KERESÉS search-close

ValóVilág 7

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "ValóVilág 7"

A kamrák előtt könnyeztek a ValóVilág játékosai

Három évvel ezelőtt a valóságshow-ban december 25-én eltört a mécses, ugyanis a nevetés helyét hamar a könnyek vették át a Villában azon a napon. Szenteste ugyanis mindenki üzenhetett a családjának, amibe még a keményfiúk is belekönnyeztek.

Így zajlott egy sajtótájékoztató a ValóVilágban!

Három évvel ezelőtt a ValóVilág hetedik szériájában egyik pillanatról a másikra kiabálásba torkollott a párbajhősök által tartott fiktív sajtótájékoztató, melyből kiderült, hogy Zsu egyenlő félként tekint Vikcsura, Vikcsu viszont nem érti, miért őt választotta Zsu.

Ez történik, ha VV Dóri elszabadul!

Pontosan három évvel ezelőtt, a ValóVilág hetedik szériájában Dórinak az egyik buli hevében eszébe jutott, mennyire imád csókolózni és a nemi egyenjogúság jegyében, aki csak az útjába akadt, mindenkinek ledugta a nyelvét a torkán. Laci, aki persze kimaradt a szórásból, egy darabig csak nézett, majd eljött egy pont, amikor előtört belőle az indulat.

Kényeztetetés és erotika a Villában!

Három éve már annak, hogy elindult a ValóVilág hetedik szériája. Bizonyára emlékeztek a mondhatni mackó alkatú, de igen jószívű VV Macira, és a göndörhajú cserfes lányra, VV Fannira. Mint ahogy az lenni szokott a villalakók életében, az egyik pillanatban egy kis masszázsról van szó, a másikban pedig már az erotikáé volt a főszerep.

Ez volt minden idők legjobb fogadása a ValóVilágban!

Három évvel ezelőtt a valóságshow hetedik szériájának első beköltözi, Dani, Laci és Dennis úgy döntöttek, fogadnak egyet. Hogy miben? Természetesen abban, hogy ki lesz a Villa alfahímje, és a nyertesnek minden kérését teljesíteniük kell majd. Hát kérem szépen, ki is lett a Villacsődör?

Bence Reniről:

Bence teljesen kiborult, amikor Reni fakanál helyett habverővel keverte meg a hagymát, Erzsi pedig röhögőgörcsöt kapott unokahúga konyhai analfabetizmusától.

Fanni, Dóri, Vikcsu, Dani, Laci és Dennis – Emlékeztek még rájuk?

Pontosan egy éve történt, hogy a Reflektor magazin bemutatta az akkori beköltözött Villalakókat. Nagy izgalommal vártuk, hogy a ValóVilág hetedik szériájába kik fognak játszani, és kiket fogunk látni nap mint nap a képernyőn. A fődíjat végül VV Robin vitte haza, de jó nagy küzdelem volt a srácok részéről. 

Ismerős környék!


szerző:
2016.09.09. 17:25
Ismerős környék!

VV Dennis a ValóVilág 7 finalistája egy ismerős helyen tett látogatást: Az RTL Klub székházába nézett be a héten, hogy beszélgessen egyet Győzivel az esti BeleValóban. Persze, ha nem készítettek volna közös képet, akkor olyan lenne, mintha meg sem történt volna.

Reflektor 2015-11-02


szerző:
2015.11.03. 01:55

Reflektor 2015-10-15


szerző:
2015.10.16. 00:50
ValóVilág 7 - Összefoglaló és Finálé 15-03-01

ValóVilág 7 - Összefoglaló és Finálé: A három Párbajozó, Dóri, Dennis és Robin csatájából végül az került ki győztesen, aki leginkább hű tudott maradni önmagához.

ValóVilág 7 - Összefoglaló és Párbaj 15-02-28

ValóVilág 7 - Összefoglaló és Párbaj: A két nagy rivális csapott össze a VV7 utolsó Párbaján. Laci és Dennis között már azóta érett ez az összecsapás, amióta megromlott a viszonyuk. De itt is csak egy nyerhetett, egyikük számára karnyújtásnyira a cél előtt, véget ért a ValóVilág.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-02-27

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Lejárt az ellenszenvek szavatossága. Hetek óta mást se láttunk, hallottunk, mint Dennis és Dóri vitáit, illetve Robin és Laci kakaskodását. Mindenki egy Párbajon akarta bizonyítani a saját igazát. Most úgy tűnik, hogy bár mindenki feszült, mégis békesség honol a Villa falain belül, de ki tudja meddig?

ValóVilág 7 - Összefoglaló és Kihívás 15-02-26

ValóVilág 7 - Összefoglaló és Kihívás: Rögtönzött vízicsata, visszanyaló fagyi, büntetéshullám, csöpögős, negédes métely, ufók. Mindez az Összefoglalóban, és megvan az utolsó Kihívott is.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-02-25

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Robint eltalálta Ámor nyila. „Anett annyira eszméletlenül jól csókol, annyira mézédes és puha a szája” - vallja az újdonsült szerelmes fiú, aki állítása szerint átélte egyik legszebb pillanatát a Villában. A csókolózást a többiek az ajtó mögött figyelték, fülelték. És végre olyan is történt, amire már hosszú hetek óta nem, vagy csak alig volt példa: jóízűeket nevettek magukon, egymáson.

ValóVilág 7 - Összefoglaló és Kiválasztás 15-02-24

ValóVilág 7 - Összefoglaló és Kiválasztás: Öt lakóval bővült a Villa, Attila a pálinka mellett kutyáját és a humorát is hozta, Izáról gyorsan kiderült, hogy újra szingli, Szandika lecsapott Robin ágyára, Anett pedig begyűjtötte az első bókokat. Az élet nem állt meg, a zöld kendő is ismét gazdára lelt.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-02-23

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Záporoztak a könnyek a TOP 5 utolsó bulijában. A Párbaj előtti utolsó partyban patakokban folytak a könnyek. Robin kezdte, majd Laci folytatta, és szolidaritásból Dóri is beállt a sorba. De Fanni sem volt rest az egereket itatni.

ValóVilág 7 - Összefoglaló és Párbaj 15-02-22

ValóVilág 7 - Összefoglaló és Párbaj: Lacit a bosszúszomj vitte vissza az előző Párbajról, de estére már ez csak egy fűszer volt ahhoz a célhoz, hogy megnyerje a játékot, magért és Edináért is. A ValóVilágok történetének legizgalmasabb, leghangosabb és legaktívabb Párbaján a résztvevők hihetetlen küzdelemről tettek tanúbizonyságot.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-02-21

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Ha nem lett volna elég a popiszuri, csótányok, kígyók, patkányok és varangyok lepték el a Villát. A játékosok irtóztak, küzdöttek, és persze egymásnak is ugrottak.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-02-20

ValóVilág 7 - Összefoglaló: A Villa édibédije bár számított a kék kendőre, arra nem gondolt, hogy csupán egyetlen ember áll majd ki mellette. A „hamis emberek” ugyan nem hiányoztak neki, de azon nehezen tudta túltenni magát, hogy hátba támadták.

ValóVilág 7 - Összefoglaló és Kihívás 15-02-19

ValóVilág 7 - Összefoglaló és Kihívás: A kiválasztott nem okozott nagy meglepetést, a Kihíváson arra az emberre tette a kék kendőt, aki ellen a három hónap alatt már annyi érvet felhalmozott, hogy szinte biztos a Párbaj-győzelmében.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-02-18

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Az emu, az őslakos, a hódító és a börtönviselt. Ők a szereplői az ausztrál civilizáció megteremtésének. Legalábbis a villalakók így mutatták be a kontinens történetét. Aki azt hiszi, hogy csak móka és kacagás volt a Villában, az nagyot téved: a sérelemkeréknél dúltak az indulatok, pörögtek a nyelvek, röpködtek a verbális pofonok.

ValóVilág 7 - Összefoglaló és Kiválasztás 15-02-17

ValóVilág 7 - Összefoglaló és Kiválasztás: Edina utolsó levele jócskán felborzolta a kedélyeket és ezáltal a villabéli viszonyokat is. Úgy tűnik, Dóri és Fanni barátsága végleg felbomlott, és már attól sem riadnak vissza, hogy egymást vigyék Párbajra. A Villában nemcsak a kontinensek csatája kezdődött meg, hanem a taktikázás is. Már most a kiválasztó tábla elé járultak, és a zöld kendő újabb gazdára talált.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-02-16

ValóVilág 7 - Összefoglaló: A ValóVilágok történetének legdrámaibb Párbajáról Laci térhetett vissza, de ennyire keserűen még senki sem fogadta a győzelmet. A facér zokogva érkezett meg és a sírás nemhogy abba maradt volna, még Robinra is átragadt.

ValóVilág 7 - Összefoglaló és Párbaj 15-02-15

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Minden idők legkülönösebb Párbaja. Soha ilyen még nem volt a ValóVilágok történetében: egy szerelmes párnak kellett megküzdenie egymással. Nem volt kiabálás, szócsata, erőfitogtatás; inkább az érzelmeké és a könnyeké volt a főszerep.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-02-14

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Megint sikerült alaposan kinyalni a buli száját. Hiába a néhány napja tett fogadalmak, hogy soha többet nem isznak: a vodka és a pálinka centjei hamar gazdákra találtak. A producerek az egész éjjelt a Villában töltötték, de alvás helyett inkább az aggódás jutott nekik.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-02-13

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Dennis tökéletesen rappelt, Laci kicsit nyűglődött, Fanninak pedig egyértelműen Zsu lett a múzsája. Felénekelték a Villa-dalt a játékosok, ha volt hangjuk, ha nem.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-02-12

ValóVilág 7 - Összefoglaló: A szerelmes párbajozóknak családtagjaik üzentek, aminek a két játékos annyira nem örült, hiszen mindketten alapos fejmosást kaptak. Bevallották, hogy ugyan mindketten nyerni akarnak, de nem mindenáron.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-02-11

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Dennis és Fanni szerelme újabb drámai fordulaton esett át, ami lehet, hogy komolyabb lesz, mint eddig bármikor? A vitatkozások mellett a párbajozók is neki kezdtek a lehetetlen stratégiaépítésbe. Sőt, a villalakók a végére még a dalszövegírásba is belekóstolhattak.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-02-10

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Nagy ellentétek mellett nehéz a választás, a villalakóknak mégis döntenie kellett ki mögé állnak majd a Párbajon. A nehéz döntéseket a lila kendő-búcsúztatása is beárnyékolta kicsit, de ami ezután következett, mindenkit feldobott: kezdetét vette a Zenehét!

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-02-09

ValóVilág 7 - Összefoglaló: A vasárnapi Kiválasztás váratlan fordulata után Edina és Laci sokkos állapotba került. Mindenkit hibáztatták a történtekért, de leginkább Robint, akitől ez szerintük különösen gerinctelen húzás volt.

ValóVilág 7 - Összefoglaló és Kiválasztás 15-02-08

ValóVilág 7 - Összefoglaló és Kiválasztás: Párbaj-para és végeláthatatlan tanakodás övezte a villalakók életét. Mindenki Edina és Laci büntetése miatt vacillált, és persze a nagy kérdésen: dobálják a facérra az összes jelet? A Villa-félelmeken Tündérfalvi Fanni BVV-boldogsága azért lazított egy csöppet.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-02-07

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Fanni és Dennis szokás szerint összebújtak, amire Laci és Edina azzal kontrázott rá, hogy elbújtak a kamerák elől a szaunában. Meg is lett a szabályszegés eredménye: egyikük mindenképpen párbajozni fog jövő vasárnap.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-02-06

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Az Edina show alatt az érzelmeké volt a főszerep: Dani érkezése és Dennis vallomása felbolygatta a Villát. Ezután már a humor került a fókuszba: a villalakók először egymást árusították ki, később pedig már a hírek tengerére eveztek.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-02-05

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Nagy balhékkal indult és kezdődött minden: először Dóri és Dennis marakodtak, majd Fanni is kiborult, csak ő a popitakaró miatt. Eközben Robin nővé alakult Edináéknak köszönhetően, Zsu pedig meglepetésként újra kiborította a villalakókat.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-02-04

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Exkluzív: Megjelent a Dendórfan és a Frászkarika legfrissebb száma! Miután a villalakók megtanulták, hogy káromkodásmentesen és választékosan kell beszélni, megalapították saját újságjaikat. A szerkesztőségekben lázas munka folyt: írták a vezércikkeket, készítették a paparazzi fotókat, és közben vérig sértették társaikat.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-02-03

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Csicska vagy, mert nem szeretsz! - A villalányok elérték a mélypontjukat, és kifordultak magukból: kőkeményen osztották a villapasikat, akik dermedten álltak, és hallgatták a szebbnél szebb jelzőket, amiket szerelmeiktől kaptak.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-02-02

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Van, akinek szexszel indult Villa-béli kapcsolata és abból lett szerelem, másoknál viszont az érzelmek csaptak át testiségbe. Egy biztos a Villa TOP 6-os bulijában volt mire koccintani!

ValóVilág 7 - Összefoglaló és Párbaj 15-02-01

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Malac-Maci távozott, helyette Dr. Gyúrós jóvoltából beköszöntött a KSZ-időszak, vagyis a kondi-szoli mánia. Persze akadt pánik bőven, hiszen a feszítő verseny győztesei lettek a gépek urai, amit Fanni eléggé nehezen viselt el.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-01-31

ValóVilág 7 - Összefoglaló: A nagy partit még nagyobb érzelmek követték: száguldoztak a szerelmi vallomások és a búslakodó elvonulások. Persze a parti-éneklés sem maradhatott ki a bulizásból. Mindezt pedig Dr. Gyúrós fejelte meg egy jó kis lélekboncolgatással.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-01-30

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Dennis és Dani már ma összecsapott. Elkezdődött a viadal: a stratégiai megbeszélés után meg is ütközött egymással a két Párbajozó. Hiába marta a chili az ő fejüket, Edina érezte magát a legkellemetlenebbül, aki megint két fiú közé keveredett.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-01-29

ValóVilág 7 - Összefoglaló: A Kihívás után kezdetét vette a szokásos kampányidőszak. Mindenkinek állást kellett foglalnia, hogy kit akar támogatni. Bár a döntés a többségnek egyértelmű volt, Robin mégis faramuci helyzetben találta magát.

ValóVilág 7 - Összefoglaló és Kihívás 15-01-28

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Dennis sokat vívódott, végül eldöntötte, hogy kit hív ki. Nem könnyítette meg a dolgát, hiszen elég kemény ellenfelet választott magának. De nem csak Kihívás volt ma, parázs vitából és szerelmes szenvedésből sem volt hiány.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-01-27

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Fanni és Laci már egyre nehezebben bír szót érteni a másikkal, egy apró kézmozdulat, egy rossz szó is elég ahhoz, hogy bepöccenjenek. A facér száműzte az édibédit, aki Edina fogkeféjén állt bosszút. A többiek figyelmét elvonta a nagy rejtély: vajon mit fürkésznek a fürkészek?

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-01-26

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Villafamília: A komisz nem hagyja nyugton mutterékat. Meghitt családi kör; apu facér, anyu tűzrőlpattant, a kölök meg komisz. Dennis büntetésből gyámság alá került: nem dönthet egyedül, és nem is maradhat felügyelet nélkül. Lehet, hogy a szülőknek ez nagyobb büntetés, és a végén a nyúl viszi a vadászpuskát?

ValóVilág 7 - Összefoglaló és Kiválasztás 15-01-25

ValóVilág 7 - Összefoglaló: A Villalakók számot adtak tudásukról, volt, aki brillírozott, és meg is kapta jutalmát, de volt olyan is, aki sajnos elhasalt a számonkérésen.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-01-24

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Szétoltották egymást a villalakók, majd magyarórán szóba jött a szerelem és a szellemi kielégülés, ami okozott némi meglepetést. Olyan szituban láthattuk Fannit, amiben még sosem!

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-01-23

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Edina hosszas vívódás után úgy döntött, nem áll ellen a szerelemnek, elfogadja és boldog tőle, de az érzelmek nem mehetnek a játék rovására. Közben a Fanni-Dóri fronton is zajlottak az események, az édibédi sírva kötött ki barátnője nyakában.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-01-22

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Ötször öt, az harmincöt! Dennis állítja: nem hülye ő a matekhoz, csak nem figyel oda. A lányoknál a bukfencezés a mumus, ám Fanni mégis lelkesedik a tesióráért, legfőképp a tanárnőért, akinek jól megfogdosta a mellét és a fenekét.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-01-21

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Tapival kezdődött, nyögéssel folytatódott és nagy lepedőharccal végződött Edina és Laci privát romantikázása. A légyott mellett az Iskola hét is beindult: pörgött a tudástár, és a tesi óra is megmozgatta a villa-testeket.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-01-20

ValóVilág 7 - Összefoglaló: A villalakók először a romantika hullámain eveztek: randiztak, bókolgattak és el is csöppentek néha. Utána pedig jöhetett az igazi harc, az Iskola hét előtti szintfelmérő kérdéseivel.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-01-19

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Szexhiány és Zsu gyötri a villalakókat. Szegény villalakók, mintha nem lenne elég, hogy kínozza őket a kiéhezettség, a rafinált a végrendeletében csúnyán odaszúrt nekik.

ValóVilág 7 - Összefoglaló és Párbaj 15-01-18

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Zsu letáncolta Laci arcát. Szó szerint! A két párbajozó, mielőtt kiment volna a stúdióba, egy riszaviadalon mutatta meg, ki táncol jobban. Zsu annyira belelendült, hogy Laci durcás orcája bánta.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-01-17

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Edina kacérkodása kollektív büntit hozott. Már megint Edina, már megint nem engedelmeskedett, és megint miatta kaptak büntetést a villalakók. Fanni mindeközben megismerkedett Maci kunkori farkával és Dennis szájával.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-01-16

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Közeledik a Párbaj, egyre feszültebb a hangulat a Villában. Edina hiába próbál szerelme kedvében járni, Laciban egyre inkább feléled a zöldszemű szörny. De nem csak a gerlepár veszekszik, Fanni és Dóri is egymásnak ugrottak.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-01-15

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Parahangulat a Villában. Fanni és Dennis a terhességtől, Zsu és Laci a kieséstől, Edina szerelme elvesztésétől, Dani meg a gyávaságtól fél.

ValóVilág 7 - Összefoglaló és Kihívás 15-01-14

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Izgalmas nap volt a Villában. Beköltözött az új Maci, Dani kihasználta a szuperképességét, Laci és Edina összeveszett, Zsuzsa pedig hosszas mérlegelés után kinézte következő Párbaj-ellenfelét.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-01-13

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Maci számára véget ért a játék, amit videóüzenetben közölt társaival. A hírt mindenki szomorúan vette tudomásul, Dennis sírt és bűntudatot érzett, Zsu elszégyellte magát, Dani pedig magyarázkodásra kényszerült.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-01-12

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Már a Dennisszel töltött kinti programok után, éjszaka is rosszul érezte magát, másnapra a fájdalmai már elviselhetetlenné váltak, így egyetlen megoldás maradt csupán: Macit kórházba vitték, ahol nem kapott túl jó híreket.

ValóVilág 7 - Kiválasztás 15-01-11

ValóVilág 7 - Kiválasztás: A Kiválasztás napján Maci rosszul lett, epegörcsökkel küzdött, ezért sürgősen el kellett hagynia a Villát. A villalakók ettől függetlenül kijelölték, kivel nem akarnak együtt élni, ám ezúttal két emberre nem lehetett jelet tenni. Hogy miért? Kiderül az adásból!

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-01-10

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Az oroszlánkirálynő dolgát Edináék nem könnyítették meg, minden adandó alkalommal szembeszálltak vele. Ebből Zsunak elege lett, ezért a kancellárra hagyta az irányítást. Pánikra viszont semmi ok, a háttérből továbbra is ő keveri a kártyákat.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-01-09

ValóVilág 7 - Összefoglaló: A villalakók kellőképp megünnepelték a királyi menyegzőt. A nagy eseményre koccintottak párat, aminek meglett a hatása: a hegylakó és a tűzrőlpattant a sírásba kergette Fannit és Zsuzsát, de Dennisnél is kihúzták a gyufát.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-01-08

ValóVilág 7 - Összefoglaló: A dzsungel hím állatai egyenként járulnak a királynő elé, hogy meggyőzzék, ők tuti nem lennének jó és hűséges társak. Egy, csak egyetlen állat marad a vidéken és a versenyben, aki parfümöt, verssorokat nem sajnálva indul az oroszlánt meghódító útjára.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-01-07

ValóVilág 7 - Összefoglaló: A királynő csak kapkodja a fejét, alattvalói ugyanis lopnak, mint a szarkák. Volt sok huncut móka és kacagás, végül azonban a tolvaj elnyerte méltó büntetését.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-01-06

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Dzsungellé változott a Villa, a lakók pedig különböző állatok bőrébe bújhattak. Hiába került Dennis a hierarchia élére, Zsu pedig az aljára, a farkastörvények mindent megfordítottak, Zsu fejére korona került, Dennisből pedig csótány lett.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-01-05

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Bár Ádám már nincs a Villában, utálói száma nem csökkent, sőt! A végrendelete mindenkinél kiverte a biztosítékot, főleg Fanninál, aki a lábszagának felhánytorgatása miatt hasonlóan elegánsan búcsúzott tőle.

ValóVilág 7 - Összefoglaló és Párbaj 15-01-04

ValóVilág 7 - Összefoglaló és Párbaj: A VV7 harmadik Párbaján Dóri két hódolója, a romantikus lelkű Robin és a tettrekész férfi, Ádám csaptak össze. A viadal viszonylag higgadtan telt, a fiúk szoros eredményre számítottak, ennek ellenére egyikük a szavazatok kétharmadával elhúzott.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-01-03

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Edina és Zsu összeakasztották a bajszukat, Dennis és Fanni azt, amijük van, megint, és a végén még a fülünket is „kényeztették” a villalakók. Tömény adás volt, de nézd meg részletesen!

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-01-02

ValóVilág 7 - Összefoglaló: A villalakók kitettek magukért és Lali távozása után mindenki kiteljesedett a buliban: volt itt nyelvcsata, cipővel táncolás, ruhában maszatolás, érzelmi mélypontok és kómás visszaemlékezések. Ó, és persze lila fenekek.

ValóVilág 7 - Összefoglaló és Kihívás 15-01-01

ValóVilág 7 - Összefoglaló és Kihívás: A villalakók megmutatták, milyen számukra egy szilveszteri buli, és az is kiderült, Robin kit hívott ki Párbajra.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 14-12-31

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Fanni és Dóri nem tudott pihenni a fiúk miatt, volt is feleselés, ami a srácokat nem hatotta meg, sőt újabb csínytevésre buzdította. Aztán a táncos Ki mit tud feledtetett minden haragot és bosszúságot.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 14-12-30

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Eljött az igazság pillanata: Zsuzsának fejére olvasták a bűneit, felbomlott a Cinkostárs Bt., Dani pedig végleg levette a kezét egykori szövetségeséről. Zsu viszont nem adja fel, akárhányszor eltapossák, ő mindig feláll majd.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 14-12-29

ValóVilág 7 - Összefoglaló: A villalakók igazi meglepetésre ébredtek: még az igazak álmát aludták, amikor a kora reggeli órákban belépett a villa kapuján Ferenc mester, és a maga rideg és katonás stílusában felverte őket.

ValóVilág 7 - Összefoglaló és Kiválasztás 14-12-28

ValóVilág 7 - Összefoglaló és Kiválasztás: Borban az igazság - tartja a mondás, Edina nem is rejti véka alá érzéseit. Beindul a nagy taktikázás, mindenki erősnek érzi magát, és úgy kérik magukra a villalakók a jeleket, mintha jutalék járna utánuk.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 14-12-27

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Melltartós koccintással kezdetét vette a karácsonyi buli, amiben megint mindenki hozta a tőle elvárható szintet: csók-csaták, szájkarate, féltékenység, intrika, sértődés, majd a bódult ágybavonulás világmegváltó gondolatokkal.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 14-12-26

ValóVilág 7 - Összefoglaló: A kezdeti karácsonyi sírás-rívás után megrázták magukat a villalakók, visszaszálltak a játékba és kegyetlenül egymás szemébe vágták, ki gyenge és ki erős, sőt azt is megsaccolták, ki lesz a TOP5-ben.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 14-12-25

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Rendhagyó betlehemes játékkal várták a villalakók a szentestét. Nagy volt a nevetés, ahogy a játékosok egyenként sültek bele a szövegükbe, de a jókedv helyét hamarosan a könnyek vették át. Mindenki üzenhetett a szeretteinek, és ezt a legnehezebben Zsuzsa viselte.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 14-12-24

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Egyszerre potyogtak a boldog és a szomorkás könnyek a Villában: volt, aki a kiesett Renit siratta, mások szülinapi érzékenységük miatt itatták az egereket. Persze a nagy érzelmek a csókok terén is előbújtak, sőt a színészi tehetségüket is bizonyíthatták a villalakók.

Reflektor 14-12-23


szerző:
2014.12.24. 00:40
Reflektor 14-12-23

Reflektor: Berényi Claudia visszatért a Mátyás király térre. Elsöprő fölénnyel nyert Dani a párbajon.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 14-12-23

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Közeledik a szeretet ünnepe, és ezt érzik a villakók is, úgyhogy egy teljesen hétköznapi lefekvés helyett a VV7 eddigi legdurvább veszekedése tört ki a hálóban. De most akkor ki van szar rendezvényen?

ValóVilág 7 - Összefoglaló és Párbaj 14-12-22

ValóVilág 7 - Összefoglaló és Párbaj: Dóri és Robin egyre közelebb kerül egymáshoz, ami Laciék szemét nagyon szúrja, ki is akarják dobni a csapatból a srácot. Edina még mindig facér miatt nyavajog, Reni pedig puncit villantott. Megvolt a második Párbaj is, ami hatalmas különbséggel zárult.

Velünk történt


szerző:
2014.12.22. 20:49
Velünk történt

Ha nem láttad volna a legérdekesebb riportokat és a legütősebb sztorikat, és az RTL Moston sem nézted volna vissza őket, akkor most mindent bepótolhatsz! Összeszedtük neked az elmúlt hét legnagyobb durranásait.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 14-12-21

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Édibédi kezd elveszni az Ádám-Dennis-Fanni szerelmi háromszögben, Edinát pedig megtámadta a zöld szemű szörny, ráadásul kiderült, nem is alaptalanul! Persze drága villalakóink minden érzésüknek jó hangosan adtak hangot, nézd csak, hogy volt!

ValóVilág 7 - Összefoglaló 14-12-20

ValóVilág 7 - Két csapatra és két területre oszlott a Villa. Reniék kiszorultak a nyugiszobába, míg Daniék megtarthatták a nappalit és a hálót. A nagy ellenségeskedésben többen egymás torkának estek, főleg Fanni és Ádám között durvult el a vita.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 14-12-19

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Ördögi tervet eszelt ki a komisz, amihez felhasználta Fannit is. Ám azt nem kalkulálta bele, hogy a sors egyáltalán nem áldotta meg színészi vénákkal.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 14-12-18

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Az édibédi lány nemcsak a legerkölcstelenebb bizonyítványt kapta meg, hanem ő lett ValóVilágok történetének talán legmeggondolatlanabb játékosa is. Hogy miért, azt megtudhattuk az összefoglalóból.

ValóVilág 7 - Kihívás 14-12-17

ValóVilág 7 - Kiválasztás: Dani jól megkavarta a szálakat, összeugrasztotta Fannit és Dennist, sőt Ádámra is ráharagította a fél Villát. Ma este mégis ő pillázhatott a leginkább.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 14-12-16

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Érdekes játék zajlik Fanni és Dennis között már hosszú ideje, az egyik pillanatban úgy tesznek, mintha nem lenne semmi különös kettejük közt, aztán váratlanul az egyikük szinte szerelmet vall.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 14-12-15

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Egyre jobban távolodik el egymástól a két csapat: külön helyiségekben megy a sutyorgás, taktikázás. A konklúzió pedig mindkét oldalon ugyanaz: mindenki a másik hátsójában van.

ValóVilág 7 - Kiválasztás 14-12-14

ValóVilág 7 - Kiválasztás: Elérkezett a ValóVilág7 második Kiválasztásának a napja. Edina és Laci kapcsolata tovább bonyolódik, a Dani és Zsuzsa közötti barátság pedig majdnem gyűlöletbe fordul.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 14-12-13

ValóVilág 7 - Összefoglaló:Már a vége felé közeledik a munkahét, így természetesen majdnem minden villalakó keze kérgesebbé vált, és láthatóak az arcokon, tekinteteken, hogy már alig várják, hogy végre letehessék a kalapácsot, a szegeket, na meg persze Fannika a nyújtódeszkát. Ráadásul a Főnök se könnyíti meg a dolgukat.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 14-12-12

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Megnyílt a kocsma, a kemény munka és a pia persze összehozta a fáradt melósokat. Edina és Laci, na meg Fanni és Dennis is újra egymásra találtak.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 14-12-11

ValóVilág 7 - Összefoglaló: A zabálnivaló elveszette boltját, így koldussá lett. Mindezt a facérnak köszönheti, aki szuperképességét használta fel. Volt egy kis csavar azért a dologban. Hogy ki nevetett a végén, megtudod az adásból!

ValóVilág 7 - Összefoglaló 14-12-10

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Az, hogy az egyetemista elveszik a seprűkészítés fortélyaiban, nem meglepő, de hogy a házasodni készülő Reninek fogalma sincs, hogy néz ki a csigatészta, az már több mint kínos. A munkahét nem várt nehézséget hozott a nélkülöző lakóknak: dolgozni kellett!

ValóVilág 7 - Összefoglaló 14-12-09

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Kemény napok elé néznek a villalakók. Meg kell válniuk mindentől, ami eddig alanyi jogon járt nekik: a finom falatoktól és a kényelemtől is. A lazsálás helyett kőkemény munka vár rájuk, a szigorról pedig régi ismerősünk, a Főnök gondoskodik majd.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 14-12-08

ValóVilág 7 - Összefoglaló: „Fogd már be a pofád!” Ez az a mondat, amelyet ma rengetegszer hallhattunk teljesen különböző szituációkban. Dóri szájából például azért, mert az Edina-Laci hancúrtól nem bírt aludni. Fanni is sűrűn hajtogatta, mikor szembesült azzal, Zsu volt az erősebb a Párbajon és a lány meg mert mukkanni.

ValóVilág 7 - Összefoglaló és Párbaj 14-12-07

ValóVilág 7 - Összefoglaló és Párbaj: Heves szócsaták, szuperképességek, érvek és félérvek csaptak össze a VV7 első Párbaján, amely óriási különbséggel zárult. Egyikük fölényes győzelemmel térhetett vissza a Villába.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 14-12-06

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Zsuzsára hímvessző került, Edina a Villa Svájca lett, Dennis pedig kampányfityma. Kérdés van?

ValóVilág 7 - Összefoglaló 14-12-05

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Robin, aki először Zsu mellett tette le a voksát, meggondolta magát és mostantól Vikcsu csapatát erősíti. Zsu-t közben elkezdte kiképezni Attila, és persze óriási balhé nélkül sem telhetett el a nap.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 14-12-04

ValóVilág 7 - Összefoglaló: A meglepetések napja volt a mai. Először Fanni sokkolt le minket azzal, hogy nem lesz több szex, aztán Vikcsu óriás balhét csapott, végül Robin olyat tett, ami miatt szinte mindenki berágott rá.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való