KERESÉS search-close

Tha Shudras

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Tha Shudras"

Új klippel jelentkezett a Tha Shudras

A Hívjál barátnak című dalban felfedik az X-Faktorból jól ismert maszkokat a zenekar tagjai.

Tha Shudras: Play My Game


szerző:
2018.11.22. 08:23
Tha Shudras: Play My Game

Az X-Faktorban feltűnt zenekar a Reggeliben mutatta be legújabb klipjét.

A különcöket szólítja meg új dalával a Tha Shudras

A zenekar frontembere, Molnár Tibi újra zöldre festett arccal szerepel vadonatúj klipjükben, a Play My Game-ben, ami az elfogadásról szól. Ramóna a magánéletéről is kifaggatta az énekest.

Molnár Tibi és Borbély Ricsi közös dalt készített!

Molnár Tibor, a Tha Shudras frontembere és Borbély Richárd, a Richie and the Mops énekese közös dalt készített. Hogyan született meg a Nekem aztán mindegy? Miről szól a dal? Többek között ezekről is meséltek a Reggeliben! Kattints ide a videoklipért!

Klippremier: Tha Shudras & Richie and the Mops - Nekem aztán mindegy

Közös dalt készített Borbély Richárd és a Tha Shudras! Nézd meg a Nekem aztán mindegy című dalhoz készült klipet!

Összeállt a Roma Soul és Tha Shudras

Oláh Gergő és Molnár Tibi több projekten is együtt dolgozott már, sőt a jövőre nézve is rengeteg közös tervük van, ezekről azonban még csak titokzatosan meséltek. Népszerű zenekaraiknak azonban nemrég egy közös videoklipje is megjelent. De hogyan készült ez a dal és maga a klip?

Dallamtapadás: Tha Shudras - Dance


szerző:
2017.10.27. 09:20
Dallamtapadás: Tha Shudras - Dance

A mai Dallamtapadásban a Tha Shudras együttes zenél!

Dallamtapadás: Tha Shudras - Más


szerző:
2017.10.27. 08:40
Dallamtapadás: Tha Shudras - Más

A mai Reggeliben a Tha Shudras együttes zenélt nektek!

Dallamtapadás: Tha Shudras - Girl


szerző:
2017.10.27. 07:50
Dallamtapadás: Tha Shudras - Girl

Ma a Tha Shudras zenekar segít beindítani a reggelünket!

Nézd meg újra a Tha Shudras második élő show-ját!

A zenekar fergeteges sikert aratott a 2014-es X-Faktorban. A frontember, Molnár Tibi és csapata a második élő show-ban is be tudta bizonyítani, hogy ott a helyük a színpadon. Tótha Gabi egyszerűen csak annyit tudott mondani, hogy csodálja a The Shudrast.

Irány Szeged és a titkos Tha Shudras próbaterem

Egy titokzatos lakótelep, ahol nemcsak disznóvágás, de Gyűrűk Ura-szerű egyetemi csapatok is megfordulnak. Tibiék nem is találhattak volna méltóbb helyet a Tha Shudrasszal.

Tha Shudras görbe tükröt tart a társadalom elé!

Három évvel ezelőtt Molnár Tibi és az együttes többi tagja úgy döntött, őszintén elmesélik, hogyan alakult a zenekar és azt is, hogy min mentek keresztül azóta. A banda tagjai már gyermekkoruk óta ismerik egymást, mindnyájan a nagymamáiknál nyaraltak, felnőttként pedig zenekart alapítottak.

Különleges technikával készült a Tha Shudras új videoklipje!

Különleges videoklipet forgatott a Tha Shudras, az X-Faktorból ismert zenekar. A háromféle technikával készült videó részletei a riportban láthatók. A klip születéséről, nehézségeiről pedig a zenekar frontembere, Molnár Tibor mesél!

 

A Tha Shudras zenekar különleges videóval lepte meg rajongóit!

Az X-Faktorban ismertté vált különc együttes új szerzeménnyel rukkolt elő, melyet most meg is nézhettek!

VÉGE! Szakított az álompár!


szerző:
2017.04.15. 12:24
VÉGE! Szakított az álompár!

Az X-Faktor egykori mentora, Tóth Gabi és Molnár Tibi, vagy ahogy mindenki ismeri Trap kapitány elejét vették a találgatásoknak, és őszintén vallottak kapcsolatukról...

Trap kapitány:

Valószínűleg sokan emlékeznek az 2014-es X-Faktor zenélő űrlényeire, a Tha Shudrasra. A meghatározhatatlan tagú, magyar underground zenekar a hétvégén valami egészen új dologgal rukkolt elő, mi pedig alaposan kifaggattuk Trap Kapitányt.

Trap Kapitány új videóval sokkolta követőit!

A Kicsi Óriások csapatkapitánya még az X-Faktorban tűnt fel a Tha Shudras frontembereként, és már akkor kiderült róla, hogy igazi beatbox mester. Ezt most halmozottan bizonyította.

Tóth Gabi megosztotta párja csókját

Az X-Faktor egyetlen női mentorának a műsor nemcsak sikereket és tehetségeket hozott, hanem szerelmet is, akire érthető módon nagyon büszke. Ezért osztotta meg a következő videót.

Hány pontot kapott Trap kapitány?

Most már tudjuk Trap kapitánynak köszönhetően, hogy milyen is egy igazi űrbuli. Lássuk a pontozás földöntúli lesz-e!

Tha Shudras - Szerelemdoktor


szerző:
2015.11.03. 17:05
Tha Shudras - Szerelemdoktor

Egy olyan oldalát mutatta meg nekünk a Tha Shudras ezzel az UFO számmal, aminek létezéséről még ők sem tudtak! Reméljük ezután a szám után mindenki szíve azért meggyógyult!

Tha Shudras - Who U R


szerző:
2015.11.03. 17:05
Tha Shudras - Who U R

A színpadon, vagyis az űrhajóban a Tha Shudras! Az erő legyen veletek! Nektek hogy tetszett a banda saját dala?

Így esznek, isznak és buliznak egy idegen bolygón!

Ha érdekelnek az idegen kultúrák, akkor ma mindenképp kapcsolj a Partyzánokra, Trap kapitány ugyanis megmutatja, milyen egy igazi buli az űrben! Űrpiák, űrkaják, és űrzene minden mennyiségben!

Trap kapitány


szerző:
2015.11.02. 16:05
Egykori X-Faktorosok bizonyítanak a Partyzánokban!

Újra együtt a nagy X-Faktor csapat! Hétfőtől az RTLII házibuli showjának utolsó felvonásában ismerős arcok jönnek össze. A Partyzánok következő hetében lesz trópusi aloha buli, horror ház és egy igazán exkluzív helyszín is.

Folytatja erdőmentő küldetését a Tha Shudras

Az X-Faktorban feltűnt zenekar szeretne minél több embert meggyőzni a természetvédelem fontosságáról és ebben egykori mentoruk Tóth Gabi is támogatja őket. Trap kapitány és csapata nemrég rajongóikkal karöltve vetették be magukat egy erdőbe, hogy rendet tegyenek, új lemezük bevételének egy részét pedig az Erdőmentőknek adják.

Reflektor 15-06-15


szerző:
2015.06.16. 01:50
Reflektor 15-06-15

Reflektor: Klapka György egészségére a felesége vigyáz. Folytatja erdőmentő küldetését a Tha Shudras.

A Tha Shudras kiáll a természetvédelem mellett

Trap kapitány aktív erdőjáró kobold, a Tha Shudras legénységével együtt küldetésének tartja a természet ápolását. Ezért néhány elszánt rajongójukkal és egykori mentorukkal Tóth Gabival kiegészülve segítettek az erdőmentőknek.

Trap Kapitány és Tóth Gabi megmenti az erdőket

A Tha Shudras frontembere egészen új oldaláról mutatkozik be: elhatározta, hogy megmenti a Földbolygó erdeit. Fát ültet, mesterséges odút teremt, padot fest és fát nyes. Az erdőmentő akcióba pedig egykori mentorát, Tóth Gabit is bevonta.

THA SHUDRAS ÉS TÓTH GABI: Közös fellépés a Fináléban

A Finálét Tóth Gabi és a Tha Shudras produkciója nyitotta meg. A Fókusz riporterének elmondták, milyen volt a közös munka és hogy vannak-e közös terveik a jövőre nézve?

Reflektor 15-02-18


szerző:
2015.02.19. 00:15
Reflektor 15-02-18

Reflektor: Bozsek Márk nem rejtegeti a szerelmét. Tóth Gabi és Trap kapitány közt működik a kémia.

TRAP KAPITÁNY: „FMaN, mint olyan, kivetülése a Trap Kapitánynak”

Trap kapitány és Tóth Gabi rengeteget mutatkoztak együtt az elmúlt időszakban, nem csoda, hiszen valami igazán izgalmasra készülnek. A legújabb közös munkájukról mesélnek bővebben az alábbi videóban.

Lerántjuk a leplet Trap kapitányról!

A 2014-es X-Faktor egyik legnagyobb rejtélye egészen a mai napig titok maradt. A Tha Shudras frontembere eddig soha nem mutatkozott maszk nélkül. Trap kapitány most viszont megválik a zöldeskék festéktől és a hatalmas fülektől, de vajon mi köze ehhez Tóth Gabinak? Fehér István riportja.

Velünk történt


szerző:
2015.01.05. 15:24
Velünk történt

Ha nem láttad volna a legérdekesebb riportokat és a legütősebb sztorikat, és az RTL Moston sem nézted volna vissza őket, akkor most mindent bepótolhatsz! Összeszedtük neked az elmúlt hét legnagyobb durranásait.

Fókusz 14-12-29


szerző:
2014.12.29. 19:10
Fókusz 14-12-29

Fókusz: Megható találkozás - Aranka végre megköszönhette a családi házat, amit egy ismeretlentől kapott ajándékba. Karácsonyi házi videók - Intim pillanatok a celebek otthonából, hogyan ajándékozott Tóth Andi és Puskás Peti? Rejtélyes katasztrófák - Újabb titokzatos repülőgép eltűnés borzolja a kedélyeket, légi balesetből igencsak kijutott erre az évre.

A Tha Shudras mindenkinek szurkol


szerző:
2014.12.21. 16:44
A Tha Shudras mindenkinek szurkol

Trap Kapitány és Szabó Zsófi felfedték a titkot, miszerint a Tha Shudras frontembere akár béka is lehetne zöld színének köszönhetően. És hogy kinek szurkolnak? Mindenkinek.

A Tha Shudras búcsúzott az X-Faktortól

Egy héttel a Finálé előtt Tóth Gabi mentorált nélkül maradt, miután az utolsó csapat, a Tha Shudras is kiesett a versenyből. A kétnapos hétvégi döntőn így Tóth Andi, Horányi Juli, Benji és Nagy Ricsi küzd majd meg egymással a 2014-es X-Faktor győztese címért.


 

Reflektor 14-12-15


szerző:
2014.12.16. 00:20
Reflektor 14-12-15

Reflektor: A Tha Shudras búcsúzott az X-Faktortól, Thomas Anders pedig interjút adott a Reflektornak.

Tóth Gabi az utolsó csapatát is elveszítette

Az X-Faktor 9. élő show-jában sem volt hiány könnyekből. Tóth Andi Whitney Houston örök klasszikusával még Tóth Gabit is megríkatta. Nagy Ricsi pedig egy szál zongorával nyűgözött le mindenkit.


 

Könnyzápor, elnémult zsűri és tomboló közönség

Tóth Andi Whitney Houston örök klasszikusával még Tóth Gabit is megríkatta. Nagy Ricsi pedig egy szál zongorával nyűgözött le mindenkit. A stúdióban lélegzetvisszafojtva hallgatták a katartikus előadást. Ez történt a véghajrá előtt!


 

A Tha Shudras az X-Faktor legújabb kiesője

Szombaton rendkívül fontos nap volt az X-Faktor versenyzői számára, hiszen nem kisebb volt a tét, mint a döntőbejutás. Azonban mint mindig, most is valakinek búcsúznia kellett a versenytől.

Tha Shudras: Világsztárok leszünk!

Az X-Faktor 2014 legsikeresebb csapata a kiesése után is tovább dolgozik azon, hogy a földlakók ne feledkezzenek meg róluk. Trap kapitány elárulta, hogy terveik között szerepel egy nagylemez kiadása, és hogy "szétturnézzák" az agyukat, sőt, még egy saját musicalt is írnak, amivel remélhetőleg világsztárok lesznek.

Alföldi kiesne, hogy a Tha Shudras folytathassa a versenyt

Alföldi Robi szerint azért párbajozott Benji, mert az első dala gyengébben sikerült. Szerinte sokszor nem elég a 100 százalék, 120 százalékon kell égni. Benji úgy érezte, mindent kirakott, amit csak lehetett.
 

Trap kapitány és csapata köszönt el az X-Faktortól

Benji, a Tha Shudras, Horányi Juli, Nagy Ricsi és Tóth Andi két-két egyéni produkcióval is elkápráztatott minket. A mentorok nem tudtak választani Benji és a Tha Shudras közül, így a nézők hozták meg a végső döntést.

A döntés


szerző:
2014.12.13. 21:15
A döntés

Kilencedik Élő Show - 2014.12.13

Tha Shudras - Második produkció


szerző:
2014.12.13. 20:30
Tha Shudras - Második produkció

Aladdin ( Jó barát)

Tha Shudras - Első produkció


szerző:
2014.12.13. 20:15
Tha Shudras - Első produkció

Rihanna - S&M

Közös produkció - 9. Élő Show


szerző:
2014.12.13. 20:00
Közös produkció - 9. Élő Show

Sigma ft Paloma Faith – Changing

Hogyan látják a kezdeteket az X-Faktorosok?

Az X-Faktor döntőseit arra kértük, hogy a finálé kapujában nosztalgiázzanak egy kicsit és – mondjuk úgy – tapasztalt fejjel értékeljék legelső szereplésüket a tehetségkutató színpadán. A célegyenesben már mindennek hatalmas jelentősége van, ezért az éppen gyengélkedő Horányi Juli az egész napot ágyban töltötte, hogy szombaton a legjobb formáját hozhassa.

ILYENEK VOLTUNK: Nosztalgiázás X-Faktor módra

A Tha Shudras tagjaival, Tóth Andival, Nagy Ricsivel és Benjivel néztük vissza első X-Faktoros szereplésüket. Hogy mit szóltak hozzá és miben változtak meg a műsor alatt, az rögtön kiderül!

Tóth Andi könnyen azonosult a Tha Shudras dilijével

Munka, munka és munka! Ó és persze óriási boldogság: Andi ugyanis nagyon élvezte a közös munkát a Tha Shudras fiúkkal. Az egyéni produkciójáról is büszkén mesélt, habár most már fogalma sincs, hogy táncoljon, vagy inkább a mikrofonállványt válassza.

A Tha Shudrast összekovácsolta a rengeteg munka

A Tha Shudras és Tóth Andi együtt táncoltak az őrület síkján: hiába is tűnnek különbözőnek, Szikora Robi mentoráltjával nagyon könnyen megtalálták a közös a hangot. A duett mellett az egyéni és a közös produkcióra is készülniek kellett, a rengeteg munka viszont csak jót tett a csapatnak.

Duettpartnerekből párbaj ellenfelek lettek

A hat döntősnek ezúttal nemcsak egyéniben kellett bizonyítania, hanem duettekben is összemérhették a tudásukat. A sors fintora, hogy két olyan előadónak kellett párbajoznia, akik nem sokkal korábban még közös dallal dobogtatták meg a szívünket.
 

Közös Produkció - 8. Élő Show


szerző:
2014.12.06. 20:40
Közös Produkció - 8. Élő Show

Santa Claus is Coming to Town

Tóth Andi és Tha Shudras - 8. Élő Show

Blackstreet - No Diggity /Shout  (Mash up)

Tha Shudras - 8. Élő Show


szerző:
2014.12.06. 20:15
Tha Shudras - 8. Élő Show

Bee Gees - Stayin' Alive

Borbély Ricsi könnyek között búcsúzott az X-Faktortól

A magyarországi X-Faktor 100. adásában Borbély Ricsi és a Tha Shudras párbajozott. Mivel a mentorok nem tudtak dönteni, ki folytassa a versenyt, a nézők mondták ki az utolsó szót.

Tha Shudras: „Az ördög sosem alszik”

Hiába kaptak jó kritikákat, sosem lehetnek igazán nyugodtak, persze a pozitív visszajelzések kellőképp boldogsággal töltötték fel a szívüket. És mi a hekyzet a Beatles-szel? Bizony Lennonékat még az ő bolygójukon is ismerik.

Borbély Ricsi nem egy tipikus kieső

Borbély Ricsi nem tört össze a kiesése után. A párbaj szituációt viszont nagyon nehezen élte meg, hiszen a Tha Shudras tagjait a barátainak tekinti, a barátaival szemben pedig nem szeret harcolni.
 

A földlakók megmentették a Tha Shudras-t

Az X-Faktor 100. adása nemcsak szenzációs extra fellépőket, hanem számtalan meglepetést is tartogatott. A Tha Shudras másodjára kényszerült párbajozni, és a mentorok ezúttal sem tudtak dönteni.
 

Közös produkció: A hét döntős és Kern András

Kern András és Zorán - Hé' 67'

Tha Shudras - 7. Élő show


szerző:
2014.11.29. 20:05
Tha Shudras - 7. Élő show

The Beatles - Come Together

A hetedik élő show dallistája


szerző:
2014.11.29. 20:03
A hetedik élő show dallistája

Nem ugrik be, mit énekeltek a versenyzők az X-Faktorban? Itt megtudod!

A Tha Shudras pozitív energiában méri a sikert

Mi az igazi siker? A Tha Shudrasnak többet jelentenek a dicséretek és a pozitív energia, mint a pénz. Ilyesmi amúgy se létezik a bolygójukon.

A hatodik élő show dallistája


szerző:
2014.11.22. 22:00
A hatodik élő show dallistája

Nem ugrik be, mit énekeltek a versenyzők az X-Faktorban? Itt megtudod!

Eredményhirdetés


szerző:
2014.11.22. 20:50

Extra produkció: Oláh Gergő


szerző:
2014.11.22. 20:45
Extra produkció: Oláh Gergő

Oláh Gergő - A tükör előtt

Tóth Andi - 6. élő show


szerző:
2014.11.22. 20:40
Tóth Andi - 6. élő show

Liza Minnelli – Cabaret

Tha Shudras - 6. élő show


szerző:
2014.11.22. 20:35
Tha Shudras - 6. élő show

Abba - Money, Money, Money

Nagy Richárd - 6. élő show


szerző:
2014.11.22. 20:30
Nagy Richárd - 6. élő show

Sting - Shape of My Heart

Jakab-Péter Izabella - 6. élő show

Survivor - Eye Of The Tiger

Borbély Richárd - 6. élő show


szerző:
2014.11.22. 20:15
Borbély Richárd - 6. élő show

Irene Cara -  Fame

Ilyen még nem volt idén: a mentorok nem tudtak dönteni

Siker, pénz, csillogás. Ezekről énekeltek ma a döntősök, egy valaki azonban nem csillogtathatja tovább tehetségét, nem nyerheti már meg a főnyereményt és búcsúznia kellett a 100. adás előtt.
 

Háztűznézőben az X-Faktor versenyzőknél

Az X-Faktor tehetségeinek gyakran lazítani sincsen idejük a próbák mellett. Legtöbbször, amikor hazaérnek ideiglenes szállásukra, már csak egy dologra tudnak gondolni: pihe-puha ágyikójukra, ahol álomra hajthatják fejüket. Vagy mégsem?  A Fókusz csapata a versenyzőknél járt.
 

„Az én házam, az én váram”: Meglestük, hogyan élnek az X-Faktorosok

Az X-Faktor tehetségeinek gyakran lazítani sincsen idejük a próbák mellett. Legtöbbször, amikor hazaérnek ideiglenes szállásukra, már csak egy dologra tudnak gondolni: pihe-puha ágyikójukra, ahol álomra hajthatják fejüket. Vagy mégsem? A Fókusz csapata a versenyzőknél járt.
 

Fókusz 14-11-17


szerző:
2014.11.17. 19:25
Fókusz 14-11-17

Fókusz: Könnyezett az ország! - Benji dala után nem tudtak megszólalni a mentorok. De hogy néz ki a Tha Shudras maszk nélkül? Jön a leleplezés! Miért halt meg a fiam? - Szabolcs egy éve zuhant az úttestre egy budapesti szállodából. Az édesanya szívszorító vallomása. Élő adásban szakított - A ValóVilág új lakója az élő show-ban rúgta ki barátnőjét. A lány kirohant a stúdióból, mi utolértük.

Átok ül a mentorokon


szerző:
2014.11.15. 22:40
Átok ül a mentorokon

Harmadjára is megismétlődött a mentorok és a versenyzők legrosszabb rémálma. Horányi Julinak és Little G-nek ráadásul másodjára kellett átélnie mindezt. A továbbjutásért megint két csapattárs kényszerült párbajra.

Párbaj: Andelic Jonathan


szerző:
2014.11.15. 22:00

Párbaj: Horányi Juli


szerző:
2014.11.15. 21:55

Eredményhirdetés


szerző:
2014.11.15. 21:35

Extra produkció: Honeybeast


szerző:
2014.11.15. 20:55
Extra produkció: Honeybeast

Honeybeast - Egyedül

Benji- 5. élő show


szerző:
2014.11.15. 20:45
Benji- 5. élő show

Koncz Zsuzsa - Ha én rózsa volnék

Spoon- 5. élő show


szerző:
2014.11.15. 20:40
Spoon- 5. élő show

Spice Girls - Wannabe

Nagy Richárd- 5. élő show


szerző:
2014.11.15. 20:35
Nagy Richárd- 5. élő show

Zalatnay Sarolta - Félteni kell

Tóth Andi- 5. élő show


szerző:
2014.11.15. 20:30
Tóth Andi- 5. élő show

Elvis Presley - Jailhouse Rock

Andelic Jonathan- 5. élő show


szerző:
2014.11.15. 20:25
Andelic Jonathan- 5. élő show

Emeli Sandé - Next To Me

Tha Shudras- 5. élő show


szerző:
2014.11.15. 20:20
Tha Shudras- 5. élő show

Cserháti Zsuzsa – Boldogság, gyere haza

Jakab-Péter Izabella- 5. élő show

Bruno Mars ft. Travie McCoy - Billionaire

Borbély Richárd- 5. élő show


szerző:
2014.11.15. 20:10
Borbély Richárd- 5. élő show

Katona Klári - Hello

Horányi Juli- 5. élő show


szerző:
2014.11.15. 20:05
Horányi Juli- 5. élő show

Maroon 5 ft. Christina Aguilera - Moves Like Jagger

Közös produkció- 5. élő show


szerző:
2014.11.15. 20:00

Az ötödik élő show dallistája


szerző:
2014.11.15. 19:39
Az ötödik élő show dallistája

Nem ugrik be, mit énekeltek a versenyzők az X-Faktorban? Itt megtudod!

A Tha Shudras egyik bolygónkívüli tagja barátságot kötött Szabó Zsófival

Zsófi próbálta kifaggatni a Tha Shudras tagjait, de az egyetlen emberi nyelven értő Trap Kapitány helyett csak  a sárga szörnyecskének öltözött bolygónkívülit találta az öltözőben, így a heti felkészülésről nem tudtunk meg sokat, viszont Szabó Zsófival barátságot kötött.

Borbély Ricsi lábát legyantázták, mégis ízig-vérig férfi maradt

Borbély Ricsinek csak az egyik lábát gyantázták le, és Szabó Zsófi az első, aki ezt saját kezével ellenőrizhette le. Ricsi újra randizni hívta Zsófit, de egyelőre a műsorvezető még nem adta be a derekát. Ha véget ér a műsor, vajon létrejön az álom randi?

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való