KERESÉS search-close

Takács Nikolas

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Takács Nikolas"

Top 6 - Hallelujah, hogy vette a bátorságot és elindult az X-Faktorban

2005-ben jött Szlovákiából Magyarországra tanulni és már mindenféle platformon szerencsét próbált, de valahogy nem tudta megvalósítani az álmait. Az X-Faktort az utolsó lehetőségének tartotta. Ha ez nem jött volna be neki, szó szerint világgá ment volna.

Takács Nikolas hazajött és máris lemezbemutatóra készül

December 21-én lesz Nikolas nyáron megjelent, 33 című albumának bemutató koncertje és hamarosan egy duett-tel is jelentkezik, amiben Koszi Janka lesz a partnere. 

Hazatért Amerikából Takács Nikolas

Sosem fogja otthon érezni magát az USA-ban az énekes, aki Los Angelesben töltött több mint fél évet. Most itthon keres magának új otthont. Hogy miért jött haza, azt elárulta a Reggeliben.

Amerikában is nyílnak a kapuk Takács Nikolasnak

Különböző irányokból indultak, mégis egy helyre érkezett meg Szőke Nikoletta és Takács Nikolas, így kettősük produkciója valódi kuriózum a hazai zenei palettán. De Nikolas már nemcsak nálunk zenél, hamarosan amerikai turnéra indul.

Kollányi Zsuzsi Takács Nikolasszal készített közös dalt

Az énekesnő a Dallamtapadásban mutatta be a szerelmes balladát, amit rózsaszín köd hangulat leng körül.

Nagy Krisztián: A boldogság Te vagy (Takács Nikolas)

Az idei X-Faktor válogatói véget értek, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Táborhoz érkezett. Íme Nagy Krisztián produkciója!

Felejthetetlen koncertet adott a Seven!

A Story Extra többször beszámolt már a Seven formációról. Figyelemmel kísértük az aranytorkú énekesek felkészülését és próbáit, most pedig megmutatjuk, hogy milyen hangulatot tudtak teremteni a zene és az ének erejével a tízezres tömegben.

Seven: nagyágyúk a nagykoncerten

Gáspár Laci, Takács Nikolas, Kökény Attila, Freddie, Emilio, Nagy Laci és Oláh Gergő. Ők heten, - hét nagyon különböző férfi előadóművész - együtt zenének majd, egyetlen alkalommal egy szuperkoncerten!

Kovács Dóri egyetlen vágya az esküvőjét illetően: legyen ott Takács Nikolas!

Bár Kovács Dóri még nem tudja, hogy kihez szeretne hozzámenni, egy dologban biztos: szeretné, ha Takács Nikolas is ott lenne, és elénekelné a Hallelujah című dalt.

Takács Nikolas a síelés helyett a motoros szán túrát választotta

Takács Nikolas rendhagyó módon nem síelt a Havazinban, de cserébe szívesen mesélt 7 éve beinduló karrierjéről Kovács Dórinak, aki motoros szán túrára kísérte az énekest.

Takács Nikolas legyőzte a legnagyobb félelmét

A 2010-es X-Faktorban ismertté vált Takács Nikolas a Magas-Tátra Lomnici-csúcsán győzte le tériszonyát.

A SE7EN énekesei is szavaztak a kedvencükre a Cometen!

A SEVEN egyik énekese, Freddie is jelölt az idei Cometen a legjobb férfi előadó kategóriában, így nem is volt kérdés, hogy kire szavaznak Kökény Attiláék.

A SE7EN énekesei is szavaztak a kedvencükre a Cometen!

A SEVEN egyik énekese, Freddie is jelölt az idei Cometen a legjobb férfi előadó kategóriában, így nem is volt kérdés, hogy kire szavaznak Kökény Attiláék.

7 férfi, 1 szuperkoncert!


szerző:
2017.11.29. 09:10
7 férfi, 1 szuperkoncert!

Magyarország 7 különlegesen sikeres férfi énekese egyszerre, egy produkcióban áll színpadra 2018-ban az Arénában. A Reggeliben Oláh Gergő, Takács Nikolas, Kökény Attila és Nagy Laci Gitano meséltek a közös zenélésről.

Utazzunk vissza az időben az X-Faktorral!

Hat évvel ezelőtt a Fókusz arról számolt be, hogy a tehetségkutató sztárjai iránt az érdeklődés már akkor lankadatlan volt. Abban az évben megint rengeteg kiemelkedően tehetséges jelentkezők érkeztek az RTL Klub székházába.

Megmutatta új lakását az X-Faktor sztárja!

Öt éve már annak, hogy a 2010-es tehetségkutató győztese új lakásba költözött, amit a Fókusz nézőinek is megmutatott. Takács Nicolas örömmel osztotta meg élményeit és vágyait.

Erre a duettre mindenki emlékezni fog – X-Faktor!

Már négy éve, hogy két nagyon tehetséges énekest kértek fel arra, hogy egy színpadon, párban daloljanak. Kiderült, Oláh Gergő, a 2012-es X-Faktor egyik legtehetségesebb versenyzője Takács Nikolast kapta maga mellé a duett feladatban. A könnyek nem maradtak el…

Lakásnézőben: Takács Nikolas

A 2010-es X-Faktor második helyezettjét négy évvel ezelőtt látogatta meg az új lakásában a Reflektor magazin. Az énekes örömmel vezette körbe a stábot és lelkesen mesélte, hogy a különböző helyiségekbe mit hova fog tenni.

Takács Nikolast nem zavarja, hogy belépett a harmadik X-be

Takács Nikolasnak meglepetés szülinapi bulit rendeztek, ahova nem csak a legjobb barátok mentek el, de az énekes családja is teljes volt. A zártkörű, bensőséges ünneplésen csak a Fókusz kamerája lehetett ott. Az énekessel felidéztük pályájának legfontosabb állomásait, és a szülei is meséltek a fiúk gyerekkori szárnypróbálgatásairól.

Szelfizz úgy, mint Takács Nikolas!

Az énekes feltöltött képeinek nagy része az autójában készül. Úgy látszik, neki ez a kedvence: napszemüvegben vagy anélkül, de mindenképp baseball-sapkában és szigorúan bekötött biztonsági övvel.

Story Extra 2016-05-10


szerző:
2016.05.10. 16:55

Velünk történt


szerző:
2015.06.15. 11:30
Velünk történt

Ha nem láttad volna a legérdekesebb riportokat és a legütősebb sztorikat, és az RTL Moston sem nézted volna vissza őket, akkor most mindent bepótolhatsz! Összeszedtük neked az elmúlt hét legnagyobb durranásait.

Fókusz 15-06-10


szerző:
2015.06.10. 19:25
Fókusz 15-06-10

Fókusz: Az évszázad vihara - Diónyi jéggel, szélviharral és özönvízzel érkezett a keddi zivatar. A szakértők szerint ez megszokott, mások szerint nem. Második csapás - Újra elvesztettünk egy Gripent, ezúttal a futómű hibásodott meg. Vajon milyen állapotban van a többi gép? Amerikai karrier - Takács Nikolas művésznevet váltott és megszerezte első tengerentúli szerződését. Mi lesz a hazai rajongókkal?

Beindult Takács Nikolas amerikai karrierje

Öt éve már, hogy Takács Nikolas ott állt Vastag Csaba oldalán az első X-Faktor döntőjében. Ők ketten történelmet írtak, és bár végül Csaba lett a győztes, nem kérdés, hogy mindkettejük karrierje azonnal beindult. Nikolast talán kevesebbet láthattuk itt a Fókuszban, amire most a magyarázatot is megkaptuk. Az énekes egy többéves amerikai álomszerződéssel a kezében olyan lehetőséget harcolt ki magának, amelyre talán minden előadó vágyik.

TAKÁCS NIKOLAS: „Ez nem csak egy kaland”

Az egykori X-Faktoros versenyző most Amerikában próbálja építgetni a karrierjét, amelyben segítsége is akad. Jópár fellépésen és találkozón van már túl, és bizony hosszútávúra tervezi a külföldi céljait.

Takács Nikolas az amerikai álom nyomában

Az énekes több mint egy hónapos amerikai utazás után sem pihen, tele van tervekkel és munkával. Azt mondja, hogy tavaly még úgy érezte, hogy 2014 volt élete egyik legjobb éve, de kiderült, az elmúlt fél év még több új és jó dolgot hozott az életébe. Fehér István riportja.

Egy este - Best of


szerző:
2014.06.29. 20:00
Egy este - Best of

Egy este...: Öt este öt sztár. Eddig ki nem mondott titkok, el nem énekelt dalok.

Egy este Muri Enikővel


szerző:
2014.06.01. 20:00
Egy este Muri Enikővel

Egy este...: Öt este öt sztár. Eddig ki nem mondott titkok, el nem énekelt dalok.

Egy este Takács Nikolasszal


szerző:
2014.05.25. 20:00
Egy este Takács Nikolasszal

Egy este...: Öt este öt sztár. Eddig ki nem mondott titkok, el nem énekelt dalok.

Ismét hódít a szabadidő nadrág

A hollywoodi sztároknak köszönhetően visszatért a divatba a szabadidő nadrág. Südi Iringó és Takács Nikolas, György Ábel divatszakértővel kiegészülve mondták el véleményüket a legújabb ruhatrendről.

Fókusz 13-06-17


szerző:
2013.06.17. 19:45
Fókusz 13-06-17

Fókusz: Emelem kalapom - Takács Nikolas nemcsak új klippel és családtaggal jelentkezik, hanem fejfedőjét is leveszi. Teljesült álmok - Osvárt Andi már Hollywoodban is főszerepet kapott. De miért nincs férfi a szép színésznő mellett? Lenyúlta! - Nem kért Kanye West engedélyt az Omegától, így Kóbor János is énekelhetett a dalában, úgy, hogy nem is tudott róla.

Takács Nikolas még a kalapját is ledobta

Végig követtük az énekes egy napját, amikor hosszú idő után találkozott, Geszti Péterrel, akinek megmutatta legújabb klipjét is. És most először láthatják az énekest, a védjegyévé vált fejfedő nélkül.

X-Faktor: Izgalom, döntők, sztárdömping

Tóth Gabi, Takács Nikolas és a Hooligans is színpadra lép a hétvégén, sőt közülük ketten az élő show-ban debütálnak legújabb dalukkal. Mégis, vajon ők kinek szurkolnak, szerintük ki nyeri a tehetségkutatót? Mellettük Presser Gábor és Viva Starr is az esélyeket latolgatta.

Fókusz 12-12-13


szerző:
2012.12.13. 20:55
Fókusz 12-12-13

Fókusz: Esélylatolgatás - Sztárdömping az X-Faktor finisében. Vajon ők melyik versenyzőnek szurkolnak? Szexi kilencvenes - Tele van energiával, pedig 93 éves. A nyugdíjas testépítő, az egykori orvos elárulja, mi a titka. Túl vagyunk rajta? - Frabato szerint tegnap volt a világvége. Az ország legismertebb jósai avatnak be jövőnk titkaiba.

X-történelem: A legdrámaibb párbajok

Idén Stone és Fehér Zoli is háromszor énekelt az életéért. De vajon ők hol állnak a párbajhősök tabelláján? Meglepetésként Lil C érkezett meg az X-Faktor lakásba. Ő is háromszor szállt ringbe a tavalyi szériában, így Stone párbajtestvérének is tekinthető.

Oláh Gergő: sokkoló meglepetés szülinap!

A Fókusz saját bálványával lepte meg Oláh Gergőt! Kiderítettük, hogy az énekes imádja Takács Nikolast: megszerveztük a titkos akciót, először Nikolas, később a többi versenyző törte rá az ajtót. Gergő semmit sem sejtett, a meglepetés sokkoló volt.

Reflektor 12-08-29


szerző:
2012.08.29. 23:20
Reflektor 12-08-29

Reflektor: Gönczi Gábor a Ewingokkal találkozott. Takács Nikolas lengyelországi sikere.

Lakásnézőben Takács Nikolasnál

A 2010-es X-Faktor felfedezettje alig egy hónapja, épp a 26. születésnapján mutatta be első saját ruhakollekcióját, de természetesen a zenei pályán is sikert sikerre halmoz. Az énekes nemrég új lakásba költözött, amelyet először a Reflektor nézőinek mutatott meg.

Reflektor 12-07-23


szerző:
2012.07.24. 01:00
Reflektor 12-07-23

Reflektor: Zajlik az élet Takács Nikolas körül. Fésűs Nelly Geszler Dorottyával edz.

Fókusz 12-02-08


szerző:
2012.02.08. 19:59
Fókusz 12-02-08

Fókusz: A showman visszatért! - Friderikusz Sándor 13 év után ismét az RTL Klubon vezet műsort. Mivel lehetett visszacsábítani? Mellbedobással - Zimány Linda először fotóztatta magát bikiniben mellműtéte után. És mi van Dzsudzsák Balázzsal? Kísért a szellem? - A Mary Zsuzsi házába beköltözött fiatal hölgy érzi az énekesnő jelenlétét. Kié lesz a hagyaték?

Klipet forgattunk Takács Nikolasszal

Takács Nikolast sem kell attól félteni, hogy négy fal közé zárva tétlenül várja a tavaszt. Alighogy megérkezett New York-i körútjáról, máris stúdióba vonult, hogy elkészítse vadonatúj szerelmi vallomását.

Fókusz 12-02-02


szerző:
2012.02.02. 19:40
Fókusz 12-02-02

Fókusz: Halleluja! – Takács Nikolas ajándékba kapta a New Yorkba szóló repülőjegyet, most legújabb dalát is bemutatja. A méret a lényeg? - Irány a molett modellek világa, ahol a siker a 40-es méretnél, és 70 kilónál kezdődik. Titkos randevú - VV Eszter Péterrel találkozott. lehet, hogy valami idekint is szövődik közöttük?

Nikolas beleharapott a Nagy Almába


szerző:
2012.02.02. 19:19
Nikolas beleharapott a Nagy Almába

Nemcsak New Yorkba, hanem Jamaicába is eljutott Takács Nikolas. Exkluzív felvételei épp a legjobbkor, a mínusz tíz fokos magyar télben érkeztek meg, úgyhogy ha csak néhány percre is, de átélhetjük Nikolasz álomnyaralását.

Fókusz 12-01-13


szerző:
2012.01.13. 20:20
Fókusz 12-01-13

Fókusz: Taktikai csata- Kinga vagy Péter nyeri-e a párbajt? Megszólal Péter egyik legjobb barátja is! Leleplezés - Jegy nélkül, olcsón, bárhová. Rejtett kamerával néztünk utána, mi történik egyes buszjáratokon. Átváltozás - Ott voltunk, amikor Muri Enikő először szembesült azzal, milyen lesz élete első színházi főszerepében.

Fókusz 11-12-16


szerző:
2011.12.16. 20:05
Fókusz 11-12-16

Fókusz: Boldogságsokk - Fecó majdnem rosszul lett szerelme láttán, előtte viszont Angéla hiánya viselte meg. Véghajrá - Muri, Kocsis, Baricz egy ország kedvencei lettek. Vajon ki nyeri meg közülük az X-Faktort? Rockkarácsony - A sztárok meglepetés bulira készülnek. De miért kell elfelejteni a fenyőfás hangulatot?

Havazin 11-12-11


szerző:
2011.12.11. 12:40
Havazin 11-12-11

Havazin: Takács Nikolas kutyaszánon, Tóth Gabi a szaunában élvezi a telet. Buza Sándor minilécen egyensúlyoz, Czollner Gyula pedig azt is megmutatja, hogyan kell a jég hátán vezetni, de tanúi lehetnek Brasch Bence lehengerlő küzdelmének a völgyben és a hegyen.

Reflektor 11-12-06


szerző:
2011.12.06. 23:40
Reflektor 11-12-06

Reflektor: Hová tűnt Aurea cipője? A portugál világsztár mezítláb lépett az X-Faktor színpadára. A Reflektor riportere interjút készített Aureával, és természetesen erre is rákérdezett. Márciusban érkezik a baba Héder Barnáékhoz. Az ismert televíziós az elmúlt hónapokban mindent elkövetett, hogy szagmentes otthont biztosítson várandós feleségének, Ildikónak.

Fókusz 11-12-05


szerző:
2011.12.05. 20:20
Fókusz 11-12-05

Fókusz: Beigazolódtak Kováts Vera baljós gondolatai - az énekesnő már az X-Faktor délutánján megérezte, hogy párbajozni fog. Megmutatjuk a show legfeszültebb pillanatait! De ott voltunk akkor is, amikor Annamarinak el kellett hagynia a ValóVilág stúdióját! Döbbenten szembesült a róla szóló újságcikkekkel, és először beszélt gyermekéről, akit korábban örökbefogadó szülőkre bízott.

Fókusz 11-11-28


szerző:
2011.11.28. 20:20
Fókusz 11-11-28

Fókusz: Miért borult ki a továbbjutó? Mutatjuk mi törént az X-Faktorban Tarány Tamás és a Rocktenors párbaja után. Geszti Péter is megszólal, kiderül, hogyan viseli a magára maradt mentor, hogy utolsó versenyben lévő csapatát is elvesztette. IQ bajnok? Cristofel ország-világ előtt akar rácáfolni az értelmi képességeit ért kritikákra. Vállalta, hogy a Fókusz kamerája előtt tölti ki az intelligencia tesztet.

Kirúgta a ház oldalát a közönség Wolf Kati koncertjén

Pontosan egy éve volt, hogy Wolf Kati nem folytathatta tovább az X-Faktoros menetelését. A kiesés után azonban a kétgyerekes anyuka számára elkezdődött az az élet, amiről mindig is álmodott.

Nikolas és Aurea megtalálta a közös „hangot”

Villámlátogatása alatt egy új országban szerzett magának rajongókat Takács Nikolas. Portugália leghíresebb énekesnőjével előadott duettjét ezrek tapsolták meg. Aureával akkora sikerük volt, hogy Nikolast már vissza is hívták Lisszabonba.

Reflektor 11-11-18


szerző:
2011.11.19. 00:20
Reflektor 11-11-18

Reflektor: A Showder klub humoristái mindig azzal zárják a műsorukat, hogy ha szeretnénk velük élőben is találkozni, akkor szólítsuk le őket az utcán. Az elmúlt napokban könnyen előfordulhatott bárkivel, hogy egyszer csak szembe jön vele az utcán a világhírű színésznő, Gabriela Spanic.

Takács Nikolas elhagyja az országot

Nem örökre költözik el a kalapos fiú, csak egy fellépés kedvéért repül Portugáliába, ahol sztárvendégként lép színpadra a világhírű portugál énekesnő, Aurea koncertjén.

Reflektor 11-11-08


szerző:
2011.11.08. 23:35
Reflektor 11-11-08

Reflektor: Takács Nikolas elhagyja az országot! Nem örökre költözik el a kalapos fiú, csak egy fellépés kedvéért repül Portugáliába, ahol sztárvendégként lép színpadra a világhírű portugál énekesnő, Aurea koncertjén.

Fókusz 11-10-27


szerző:
2011.10.27. 20:20
Fókusz 11-10-27

Fókusz: Amikor a mentorok is menekültek volna a székükből. Amikor Veca és Csaba, Nikolas és a Nonstop, vagy a két Vastag testvér állította patt helyzet elé a mentorokat. A legutóbbi drámát Keresztes Ildikóval és tanítványaival idézzük fel. Világsztárok, akik kameránk előtt zavarba jöttek, bakiztak, azt sem tudták, melyik földrészen járnak, vagy épp kikezdtek riporterünkkel. Félreértett kérdések és kínos csendek, amiket az exkluzív interjúkból eddig kivágtunk.

Nikolas portugál sztárral tör a csúcsra

Duettet jelentet meg Takács Nikolas az egyik legnépszerűbb portugál énekesnővel, Aureával.

Szövögetik hálójukat az X-Faktor mentorai

Az csak egy dolog, hogy lépten, nyomon csakis X-ekbe botlunk, hogy mindenütt szembejön velünk az a bizonyos jel, hogy mindenki X-Faktor lázban ég, de hogy a mentorok is összekulcsolt kézzel járjanak – ez már jelent valamit.

Fókusz 11-08-31


szerző:
2011.08.31. 20:25
Fókusz 11-08-31

Fókusz: Öccsét fuvarozta az X-Faktor válogatójára, a tehetségkutatót mégis ő nyerte. Emlékeznek még milyenek voltak a Vastag testvérek amikor először láttuk őket? Felidézzük Király L. Norbi és Takács Nikolas első szereplését is. Egyedülálló felvételek a hurrikán szívéből! A Fókusz stábjára is lecsapott az utóbbi évek legpusztítóbb hurrikánja. Az Irén a Bahamák egyik legszebb szigetén ért bennünket.

Fergeteges időutazás az X-Faktorral

Több mint 1 millió rajongó az interneten, közel 150 ezer eladott lemez, és majdnem 2000 koncert – az X-Faktor sztárjai iránt hatalmas az érdeklődés. A mentoroknak idén is nehéz lesz válogatni a kiváló énekesek közül.

Fél kettő 11-08-25


szerző:
2011.08.25. 14:15
Fél kettő 11-08-25

Fél kettő: Dia 13 éve elárvult és milliós adósságot örökölt, ma már boldog és féjhez ment. Többezres tömeg előtt lépett fel Galántán Takács Nikolas. Terhesség és szoptatás után mikor indokolt egy újabb mellplasztika?

Nikolas készült meglepivel, mégis ő lepődött meg

Takács Nikolas 6 ezer ember előtt lépett fel Galántán, ez volt édesapja legnagyobb szülinapi ajándéka. Az X-Faktor sztárja itt tudta meg, hogy nagybácsi lesz.

Szemtelen szerepet osztott pótfiaira Keresztes Ildikó

Athos, Porthos, Aramis, vagyis Norbi, Tamás és Nikolas az X-Faktor óta káprázatos diadalmenetet produkál. Mentoruk nagyon büszke arra, hogy a srácoknak helyén van a szívük. Ők négyen hosszú idő után először találkoztak, és máris közös tervet szőnek.

A kalapos király és a görög vagány nagy találkozása

Hogy a Nikolas - Alekosz csúcstalálkozóra miért kellett eddig várni, arra egyszerű a magyarázat: az X-Faktort nem lehetett fogni a Való Világban. Most viszont eljött a nagy pillanat, és persze a nyár egyik legforróbb fesztiválja, ahová mindketten meghívást kaptak.

Fókusz 11-07-07


szerző:
2011.07.07. 20:55
Fókusz 11-07-07

Fókusz: Formaidőzítés az X-Faktor énekeseivel! Hogyan küzd Vastag Csaba 10 kilós súlyingadozásaival? Janicsák Veca azt mondja, nem fogyókúrázik, Nikolas viszont kockahasra gyúr. Amíg Anikó vörös bikiniben csavarta el a fürdőzök fejét, addig Béci kék shortban a legjóképűbb úszómester címre pályázott. Az ex-villalakókkal és stílus tanácsadónkkal fürdőruhadivatot próbálták meghatározni a strandon. És ének egy kómában fekvő lányért, ott voltunk Spiriev Teo jóttékonysági koncertjén.

Nem akárhogy mutogatják testüket a faktorosok

Vastag Csabáék futnak, lovagolnak, kondiznak és gyereket cipelnek. A Fókuszban megmutatták, hogyan őrzik tökéletes színpadi formájukat.

Egri leánykából az ország kedvence lett

Kovács Katival ellátogattunk oda, ahol a hatvanas évek óta nem járt. A művésznő elárulta, mit jelent számára a zene és honnan ered optimizmusa.

Fókusz 11-05-31


szerző:
2011.05.31. 20:35
Fókusz 11-05-31

Fókusz: Bombahír! Hihetetlen fordulat azután, hogy Alekosz már a görögországi utat tervezgette Veronikával! Az újdonsült menyasszony váratlanul bejelentette, hogy mégsem megy vőlegényével sehová. Hogy, a féltékeny lány a vasárnapi örömünnep óta mikor és miért döntött így kiderül a Fókuszban.

Nikolas megdöbbent


szerző:
2011.05.31. 20:26
Nikolas megdöbbent

Ezrek tomboltak Nikolas első önálló nagy koncertjén. Az X-Faktor felfedezettjének két és fél órás műsorát váratlan meglepetések szakították félbe.

Fél Kettő 11-05-27


szerző:
2011.05.27. 14:25
Fél Kettő 11-05-27

Fél Kettő: Gyermeknap - Milyen zenén nőnek fel a gyerekek ma? Vendégünk volt Gryllus Vilmos. Előttem az utódom - Szombat este a Csillag születikben lép fel Tabáni István. Családi tragédia - Egy anya képtelen feldolgozni, hogy anyagi okok miatt örökbe adta gyermekét.

Csak csajok 11-05-27


szerző:
2011.05.27. 09:05
Csak csajok 11-05-27

Csak csajok: Egy igazi csajos, beszélgetős fél órával várjuk Önöket fél kilenctől 9 óráig.

Nikolas készül a nagy napra


szerző:
2011.05.26. 07:50
Nikolas készül a nagy napra

Az X-Faktor sztárjának nagy vágya válik valóra élete első önálló koncertjével.

Fókusz 11-05-12


szerző:
2011.05.12. 20:45
Fókusz 11-05-12

Fókusz: Mi, illetve ki kell a nőknek? Milyen az igazi álompasi, aki ledönti a lábáról a gyengébbik nemet? Megkérdeztük a hölgyeket és magukat a sokak által csodált alfahímeket is, köztük Vastag Csabát, Nikolast és Kucsera Gábort is! Ádám várta Évát, de hogyan képes magára találni a lány több mint öt hónap bezártság után? Párja először ad interjút a Fókuszban.

Fókusz 11-05-04


szerző:
2011.05.04. 20:45
Fókusz 11-05-04

Fókusz: Alekosz menyasszonyt keres - Gőzerővel zajlanak az előkészületek, de a főszereplő még nem tud semmiről. Életet mentett - István úgy mászott be az égő autóba, hogy saját épségét kockáztatta. X-Tázis - Koncerttel köszönték meg a platinalemezeket, Vastag Csaba és Janicsák Veca az első önálló dalát is elénekelte.

Fókusz 11-04-05


szerző:
2011.04.05. 20:45
Fókusz 11-04-05

Fókusz: X-Faktor premier - Takács Nikolas nemcsak első dalát, hanem új párját is megmutatja, akivel még sok a gondja. A szalámi ára - Megszületett az ítélet Bakács Tibor ügyében, az újságíró váratlan bejelentést tett. Fél év telt el - A kolontári család a tragédia után elhagyta faluját és még mindig nem kaptak kártérítést.

Ontja magából a dalokat a „szerelmes” kalapos

A Fókuszban rajongók ezreinek teljesül az álma: bemutatjuk az első részleteket Takács Nikolas első saját slágeréből. A stúdiómunkák közepette az énekes egy különleges társra is lelt, az első, bensőséges pillanatoknál is ott voltunk.

Nikolas egy titokzatos alagútba tévedt

A Duna alatt 16 méterrel olyan világ tárul elénk, amelynek a legtöbben még a létezéséről sem tudtak. Pedig az alagút ott húzódik a mélyben már 20 éve. Takács Nikolasszal együtt pedig lemértük, belsejében mindössze hat perc séta, hogy eljussunk Visegrádról Nagymarosra.

Lilu, Veca és Nikolas is vitte a pálmát

A Glamour gálán nemcsak a hazai celebek voltak középpontban, hanem a ruhák is, amiket viseltek.

X-őrület határon innen és túl


szerző:
2011.03.04. 19:44
X-őrület határon innen és túl

Minden elképzelést felülmúló X-Faktor láz Erdélyben! Együtt utaztunk a tehetségkutató hat legjobb énekesével Sepsiszentgyörgyre és Kolozsvárra. Exkluzív útinapló a Fókuszban!

„Próbálok úgy élni, hogy tükörbe tudjak nézni”

Takács Nikolas édesapja boxbajnok volt, tőle örökölte a kitartását, és a harcrakészségét. Édesanyja nevelésének köszönhetően pedig próbál higgadt maradni, és megfontolt döntéseket hozni. Vasárnap éjjel a kalapos fiú lesz a Portré vendége.

Portré 11-02-27


szerző:
2011.02.28. 00:15
Portré 11-02-27

Portré: Az X-Faktor döntője óta rengeteg fellépése van. Magánéletre nem jut sok ideje, de élvezi, hogy találkozhat a közönséggel, és saját dalokkal is készül. Takács Nikolas a Portré vendége!

Fókusz 11-02-17


szerző:
2011.02.17. 20:45
Fókusz 11-02-17

Fókusz: Sok százan lesték minden mozdulatát, Nikolast első közönségtalálkozóján elképesztő ajándékokkal halmozták el. Az X-Faktor döntőse pedig saját magát vitte ajándékba egy kisfiúnak, aki szívbetegsége miatt koncerten nem láthatta nagy kedvencét. Ki is valójában Fábry Sándor? A showman a Fókusznak adott interjúban arról is mesél, amiről eddig még soha!

Takács Nikolas meghódította a hegyeket

Az X-Faktor ezüstérmese a Havazinnal belevetette magát a téli sportok örömeibe.

Randi-faktor élő legendákkal


szerző:
2011.01.14. 19:55
Randi-faktor élő legendákkal

Saját otthonukban fogadták közismert zenészek az X-Faktor sztárjait. Kiderült, Pataky Attila végig Vastagéknak szurkolt, Nikolas és Balázs Fecó már a bejáratnál összebarátkozott, Bródy pedig még gitározott is Janicsák Vecának.

Esti Showder Fábry Sándorral 11-01-13

Esti Showder Fábry Sándorral: Az X-Faktor legjobbjai: Janicsák Veca, Takács Nikolas, Király L. Norbert és Vastag Csaba Fábrynál! A showman vendége volt még a búcsúszentlászlói dumagép, Bödőcs Tibor. És nincs Esti Showder paródia nélkül! 2010 legnagyobb botránya: Nyuszómuszó és Berni, azaz Bagi Iván és Nacsa Olivér, valamint Badár Sándor és Aranyosi Péter.

Reggeli 10-12-22


szerző:
2010.12.22. 08:35
Reggeli 10-12-22

Reggeli: Ahány ház, annyi szokás. Vágó Piroséknál 24-én reggel jár a Jézuska, aztán útilaput kötnek és 26-áig meg sem állnak. De vajon, hogyan ünnepel a Ganxta és Balzsay család?

Fél Kettő 10-12-21


szerző:
2010.12.21. 14:25
Fél Kettő 10-12-21

Fél Kettő: Lajcsi karácsonya - Galambos Lajos és a családi ünnep. Nem válogat - Ismert emberek és a halálos kór. X-ek a döntő után - Vendégünk volt Király L. Norbi és Takács Nikolas.

Legendákkal duetteztek a dobogósok

Kovács Kati és D. Nagy Lajos is jót tett a versenyzőknek, Csabi viszont öccsét választotta.

Fókusz 10-12-20


szerző:
2010.12.20. 20:40
Fókusz 10-12-20

Fókusz: X-Faktor lázban ég az ország! A Fókusz két napon át Csaba, Nikolas és Norbi nyomában volt. Megmutatjuk, min mentek keresztül, mit mondtak egymásnak az eredményhirdetés után, és hogyan buliztak egészen reggelig. De ott voltunk a két szurkolói bázison is: a veszprémi egyetemen MCDC hergelte Vastag Csaba rajongóit, Galántán pedig Nikolasért szorított hatalmas tömeg. Féktelen örömünnep és csalódottság, szülők és barátok első reakciói a Fókuszban!

Fókusz Plusz 10-12-18


szerző:
2010.12.18. 19:30
Fókusz Plusz 10-12-18

Az X-Faktor mentorai felidézték a műsor legemlékezetesebb eseményeit, majd bekukkantottunk a döntősök mindennapjaiba. Az utolsó nagy hajtáson végig követtük a három még versenyben lévő énekest.

Célegyenesben a hármasfogat


szerző:
2010.12.17. 19:18
Célegyenesben a hármasfogat

Indul a visszaszámlás, szombat este pedig elrajtol az év legnagyobb show-ja. Fókuszban a három főszereplő: Takács Nikolas, Vastag Csaba, és Király L. Norbi.

Dobogósok a finisben


szerző:
2010.12.16. 12:57
Dobogósok a finisben

A Fókusz Pluszban az X-Faktor döntőseinek mindennapjaiba kukkantottunk be. Az utolsó nagy hajtáson végig követtük a három még versenyben lévő énekest.

Alexandra Burke újra az X-Factorban

Az énekesnőt ezúttal nem bírálták a mentorok, amikor a tehetségkutató színpadára állt.

Veca búcsúzott


szerző:
2010.12.13. 08:00
Veca búcsúzott

Az X-Faktorban egyre nagyobb a feszültség, már csak három versenyző maradt.

Fókusz 10-12-10


szerző:
2010.12.10. 20:40
Fókusz 10-12-10

Fókusz: Vastag Csaba és Janicsák Veca az énektanáránál, Nikolas és Norbi viszont az edzőteremben készül a szombat esti döntőre! Kivételesen megengedték, hogy az utolsó órákban is meglessük őket. De hogyan látják tanáraik az esélyeket? A legnagyobb hóesésben másztunk be az Erzsébet híd tetejébe vezető apró nyíláson, ahol 11 emelet magasságba kellett felkapaszkodnunk.

Fókusz 10-11-26


szerző:
2010.11.26. 20:40
Fókusz 10-11-26

Fókusz: Még mindig keresnek egy férfit, aki állítólag egy panelházba menekült, miután két társával kirabolt egy bankot Budapesten. Kiderítettük, ki kivel osztja meg legféltettebb érzéseit a X-Faktor rezidenciáján. Ahol ma már nemcsak a korábbi kiesőket, de a mentorokat is családtagként fogadják. Egy zsúfolt nap az ország kedvencével, Reviczky Gábor saját otthonában fogadta a Fókuszt!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való