KERESÉS search-close

Szenzációs Négyes

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Szenzációs Négyes"

Lali: „Mindig is az álmom volt, hogy tévében szerepeljek!”

Nap mint nap találkozhatunk Lalival az RTL képernyőjén, de hogyan kezdődött a karrierje? Melyek a legkedvesebb emlékei? Vajon mit szeret a legjobban a munkájában? Most mindent megtudhatsz Laliról-ról!

A Barátok közt színésznője szembenézett a legnagyobb félelmével!

Nagy Alexandra a Szenzációs Négyes műsorában már bebizonyította, hogy a félelmeit legyőzve is képes a magasba légtáncolni – a hétvégén pedig a Magyar Nemzeti Cirkuszban teltház előtt debütált.

Ganxsta Zolee: a zord külső érző lelket takar

Az egyetlen szakállas Winnetou a Portréban, aki híd a jó és a sötét oldal között. Bár Ganxsta Zolee sokáig úgy gondolta, nem szeretne gyermeket, a kislányát nyilvánvalóan mindennél jobban szereti. Azt, hogy jó lelkű nagyon sokszor bebizonyította már, nem véletlen kapott szerepet a színpadra állított Winnetouban. A szakálla és a haja olyan stílusjegyei, amelyektől még egy filmszerep kedvéért sem válik meg. Most a Szenzációs Négyes című szórakoztató műsor zsűritagjaként szórakozik nagyon jól, önkritikával tekint magára. Kulisszatitkok a műsorról, a zenekarról, nevelési elvekről, futballról, tetoválásokról, és a hídról, az Unikum tér mellet, a vasárnapi Portréban. A napszemüveg mögött a sötét nagyúr, Darth Veder oldalán, Zana Zoltán. Tartsanak velünk!

Fésűs Nellynek bejött a rúdsport

Szenzációs eredményt ért el a színésznő, Fésűs Nelly a rúdsport magyar bajnokságon. Ezüstérme azért is csillog különösen erősen, mert Nellynek egy éve még semmi köze nem volt ehhez a sportághoz. A kétgyermekes anyuka tavaly ősszel, a Szenzációs Négyes forgatásán ismerkedett meg ezzel a sporttal.

Díjazták az RTL műsorvezetőjét és sorozatait!

20. alkalommal adták át a Story Ötcsillag-és Érték díjakat. A kuratórium által öt kategóriában odaítélt, valamint a Story magazin olvasói által szintén öt kategóriában megszavazott elismerések közül az RTL Klub műsorvezetője és két sikersorozata lett díjazott.

Ők voltak a 2018-as év nagy győztesei az RTL Klubon!

Az elmúlt évben volt ok az ünneplésre bőven, vagyis szédületes momentumokban a tavalyi év sem szűkölködött. Jöjjenek 2018 legnagyobb győztesei, akiknek ez az év felejthetetlen pillanatokat tartogatott.

ÉNB Lali teljesen kiborult Szabó Zsófi miatt

Zsófi elmondta Lalinak, hogy mennyire büszke rá a Szenzációs Négyes győzelme miatt. Erre ÉNB Lali igencsak váratlanul reagált...

 

Nézd meg az X-Stage 5. adását!

Intenzív heteken van túl Michl Juli

Intenzív heteken van túl az Oltári Csajokból megismert Michl Juli. A Szenzációs Négyesben minden vasárnap új oldalát mutatta meg a nézőknek a színpadon, egyedül és csapatban is hatalmas dolgokra voltak képesek. Juli annyira akart bizonyítani, hogy még a lábát is eltörte a próbákon, de ez nem állította meg.

Így lett Ráskó Eszter a Szenzációs Négyes zsűritagja!

Részlet a Showder Klub 22. évadának 4. részéből:

A humorista beavatta a nézőket a tegnap este véget érő showműsor kulisszatitkaiba, és azt is elárulta, hogyan ülhetett be az ítészszékbe.

Nézd meg a teljes adást az RTL Moston!

Lali nyerte el a Szenzációs Négyes trófeáját

Vasárnap este véget ért a Szenzációs Négyes, a csatát pedig Lali nyerte. A második helyezett a Barátok Köztből ismert Alex lett, aki ha trófeával nem is, de élményekkel annál inkább gazdagodott.

Kulisszák mögött a Szenzációs Négyes utolsó adásában

Őrületes buli volt a színpadon és a kulisszák mögött is a Szenzációs Négyes utolsó adásában. A generációk csatája eldőlt. A tanúi lehettünk meglepő, vicces és érzelmes pillanatoknak is. A Story Extra stábja megmutatja, hogy hogyan értékelte a versenyt a győztes és miként mulatott utoljára egy jót az összes generáció.

Önmagukat is legyőzték a Szenzációs Négyes nyertesei!

Vasárnap este láthattuk a Szenzációs Négyes végső döntőjét. A múlt héten a 30+-os generáció lett a győztes csapat, most azonban kiderült, hogy négyük közül ki az egyéni győztes!

EXKLUZÍV - Nem Lali miatt ˝bánatos˝ Nagy Alex

"Kicsit sem vagyok szomorú, amiért valaki más nyert..." - a Barátok közt színésznője őszintén mesélt érzéseiről, és a közönségnek is üzent kameránkon keresztül.

EXKLUZÍV - ˝Itt a dicsőség az, ami számít!˝

"Ilyen művészek között én vagyok a legjobb - hát ebben a műsorban biztosan!" - Az Éjjel-Nappal Budapest sztárja azt is elárulta, mi lehetett a sikerének titka, és hogy mi lesz a díjának sorsa.

ÉNB Lali a Szenzációs Négyes egyéni győztese és az ország előadója

Az RTL Klub saját fejlesztésű vadonatúj műsorában, a Szenzációs Négyesben vasárnap hatalmas volt a tét. A döntőbe jutott csapat tagjai, a 30+-osok egymás ellen küzdöttek meg a végső győzelemért.

Az ország előadója címet ÉNB Lali nyerte!

ÉNB Lali nyerte a Szenzációs Négyes fináléját, és ezzel együtt ő nyerte meg az ország előadója címet is!

A zsűri mérges volt Nagy Alexandrára?

A színésznő úgy érezte, hangban elcsúszott a produkciója, emiatt lélekben szinte feladta a harcot. Ennek nemcsak Alex nem örült, hanem a zsűri sem.

Nagy Alexandra szívében bomba van?

A színésznő egyik legnagyobb félelmét küzdötte le a Szenzációs Négyes fináléjában.

Nagy Alexandrának örök félelme marad az éneklés!

A színésznő retteg az énekléstől, de mégis úgy gondolja, a fináléban felül kell kerekednie önmagán és tökéleteset kell nyújtania.

ÉNB Lali nem értette, mit üzent neki Alföldi Róbert!

A zsűrinek az tetszett a legjobban Lali produkciójában, hogy a klasszikus értelemben vett bohóckodást nagyon ügyesen hozta a sorozatszínész.

Tuti te is kiégsz ÉNB Lali produkcióján!

Sosem látott és sosem hallott előadással készült az Éjjel-Nappal Budapest sztárja... Ha szeretnéd megnézni ÉNB Lali nem mindennapi furulyázós videoklipjét, kattints IDE!

ÉNB Lali furulya játéka: Titanic - My Heart Will Go On (Céline Dion)

Rendező: Curly Bronco
Operatőr: Weinstock Dömötör
Videó: Play Dead Stúdió 

Kiégett ÉNB Lali?

Az Éjjel-Nappal Budapest sztárja úgy érezte, már minden oldalát megmutatta a Szenzációs Négyes színpadán. Így egy olyan produkció mellett döntött, amit már gyerekkora óta szeretett volna kipróbálni, de eddig sosem mert.

A zsűri csak egyet kérdezett Szabó Simontól: MIÉRT?

A színész produkicója egyáltalán nem úgy sült el, ahogy azt szerette volna...

Szabó Simon önmagát parodizálta?

A színész úgy döntött, most megmutatja, miért lett ilyen "nagydarab"...

Nem fogod elhinni, de Szabó Simon ilyet is tud!

A színész arra vállalkozott, hogy egy teljesen új oldalát mutassa meg a nagyérdeműnek...

Alföldi Robi: „Ha nem ide születsz, világsztár lennél!”

A zsűri egyöntetűen egyetértett abban, hogy az énekesnő olyan profi, hogy a világ bármelyik pontján megállná a helyét.

Tóth Gabi felperzselte a színpadot!

Az énekesnő egy igen szenvedélyes latinestet varázsolt a Szenzációs Négyes színpadára. 

Tóth Gabi megmutatta, mi a szenvedélye!

Az énekesnő egyszerűen imádja a latin táncot, amit most végre ötvözhet egy kis énekléssel...

A zsűri nem tudott megszólalni Alex produkciója után

Alföldi Robit lenyűgözte a gyönyörű színésznő előadása, amit pedig Ráskó Eszter imdádott. Ganxsta Zolee meg egyszerűen nem tudta levenni a szemét Alexandráról.

Nagy Alexandra a felhők fölött jár

A színésznő ismét bevállalta azt, hogy a magasba merészkedik: egy könnyedebb légtornász produkcióval készült.

Nagy Alexandra megint szerelmes?

A színésznő úgy gondolta, a finálén ismét levegőbe emelkedik, hiszen új szenvedélye, azaz új szerelme van...

Alföldi Robi imádta Szabó Simon előadását!

A színész az ítészeket is meggyőzte arról, hogy hiába „nagydarab ember”, a szíve tele van érzelemmel.

Szabó Simon Kulka Jánosnak ajánlotta a produkcióját!

A színész 15 évesen énekelte el először ezt a dalt, amit most a Szenzációs Négyes fináléjára büszkén hozott magával.

Szabó Simon nem szeretné elsírni magát a színpadon?

A színész egy olyan produkciót hozott a fináléra, amihez érzelmileg nagyon kötődik, így azt sem tartja lehetetlennek, hogy elsírja magát a színpadon.

Ráskó Eszter: „Nagyon jó feneked van!”

A zsűrit nemcsak Tóth Gabi tánca nyűgözte le, hanem az egyik testrésze is.

 Tóth Gabi úgy twerkel, mint senki más!

Az énekesnő nemcsak merész, hanem igen szexi produkciót választott a fináléra.

Tóth Gabi ismét bizonyítani akar!

Az énekesnő úgy gondolja, a fináléban bizony tényleg ki kell lépnie a komfortzónájából, így egy igen merész produkcióval készül.

ÉNB Lali az énektechnikájával tarolt?

ÉNB Lalinak ismét sikerült mosolyt csalnia a zsűri arcára, amit viszont nem az énektechnikájának köszönhetett.

ÉNB Lali utcabált rendezett a Szenzációs Négyes stúdiójában!

Lali egy igen különleges produkciót hozott magával, aminek leginkább a szöveges része a legbonyolultabb...

ÉNB Lali nem bírta tovább a nyomást!

Az Éjjel-Nappal Budapest szereplője úgy érezte, segítséget kell kérnie ahhoz, hogy a fináléra felkészüljön: Szikora Róbertet kérte fel arra, hogy készítse fel.

A 30+-osok együtt mindenkit legyőztek, de vasárnap kiderül, ki a Legjobb előadó!

Ilyen még nem volt! Az RTL Klub vadonatúj, egyedi, saját fejlesztésű, vasárnap esténként jelentkező Szenzációs Négyes - A generációk csatája című műsorában egyedülálló módon négy generáció küzd meg egymással a győzelemért. A sztárokból verbuvált csapatok négy tagúak, a hírességek számos műfajban versenyeznek egymással olyanban is, melyben otthonosan mozognak és persze olyan feladatokban is próbára teszik magukat, melyben még soha sem láttuk őket. A csapatok előadásait a csapattagok egyéni produkciói is színesítik. Csak a legjobb csapat lehet a generációk csatájának győztese, és közülük kerül majd ki a műsor végén a legjobb egyéni előadó. A Szenzációs Négyes csapatainak produkciót három fős zsűri és persze a nézők is véleményezik majd. A műsorvezető: Istenes Bence.

ÉNB Lali képes lesz egyedül legyőzni saját csapattársait is?

Ilyen még nem volt! Az RTL Klub vadonatúj, egyedi, saját fejlesztésű, vasárnap esténként jelentkező Szenzációs Négyes - A generációk csatája című műsorában egyedülálló módon négy generáció küzd meg egymással a győzelemért. A sztárokból verbuvált csapatok négy tagúak, a hírességek számos műfajban versenyeznek egymással olyanban is, melyben otthonosan mozognak és persze olyan feladatokban is próbára teszik magukat, melyben még soha sem láttuk őket. A csapatok előadásait a csapattagok egyéni produkciói is színesítik. Csak a legjobb csapat lehet a generációk csatájának győztese, és közülük kerül majd ki a műsor végén a legjobb egyéni előadó. A Szenzációs Négyes csapatainak produkciót három fős zsűri és persze a nézők is véleményezik majd. A műsorvezető: Istenes Bence.

Nagy Alexandrának ezúttal egyedül kell bizonyítania!

Ilyen még nem volt! Az RTL Klub vadonatúj, egyedi, saját fejlesztésű, vasárnap esténként jelentkező Szenzációs Négyes - A generációk csatája című műsorában egyedülálló módon négy generáció küzd meg egymással a győzelemért. A sztárokból verbuvált csapatok négy tagúak, a hírességek számos műfajban versenyeznek egymással olyanban is, melyben otthonosan mozognak és persze olyan feladatokban is próbára teszik magukat, melyben még soha sem láttuk őket. A csapatok előadásait a csapattagok egyéni produkciói is színesítik. Csak a legjobb csapat lehet a generációk csatájának győztese, és közülük kerül majd ki a műsor végén a legjobb egyéni előadó. A Szenzációs Négyes csapatainak produkciót három fős zsűri és persze a nézők is véleményezik majd. A műsorvezető: Istenes Bence.

Szabó Simonra még kemény harc vár, ha nyerni akar...

Ilyen még nem volt! Az RTL Klub vadonatúj, egyedi, saját fejlesztésű, vasárnap esténként jelentkező Szenzációs Négyes - A generációk csatája című műsorában egyedülálló módon négy generáció küzd meg egymással a győzelemért. A sztárokból verbuvált csapatok négy tagúak, a hírességek számos műfajban versenyeznek egymással olyanban is, melyben otthonosan mozognak és persze olyan feladatokban is próbára teszik magukat, melyben még soha sem láttuk őket. A csapatok előadásait a csapattagok egyéni produkciói is színesítik. Csak a legjobb csapat lehet a generációk csatájának győztese, és közülük kerül majd ki a műsor végén a legjobb egyéni előadó. A Szenzációs Négyes csapatainak produkciót három fős zsűri és persze a nézők is véleményezik majd. A műsorvezető: Istenes Bence.

Vajon Tóth Gabi csapattársait is képes lesz túlszárnyalni?

Ilyen még nem volt! Az RTL Klub vadonatúj, egyedi, saját fejlesztésű, vasárnap esténként jelentkező Szenzációs Négyes - A generációk csatája című műsorában egyedülálló módon négy generáció küzd meg egymással a győzelemért. A sztárokból verbuvált csapatok négy tagúak, a hírességek számos műfajban versenyeznek egymással olyanban is, melyben otthonosan mozognak és persze olyan feladatokban is próbára teszik magukat, melyben még soha sem láttuk őket. A csapatok előadásait a csapattagok egyéni produkciói is színesítik. Csak a legjobb csapat lehet a generációk csatájának győztese, és közülük kerül majd ki a műsor végén a legjobb egyéni előadó. A Szenzációs Négyes csapatainak produkciót három fős zsűri és persze a nézők is véleményezik majd. A műsorvezető: Istenes Bence.

 Ki lesz a Szenzációs Négyes királya vagy királynője?

Hiába hozták a legjobb formájukat múlt héten a húszasok, mégis a harmincas generációt juttatta a közönség a dobogó legtetejére. De vajon ki lesz a Szenzációs Négyes királya vagy királynője?

Szabó Simon: „Ez egy hihetetlen érzés”

Sinom nagyon bízott benne, de nem is gondolta volna, hogy a 30+-osok nyerik meg a generációk csatáját. Most teljes gőzzel a vasárnap esti fináléra készül, ahol két produkciót is bemutatva küzd majd a nézők és a zsűri szavazataiért. Finálé, vasárnak este a 19 órától, a Híradó után.

Nagy Alexandra: „A maximumot kell nyújtanom”

A színésznő minden erejével a vasárnapi esti Fináléra készül, hogy ő érdemelhesse ki a Legjobb előadónak járó elismerést. Finálé, vasárnak este a 19 órától, a Híradó után.

ÉNB Lali: „Hatalmas teher van a vállamon, mert ez már a Finálé”

Lali nagyon boldog, hogy a 30+-osok nyerték meg a generációk csatáját. Nagyon bízik a közönség szavazataiban, mert ő szeretné megnyeri a Szenzáció Négyes fináléját.

Ki lesz a legszenzációsabb 30+-os sztár?

Vasárnap végre eldől, hogy ki a legszenzációsabb 30+ éves sztár. Tóth Gabi, Nagy Alex, Szabó Simon vagy Éjjel-Nappal Budapest Lali? A 30+-os csapatként remekül helyt álltak, na de miben lesznek egyenként erősebbek vagy éppen gyengébb társaiknál? Őket kérdeztük.

SZENZÁCIÓS NÉGYES: esélylatolgatás Tóth Gabival

A harmincasoknak vasárnap külön-külön kell színpadra állniuk, ugyanis az utolsó körben egymás ellen versenyeznek.  Tóth Gabival fejtegettük, vajon ki lesz a Szenzációs Négyes királya vagy királynője?

Könnyebb tanulni luxusban?


szerző:
2018.10.26. 12:00
Könnyebb tanulni luxusban?

A Fókusz Plusz stábja a frontvonal mögött forgatott Irakban, és mit tanítanak a nemzetközi magániskolák?

Nagy Alexandra sosem feledi el az idei őszt!

Nagy Alexandra számára az idei ősz örökre emlékezetes marad. Nemcsak a Barátok Közt 20. születésnapja miatt, melyből jó párat ő is együtt töltött a sorozattal, hanem egy új kihívás miatt is. A Szenzációs Négyesben Alex hétről-hétre új oldalát mutatta, és ez a nézőknek is nagyon bejött.

Senki sem vezet műsort olyan elegánsan, mint Istenes Bence

A műsorvezető megjelenésében és szakmailag is profin vezényelte le a német X-Faktor döntőjét.

A kieső 20+-osok elárulták, mit kaptak a Szenzációs Négyestől

A Szenzációs Négyes döntőjében a 20+-os és a 30+-os generációk csatáztak egymással - a harcot végül a 30+-osok nyerték. A második helyezett csapatból Oláh Gergő, Michl Juli és Szalay Bence elárulták nekünk, mit adott számukra a műsor, és az elmúlt pár hét!

Exkluzív interjú a Szenzációs Négyes győztes generációjával!

A 30+-osok nyerték meg a generációk csatáját - ÉNB Lali, Szabó Simon, Tóth Gabi és Nagy Alexandra elárulták sikerük titkát!

A 30+-os korosztály nyerte a generációk csatáját, így ők bizonyíthatnak a jövő heti fináléban

Az RTL Klub saját fejlesztésű vadonatúj műsorában, a Szenzációs Négyesben vasárnap hatalmas volt a tét. A döntőbe jutott két csapat a 20+-osok és a 30+-osok mindent megtettek azért, hogy övék legyen a győzelem.

A 30+-osok nyerték a generációk csatáját!

Nyolc hét küzdelem, megannyi próba, produkciő és közös élmény után a nézők döntöttek: Tóth Gabi, Nagy Alexandra, Szabó Simon és Lali négyesét szavazták meg a legjobb generációnak.

A zsűrit meghatotta Gabi és Gergő hihetetlen tehetsége!

Alföldi Róbert szinte már megkönnyezte, ahogyan túlszárnyalták egymást Gergőék. Követelte: azonnal készítsenek egy közös lemezt! Valóra válhat a kérése?

Tóth Gabi és Oláh Gergő leénekelték egymást a színpadról

Gabi és Gergő egymást túlénekelve adták át magukat a közös produkciójuknak. A No Diggity és a Shout című slágerek most találtak igazán egymásra?

Győzzön a jobb énekes!

Tóth Gabi és Oláh Gergő izgatottan készültek az énekpárbajukra, hiszen mindketten tudták: az ország legjobb női és férfi énekese ellen ragadnak mikrofont.

A zsűri hiányolta a meglepetés erejét Zsófiék vicceiből?

Alföldi Róbert, Ráskó Eszter és Ganxsta Zolee egyetértettek benne, hogy Zsófi és Juli nem tudták túlszárnyalni Simon és Lali egykori produkcióját. Vajon mi lehetett a gond?

Zsófi és Juli lekaratézták egymást, egy kis csavarral

Zsófiék a japán kultúra irányába indultak el, amikor ők is egy fekete színházat varázsoltak a zsínpadra. Vajon lepipálták Simon és Lali korábbi ping-pong csatáját?

Szabó Zsófi és Michl Juli közös fellépésre vágytak

A két 20+-os nagyon megszerette egymást, ezért biztosra mentek, és akartak még egy produkciót együtt. Azt viszont nem tudták eldönteni, hogy kinek az előadását idézzék meg a másik csapatból, ezért inkább vegyítettek.

A zsűri megijedt Szabó Simon altatójától?

Eszter démoninak, Alföldi Róbert viszont nagyon igaznak és őszintének élte meg Simon feldolgozását. De ki lehetett a jobb: Bence vagy Simon?

Szabó Simon megidézte József Attilát

Simon az Altatót választotta Jószef Attilától, amit meglepően gondolt újra: ordítva adta elő, egy részét.

Szabó Simon tudta, hogy lenyomja Szalay Bencét?

Simon Bence egyik korábbi produkcióját gondolta újra, mert tudta: jobban is meg tudja csinálni. Emellett egy olyan világot szeretett volna választani, amit eddig még nem csinált.

A zsűri elveszítette a fonalat a mashup-ok után?

Eszter szerint a 20+-osok bevállalósabbak voltak, Gansxta semmit sem értett, Alföldi Róbert pedig inkább megmaradt a csapat öltözékénél. Így értékelt a zsűri!

30+-osok a színpadon: újjáéledtek a 90-es évek hip-hop slágerei

A bőségzavara után a 30+-osok megtalálták a stílusukat: újra elmerültek a 90-es években, csak most a hip-hop világában. Ti is kértek egy puszikát?

Rap, rock vagy mulatós? A 30+-osok a bőségzavarától szenvedtek

Miből lehetne olyan mixet csinálni, amit mind a négyen szeretnek? Amit könnyen megtanulnak? Ami a legtöbb embernek tetszeni fog? Gabi végül a bejáratott 90-es évekbe terelte csapattársait.

A zsűri belehullott a 20+-osok generációs szakadékába?

A zsűri nem igazán találta a szavakat a produkció láttán: Alföldi Róbert szerint most aztán előjöttek a generációs különbségek. Eszter viszont röhögőgörcsöt kapott, és rögtön kitalálta, hogy mi is lesz Robi következő csengőhangja...

Dubstep és mulatós? A 20+-osok megcsinálták!

Szalay Bence hiába próbálta, nem tudta meggyőzni a többieket: összehozták a dubstep alapokat a mulatós ritmusokkal. Neonfények, hangos zene és pörgés.

A 20+-os csapat utolsó közös produkciója szétszakította őket?

A 20+-osok sokat gondolkodtak, vajon milyen közös produkcióval kellene villantaniuk a színpadon. Gergő kitalálta: hozzák össze a mulatóst a dubsteppel... Szalay Bence az ötlet hallattán nem kicsit elképedt.

Lali minden mozdulata lenyűgőzte a zsűrit?

Ha tehetség nem is, de valami biztosan lappang Laliban a zsűri szerint. Ráskó Eszter viszont nevetve kommentelte, hogy a táncpárbaj után érti, miért nem pontoznak ma este.

Oláh Gergő és Lali riszaviadalon feszültek egymásnak

Vajon ki tekeri jobban a csípőjét? Gergő vagy Lali? Egyetlen stílust sem hagytak ki a táncpárbajon: Michal Jacksontól a Flashdance-en át, mindenben villantottak.

Győzzön a jobb táncos: Lali kontra Gergő!

ÉNB Lali és Oláh Gergő keményen készültek, hogy letáncolják egymást a színpadon. De vajon milyen mozdulatokkal készültek fel erre a próbateremben?

A 20+-os és a 30+os csapatok közösen indították el a műsort!

Elérkezett a döntő napja, ahol eldől, hogy ki győzeledmeskedik a generációk csatájában. Azonban mielőtt a két legfiatalabb korosztály neki kezdett volna a csatának, a két csapat közösen lépett a színpadra, ráadásul egy The Biebers feldolfozással.

A Szenzációs Négyes vasárnap már a döntővel folytatódik!

Ilyen még nem volt! Az RTL Klub vadonatúj, egyedi, saját fejlesztésű, vasárnap esténként jelentkező Szenzációs Négyes - A generációk csatája című műsorában egyedülálló módon négy generáció küzd meg egymással a győzelemért. A sztárokból verbuvált csapatok négy tagúak, a hírességek számos műfajban versenyeznek egymással olyanban is, melyben otthonosan mozognak és persze olyan feladatokban is próbára teszik magukat, melyben még soha sem láttuk őket. A csapatok előadásait a csapattagok egyéni produkciói is színesítik. Csak a legjobb csapat lehet a generációk csatájának győztese, és közülük kerül majd ki a műsor végén a legjobb egyéni előadó. A Szenzációs Négyes csapatainak produkciót három fős zsűri és persze a nézők is véleményezik majd. A műsorvezető: Istenes Bence.

A 20+-osok vagy a 30+-osok nyerik a generációk csatáját?

Ilyen még nem volt! Az RTL Klub vadonatúj, egyedi, saját fejlesztésű, vasárnap esténként jelentkező Szenzációs Négyes - A generációk csatája című műsorában egyedülálló módon négy generáció küzd meg egymással a győzelemért. A sztárokból verbuvált csapatok négy tagúak, a hírességek számos műfajban versenyeznek egymással olyanban is, melyben otthonosan mozognak és persze olyan feladatokban is próbára teszik magukat, melyben még soha sem láttuk őket. A csapatok előadásait a csapattagok egyéni produkciói is színesítik. Csak a legjobb csapat lehet a generációk csatájának győztese, és közülük kerül majd ki a műsor végén a legjobb egyéni előadó. A Szenzációs Négyes csapatainak produkciót három fős zsűri és persze a nézők is véleményezik majd. A műsorvezető: Istenes Bence.

Vajon ki jut a döntőbe a Szenzációs Négyesben?

Már csak a húszasok és a harmincasok küzdenek meg egymással a Szenzációs Négyesben. A Fókusz riportere az esélyeket latolgatta a játékosokkal.

ÉNB LALI: Már csak a győzelemmel elégszik meg

A Szenzációs Négyesben a harmincasokat képviselő Lalit mintha kicserélték volna. A győzni akarásról és a változás hátteréről mesélt az Éjjel-Nappal Budapest színésze a Fókusz stábjának!

Hétről hétre bizonyít Szalay Bence

Szalay Bence a Szenzációs Négyesben minden hétvégén megmutatja képességeit, de a színésznek a hétköznapokban is sűrű a programja. 

Michl Juli törött lábbal is táncolni fog

Közeledik a Szenzációs Négyes - A generációk csatájának végső összecsapása. A versenyben maradt csapatok a 20+-osok és a 30+-osok. Michl Juli és ÉNB Lali meséltek a felkészülésről a Reggeliben.

Nagy Alexből revükirálynő vált egy estére

A Szenzációs Négyes versenyzője csak annyit szeretett volna, ha Alföldi Róbert nem ad kevesebbet 5 pontnál. Nem számított az elismerésre, főleg, hogy nem szokott énekelni.

A negyvenesek számára véget ért a verseny

Tegnap este a negyvenesek hiába hozták a legjobb formájukat a Szenzációs Négyes színpadán, mégis nekik kellett távozni a műsorból. Koós Réka, Hajdu Steve, Kökény Attila és Fésűs Nelly azonban egy percig sem szomorkodott. Rengeteg élménnyel gazdagodtak az elmúlt hetekben, kipróbálhatták magukat bűvészként, operaénekesként, és a bátor produkciók ellenére ők voltak az egyetlen olyan generáció, akik sérülés nélkül megúszták a műsort.

A 40-esek estek ki!


szerző:
2018.10.15. 16:20
A 40-esek estek ki!

A Szenzációs Négyes tegnapi adásában a 40-esek estek ki. A három versenyben maradt generáció összevont csapatban, duettben és egyéni produkcióban is bizonyíthatott, megidézve az elsőként búcsúzott 50 pluszos csapat szereplőit. Jövő héten a két, versenyben maradt generáció tiszta lappal kezd, mert pontszámaik lenullázódnak.

A 30+-osok és 20+-osok csapat jutott a Szenzációs Négyes csapatdöntőjébe, a 40+-osok generációtól búcsúztunk

Az RTL Klub saját fejlesztésű vadonatúj műsorában, a Szenzációs Négyesben vasárnap este hetedik alkalommal csaptak össze a generációk. A 40+-osok korosztály számára pedig véget ért a show.

Exkluzív! Így búcsúznak a 40+-osok a generációk csatájától

Fésűs Nelly, Koós Réka, Hajdu Steve és Kökény Attila számára véget ért a verseny. Az eredményhirdetés után elárulták, mi fog hiányozni nekik a kiesésük után, és hogy melyek voltak a kedvenc pillanataik az elmúlt 7 hétből.

 

A 40+-osok búcsúztak A generációk csatájától!

Megszületett a Szenzációs Négyes 7. adásának végső pontszáma: a 40+-osoktól búcsúzunk, számukra véget ért a verseny.

Ráskó Eszter: „Egy döggé alakulsz!”

Alex feleslegesen izgult, ugyanis a zsűrit egyszerűen lenyűgözte az izgalmas és szexi produkciójával.

Nagy Alexandra: „Azért izgultam, hogy ne haljak meg!”

A színésznő nemcsak az énekléstől félt, hanem a színpadon lévő akadályoktól is.

Kész Kabaré, amit Alex és ÉNB Lali csinál!

A színésznő nagyon várta a közös produkciót, aminek viszont az Éjjel-Nappal Budapest szereplője nem igazán örült.

Alföldi Robi elítélte Szalay Bence produkcióját

Az ítészek úgy vélték, ha a színész valóban beleélte volna magát Csonka Pici dalába, akkor nem lett volna ennyire kínos az előadása.

Szalay Bence megreformálta a híres Ding Dong dalt!

Csonka Pici örökzöld dalát szinte mindenki ismeri, de ebben a formában még senki sem hallhatta.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való