KERESÉS search-close

VV Krisztián

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "VV Krisztián"

Most akkor volt verekedés vagy sem? Mi történt VV Mici és Krisztián között?

Három éve mutattuk be: VV Mici és Krisztián kapcsolata nemcsak a Villában, de azon kívül is elég viharos. Hetek óta megcsalásról, bántalmazásról szólnak az újságcikkek velük kapcsolatban.

Alkalmi kapcsolatból rémálom: zaklatják a ValóVilág egykori játékosát

Tavaly ezen a napon mutattuk be: Tóth Andi, Pásztor Anna és Róka Adrienne után most a ValóVilág 9 Powered By Big Brother játékosát is zaklatják. VV Krisztián szerint a 18 éves lány az ő hírneve által szeretne ismertséget szerezni.

Egy Insta-sztár utasította maga mögé a Reggeli sztárvendégeit 2019-ben

Szerelmek, születésnap, történetek a plasztikai sebészetek műtőasztalairól és egy botrányos történet a 9. ValóVilágból. Ezek voltak a legnépszerűbb videók a Reggeli weboldalán 2019-ben!

VV Krisztián: „Kezd ijesztő lenni, hogy valaki ennyire elmebajos!”

Tóth Andi, Pásztor Anna és Róka Adrienne után most a ValóVilág9 powered by Big Brother ismert játékosát is zaklatják.

Zaklatják VV Krisztiánt!


szerző:
2019.07.19. 19:20
 Zaklatják VV Krisztiánt!

Tóth Andi, Pásztor Anna és Róka Adrienne után most a ValóVilág 9 Powered By Big Brother játékosát is zaklatják. VV Krisztián szerint a 18 éves lány az ő hírneve által szeretne ismertséget szerezni.

VV Vivi és VV Krisztián barátokként folytatják

A fiatalok a heves természetük miatt a villán kívül is rengeteget veszekedtek, így jobbnak látták, ha „haverok” maradnak. 

VV Vivi őszintén vallott abortuszáról

A lány elárulta: Krisztiánnal a villán kívül is megpróbálták folytatni a kapcsolatukat, de a heves viták és a féltékenykedések miatt külön váltak útjaik. Vivi a kisbabájuk elvesztéséről is mesélt Anikónak. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Szakított VV Vivien és Krisztián

Szakított a ValóVilág 9. szériájából ismert Vivien és Krisztián. A két fiatal még a műsor alatt talált egymásra, és szerelmük a reality show után is kitartott. Olyannyira, hogy épp egy hónapja boldogan jelentették be, hogy közös gyermeküket várják. A babavárásról Vivi itt mesélt hosszabban.

VV Krisztián megharagudott Papp Gergőre?

A Reggeli vendége volt a hamarosan szülői örömök elé néző szerelmespár a ValóVilág 9-ből, Vivien és Krisztián. Az adásban próbáltuk eloszlatni a rosszindulatú pletykákat azzal kapcsolatban, hogy sokan feltételezik, talán nem is Krisztiáné a baba. A helyzet egyértelmű, de Krisztián nem örült a múlt felidézésének.

Utánajártunk, hogyan alakultak a VV szerelmek a villalét után!

Kiderült, hogy a ValóVilág kilencedik szériájában kialakult villakapcsolatok teljesen átalakultak, mióta mindenki visszatért a szürke hétköznapokba. De lássuk, hogy mi is történt!

Az első ValóVilág baba: Vivi és Krisztián első gyermeküket várják

A ValóVilágok történetében ilyen még nem volt, hamarosan megszületik az első ValóVilág bébi! Nemrég ugyanis bombaként robbant a hír, hogy a ValóVilág 9 powered by Big Brother játékának szerelmespárja, a 19 éves Vivien és a 23 éves Krisztián - akiknek a rosszakarók nem sok jövőt jósoltak együtt- babát várnak. Ha kíváncsi vagy a hosszabb interjúra, katt IDE!

BABAVÁRÁS: Vivi és Krisztián elég érettnek tartják magukat a feladathoz

Bár a ValóVilág 9 powered by Big Brother játékosainak nem sok jót jósoltak rosszakaróik, most úgy tűnik, nem lett igazuk. Bár Vivi és Krisztián csak alig két hónapja alkot egy párt, Vivi máris teherbe esett. Azt mondják, tervezték a babát, bár azt nem sejtették, hogy ilyen gyorsan össze is jön. A teljes riportot megnézheted: ITT.

Gólyahír: érkezik az első VV-baba!

A ValóVilág 9 powered by Big Brother két játékosa babát vár!

Aggódva figyeli a családja a ValóVilág szereplőjét

Öt éve mutatta be a Fókusz: Krisztián Izával való kapcsolatára sokan úgy tekintenek, mint a szegény legény és a megközelíthetetlen királykisasszony kálváriájára.

VV Vivi és VV Krisztián az interneten pucérkodnak

Úgy tűnik, a fiatalok a Villán kívül is tartják a kapcsolatot, ráadásul most egy pikáns szelfivel is meglepték rajongóikat…

Minden, amit tudnod kell a VV9 eddigi eseményeiről

A valóságshow aktuális szériája túl van a felén, de még több mint egy hónap van hátra a Fináléig. Ha lemaradtál volna valamiről, összegyűjtöttük neked, mi az, amire érdemes emlékezni. Végül szavazz, mi volt számodra a legmegdöbbentőbb fordulat?

#hetiklasszikusok: Titkok a takaró alatt, dugába dőlt taktikai kísérletek

Miért mosott fogat kétszer is egy este Adri? Mit ajánlott Krisztián Zsuzsunak és hogyan bukott le Hunor?

Vivi megható üzenete Krisztiánnak!

Krisztián és Vivi tényleg egymásra talált volna? A lány vvlogjából legalábbis erre a következtetésre juthatunk!

VV Krisztián: Nem lehetett szimpatikus, ahogy a nőkhöz viszonyulok

Az elkeseredett Krisztiánhoz több mint negyed óra után tudtunk csak bemenni a kiesés után, annyira kiborult. Mesélt nekünk Vivien és Cintike iránt érzett érzéseiről.
Az elmúlt napok történéseit ebben a riportban foglaltuk össze.

Minden idők legmeglepőbb párbaja volt a vasárnapi

Minden idők legmeglepőbb párbaja zajlott le vasárnap este a ValóVilág 9 powered by Big Brother játékában. És ha mindez nem lett volna elég rögtön a párbaj után újabb váratlan fordulat történt: a villalakók nagy döbbenetére megtartották a következő kiválasztást.
VV Krisztián erre a linkre kattintva mesél villabéli szerelmeiről.

Milyen titkot őriz még VV Krisztián?

A fiú már sok mindent megmutatott magából a Villában, ám szerinte tartogat még meglepetéseket...

VV Adri: „Nem mindegy, hogy milyen példát mutatunk az embereknek”

A lány szerint Krisztián nem méltó a 36 millió forintra, hiszen a durva viselkedése többször is kicsapta nála a biztosítékot. De vajon mi történik akkor, ha a fiú tér vissza győztesként a közelgő Párbajról?

#hetiklasszikusok: „Nem veszed észre, hogy nem veszlek észre?”

Kudarcba fulladt udvarlás, álmodozás a békéről és eltitkolt légyott a lepedő alatt. És Zsuzsu, Zsuzsu minden mennyiségben!

Hogyan változhat meg az élet a Párbaj után?

Ismét két teljesen különböző karakter áll egymással szemben a Párbajon, vajon mi történhet, ha Krisztián megy el és mi, ha Adri?

Hunor számára Adri csak egy egyéjszakás kaland volt?

A ValóVilág9 powered by Big Brother 40. részében szemtanúi lehettünk, hogyan váltotta be Hunor a lánynak tett ígéretét. Erről most még csak hárman tudnak a Villában, de lehet, hogy a srác váratlan húzása miatt mindenre fény derül?

Erának tényleg sok Csoki közeledése?

A szerelmi viszonyok alakulása kezd kifürkészhetetlenné válni a Villában. Csoki ide-oda tologatja Renit, Hunor most már Zsuzsut szeretné meghódítani, Vivi és Krisztián pedig hangos veszekedésekkel szakítja meg az idillt.

Végig viszi-e a tervét Krisztián a Kihíváson?

Egy taktikai Kiválasztáson már túlvagyunk, Csoki magára pakoltatta a jeleket, hogy eltávolítsa Ginut, és neki sikerült is visszatérni. Vajon ez Krisztiánnak is menni fog?

Krisztián:

A fiú nagyon bízik benne, hogy még sokáig bent lehet a Villában, és reméli, hogy ha a szükség úgy hozza, szavaznak rá a nézők.  

VV Vivi őszintén vallott vőlegényéről

A fiatal lány jegygyűrűvel az ujján lépte át a Villa küszöbét, ám azóta Radiccsal és Krisztiánnal is intimebb viszonyba került. Vajon mit szól ehhez a párja?

Krisztián szerint így alakultak át a brigádok

Radics kiesésével minden megváltozott... Krisztián most elmondja, szerinte ki-kivel van, és melyik csapat az erősebb!

Krisztián megható videóban üzent a szerelmének a villa falain túlra

Krisztián őszintén vallott arról, mi történt vele eddigi villaléta alatt, és hogy a Cintikével való kapcsolata... hiba volt. Vajon megbocsájt neki a barátnője?

MŰVELTSÉGI teszt: Próbára tettük a villalakókat

Tudtátok, hogy Dugovics Titusz találta fel a dugót? Na és azt, hogy Görögország szomszédos Magyarországgal? A ValóVilág 9 powered by Big Brother játékosai megcsillogtatták műveltségüket!

KommentSzerda: Te kérdezz, a Villalakók felelnek!

Az esti Összefoglalókat nézve benned is megfogalmazódnak olyan kérdések, amiket legszívesebben egyenesen a VV9 játékosainak tennél fel? Akkor itt van a Te helyed is!

Elindult a VV9!


szerző:
2018.11.05. 11:32
Elindult a VV9!

A Villa ismét megnyitotta kapuit, és az első lakók már át is lépték a küszöbét…

Krisztián

"A győzelem jár nekem, és az enyém."

Vasárnap nyit a VV9 luxusbörtöne, mi megmutatjuk az első 7 beköltözőt!

Megkezdődött a visszaszámlálás, a ValóVilág 9 Powered by Big Brother villája készen áll, a legújabb széria lakói pedig már holnap birtokba vehetik a luxusbörtönt. Most először itt a Fókusz Pluszban láthatják azt a hét szerencsést, akik elsőként foglalhatják el a bázist.

Végleg szakítottak VV Miciék?

VV Mici és Krisztián kapcsolata nemcsak a Villában, de azon kívül is elég viharos volt. Egy éve hetekig megcsalásról, bántalmazásról szóltak az újságcikkek velük kapcsolatban.

Láttátok már VV Mici és VV Krisztián legújabb videoklipjét?

Ezen a napon, pont egy évvel ezelőtt meglepte rajongóit a ValóVilág nyolcadik szériájának szerelmesei. Egy videoklipet készített VV Krisztián és barátnője, Mici. A végeredmény pedig magért beszélt már akkor is!

Hoppá! VV Krisztián megmutatta a „meztelen igazságot”!

A ValóVilág powered by Big Brother macsója ismét bebizonyította, hogy nem egy szégyenlős alkat.

Eltelt egy év: így ünnepeltek a ValóVilág powered by Big Brother játékosai!

Bizony megemlékeztek a nagy napról a Villa egykori lakói...

VV Mici és Krisztián végleg elváltak?

VV Mici és Krisztián kapcsolata nem csak a Villában, de azon kívül is elég viharos. Hetek óta megcsalásról, bántalmazásról szólnak az újságcikkek velük kapcsolatban.

A teljes adást ITT nézheti meg!

A VV szerelmesei jósnőnél jártak

Két éve döntött úgy a ValóVilág 6. szériájának szerelmespárja, hogy nem bízzák a véletlenre a kapcsolatukat, és kinyomozzák, mit tartogat számukra a jövő. Mindeközben a Reflektor stábja elkísérte VV Izát és VV Krisztiánt az ígéretes jósnőhöz.

Segítsetek dönteni VV Krisztiánnak!

Ugyanis az ex-villalakó egy kérdésre szeretne választ kapni…

Mici és Krisztián kapcsolatát a féltékenység tette tönkre

A ValóVilág powered by Big Brother Micije azért jött el a műsorba, hogy rendezze a viszonyát volt barátjával, VV Krisztiánnal. Mici és Krisztián kapcsolata azért ért véget, mert túl sok volt a vita, és amikor Mici találkozott egy másik fiúval, Krisztián biztos volt benne, hogy barátnője félrelépett.

Krisztián:

Nemcsak Mici, de Krisztián is bevallotta, hogy nagyon hiányzik neki Mici, és még mindig szereti. Bár mindketten tudják, miért jutottak el idáig, azzal is tisztába vannak, hogy a kapcsolatuk csak úgy működhet, ha változtatnak.

VV Krisztián megmutatta kisfiát!

A büszke apuka közösségi oldalain posztolt közös fotót legkisebb gyermekével. A rajongók teljesen ledöbbentek az egykori valóságshow-hős nem mindennapi képén…

Most már hivatalos: VV Mici és VV Krisztián szakítottak!

A rajongókat szinte sokkolta a hír, hogy a ValóVilág powered by Big Brother álompárja külön utakon folytatja. Az okokat fejtegetjük!

VV Krisztián: „Nagy bajban vagyok!”

A ValóVilág ex-játékosa videóüzenetben kért segítséget a rajongóitól!

VV Krisztiánnak ellopták a személyazonosságát?

Az ValóVilág powered by Big Brother ex-játékosa közösségi oldalán figyelmeztette rajongóit a csalásra.

Szavazz! Te melyik sztár helyében lennél most szívesen?

Hivatalosan is beköszöntött a nyár egy pár napja, amit természetesen hazai hírességeink is kiélveznek. Mutatjuk, hogyan töltik a sztárok a forró napokat…

Újra együtt a ValóVilág szerelmespárja?

Három évvel ezelőtt a Reflektorban derült ki, hogy a két egykori villalakó, Iza és Krisztián újra egy párt alkotnak. Habár az is feltűnt akkor, hogy az egyik pillanatban nyalták-falták egymást, a következőben pedig civakodnak.

Szakított a ValóVilág powered by Big Brother álompárja!

Megdöbbentő bejelentést tett közösségi oldalán a valóságshow egykori játékosa!

Láttátok már VV Krisztián éjszakai kalandját? Mutatjuk!

A ValóVilág powered by Big Brother fenegyereke nem mindennapi videót osztott meg magáról közösségi oldalán. Ti bevállalnátok?

Különlegesebbnél különlegesebb anyák napi meglepetések sztárjainktól!

Megható üzenetekkel, könnyfakasztó gondolatokkal és hatalmas meglepetésekkel készültek kedvenc hírességeink az anyák napjára.

VV Krisztiánnak összetört a szíve?!

Két éve, pontosan ezen a napon tudhatták meg a Fókusz nézői, hogy a ValóVilág játékosának összetört a szíve. Sajnos nem minden szerelem tarthat örökké, és ha egyszer vége, akkor az bizony nagyon fájni szokott. Kiderült, Krisztián viharos kapcsolatuk ellenére, kitart Iza mellett és mindent megtesz majd a kapcsolatukért.

ValóVilág: szakításból a boldogságba!

Két évvel ezelőtt, ezen a napon a Reflektor stábja készített interjút a valóságshow egyik játékosával, arról, hogy van-e élet a szakítás után. Kiderült, hogy a ValóVilág6 egykori szerelmespárja, Iza és Krisztián végső búcsút egymásnak, és míg Krisztián Amerikában kezdett új életet, Iza itthon találta meg a boldogságot.

Nincs harag!


szerző:
2017.04.05. 17:25
Nincs harag!

 Még ha voltak is összezördüléseik a villában, VV Soma és VV Krisztián ma már nem neheztel egymásra. Ennek ékes bizonyítéka, hogy Soma nemrég egy olyan fotót tett ki, amin együtt pózolnak. Riválisok voltunk, de nem ellenségek - osztatta meg a bölcsességet a széria nyertese.

Videoklipet készített VV Krisztián és Mici

Videoklipet készített VV Krisztián és barátnője, Mici. Már ez se akármi, de ha még megnézik mi lett a végeredmény!

VV Mici vs. VV Krisztián: Ki nyerné a Playback Párbajt?

Őrületes az összhang a ValóVilág powered by Big Brother szerelmesei között. A szemünk előtt találtak egymásra, most pedig ez a videó… Biztos, hogy a te szád is tátva marad, ha ezt meglátod!

Szerelmi évődés a ValóVilágon kívül!

A Villában jó pár szerelem szövődött már a lakók között. Sőt volt, hogy a „falakon” kívül is tovább élt egy-egy kapcsolat. VV Izának és VV Krisztiánnak is szerencséje volt, ugyanis miután kiköltöztek a Villából, kapcsolatuk nem romlott, hanem inkább erősödött. Utóbb kiderült, ez csak egy darabig volt így, mert egy nap bizony búcsút intettek egymásnak.

Így ünnepelték a sztárok a Valentin-napot!

Összegyűjtöttük, hogy melyik híresség mit kapott Valentin-napra a párjától, és milyen képet osztott meg a szerelmesek ünnepén a közösségi oldalán!

VV Mici és Krisztián esküvőre készül!

VV Krisztián és Mici már a Villában egymásra találtak, de talán kevesen gondolták volna, hogy szerelmük ilyen hamar a legmagasabb szintre lép. Mindketten közösségi csatornájukon közölték rajongóikkal az örömhírt!

Íme a részletek VV Krisztián és VV Mici esküvőjéről!

A ValóVilág powered by Big Brother szerelmesei hivatalosan is összekötik életüket a hétvégén. Krisztián közösségi oldalán jelentette be döntését, amit később Mici is megosztott követőivel. A közelgő frigy kapcsán megkérdeztük a vőlegényt a pontos részletekről…

Hűha! Mi az ördög történt VV Krisztiánnal?

A ValóVilág powered by Big Brotherből ismert Krisztián brutális átalakuláson ment keresztül hétvégén.

VV Mici őszintén vallott követőinek

Azt már tudjuk, hogy a ValóVilág powered by Big Brother egykori játékosa elhatározta: életmódot vált. Most őszintén mesélt döntése nehézségeiről és a kitartásról. Sőt, tanácsokkal is ellátta rajongóit!

VV Mici komoly döntésre szánta el magát!

A szőke szépség úgy döntött életmódot vált és ebben természetesen párja, VV Krisztián is segít!

Így töltötték a hétvégét a ValóVilág powered by Big Brother hírességei!

Öröm nézni, hogy a valóságshow sztárjai a játék után is baráti viszonyba maradtak. Olyannyira, hogy közös programokat szerveznek. Lássuk, mivel töltötték a víkendet!

Nagy bajban van VV Krisztián!


szerző:
2017.01.10. 15:00
Nagy bajban van VV Krisztián!

A problémát párja, VV Mici is próbálja megoldani, ám egyelőre nem sok sikerrel.

Hoppá! VV Mici és VV Krisztián titkos üzenetet kapott a Villában

Kiderült a turpisság! A villalakók buktatták le a ValóVilág powered by Big Brother egyik vendégét, aki információval akart szolgálni a fiataloknak bent létük alatt.

Mici olyat látott Krisztiánról, amit nagyon nem szeretett volna!

A szerelmesek újra egymásra találtak, ugyanis szombat este a nézők döntöttek arról, hogy Krisztián hagyja el a Villát. Krisztián elárulta, hogy mi lesz most az első dolga, Mici pedig azt, hogy mit szólt egy-két dologhoz, ami a Villában történt távozása óta...

Krisztián a stúdióban beszélgetett sorstársával

Miután Krisztián elhagyta a Villát, a stúdióban beszélgetett Nádai Anikóval, aki teljesen át tudta érezni a srác fájdalmát, hisz anno ő is negyedikként távozott a játékból.

Krisztián legszebb pillanatai a Villában

A nézők szavazatai alapján Krisztiánnak kellett búcsúznia a ValóVilág powered by Big Brothertől. Nézd meg Krisztián búcsúfilmjét!

A nézők szavazatai alapján Krisztián távozott a Villából

A ValóVilág powered by Big Brother negyedik helyezettje Krisztián lett, ugyanis a nézők úgy döntöttek, hogy neki kell távoznia a Villából egy nappal a Finálé előtt.

Így kampányolt Krisztián Dávid mellett

Dávid mellett Krisztián kampányolt, így ő mondhatta el a párbajozó fiú kortesbeszédét.

Milyen apuka lenne Krisztián?

Ti kérdeztetek: Íme a villalakó válasza!

Elpattant a húr: Soma és Krisztián egymásnak feszült

A Kiválasztás komoly vitához vezetett. Habár nem Krisztián és nem is Soma lett a zöld kendő viselője, mégis náluk pattant ki a parázsvita.

Elköltötte Krisztián a 36 milliós főnyereményt!

Lehetőséget kaptak a villalakók, hogy megszabaduljanak a sok-sok milliótól, ami a győztesnek jár.

Krisztián:

A Villa izmos lakója is összegezte emlékeit, és azt, hogy miért járna neki a 36 millió forint.

KvízKedd: TOP 6 és a próbababa kihívás

Ha nyomon követed a ValóVilág powered by Big Brother adásait, ezt a kvízt pont neked találták ki! Minden kedden próbára teheted tudásod! Ha rajongsz a műsorért, és alig várod az esti összefoglalókat, ne habozz, töltsd ki kvízünket, és kiderül, mennyire figyeltél!

Ti kérdeztetek: Íme a villalakók válaszai! - 6. felvonás

Kiderült, hogyan buktatták le a Mikulást a villalakók!

Riszaviadallal ünnepelték a villalakók a 100. napot

A villalakók megünnepelték a játék 100. napját, és azt, hogy a legjobb öt közé jutottak. Volt partyszemüveg, konfettiágyú, és persze temérdek alkohol. A TOP5 még egy lufit is útnak eresztett, egy különleges üzenettel.
 

Gina:

A villalakók az asztalnál elmondták, hogy melyek voltak a legszebb pillanataik a Villában. Ati, Vivi és Dávid barátságot kaptak a játéktól, Soma és Krisztián szerelmet, Gina pedig az álmait éli a Villában.

 

HetiKlasszikusok 14. felvonás - A hármas Párbajtól a

A ValóVilág powered by Big Brother 14. hete nyitotta meg kapuit. Minden héten jelentkezünk a villalakók legjobb aranyköpéseivel, felelevenítve az elmúlt napok történéseit. Bár igyekszünk minden szállóigét és elszólást összegyűjteni, ha eszetekbe jutna még olyan, ami nem szerepel a listán, akkor bátran írjátok meg hozzászólásba! Nincs más hátra, mint előre: jöjjenek a legjobb szállóigék!

Ati és Gina egy ártatlannak tűnő játékból is balhét generáltak

A villalakók azt a feladatot kapták, hogy folytassák a papírra írt mondatokat. Míg Soma és Krisztián vicces megjegyzéseket tettek egymásra, addig Ati és Gina keményen egymásnak estek.

Ti kérdeztetek: Íme a villalakók válaszai! - 2. felvonás

Újra lehetőségetek nyílt a ValóVilág powered by Big Brother játékosainak szegezni kérdéseiteket. Gina, Vivien, Soma, Ati, Dávid és Krisztián és válaszolt!

Vivien könnyei komoly vita-lavinát indított el

A villalakóknak ismét el kellett dönteniük, hogy veszélyben vagy biztonságban érzik magukat a közelgő Kihívás miatt. Vivien hosszasan kifejtette, mit érez mostanában, de ez csak a jéghegy csúcsa volt.

Parázsvita: Ati Gina külsejét is

Konfórtálódni és degenerálni: ezek röpködtek a vita hevében a Villában. A végére Gina nyelve teljesen bepörgött, illetve Krisztián és Soma is egymásnak feszült...

Ti kérdeztetek: Íme a villalakók válaszai! - 1. felvonás

Újra lehetőségetek nyílt a ValóVilág powered by Big Brother játékosainak szegezni kérdéseiteket. Gina, Vivien, Soma, Ati, Dávid és Krisztián és válaszolt!

Mitől érzékenyült el a könnyeivel küszködő Krisztián?

Mici valami olyat tett, ami a kemény külsejű villalakó szívét is megérintette. Krisztián azt is elárulta, hogy mi az, ami még soha nem történt meg vele korábban...

Mici és Krisztián között mosolyszünet van

Előző éjjel Mici elárult néhány titkot a múltjával kapcsolatban Krisztiánnak, aki nem reagált túl jól a hírekre. A konfliktus reggelig kitartott, és még Krisztián bújó ölelése sem enyhített rajta.

Krisztián megkérte Mici kezét!

A villalakó megadta a módját a romantikus pillanatnak! Lassúzás közben szegezte kérdését a szőke bombázónak, aki alig jutott szóhoz a szavak hallatán...

Ők a Villalakók hasonmásai?

Biztos, hogy mindenki ismeri azt a legendát, vagy hívjuk inkább szóbeszédnek, hogy minden embernek él egy ikertestvére a Földön. Mi most megpróbáltuk megkeresni a villalakók hasonmásait. Íme!

Mici vs. Zsolti: Amit a nézők eddig nem láthattak!

Miután felkerült a zöld kendő Micire, azonnal akcióba lendült. A villalakók nem győzték kapkodni a fejüket az események váratlan alakulása miatt.

Zsolti:

Mici, Krisztián, Gina és Zsolti is elárulta, hogy számukra mit jelentene a finálé és a főnyeremény. Lehet, hogy itt nem a 36 millió a legnagyobb tét?

Fontosabb volt a sufni-kérdés, mint a hét nyertese?

Véget ért a ValóVilág a ValóVilágban hét, a villalakók számot vetettek, hogy ki mennyire volt elégedett és csalódott a feladatokat illetően. Visszafogott finomkodás jellemezte az értékelést, persze nem azért, mert hirtelen mindenki szeretni kezdte a másikat, sokkal inkább azért, mert Micit, Krisztiánt, Zsoltit és Vivit már inkább az foglalkoztatta, hogy ki aludjon a Sufniban.

Mici horkolásán szórakozott Gina és Krisztián

A nappaliban ejtőztek a villalakók, amikor Mici mély álomba szenderült. A szőke bombázó hangot is adott álmainak, amit Gina nem tudott röhögés nélkül végighallgatni.

Íme a camembert-talány!

Krisztián most találkozott először "személyesen" a sajttal. Először egyedül, majd Mici segítségével tanulmányozta a furcsának talált ételt. Ezután pedig megpróbálta meggyőzni a szőke bombázót saját elméletéről... 

Mici hajlakkal űzte el Krisztiánt

A szőke bombázó hajlakkal zavarta meg a romantikus pillanatot, aminek Krisztián nem örült annyira, és ijedtében inkább elmenekült szerelmétől...

A katarzis vajon mi?

Mici és Krisztián az ágyban fekve a katarzis szó jelentését próbálják megfejteni. Vajon mi az, szétrobbanás vagy eufória?

Krisztián és Mici egymásra gerjedtek a vezérlőben

A szerkesztői feladatok mellé egy kis erotika is társult, ami nem is meglepő, hisz Mici és Krisztián kettesben voltak a vezérlővé átalakított Sufniban...

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való