KERESÉS search-close

VV Dani

56 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "VV Dani"

Robi sztriptízelni tanította Danit

A chippendale nagymestere beavatta barátját az erotikus tánc rejtelmeibe...

Dani bevallotta, mit érez Virág iránt

A srác nem igazán nézi jó szemmel, mikor Virág a pohár fenekére néz, de vajon lehet még ebből szerelem? 

EXTRA: VV Dani a zuhany alatt

A két fiatal jó ideje kerülgeti egymást, ezúttal VV Dani mondott "szépeket" VV Virágnak!

Bálint vs. Digo: kortesbeszédet mondtak a villalakók

VV Dani és VV Moh is kiálltak párbajozó barátaik mellett...

Gáspár Győző urológusnak állt

Mivel VV Daninak prosztatagyulladása van, a BeleValóVilág műsorvezetője a tettek útjára lépett... 

Dani olyat tett Virágért, amit még soha senki

Virágnak névnapja van, de a villalakók már egy nappal hamarabb felköszöntötték. Dani pedig kapott az alkalmon, hogy még közelebb kerüljön a lányhoz. A teljes adás visszanézhető az RTL Moston!

Dani a műbalhé után kéz alá vette Virágot

Bálint és Dani nem bírta sokáig eljátszani, hogy összefeszültek egymással, le is buktatták magukat rögtön a balhé után. Aztán Daninak és Virágnak jó élményekben volt része. A teljes adást visszanézheted az RTL Moston!

Bálint és Dani összebalhézott! De nem véletlenül...

Bálintot egyre feszültebbé teszi a zöld kendő, de Dani segített neki letisztázni, ki áll mellette és ki van ellene. A teljes adást visszanézheted az RTL Moston!

Robi szívesen nézné, ahogy Virág és Dani csinálja?

Annyira feszíti már a lakókat az a bizonyos anyag, hogy egyesek attól félnek, be fog tokosodni, ha nem tesznek valamit ellene. A teljes adást visszanézheted az RTL Moston!

Itt mindenki kétszínű? Elszabadultak az indulatok a Villában!

A villalakók kamu profilok mögé bújva, anonim módon mondhatták el a véleményüket egymásról. A bedobott bomba hamar felrobbant. A teljes adást visszanézheted az RTL Moston!

Virág olyat tett Dani kedvéért, amire eddig nem volt hajlandó

Dani hamar elérte Virágnál, hogy megpróbáljon megfelelni neki. Nem mindennapi jelenet szemtanúi lehettek a villalakók a konyhában. A teljes adást visszanézheted az RTL Moston!

EXTRA: Nem hiszed el, mit műveltek a fürdőszobában a villalakók!

Úgy tűnik, a srácoknak nem kell a szomszédba menniük egy kis csibészségért.

Virág elbizonytalanodott: lehet, hogy mégis szexelne a Villában?!

A nyugiszobában randizott Dani és Virág, de nehezen jutottak dűlőre abban a kérdésben: meddig menjenek el a testiségben? A teljes adást visszanézheted az RTL Moston!

Dani Robit, Amanda pedig Bálintot állította falhoz a Kiválasztás után

A Kiválasztás után a friss események is lázban tartották a villalakókat, de volt, akit inkább az új társuk, Robi és az ő szexuális hovatartozása érdekelt inkább. A teljes adást visszanézheted az RTL Moston!

EXTRA: Elképesztő mutatvány a Villában

Micsoda technika! VV Gábor és VV Robi is teljesítette a pár éve még szenzációnak számító, de mára már ódivatú vizes palack challenge lebutított verzióját.

EXTRA: Keményen bekérdeztek VV Robinak - „A fiúkhoz vonzódsz, vagy a lányokhoz?

A szaunában ülve kőkemény kérdést szegezett VV Dani újonnan érkezett villatársának. Hogy mi volt a válasza VV Robinak, a ma esti összefoglalóból kiderül. ValóVilág10 Powered by Big Brother ma este 22 órakor az RTLII-n! 

„Dani nem egy taktikus játékos, csupaszív ember”

Győző felhívta Dani testévrét, aki sok mindent elárult a fiúról.

Kínos titok derült ki Daniról

Az már biztos, hogy az ígéreteit egyszerűen nem bírja betartani.   

Vivi benne lenne egy hármasban?

Dani és Moh minden vágya teljesülne, ha...

Előzetes: Virág pikáns titkot árult el Daninak (11.23.)

Úgy tűnik, tényleg erős a vonzalom a két játékos között...

EXTRA: VV Virág az udvaron kényeztette VV Danit

Dani kiélvezte a napsugarakat, miközben Virág finoman masszírozta a fejét. Persze, adott egy-két instrukciót a lánynak, hogyan csinálhatná még jobban.

VV10pbBB: ők is válaszoltak a villámkérdésekre!

Az első 7 beköltöző után a legújabb villalakók is őszintén válaszoltak a kérdésekre...

 

EXTRA: VV Dani azt hitte, hogy megszállta egy démon VV Virágot

Miután a buliban minden srácra rámászott és a lányokat is felhúzta, másnap VV Virág értetlenül állt a fürdőben, hogy miért akadtak ki annyira a többiek. 

EXTRA: VV Dani és VV Virág összebújtak a paplan alatt!

A buli után VV Dani a szárnyai alá vette a lányt, aki még mindig nagyon dühös volt a többiekre. Végül bebújtak a paplan alá... Részletek a mai Összefoglalóban!

Alakul valami Virág és Dani között?

A fiatalok közelebbről is megismerkedtek egymással. Csak úgy repültek a bókok...

EXTRA: VV Virág az összes pasinál bepróbálkozik?

A 18 éves lány nagyon élte az első Villa buliját. A villalakók látták, hogy VV Virág - talán túlságosan is -  élvezi a srácok közelségét, ezért VV Amanda előrelátóan gyorsan szívességet kért tőle: csak VV Bálintot ne! A buli további részleteit a ma esti Összefoglalóban láthatod!

EXTRA: VV Digo a napistenhez imádkozott

Amikor kisütött a nap, a villalakók azonnal az udvarra rohantak, hogy kiélvezhessék az utolsó sugarakat is. VV Digo ráadásul mindent megtett azért, hogy sokáig sütkérezhessenek.

VV Dani alig várja a villabeli csajokat!

VV Fru után VV Dani is beköltözött a Villába. Már egyből hiányolta is a lányok társaságát. 

Bemutatkozik VV Dani - Egy vérbeli divattanácsadó!

Az új villalakó rendkívül büszke az egyedi a stílusára, ráadásul szívesen ad tanácsot bárkinek, ha öltözködésről van szó!

A VV10 következő adásában két új beköltöző is érkezik a Villába!

VV Fru és VV Dani hamarosan beköltöznek a Villába! Addig is íme egy kis előzetes a következő adásból!

Ez volt minden idők legjobb fogadása a ValóVilágban!

Három évvel ezelőtt a valóságshow hetedik szériájának első beköltözi, Dani, Laci és Dennis úgy döntöttek, fogadnak egyet. Hogy miben? Természetesen abban, hogy ki lesz a Villa alfahímje, és a nyertesnek minden kérését teljesíteniük kell majd. Hát kérem szépen, ki is lett a Villacsődör?

Lehetetlen küldetés? – Kibékülnek a ValóVilág játékosai?

Két évvel ezelőtt próbálta megvalósítani a lehetetlent a Reflektor stábja! Ugyanis a VV7 két egykori játékosa nagyon hamar egy hullámhosszra került a Villában, a kapcsolatuk azonban egy idő után elmérgesedett, sőt, Zsuzsa utolsó Villában töltött napjai alatt már ki nem állhatták egymást. Most, hogy Dani is kiesett, úgy döntöttek, a Reflektor kamerája előtt megpróbálnak kibékülni, kísérletük azonban kudarcba fulladt.

Vajon ki nyeri a ValóVilág első párbaját?

Ki nyeri az első párbajt? VV Zsófival és VV Danival megrendeztük a ValóVilág powered by Big Brother első esélylatolgatását! Vajon kinek kell vasárnap mennie?

Vajon ki nyeri a ValóVilág első párbaját?

Ki nyeri az első párbajt? VV Zsófival és VV Danival megrendeztük a ValóVilág powered by Big Brother első esélylatolgatását! Vajon kinek kell vasárnap mennie?

A héten is pörög a buli a partyzánokban

Újabb csapat bulihuligán bizonyítja a héten, hogy bizony ő a legnagyobb partyarc. A tegnapi adásban egy igazi Dallas stílusú buliban találhattuk magunkat a kanapéról nézve is, ma este pedig egy újabb őrült házibuli részesei lehetünk, ráadásul a házigazda már ismerős lehet korábbról…

VV Danira rátalált a szerelem


szerző:
2015.10.20. 01:45
VV Danira rátalált a szerelem

A ValóVilág egykori játékosának sokáig nem volt szerencséje a nőkkel, egy hónappal ezelőtt azonban végre rátalált a boldogság. A 23 éves srác, akivel ezen a héten a Partyzánok című műsorban is találkozhatunk, úgy érzi, élete minden területén jól alakulnak a dolgai, így most végre megtalálta a helyét.

Reflektor 2015-10-19


szerző:
2015.10.20. 01:20
Reflektor 2015-10-19

Muri Enikő jövő augusztusban házasodik. VV Danira rátalált a szerelem. A ValóVilág egykori játékosának sokáig nem volt szerencséje a nőkkel, egy hónappal ezelőtt azonban végre rátalált a boldogság.

Velünk történt


szerző:
2015.04.20. 11:38
Velünk történt

Ha nem láttad volna a legérdekesebb riportokat és a legütősebb sztorikat, és az RTL Moston sem nézted volna vissza őket, akkor most mindent bepótolhatsz! Összeszedtük neked az elmúlt hét legnagyobb durranásait

VV Dani szerelmi tanácsokat ad


szerző:
2015.04.18. 01:40
VV Dani szerelmi tanácsokat ad

A ValóVilág7 egykori játékosának köztudottan nincs szerencséje a szerelemben, így volt ez a Villában, és sajnos így van ez azóta is. Mégis van valaki, aki gyakran kikéri a véleményét a témában.

FANNI ÉS ANETT: Így szurkoltak szerelmeiknek a Finálén

Fanni mindenben támogatta Dennist, kampányolt is a komiszért, mióta kiesett a játékból. Anett pedig, bár szerelmük még igen friss, nagyon várta Robint, és természetesen legalább ugyanannyira szurkolt is érte!

Ki lesz a ValóVilág7 nyertese?

Esélyt latolgattunk VV Renivel, Danival és Ádámmal, de vendégünk volt a mindig megújuló Kern András is a szerdai 8:08-ban. S hogy milyen témáink voltak, az tovább olvasva kiderül.

Szerelem vagy háború?


szerző:
2015.02.13. 17:07
Szerelem vagy háború?

A ValóVilág történetének talán legszívszorítóbb Párbajának nézünk elébe: szerelmesek küzdenek egymás ellen, rádasul valahol csak és kizárólag önmaguknak köszönhetik a fennálló helyzetet. Hollósi Szandra riportja.

Kik lesznek a VV7 befutói?

A Villa hamarosan bezárja kapuit, de vajon kik lesznek ott a fináléban? Erről beszélgettünk Gyúrós Józsival és VV Danival, de szóba kerültek az egyedülálló anyák, az influenza, és a bankkártya átverések is a pénteki 8:08-ban. S hogy milyen témák voltak még, az tovább olvasva kiderül!

Gyúrós Józsival és VV Danival esélyt latolgattunk

Már csak pár hét és bezárja kapuit a ValóVilág7 Villája. VV Danival és Gyúrós Józsival azt találgattuk, hogy vajon ki lesz az a három lakó, akik egészen a fináléig menetelnek, de a vasárnapi Kiválasztás esélyeseiről is beszélgettünk.

Reflektor 15-02-05


szerző:
2015.02.06. 01:35
Reflektor 15-02-05

Reflektor: Kudarcba fulladt Zsuzsa és Dani békülési kísérlete. Tápai Szabina kisfia otthonosan mozog a vízben.

Dennis nyert, Dani búcsúzott


szerző:
2015.02.03. 01:40
Dennis nyert, Dani búcsúzott

A ValóVilág7 vasárnap esti Párbaján a Villa két meghatározó alakja csapott össze. Az eredményhirdetés után Dennis diadalittasan tért vissza a többiekhez, Dani pedig csalódottan elbúcsúzott a játéktól.

Búcsúzunk VV Danitól!


szerző:
2015.02.02. 19:00
Búcsúzunk VV Danitól!

A ValóVilág ötödik Párbaja is igen szorosra sikeredett, habár annyira azért mégsem, mint Zsu és Laci Párbaja. Ott ugyanis csak 200 szavazat döntött. Riporterünk Hollósi Szandra ismét végigkövette az eseményeket, beszélt a párbajozók hozzátartozóival és esélylatolgatott az egykori villalakókkal is.

Az értelmiségi srác elhagyta a Villát

A ValóVilág ötödik Párbaja is igen szorosra sikeredett, habár annyira azért mégsem, mint amilyen Zsu és Laci összecsapása volt. Ott ugyanis csak 200 szavazat döntött. Riporterünk, Hollósi Szandra ismét végigkövette az eseményeket, beszélt a párbajozók hozzátartozóival és esélyt latolgatott az egykori villalakókkal is.

PÁRBAJ UTÁN: VV Dennis és VV Dani

Természetesen mind a két játékos győzni akart, de ez csak Dennisnek sikerült. Nyilatkozott ő is a Párbaj után, de megtudhatjuk, hogy vajon VV Dani milyen érzésekkel távozott végleg a Villából.

Komisz győzelem, és harc a kilókkal

Vendégünk volt VV Dani, aki hatalmas csatában alulmaradt tegnap este a Párbajon, s VV Maci is, aki viszont tovább küzdhet a kilók ellen Dr. Tóth segítségével. Hogy kik voltak még sztárvendégeink, és milyen témákról beszélgettünk hétfő reggel a 8:08-ban az tovább olvasva kiderül.

Reflektor 14-12-23


szerző:
2014.12.24. 00:40
Reflektor 14-12-23

Reflektor: Berényi Claudia visszatért a Mátyás király térre. Elsöprő fölénnyel nyert Dani a párbajon.

Fókusz 14-12-23


szerző:
2014.12.23. 19:25
Fókusz 14-12-23

Fókusz: Élvezi a sikert - Végigkövettük az X-faktor győztesének első napját. Vajon mire készül Tóth Andi és kitől fogad el tanácsokat? Megszépítik az ünnepet - Egy apró szívesség is hatalmas örömöt tud okozni. Hogyan talál gazdára egy hófehér plüssmaci. Elment a legenda - Már Woodstockban is énekelt, de azóta sem hagyta abba. Búcsúzunk Joe Cockertől.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 14-11-17

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Épphogy beköltöztek, máris klikkesednek, taktikáznak, puhatolják egymás határait, sőt, egyeseknek már kiszemeltje is van. Új lakó is érkezett: Edina amilyen kicsi, olyan nagy a szája.

Fókusz 14-11-17


szerző:
2014.11.17. 19:25
Fókusz 14-11-17

Fókusz: Könnyezett az ország! - Benji dala után nem tudtak megszólalni a mentorok. De hogy néz ki a Tha Shudras maszk nélkül? Jön a leleplezés! Miért halt meg a fiam? - Szabolcs egy éve zuhant az úttestre egy budapesti szállodából. Az édesanya szívszorító vallomása. Élő adásban szakított - A ValóVilág új lakója az élő show-ban rúgta ki barátnőjét. A lány kirohant a stúdióból, mi utolértük.

ValóVilág 7 - Beköltözés 14-11-16

ValóVilág 7 - Beköltözés: Szemérmetlen kezdés: flörtöltek egymással, a műsorvezetőkkel a beköltözők, majd elfoglalták a Villát. Egyikük ráadásul a nagy pillanat előtt még élő adásban dobta is eddigi szerelmét!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való