KERESÉS search-close

Szandi

99 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Szandi"

AZ IZMOS NŐKRŐL: Mit gondol a belgyógyász és a testépítő?

Futótűzként terjedt az interneten az erőemelő világbajnoknőről készült riportunk. Többen támadták a díjugratóból lett Szandit megváltozott testalkata miatt. Dr. Breyer Helga belgyógyász az elmúlt években kifejezetten a sportolók anyagcsere kontrollja felé specializálódott. Majd két évtizedes szakmai tapasztalatával egyáltalán nem lepte meg Szandi átalakulása.

Mi az oka Szandi elképesztő stílusváltásának?

Következő vendégünk már hónapok óta várja, hogy újra dolgozhasson, vagyis színpadra állhasson és énekelhessen a közönségnek. Amíg ez nem történik meg, addig pedig egy új oldalát mutatja meg a világnak, ugyanis igazi rockdalokkal lepte meg a rajongóit. Az új tervekről és a koncert nélküli időkről Szandival beszélgettünk.

Szandi rockzenére váltott - hogyan látja múltját és jövőjét?

A régi Szandi nem tűnt el, csak az évek alatt kicsit átalakult! Rengeteget változott a 31 színpadon töltött év alatt, ezt pedig szeretné megmutatni mindenkinek. Régóta azon dolgozik, hogy kicsit kitörjön abból a skatulyából, amibe 13 évesen került – vagy legalábbis kibővítse azt. És erre a karanténidőszak remek lehetőséget adott.

Kiírta az interneten, hogy félrelépett, lebukott!

Roland rengeteg butaságot csinált a múltban exével, Szandival. Most szeretné újrakezdeni, ráadásul egy ajándékot is hozott a lánynak. Hogy mit reagált erre Szandi és a lány édesanyja? A teljes adásból kiderül!

Elkészült Zsuzsu-bolondság első videoklipje!

Reni és Greg áltváltoztatták bolondos társukat, aki eleinte kicsit tiltakozott, ám végül hozta a formáját. Szilveszter éjjelén bármi megtörténhet, így lehetett varázsütésre Zsuzsuból Szandi.

Gábor újra behálózza Szandit?


szerző:
2018.11.01. 20:07
Gábor újra behálózza Szandit?

Szandi Gábort vitte magával piknikezni a zsákmányszerzést követően. Vajon van mitől tartania a többieknek?

Dávid: „Nem itt kell embernek lenni, itt használni kell az embereket!”

Dávid félrehívta Alexandrát, hogy számonkérje őt azok után, hogy a lány beszélt Gáborral. A beszélgetés során arra is fény derült, hogy Alexandra elmondta a srácok tervét Tamásnak.

Dávid számonkéri Alexandrát!


szerző:
2018.10.30. 09:15
Dávid számonkéri Alexandrát!

Dávid félrehívja Alexandrát, hogy számonkérje, miket mondott Gábornak, és elmondja neki, hogyan kellene játszania a játékot. Részletek este 19 órakor az RTL Klubon a Survivor - A túlélők viadala legújabb részében!

Sztárok, akik a halál torkából tértek vissza

Peller Mariann különös réten sétált, Rubint Réka és férje, Schobert Norbi barna szárnyú angyalt látott - híres emberek meséltek nekünk a halálközeli élményeikről.

Kifőzde: Személyreszabott feladatot kapott Szandi Iliásztól

A hét utolsó napján Szandi készítette el a Reggeli menüt Raminak és Tibinek. Lássuk, mit hozott ki a 2017-es Survivor győztesének gasztrofeladatából.

Rátalált a szerelem Survivor Szandira!

Újabb túlélő volt a Reggeli vendége. Rami és Tibi kíváncsi volt, hogyan lehet az, hogy annyi eredmény és győzelem után, amit Szandi átélt eddigi élete során, mégsem ő nyerte meg a Survivort. A beszélgetés közben arra is fény derült, hogy már rendeződött kapcsolata Iliásszal és Ferivel, illetve hogy az elmúlt hónapokban gyökeresen megváltozott szerelmi élete is.

Interjú Szandival, avagy erre készülj, ha nőként jelentkezel a Survivorbe!

Szandi azt tanácsolja, hogy a kalandvágy mellett legyen még legalább egy komoly célod a Survivorrel, mert csak így van esélyed a castingokon. A lány már a jelentkezéstől kezdve tudatosan készült a játékra, amit kezdetben sportversenyként fogott fel, azonban hamar rá kellett jönnie, hogy ez sokkal több annál. Hogyan élte meg a túlélőshow-t nőként? Az interjúból többek között ez is kiderül!

Szavazz! Melyik szigetlakóra hasonlítasz?

Ha nézted a 2017-es Survivort, biztosan volt legalább egy olyan karakter, akivel azonosulni tudtál. Ki az, akinek a játéka leginkább megfogott? Melyik szigetlakó hasonlít rád a leginkább?

Hogyvolt: A Survivor összes kulisszatitkára fény derült!

Október 18-án este élőben jelentkezett be Sixx, az index.hu és a hogyvolt.blog.hu újságírója Facebookon a Survivor öt játékosával, Klaudiával, Anitával, Iliásszal, Barbival és Szandival, valamint a műsor kreatív producerével, Rubin Kristóffal. A beszélgetés során többek között az is kiderült, hogyan szépítkeztek a lányok, mi az, amit csak a műsor megtekintésekor tudtak meg, mikor volt a mélypontjuk, valamint a kreatív producer is elárult egy-két kulisszatitkot, például, hogy kiben csalódtak a legnagyobbat – pozitív és negatív értelemben – a műsor készítői, és min mentek keresztül, amikor Barbit megmarta egy kígyó.

Exkluzív interjú Szandival és Barbival!

A második elődöntőt követően Barbinak és Szandinak kellett elbúcsúzni a játéktól. A két lányt egészen a szállodai szobájukig kísértük, ahol meglestük, hogy mit szólnak, amikor meglátják magukat a tükörben, és kifaggattuk őket az elmúlt 42 nap tapasztalatairól.

Eldőlt, hogy kivel megy a döntőbe Iliász!

Véget ért a második elődöntő! Szandi, Feri és Barbi a végsőkig küzdöttek, azonban közülük csak egy győzedelmeskedhetett. Sokáig úgy tűnt, hogy Szandinak sikerül a leggyorsabban eltalálnia a három célpontot, azonban végül Feri fordított az álláson.

A második elődöntőn Feri győzedelmeskedett, így Barbinak és Szandinak kellett elbúcsúznia a játéktól és a 20 millió forintos nyereménytől. A lányok így foglalták össze, hogy miről szól a Survivor!

Drámai véget ért az első elődöntő

Lezajlott az első elődöntő, a Dőlés. Feri, Szandi, Iliász és Barbi a végsőkig küzdöttek, azonban csak egyikőjük győzhetett. A legtovább talpon maradó játékos pedig egyből a döntőbe jutott!

Ez volt a Survivor eddigi legmeghatóbb pillanata!

Szandihoz az anyukája, Ferihez a legjobb barátja, Sanyi, Barbihoz pedig a férje, István érkezett. Mivel Iliász csak nemrég tért vissza a Holtak szigetéről, ezért ő nem részesült a meglepetésben.

Hihetetlen változások: előtte-utána fotók a Survivor játékosairól!

Hatalmas szakállak, vastagodó szemöldökök, napbarnított bőr. Nézd meg, hogy mennyit változtak a szigetlakók több mint egy hónap alatt, amit egy lakatlan szigeten töltöttek el, távol a civilizációtól!

Feri izgult, hogy mi lesz Szandi sorsa a Törzsi Tanácson

Bár Feri is Szandi nevét írta fel a papírra a Törzsi Tanácson, titkon remélte, hogy igazat mondott neki a lány, és használni fogja a védettségi amulettjét. Nézd meg, hogy milyen volt a hangulat Klaudia kiszavazását követően!

Felejhetetlen tuk-tukozós, piacolós élményben volt része a szigetlakóknak!

Tuk-tuk, levágott bivalyfej, légyzavarászó ventilátor. Ez csak néhány érdekesség Szandi, Barbi és Feri kiruccanásából, ami egy örök élmény marad mindhármuk számára. Mivel a játékosoknak vendégül kell majd látniuk valaki(ke)t, ezért egy óriási zsákot pakoltam meg a frissen vásárolt árukkal!

A TOP 3 mit sem sejtve főzőcskézett, amikor a háttérben megjelent valaki...

Vajon mit fog szólni Barbi, Feri és Szandi, amikor észreveszik, hogy ki érkezett a szigetre?

Feri olyan dolgot tudott meg Szandiról, amit álmában sem gondolt volna

Feri teljesen ledöbbent, amikor Barbi elmesélte neki, hogy mit tett Szandi. Feri számára egykor Szandi jelentette a biztos szövetségest, ez azonban már csak a múlt...

Szandi próbálkozása hiábavalónak bizonyult

Szandi mindent elkövetett, hogy meggyőzze Ferit: megbízhat benne. Feri azonban úgy tűnik, hogy hajthatatlan, hiszen már kétszer is csalódnia kellett a lányban.

Szandi védettségi amulettel menekült meg a kieséstől

Szandi három szavazatot kapott a legutóbbi Törzsi Tanácson, ő azonban úgy döntött, hogy felhasználja védettségi amulettjét. Végül Szandi szavazata döntött arról, hogy kinek kell elbúcsúznia a játéktól!

Összefogtak a lányok!


szerző:
2017.10.05. 20:05
Összefogtak a lányok!

Klau, Szandi és Barbi a fiúk ellen szövetkeztek, mert belátták, hogy csak így lehet esélyük a döntőbe jutni.

Centiken múlott, hogy Szandi vagy Feri lesz a védett!

A védettségi játékon Szandi és Feri teljesített a legjobban, azonban végül Ferinek sikerült hamarabb a partra vontatnia a csónakot. Szandi teljesen összeomlott a vereséget követően...

Hoppá! Ezt lássa meg Klaudia...


szerző:
2017.10.04. 20:05
Hoppá! Ezt lássa meg Klaudia...

Szandi és Beni az utóbbi időben egyre több időt tölt együtt, ami szemet szúrt Klaunak. Szandi ráadásul a kincsesládájában található finomságokat is megosztotta a sráccal, de a szőke lány szerint mindez csak taktika.

Szandi elásott kincset talált a lakatlan szigeten

Szandi nyerte az utolsó zsákmányszerzést, így ő kapta meg a kincsesládához vezető térképet és a ládát nyitó kulcsot. A kincsek felkutatásához Barbi segítségét kérte a lány, aki később úgy döntött, hogy nem árulja el a többieknek, hogy mit rejt a fa láda.

Barbi:

Szandi óriási dilemmába került, ugyanis a szövetségesei Iliászt szerették volna kitenni a törzsből. A lány azonban nagyon jó kapcsolatot ápol a sráccal, és félő volt, ha kiáll mellette, legközelebb ő kerül a célkeresztbe.

Szandi:

Szandi az édesanyjától kapott levelet, ami mindennél boldogabbá tette a lányt. Nézd meg az adásból kimaradt jelenetet!

Hoppá! Fény derült Szandi titkára...

Iliász és Barbi biztosak benne, hogy Szandinál van a védettségi amulett, és azt is sejtik, hogy merre találják a rejtekhelyét. Így mindketten az amulett nyomába erednek, azonban Szandi bánatára egészen másra bukkannak...

Ki lopta el az ananászt?


szerző:
2017.09.27. 20:05
Ki lopta el az ananászt?

Az éj leple alatt eltűnt a szigetlakók reggelinek szánt ananásza, ami Ferit akasztotta ki a leginkább. A lopás miatt kisebb vita alakult ki a Mandirigma törzsben. Ha kíváncsi vagy, hogy a sötétben ki vágta le a fáról a gyümölcsöt, majd falta azt fel, nézd meg a videót!

Iliász védettségi amulettje nem az, aminek látszik!

Miután levelet kaptak a szigetlakók a védettségi amulettről, minenki keresni kezdte azt. Iliász azt hitte, hogy sikerült megtalálnia, azonban Szandi is rálelt valamire. Vajon kinél van az igazi amulett?

Szandi nem tudta visszafojtani könnyeit

Szandi csapata csúfos vereséget szenvedett a röplabda mérkőzésen, ezért Adriék látogathattak el a filippínó családhoz. Szandi mérhetetlen csalódottságot és fájdalmat érzett a történtek kapcsán, de ez még Ferit sem tudta meghatni.

Adri és Szandi közös kis titka még sohasem volt ennyire édes!

Istenes Bence a röplabda mérkőzést megelőzően félrehívta Adrit és Szandit, hogy megossza velük a játék szabályait, azonban egészen mást adott át nekik a megbeszélésen. A lányok ugyanis egy üveg mogyorókrém birtokába kerültek, és nagyon kell ügyelniük arra, hogy mindez titokban maradjon, különben ők sem élvezhetik tovább a mennyei ízeket...

Szandi:

A zsákmányszerzést Szandi nyerte, így ő kapta a kényelmes ágyat. A lány úgy döntött, hogy mindenkivel megosztja nyereményét, és minden estét mással fog eltölteni. A többiekben felmerült a kérdés: csupán önzetlen szeretet vagy taktika mindez?

Iliászék megelégelték Barbi kavarását

Miután Iliász és Barbi megbeszélték, hogy milyen taktika szerint haladnak tovább, a lány megosztotta tervüket Klaudiával és Benedekkel. Iliász persze egyből kiszúrta, hogy Barbara miben sántikál és ellene fordult.

Szandi: "Büszke vagyok rád!"


szerző:
2017.08.23. 17:30
Szandi:

Zsanett modellkedik, szerepel egy websorozatban, és több mint 90 ezren követik Instán. A lány szerint azért ennyire népszerű, mert minden mozzanatát megosztja követőivel, azonban nagyon rosszul esik neki, hogy legjobb barátnője, Szandi nem osztozik vele a sikereiben.

Bálint el tudná képzelni Szandival, de...

Szandi és Bálint kapcsolata több mint öt évvel ezelőtt kezdődött, de ami köztük van se nem barátság, se nem szerelem. A lány azért jött el az Anikó Show-ba, hogy megtudja, mit érez iránta Bálint, és döntés elé állítsa a srácot.

Anikó elérzékenyült Szandi és anyukája egymásra találásán

Anett Renátó után Szanditól is bocsánatot kért a viselkedéséért, és a lány képtelen volt szavakba önteni, mit érez, hogy újra látja anyukáját.

Ádám a dupla elutasítás ellenére is hármas randira hívta az ikreket

Ádám annak ellenére, hogy mindkét lány csúnyán leoltotta is biztos volt abban, hogy Niki és Szandi odáig vannak érte, és elhívta őket egy hármas randira.

Ádám:

Ádám azért jött az Anikó Show-ba, hogy rendezze a viszonyát egy testvérpárral. A fiú Nikinek és Szandinak is csapta a szelet, mindkettőjüket elvitte állatkertbe, mégsem velük, hanem a testvérek egyik barátnőjével jött össze. A lányok jót nevettek Ádám monológján, és nem kímélték a srácot...

Szandi:

Klári mindent megtesz azért, hogy kisnövésű unokája teljes életet élhessen. A nagymama nagyon büszke arra, hogy évek óta egyedül neveli Alexandrát. Klári azért jött el az Anikó Show-ba, hogy meglepje unokáját születésnapja alkalmából. Mikor Szandra és példaképe, Bohos Andrea találkoztak, a 16 éves lány nem akart hinni a szemének.

MEGHATÓ: Szandi az Anikó Show-ban találkozott példaképével!

Klári azért jött el az Anikó Show-ba, hogy meglepje unokáját születésnapja alkalmából. Mikor Szandi, és legnagyobb példaképe találkoztak, megfagyott a levegő a stúdióban. Andrea elmondta, hogy a hivatásának tekinti, hogy példát mutasson kisnövésű társainak, Szandi pedig bevallottam hogy szinte anyaként tekint rá.

Edzésfüggők: Túlzásba lehet vinni a sportolást?

Örökmozgó sztárok, akiknek a mikrofon után a legtöbbet jógamatracot, vagy szörfdeszkát láthatunk a kezében. Egy percre sem nyugodhatnak testmozgás nélkül. Aki testedzésfüggő, az minden más tevékenységet alárendel a sportnak, sokszor a családot, és a barátokat is kizárja az életéből.

Story Extra 2016-07-20


szerző:
2016.07.20. 17:25
Újrakezdők: súlyos balesetük volt, de nem adták fel

Mit tegyünk, miután véget ér az orvosi kezelés? Másszunk vissza a nyeregbe, kezdjük újra vagy felejtsük el azt, ami történt? Sokak szerint a válasz egyértelmű, de nem mindenki gondolja így.

Sztárok, akik súlyos balesetük ellenére felálltak és újrakezdték

Ha már megtörtént a baj, – legyen az közúti vagy sportbaleset – elengedhetetlen nemcsak a fizikai, hanem a lelki gyógyulás is. De kérdés, hogy mit tegyünk, miután véget ér az orvosi kezelés? Másszunk vissza a nyeregbe, kezdjük újra vagy felejtsük el azt, ami történt? Sokak szerint a válasz egyértelmű, de nem mindenki gondolja így.

Fókusz Plusz 2015-09-26


szerző:
2015.09.26. 18:50
Fókusz Plusz 2015-09-26

Kampány a gyerekekért - Legyen nemzeti minimum, hogy egyetlen gyerek se éhezzen többé. Élőben követjük a történelmi jelentőségű kezdeményezést. Újrakezdők - Súlyos balesetük volt, de nem estek kétségbe. Hírességek arról, hogyan folytatták életüket egy megrázó trauma után. Lelkünk titkai - Hogyan legyünk sikeresek és hatékonyak az életünkben? Három világhírű lélekkutató az emberi cselekvés titkairól.

SZANDI: „Három napig voltam kómában”

Az énekesnő visszaemlékezett súlyos lovas balesetére. Azt mondja, nem hisz a véletlenekben, a balesetnek „meg kellett történnie” ahhoz, hogy végül az énekesi karriert válassza és ne zsokénak álljon.

Potvorszki Anita - Tinédzser L'amour

Dívából tindézser! Anita átvedlett tizenhat éves kislánnyá, és a produkció végére egy váratlan vendég is betoppant.

Szandi begyógyszerezte magát

Lehetett tudni, hogy baj van Szandival, de arra senki sem számított, hogy ekkora katasztrófa történhet. A lány öngyilkossági kísérlete lesújtja a többieket, s ennek hatására mindenki ráébred arra, hogy nem érdemes haragot tartani a másikkal.

Szandi rámászik Lalira

Előző nap még ájultan feküdt a földön, ma pedig ráveti magát Lalira. Szandi viselkedése továbbra is rendkívül aggasztó barátai számára. Kristóf csatát veszít Dorina ellen, Barbi pedig egy jóslat miatt aggódik az esküvőjükért.

Szandinak komoly problémája lehet

Folyamatos hangulatingadozás, nap végén pedig ájulás. Egyelőre barátai sem értik, mi történhet Szandival. Hannáék új lakótársat kerestek, Barbiék pedig egy kutya segítségével készülnek a gyerekvállalásra.

Családfenntartó gyerekek


szerző:
2013.02.20. 23:15
Családfenntartó gyerekek

Gyerekek, akik családfenntartók lettek: munka iskola előtt, munka iskola után, hogy jusson étel a családjuk asztalára.

Reggeli - Csak csajok 12-11-19

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Reggeli - Csak csajok 12-08-09

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Reggeli - Csak csajok 12-07-16

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Reggeli - Csak csajok 12-05-11

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Hogyan intsünk búcsút a szülés utáni plusszoknak?

Egy téma, ami legalább annyira foglalkoztatja a nőket, mint a gyerekvállalás. Ha megvan a baba, akkor kezdődhet a harc a felszedett kilók ellen. 3 ismert és bombaformában lévő hölgy stratégiája a Fókuszban.

Hogyan neveljük a gyerekeinket?


szerző:
2012.02.14. 20:35
Hogyan neveljük a gyerekeinket?

Szabad-e verni egy gyereket, azaz szükséges-e néha egy pofon vagy egy fenékre csapás? Hol a határ a bántalmazás és a fegyelmezés között? Pszichológussal, gyermekorvossal, óvónővel, egy édesanyával, és Szandiékkal elemzett a Fókusz.

Reggeli - Csak csajok 11-11-29

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Reggeli 11-10-05


szerző:
2011.10.05. 08:35
Reggeli 11-10-05

A szerdai Reggeliben kiderítettük mivel töltötte az elmúlt hónapokat a Barátok közt Vandája, Szandival elkevert érettségijéről, Pap Verával pedig kétlaki életéről beszélgettünk.

Fél kettő 11-09-29


szerző:
2011.09.29. 14:15
Fél kettő 11-09-29

Fél kettő: Géppel vagy tollal? - hogyan fejleszti a gyerek személyiségét a kézírás? Vissza az iskolapadba - Szandi három gyermeke mellett most még iskolába is jár. Megélni az öregedést - Bencze Ilona egy darabban idős asszonyt alakít. Vendégünk volt a színésznő.

Csak csajok 11-08-18


szerző:
2011.08.18. 09:05
Csak csajok 11-08-18

Hamarosan ismét becsengetnek az iskolákban: a Csak csajokban kiderítettük mit, mennyiért és hol érdemes beszerezni.

Csak csajok 11-07-08


szerző:
2011.07.08. 09:05
Csak csajok 11-07-08

A pénteki Csak csajokban barnára festettük VV Anettet, de beszélgettünk az ideális fogyókúráról és Szandi érettségiéről is.

Csak csajok 11-06-07


szerző:
2011.06.07. 09:05
Csak csajok 11-06-07

Csak csajok Liluval, Szandival és Pintácsi Vikivel. Egy igazi csajos, beszélgetős fél órával várjuk Önöket fél kilenctől 9 óráig.

Fél Kettő 11-04-22


szerző:
2011.04.22. 14:15
Fél Kettő 11-04-22

Fél Kettő: A nagy találkozás - Újra találkozhat példaképével, Szandival a Csillag születik versenyzője. Nobel-díjas anyuka - Hat gyermeket nevel Ürge-Vorsatz Diána, vendégünk a klímakutató. TeSzedd! - Szemétszedési akcióra buzdít Vastag Csaba, vendégünk az X-Faktor győztese.

NekedValó 11-02-15


szerző:
2011.02.15. 18:30
NekedValó 11-02-15

NekedValó: Ha a lét a tét, van miről beszélni! Szerelmek és viták, barátok és ellenségek bent és kint - a műsor, amelyből mindent megtudhatsz a Villa-lakókról!

NekedValó 11-02-14


szerző:
2011.02.14. 18:30
NekedValó 11-02-14

NekedValó: Ha a lét a tét, van miről beszélni! Szerelmek és viták, barátok és ellenségek bent és kint - a műsor, amelyből mindent megtudhatsz a Villa-lakókról!

Csak csajok 11-02-14


szerző:
2011.02.14. 09:05
Csak csajok 11-02-14

Minden a szerelem körül forgott a Csak csajokban: vajon milyen árulkodó jelei vannak a szerelemnek, és tényleg illat alapján választunk párt, többek között erre kerestük a választ.

NekedValó 11-02-11


szerző:
2011.02.11. 18:30
NekedValó 11-02-11

NekedValó: Ha a lét a tét, van miről beszélni! Szerelmek és viták, barátok és ellenségek bent és kint - a műsor, amelyből mindent megtudhatsz a Villa-lakókról!

NekedValó 11-02-03


szerző:
2011.02.03. 18:30
NekedValó 11-02-03

NekedValó: Ha a lét a tét, van miről beszélni! Szerelmek és viták, barátok és ellenségek bent és kint - a műsor, amelyből mindent megtudhatsz a Villa-lakókról!

NekedValó 11-02-02


szerző:
2011.02.02. 18:30
NekedValó 11-02-02

NekedValó: Ha a lét a tét, van miről beszélni! Szerelmek és viták, barátok és ellenségek bent és kint - a műsor, amelyből mindent megtudhatsz a Villa-lakókról!

NekedValó 11-02-01


szerző:
2011.02.01. 18:30
NekedValó 11-02-01

NekedValó: Ha a lét a tét, van miről beszélni! Szerelmek és viták, barátok és ellenségek bent és kint - a műsor, amelyből mindent megtudhatsz a Villa-lakókról!

NekedValó 11-01-31


szerző:
2011.01.31. 18:30
NekedValó 11-01-31

NekedValó: Ha a lét a tét, van miről beszélni! Szerelmek és viták, barátok és ellenségek bent és kint - a műsor, amelyből mindent megtudhatsz a Villa-lakókról!

ValóVilág - Összefoglaló 11-01-28

ValóVilág - Összefoglaló: Szandikát kisebb baleset érte. Gigi visszatért a kórházból, és egyből belevetette magát a munkába. A két tábor Zsófi és Alekosz kampányán dolgozik.

NekedValó 11-01-28


szerző:
2011.01.28. 18:30
NekedValó 11-01-28

NekedValó: Ha a lét a tét, van miről beszélni! Szerelmek és viták, barátok és ellenségek bent és kint - a műsor, amelyből mindent megtudhatsz a Villa-lakókról!

ValóVilág - Összefoglaló 11-01-25

ValóVilág: Béci kikészült, amiért Olivér már nem először beszélhetett barátnőjével a verseny alatt. A vagány srác és szerelme második évfordulójuk alkalmából telefonon beszélhettek pár percet.

NekedValó 11-01-25


szerző:
2011.01.25. 18:30
NekedValó 11-01-25

NekedValó: Ha a lét a tét, van miről beszélni! Szerelmek és viták, barátok és ellenségek bent és kint - a műsor, amelyből mindent megtudhatsz a Villa-lakókról!

ValóVilág - Kiválasztás 11-01-19

ValóVilág: A negyedik Kiválasztáson Gigi és Jerzy is veszélybe került, végül négy jellel Alekoszra került a zöld kendő. A lakók közül nem mindenki döntött személyes konfliktusai alapján.

ValóVilág - Összefoglaló és Kihívás 11-01-08

ValóVilág - Összefoglaló és Kihívás: Izgalmas este előtt állunk: kiderül, kivel megy Párbajozni Ildi. Sőt, lehull a lepel Ildi és Alekosz közös éjszakájának részleteiről is.

Csak csajok 10-10-15


szerző:
2010.10.15. 09:05
Csak csajok 10-10-15

Csak csajok: Gyermekpszichológus szakértőnkkel megbeszéltük, milyen jótékony hatásai vannak a meséknek, és milyen károkat okoz, ha egy gyermek nem a korának megfelelő történeteken cseperedik.

Csak csajok 10-09-29


szerző:
2010.09.29. 09:05
Csak csajok 10-09-29

Csak csajok: Magyarországon körülbelül a férfiak fele nem éli meg a 65. születésnapját. Mit tehetnek ez ellen a nők? Hogyan tudják megmenteni a körülöttük élő férfiakat? Erről faggattuk Dr. Belső Nóra pszichiátert és Dr. Szántó Renáta belgyógyászt.

Csak csajok 10-08-05


szerző:
2010.08.05. 09:05
Csak csajok 10-08-05

Csak csajok: Marjai Judit és Szandi szerint, mindenkinek van egy védőangyala, aki minden rossztól megóv minket. A két sztár a Csak csajokban elárulta, hogy ők már találkoztak védelmezőjükkel.

Sztárgyerekek a legdrágább kreációkban

Külföldön a csemetének sokszor komolyabb ruhatára van, mint híres szüleinek.

Reggeli 10-06-03


szerző:
2010.06.03. 08:14
Reggeli 10-06-03

Szerepet cseréltek a szexi focisták és a Királynő döntősei. Gubás Gabi Coelho 11 percében könnyűvérű nőt alakít. Szandi három napig kómában feküdt egy lovasbaleset után.

Híres szerelmespárok titkai


szerző:
2010.05.18. 20:49
Híres szerelmespárok titkai

Megható vallomások! Híres szerelmespárok, akik gyerekként szerettek egymásba, és évtizedek óta elválaszthatatlanok!

Sapka-mániákusok


szerző:
2010.04.30. 21:05
Sapka-mániákusok

Miért hord az Animal Cannibals, Szandi és Zimány Linda állandóan valamilyen fejfedőt?

Csak csajok 10-04-30


szerző:
2010.04.30. 10:00

Ballag már a vén sztár...


szerző:
2010.04.29. 20:50
Ballag már a vén sztár...

Bemutatjuk a Fókuszban Szandi, Bárdosi Sanyi, Bársony Bálint és a holliganses Zsolti ballagási videóját.

A lányomat vagy a fiamat szeretem jobban?

Keleti Andiék, Temesvári Andreáék és Szandiék próbálták megfejteni saját érzéseiket. Bár a szeretet mértékében nem volt különbség, azért volt min elgondolkodni.

Ötfős sztárcsaládokba épültünk be

Szandi, Rába Timi és Lajcsi is három gyereket nevel, és náluk is a nők intézik a család ügyeit.

Nagycsaládos sztárok hétköznapi élete

A Fókusz Plusz riportere beépült a sikeres celebek családi életébe, és megleste a titkokat.

Hittérítő és csendesen vallásos celebek

Madonna óta sokkal többen hódolnak a kabbalának, a hazai sztárok azonban nem hirdetik saját igéiket.

Szandi megmentette gyermeke életét

A sztárok elsősegély tanfolyamon vettek részt, az énekesnő itt mesélt szörnyű élményéről.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való