KERESÉS search-close

Szalay Bence

75 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Szalay Bence"

Vivi szerelmi háromszögbe keveredik

Úgy tűnik, hogy a legidősebb lány és újdonsült főnöke, Kornél között több is lehet puszta munkakapcsolatnál. De mi a helyzet Tomival?

Apatigris szombat esténként 20 órakor az RTL Klubon!

Járai Mátéék sokszor meglepődnek a szélsőséges kommenteken

Járai Mátétól talán azt kérdezik meg a legtöbben, hogy mi volt az a dal, amit Kírának énekelt az egyik játék során a jeges esőben. Szalay Bencéék pedig nagyon bánják, hogy elrontották az autós játékot, ezért ők távoztak először a Villából. A Nyerő Párosokat legemlékezetesebb pillanataikról kérdeztük!

A kiesett sztárpárok leadták voksaikat

Dér Heniék vagy Rácz Jenőék? A párosok nehéz döntés előtt álltak, hogy a szívükre vagy az eszükre hallgassanak.

Scherer Péter élő adásban viccelte meg Szalay Bencét!

Péter egy humoros beszólással üdvözölte Bencét, ami igazából az Apatigrisben alakított karakternek szólt, amit október 17-én láthatnak majd a nézők az RTL Klub műsorán.

Élet a Nyerő Páros után:

A Nyerő Páros első kieső párja, Szalay Bence és Czanka Mercédesz szerint nagyon jót tett a kapcsolatuknak a játék, és nagyon sajnálják, hogy már nem lehetnek részesei a versenynek. Hogy miért éreznek így, azt elárulták a Reggeli nézőinek.

Ez a titok lepte meg leginkább a Nyerő Páros első kieső párját, Szalay Bencét és Czanka Mercédeszt

Dübörög a Nyerő Páros új évada, már az első héten óriási titkokra derült fény és elképesztő pillanatokat élhettünk át a pároknak köszönhetően. A szimpátia szavazáson a párok döntöttek, a kevesebb voks Szalay Bencére és párjára, Mercire érkezett, így ők a verseny első kiesői.

Így élte meg a Nyerő Párosban töltött három napot Szalay Bence és szerelme

Amilyen villámgyorsan mászott falra Szalay Bence barátnője az első nap, olyan lassan navigálta az anyósülésről bekötött szemű szerelmét. A színész hiába oldott már meg hajmeresztő helyzeteket például A Viszkis című filmben, vagy a Mellékhatás című sorozatban, a Nyerő Párosban vakon nem tudta kivezetni magukat a slamasztikából.

Dér Heniék vs. Szalay Bencéék: egy párosnak ma el kellett hagynia a Villát!

A két leggyengébben teljesítő páros tűkön ült az izgalomtól, hiszen elérkezett az első Kiszavazás estéje…

Kabát Peti segítette ki a csigalassúságú Szalay Bencééket

A színész és párja csúnyán lemaradtak a többiek mögött, ráadásul a Játékmester segítségére is hatalmas szükségük volt…

Szalay Bence meglepő dolgot árult el Merciről a kiesésük után

Amellett, hogy új barátot szereztek a Nyerő Páros villájában, valami mással is gazdagodott Bence és Merci kapcsolata...

Kőkemény feladattal indult a Nyerő Páros legújabb évada!

Már az első nap sem kímélték a Nyerő Páros játékosait és egyből egy nehéz fizikai feladattal, falmászással indították a lányok az idei évadot. Az új szériában több olyan szereplővel is találkozhatnak a nézők, akik életébe eddig kevésbé láttunk bele. A Mellékhatás színésze, a Viszkist is alakító Szalay Bence mellett Zámbó Krisztiánék okozták a legnagyobb meglepetést, és persze az első kőkemény feladat, amiben többen is elvéreztek.

Fény derül a párok legféltettebb titkaira

A váratlan levél érkezésétől mindenkinek leesett az álla, hiszen a játékosoknak vallomást kellett tenniük kapcsolatuk rejtelmeiről...

„Furcsábbak lehetünk, mint az átlag…”

Szalay Bence és párja, Merci nem igazán törődnek a különcségükkel, hiszen szerintük remekül el tudják egymást szórakoztatni. Hamarosan pedig a nézőket is!

Villámkérdés: Szalay Bence és Czanka Mercédesz

Vajon mennyire passzol egymáshoz a Mellékhatás színésze és szerelme? Most ez is kiderült! Nyerő Páros szeptember 21-től az RTL Klubon!

Nyerő Párosok, ahol a férfiak sokáig küzdöttek szerelmük kegyeiért

Czutor Zoltán és Szalay Bence igazi hősszerelmes férfiak, akik olyan nőt szemeltek ki maguknak, akiknek halvány lila gőzük nem volt akkor még arról, kik is ők. Hosszú hónapok teltek el, mire a hölgyek szíve megenyhült. A két párosban közös az is, hogy mindannyian a hamarosan induló Nyerő Párosban bizonyíthatják, hogy az évek alatt sikerült megismerniük egymást és szerelmük minden akadályt legyőz.

SZALAY BENCE ÉS CZANKA MERCÉDESZ: „Hangosak vagyunk és szórakoztatóak”

Czanka Mercédesz és Szalay Bence 3 évvel ezelőtt találkozott a Sziget Fesztiválon. Az ismeretségnek akkor nem lett folytatása, de a színész bemutatkozása emlékezetesre sikerült. Majd egy év múlva hívta randira Bence Mercédeszt. Igazán nyerő párosnak tartják magukat, és ezerrel készülnek a versenyre, ezért sokat gyakorolnak.

Szalay Bence rózsaszín ködben látja a világot

Ki az ész és ki a szív a Nyerő Páros szerelmesei között? Most ez is kiderült! Nyerő Páros szeptember 21-től az RTL Klubon!

Eddig soha nem látott harc veszi kezdetét a Nyerő Páros trófeáért

Szeptember 21-én újra megkezdődik a harc a Nyerő Páros trófeáért. Idén 8 pár teszi próbára szerelmét. Sebestyén Balázs szerint az idei párok harca minden korábbinál durvább lesz. Bemutatjuk Puskás Peti és Dallos Bogi ellenfeleit.
Balázs és Peti ide kattintva még többet árul el az új feladatokról.

Szeptember 21-én megkezdődik a harc a Nyerő Páros trófeáért!

Vadonatúj, még brutálisabb feladatok, hol vicces, hol éppen könnyes pillanatok. Sebestyén Balázs és mindenre elszánt segédje, Kabát Peti nem kíméli a párokat a Nyerő Páros idei évadában. Szeptember 21-től próbára teszik a szerelmüket!

Pikáns szexjelenet Szalay Bencével vol. 2

Újabb pajzán jelenetnek lehettetek szemtanúi… Mellékhatás minden szombaton 21:00-kor az RTL Klubon!

Itt az 5. rész pikáns jelenete Szalay Bencével!

A sorozat újabb pikáns képsorokkal lepte meg a nézőket. Mellékhatás minden szombaton 21:00-kor az RTL Klubon! 

Sztarenki Dóra teljesen eggyé vált Panácz Anna karakterével

Azt mondják a színészek, hogy akkor lehet a leges legjobban alakítani egy szerepet, ha teljesen azonosulni tudnak a karakterükkel. A Mellékhatás című sorozatban úgy tűnik, hogy ez maximálisan sikerült mindenkinek, bár ennek például Sztarenki Dóra nem annyira örül – legalábbis magával kapcsolatban. Na de vajon miért?

SZALAY BENCE: A Mátrában zártam el magam karatén idejére

Bencét a Mátrában csíptük el, jelenleg a természetben töltődik a kényszerpihenő alatt.

Mellékhatás: mit gondol a béranyaságról Tenki Réka?

Hogyan lehet igazán hitelesen eljátszani egy olyan szerepet, aminek nagyjából a tökéletes ellentétét éli a színész a való életben? Például boldog anyaként egy kétségbeesett meddő nőt alakítani. A Mellékhatás című sorozatban nemcsak a színészek, hanem a karaktereik is komoly jellemfejlődésen mennek keresztül.

Ezt látnod kell! Felkerült az Apatigris első része az RTL Most+-ra!

Az RTL Klub saját fejlesztésű heti vígjáték sorozatának epizódjai mindig egy héttel a TV-s premier előtt már megtekinthetők az RTL Most+-on!

Hétről hétre bizonyít Szalay Bence

Szalay Bence a Szenzációs Négyesben minden hétvégén megmutatja képességeit, de a színésznek a hétköznapokban is sűrű a programja. 

A Survivor idei évadában különösen erős nők harcolnak a fődíjért

A Survivor idei évadában nagyon erős nők küzdenek meg egymással, sőt, sokszor dominálnak a férfiakkal szemben is a közösségben. Michl Juli színésznő rendszeresen nézi az adásokat, és megvan a véleménye a női erőről, ahogy duett társának, Szalay Bencének is.

Alföldi Robi elítélte Szalay Bence produkcióját

Az ítészek úgy vélték, ha a színész valóban beleélte volna magát Csonka Pici dalába, akkor nem lett volna ennyire kínos az előadása.

Szalay Bence megreformálta a híres Ding Dong dalt!

Csonka Pici örökzöld dalát szinte mindenki ismeri, de ebben a formában még senki sem hallhatta.

Szalay Bencének kérdéses volt az egyéni produkciója?

A színész úgy érezte, távol áll tőle Csonka Pici dala, ezért támadt egy jó ötlete...

Ráskó Esztert zavarba hozta Szalay Bence

A színészek produkciója lenyűgözte az ítészeket, de legfőképp Esztert, aki egy igen izgalmas meghívást kapott Bencétől.

Tökéletes az összhang Michl Juli és Szalay Bence között?

A színészek közös produkcióját látva, már nem kérdés, hogy mennyire egy hullámhosszon mozogtak, azaz festettek. 

 Michl Juli az 50+-osoktól kapott ihletet?

A fiatal színésznő hozott egy merész döntést, és ebbe Szalay Bencét is beavatta...

Szabó Zsófi: „Hiszem, hogy mindenki le tudja küzdeni a saját félelmeit!”

Szabó Zsófi az utolsó pillanatban ugrott be Michl Juli helyett, ugyanis Juli eltörte a lábát a próbák alatt. Exkluzív interjúnkból kiderül, hogyan készült fel Zsófi mindössze három nap alatt, és hogy mi volt számára a legnagyobb kihívás!

A 20+-osok duettje előhozta a zsűri romantikus énjét

Michl Juli könnyekkel fogadta Bence és Zsófi produkcióját, amit Zsófi egyedül miatta vállalt be. De nemcsak csapattársuk érzékenyült el, a zsűriből is előtörtek a romantikus gondolataik.

Szabó Zsófi csakis Juliért vállalta be a légies táncot

A 20+-os csapat eheti duettje hirtelen alakult át. Zsófinak három napja volt csak rá, hogy megtanulja Juli és Bence légies koreográfiáját, de bevállalta és így a duett is megvalósulhatott.

Michl Juli lábtörése miatt borult a duettje Bencével?

Juli minden vágya az volt, hogy a Szalay Bencével közös duettjében végre megmutassa a nőies oldalát is, azonban az egyik próbán eltörte a lábát. A sérülés miatt nagy kéréssel fordultak Szabó Zsófihoz...

Szalay Bence ott volt, amikor Michl Juli megsérült

Közös produkciójukra készültek, amikor a sorsdöntő baleset történt. Bence a fájdalmas részletek mellett azt is elárulta, hol tartanak most a felkészülésben.

Michl Julira 6 hét gipsz vár

Törött lábbal próbálta végig a produkciót Michl Juli. A színésznő csapattársával, Szalay Bencével akrobatikus táncot tanult be a vasárnapi Szenzációs Négyes adására. Azonban egy rossz lépés következtében megreccsent a lábfeje.
Ha szeretnéd tudni, hogy Bence mit szólt a balesethez, nézd ma este a Fókuszt, ahol Juli mellett ő is elmondja érzéseit a hétvégi produkcióval kapcsolatban.

(20+): „Ez egy harcos produkció lesz”

A legfiatalabb generáció tagjai már gőzerővel készülnek a Szenzációs Négyes következő adására. A fiúk szerint ez lesz az egyik legmenőbb produkció.

Ráskó Eszter: „Ez volt a legjobb produkciótok!”

A zsűri úgy vélte, hogy a csapat ma alakította a legjobbat, másképp szólva, lenyűgözőek voltak.

 

Nézd vissza a 20+-osok produkcióját!

UFO-támadással kellett megküzdenie a 20+-osoknak!

Ki ne emlékezne a Men in Black és A Maszk című filmre? Most újra viszontláthatták a nézők a 20+-osok előadásában.

Oláh Gergő teljesen kiborult!

Szalay Bence csak poénkodni szeretett volna a csapatával, amit Gergő először nem nagyon értett...

A küzdelem egyre élesebb!

Ilyen még nem volt! Az RTL Klub vadonatúj, egyedi, saját fejlesztésű, vasárnap esténként jelentkező Szenzációs Négyes - A generációk csatája című műsorában egyedülálló módon négy generáció küzd meg egymással a győzelemért. A sztárokból verbuvált csapatok négy tagúak, a hírességek számos műfajban versenyeznek egymással olyanban is, melyben otthonosan mozognak és persze olyan feladatokban is próbára teszik magukat, melyben még soha sem láttuk őket. A csapatok előadásait a csapattagok egyéni produkciói is színesítik. Csak a legjobb csapat lehet a generációk csatájának győztese, és közülük kerül majd ki a műsor végén a legjobb egyéni előadó. +20: Szabó Zsófi, Michl Juli, Oláh Gergő, Szalay Bence + 30: Tóth Gabi, Nagy Alexandra, Szabó Simon, ÉNB Lali +40: Koós Réka, Fésűs Nelly, Hajdu Steve, Kökény Attila +50: Oszvald Marika, Keresztes Ildikó, Csonka András, Magyar Attila A Szenzációs Négyes csapatainak produkcióit három fős zsűri: Alföldi Róbert, Ráskó Eszter, Ganxsta Zolee - és persze a nézők is véleményezik.

(20+): Vajon milyen feladattal készült Szalay Bence a generációjának?

Most Bencén a sor, hogy csapatkapitányként kihozza a maximumot a 20+-osokból.

A gyermekhangszerek csak a gyerekeket varázsolják el, a zsűrit nem?

A 20+-osok produkciója nem anyira varázsolta el a zsűri tagjait...

 

Nézd vissza a 20+-osok produkcióját!

A 20+-osok új jelentést adtak a Tankcsapda nótájának!

A 20+-osok a „Fiúk ölébe a lányok” című örökzöldet dolgozták át, nem akármilyen stílusban!

Szabó Zsófiék bandát alapítanak!

Szabó Zsófi megmondta a tutit csapattársainak: alapítsanak zenekart! Na de milyet?!

Videoklip: Szalay Bence - Nem tudhatom

Zene/szöveg: Somogyvári Dániel és Szakács Gergő (Radnóti Miklós - Nem tudhatom című verse alapján)
Videó: Play Dead Stúdió 

 

Laza és kedves produkcióval készülnek a 20+-osok

Csoportos produkciójuk miatt ezen a héten nem izgulnak annyira a fiatalok, mint Michl Juli egyéni előadása miatt. De vajon mire számíthatnak a nézők a 3. adásban az első helyen álló generációtól?

Szalay Bence: A néző a lehető legtöbbet lássa és kapja

Vasárnap láthatták a nézők a Szenzációs Négyes második adását, amiben rengeteg hihetetlen produkciót adtak elő a játékosok - az egyik legemlékezetesebb pedig Szalay Bencéé volt, aki egy Radnóti Miklós verset zenésített meg.Vendégünk a fiatal művész!

(20+) A remegő lábak ellenére is 1. helyre kerültek a fiatalok

A 20+-osok elárulták, milyen körülmények között teljesítették eheti feladatukat. 

Alföldi Robi szerint van mit tökéletesíteni Szalay Bence előadásán

Alföldi Róbert úgy gondolta, hogy mivel Bence komolyan készült a produkciójára és komolyan is adta elő, ezért ő is szakmai oldalról közelíti meg az előadást. 

Nézd vissza Szalay Bence egyéni produkcióját!

Szalay Bence énekelve adta elő Radnóti Miklós versét

Hallgasd meg Radnóti Miklós Nem tudhatom... című versét Szalay Bence előadásában!

„Remélem, hogy át tudok adni valamit, amit régen Radnóti akart”

Szalay Bence Radnóti Miklós egyik versét zenésítette meg. A videóból kiderül, hogyan készült a produkcióra a 20 pluszos versenyző!

A 20 pluszosok produkciójában a NASA találkozott Hortobággyal

„Ez már egy nagyon más generáció!” – hangzott el a zsűri értékelésében. Ha kíváncsi vagy Ráskó Eszter, Alföldi Róbert és Ganxsta Zolee véleményére a legfiatalabb generáció produkciója kapcsán, nézd meg a videót!

Nézd vissza a 20+-osok produkcióját!

A 20 pluszosok hover táncától garantáltan eláll a lélegzeted

Michl Juli, Szabó Zsófi, Oláh Gergő és Szalay Bence hoverboarddal is tudnak táncolni! Nézd meg a 20 pluszosok modern produkcióját!

„Iszonyú nagy kockázata van ennek a produkciónak”

Amikor Michl Juli beállított egy hoverboarddal a próbára, a 20 pluszosok tudták, hogy nem lesz egyszerű dolguk... A legjobban Oláh Gergő félt az elektromos járgánytól!

Szalay Bence: ˝Az egyéni produkciómnak köze van a szépirodalomhoz...˝

A 20+-os sztár ezúttal a nézőknek üzent.

Veszélyes produkcióval készülnek a 20+-osok

A csapat Michl Juli feladatát oldja meg ezen a héten a Szenzációs Négyes színpadán. A csapatkapitány bevallotta, fizikai épségüket is kockára teszik a siker érdekében.

20+: ˝Szavazzatok ránk!˝

Kire szavazzanak a nézők? Ez a következő adásban hamarosan kiderül, de a legfiatalabb generáció már most is tudja a választ...

20+: Teljesen őrültek vagyunk!

A Jacko produkció után Oláh Gergő csapata elárulta, mi tartja össze a generációjukat.

Alföldi Róbert: ˝Mind a négyen ugyanazon az úton mentek a zsákutcába˝

Sok-sok vidám percet okoztak a 20+-osok különleges produkciójukkal. Lássuk a pontokat!

 

Nézd meg a 20+-osok produkcióját!

Michael Jackson lett a 20+-os generációból

A fiataloknak és a maszkmestereknek köszönhetően nyomonkövethettük Jacko átalakulását. Ráadásul leghíresebb videoklipjei is megelevenedtek Zsófi, Juli, Bence és Gergő jóvoltából.

Oláh Gergő 20+-os csapata nagyon megcsinálja!

A csapatkapitány példaképe ihlette a generáció első produkcióját. Az biztos, hogy Gergő és Jacko ezzel feladta a leckét a 20+-osoknak...

A Szenzációs Négyes csapatai máris próbálnak!

Múlt héten derült ki, hogy szeptember második jön az RTL Klub sajátfejlesztésű showműsora, amiben négy csapat küzd meg egymással. A hírességek máris belevetették magukat a felkészülésbe.

Szalay Bence lerántotta a leplet az első produkciójukról?

Bence a 20-as korosztály egyik képviselője. A színész szerint a próbák játékosak és izgalmasak, néha furcsa ötletekkel körítve. Vajon mivel készülnek az első adásban...?

Szalay Bence


szerző:
2018.08.14. 12:00
˝Azt éreztem, hogy tök jó lesz benne részt venni˝

Az RTL Klub vadonatúj, saját gyártású showműsorának középpontjában A generációk csatája áll. Szalay Bence a 20+-osok csapatát erősíti Michl Juli, Oláh Gergő és Szabó Zsófi mellett.

20+


szerző:
2018.08.14. 12:00
VISZKIS:

Antal Nimród, a Kontroll rendezője Hollywoodból tért haza, hogy elkészítse a Viszkis rabló néven elhíresült bankrabló történetét. A filmet már most sok kritika érte, a rendező azonban azt mondta, ők nem akarnak hőst csinálni Ambrus Attilából, a társadalom és az akkori sajtó ezt már megtette, ők pedig csak bemutatják ezt.

Bemutatták a Viszkis rablóról szóló film szereplőit

A forgatás június 11-én kezdődik, a rablót a 23 éves Szalay Bence játssza. A filmről a Hollywoodból hazatérő rendező, Antal Nimród beszél este az RTL-Híradóban!

 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való