csak májusban 7 embert öltek meg, országos viszonylatban 5 hónap alatt 56 embert, ami a korábbi adatokhoz képest kiugróan magas, derült ki a Qubit adatigénylésének eredményeként. Hogy milyen okok állhatnak ennek hátterében, azt Bolyky Orsolyától, az Országos Kriminológiai Intézet tudományos főmunkatársától tudtuk meg.

Peller Mariannt könnyekig hatotta műsorvezető-társainak meglepetése

Nem is akármilyen napra ébredtünk, hiszen imádott kollégánk, Peller Mariann ma ünnepli születésnapját!

Mit tehetünk a szülői szorongások ellen?

El kell fogadnunk a tökéletlenséget – a saját szülői tökéletlenségünket és a gyerekünk tökéletlenségét. Egy olyan világban, ahol pont a tökéletességre törekszünk ,ott ez nem apró kihívás.

Énekesnőnek készül Bodrogi Gyula unokája, Enikő

Énekesnőnek készül Bodrogi Gyula 16 éves unokája. Hogy Enikő valódi tehetség, annak ékes bizonyítéka, hogy hangjával mély érzelmeket váltott ki nagypapájából a színpadon.

27 év után most először nem lesz Sziget és veszélybe kerültek az éttermek is

27 év után elmarad a Sziget Fesztivál. Gerendai Károly alapítónak azonban a többi vállalkozásáért is aggódnia kell. Hiszen nemcsak a zeneiparra van nagy hatással a járvány, hanem az éttermekre is. 

Hamar, de drasztikusan született meg Tokár Tomiék kisfia, Andris

Mindenki életében a legnagyobb boldogságot és változást egy baba érkezése hozza. Tokár Tomi és felesége, Dorka élete már csak Andris körül forog, aki egy hónapja boldogítja őket.

Tovább velünk lehet a házi kedvencünk, ha ivartalanítjuk!

Sokan nem tudják, hogy pontosan mikor kell a kedvencüket ivartalanítani és azt sem, hogy ennek milyen jótékony hatásai vannak. Dr Sótonyi Katalin, szakállatorvos tisztázta a tévhiteket.

Young G a Reggeli élő adásában üzent a családjának, hogy békülni szeretne

Az elmúlt időszakban már csak gyógyszerek segítségével tudott végignyomni egy fellépést és azt is csak nehezen. A rapper számára évek óta egyre nagyobb nehézséget jelent a mozgás és annak ellenére, hogy tucatnyi orvosnál járt már, fogalma sincs, hogy mi lehet a probléma forrása. 

Döbbenetesen sok fiatal felnőtt él még mindig a szüleivel

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) népszámlálási adatai szerint 1990-ben a 25 és 29 éves magyarok még csak 18%-a, 2011-ben pedig már 43%-a lakott otthon. Ha a fiatal felnőtteket, a 20 és 24 év közöttieket nézzük, akkor az adat még kiugróbb: a legutóbbi népszámlálás szerint 71%-uk a szülői ház lakója.

Tóth Szabi unja már a focimeccs kontra koncert vitát

Tényleg nem lehet most könnyű a zeneiparban dolgozóknak, a mai Reggeliben a Sugarloaf zenekar alapítója, Tóth Szabi mondta el a véleményét a mostani helyzetről és arról, mit gondol a koncertek korlátozásáról.

Újra emelkednek az ingatlanárak


szerző:
2020.07.20. 07:49
Újra emelkednek az ingatlanárak

Az ingatlanpiacra számos tényező hatással van, ami egy pillanat alatt felülírhatja a jóslatokat. Most éppen újra emelkednek az ingatlanárak, de hogy mire lehet a közeljövőben számítani, abban segítségünkre Balogh László, gazdasági szakértő segített nekünk.

Így használjuk a telefonunkat külföldön!

Az elmúlt időszakban egy kicsit talán fellélegezhetünk és már újra elmerészkedtünk külföldre. Viszont érdemes tudni, hogy ha külföldön vagyunk, akkor hogy és mennyit használjuk a telefonunkat?

KLIPPREMIER! A Hooligans elhozta nekünk az Evolúciót

A Hooligans egy igazi zuzós rockdallal tért vissza a koronavírus utáni kényszerpihenőből. Az Evolúció című dalhoz ráadásul egy igazán menő klip is készült, amit csak itt most a Reggeliben láthatnak először!

Hajdu Steve lefogyott és közelebb került a feleségéhez a karantén alatt

Hajdu Stevenek egyre több barátja mondja, mikor találkozik vele, hogy de le vagy fogyva. A színész csak azt bánja, mikor ducibb volt, akkor nem mondta neki senki, hogy de megvagy hízva Steve!

Mennyire veszélyes messengeren erotikus képeket küldeni?

2018-ban készült ez az első nagy Facebook körkép, most két év múlva egy világjárvánnyal remélhetőleg a hátunk mögött, megnézzük mennyit változott a legnépszerűbb közösségi médiafelület felhasználása.

A magyarok jobban bíznak az új fejlesztésű gyógyszerekben és a védőoltásban

Egy új hazai kutatás szerint a koronavírus hatására a többség jobban bízik az új fejlesztésű gyógyszerekben. Az Innovatív Gyógyszergyártók Egyesületének országos felmérése szerint a magyarok többsége a járvány hatására fontosabbnak gondolja a védőoltásokat és az új fejlesztésű gyógyszereket, valamint a gyógyszeripari innovációt. Ez persze nem meglepő, hiszen tudjuk: a modern gyógyszerek alapjaiban változtatták meg életünket, ezeknek a készítményeknek köszönhetően korábban elképzelhetetlen mértékben nőtt az életminőség és a várható életkor. Vendégünk az AIPM igazgatója, Dr. Holchacker Pétert kérdezzük a részletekről.

A Roma Soul zenésze, Balogh László felkarolt egy fiatal focista tehetséget

Következő vendégünk álma, hogy profi focista legyen, de hiába lett gólkirály és edzett mindenkinél keményebben, ez az álom majdnem szertefoszlott. Ha nem jött volna egy jó barát és a közösségi média ereje, lehet, hogy sose hallunk Jokéról!

Szabó Simon kaszkadőrmutatványt is bevállalt a Pesti balhé miatt

Új magyar film kerül hamarosan a mozikba, a Pesti balhé, ami tele van akcióval. Simon pedig ki akarta venni a részét abból, hogy ezek a jelenetek is a lehető leghitelesebbre sikerüljenek.

Németh Kristóf a Reggeliben árulta el, hogy még egy babát terveznek

A színész és családja nemrég ért haza Horvátországból, ma már nem biztos, hogy elindulnának. Leventének, a kisebbik fiának ez volt az első találkozása a tengerrel. De nemcsak a nyaralásról esett szó a stúdióban...

„Ez magyar film?” – Szabó Zsófi ledöbbent a Pesti balhé előzetesén

Eszement rablás magyar módra, már július 30-án a mozikba kerül a Pesti balhé a nyár első nagy játékfilmje, méghozzá parádés színészekkel.

Sikeres lett a magyarok által kifejlesztett koronavírus elleni szer

A magyar kutatók által kifejlesztett fehérjealapú gyógyszer minden eddig itthon vizsgált készítménynél hatékonyabban gátolja az új típusú koronavírus fertőzőképességét. Az ígéretes felfedezésről Kacskovics Imrével, az ELTE Immunológiai Tanszékvezetőjével beszélgettünk.

A függőség egy életre szól, de mit tehetünk a visszaesés ellen?

A napokban lehetett olvasni a hírt, hogy az év végéig szünetet tart a Quimby együttes, mivel Kiss Tibi frontember úgy döntött, hogy pihenésre van szüksége, ezért terápiás céllal visszavonul. Ennek apropóján beszélgettünk a visszaesés veszélyeiről Dudits Dénessel.

Hamarosan kinyitja kapuit a Játékszín

Charlie Chaplin filmadaptációval, a Nagyvárosi fényekkel nyitja majd az őszi szezont a Játékszín. De már július 13-tól elindulnak az elmaradt pótelőadások. A kettétört évadban három bemutatót és 256 előadást láthatnak majd a nézők.

Mit tehetünk a bezártságban ránk telepedő unalom ellen?

Nagy Sanyi is csatlakozott a reggeliző asztalunkhoz! Sokunk emlékszik rá, hogy tinédzser korunkban beszélgettünk a barátainkkal, hogy „jajj nem csinálunk valamit én úgy unatkozom” – aztán valahogy egyre kevésbé lett időnk unatkozni és szinte már el is felejtettük, milyen érzés az.

Hogyan tudta Epstein évtizedekig működtetni kiskorú lányokat kiárusító hálózatát?

Egy milliárdos vállalkozó, aki gyakorlatilag a kiskorúak testéből épített piramisjátékot. Jeffrey Epstein fiatal lányokat kényszerített szexre és nagyhatalmú barátainak is kiközvetítette őket. Letartóztatása után egy rejtélyes öngyilkosság következett. A napokban elfogták egykori barátnőjét, bűntársát és talán megvan az esély arra, hogy végére járjanak ennek a gyomorforgató bűnténysorozatnak.

Ez már a második hulláma a koronavírusnak vagy az első erősödött fel?

Most összeszedtünk jó pár olyan kérdést az elmúlt egy hétből, ami foglalkoztatja az embereket a koronavírussal kapcsolatban és ki mástól, mint Ferenci Tamás biostatisztikustól, kedvenc szakértőnktől próbálunk válaszokat kapni!

Peller Anna és Mariann őszintén mesélt a bezártság lelki megpróbáltatásairól

A Reggeli két műsorvezetője videoüzenetet készített arról, miben változtak a karanténhelyzet hatására?

Hajas Laci bezárta a fodrászatot a vírus miatt, de az orvosokat megszépítette

Következő vendégünk Hajas László mesterfodrász, aki a karantén után elindította a Szépítsd a dokit! kezdeményezést, amihez egy Facebook csoport is kapcsolódott. Sőt, a jótékonysági akciónak Európában is lettek követői.

Így varázsolj tengerpartot az otthonodba!

Idén sokaknak elmarad a nyaralás, de miért ne lehetne az otthonunkból egy tengerparti szállást varázsolni? Így gondolták a Praktikernél is és új nyári kollekcióval jelentkeztek, amely a tengerek hangulatát hozza el az otthonokba.

Csonka András hitt benne, hogy nagy változáson esik át a társadalom, de tévedett

A színész nagyon jól érezte magát otthon és rengeteg videót gyártott, amiben ő maga alakult át különböző karakterekké. A közösségi médiában népszerűvé vált és azt gondolta, az emberek megváltoznak a karantén hatására.

Szabó Zsófi élő adásban sírta el magát a dühtől a Kaleta-ügy miatt

Szerda este a Fókuszban láthattunk egy riportot, amiben a gyermekpornográfia miatt bíróság elé került Kaleta Gábor ügyvédje, Mester Csaba mondta el véleményét az ügyről. Zsófi egy hete nem tud aludni amiatt, ami történt és képtelen volt uralkodni az érzelmein.

Vége lehet a turizmus egyik fontos bevételi forrásának, az Airbnb-nek?

Sokaknak a brit bulituristák jutnak eszükbe, ha meghallják az Airbnb szót – tévesen! Hiszen családok és fapados utazók szép számmal vesznek ki akár hosszabb időre is magánszállásokat. Most napirenden van a lakáskiadási piac újra szabályozása, amelynek a tétje, hogy vajon továbbra is vonzó marad-e a turistáknak Budapest?

Óriási áttörés lehet a koronavírus elleni küzdelemben egy gyógyszerkutatási felfedezés

Valószínűleg nem tévedés azt mondani, hogy 15 éve nem volt akkora áttörés a gyógyszerkutatásban Magyarországon, mint most! Fekete Andrea és Lendület-kutatócsoportja a Semmelweis Egyetemen felfedezték, hogy a szigma-1 receptor gátolja a szervezeten belüli hegesedési folyamatokat, ami a koronavírus tüneteinek kezelésében hatalmas előrelépés lehet.

Mi vonz egy fiatal nőt a trolibusz-vezetésben? Hajsó Fanni elárulja

Sokan utaznak trolival, viszont lehet nem mindenki nézi meg, ki is ül a volánnál? Hajsó Fanni még nincs 25 éves, a BME-n tanul mesterszakon és közben trolivezetőként is dolgozik. Ismerjük meg Fannit, akit többen elsőre inkább kozmetikusnak néznek, mint trolibuszvezetőnek.

Megoldások tablet helyett: íme néhány unaloműző trükk gyerekeknek!

Sokan úgy vagyunk, hogy ha le akarjuk foglalni a gyereket, akkor csak egyszerűbb a kezébe nyomni a tabletet – viszont lehet nem ez a legjobb módszer. Milyen olyan játékok lehetnek, amikkel le tudjuk kötni a gyerekeket?

Vidd haza Lady-t!


szerző:
2020.07.02. 08:54
Vidd haza  Lady-t!

Lady egy 9 éves németjuhász nőstény kutya, aki elvesztette gazdáját. Jelentkezni az info@vigyelhaza.hu e-mail címen lehet érte.

Trokán Annáék még pont jókor költöztek kertes házba

Trokán Annáék talán a legjobbkor költöztek kertes házba, még pont a vírus kirobbanása előtt, így igazán idillien tölthették az elmúlt három hónapot, bár Anna azért bezsúfolt egy bemutatót is közé.

Hogy kerültek gyógyszermaradványok a Dunába?

Egy közelmúltban elvégzett elemzés során a Duna fővárosi szakaszán számos gyógyszerhatóanyagot mutattak ki, ezek közül volt olyan, ami az ivóvízben is jelen van. De, hogy ez mennyire veszélyes és egyedi eset, erről Szalai Zoltánnal, a Csillagászati és Földtudományi Kutatóközpont Földtudományi Intézetének kutatócsoport vezetőjével beszélgettünk.

Miért van az, hogy még a jó lányok is elgyengülnek a rosszfiúktól?

Valljuk be, a rosszfiúknak van egyfajta különleges vonzerejük, és a kedves, rendes pasik olykor háttérbe szorulnak miattuk. Annak ellenére, hogy nem éppen romantikus lelkek, nem udvarolnak túl sokat, és viselkedésük sokszor igencsak megkérdőjelezhető, a nők mégsem tudnak ellenállni nekik. De mi lehet az oka? Ennek próbálunk most utánajárni pár rosszfiúval és Hevesi Krisztával!

Majkával közösen készített dallal rukkolt elő a New Level Empire

Zolát minden korosztály ismeri, 2006-tól minden tini odavolt érte, mikor feltűnt a VIVA tévén, a New Level Empire zenekarral már inkább a harmincas hölgyek csápolnak a koncertjeiken. És most itt van a legújabb macsós nyári slágerük, az Újra úton.

Kabát Peti nem akarta, hogy Róka Adrinak új feneke legyen

Végre újra vannak focimeccsek közönség előtt, így Kabát Peti visszatérhetett a munkához, amit imád. De nemcsak a sportról kérdeztük, hanem szerelme frissen szépített hátsójáról is.

Czutor Zoliék nagyon melléfogtak a nyaralással

Az előző hetek időjárása nem volt kegyes senkihez, Czutor Zoliékhoz sem, akik tíz napos szokásos pihenésüket töltötték Békésszentandráson, de a pihenés helyett szinte az életükért küzdöttek! Emellett természetesen beszélgettünk Zolival az elmúlt három hónap tanulságairól és arról is, hogy hogyan szoktassuk a gyereket házimunkára!

Tényleg beperelhet felnőttként a gyerekünk, amiért kiposztoltuk a képeit?

Mutassuk, vagy ne mutassuk a gyereket? Mivel ártunk, ha posztolunk róla és már nagyon korán megismeri a nyilvánosság, vagy azzal, ha teljesen kizárjuk egy olyan felületről, ahol az életünket, a mindennapjainkat mutatjuk meg? Sőt, ha tovább megyünk, mi a helyzet mind a hagyományos értelemben vett reklámokkal, amikben gyerekek szerepelnek, mind azzal, ha a sztárok és influenszerek reklámposztjaiban szerepelnek a gyermekeik? Ezt a témát boncolgattuk Dr. Barcsi Katalin internetjogásszal kiegészülve.

Sena Dagadunak kellemesen telt a karantén, de már tele van tervekkel

Kivel mással ünnepelhetnénk a nemzetközi reggae napot, mint a műfaj egyik hazai királynőjével, Sena Dagaduval, az Irie Maffia énekesnőjével? Akit a reggae iránti vonzalmán kívül arról is kifaggattunk, hogy zenészként és immár kétgyermekes anyukaként egy kisbabával milyen hatással volt az életére ez a teljesen felfordult világ.

Menthető-e még az a kapcsolat, ami a karantén alatt társas magányban telt el?

Az elmúlt hónapok eseményei a legtöbbünk életére hatással voltak. Sokan elveszítették a munkájukat, az anyagi biztonságukat, bedőlt a vállalkozásuk, a válások és a szakítások száma is megsokszorozódott, aggódtunk a
családtagjainkért, bizonytalanságban éltünk… Tehát van mit megemésztenünk, lezárnunk, elengednünk. Hogyan lehet mindezekből felállni lelkileg, önmagunkat motiválni és újrakezdeni – ebben segített most nekünk Dr.
Almási Kitti, pszichológus.

Elképesztő kalandok: 13 ezer km-t tekert, a pakisztáni börtönt is megjárta Zichó Viktor

13.000 kilométer 11 és fél hónapon át, méghozzá fekvőbiciklin! Egy fiatal utazó Dardzsilingig, Kőrösi Csoma Sándor sírjáig kerekezett. Nem volt veszélytelen az utazás, hiszen egy hónapot töltött egy pakisztáni börtönben, 9 hetet karanténban egy indiai kórházban, meglopták, megdobálták sárgolyóval, végül pedig inkognitóban tudta csak befejezni az útját.

Ilyen fürdőruhában leszünk a legtrendibbek 2020 nyarán

Végre itt a nyár és ezzel együtt a strand és fürdőruhaszezon. Most azoknak szeretnénk segítséget nyújtani, akik még nem választottak a szezonra fürdőruhát! Ragány Angéla profi szín és stílustanácsadó volt a segítségünkre.

Danics Dóra Fonogram-díjas lett a Cimbalilanddel, de elmaradt a díjátadó

2013-ban ő volt az X-Faktor első női győztese! Nemrég pedig Fonogram-díjat nyert a Cimbalibanddel, amit nagy bánatára a járványhelyzet miatt nem tudtak átvenni. 

Szabó Zsófi élő adásban lépcsőzött fel egy Eiffel-toronynyi magasságig

Az Eiffel-torony a koronavírus-járvány miatt három hónapig zárva volt – ilyenre egyébként a második világháború óta nem volt példa. Mostantól viszont újra látogatható a világ egyik leghíresebb nevezetessége, viszont továbbra is érvényben van néhány járványügyi intézkedés: nem működnek a liftek, maszkban lehet felsétálni rá. A 2. emeletéig 1665 lépcső vezet fel (324 méteres magasságba), úgyhogy Zsófi most kipróbálja, hogy mégis mennyire kellemes tevékenység egy maszkban, a nyári melegben megmászni ezt a gyönyörű, gigantikus épületet.

Jó ötleteket karol fel és mentorál a Kék bolygó startup

Egy innovatív, fenntartható fejlődést támogató start up-ot mutattunk be a Reggeliben, ugyanis indul egy ingyenes online workshop számukra.

Pszichológusok foglalkoztak a szakápolókkal a járványhelyzet alatt

Idén talán még különlegesebb ünnep a mai Semmelweis-nap, azaz a magyar egészségügy napja. Mi ezt Baji Anikó, sürgősségi szakápolóval ünnepeltük, aki egy triage (triázs) naplója címmel blogot is vezetett arról, hogy hogyan élte meg a frontvonalban a járványhelyzetet.

Újra apa lesz Véber István


szerző:
2020.06.24. 09:45
Újra apa lesz Véber István

Rossz hír annak, aki imádja a kánikulát, de jó hír annak, aki rosszul viseli a hőséget: idén nyáron az előrejelzések szerint alig lesz olyan nap, amikor 30 foknál is melegebbet mérünk majd! A furcsa nyári időjárásról Véber Istvánt az RTL Klub meteorológusát faggattuk, aki mást is elárult nekünk, nemcsak az időjárási előrejelzést!

Így érdemes sminkelni, ha maszkot kell viselnünk

A járványhelyzet ugyan enyhült, a maszkviselés azonban még mindig sok helyen kötelező, így az elkövetkezendő időben sminkrutinunkat is némileg ehhez kell igazítanunk. Hogy hogyan tegyük mindezt, Pohorelli Bettina, profi sminkes árulta el nekünk!

Radics Gigi babát vár és azt is elárulta, milyen nemű és mi lesz a neve

Radics Gigi már a várandóssága felénél jár. Párjával, Mikus Áron szobrásszal már születendő gyermekük nevét is kitalálták. A sugárzóan boldog kismama volt a vendégünk.

Több hónapnyi trópusi karantén után végre hazatért a korallmentésről Vincze Orsi

Korallmentésre indult önkéntes aktivistaként, majd a járványhelyzet miatt egész tavaszra a trópusi szigeten ragadt. Vincze Orsi önkéntest közel egy hónapja, még a hazaindulása előtt élőben kapcsoltuk a mianmari szigetről. Végül egyhetes bonyodalmakkal teli utazás árán sikeresen megérkezett Budapestre és már a 2 hetes házi karanténját is letöltötte. Úgyhogy Orsi már itt is van velünk a stúdióban és végre elmeséli nekünk, hogy miért is vágyik haza valaki egy „paradicsomi” szigetről, hogy mi volt a feladata kint önkéntesként és mi minden nehezítette a hazajutását.

Nemzetközi divatmárkáknak dolgozik modellként Keveházi Krisztina lánya

Ma reggel egy anya-lánya páros foglalja el a konyhánkat és készítenek majd nekünk egy szuper édességet, méghozzá Keveházi Krisztina balettművész és nagylánya, Jázmin.

Rubint Réka keményen megdolgoztatta Szabó Zsófit

Ma reggel itt volt velünk az energiabomba, Rubint Réka, aki mindannyiunkat átmozgatott ma reggel, de legfőképp Szabó Zsófit.

A szünet kérése egy kapcsolatban a szakítás előszobája?

A legfrissebb hírek szerint újra együtt lehet Bradley Cooper és Irina Shayk. A hollywoodi sztárpár a Csillag születik című film forgatása idején eltávolodott egymástól, a pletyka szerint ennek Lady Gaga lehetett az oka. A karantén viszont egy ismerősük szerint igazán jót tett nekik. Kislányuk, Lea érdekében egyébként is jó viszonyt szerettek volna ápolni a jövőben egymással, a karantént is miatta töltötték együtt, s ezalatt ismét előtörtek az érzelmek. Jót tehet egy kis szünet a párkapcsolatoknak? A karantén, az összezártság után a beadott válókeresetek száma is megemelkedett a világban, egy kis átgondolási szünet célravezető lehet a válások előtt is?

KLIPPREMIER! Pajor Tamás bemutatta termékeny időszakának első gyöngyszemét

Szózene, dalliteráció, dalszövegbe öltött kortárs költészet. Pajor Tamás szerint ezekkel a kifejezésekkel lehet leginkább leírni a művészetét. Az elmúlt időszaka a befelé fordulásról szólt, de emellett a dalírásra is jutott idő, íme a legújabb klipje a Zenergia.

Mi lesz az Erasmus-ösztöndíjakkal a koronavírus után?

Az egyetemek bezárásával és az utazási korlátozások bevezetésével veszélybe kerültek az olyan nemzetközi oktatási programok is, mint pl. az Erasmus+. Hogy milyen megoldások születtek az Európai Unióban a rendkívüli helyzet kezelésére és mi lesz az őszi ösztöndíjakkal, erről beszélgettünk Bokodi Szabolccsal, a Tempus Közalapítvány felsőoktatási vezetőjével, illetve hamarosan kapcsolunk egy Spanyolországban tartózkodó Erasmus+-os hallgatót is, aki pedig az elmúlt időszak tapasztalatait osztja majd meg velünk.

Gerard Butler edzője volt Amerikában Noszály Sándor

10 évet élt Amerikában, a legnagyobb sztárokkal bulizott és személyi trénerük volt, most pedig végleg hazaköltözött. Élményeiről mesélt nekünk Noszály Sándor.

30 éves, eddig sosem látott felvételt hozott a Reggelibe Csonka Bandi és Náray Erika

Előkerült egy 30 éves felvétel, amin az látszik, ahogy átveszik a diplomájukat. Ez viszont felkavarta az állóvizet és előtörtek az emlékek. Közös élményeikről meséltek Náray Erika és Csonka András.

Szabados Ági saját könyvkiadóra vágyik, meg is tette az első lépést

Szabados Ági a híradó műsorvezetője, de ugyanolyan szenvedéllyel mesél a könyvekről vagy az egészséges életmódról is. 

Túlzásba vitt plasztikák: honnantól számít torznak az énkép?

Egyre több nő már rutinból jár a klinikákra, hogy változtasson az arcán egy kis korrekcióval, felöltéssel, egyéb beavatkozással. Nagyon sokan nem hallgatnak a szakemberre, pedig a túlzott korrekcióktól teljesen megváltozhat az arcunk karaktere. 

Szabó Patrícia szerint nem kell jó anyának lenni

Életünk bármelyik szakaszában vállalunk gyereket, a dilemma mindig ott van, vajon elég jó anyák vagyunk? Szabó Patríciának megvan a nagyon határozott véleménye a témáról.

Egy szemüveg segíthet a koronavírus elleni védekezésben?

Hogyan lehetne hatékonyabb a járvány elleni védekezés az informatika segítségével? Az EUvsVirus Hackathon döntőn Európa legjobb fejlesztő csapatai versenyeztek, Health and Life kategóriában a Team Divison szuper szemüvege hozta el a győzelmet.

Prokopp Dóra nem mindennapi megoldásokat tár fel előttünk a problémáinkra

Volt szupermodell, orvosi diplomát szerzett, sikeres műsorvezető lett, saját tévécsatornát alapított és nem mellesleg 4 gyerek édesanyja. Most 50-en túl azonban új fordulatot vett az élete, a gyerekei kirepültek és a tudatos életvezetéssel kapcsolatban tart tanfolyamokat egy különleges módszer segítségével.

Reklámszerződést kapott a Magenta Mobilvideó Fesztivál győztese

Június 17-én volt a MagentaFilm Magyar Mobilvideó Fesztivál díjátadója, ami a Magyar Telekom támogatásával valósult. Megmutatunk egy részletet a győztes alkotásból.

Mentalista lesz Ungár Anikóból?


szerző:
2020.06.22. 07:57
Mentalista lesz Ungár Anikóból?

Tinédzser korában volt az első fellépése, kicsivel később pedig már az egész világot ejtette ámulatba bűvésztrükkjeivel. Most viszont már tanítja a tudását és azt is fontolgatja, hogy esetleg a mentalista területre téved. Erről mesélt Ungár Anikó.

Miben lesz más a koronavírus második hulláma?

A koronavírus-járvány szinte az egész világot új kihívások elé állította. Hónapokig sokaknak otthonunkba zárva kellett élniük és a járvány okozta gazdasági károkról nem is beszélve. De mi történik majd velünk a vírus után? Hogyan viselkedünk majd a 2. hullám idején, vajon akkor is fegyelmezettek maradunk? Ebben volt segítségünkre dr. Prehoda Anna, szociológus.

Edzőterem van a testünkben, avagy ezért válaszd a saját testsúlyos edzést

Annak érdekében, hogy hibátlanul és hatékonyan tudjuk akár otthon is csinálni a saját testsúlyos edzést, Mádai Emese funkcionális edző volt a segítségünkre.

Reggeli 2020-06-08


szerző:
2020.06.08. 06:00
Lesz-e még egy gyereke Sánta Lacinak és Juliskának?

Nem egyszerű összeszervezni a gyerekfelügyeletet a művészházaspárnak, vajon tudnának még egy babát vállalni?

Kétkezi munkát vállalt a diplomás DJ Revolution

Ha lehet mondani, akkor kettészakadt a művészvilág. Van, aki a kényszerszabadságát tölti, mivel nincsennek színházi előadások, sem koncertek, van aki viszont nem akarja a megtakarításait felélni, és ha kell, kétkezi munkát is vállal.
 

Toplista: Dallos Bogi legnagyobb koncertélményeiről mesélt a Reggeliben

Ma este ismét Toplista az RTL Klubon, ráadásul most a legendás Magyarországi koncerteket rangsorolják! Itt volt Dallos Bogi, aki elmeséli számára, mi volt a legemlékezetesebb koncertélmény, valamint hogy anyukája hogyan és miért maradt le a legendás 1986-os Queen Népstadionban tartott koncertjéről.

Rácz Gergő nagy kockázatot vállalt, de megérte: 19 hete első a Mostantól

Rácz Gergő és Orsovai Reni duettje a Mostantól című dal 19. hete vezeti a Magyar Rádiós Top 40 slágerlistát, amire korábban még nem volt példa. Rúzsa Magdolna Jel című dala korábban 17 héten keresztül volt első helyezett Magyar Rádiós Top 40-en. Gergőék ezt szárnyalták most túl.

Kutyanevelési jótanácsok kezdőknek

Beszéltünk már mi is itt a Reggeliben arról, hogy mennyien fogadtak örökbe, vagy vásároltak kutyust az elmúlt időszakban. Viszont, hogy a kezdeti cuki szőrmókból ne legyen pár hónap leforgása alatt egy mindent szétszedő rosszcsont, bizony jó tisztázni pár nevelési jótanácsot.

Bajnokok mutatták meg a Reggeli stúdiójában, hogyan kell ugrókötelezni

A ugrálókötelezés egyre népszerűbb, sőt, egyes kutatások szerint jobban fogyaszt, mint a futás, és nem kell hozzá sok hely, tehát mindenki tudja űzni! A világbajnok, és a Cirque du Soleilt is megjárt Bánhegyi Adrienn és Bánhegyi Kata tartott nálunk bemutatót!

Vajon mennyire volt eredményes a távoktatás?

Vendégünk Koren Balázs matematika tanár volt, akivel megpróbáljuk kiértékelni az elmúlt bő két hónapot, amit a gyerekek távoktatásban töltöttek.

Párterápiaként élte meg a karantént a Sánta-házaspár

A vírushelyzet előtt ritkán fordult elő, hogy a Sánta-család mindhárom tagja együtt van, hiszen a munkájuk miatt vagy Laci vagy Juliska vigyázott Lacikára, de nem nagyon volt olyan, hogy mindkét szülő otthon van.

Mi lesz a válság idején a kényelemben felnőtt Z generációval?

Sokszor hallani, hogy régen minden más volt – ez igaz a munkára és főleg az embereknek a munkához való viszonyához – de mi a helyzet a Z generációval? Vajon fel vannak készülve a most következő gazdaságilag nem túl rózsás időszakra?

Megkérik Dér Heni kezét?

Az énekesnő érez valamit a levegőben… Vajon elérkezik a lánykérés pillanata? Vasárnap 18:50-kor kiderül! Maradj haza magadnak! sorozatfinálé!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való