KERESÉS search-close

VV Mici

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "VV Mici"

VV Mici életveszélyes állapotba került egy plasztikai műtét után

Tavaly ezen a napon mutattuk be: drámai vallomás VV Micitől, a Való Világ 8 egykori szereplőjének egy hajszálon függött az élete. Egy plasztikai műtét után, szerinte kontroll és orvosi vizit nélkül küldték haza őt és a vele lévő anyukáját. A lány két nap múlva otthonában majdnem elvérzett!

Most akkor volt verekedés vagy sem? Mi történt VV Mici és Krisztián között?

Három éve mutattuk be: VV Mici és Krisztián kapcsolata nemcsak a Villában, de azon kívül is elég viharos. Hetek óta megcsalásról, bántalmazásról szólnak az újságcikkek velük kapcsolatban.

Így emlékszik vissza VV Mici a ValóVilágra!

A VV8 játékosa, Mici felelevenítette a régi szép emlékeket, és elárulta, hogy szerinte miért érdemes jelentkezni a 10. évadba! Kattints ide, és jelentkezz Te is!

VV MICI:

A ValóVilágból ismert Mici feljelentette a klinikát és plasztikai sebészét is azért, mert a műtétje után, már az otthonában majdnem elvérzett. Szerinte, ha az édesanyja nem egészségügyi dolgozó, akkor meghalt volna. Ezerszer megbánta, hogy vállalkozott erre a szépészeti beavatkozásra, azt mondja soha többet hasonlót!

Egy hajszálon múlt VV Mici élete!

Drámai vallomás VV Micitől, a Való Világ 8 egykori szereplőjének egy hajszálon függött az élete. Egy plasztikai műtét után – szerinte - kontroll és orvosi vizit nélkül küldték haza őt és az vele lévő anyukáját. A lány két nap múlva otthonában majdnem elvérzett!

VV Mici és VV Zsolti újra összebalhéztak?

A két ex-villalakó sosem jött ki jól egymással, folyton összevesztek a Villán belül, és most úgy tűnik, hogy azon kívül is. Honnan indult az újabb botrány?

Hatalmas a balhé VV Mici és Zsolti között! De honnan indult a botrány?

Meztelen képet posztolt magáról a ValóVilág egykori szereplője. Nem sokkal azután , hogy Mici és Krisztián levetkőzős bulit tartottak. Később kiderült: ez válasz volt a sértésre, amit Mici szerint egykori villalakó társa, Zsolti követett el. Utánajártunk, hogy ez egész botrány honnan indult, és azt is kiderítettük, hogy pontosan min veszett össze Mici és Zsolti.

Végleg szakítottak VV Miciék?

VV Mici és Krisztián kapcsolata nemcsak a Villában, de azon kívül is elég viharos volt. Egy éve hetekig megcsalásról, bántalmazásról szóltak az újságcikkek velük kapcsolatban.

Láttátok már VV Mici és VV Krisztián legújabb videoklipjét?

Ezen a napon, pont egy évvel ezelőtt meglepte rajongóit a ValóVilág nyolcadik szériájának szerelmesei. Egy videoklipet készített VV Krisztián és barátnője, Mici. A végeredmény pedig magért beszélt már akkor is!

Hoppá! VV Krisztián megmutatta a „meztelen igazságot”!

A ValóVilág powered by Big Brother macsója ismét bebizonyította, hogy nem egy szégyenlős alkat.

Eltelt egy év: így ünnepeltek a ValóVilág powered by Big Brother játékosai!

Bizony megemlékeztek a nagy napról a Villa egykori lakói...

VV Mici és Krisztián végleg elváltak?

VV Mici és Krisztián kapcsolata nem csak a Villában, de azon kívül is elég viharos. Hetek óta megcsalásról, bántalmazásról szólnak az újságcikkek velük kapcsolatban.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Mici és Krisztián kapcsolatát a féltékenység tette tönkre

A ValóVilág powered by Big Brother Micije azért jött el a műsorba, hogy rendezze a viszonyát volt barátjával, VV Krisztiánnal. Mici és Krisztián kapcsolata azért ért véget, mert túl sok volt a vita, és amikor Mici találkozott egy másik fiúval, Krisztián biztos volt benne, hogy barátnője félrelépett.

Krisztián:

Nemcsak Mici, de Krisztián is bevallotta, hogy nagyon hiányzik neki Mici, és még mindig szereti. Bár mindketten tudják, miért jutottak el idáig, azzal is tisztába vannak, hogy a kapcsolatuk csak úgy működhet, ha változtatnak.

Most már hivatalos: VV Mici és VV Krisztián szakítottak!

A rajongókat szinte sokkolta a hír, hogy a ValóVilág powered by Big Brother álompárja külön utakon folytatja. Az okokat fejtegetjük!

VV Krisztián: „Nagy bajban vagyok!”

A ValóVilág ex-játékosa videóüzenetben kért segítséget a rajongóitól!

VV Soma és VV Vivi bebizonyították: van élet a Villa után!

És nemcsak élet, hanem barátság is! De mi történt a többi valóságshow szerelemmel, melyek a szemünk előtt szövődtek? Utánajártunk mindennek! 

VV Krisztiánnak ellopták a személyazonosságát?

Az ValóVilág powered by Big Brother ex-játékosa közösségi oldalán figyelmeztette rajongóit a csalásra.

VV Mici olyat mutatott, amit még nem sokan láthattak…

A ValóVilág powered by Big Brother szőke bombázója egyáltalán nem hanyagolja el rajongóit. Élő bejelentkezésekkel, videókkal és képekkel is informálja őket nap mint nap. Nemrégiben pedig egy igazán érdekes dolgot mutatott meg követőinek…

Szavazz! Te melyik sztár helyében lennél most szívesen?

Hivatalosan is beköszöntött a nyár egy pár napja, amit természetesen hazai hírességeink is kiélveznek. Mutatjuk, hogyan töltik a sztárok a forró napokat…

Szakított a ValóVilág powered by Big Brother álompárja!

Megdöbbentő bejelentést tett közösségi oldalán a valóságshow egykori játékosa!

Láttátok már VV Krisztián éjszakai kalandját? Mutatjuk!

A ValóVilág powered by Big Brother fenegyereke nem mindennapi videót osztott meg magáról közösségi oldalán. Ti bevállalnátok?

Különlegesebbnél különlegesebb anyák napi meglepetések sztárjainktól!

Megható üzenetekkel, könnyfakasztó gondolatokkal és hatalmas meglepetésekkel készültek kedvenc hírességeink az anyák napjára.

VV Mici megkapta élete egyik legszebb szülinapi ajándékát!

Május első napja a tavalyi ValóVilág powered by Big Brother játékosainak sem telt unalmasan. VV Soma meglepte rajongóit, VV Mici pedig ünnepelt!

VV Mici vs. VV Krisztián: Ki nyerné a Playback Párbajt?

Őrületes az összhang a ValóVilág powered by Big Brother szerelmesei között. A szemünk előtt találtak egymásra, most pedig ez a videó… Biztos, hogy a te szád is tátva marad, ha ezt meglátod!

Így ünnepelték a sztárok a Valentin-napot!

Összegyűjtöttük, hogy melyik híresség mit kapott Valentin-napra a párjától, és milyen képet osztott meg a szerelmesek ünnepén a közösségi oldalán!

Íme a részletek VV Krisztián és VV Mici esküvőjéről!

A ValóVilág powered by Big Brother szerelmesei hivatalosan is összekötik életüket a hétvégén. Krisztián közösségi oldalán jelentette be döntését, amit később Mici is megosztott követőivel. A közelgő frigy kapcsán megkérdeztük a vőlegényt a pontos részletekről…

Hűha! Mi az ördög történt VV Krisztiánnal?

A ValóVilág powered by Big Brotherből ismert Krisztián brutális átalakuláson ment keresztül hétvégén.

Sztárok diétás pizza receptjei


szerző:
2017.02.04. 10:00
Sztárok diétás pizza receptjei

Az újévi fogadalmak között biztos sokaknál szerepelt a fogyókúra, diéta, életmódváltás…stb. Ha esetleg még nem kezdted el, még nincs késő, hiszen alig telt el pár hét az évből. A küzdelmek elindításához mutatunk két receptet, amit hazánk celebjei már leteszteltek.

VV Mici őszintén vallott követőinek

Azt már tudjuk, hogy a ValóVilág powered by Big Brother egykori játékosa elhatározta: életmódot vált. Most őszintén mesélt döntése nehézségeiről és a kitartásról. Sőt, tanácsokkal is ellátta rajongóit!

VV Mici komoly döntésre szánta el magát!

A szőke szépség úgy döntött életmódot vált és ebben természetesen párja, VV Krisztián is segít!

Így töltötték a hétvégét a ValóVilág powered by Big Brother hírességei!

Öröm nézni, hogy a valóságshow sztárjai a játék után is baráti viszonyba maradtak. Olyannyira, hogy közös programokat szerveznek. Lássuk, mivel töltötték a víkendet!

Nagy bajban van VV Krisztián!


szerző:
2017.01.10. 15:00
Nagy bajban van VV Krisztián!

A problémát párja, VV Mici is próbálja megoldani, ám egyelőre nem sok sikerrel.

Hoppá! VV Mici és VV Krisztián titkos üzenetet kapott a Villában

Kiderült a turpisság! A villalakók buktatták le a ValóVilág powered by Big Brother egyik vendégét, aki információval akart szolgálni a fiataloknak bent létük alatt.

Mici olyat látott Krisztiánról, amit nagyon nem szeretett volna!

A szerelmesek újra egymásra találtak, ugyanis szombat este a nézők döntöttek arról, hogy Krisztián hagyja el a Villát. Krisztián elárulta, hogy mi lesz most az első dolga, Mici pedig azt, hogy mit szólt egy-két dologhoz, ami a Villában történt távozása óta...

Mitől érzékenyült el a könnyeivel küszködő Krisztián?

Mici valami olyat tett, ami a kemény külsejű villalakó szívét is megérintette. Krisztián azt is elárulta, hogy mi az, ami még soha nem történt meg vele korábban...

Lelkizősre sikerült az utolsó közös buli

A hármas Párbaj előtt még egy utolsót bulizhattak volna a villalakók, azonban mindenkit áthatott a lelkizés, többen pedig sírva is fakadtak.

Igazi Párbaj hangulat a Villában!

Mici, Zsolti és Dávid lehetőséget kaptak arra, hogy gyakoroljanak a vasárnapi Párbajra és egy előpárbaj keretein belül eshettek egymásnak. A nagy hangzavar természetesen nem maradt el...

Mici és Krisztián között mosolyszünet van

Előző éjjel Mici elárult néhány titkot a múltjával kapcsolatban Krisztiánnak, aki nem reagált túl jól a hírekre. A konfliktus reggelig kitartott, és még Krisztián bújó ölelése sem enyhített rajta.

Krisztián megkérte Mici kezét!

A villalakó megadta a módját a romantikus pillanatnak! Lassúzás közben szegezte kérdését a szőke bombázónak, aki alig jutott szóhoz a szavak hallatán...

Ne hagyd cserben kedvenc villalakódat!

Nagyon szoros az állás a vasárnapi hármas Párbaj két résztvevőjénél. Természetesen azt egyelőre nem lehet tudni, hogy ki hány szavazatot kapott, de az biztos, hogy pártfogoltadnak most is szüksége van rád!

Ők a Villalakók hasonmásai?

Biztos, hogy mindenki ismeri azt a legendát, vagy hívjuk inkább szóbeszédnek, hogy minden embernek él egy ikertestvére a Földön. Mi most megpróbáltuk megkeresni a villalakók hasonmásait. Íme!

Mici vagy Zsolti? A villalakók döntöttek

Kiderült, hogy ki kit támogat majd a párbajon. Vajon kik tartoznak Zsolti, és kik Mici csapatába?

Ajjajj! Ez lett a Gina&Mici főzőshow eredménye...

A lányok megmutatták, hogy mit tudnak a konyhában. A kis trükkjeik lehet, hogy nem váltak be, ugyanis elimserés helyett valami egészen mást kaptak.

Mici vs. Zsolti: Amit a nézők eddig nem láthattak!

Miután felkerült a zöld kendő Micire, azonnal akcióba lendült. A villalakók nem győzték kapkodni a fejüket az események váratlan alakulása miatt.

Zsolti:

Mici, Krisztián, Gina és Zsolti is elárulta, hogy számukra mit jelentene a finálé és a főnyeremény. Lehet, hogy itt nem a 36 millió a legnagyobb tét?

Ez volt Mici or(r)bitális balesete

Az étkezőasztalánál ültek a villalakók, amikor Mici puszit akart adni Krisztiánnak. Ekkor azonban egy váratlan fordulatnak köszönhetően megtörtént a baj...

Vivien és Mici is ugyanazzal az átokkal küzd a Villában?

Krisztián és Mici a Mosodában tárgyalták meg a furcsa jelenséget, amivel nem csak a szőke bombázó küzd a Villában. Viviennek is ugyanazzal a problémával gyűlt meg a baja a hálószobában...

Mici horkolásán szórakozott Gina és Krisztián

A nappaliban ejtőztek a villalakók, amikor Mici mély álomba szenderült. A szőke bombázó hangot is adott álmainak, amit Gina nem tudott röhögés nélkül végighallgatni.

Íme a camembert-talány!

Krisztián most találkozott először "személyesen" a sajttal. Először egyedül, majd Mici segítségével tanulmányozta a furcsának talált ételt. Ezután pedig megpróbálta meggyőzni a szőke bombázót saját elméletéről... 

Mici hajlakkal űzte el Krisztiánt

A szőke bombázó hajlakkal zavarta meg a romantikus pillanatot, aminek Krisztián nem örült annyira, és ijedtében inkább elmenekült szerelmétől...

A katarzis vajon mi?

Mici és Krisztián az ágyban fekve a katarzis szó jelentését próbálják megfejteni. Vajon mi az, szétrobbanás vagy eufória?

Krisztián és Mici egymásra gerjedtek a vezérlőben

A szerkesztői feladatok mellé egy kis erotika is társult, ami nem is meglepő, hisz Mici és Krisztián kettesben voltak a vezérlővé átalakított Sufniban...

Mici és Krisztián megszívatták Zsoltit

Ezúttal Mici és Krisztián állt szerkesztőnek, és rögtön meg is választották Villamesternek Zsoltit, aki nem repesett a hírtől...

Vajon mitől fáj Mici poppolója?

A szerelmesek a raktár előtt turbékoltak. Ekkor árulta el a szőke bombázó, hogy mi lett az eredménye a győzelmi légyottuknak...

Ezt nem hiszed el! Mici angolul próbálja kioktatni Krisztiánt

Krisztián visszatérése után nagy volt az öröm, de sajnos nem tarthatott sokáig. A fiatalok összeszólalkoztak, amit Mici angol nyelvtudásával próbált megoldani.

Mici és Krisztián végre fesztelenül eshettek egymásnak

Krisztián vsárnap párbajozni megy Tivyvel, így az utolsó napokat kihasználva a Sufniba költözhettek Micivel. Ez pedig nem jelent mást, mint takarómentes, hangos szexet...

Krisztián

Mici most megismerhette villapartnerének ezt az oldalát is. Csak a lány számára ijesztő Krisztián, vagy valóban van benne valami rémisztő?

Te ezt gondoltad volna Krisztiánról?

A Villa "szerelmesei" már kézenfogva sétálgatnak az udvaron. Ez a pillanat késztette Krisztiánt őszinte vallomásra, amin még Mici is meglepődött.

Mici kezd féltékeny lenni Ginára

Micinek feltűnt, hogy Gina az utóbbi időben túl kedves Krisztiánnal, ráadásul becézgeti is őt, és bár Mici nem érzi ellenfelének a lányt, mégis kicsit féltékeny rá.

Gina nem jönne vissza Tivy ellen?

Nem maradt kérdés megválaszolatlan az őszinteség óráját követően. Hogy miért gondolja Gina, hogy nem jönne vissza Tivy ellen, és Krisztián után ki áll a legközelebb Micihez, kiderül a videóból!

Gina könnyek közt mesélt édesanyja haláláról

Gina nem bírta tovább magában tartani a könnyeit, és Micinek mesélt lelki gondjairól, és arról a szomorúságról, amit édesanyja elvesztése okozott neki.

Krisztiánék békülős szexét mindenki megcsodálhatta

Nem elég, hogy Mici és Krisztián éjszaka senkit sem hagytak aludni hangos hancúrozásukkal, az akció világos nappal is folytatódott, mindenki szeme láttára!

Krisztián bocsánatot kért Micitől

Krisztián szerint Mici úgy viselkedett, mint egy k*rva, ez azonban nagyon rosszul esett a lánynak, és egy elég komoly konfliktus alakult ki közöttük. Mindenki nyugodjon le, természetesen békülés lett a történet vége!

Minden testmozgás alapja a bemelegítés. Ezt biztosan Mici is tudja, hiszen mi más magyarázat lenne ezekre a mozdulatokra?

Vivien megelégelte Krisztiánék paplan alatti matatását

A fiatalokról már tudjuk, hogy egyre kevésbé szégyenlősek, de az eddig még nem volt egyértelmű, hogy vajon mit gondolnak a villalakók. Hát most Vivien kiadta magából...

Hányadán áll Mici és Krisztián?

Az órákat követően végre alkalma nyílt Krisztiánnak és Micinek, hogy megbeszéljék konfliktusukat, és hogy mi is van köztük pontosan...

Verset írtak egymásnak a villalakók

Míg Zsolti mindenkiről írt versében, addig Krisztián Micinek írt egy szerelmes költeményt, és volt, akit megríkatott megható soraival.

Krisztián féltékeny Zsoltira?

Tesi órán bukfencezni tanultak a villalakók, így történhetett meg az, hogy Mici és Zsolti közel kerültek egymáshoz a szivacson fekve. Ez szemet szúrt Krisztiánnak, és hangot is adott nemtetszésének!

Mici elnevette magát a Szózaton

A villalakók versfelolvasással töltötték az irodalom órát, azonban Zsolti hiába próbálta elszavalni a Szózatot, Mici nem hagyta...

Mici és Krisztián a mosdóban ölelkeztek történelem óra helyett

A Villa szerelmespárja annyira belefeledkezett a csókolózásba, hogy még a töri órát is lekésték...

Szexi diáklányok próbálták elcsábítani Krisztiánt

A villa izmos lakója vette át a tanári szerepet, amit a lányok gyorsan ki is használtak. Mici és Gina megmutatta, miket tennének meg Krisztiánnak a jobb jegy érdekében. Ezt már Vivien se nézhette tétlenül...

Kvíz – Milyen válaszokat adtak a villalakók?

Elkezdődött az iskolahét a Villában, amit természetesen egy szintfelmérővel indítottak a villalakók. Emlékszel még, hogy miket válaszoltak a tanárok kérdéseire?

Mici túl sokat mutatott magából a tanár úrnak...

A szőke bombázó diáklánynak öltözött a tanórára, méghozzá nem is akármilyennek. A tanár úr nem tudta nem észrevenni és szó nélkül hagyni a látottakat...

Krisztián verssel vallott szerelmet Micinek?

Sokatmondó sorokat olvasott fel Krisztián az összes villalakó és a tanár úr előtt. A szőke lány pedig teljesen zavarba jött a srác szavaitól.

Ennyire vannak képben a villalakók az általános iskolás tananyaggal...

Indulhat az iskolahét! Ehhez azonban természetesen szükség van egy szintfelmérőre is. Lássuk, hogyan teljesítettek a villalakók!

Új dolgot próbálnak ki az ágyban Krisztiánék?

Mici és Krisztián kapcsolata egyre jobban elmélyül. Ennek köszönhetően a szőke bombázó és az izmos villalakó folyamtosan feszegetik a határaikat...

Mici és Krisztián ennyire nyíltan még sohasem szexelt

Krisztián és Mici a Sufniba vonultak, hogy felhőtlenül tudják élvezni az együttlétet, és még az sem zavarta meg őket a hancúrozásban, hogy Vivien rájuk nyitott...

Krisztián félti Micit, ezért inkább összeveszett vele

Komoly konfliktust szült Mici és Krisztián között, hogy a lány Ati mögé állt, és nem Evelin mellé.

Mici megosztotta Ginával az érzéseit

Gina külső szemlélőként azt látja, hogy Krisztián kezd szerelmes lenni Micibe, a lány azonban ezt tagadja. Vajon mit érez Mici?

Íme a Villa egyik legromantikusabb pillanata

Ez nem egy lánykérés volt, de attól még biztos, hogy sok szívet megmelengetnek ezek a képsorok. Ha valakinek nem lenne elég az, hogy a már-már ősellenséggé vált páros megtalálta a közös hangot, akkor van egy jó hírünk: Krisztián is színrelép!

Mici szexre csábítaná Krisztiánt az alvó Zsolti mellé

A szőke bombázó szorosan bújt Zsoltihoz, aki nem annyira élvezte az esetét, de valahogy mégis álomra hajtotta a fejét. Mici azonban nagyon is éber volt Krisztián jelenlétében.

Tivy:

A Villa srácai pozitív üzenetekkel bombázták a lányokat. Így Dávidról kiderült, hogy Evelin egyből levette a lábáról, amikor beköltözött, és hogy észrevette, hogy Ginának van feneke. Tivy viszont egészen más szempontokat helyezett előtérbe.

Krisztián Micinek:

A bókolás más irányt vett az ő esetükben. A Villa izompacsirtájának szavait leginkább vágyai vezérelték, melyek Mici alig akart elhinni...

Mici bosszút áll Somán?

Soma mandátuma lejárt, így a nézők szavazata alapján Mici veszi át a villamesteri kötelezettségeket. A levél felolvasása, és a szőke srác értékelése után le is osztotta a feladatokat, ami természetesen nem ment zökkenőmentesen.

Micinek még kellett volna egy kis idő a csúcshoz

Krisztián után Mici is elmesélte, hogy ő hogyan élte meg együttlétüket. Vajon lesz folytatása a csúcs ostromának?

Krisztián Micinek:

Az együttlétük után, tusolás közben beszélték meg, hogy Krisztián hogyan élte meg Mici befogadását. A szőke bombázó alig hitte a fülének az izmos villalakó feltételezése hallatán.

Megtörtént! Krisztián magáévá tette Micit

Mici elárulta, hogy ennyi idő után nagyon nehéz kibírni, hogy ne érjen valakihez, akihez ennyire vonzódik. A paplan alatti matatások ideje lejárt, és valami komolyabb dolog vette kezdetét?

Evelin őrjöngve Micinek:

Egy békés beszélgetésnek indult, de hatalmas vita kerekedett belőle. Evelin és Gina próbálta megbeszélni kapcsolatukat, majd Mici is csatlakozott hozzájuk az udvaron. A szőke bombázó hamar kihozta a sodrából Evit, aki őrjöngve hagyta el a csacsogás helyszínét.

Neked melyik ruhaköltemény tetszett a legjobban?

Újabb kreatív feladatot kaptak a villalakók. Párossával újrahasznosítható holmikból ruhakölteményeket kellett alkotniuk, majd egy divatbemutató keretében felvonulniuk. Lássuk az eredményt!

HetiKlasszikusok 8. felvonás - Az ökohét, a vágy és a félékenység szüleményei

A ValóVilág powered by Big Brother nyolc hete nyitotta meg kapuit. Minden héten jelentkezünk a villalakók legjobb aranyköpéseivel, felelevenítve az elmúlt napok történéseit. Bár igyekszünk minden szállóigét és elszólást összegyűjteni, ha eszetekbe jutna még olyan, ami nem szerepel a listán, akkor bátran írjátok meg hozzászólásba! Nincs más hátra, mint előre: jöjjenek a legjobb szállóigék!

Mici meglovagolta Krisztiánt

A fiatalok külön töltik az éjszakát, ezért gyorsan búcsút vettek egymástól. A Villa izmos lakója különös kéréssel fordult Micihez, aki azonnal teljesítette Krisztián vágyát.

Zsolti nem volt hajlandó együtt tekerni Micivel

Zsolti és Mici lefekvés előtt még gyorsan összevesztek, majd Micit mindenki magára hagyta az udvaron...

Mici tervet eszelt ki Evelin ellen

Mici elkezdett közeledni Evi felé, azonban nem azért, hogy örök barátság szülessen közöttük, hanem hogy lemossa a lány nagyképűségét.

Micinek megtiltották, hogy megszárítsa a haját

Míg Evelin és Tivy azért tekertek az udvaron, hogy elkészüljön a lecsó és a mosogatógép megtisztítsa a mosatlanokat, addig Mici a konyhába lopakodva próbált meg áramot lopni hajszárításhoz. Zsolti azonban közbeavatkozott...

Micinek meggyűlt a baja a biciklizéssel

Először Micin és Krisztiánon volt a sor, hogy nyeregre pattanjanak, és addig tekerjenek, amíg el nem készül a húsleves. Micinek azonban nem ment úgy a biciklizés, ahogy azt a többiek elvárták volna tőle...

Ilyen volt Mici intim reggelije

Krisztián szolgáltatta a szőke bombázó menüjét, amit Mici nem tudott szó nélkül hagyni reggel. Az izmos villalakó azonban először nem értékelte a megjegyzéseket.

Zseraldin: „Nagyon csalódott vagyok, hogy nem én mentem vissza”

Egy igazi macskaháborúnak lehettünk szemtanúi a ValóVilág vasárnapi Párbaján. Mici és Zseri nem kímélték egymást, még a műsorvezető sem tudta kordában tartani az indulatokat.

Indulatos cicaharcban maradt alul Zseraldin

Vasárnap este a ValóVilág powered by Big Brother harmadik Párbaján, a villalakók által kiválasztott focista, Zseraldin és kihívottja Mici csapott össze. A nézők szavazatai alapján szoros küzdelemben Mici térhetett vissza a Villába, Zserinek pedig a villaajtón kellett távoznia.

Ilyen volt Mici és Zseraldin macskaháborúja!

Egészen hihetetlen, de mar három hét eltelt a legutóbbi, Dina-Dávid ValóVilág powered by Big Brother Párbaj óta. Tegnap azonban végre újabb összecsapás következett: Zseraldin és Mici feszült egymásnak. Természetesen mi is ott voltunk, most pedig önök is láthatják, mi történt a Párbajon, es hogyan viselte Zseraldin a vereséget.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való