KERESÉS search-close

Való Világ

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Való Világ"

TOP 10: Ezek voltak az eddigi legizgalmasabb játékok a Villában

Összegyűjtöttük az elmúlt kilenc ValóVilág évad legemlékezetesebb tematikus heteit és feladatait egy videóba. Neked melyik volt a kedvenced?

Terítéken az RTL Magyarország őszi kínálata

A közönségkedvenc Álarcos énekes és Nyerő Páros új évadával várja a nézőket az RTL Klub, a sorozatrajongók nagy örömére új évaddal folytatódik a Drága örökösök és A mi kis falunk is. Idén is lesz Házasodna a gazda és egy vadonatúj saját gyártású vígjátéksorozat is várja majd a nézőket. Az RTLII-n tizedik alkalommal tér vissza a Való Világ.

Üzent a VV9 játékosa: „Itt az ideje, hogy megmutasd, te mit tudsz!”

VV Roli számára a ValóVilág élete egyik legjobb élménye volt. Most rajtad a sor! Jelentkezz az rtl.hu/valovilag/jelentkezz oldalon!

Így emlékszik vissza VV Mici a ValóVilágra!

A VV8 játékosa, Mici felelevenítette a régi szép emlékeket, és elárulta, hogy szerinte miért érdemes jelentkezni a 10. évadba! Kattints ide, és jelentkezz Te is!

Milo jó tanácsa: így tudod megnyerni a ValóVilágot!

Milo 16 éve jött ki a Villából, és a mai napig jó szívvel gondol vissza a ValóVilágra. Íme a VV3 nyertesének legszebb emlékei a VV-ről, és néhány hasznos tipp, ami akár receptként is szolgálhat a győzelemhez. Jelentkezz az új évadba ide kattintva!

MILO: Kongóban segített és forgatott

Gyukin Milovan nevét a legtöbben a Való Világ 3. győzteseként ismerik. Most egészen más területen bontakoztatja ki tehetségét. A 33 éves volt realityszereplő ma már filmrendezőként dolgozik és Afrikában forgat dokumentumfilmeket. Az Afrikáért Alapítvánnyal dolgozott legutóbb, akiknél korábban önkéntesként dolgozott.

Top 3 - Pongó, sokak szerint a reality-k gerillaharcosa

A ValóVilág második szériájába egyszer csak besétált a komlói bugyiárus, azaz Pongó. A férfi ma már 53 éves, de még mindig gyakori látogató az edzőtermekben. Jó formában van, nemrégiben pedig Guinness-rekordot is döntött: 54 órán keresztül edzett. Simán elbír 250 kilóval is.

VV Vivi és VV Krisztián az interneten pucérkodnak

Úgy tűnik, a fiatalok a Villán kívül is tartják a kapcsolatot, ráadásul most egy pikáns szelfivel is meglepték rajongóikat…

Babát vár a ValóVilág egykori szereplője

A volt villalakó közösségi oldalán jelentette be, hogy anyai örömök elé néz.

A három lovag megharcolt Györgyi kegyeiért

A „hiszti királynőjének” döntenie kellett, kivel köti össze életét, és a véres párbajtól sem rettent vissza…

Szabi kiöntötte a szívét Majkának

Szabolcs élete első szerelméről mesélt barátjának, és azt is bevallotta, hogy nem egyszer megcsalta a lányt...

Ajajj! Eljött a vég...

„A Földön ismét beköszöntött a Jégkorszak. Emberek milliói kényszerülnek a Föld felszíne alá, ahol jól fűtött, szuperbunkerekben töltik mindennapjaikat...”  

Elérkezett az utolsó Kiválasztás...

Nóri épphogy elhagyta a Villát, a játékosoknak ismét állást kellett foglalniuk. Immár utoljára...

A villalakók kieresztették a hangjukat!

A Padödö teljesen felforgatta a játékosok életét, ráadásul ezúttal egy karaoke versenyen is megcsillogtatták tehetségüket.

Hoppá! Váratlan fordulat a Kiválasztáson…

Épphogy véget ért az előző Párbaj, a villalakóknak ismét dönteniük kellett, kit szeretnének hazaküldeni a Villából. Ám erre senki sem számított…   

A ValóVilág negyedik kiesője: VV Lorenzo

Miután Szabolcs Majkát jelölte ki a Kiválasztáson, a fiú Lorenzot hívta ki a Párbajra, ahol több mint 600.000 szavazattal győzedelmeskedett!

Majka kihívta ellenfelét

Az előző Kiválasztáson szoros volt a küzdelem, ám végül az ózdi fiúra került a zöld kendő. Most elérkezett a pillanat, hogy kiválassza vetélytársát. A döntésben a barátnője, Zsani is segített.

Verebes István: „Megígértem a feleségemnek, hogy semmi olyat nem fogok csinálni”

A lányok becsalogatták a színészt a sötét hálószobába, ahol egy nem mindennapi lehetőséget ajánlottak neki...

 

Dárt Véder megszállta a Villát

A gonosz Sith lovag elrabolta Leila hercegnőt. Luk Szkájvóker felbérli Hangszórót, aki magával hozza segítőjét is, Csubakkát, hogy közösen egy szebb jövőt tervezhessenek a VillaLakóknak. Ám a történet itt korántsem ér véget…

Majka titkos küldetést kapott

Az ózdi fiú már alváshoz készülődött, amikor beszólították a riportszobába…

Az új villalakó: Anettka

Maya Gold és Dopeman után ezúttal Anettka is beköltözött a Villába, és már aznap este táncra perdült...

A ValóVilág harmadik kiesője: VV Leslie

A legelső Párbajon Szabolcs győzedelmeskedett Niki felett, és ezúttal is fölényes volt a győzelme.

Villalakók a Barátok köztben!

Nóri és Szabi nem mindennapi lehetőséget kapott, hiszen a népszerű sorozat szereplőválogatásán mérettethették meg magukat. Vajon hogy sikerült a casting?

Időutazás a villában...

Eddig sem volt titok, hogy a villalakók imádnak bulizni. Ugye emlékeztek még a Priscilla estére vagy a vadító „fétisbulira”? Ezúttal a nyolcvanas évek örökzöld slágereire ropták a táncot! Közben pedig egy csók is elcsattant a hálószobában...

Óvakodjatok: Oki, a Jeti visszatért!

A meztelen Jeti ismét a sötétben rémisztgetett, és ezúttal Györgyi volt a célpontja. Ám a lány egy pillanatig sem hagyta magát...

Hatalmas zűrzavar a konyhában - Bennük van az íz-faktor?

A villalakóknak olasz ételeket kellett összerittyenteniük, ám látszólag nem ment ez olyan könnyen…

Így indult Majka karrierje!

Mikor Dopeman beköltözött a villába, már a legelső alkalommal meglátta az ózdi fiúban a tehetséget. El is határozta: felkarolja a fiatal tálentumot!

Ismét Szabolcs lett a kiválasztott!

A legelső alkalommal is Szabin csattant az ostor, és bár a második Kiválasztáson védettséget élvezett, most újra rá esett a választás…

Szerelem szövődik VV Nóri és VV Leslie között?

A fiatalok kapcsolata eddig is tele volt titkokkal, ám most kiöntötték érzéseiket!

Hoppá! Dopeman is villalakó lett…

Maya Gold után a rapper is tiszteletét tette a Villában, ráadásul fontos küldetéssel érkezett…

Depresszió gyötri VV Lesliet?

A villafiú kedélyingadozásai eddig sem voltak szokatlanok, ám most az egyik pillanatról a másikra szó nélkül kivonult az udvarra. Nóri sietett a segítségére, de nem igazán sikerült jobb kedvre derítenie Lesliet…

Így csajozik VV Oki!

Oki hatalmas lehetőséget kapott, hiszen egyszerre négy hölgyrajongó is érkezett hozzá. Ezentúl remélhetőleg nem lesz baja a csajozással, na de hogyan töltötte eddigi napjait a villalányokkal? Íme!

A ValóVilág második kiesője: VV Hajni

Habár a Párbaj kezdetén még Györgyi állt vesztésre, az utolsó hajrában mégis fordult a kocka.

Szellemidézés a Villában

Halloween estéjén gyökerestül felfordult a villalakók élete, ráadásul egy pár örök hűséget is fogadott egymásnak Majka jóvoltából…

Balhé: Szabolcs és Oki kis híján egymásnak estek

Az óvszerfújó verseny után az ellenfelek kemény szócsatába lendültek, ugyanis Oki csalással vádolta meg Szabit…

„Jó estét kívánunk! Ez itt a ValóVilág Híradó!”

A villalakók kamerát ragadtak, és beszámoltak a Villán belüli eseményekről. Vajon végre kiderül, mi van Nóri és Leslie között?

VV Györgyi: „Ez egy picit zavaró számomra”

Egy estére ismét megdermedt a levegő a Villában, hiszen elérkezett a második Kiválasztás napja. A villalakók választása ezúttal Györgyire esett…

Mi már tudjuk, hogy minket néz majd ősszel!

Az RTL Klubon jön a Nyerő Páros új évada, a Szenzációs négyes vadonatúj showműsora, a Survivor, X-Faktor, ValóVilág és a Mi kis falunk is új epizódokkal.

Eszeveszett bikarodeó

A ValóVilág játékosai határtalan bátorsággal pattantak fel a „fenevadra”. Vajon ki bírta a legtovább?

A villalányok

VV Ági, VV Györgyi és VV Hajni hatalmas meglepetésben részesültek, hiszen egy színházi előadásra voltak hivatalosak. Ráadásul ez volt az első alkalom, hogy elhagyhatták a Villát.

Szexi! A fiúk teljesen beindultak Maya Gold produkciójától…

A pornószínésznő körül eddig is csak úgy izzott a levegő, ráadásul az egyik este egy vadító rúdtánccal korbácsolta fel a kedélyeket.

Napi romantika: Majkát meglátogatta szerelme a villában

Majka hatalmas meglepetésre ébredt egyik reggel, és nem álom volt csupán, hiszen a barátnője, Zsanett egyszer csak megjelent a luxusbörtönben. Sőt, kaptak tíz percet, amit a riportszobában tölthettek el kettesben.

A ValóVilág első kiesője: VV Niki

Az első Párbajon Szabolcs győzedelmeskedett, több mint százezer szavazattal! A verseny így VV Nikinek ért véget.

Ajjajj! VV Györgyit büntetés fenyegeti?

Miután a lány tegnap szívszorító hírt kapott nővérétől, most személyesen is találkozhatott barátjával. Bár nem volt szabad megérintenie Olit, Györgyi nem tudott ellenállni érzéseinek. Vajon lesz még ennek böjtje?

VV Györgyi nem tudta visszafojtani könnyeit…

VV Ági szakítása után VV Györgyi szíve is kettétört, hiszen nővére egyszer csak betoppant a villába, és szörnyű hírt hozott magával.  

VV Szabolcs kiválasztotta ellenfelét

A ValóVilág játékosai Szabolcsot látnák legszívesebben a villán kívül, ám a kiszavazás előtt a fiú kihívta vetélytársát… 

Hűha! A villafiúk egy éjszakára lányokká változtak…

A Priscilla, a sivatag királynőjének kalandjai című film olyannyira megihlette a villalakókat, hogy élőben is megvalósították a mozi jeleneteit. Ráadásul mindezt egy eszméletlen playback buli keretében!

Felismered az ex-villalakót?

Arnold Schwarzenegger nyomdokaiba léphet a botrányhős ex-villalakó? Cristofel egy évvel ezelőtt mesélt nekünk arról, hogy két éve kezdte kigyúrni magát: túl volt élet első testépítő versenyén, ahol új barátnője volt legszenvedélyesebb drukkere.

Szabolcs lett az első kiválasztott!

Elérkezett a ValóVilág legelső kiválasztásának a napja, ahol Szabolcs kapta a legtöbb szavazatot, így hamarosan döntenie kell, hogy kit fog kihívni a párbajra.

Brutális gladiátorharc: egymást pofozták a villalakók!

A kvízkérdések után újabb feladattal kellett szembenézniük a játékosoknak, és bizony a védősisakokra is nagy szükségük volt…

Hoppá! VV Ági a villában szakított barátjával…

Ági hetek óta vívódott viharos érzelmeivel, és végül a különválás mellett döntött. Barátja ezért meglátogatta őt a villában, ahol pontot tehettek a kapcsolatuk végére.

Mennyire műveltek a villalakók?

A két csapat tagjai belevetették magukat a kvízjátékba, a tét pedig hatalmas, ugyanis a vesztes csoport ezentúl az udvaron fog élni!

Így szakadtak két részre a villalakók!

A ValóVilág játékosaira hamarosan nagy küzdelmek várnak, így most eljött az idő, hogy a két csapatkapitány, Nóri és Majka csoporttagokat válasszanak maguknak…

Nóri lett a tizedik villalakó!

Elérkezett az utolsó beszavazó show, ahol a 20 éves lány győzedelmeskedett. A villa ezennel véglegesen megtelt…

Bennük van az X: a villalakók kieresztették a hangjukat!

Az RTL Klub ötödik születésnapja alkalmából a ValóVilág játékosai egy nem mindennapi produkcióval léptek színpadra. Daloljatok ti is kedvenceitekkel!

Durva: Majka szerelmi jóslatot kapott!

Vajon a ValóVilág műsorvezetője már akkor tudta, hogy a rapper Hajniba lesz szerelmes…?

Hoppá! Egymásnak feszültek a villalányok…

Egy rögtönzött játék jóvoltából olajborított testtel szálltak ˝ringbe˝ a lányok, méghozzá lenge öltözetben!  

A villalakók óriási bulit csaptak, aminek a bútorok látták a kárát!

Nem kevés alkohol fogyott ezen a bulin! A villalakók az asztalon és a kanapén ugrálva táncoltak, aminek meg lett a következménye...

Kökény Attila VV Leóval forgatott közös klipet!

Kökény Attila kisfiával érkezett hozzánk, hogy munkáról és családról meséljenek nekünk - kiderült, hogy Attila VV Leóval forgatott közös klipet!

VV Milo saját filmet forgatott!


szerző:
2018.05.11. 08:09
VV Milo saját filmet forgatott!

A Való Világ 3 győztese, Milo egy elmaradott országban forgatott filmet, amivel egy álma vált valóra  - a részletekről ő mesélt nekünk!

Ez Seherezádé drasztikus életmódváltásának oka

Meghízott majd lefogyott, drasztikusan életmódot váltott, légitársaságnál dolgozott majd fittness versenyen is elindult, és hiába telt el 8 év, még mindig megismerik a Való Világ 5 csinos játékosát, Sherezádét, aki most már jobban szereti, ha a polgári nevén Nagy Viviennek szólítják.

 

#RTL20 VALÓSÁGSHOW GYŐZTESEK: Feltárul a VV doboz

VV Aurelio és VV Soma rendkívül jó hangulatban, együtt nézegetik a valóságshow relikviákat. Feltárul a doboz, és előjönnek az emlékek...

VV Zseraldinnak a fejébe szállt a hírnév?

A ValóVilág powered by Big Brother egykori játékosa, VV Zseraldin a barátnőjével való kapcsolatát szeretné rendezni. Úgy érzi, hogy Katával elhidegültek egymástól, és a barátságuk már nem a régi. Zserinek fogalma sincs arról, hogy mi lehet ennek az oka, de hamarosan kiderül a titok. Kata szerint barátnője teljesen megváltozott, mióta kijött a Villából, és annyira élvezte a népszerűséget, hogy elhanyagolta őt. Vajon megmenthető még ez a barátság?

Ajaj! Sebestyén Ági felhívta VV Zsófit a megcsalás miatt!

Pumped Gabo barátnője teljesen kiakadt, amikor meglátta az internetre felkerült videót a pasijáról és a ValóVilág powered by Big Brother Zsófijáról, ezért úgy döntött, hogy számon kéri a lányon a megalázó esetet. Hallgasd meg a durva telefonbeszélgetést és nézd meg az erről készült videót!

Sebestyén Ági telefonon kérte számon VV Zsófit

Miután Ágihoz eljutott az internetre feltöltött videó híre, felhívta VV Zsófit, hogy számon kérje rajta a megalázó húzást...

Most kiderül, hogyan folytatódik Pumped Gabo és VV Zsófi románca!

Pumped Gabo nemrég áthívta magához VV Zsófit, aminek a híre hamar Sebestyén Ági fülébe jutott... A ValóVilág powered by Big Brother játékosa azonban most újra képbe került! Nézd meg a videót, ha kíváncsi vagy, hogyan folytatódik kettejük története!

Az egykori villalakó az igaz szerelemre vár?

Három éve, pontosan ezen a napon történt, hogy a Való Világ egyik ismert játékosa, VV Alexa úgy döntött, őszintén elmondja a Reflektor riportjában az érzéseit. Kiderült, a fiatal lány élete 180 fokos fordulatot vett, amióta befejezte a játékot. A tanulmányai mellett belekóstolt a mixerkedésbe és mindeközben a szerelemről álmodozik, amit még nem sodort útjába a sors.

Így ünnepelték a sztárok a Valentin-napot!

Összegyűjtöttük, hogy melyik híresség mit kapott Valentin-napra a párjától, és milyen képet osztott meg a szerelmesek ünnepén a közösségi oldalán!

SZERELEM VOLT? - Őszintén vall VV Soma és VV Evelin

VV Soma és VV Evelin a villán kívül nem bírták sokáig együtt. Mindketten elmondják, hogy ma már csak barátok, de testbeszédük mintha másról árulkodna... 

Story Extra 2017-01-06


szerző:
2017.01.06. 17:25

Fókusz 2016-12-19


szerző:
2016.12.19. 19:00
Soma nem akarja elszórni a milliós nyereményt!

A nyolcadik valóságshow-t is fiú nyerte, Soma ráadásul úgy viheti haza a harminchat millió forintot, hogy egyetlen egyszer sem párbajozott az elmúlt több, mint három hónapban. A második helyezett Vivien részünkről pedig fair play díjat kaphatna olyan elegánsan nyilatkozott a győztesről.

VV ZSERALDIN: Cseles vagyok, de mindent csak óvatosan!

A Villa legújab lakója Zseraldin. A fiús lány, horgászik és focizik és van egy lánycsapata is. Szégyenlős, de nyerni akar és szeret beleállni a konfliktusokba. Az már biztos, hogy felforgatja a villalakók életét!

Ezt látnod kell! - A Való Világ történetének legdurvább pillanatai

Volt, hogy sírtunk, volt, hogy nevettünk, de egy biztos: a tizennégy éve elinduló Való Világ rengeteg felejthetetlen pillanatot okozott. Most összegyűjtöttünk nektek néhányat a legmaradandóbbakból.

VV Anett: Eljegyezték, pedig azt hitte, párja nem akar megházasodni

A Való Világ harmadik szériájából megismert Béres Anettet hosszas szerelmi kudarcok után végre eljegyezték. Hihetetlen, de már 12 éve annak, hogy a nem túl szégyenlős szőkeséget megismerhette a nagyközönség. De vajon mi a helyzet a többi VV szereplővel, kik házasodtak meg, és milyen sikerrel?

Sztáranyukák, akik szülés után is bombaformában vannak!

Ha egy nő babát vár, a hatalmas boldogság mellett sajnos jó pár plusz kilóval is számolni kell. Ám sztárjaink tudják a titkot, amivel szülés után is szuper szexik maradhatunk. Lássuk!

Szabó Zsófi: „Nem vagyok egy élő reklámhirdetés!”

A Story Extra műsorvezetője szerint az hírességek gyakran már csak reklámfelületek. Több szempontnak kell megfelelniük ahhoz, hogy egy-egy márka arcai lehessenek - fontos például a közösségi médiában való 'szereplés'. De mi a különbség a reklámarcok és a márkanagykövetek között?

Story Extra 2016-05-18


szerző:
2016.05.18. 16:55
Kórházba szállították VV Lacit

Emlékeznek még? Napra pontosan öt évvel ezelőtt VV Laci olyannyira rosszul lett a Való Világ villájában, hogy sürgősen kórházba kellett szállítani. A keménykötésű villalakónak szerencsére nem esett komolyabb baja, így visszaengedték a luxusbörtönbe.

VV Kinga mégsem megy férjhez


szerző:
2016.03.16. 11:30
VV Kinga mégsem megy férjhez

A VV5 cselszövője 2015 decemberében jelentette be közösségi oldalán, hogy szerelme megkérte a kezét, ő pedig igent mondott.

Íme, a VV történelmének mindent elsöprő szerelmei

A Való Világ szériák történetében láthattunk már hatalmas veszekedéseket, nagy egymásra találásokat, mi pedig összeszedtük az elmúlt VV-k legmegdöbbentőbb, vagy épp legkülönlegesebb románcait.

VV Maci megtalálta a szerelmet, és kapaszkodj meg: nem ember a kiszemelt! 18+

A tökéletes párt, a nekünk teremtett személyt nagyon nehéz megtalálni. Türelmesen kell várni, hogy az élet elénk sodorja azt, akire szükségünk van. Ez történt Macival is, aki első pillantásra tudta, hogy megtalálta az igazit, amikor az utcán sétálva összetalálkozott ezzel a nem mindennapi FÁVAL! A megható pillanatokról készült videót a Facebookon osztotta meg, és most te is megnézheted! 

Szakított a VV7 utolsó szerelmespárja is

Laci és Edina terveiben korábban házasság is szerepelt, a közösségi oldalakon Laci posztjából az derül ki, hogy ő most végleg lezárta a kapcsolatot.

Börtönbe kerülhet Aurelio


szerző:
2015.11.20. 19:30
Börtönbe kerülhet Aurelio

Akár öt évet is kaphat Aurelio, ha bebizonyosodik a gyanú, ugyanis kábítószert találtak nála a rendőrök, és zavart viselkedése miatt drogtesztet is végeztek nála.

Reflektor 2015-09-08


szerző:
2015.09.09. 01:25
Reflektor 2015-09-08

VV Dórinak új hódolója akadt VV Dóri és Aurelio kapcsolata a nyár elején ért véget, a Valóvilág 7 szőke bombázója azonban nem sokáig búslakodott, fogta magát és elutazott a Bahama-szigetekre, sőt, ha hihetünk a pletykáknak, időközben egy új hódolója is akadt. Keleti Andiék lakókocsival járták be az országot A Szombat esti láz sztárja a férjével és két gyermekével úgy döntött, idén kihagyják a tengerparti nyaralást, és itthon néznek új kalandok után. A kalandokra pedig nem is kellett sokáig várniuk.

VV Zsófi bájféket villantott


szerző:
2015.08.28. 12:35
VV Zsófi bájféket villantott

A vándorló szemöldökű Zsófia új Facebook profilképpel rukkolt elő. Sajnos a címlapképeink szélesvásznúak, ezért csak a mellek fértek rá, de ha kíváncsi Aurelio exének arcára is, kattintson!

VV Maci rárabolt Aurelio volt csajára és kiakadt a menekültekre

Ismét megtörtént a szférák találkozása! Legutóbb VV Laci és Aurelio kandúrharca mentén ért össze a Való Világ hatodik és hetedik szériája, most Maci és Zsófika élvezte együtt az ízeket. VV Maci egyébként agyon csapná magát a politikusok helyében.

VV Lacinak elege van a Facebook-os nindzsáskodásból

Ketrecharcra hívta ki Aureliót, aki már reagált is a hadüzenetre. Ahogy ígértük, Laci telefonon mondta el nekünk, mit gondol a balhéról.

Édeshármas: VV Laci, Edina és Reni a Villán kívül egymásra találtak

Tripla szelfin demonstrálták, hogy mennyire örülnek egymás társaságának.

Velünk történt


szerző:
2015.06.29. 11:45
Velünk történt

Ha nem láttad volna a legérdekesebb riportokat és a legütősebb sztorikat, és az RTL Moston sem nézted volna vissza őket, akkor most mindent bepótolhatsz! Összeszedtük neked az elmúlt hét legnagyobb durranásait.

Velünk történt


szerző:
2015.06.01. 11:25
Velünk történt

Ha nem láttad volna a legérdekesebb riportokat és a legütősebb sztorikat, és az RTL Moston sem nézted volna vissza őket, akkor most mindent bepótolhatsz! Összeszedtük neked az elmúlt hét legnagyobb durranásait.

VV Maci élete sokat változott a Való Világ után

Vendégünk volt az ex-villalakó, akit többek közt fogyásáról kérdeztünk. Próbáltunk utána járni, hogy mi lehet a titka Hosszú Katinka sikerének. A Konyhafőnök legújabb kiesői is érkeztek hozzánk, Mautner Zsófival pedig grilleztünk. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!

VV Maci tovább folytatja a fogyókúrát

Hónapokkal ezelőtt megfogadta, hogy ledobja felesleges kilóit VV Maci, mert egészségesen szeretne élni. Nemrég Dr. Tóthtal járt nálunk, aki biztatta. Most pedig megmutatta, hogy sikerült-e állni a szavát.

Velünk történt


szerző:
2015.05.11. 10:50
Velünk történt

Ha nem láttad volna a legérdekesebb riportokat és a legütősebb sztorikat, és az RTL Moston sem nézted volna vissza őket, akkor most mindent bepótolhatsz! Összeszedtük neked az elmúlt hét legnagyobb durranásait.

Velünk történt


szerző:
2015.04.07. 10:31
Velünk történt

Ha nem láttad volna a legérdekesebb riportokat és a legütősebb sztorikat, és az RTL Moston sem nézted volna vissza őket, akkor most mindent bepótolhatsz! Összeszedtük neked az elmúlt hét legnagyobb durranásait.

Velünk történt


szerző:
2015.03.16. 12:27
Velünk történt

Ha nem láttad volna a legérdekesebb riportokat és a legütősebb sztorikat, és az RTL Moston sem nézted volna vissza őket, akkor most mindent bepótolhatsz! Összeszedtük neked az elmúlt hét legnagyobb durranásait.

A Tökfejre került a zöld kendő

Véget ért az iskolahét, levizsgáztak a villalakók. Volt, aki olyan jól teljesített, hogy lila kendőt kapott érte, akadt azonban olyan is, aki megbukott. Az elégtelen osztályzatért pedig büntetés járt, de hogy ekkora azt még maga az érintett se sejtette.

Edina kacérkodása kollektív büntit hozott

Már megint Edina, már megint nem engedelmeskedett, és megint miatta kaptak büntetést a villalakók. Fanni mindeközben megismerkedett Maci kunkori farkával és Dennis szájával.

Tik-tak-Taktika, kattognak a fogaskerekek a Villában

Taktika jobbról és taktika balról. Valós érzelmek kontra megregulázhatatlan vágyak. Edina lemondott Laciról, Zsu korrekten engedhet a vágyainak, Dani csalódott, a bizalom pedig végleg megrendült. Nem érted? Segítünk kibogozni a szálakat!

Reflektor 14-12-04


szerző:
2014.12.05. 01:20
Reflektor 14-12-04

Reflektor: Boros Csabáéknál jártunk vendégségben. Fluor Tomi balhés tini volt.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való