KERESÉS search-close

Tóth Gabi

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Tóth Gabi"

Az Egér bemutatja: „Elég volt” (Tóth Gabi) | 4. adás

Az Egér az Álarcos énekes új évadának negyedik adásában Tóth Gabi „Elég volt” című dalát adta elő.

Tóth Vera kényes kérdésre válaszolt: féltékeny volt-e valaha a húgára, Tóth Gabira?

Meglehetősen vegyes társaság ült egy asztalhoz a Tesztbeszéd 8. adásában. Ambrus Attila, Puzsér Róbert, Udvaros Dorottya és Tóth Vera osztotta meg a gondolatait egymással olyan témákról, amiket eddig máshol nem hallhattunk tőlük. A teljes adást visszanézheted az RTL Moston!

Pop Csabi a színpadi észrevétlenség nagymestere

Pop Csabi a Made in Karantén 3. adásában Tóth Gabi „Jöjj még” című dalát adta elő. A zsűri szerint ő a legrosszabb videók királya.

Forrong a celebvilág: szinte mindenki megszólalt Norbi kijelentése után!

Forrong a celebvilág tegnap óta. Schobert Norbert videója elképesztő botrányt okozott egész Magyarországon. Szinte mindenki megszólalt az ügyben, a legtöbben élesen támadták a fitneszguru szavait. Norbi szerint az elhízás a válás egyik leggyakoribb oka, amiről a nők tehetnek, mert nem fogynak vissza szülés után. A videó után rengeteg színész, énekes, sportoló és modell nyilvánított véleményt. Akadt, aki ellene volt, akadt, aki mellette.

Hoppá! Ezt a lányt törölné ki Adél Bence múltjából!

Vajon Iszak Esztit, Tóth Gabit vagy Nádai Anikót törölné ki Csobot Adél szerelme múltjából?

Ezek voltak az eddigi X-Faktorok legpusztítóbb produkciói

Két éve mutattuk be: összegyűjtöttük Önöknek a magyar X-Faktor történetének leghumorosabb és legelképesztőbb produkcióit, amelyeken akár hetekig is mosolygott a fél ország.

Tóth Gabi levette a lábáról Mr. Biget!

Bizony igaz volt a hír, hogy három évvel ezelőtt az énekesnőt felfedezte magának Chris Noth, a Szex és New York című sorozat sztárja: a világsztár egy budapesti bárban énekelt együtt Tóth Gabival.

Top 4 - Hörcher László, a minden műsorban feltűnő botrányhős

Mindegy, hogy a műsort X-Faktornak, Hungary’s Got Talentnek, Csillag Születiknek ívják,  Hörcher László - vagy ahogy saját magát hívja:  a géppuskalábú celeb mindig feltűnik a válogatókon.

Tóth Gabi rég lemondott róla, mégis kisbabát vár

Az énekesnő pár napja összes fellépését lemondta, amire nyomós oka van most. De ennél boldogabbá semmi nem tudná tenni.

Tóth Gabi kisbabát vár


szerző:
2019.04.29. 19:35
Tóth Gabi kisbabát vár

A 31 éves énekesnő közösségi oldalán jelentette be a nagy hírt, hogy pár nappal Krausz Gáborral való eljegyzése után kiderül, hogy az addigi rosszulléteit várandósság okozza. Az X-Faktor egykori mentorának kevés esélye volt arra, hogy teherbe essen, ugyanis néhány évvel ezelőtt átesett egy súlyos betegségen…

Nagy bejelentést tett Tóth Gabi

Két éve számoltunk be róla: Tóth Gabi az utóbbi időben sikert sikerre halmozott, rátalált a szerelem is. Az énekesnőnek most nagy fordulat következik az életében. Arról, hogy miért hagyja ott a mentorságot, ezzel együtt az X-Faktor stábját, kizárólag a Fókusznak mesélt az énekesnő!

Nem hiszed el, hova repítette szerelme Tóth Gabit

Az énekesnő nemrég ünnepelte születésnapját, és párja egy igazán nagy meglepetéssel készült erre az alkalomra. Kitalálod, mi lehet az?

Tóth Gabi elérte az álomsúlyát!

Az énekesnő az utóbbi időben új célt tűzött ki maga elé: le akart adni pár kilót. Most megvalósította az álmát.

Duettekkel erősített az X-Faktor TOP4-es mezőnye

Múlt szombaton már a tehetségkutató Elődöntőjét láthattuk, az énekeseknek és csapatoknak ezúttal abban is bizonyítani kellett, hogyan tudnak együttműködni egy másik előadóval?

Összecsaptak a mentorok Arany Timi produkcióján

Abban mindenki egyetértett, hogy a két énekesnő felrobbantotta a színpadot, de ez nem volt elég ahhoz, hogy ne alakuljon ki egy hatalmas vita az ítészek között.

Arany Tímea & Tóth Gabi: Nem Kell Végszó (Tóth Gabi)

Az X-Faktor Elődöntőjében az énekesek duetteket adtak elő: Arany Tímea Tóth Gabival állt közösen színpadra.

DUETT: Arany Tímea és Tóth Gabi


szerző:
2018.12.07. 16:59
DUETT: Arany Tímea és Tóth Gabi

Arany Timi az X-Faktor két évvel ezelőtti győztes mentorát, Tóth Gabit hívta segítségül, hogy most hétvégén bejusson a fináléba.   

A Rapülők 25 év elteltével egykori rajongóival koncertezik

Két évvel ezelőtt számoltunk be arról, hogy negyed évszázad után egykori rajongóival állt össze Geszti Péter és a Rapülők. Tóth Gabi és Vera mellett Vadon Jani is elemében érezte magát a klipforgatáson, és a végére Balázst sem zavarta már annyira a ritmus.

ÉNB Lali a Szenzációs Négyes egyéni győztese és az ország előadója

Az RTL Klub saját fejlesztésű vadonatúj műsorában, a Szenzációs Négyesben vasárnap hatalmas volt a tét. A döntőbe jutott csapat tagjai, a 30+-osok egymás ellen küzdöttek meg a végső győzelemért.

Az ország előadója címet ÉNB Lali nyerte!

ÉNB Lali nyerte a Szenzációs Négyes fináléját, és ezzel együtt ő nyerte meg az ország előadója címet is!

Alföldi Robi: „Ha nem ide születsz, világsztár lennél!”

A zsűri egyöntetűen egyetértett abban, hogy az énekesnő olyan profi, hogy a világ bármelyik pontján megállná a helyét.

Tóth Gabi felperzselte a színpadot!

Az énekesnő egy igen szenvedélyes latinestet varázsolt a Szenzációs Négyes színpadára. 

Tóth Gabi megmutatta, mi a szenvedélye!

Az énekesnő egyszerűen imádja a latin táncot, amit most végre ötvözhet egy kis énekléssel...

Ráskó Eszter: „Nagyon jó feneked van!”

A zsűrit nemcsak Tóth Gabi tánca nyűgözte le, hanem az egyik testrésze is.

 Tóth Gabi úgy twerkel, mint senki más!

Az énekesnő nemcsak merész, hanem igen szexi produkciót választott a fináléra.

Tóth Gabi ismét bizonyítani akar!

Az énekesnő úgy gondolja, a fináléban bizony tényleg ki kell lépnie a komfortzónájából, így egy igen merész produkcióval készül.

Vajon Tóth Gabi csapattársait is képes lesz túlszárnyalni?

Ilyen még nem volt! Az RTL Klub vadonatúj, egyedi, saját fejlesztésű, vasárnap esténként jelentkező Szenzációs Négyes - A generációk csatája című műsorában egyedülálló módon négy generáció küzd meg egymással a győzelemért. A sztárokból verbuvált csapatok négy tagúak, a hírességek számos műfajban versenyeznek egymással olyanban is, melyben otthonosan mozognak és persze olyan feladatokban is próbára teszik magukat, melyben még soha sem láttuk őket. A csapatok előadásait a csapattagok egyéni produkciói is színesítik. Csak a legjobb csapat lehet a generációk csatájának győztese, és közülük kerül majd ki a műsor végén a legjobb egyéni előadó. A Szenzációs Négyes csapatainak produkciót három fős zsűri és persze a nézők is véleményezik majd. A műsorvezető: Istenes Bence.

 Ki lesz a Szenzációs Négyes királya vagy királynője?

Hiába hozták a legjobb formájukat múlt héten a húszasok, mégis a harmincas generációt juttatta a közönség a dobogó legtetejére. De vajon ki lesz a Szenzációs Négyes királya vagy királynője?

Ki lesz a legszenzációsabb 30+-os sztár?

Vasárnap végre eldől, hogy ki a legszenzációsabb 30+ éves sztár. Tóth Gabi, Nagy Alex, Szabó Simon vagy Éjjel-Nappal Budapest Lali? A 30+-os csapatként remekül helyt álltak, na de miben lesznek egyenként erősebbek vagy éppen gyengébb társaiknál? Őket kérdeztük.

SZENZÁCIÓS NÉGYES: esélylatolgatás Tóth Gabival

A harmincasoknak vasárnap külön-külön kell színpadra állniuk, ugyanis az utolsó körben egymás ellen versenyeznek.  Tóth Gabival fejtegettük, vajon ki lesz a Szenzációs Négyes királya vagy királynője?

A zsűrit meghatotta Gabi és Gergő hihetetlen tehetsége!

Alföldi Róbert szinte már megkönnyezte, ahogyan túlszárnyalták egymást Gergőék. Követelte: azonnal készítsenek egy közös lemezt! Valóra válhat a kérése?

Tóth Gabi és Oláh Gergő leénekelték egymást a színpadról

Gabi és Gergő egymást túlénekelve adták át magukat a közös produkciójuknak. A No Diggity és a Shout című slágerek most találtak igazán egymásra?

Győzzön a jobb énekes!

Tóth Gabi és Oláh Gergő izgatottan készültek az énekpárbajukra, hiszen mindketten tudták: az ország legjobb női és férfi énekese ellen ragadnak mikrofont.

Molnár Tibi szingli, de élvezi a magányt

A Tha Sudras frontembere korábban egyik hosszú kapcsolatból a másikba lépett át, legutóbbi barátnője Tóth Gabi volt. Egy ideje egyedül van, de ezt egy cseppet sem bánja.

Piamszúr Trap kapitánynál járt!

Egy évvel ezelőtt Papp Gergő ismét átcuccolt, és ezúttal igazán szürreális élményben volt része. Akkori vendéglátója ugyanis egy zöld arcú idegen volt egy távoli bolygóról, vagyis maga Trap kapitány. A Tha Shudras zenekarának frontembere, aki a keresztségben a Molnár Tibor nevet kapta, a beszélgetés folyamán végül levetette álarcát, és életének legintimebb részéről is mesélt a kamerák előtt: például Tóth Gabiról, aki előbb a mentora, aztán a partnere, végül a jó barátja lett.

Tóth Gabi produkcióján te is meg fogsz hatódni!

Az énekesnő olyan elementáris erővel adta elő Keresztes Ildikó dalát, hogy mindenki tátott szájjal nézte az előadását.

Tóth Gabi: „Nagyon izgulok!”

Az énekesnő nagyon meghatódott azon, hogy Keresztes Ildikó a Nem a miénk az ég címűt dalát adhatja elő a nagyérdeműnek.

Mire készül már megint Lali és Szabó Zsófi?

Sérülten ugyan, de törve nem - állnak vasárnap Alföldi Robiék elé Tóth Gabiék és Michl Juliék. A húsz és harminc éveseket képviselő szenzációs négyesnek ezért ki kellett találni olyan produkciókat is, amelyekkel például begipszelt lábbal is nyerni lehet.

Innen öröklik a gyerekek az intelligenciát

A kutatók kimutatták, melyik kromoszóma örökíti át az intelligenciát. Vajon az apai vagy az anyai gének hangsúlyosabbak? A Reggeli vendégeivel, Barabás Évivel, Tóth Gabival és Dobrády Ákossal beszélgettünk a témáról.

Tóth Gabi elmesélte, miért érkezett mankóval a Szenzációs Négyesbe

Az énekesnő gerincsérülése akadályozta a fellépésben, először sérvre gyanakodtak. de kiderült, hogy teljesen más okozta a bajt. Gabi új klipjét, az Énidőt is bemutattuk a Reggeliben.

Tóth Gabi zavarba jött Kökény Attilától

Nemcsak a zsűri, de a dal eredeti előadója, Tóth Gabi is elmondta véleményét Attila produkciójáról: Gabi kijelentette, most először tudta bárki is rajta kívül elénekelni ezt a dalt. De mit szólt hozzá a zsűri?

Kökény Attila végre Tóth Gabitól énekelhetett

A 40+-os csapatból a hatodik adásban Kökény Attila mutatta be szóló produkcióját, amiben Tóth Gabi egyik leghíresebb számát énekelte el egy szál zongorával.

Kökény Attila kökényesítette Tóth Gabi dalát

Attilának mindig is nagy vágya volt, hogy elénekelhesse Gabi Jöjj még című slágerét. Nem önkényesen, hanem kökényesen nyúlt hozzá az eredetihez.

Michl Juli mellett Tóth Gabi is lesérült a próbákon?

Michl Julinak eltört a lába az egyik próbán, azonban a műsor kezdetekor Bence felfedezte, hogy nem a 20+os versenyző az egyetlen, aki lesérült: Tóth Gabi mankóval pihent a 30+-os csapattársai mellett.

Tóth Gabi ujjait bedarálta a bűvészkedés

Az énekesnő szoros barátságot ápol Oláh Gergővel, akinek a dalait előadta a legutóbbi Szenzációs Négyesben. Gabi arról is beszélt, milyen érzés neki, amikor tőle távol álló produkciót adnak elő.

Tóth Gabi: „Az újdonság nagyon nagy lelkesedéssel tölt el”

Vasárnap este ismét Gabin a sor, hogy extra pontokat szerezzen csapatának egyéni produkciójával. Az énekesnő még több részletet elárul a videóban arról, hogy mivel fogja elkápráztatni a nézőket és a zsűrit.

(30+): ˝Ez szenzációs érzés!˝

„Ezt az adást vitte Alex” – árulta el Tóth Gabi a Szenzációs Négyes 4. adása után. Az énekesnő mellett a generáció többi tagja is egytől egyig büszke volt a színésznőre, egyéni produkciója miatt.

Így készült: a 30+-osok táncshow-ja

Tóth Gabi különleges ötlettel állt elő, amikor csapatkapitányként rákerült a sor. Less be a 30+-osok gardróbjába!

Alföldi Róbert: „Gabi, csodálatosan táncolsz!”

Az ítészek igazán meg voltak elégedve a 30+-osok előadásával, főleg a lányok twerkelésével.

 

Nézd vissza a 30+-osok produkcióját!

Ilyen egy igazi táncevolúció!

A csapat felvonultatta a létező összes táncformát, melyet a világon valaha előadtak.

Tóth Gabi kiélhette régi vágyát

Gabi elárulta, ha nem énekesnő lett volna, akkor táncos, amit most meg is valósíthatott a csapatával.

A generációk csatája vasárnap fordulóponthoz érkezik

Ilyen még nem volt! Az RTL Klub vadonatúj, egyedi, saját fejlesztésű, vasárnap esténként jelentkező Szenzációs Négyes - A generációk csatája című műsorában egyedülálló módon négy generáció küzd meg egymással a győzelemért. A sztárokból verbuvált csapatok négy tagúak, a hírességek számos műfajban versenyeznek egymással olyanban is, melyben otthonosan mozognak és persze olyan feladatokban is próbára teszik magukat, melyben még soha sem láttuk őket. A csapatok előadásait a csapattagok egyéni produkciói is színesítik. Csak a legjobb csapat lehet a generációk csatájának győztese, és közülük kerül majd ki a műsor végén a legjobb egyéni előadó. +20: Szabó Zsófi, Michl Juli, Oláh Gergő, Szalay Bence + 30: Tóth Gabi, Nagy Alexandra, Szabó Simon, ÉNB Lali +40: Koós Réka, Fésűs Nelly, Hajdu Steve, Kökény Attila +50: Oszvald Marika, Keresztes Ildikó, Csonka András, Magyar Attila A Szenzációs Négyes csapatainak produkcióit három fős zsűri: Alföldi Róbert, Ráskó Eszter, Ganxsta Zolee - és persze a nézők is véleményezik.

Több állomásos időutazásra készül a 30+-os generáció

„Ez a vonat minden állomásnál megáll” – árulta el Alex. Te sejted már, hogy mire készülnek?

A 30+-osok óriási nosztalgia flasht hoztak be a világba

Szabó Simon feladata az első helyre juttatta generációját. 

Hopp egy max pontszám a 30+-osoknak!

A 30+-osok a 90-es éveket idézték fel előttünk, ezt pedig a zsűri sem hagyhatta szó és megfelelő pontszám nélkül! No de ki adhatta a 10 pontot?

 

Nézd vissza a 30+-osok produkcióját!

Vissza a 90-es évekbe!

A 30+-osok a '90-es éveket varázsolták elénk - nemcsak zeneileg, hanem vizuálisan is!

A 30+-osok feltalálták az időgépet!

Szabó Simon csapatának fiatalkori emlékeit akarja felidézni, ezért egy különleges időutazásra invitálja őket!

Így készül Tóth Gabi legújabb videoklipje!

Az énekesnő minden vasárnap helytáll a Szenzációs Négyes – A generációk csatája színpadán, miközben a hétköznapokban is megállíthatatlan: most épp legújabb dalához készülnek egy nem mindennapi meglepetéssel.

Tóth Gabi megállíthatatlan!

Tóth Gabi minden vasárnap helytáll a Szenzációs Négyes megpróbáltatásaiban, de a hétköznapokon is halad munkáival: most épp legújabb videóklipjén dolgozik. Instagramjáról derült ki, hogy az Énidőhöz forgatnak videót, melynek látványvilága a szintén énekes, dalszerző Marge fejéből pattant ki. Gabi ruháinak egy része ráadásul újrahasznosított anyagokból készült. A dal a rohanó világban is magunkra fordított időről szól, kíváncsian várjuk, hogyan mutatják ezt be mozgóképben is - hamarosan kiderül! 

(30+) Lali: ˝Szerintem nagyon jó hangom van – valaki ezt nem tudja értékelni…˝

„…de hát azoknak gondolom nincs fülük!” - ezt gondolja ÉNB Lali saját magáról és kritikusairól. A 30+-os srác mindent megtesz a siker érdekében. Például most hat év után először megborotválkozott, amitől ugyan úgy érzi, mintha meztelen lenne, de ennek ellenére is imádta a mai adást. Jövő héten pedig ő lesz az, aki egyéni produkcióval szerezhet pontokat generációjának. 

Alföldi Róbert szerint borzalmas volt Tóth Gabiék produkciója

A zsűri alig találta a szavakat a 30 pluszosok szürreális produkciója után.

Nézd vissza a 30+-osok produkcióját!

Ikonikus játékfigurákká alakultak a 30 pluszosok

Nagy Alexandra Barbie, ÉNB Lali Ken, Tóth Gabi Wonder Woman, míg Szabó Simon az egyik Tini Nindzsa Teknőc bőrébe bújt.

Ezen a héten mindenki az lehetett a 30 pluszosoknál, ami csak akart

Nagy Alexandra egy ikonikus alak bőrébe szeretett volna bújni a 30 pluszosok csoportos produkciója során, ezért a többiek is választhattak maguknak egy-egy kedvenc figurát a gyermekkorukból.

Időutazás lesz a 30+-osok produkciója

Hatalmas buli lesz vasárnap este a Szenzációs Négyes színpadán. Aki szereti a képregényeket, és aki már élt a 90-es évek elején, annak biztos, hogy őrület lesz ez a performansz.

A második adástól a nézők szavazataira is számítanak a 30+-osok!

Ezt ígérték Laliék a nézői szavazatokért cserébe...

Szenzációs Négyes: mutatjuk az első adás legjobb pillanatait!

Tegnap megkezdődött a generációk csatája, a Szenzációs Négyes, ahol a húszasok, a harmincasok, a negyvenesek és az ötven pluszosok mutatták be, hogy mire képesek akkor, ha eredeti hivatásuktól eltérő produkciót kell bemutatniuk. Hogy a sztárok mennyire bátrak és bevállalósak, már rögtön az első adásban is kiderült!

Humor és érzelmi hullámvasút a  Szenzációs Négyes első adásában!

Éjjel-Nappal Budapest Lali kiborult, Hajdu Steve pedig különös mantrákkal próbálta megőrizni nyugalmát a kulisszák mögött. A Szenzációs Négyes első adását a humor és a meghökkentés jellemezte, na de mi történt még ott, ahova a nézők már nem láttak be?

SZENZÁCIÓS NÉGYES: Ezeket a pillanatokat nehéz lesz elfelejteni!

Oszvald MariKO pankrátorként a ringben, Tóth Gabi vadító sárga bőrruhában lefelé lógva egy quadról, Szabó Simon és Lali törölközős tánca... Annyi bátor és bevállalós produkció volt már az első adásban, hogy meg sem próbálkozunk felsorolni, inkább nézzétek meg!

˝Ha ezt meg tudtam csinálni, akkor úgy érzem, hogy bármire képes vagyok!˝

Tóth Gabi bevallotta, hogy felkészülése alatt nagyon sokszor feladta, de elszántságából és a visszaigazolásokból erőt merített, így végül olyat tett, amit még soha senki...

30+: Mi jöhet még a meztelen produkció után?

Lali büszkén mesélt feladatáról, amivel megajándékozta csapattársait az első adásban. Simon pedig kifejtette, hogy ezek után mire számíthatunk még a generációtól…

 

Különös emlékeket ébresztett Gabi Ganxstában...

Az extravagáns performansz és öltözet elgondolkodtatta a rappert, míg Alföldi Róbert "élő videoklipnek" titulálta Gabi előadását.

 

Nézd vissza Tóth Gabi egyéni produkcióját!

Tóth Gabi durvább, mint Pink vagy Lady Gaga

Nehezített pályára vágyott az énekesnő, ezért a legextrémebb előadókból merített ötletet. Majd úgy döntött, valami olyasmire vállalkozik, amit még ők sem csináltak...

Tóth Gabi: ˝Engem a félelem motivál és hajt!˝

Az énekesnő kitalálta, hogy kicsit megfűszerezi azt, amihez ért. Ehhez csupán a sebességgel, a magassággal, saját magával és a démonaival kellett megküzdenie.

Ganxsta: ˝Kis bohóccal nagy cirkuszt csinálni, az a menő!

A törölközős mutatvány után a fiúk nem tették zsebre a zsűri véleményét. Na, nem azért, mert ádámkosztümben érkeztek...

Nézd meg a 30+-osok produkcióját!

30+: Egy szál törölköző takarta Lali és Simon intim testrészét

A srácok egy jól sikerült, átbulizott este után meztelenül ébrednének egy szállodában, a szobalányok legnagyobb meglepetésére...

Lali letolt gatyával vázolta tervét csapattársainak

A 30+-osok csapatkapitány nem akármilyen feladatot hozott kortársainak. A lányok először talán nem is hittek a szemüknek, de az is lehet, hogy egyszerűen csak sokkot kaptak...

Bolondozz úgy, mint Tóth Gabi a próbákon!

Az énekesnő kőkeményen próbál, hogy a csapatával ők lehessenek a legjobbak a Szenzációs Négyesben. Most ráadásul egy bolondos videóban megmutatta, hogy bármiről simán leugrik egy produkcióért.

Tóth Gabi: A szakma krémje szerepel a Szenzációs Négyesben

Az énekesnő szerint csakis nagy visszhangja lehet az RTL Klub saját show-műsorának. A Szenzációs Négyes – A generációk csatájában humor lesz, nehéz feladatok és odaszegezi a nézőket a képernyőhöz.

A Szenzációs Négyes csapatai máris próbálnak!

Múlt héten derült ki, hogy szeptember második jön az RTL Klub sajátfejlesztésű showműsora, amiben négy csapat küzd meg egymással. A hírességek máris belevetették magukat a felkészülésbe.

Tóth Gabi soha nem randizott jelenlegi párja előtt

Krausz Gábor az egyetlen olyan férfi, akivel randizott Tóth Gabi. Hogy miért nem volt azelőtt randevún Gabi, arról a Reggeliben mesélt.

Ugyanaz az ember zaklatja Facebookon Tóth Gabit és Peller Annát

A titozkatos férfi előszeretettel küld képeket a talpáról és a meztelen testéről Tóth Gabinak és Peller Annának.

Tóth Gabi izgul, hogy jól teljesítsen a Szenzációs négyes élő adásaiban

Tóth Gabi a 30+ csapatban verseng a Szenzációs négyesben. Az énekesnő elárult néhány kulisszatitkot a műsorról, és a próbákról is mesélt a Reggeliben.

Tóth Gabi


szerző:
2018.08.14. 12:00
˝Itt aztán mindent megkap a közönség, amit szeretne˝

Az RTL Klub vadonatúj, saját gyártású showműsorának középpontjában A generációk csatája áll. Tóth Gabi a 30+-osok csapatát erősíti ÉNB Lali, Nagy Alexandra és Szabó Simon mellett.

30+


szerző:
2018.08.14. 12:00
Így búcsúztatták a 2017-es évet a celebek!

Összegyűjtöttük neked, hogy a magyar hírességek hogyan köszöntötték a 2018-as évet. Volt aki pizsamában, volt aki a családjával és olyan is, aki a barátaival töltötte a szilvesztert. Következzen válogatásunk!

Tóth Vera mondott köszönetet a testvére nevében

Tóth Gabi az év legjobb női előadója! Díját testvére, Tóth Vera vette át, aki épp annyira örült Gabi sikerének, mintha a sajátja lenne. Nézd meg, mit üzent a rajongóknak Vera! A videó végén pedig Gabi is köszönetet mond mindenkinek egy videóüzeneten keresztül!

A legjobb: női előadó, színész és humorista 2017-ben

Sikítozó rajongók gyűrűjében jött a gálára a műsorvezető sztárpáros Istenes Bence és Csobot Adél.

Mi lesz a legtrendibb összeállítás az idei Cometen?

Radics Gigi flitteres melltartóban, Tóth Gabi extravagáns gladiátor stílusban, Kőhalmi Zoltán pedig rózsaszín gorillabundában érkezett a 2016-os díjkiosztó gálára. De, vajon mire számíthatunk az idei Comet gálán?

Így kampányolt Freddie Shuman Tóth Gabi mellett!

Szavazz kedvencedre a cometlive.hu oldalon vagy az RTL24 applikáción keresztül!

Interjú a Comet legjobb női előadó kategóriájának jelöltjeivel

Mire a legbüszkébb Rúzsa Magdi? Mi Tóth Gabi legnagyobb álma? Hogyan éli meg Kollányi Zsuzsi, hogy sokan csak a Majkával éneklő lányként azonosítják? A Fókusz kérdéseire válaszoltak a Comet legjobb női előadó kategóriájának jelöltjei!

Kifaggattuk a legjobb női előadói kategória jelöltjeit

Kollányi Zsuzsi, Lábas Viki, Rúzsa Magdi, Pásztor Anna, Tóth Gabi – ők a Comet 2017 „A legjobb női előadó” kategóriájának jelöltjei. A Fókusz riportere nemcsak arról faggatta ki az énekesnőket, hogy ki, mennyire örülne a Comet gömbnek, hanem arról is, hogy milyennek tartják a vetélytársakat.

 

Tóth Gabi megható bejegyzése garantáltan könnyeket csal a szemedbe

A 2017-es Comet legjobb női előadó kategóriájában jelölt Tóth Gabi évekkel ezelőtt önzetlenül segített egy embertársán, aki egy hat hónapos babát hordott a szíve alatt.

Tóth Gabit így még nem szívatták meg, mint most!

Hét évvel ezelőtt a Kész átverés egyik epizódjában az énekesnőt olyan helyzetbe hozták, amilyenben még sohasem volt. Volt vérfürdő, kiabálás, kiborulás és a végén nevetés.

Neked mi hoz szerencsét fellépés előtt?

Mindenkinek vannak kedvenc színei, és sokan a tárgyakat is felruházzák mindenféle tulajdonságokkal. A művészek, énekesek világában, pedig egyenesen kötelező kelléknek számít egy-egy kis szerencsehozó talizmán. A Comet jelöltjeit faggattuk arról, nekik mi az, ami szerencsét hoz például egy fellépés előtt.

Ki kapja a Comet gömböt?


szerző:
2017.11.07. 16:10
Ki kapja a Comet gömböt?

Tóth Gabi, Pásztor Anna, Kollányi Zsuzsi, Lábas Viki vagy Rúzsa Magdi a Comet jelöltjei között. Vajon ki kapja a Comet gömböt?

 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való