KERESÉS search-close

Teo

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Teo"

VV Teo már egy lányra se néz rá

Aurelio újra varázsolt, ezúttal azonabn az ő egyik Villa-beli exe került a stúdióba. A fekete hajú lány elárulta, boldog párkapcsolatban él, ezért már egyik VV-s csaj sem jön be neki.

VV Teo gyereket vállal barátnőjével

Az ex-villalakóról köztudott volt, hogy nem kedveli a kisgyerekeket, mostanra viszont megváltozott véleménye, hiszen párja hamarosan megszületendő gyermekét fogja nevelni. Teo arról is mesélt műsorvezetőinknek, hogyan készül a szülői szerepre.

Aurelio álma valóra vált, megnyerte a VV6-ot!

120 nap. Megannyi balhé, veszekedés, vicces és örömteli pillanat. A játékosok nemcsak a Villát lakták ennyi ideig, hanem a nézők nappalijába is beköltözhettek. A játék végére már csak hárman maradtak, de csupán egyvalaki lehetett, az, aki mindent vitt.

Kiteljesedett a cicaharc!


szerző:
2014.04.28. 17:00
Kiteljesedett a cicaharc!

Összecsapott a cuki a keménnyel, a rózsaszín a feketével, az ösztönlény a pókerarccal. A ValóVilág 6 hetedik párbajának szavazása vasárnap este elképesztő százalékkülönbséggel zárult. A párbajszűz csajok nem fogták vissza indulataikat.

Teon a bugyi sem segített


szerző:
2014.04.27. 21:57
Teon a bugyi sem segített

A cuki lány fölényes győzelmet aratott, mikor megtudták a villalakók, hogy Zsófi mekkora különbséggel tért vissza, sokkot kaptak.

Megtört a jég, újra együtt a szerelmespár

Hosszú folyamat volt, de végül csak megérte. A szörnyű balhé után Iza rengeteget vezekelt, Krisztián pedig sokáig vívódott, végül csak megenyhült a szíve és adott szerelmének még egy utolsó lehetőséget.

Puskaporos szócsatával estek egymásnak a csapatok

A Párbajozók csapatai hadüzeneteket fogalmaztak, rímekkel és vádakkal tarkított monológokat vágtak az ellenfél fejéhez. A nagy szópárbaj végül Zsófi és Aurelio között élesedett ki. Az indulatok a rózsaszín és a fekete csapat oldalán is berobbantak.

Iza nem adja fel


szerző:
2014.04.24. 23:00
Iza nem adja fel

A Villa jó csaja már saját bevallása szerint is súrolja néha a betegesség határát, ha Krisztiánnal való kapcsolatáról van szó, de ennek ellenére sem hagyja annyiban, szakadatlanul próbálkozik egykori pasijánál, aki hiába szereti még mindig Izát, továbbra sem tud megbocsátani neki.

Miss Fekete megmérkőzik Miss Rózsaszínnel!

Szinte nem maradt olyan kapcsolat a Villában, ami ne ment volna tönkre az elmúlt napok során. Ennek következményeit láthattuk, no meg azt, hogy kit hívott ki Teo!

ValóVilág 6 - Kihívás 14-04-23

ValóVilág 6 - Kihívás: Szinte nem maradt olyan kapcsolat a Villában, ami ne ment volna tönkre az elmúlt napok során. Ennek következményeit láthattuk, no meg azt, hogy kit hívott ki Teo!

Aurelio bevágódott Zsófika családjánál

A Villa szájhőse először el sem akart menni duettpartnerével a nyereményként kapott látogatásra, mert félt a cuki lány családjának fogadtatásától, később viszont olyan barátian pálinkázgatott Zsófiéknál, mintha egy gyakran látott vendég lenne a háznál.

Középpontban Miss Fekete és Miss Rózsaszín

A két védettséget élvező játékos jó tanácsokkal látta el Teót a Párbaja előtt. Viki szerint egy Zsófi-Teo Párbaj is érdekes lenne, mivel a két lány teljesen ellentétes, de szerinte a bevállalós lánynak Iza ellen lenne a legnagyobb esélye visszajönni.

ValóVilág 6 14-04-21


szerző:
2014.04.21. 23:00
ValóVilág 6 14-04-21

ValóVilág 6: Nemcsak Izának hiányzik Krisztián, de Krisztián is vívódik, a szerelem és a gyűlölet érzése közt őrlődik. Ami az elmúlt napokban Iza és Krisztián között történt, nemcsak a szerelmesekre volt nagy hatással, hanem a többiekre is.

Teo szinte az összes jelet besöpörte

Az X-Faktor hét lezárásaként mindegyik páros előadta produkcióját, s bár a hangok legtöbbször nem voltak helyükön, a versenyzők remekül érezték magukat a színpadon. Majd elérkezett a Kiválasztás, ahol Teo szinte az összes jelet megkapta.

A lakóknak kellett szétszedni Izáékat

Javában zajlik az X-Faktor hét, a villalakóknak nem sok ideje maradt már a gyakorlásra. A tegnapi vita miatt viszont Krisztián a fejébe vette, hogy nem hajlandó Izával együtt énekelni, mire a jó csaj kiakadt, és kitört közöttük a VV6 legdurvább balhéja.

A feszültség a tetőfokára hágott

A bátorság védettséget ért, de a játék nyertes párja közül csak egyikük köthette magára a lila kendőt. De nem ez volt az egyetlen dolog, ami felbolygatta a Villa életét: Iza és Krisztián az eddigi legdurvább balhéjukon vannak túl.

ValóVilág 6 14-04-18


szerző:
2014.04.18. 23:00
ValóVilág 6 14-04-18

ValóVilág 6: A karaoke verseny nem várt nyereményt hozott! A villalakók egyből le is ültek, hogy megbeszéljék, jól döntött-e Viki és Teo a lila kendővel kapcsolatban, illetve, hogy elmondják a véleményüket a döntésről.

Egerek, férgek és kígyók lepték el a Villát

A villalakók még fel sem ocsúdtak az énekórák fáradalmaiból, máris új kihívással találták szembe magukat. A Killer Karaoke nevű játékban ugyanis nemcsak énektudásukról, hanem bátorságukról is számot kellett adniuk.

Danics Dóra kibékítette a Villa szerelmespárját

A villalakók megtudták, ki lesz a mentoruk és a párjuk a Duett héten, és megkezdődtek az első énekórák is. Izán és Krisztiánon kívül mindenki lelkesen vágott bele a feladatba, de Dóra kezelésbe vette őket.

Iza és Krisztián nem tud együtt dolgozni

Ma azt kérdeztük, hogy Önök szerint melyik pár tud majd a legnehezebben együttműködni? Íme az eredmény:

Mérlegfóbia, nőuralom és X-Faktorosok a Villában

Viki majdnem feladta a játékot, végül túllendült problémáin. Közben a srácok le lettek szavazva, így folytatódik a fitt hét, és kezdetét vette a ValóVilág 6 X-Faktoros Duett hete Danics Dóra, Krasznai Tünde és Oláh Gergő mentorkodásával.

Viki legyőzte magát


szerző:
2014.04.15. 23:00
Viki legyőzte magát

Ma azt kérdeztük Önöktől, hogy mit gondolnak arról, hogy Viki végül ráállt a mérlegre. Íme az eredmény.

Nyerhet lány a ValóVilágban?

A nézők szerint esélytelen, hogy csak lányok maradjanak a végjátékban.

A vidéki, egyszerű gyerek az égiekben bízott

A kortesbeszéd írása ismét kifogott a Villalakókon, de már az lenne a fura, ha valaki nem pufogna vagy hisztizne egyet a védőbeszédek összeállításánál. Krisztián a nyugiszobában imádkozott, Zsolt pedig Aurelioban próbálta a lelket tartani. És a könnyek most sem maradtak el.

Mindkét fiú újra a szerelmével lehet

Baráti Párbaj után, Krisztián legnagyobb meglepetésére a macsó búcsúzott a ValóVilágtól. Krisztián tehát visszatérhetett Izához, Zsolt pedig Dorkához. Az őszinte így bekerült a TOP5-be!

Krisztián magára maradt a Villában

Ahogy közeledik a Párbaj, úgy lesz Krisztián egyre idegesebb. Az őszinte fiú nagyon nehezen viseli a rá nehezedő nyomást, és ezért minden feszültségét azon az egyetlen emberen vezeti le, aki valóban mellette áll.

ValóVilág 6 14-04-12


szerző:
2014.04.12. 23:00
ValóVilág 6 14-04-12

ValóVilág 6: Ahogy közeledik a párbaj, Krisztián egyre feszültebb, egyre inkább azt érzi, hogy nem bírja a rá nehezedő nyomást, és hogy senki nem érti meg őt a Villában.

Viki gyomra nem bírta a műrepülést

Viki és Aurelio egy nem mindennapi ajándékot kapott, a Villa olimpia két nyertese mehetett egy-egy kört egy profi műrepülővel. Bár mindketten nagyon élvezték a manővereket, a nagyszájú lány gyomra félúton feladta a küzdelmet.

ValóVilág 6 14-04-11


szerző:
2014.04.11. 23:00
ValóVilág 6 14-04-11

ValóVilág 6: Viki és Aurelio egy nem mindennapi ajándékot kapott, a Villa olimpia két nyertese mehetett egy-egy kört egy profi műrepülővel. Bár mindketten nagyon élvezték a manővereket, a nagyszájú lány gyomra félúton feladta a küzdelmet.

Krisztián nem kér senki segítségéből

A hétvégi Párbaj kihívója úgy érzi, bárki is állna mellé Zsolttal szemben, az nem lenne őszinte, ezért inkább egyedül akar megküzdeni a játékban maradásért.

Krisztián letörni készül a bika szarvát!

Új szavakkal ismerkedtek meg a villalakók, Krisztián pedig azzal a helyzettel, hogy most nem kihívottként, hanem kihívóként készülhet a Párbajra. Merészet húzott az őszinte fiú!

Fellobbant az olimpiai láng a Villában

Ezen a héten egészséges életmódot folytatnak a villalakók, amihez a helyes táplálkozáson kívül természetesen hozzátartozik a sport is. A sportolókká avanzsáló versenyzők pedig hol máshol mutathatták volna meg rátermettségüket, ha nem a ValóVilág olimpiai játékain.

ValóVilág 6 14-04-08


szerző:
2014.04.08. 23:00
ValóVilág 6 14-04-08

ValóVilág 6: Kemény napok várnak a villalakókra: ez a hét az egészséges életmód jegyében telik a Villában, amelynek keretében kezdetét vette a Villa Olimpia.

Kiakadt a mérleg a villalakók alatt

Iza és Teo is 7 kilót szedett magára az elmúlt 12 hétben, Viki pedig rekordot döntött 22 kilós hízásával. Érezte, először rá sem akart először állni a mérlegre, majd füllentett egy jó nagyot a súlyáról.

Iza még mindig nem dolgozta fel Zsolt elutasítását?

Iza már jó ideje Krisztiánnal kavar, mégis nekiesett Zsófinak és Zsoltnak, amiért egyre több időt töltenek együtt. A cuki lány egyáltalán nem tartja jogosnak Iza támadását, főleg úgy, hogy korábban a jó csaj nyomult Zsoltra, miközben pontosan tudta, hogy a macsó és Dorka között alakul valami.

Iza szerelme veszélybe került

A nagy taktikázásokat követően Iza maradt hoppon, hiszen a Villalakók Krisztiánra tették a legtöbb jelet a ValóVilág hatodik Kiválasztásán.

Iza és Krisztián szerelme a legfelsőbb szintekre lépett

Mozgalmas éjszakája volt a villalakóknak, míg Zsófi és a gyereke végigbőgte, Iza és Krisztián sokkal sikamlósabb és pikánsabb megoldást választott. Üvöltözésekben sem volt hiány, Aurelio szinte mindenkivel összekapott, vajon ezzel kivívja magának a zöld kendőt?

ValóVilág 6 14-04-05


szerző:
2014.04.05. 23:00
ValóVilág 6 14-04-05

ValóVilág 6: Ha a párok szülővé válnak, hajlamosak elfeledkezni róla hogy ők nem csak apa és anya, hanem férfi és nő is. Iza és Krisztián nem esett ebbe a hibába.

A nézők többsége Teóra tenné a Kiválasztó jelet

Ezúttal arra voltunk kíváncsiak, hogy Ön kire tenné a Kiválasztó jelet?

Ha kirepülnek a gyerekek, újra marakodni fognak

Ma azt kérdeztük önöktől, hogy vajon közelebb hozza-e a párok tagjait a családi hét.

Elrabolták az egyik villalakót

Zsófi végzetes hibát követett el, mikor magára hagyta alvó csemetéjét. Gyermekét ugyanis túszul ejtették a mosókonyhában. Természetesen ez az eset is vitát szült, amiből akár zöld kendő is lehet vasárnap.

ValóVilág 6 14-04-04


szerző:
2014.04.04. 23:00
ValóVilág 6 14-04-04

ValóVilág 6: Zsófi végzetes hibát követett el, mikor magára hagyta alvó csemetéjét. Gyermekét ugyanis túszul ejtették a mosókonyhában. Természetesen ez az eset is vitát szült, amiből akár zöld kendő is lehet vasárnap.

Felváltva sírtak a Villa-babák

Megszülettek a babák, teljes a felfordulás a Villában. Altatás, etetés, pelenkázás, na és persze gyereksírás szünet nélkül. Szülőnek lenni bizony nem könnyű feladat. A tanácstalanság és a feszültség miatt a párok is összezördülnek néha.

ValóVilág 6 14-04-03


szerző:
2014.04.03. 23:00
ValóVilág 6 14-04-03

ValóVilág 6: Eljött a nagy nap, a Villában beköszöntött a gyermekáldás. A lányok megszülték a kisbabáikat. Auditore, Rozalinda, Raffael és Zsófi baba a villa teljes jogú lakója lett. Vagy inkább átvette az uralmat.

Négy új lakó érkezik a Villába

Elkezdődött a papás-mamás hét a Villában. A játékosok szülő-párokat alkottak, Zsófinak viszont sajnos egyedülálló anyukaként kell megállnia a helyét. A következő napokban a villalakóknak a babavárás minden csodás és embert próbáló feladatával szembe kell nézniük.

BeleValóVilág 14-04-01


szerző:
2014.04.01. 23:30
BeleValóVilág 14-04-01

BeleValóVilág: A BeleValó izgalmas beszélgetésekkel és az összefoglalókból kimaradt jelenetekkel várja a nézőket. A műsorból mindent megtudhatnak a villalakókról.

Beköltözött a Zöldszemű Szörny a Villába

A villalakók Amerika kapitány nyomdokaiba lépve szuperhőssé váltak, azonban Krisztiánnak nem volt titkos fegyvere a főgonosszal, a Zöld Szemű szörnnyel szemben, így őt csúnyán legyűrte a padlóra, csak úgy koppant.

ValóVilág 6 14-04-01


szerző:
2014.04.01. 23:00
ValóVilág 6 14-04-01

ValóVilág 6: A villalakók Amerika kapitány nyomdokaiba lépve szuperhőssé váltak, azonban Krisztiánnak nem volt titkos fegyvere a főgonosszal, a Zöld Szemű szörnnyel szemben, így őt csúnyán legyűrte a padlóra, csak úgy koppant.

Amerika kapitány megihlette a villalakókat

Hét különleges képességű harcossá avanzsáltak a villalakók, ám nekik nem a gonosszal, csak egymással kellett megküzdeniük.

BeleValóVilág 14-03-31


szerző:
2014.03.31. 23:30
BeleValóVilág 14-03-31

BeleValóVilág: A BeleValó izgalmas beszélgetésekkel és az összefoglalókból kimaradt jelenetekkel várja a nézőket. A műsorból mindent megtudhatnak a villalakókról.

Iza visszajött: kitörő öröm és értetlenség fogadta

Iza fölényes győzelmet aratott Charlotte felett, így ő térhetett vissza az 5. Párbajról. Aurelio erre teljesen magába roskadt. A szájhős lassan kezdi úgy érezni, hogy nem sok olyan ember maradt a Villában, akitől ne sajnálná a fődíjat.

ValóVilág 6 14-03-31


szerző:
2014.03.31. 23:00
ValóVilág 6 14-03-31

ValóVilág 6: Iza fölényes győzelmet aratott Charlotte felett, így ő térhetett vissza az 5. Párbajról. Aurelio erre teljesen magába roskadt. A szájhős lassan kezdi úgy érezni, hogy nem sok olyan ember maradt a Villában, akitől ne sajnálná a fődíjat.

Már ma elkezdődött a Párbaj!

A szombati Összefoglalóban a szócsatáké, a heves vitáké és a szerelemé volt a főszerep. A két párbajozó már most egymásnak esett verbálisan, ami sok feszültséggel járt, de Iza és Krisztián ennek levezetésére is megtalálta a megfelelő módot.

Iza és Charlotte döntetlennel hangolt a vasárnapi Párbajra

A Villa jó csaja és férfifalója egy háromkörös versenyben mérték össze erejüket, ami vicces, látványos megoldásokat, egy nagy vitát, és végül döntetlen végeredményt hozott.

ValóVilág 6 14-03-28


szerző:
2014.03.28. 23:00
ValóVilág 6 14-03-28

ValóVilág 6: A Villa jó csaja és férfifalója egy háromkörös versenyben mérték össze erejüket, ami vicces, látványos megoldásokat, egy nagy vitát, és végül meglepő végeredményt hozott.

ValóVilág 6 14-03-27


szerző:
2014.03.27. 23:00
ValóVilág 6 14-03-27

ValóVilág 6: A bevállalós lány nem hagyhatta szó, és tettek nélkül, hogy Aurelio napközben mindenki előtt bevallotta, komoly szeretethiány gyötri. Teo ezért lefekvés után egészen a csúcsig repítette a szájhőst, a heves kézimunkát pedig legékesebb testrésze, a körme bánta.

Teo körmeszakadtáig kényeztette Aureliot

A bevállalós lány nem hagyhatta szó, és tettek nélkül, hogy Aurelio napközben mindenki előtt bevallotta, komoly szeretethiány gyötri. Teo ezért lefekevés után egészen a csúcsig repítette a szájhőst, a heves kézimunkát pedig legékesebb testrésze, a körme bánta.

Párbajgyőztest választott Iza ellenfélnek!

Forró hangulat, drámai percek. Iza és Krisztián szerelme beteljesedni látszik, kérdés, hogy a Párbaj nem szakítja-e ketté majd ezt a kapcsolatot, hiszen Iza merész döntést hozott.

ValóVilág 6 14-03-26


szerző:
2014.03.26. 23:30
ValóVilág 6 14-03-26

ValóVilág 6: Forró hangulat, drámai percek. Iza és Krisztián szerelme beteljesedni látszik, kérdés, hogy a Párbaj nem szakítja-e ketté majd ezt a kapcsolatot, hiszen Iza merész döntést hozott.

Iza le akar feküdni Krisztiánnal

A Villa jó csaja a fürdőben bevallotta Vikinek, hogy mostanra már igenis komolyan veszi Krisztiánnal való kapcsolatát, és ha még a hétvégi Párbaj előtt lehetősége lenne rá, akkor le is feküdne az őszinte fiúval.

ValóVilág 6 14-03-25


szerző:
2014.03.25. 23:00
ValóVilág 6 14-03-25

ValóVilág 6: Az új hét most is új villamestert hozott a villalakók életébe. Krisztián egy kis beszéddel kezdte a ténykedését, amit a többiek közbeszólásokkal szakítottak félbe, végül egy kisebb vita alakult ki.

Aurelio nem fog több Párbajt nyerni?

Krisztián szerint a Villa szájhőse rossz úton halad, és ha így folytatja tovább, akkor el fognak pártolni mellőle a nézők. Az őszinte fiú szerint Aurelio rossz emberekben bízik meg, ahelyett, hogy az őszinte barátságot értékelné.

Izát küldenék haza a villalakók

Volt itt minden: jetiláb, rikítás és Kiválasztás! A zöld kendő végül pedig a Villa jó csajára került.

ValóVilág 6 14-03-23


szerző:
2014.03.23. 22:00
ValóVilág 6 14-03-23

ValóVilág 6: Volt itt minden: jetiláb, rikítás és Kiválasztás! A zöld kendő végül pedig egy lányra került.

Izára tennék a legtöbben a kiválasztó jelet

Ezúttal azt kérdeztük Önöktől, hgy kire tennék a kiválasztó jelet?

Mutánslégy-támadás és hiszti a köbön

A cuki lányra rendesen rájárt a rúd, nem elég, hogy zacskóból kellett öltöznie, még egy zümmögő szörnyeteg is megtámadta. Közben mindenki visszatérhetett a Villába, és jó dolgukban rögtön el is kezdték furkálni egymást.

BeleValóVilág 14-03-21


szerző:
2014.03.21. 23:30
BeleValóVilág 14-03-21

BeleValóVilág: A BeleValó izgalmas beszélgetésekkel és az összefoglalókból kimaradt jelenetekkel várja a nézõket. A műsorból mindent megtudhatnak a villalakókról.

Iza és Krisztián bűnbe vitte Zsófit

A csíkosoktól elpártolt a szerencse, de míg a Villában éltek, kihasználták minden percét a jólétnek, főleg a jó csaj és az őszinte srác bátorodott fel a kiürült ágyban. Mikor megtudták, hogy újra nomád körülmények közé szorulnak, alkoholba fojtották bánatukat.

ValóVilág 6 14-03-21


szerző:
2014.03.21. 23:00
ValóVilág 6 14-03-21

ValóVilág 6: A csíkosoktól elpártolt a szerencse, de míg a Villában éltek, kihasználták minden percét a jólétnek, főleg a jó csaj és az őszinte srác bátorodott fel a kiürült ágyban. Mikor megtudták, hogy újra nomád körülmények közé szorulnak, alkoholba fojtották bánatukat, ám ez tilos volt, így a cuki lány nem is akart benne részt venni, de elcsábult, és nagyon élvezte a "bűnözést". Persze balhéból sem volt hiány.

A nézők szerint számítani fog a csapatszellem a Kiválasztásnál

Ma azt kérdeztük önöktől, hogy vajon számítani fog-e a Kiválasztásnál, hogy ki kivel volt egy csapatban.

A csíkos csapat újra birtokba vehette a Villát

Újabb nap virradt a csapatokra, ami újabb játékokat hozott, azok pedig egy újabb esélyt, hogy megtartsák, vagy éppen visszaszerezzék a Villát. Hősies küzdelemben végül a csíkosak diadalmaskodtak, de a helycsere nem ment zökkenőmentesen.

ValóVilág 6 14-03-20


szerző:
2014.03.20. 23:00
ValóVilág 6 14-03-20

ValóVilág 6: A játékosok egyik fele továbbra is élvezte a luxus villa minden kényelmét, a másik fele nomád túrázóként húzta meg magát az udvaron és a nyugiszobában. Ám a száműzötteknek újra lehetőségük nyílt feltörni, és kiűzni a pöttyös csapatot a villából.

Küzdelem és vérre menő viták a Villa-uralomért

Tovább folytatódik a harc a Villáért, a pöttyös és a csíkos csapat közötti különbségek miatt azonban egyre nagyobb viták robbannak ki. Míg a játékok miatt Zsolt és Zsófi csúnyán összekaptak, addig Iza és Krisztián között felolvadt a jég.

ValóVilág 6 14-03-19


szerző:
2014.03.19. 23:00
ValóVilág 6 14-03-19

ValóVilág 6: Tovább folytatódik a harc a Villáért, a pöttyös és a csíkos csapat közötti különbségek miatt azonban egyre nagyobb viták robbannak ki. Míg a játékok miatt Zsolt és Zsófi csúnyán összekaptak, addig Iza és Krisztián között felolvadt a jég.

ValóVilág 6 14-03-18


szerző:
2014.03.18. 23:00
ValóVilág 6 14-03-18

ValóVilág 6: Aurelio és Charlotte csapatot toborzott, már a tagok kiválasztása rengeteg konfliktust szült. A villalakók elhagyhatták a Villát két hónap után, ám mikor visszatértek, nem várt meglepetés várta őket, amitől volt, aki sokkot kapott, volt, aki örült.

Két részre szakadt a Villa, felvették a kesztyűt egymás ellen

Aurelio és Charlotte csapatot toborzott, már a tagok kiválasztása rengeteg konfliktust szült. A villalakók elhagyhatták a Villát két hónap után, ám mikor visszatértek, nem várt meglepetés várta őket, amitől volt, aki sokkot kapott, volt, aki örült neki.

A vidámság szabadságra ment a Villában

Iza és Krisztián abszolút mélypontra jutott. Viki az ő nyűglődéseiktől szenvedett, a többieket pedig a Párbaj előtti búcsú szele hatotta át. A boldogságot, ünneplést csak a nap végére, Aurelio visszatérése, és a Cherry Cherry Lady hozta meg.

Javában zajlik a VV6 eddigi legerősebb kampányidőszaka

Ádám és Aurelio már jóval a vasárnapi csata előtt egymásnak feszült a Villában, és sok más feladat mellett egy kíméletlen szópárbajban is összemérték erejüket.

Iza játékszere megenyhült gazdája iránt

Az este magányosan lefekvéshez készülődő jó csaj gondolt egy merészet, és félszavakkal visszahívta a sértett Krisztiánt maga mellé a hálóba, amit az őszinte fiú őszinte lelkesedéssel fogadott.

ValóVilág 6 14-03-13


szerző:
2014.03.13. 23:00
ValóVilág 6 14-03-13

ValóVilág 6: A Kihívás napját megelőző éjszakán a villalakók egy silence partyval ünnepelték meg, hogy feléhez érkezett a játék. Nagyon jól szórakoztak, főleg Ádám, aki talán túl jól is.

Kakasviadalra felkészülni, Aureliot választotta Ádám!

Leggyengébbet, vagy a legerősebbet. Ilyen gondolatok jártak Ádám fejében a negyedik Kihívás előtt. Végül úgy döntött bátor lépésre szánja el magát, és a szájhőst viszi magával párbajozni.

Iza csak használja Krisztiánt

A Villa jó csaja egy vita hevében Krisztián fejéhez vágta azt, amit Viki a kezdetektől mondott az őszinte fiúnak, Iza nem szereti, csak kihasználja őt.

Krisztián végre bejutott Iza bugyijába

Az őszinte fiú hősies hadjárata kezd eredménnyel járni. Bár saját bevallása szerint Iza megbánta, hogy több is történt már köztük egy csóknál, de a Villa jó csaja mégis nagyon élvezte a takaró alatti simogatást.

ValóVilág 6 14-03-09


szerző:
2014.03.09. 22:00
ValóVilág 6 14-03-09

ValóVilág 6: Eljött a vizsga napja, a villalakóknak számot kellett adniuk tudásukról. Zsófi csupa jelessel zárta a hetet, a többiek is egész jól muzsikáltak, ám egy valakinek pótvizsgáznia kell, amire eddig nem volt precedens. Ráadásul vasárnap az is kiderült, kit küldtek párbajozni a villalakók.

Ilyen még nem volt a ValóVilágok történetében

Eljött a vizsga napja, a villalakóknak számot kellett adniuk tudásukról. Zsófi csupa jelessel zárta a hetet, a többiek is egész jól muzsikáltak, ám egy valakinek pótvizsgáznia kell, amire eddig nem volt precedens. Ráadásul az is kiderült, kit küldtek párbajozni a villalakók.

Tanulás és flört a suli utolsó napjaiban

Végéhez közeledik az iskolahét, már mindenki lázasan készül a záróvizsgára. Persze a tanulás mellett egy kis flört még belefért: Aurelio továbbra is rendületlenül udvarolt a tornatanárnőnek, Zsolt pedig a nyelvtan tanárnak csapta a szelet.

ValóVilág 6 14-03-08


szerző:
2014.03.08. 23:00
ValóVilág 6 14-03-08

ValóVilág 6: Elérkezett az iskolahét utolsó napja. A szájhős és a macsó természetesen az utolsó napot is kihasználta arra, hogy ki-ki nyomuljon egy kicsit kedvenc tanárnőjére.

Aurelio becsicskult, Krisztián zúzott, Zsolt szerelmes lett

Iza féltékennyé tette Krisztiánt, amit az őszinte srác keze sínylett meg. Zsolt teljesen belehabarodott a nyelvtantanárnőbe, közben pedig Aurelio bizonyítani akart, így leste a lányok minden kívánságát, Vikinek extra igényei is voltak.

A nézők szerint Viki vonzódik Krisztiánhoz

Ma arra voltunk kíváncsiak, hogy önök szerint Viki miért áskálódik Iza és Krisztián kapcsolata ellen.

A pajzán énekóra után beindultak a lányok

Miután a második tanítási nap kezdeti nehézségein átlendültek a villalakók, megtartották a legszexibb diáklány választást, ahol volt vonaglás, ceruzaszopogatás és risza dögivel.

Már a Villában egymásnak feszült a két párbajozó

Charlotte és Dorka párbaja közeledik, ennek megfelelően egyre feszültebb a hangulat a Villában. A párbajozókat össztűz alá is vették a többiek, de válaszok helyett csak egy óriási balhé kerekedett a kérdezz-felelekből.

Ádám Iza szájáról ábrándozik

A jóvágású fiú annyira belelendült a csajozásba, hogy két nap után máris Iza szemébe mondta, arról ábrándozik, hogy a jó csaj végre a szájával kényeztesse őt.

ValóVilág 6 14-02-28


szerző:
2014.02.28. 23:00
ValóVilág 6 14-02-28

ValóVilág 6: A Villában már elindult a kampány, és a készülődés mellett újabb szerelmi sokszög van kibontakozóban. Ennek a főszereplője Iza, a másik két résztvevője pedig Krisztián és Ádám. És negyedikként még Zsófi is bekerült a képbe.

ValóVilág 6 14-02-27


szerző:
2014.02.27. 23:00
ValóVilág 6 14-02-27

ValóVilág 6: Eljött a Kihívás reggele, amely egyben Ádám első villában töltött reggele is volt. A villalakók között a fő téma természetesen a jóvágású fiú volt.

Viki belülről akarja bomlasztani Dorka kampánystábját?

Ugyan a nagyszájú lány Dorka csapatába állt, amikor döntenie kellett, hogy kit fog támogatni a közelgő Párbajon, később mégis Charlotte-nak adott tanácsokat, hogy melyik lehet a szőke lány legfájóbb pontja, amit támadni érdemes.

Dorkával mérkőzik meg a modern harcos királylány!

Dávid Kihívásánál hiányolták a lakók a váratlan húzást, most viszont alaposan meglepődtek néhányan Charlotte döntésén. A férfifaló ugyanis hosszú vívódás után úgy döntött, Dorkát viszi ki magával.

Véget ért Dorka és Zsolt kapcsolata

A Villa macsója nem tudta elfogadni, hogy barátnője elsírta magát egy dal hallatán, ami korábbi pasijára emlékeztette, ezért kiadta Dorka útját.

Aurelio nyerte az első Gyúrós József emlékversenyt

Józsi tiszteletére testépítő versenyt rendeztek a villalakók, a még játékban lévő három fiú közül pedig Aurelio bizonyult a legjobbnak, így a Villa szájhőse léphetett barátja, Józsi nyomdokaiba.

ValóVilág 6 14-02-21


szerző:
2014.02.21. 23:00
ValóVilág 6 14-02-21

ValóVilág 6: A villában Ki Mit Tud-ot rendeztek. Mindenki választhatott egy párt magának, és így, kettesével kellett kitalálniuk és előadniuk egymásnak egy-egy produkciót.

ValóVilág 6 14-02-19


szerző:
2014.02.19. 23:00
ValóVilág 6 14-02-19

ValóVilág 6: A próbaidőszak után elkezdődött az igazi kőkemény munka a Villában. Olykor előfordul, hogy a villalakók nem vesznek komolyan egy-egy feladatot, a munkahét alatt azonban ez nem ajánlatos, hisz igazi tétje van a dolognak, a bőrükre megy a játék.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való