KERESÉS search-close

VV Fecó

12 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "VV Fecó"

A ValóVilág fenegyereke szakmát váltott!

Bizonyára a riporterünk volt a legjobban meglepődve, mikor öt évvel ezelőtt ezen a napon egy forgatásról visszafelé tartott Budapestre. Egyszer csak arra lett figyelmes, hogy az út szélén ismerős arcot lát. VV Fecó épp dinnyét árult...

Ezt ígérték a Villalakók! – De be is tartották?

Öt évvel ezelőtt a Fókusz stábja feltette azt a kérdést az akkori ValóVilág játékosaink, hogy mit tudnának megígérni csak azért, hogy a nézők rájuk szavazzanak! A megkérdezettek - VV Seherezádé, VV Attila, VV Fecó, és VV Veronika - vajon betartották az ígéreteiket a játék közben és esetleg a kiesés után?

Emlékeztek? Történelmi Villaesküvő a ValóVilágban! – VIDEÓ!

Ez pontosan öt éve történt, hogy VV Fecó érzelmi vákuumba került. Szerencse, hogy az elkeseredés után bekövetkező boldogság miatt nem kellett hozzá orvost hívni. Amíg ő néhány órán belül megjárt mennyet és poklot, addig szerelme fodrászok és sminkesek gyűrűjében készülődött.

Emlékeztek még VV Fecóra? – Ezt csinálja most!

Négy év telt el azóta, hogy a homályba veszett ex-villalakóról új információt kaptunk. Az érdekessége a dolognak, hogy a műsor riportere egy forgatás után épp visszafelé tartott Budapestre, amikor menet közben az út szélén ismerős arcra lett figyelmes. A dinnyét áruló férfi nem más, mint VV Fecó, aki nem először állt ki a stand mögé. Hihetetlen!

Fókusz 13-03-19


szerző:
2013.03.19. 19:50
Fókusz 13-03-19

Fókusz: Terjed a láz! - Találomra bárhol meghökkentik a járókelőket a Szombat Esti Láz versenyzői. Bevállalós sztárok és extrém vírusvideók. Szexi vagy nem szexi? – Mit vegyünk fel, ha hódítani akarunk? Létezik tuti tipp? Megkerestük a budapesti éjszaka legtrendibb bulizóit. Mesebirodalom - Megtaláltuk Charles Dickens rokonát. Hihetetlen, de Catherine Csákberényben találta meg a boldogságot.

Fókusz 12-09-18


szerző:
2012.09.18. 20:50
Fókusz 12-09-18

Fókusz: "Londonban, sej..." VV Fecó az angol fővárosba készül, a Nox-os Szabó Szilvi pedig már ott építi a karrierjét. Magyar hobbit - Húzott már repülőt és buszt is, Nagy Ákos most traktorkerékkel készül a legerősebb emberek közé. Összekutyulták - Kereszteztek már tigrist az oroszlánnal és bálnát a delfinnel, vajon milyen új állat jöhet még?

Dáridó Lajcsival 12-08-05

Dáridó Lajcsival: A szórakoztató zene koronázatlan királya, Lajcsi újra Dáridózik!

Fókusz 12-07-18


szerző:
2012.07.18. 20:05
Fókusz 12-07-18

Fókusz: Kocsis Tibi megdöbbent a meglepetésén, Malek Miki pedig beszólt mentortársainak a koncert előtt. Bálint Antónia megelégelte az ismeretlen zaklató szexuális SMS-eit és most visszavág. Nem fizették ki és a családi házát is elvesztette a Megyeri híd alvállalkozója. Van-e kiút a családja számára?

Fókusz 12-06-15


szerző:
2012.06.15. 20:55
Fókusz 12-06-15

Fókusz: Halálra ítélték - A magyar férfi 18 év után szabadult thaiföldi börtönéből. Első interjúját a Fókusznak adta Dél-Afrikában. Újra itt a Dallas - Az RTL Klubon folytatódik a világ legnépszerűbb sorozata. Megszólalnak a szereplők. Anya és lánya - Bár 32 év van köztük, egymást edzik a fitneszmodell-bajnokságra.

Fókusz 12-02-24


szerző:
2012.02.24. 20:15
Fókusz 12-02-24

Fókusz: Hogyan élik meg a Barátok közt szereplői az erotikus jeleneteket? Együtt néztük velük az emlékezetes pillanatokat. Meglepő szerelmi vallomás Dyától! De ez vajon mennyire befolyásolja Fecó és Attila párbaját? Balázs is készült az új vetélkedőre. És meglátogattuk azt a játékost, akinek hobbija a talicskagyűjtés.

Fókusz 11-12-16


szerző:
2011.12.16. 20:05
Fókusz 11-12-16

Fókusz: Boldogságsokk - Fecó majdnem rosszul lett szerelme láttán, előtte viszont Angéla hiánya viselte meg. Véghajrá - Muri, Kocsis, Baricz egy ország kedvencei lettek. Vajon ki nyeri meg közülük az X-Faktort? Rockkarácsony - A sztárok meglepetés bulira készülnek. De miért kell elfelejteni a fenyőfás hangulatot?

Megbocsátást hozott a Mikulás VV Fecónak

Fecónak hiába született két gyermeke is Angélától, az asszony kiadta az útját. Úgy éreztük, az önmegtartóztatás hosszú hónapjai után itt az idő feszegetni a kérdést: vajon Angéla meg tud-e bocsátani neki?

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való