KERESÉS search-close

ValóVilág powered by Big Brother

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "ValóVilág powered by Big Brother"

Nézd vissza az Éjjel-Nappal Budapest sztárjainak és a VV9 villalakóinak boxmérkőzéseit!

Hétvégén a boxringben csaptak össze a villalakók és az ÉNB szereplői.

ÉNB Joe boksz edzőnek állt


szerző:
2019.01.30. 11:18
ÉNB Joe boksz edzőnek állt

Az Éjjel-Nappal Budapest macsója már többször állt a ringben, most azonban új szerepben kell helytállnia.

VV Anett a Fókusz segítségét kérte

Három évvel ezelőtt a valóságshow ex-játékosa a Fókuszhoz fordult segítségért, ugyanis kiderült, hogy a lányt egy ideje rendszeresen zaklatta valaki. Anett a kameránk előtt hívta fel a zaklatóját, hogy számon kérje rajta, miért csinálja ezt.

Brutálisan megalázták a ValóVilág nyertesét!

Egy éve történt, hogy VV Soma egyszerűen egy tömegverekedésbe keveredett. A ValóVilág győztesével a Fókusz stábja a balhé helyszínén idézte fel, mi történt, azután, hogy saját közösségi oldalán is taglalta azt.

A ValóVilág 9 műsorvezetői már nagyon várják a közös munkát!

Puskás Peti és Nádai Anikó közösen fogják vezetni a ValóVilág Powered by Big Brother kilencedik szériáját, akik a Reggeli nézőinek elárultak egy-két kulisszatitkot a legmenőbb valóságshow-ról és természetesen saját magukról is.

Kik az eddigi legszexibb villalakók?

Két éve költöztek be az új villalakók a nyolcadik ValóVilág villájába. Ennek apropóján a Fókusz a nézők segítségével megválasztotta az addigi szériák legszexibb lány és legsármosabb fiú szereplőjét. A tízes toplisták szereplőire sok tízezer szavazat érkezett.

Puskás Peti és Nádai Anikó a VV9 műsorvezetői!

Az X-Faktor mentora a Celeb vagyok, ments ki innen! után ismét visszatér műsorvezetőként az RTL Klub képernyőjére, hiszen ő fogja vezetni a ValóVilág 9 powered by Big Brother-t Nádai Anikó oldalán. Peti és Anikó lelkesen meséltek a közelgő műsorról, sőt, Peti azt is elárulta, hogyan készül a műsorvezetésre.

Bőven lehet válogatni az RTL őszi palettájáról

Az RTL-en ősszel folytatódik a Nyerő Páros, ahol olyan sztárok szállnak csatába párjaikkal, mint például Veiszer Alinda, Delhusa Gjon, Kefir, Solti Ádám vagy Dobó Ági, míg az RTL Klub saját fejlesztésű műsorában, a Szenzációs Négyesben egyedülálló módon négy generáció küzd meg egymással a győzelemért.

 

Istenes Bence új műsorvezetőtársat kap?

Amikor kijött a ValóVilágból VV Anikó, talán remélte, de biztos nem lehetett benne, hogy egyszer majd ő vezetheti a legújabb ValóVilágot, igaz már Nádai Anikók néven. Két évvel ezelőtt pedig kiderült, hogy Anikónak teljesült az álma, és hogy még tetézzük, kiderült az is, hogy Istenes Bence lesz a párja. 

Feleségül veszi szerelmét a valóságshow-hős!

2016. augusztus 29-én ismerhette meg az ország azt az ex-villalakót, aki a játék óta komoly döntésre szánta rá magát, ami hamarosan az egész életét megváltoztatja.

Láttátok már VV Mici és VV Krisztián legújabb videoklipjét?

Ezen a napon, pont egy évvel ezelőtt meglepte rajongóit a ValóVilág nyolcadik szériájának szerelmesei. Egy videoklipet készített VV Krisztián és barátnője, Mici. A végeredmény pedig magért beszélt már akkor is!

A kamrák előtt könnyeztek a ValóVilág játékosai

Három évvel ezelőtt a valóságshow-ban december 25-én eltört a mécses, ugyanis a nevetés helyét hamar a könnyek vették át a Villában azon a napon. Szenteste ugyanis mindenki üzenhetett a családjának, amibe még a keményfiúk is belekönnyeztek.

Szívszorító találkozás a ValóVilág Villájában!

Három évvel ezelőtt a valóságshow egyik játékosa, Dóri elveszítette nagymamáját. A címlaplány azonban akkor úgy döntött, folytatja a játékot, ezután a ány anyukája meglátogatta őt a villában, hogy lelki támogatást nyújtson neki a továbbiakhoz.

VV Dóri teljesítette nagymamája utolsó kívánságát!

Három évvel ezelőtt, a ValóVilág hetedik szériájában egy nagyon szomorú hírt közöltek Dórival. Meghalt a nagymamája, így eldönthette, hogy szeretné-e folytatni a játékot, vagy inkább kimegy a Villából. Mivel nagymamája azt üzente neki, hogy soha ne adja fel, ezért úgy érzi, tartozik neki annyival, hogy tiszteletben tartja a kérését.

Az RTL Klub új szintre emeli a valóságshow fogalmát!

Két éve jelentette be az RTL Klub ismét új korszakot nyit a magyar televíziózás történetében, és még az eddigieknél is magasabb szintre emeli a valóságshow fogalmát. ValóVilág- powered by Big Brother. Tudjuk, ez brutálisan hangzik: máris elmagyarázzuk, mit is jelent pontosan!

Lelepleztük az első hat ValóVilág beköltözőt!

Három évvel ezelőtt a valóságshow hetedik szériája startolt el. A nézők akkor már izgatottan várták, hogy vajon kik is lesznek az új évad szereplői. A Fókusz nem várt sokáig, és leleplezte a ValóVilág 7 első hat beköltözőjét!

Hoppá! VV Krisztián megmutatta a „meztelen igazságot”!

A ValóVilág powered by Big Brother macsója ismét bebizonyította, hogy nem egy szégyenlős alkat.

Megvan az új VV csapat! Figyelem!

Hat évvel ezelőtt újra megnyitotta kapuit a ValóVilág. A villa meg is telt, hét fiúra és hét lányra egyébként igen meglepő és hatalmas meglepetés várt. Nézz be te is újra a VV ötödik szériájának kulisszái mögé.

Ismét megnyitja kapuit a ValóVilág?

Mielőtt mindenki felsikoltana, bizony újra megnyílt a Villa, de ennek már négy éve. Ugyanis, pontosan ezen a napon számolt be arról a Fókusz, hogy a VV-rajongók felsóhajthatnak, kiderült, folytatódik a ValóVilág a hatodik szériával.

Soma ígéretet tett, és visszakapta Lunát:

A ValóVilág powered by Big Brother győztese, Soma azért jött el a műsorba, hogy visszahódítsa egykori kedvesét, Lunát. A lány nem érti, hogyha Soma szerelmes belé, miért irogatott más lányoknak a kapcsolatuk alatt, de hála Somi őszinteségének, Luna megbocsátott, és adott neki még egy esélyt.

Soma azért szereti Lunát, mert amíg ő játszik, a lány megeteti

Soma és Luna december 25-én ismerték meg egymást, és több mint fél évig egy párt alkottak. Soma előszeretettel beszélgetett más lányokkal a kapcsolatuk alatt is, ráadásul a Soundon meg is csalta őt, de most azért jött, hogy elmondja Lunának: a kedvéért képes megváltozni. Mikor Anikó megkérdezte Somától, miért szereti a lányt, a VV8 győztese érdekes választ adott...

Eltelt egy év: így ünnepeltek a ValóVilág powered by Big Brother játékosai!

Bizony megemlékeztek a nagy napról a Villa egykori lakói...

VV Evelinnek elege van párja beteges féltékenységéből

VV Evelin sokat változott, mióta véget ért a ValóVilág. A lány nem bulizik annyit, nem beszél olyan csúnyán, és nyolc hónapja párkapcsolatban él. Evi párja, Zoli nagyon féltékeny típus, és rosszul viseli, mikor a lánynak írogatnak. A ValóVilág egykori játékosa most azért jött a műsorba, hogy megkérje kedvesét, vegyen vissza a féltékenységből.

VV Evelin:

Mióta véget ért a ValóVilág powered by Big Brother, Evelin - saját bevallása szerint - nagyon sokat változott. A 24 éves lány elmondta, hogy számára az a legfontosabb, hogy megvalósítsa céljait, és végre megtalálta azt az embert, aki támogatja ebben.

VV Vivi:

A ValóVilág powered by Big Brother Vivijének az a célja, hogy "A" kategóriás celeb legyen. Somával és Ginával a mai napig tartja a kapcsolatot, de Zsoltit már nem "szerizi". A lány elmesélte, hogyan élte meg Márk szerelmi vallomását, és azt is, mik a tervei a jövőre nézve.

Márk több ezer kilométert utazott, hogy találkozzon VV Vivivel!

A 23 éves Márk Hamburgban él, és odáig van a ValóVilág powered by Big Brother-ből ismert Viviért. Bár Márk meleg, odáig van Viviért, és olyan furcsa érzéseket vált ki belőle a lány, amit ő maga sem ért teljesen. De vajon mit fog szólni a lány Márk vallomásához?

VV Vivi szóhoz sem jutott Márk meglepetéseitől

Mióta véget ért a ValóVilág powered by Big Brother, Vivivel nem történt semmi izgi. A lány elmesélte, hogy sok rajongói levelet kap, és volt már példa arra is, hogy egy fiú mindent megmutatott neki egy videóban. Márk egy vörös rózsát hozott Vivinek, és megkérte, hogy dedikálja a vonatjegyét. Ezen kívül a fiú egy dallal is készült kedvencének, Vivi pedig totál zavarba jött Márk előadásától.

VV Vivi megcsillogtatta német tudását és földrajzi ismereteit!

VV Vivi nagyon zavarba jött Márk vallomásától, és ahogy azt már megszokhattuk tőle, rengeteg olyan dolgot mondott, amitől szem nem marad szárazon.

Őrület: VV Zsófika főzni tanul

Három éve, pontosan ezen a napon történt, hogy az ex-villalakó fontos döntést hozott, azaz ráébredt, hogy meg akar tanulni főzni. Egyik első kísérleténél a Reflektor stábja is jelen volt, a bevásárlástól a terítésig végigkövethettük az eseményeket.

Krisztián Micinek:

Bár Mici rengetegszer elmondta exének, hogy nem csalta meg őt, Krisztián ragaszkodott ahhoz, hogy nincs barátság fiú és lány között. A fiú ragaszkodott ahhoz, hogy Mici mellett terrorban élt, és úgy gondolja, hogy ha kedvese nem találkozgat fiúkkal, minden rendben lenne köztük.

Mici és Krisztián kapcsolatát a féltékenység tette tönkre

A ValóVilág powered by Big Brother Micije azért jött el a műsorba, hogy rendezze a viszonyát volt barátjával, VV Krisztiánnal. Mici és Krisztián kapcsolata azért ért véget, mert túl sok volt a vita, és amikor Mici találkozott egy másik fiúval, Krisztián biztos volt benne, hogy barátnője félrelépett.

Krisztián:

Nemcsak Mici, de Krisztián is bevallotta, hogy nagyon hiányzik neki Mici, és még mindig szereti. Bár mindketten tudják, miért jutottak el idáig, azzal is tisztába vannak, hogy a kapcsolatuk csak úgy működhet, ha változtatnak.

Újra együtt vannak a VV szerelmesei!

A villa lakóinak kapcsolata nem indult zökkenőmentesen, de a srác kitartóan ostromolta szíve választottját, aminek meg is lett az eredménye. Az akkor még kapcsolatban élő lány végül beadta a derekát a hősszerelmes vetélytársának.  

Hoppá! Az ő karjaiban kötött ki VV Gina

A ValóVilág powered by Big Brother utolsó beköltözője sármos hírességgel találkozott. A lány nem vesztegette az idejét - amikor megpillantotta az ismerős arcot, azonnal a nyakába ugrott. 

VV Krisztián megmutatta kisfiát!

A büszke apuka közösségi oldalain posztolt közös fotót legkisebb gyermekével. A rajongók teljesen ledöbbentek az egykori valóságshow-hős nem mindennapi képén…

Közösen nyalakodtunk a ValóVilág díváival!

Bizony, három éve már annak, hogy a nagy hőgutában a Fókusz stábja elindult fagyilesre VV Izával és VV Zsófival. De nemcsak az ízvilágra hajtottak a lányok, hanem felcsaptak mennyiség-ellenőrnek is, akik fel is szerelkeztek rejtett kamerával és egy konyhai kismérleggel.

Így trollkodtak együtt az ex-villalakók!

Hat évvel ezelőtt Béci, Olivér és Gigi úgy gondolták, ők is részt vesznek azon a ValóVilág válogatón, ahol a valóságshow legújabb lakóit keresték. A Fókusz is ott járt a mustrán, ahol az ex-villalakók bizony nem bírtak magukkal, és mindent széttrollkodtak.

Ilyen egy hétvége VV Denisszel!

Egy évvel ezelőtt, ezen a napon a Fókusz stábja meglátogatta az egykori ValóVilág játékosát, Dennist. Kiderült, a fiú akkor már nagyon várta a ValóVilág powered by Big Brother kezdetét.

Most már hivatalos: VV Mici és VV Krisztián szakítottak!

A rajongókat szinte sokkolta a hír, hogy a ValóVilág powered by Big Brother álompárja külön utakon folytatja. Az okokat fejtegetjük!

VV Krisztián: „Nagy bajban vagyok!”

A ValóVilág ex-játékosa videóüzenetben kért segítséget a rajongóitól!

Így zajlott a ValóVilág válogatója!

Pontosan egy évvel ezelőtt zajlott le a ValóVilág powered by Big Brother válogatója az RTL Klub székházában. A Fókusz végig jelen volt a nagy eseményen, és a jelentkezők közül sok izgalmas egyént szólított meg.

VV Krisztiánnak ellopták a személyazonosságát?

Az ValóVilág powered by Big Brother ex-játékosa közösségi oldalán figyelmeztette rajongóit a csalásra.

Kibékült a két villalakó!


szerző:
2017.06.14. 09:39
Kibékült a két villalakó!

VV Soma és VV Tivy barátsága a valóságshow után nagyon megromlott és a két srác hónapokig nem beszélt egymással. Most azonban végre változás történt, és az egykori barátok leültek megbeszélni a konfliktusukat!

VV Mici olyat mutatott, amit még nem sokan láthattak…

A ValóVilág powered by Big Brother szőke bombázója egyáltalán nem hanyagolja el rajongóit. Élő bejelentkezésekkel, videókkal és képekkel is informálja őket nap mint nap. Nemrégiben pedig egy igazán érdekes dolgot mutatott meg követőinek…

Elkészült VV Soma videóblogjának első része!

A ValóVilág powered by Big Brother győztese új vizekre evezett, és rajongói legnagyobb örömére úgy döntött, saját csatornát indít. Az első rész már el is készült! Mutatjuk!

Pumped Gabo:

A Fókusz elkísérte Pumped Gabot és VV Somát egy fürdőnaci beszerző útra, és ahogy azt tőlük már megszokhattuk, most is megmondták a tutit!

Eltűnt VV Lóri!


szerző:
2017.06.02. 14:24
Eltűnt VV Lóri!

A ValóVilág powered by Big Brotherben feltűnt modell srác megosztó személyiség volt a Villában, párja, Dina mégis kitartott mellette a végsőkig. Kapcsolatuk a játékkal sem ért véget, ám – mint, ahogy mi is beszámoltunk róla korábban - sajnos pár hete külön utakon járnak. Ami viszont megdöbbentő, az a VV Lóriról szóló hivatalos bejelentés…

VV Soma:

A ValóVilág powered by Big Brother unikornis lánya, Vivi néhány nappal ezelőtt töltötte be a 23-at. A lány szülinapjáról a VV8 győztese, Soma sem feledkezett meg, és egy közös fotóval kívánt neki boldog születésnapot.

Szakított a ValóVilág powered by Big Brother álompárja!

Megdöbbentő bejelentést tett közösségi oldalán a valóságshow egykori játékosa!

VV Vivien:

A Story Extra stábja nemrég ellátogatott a ValóVilág powered by Big Brother Barbie Princessének otthonába...

VV Atira újra rátalált a szerelem?

A ValóVilág powered by Big Brother egykori játékosa már a Villában is állandóan a csajokat fűzte, most pedig közösségi oldalán megmutatta, ki az a lány, aki elrabolt a szívét.

Láttátok már VV Krisztián éjszakai kalandját? Mutatjuk!

A ValóVilág powered by Big Brother fenegyereke nem mindennapi videót osztott meg magáról közösségi oldalán. Ti bevállalnátok?

VV Mici megkapta élete egyik legszebb szülinapi ajándékát!

Május első napja a tavalyi ValóVilág powered by Big Brother játékosainak sem telt unalmasan. VV Soma meglepte rajongóit, VV Mici pedig ünnepelt!

VV Mici szexibb, mint valaha! (+18)

Mióta véget ért a ValóVilág powered by Big Brother, Mici óriási átalakuláson ment keresztül...

Most kiderül, hogyan folytatódik Pumped Gabo és VV Zsófi románca!

Pumped Gabo nemrég áthívta magához VV Zsófit, aminek a híre hamar Sebestyén Ági fülébe jutott... A ValóVilág powered by Big Brother játékosa azonban most újra képbe került! Nézd meg a videót, ha kíváncsi vagy, hogyan folytatódik kettejük története!

Ennyi volt Pumped Gabo és VV Zsófi románca?

Gabo nagyon kiakadt, amikor megtudta Ágitól, hogy VV Zsófi egy fotóval dokumentálta a srácnál töltött estét. Amikor a ValóVilág powered by Big Brother játékosa telefonon kereste Gabót, a fiú csúnyán kiosztotta őt...

Hétvégi celebmustra!


szerző:
2017.04.09. 14:58
Hétvégi celebmustra!

Ha hétvége, akkor a pihenésé és a szórakozásé a főszerep! Kedvenceink is ennek jegyében töltötték a szabadnapokat. Kiss Ramóna  nosztalgiázott, Pumped Gabó a valóságshow-k nagyágyúival partizott, VV Soma pedig szakmát váltott?

VV: Véget ért a nagy szerelem?

Két évvel ezelőtt derült ki, a VV7 győztese, VV Robin és szerelme, VV Anett továbbra is kitartottak egymás mellett, de úgy érezték, túl gyors volt a tempó, ezért úgy döntöttek, ritkábban találkoznak majd, mint a ValóVilág7 vége után, amikor egy hétig minden percet együtt töltöttek. Legutóbb egy közös fotózáson voltak, ahol Robin először állt modellként a vakuk kereszttüzében.

VV Mici vs. VV Krisztián: Ki nyerné a Playback Párbajt?

Őrületes az összhang a ValóVilág powered by Big Brother szerelmesei között. A szemünk előtt találtak egymásra, most pedig ez a videó… Biztos, hogy a te szád is tátva marad, ha ezt meglátod!

A ValóVilág szerelmespárja gyermekáldásra készül?

A ValóVilág hetedig szériájának szerelmespárját nem igazán lehet elfelejteni. Pontosan két évvel ezelőtt, ezen a napon VV Fanni és VV Dennis egy jósnőnél kötöttek ki, aki elmondta nekik, hamarosan gyermekáldás elé néznek.

A ValóVilágból a popszakmába?

Két évvel ezelőtt, ezen a napon derült ki, hogy alig ért véget a ValóVilág hetedik szériája, máris megjelent az újabb feltörekvő zenei tehetség. VV Dennis a sokadik olyan korábbi valóságshow szereplő, aki mikrofonnal a kezében képzeli el a jövőjét - nos, nem szerettünk volna rögtön az elején a kedvét szegni, de már akkor tudtuk, hogy lesz könnyű dolga.

Bizony! Ez volt mindenidők leghisztérikusabb VV Párbaja!

A ValóVilág történetében nem egyszer volt olyan eset, hogy a szemünknek mi magunk sem hittünk. Erről jutott eszünkbe, a két évvel ezelőtti történet, vagy is az a Párbaj, amikor is VV Simon egy váratlan pillanatban berohant a nézőtérre, hogy közelebbről is szemügyre vehesse kedvesét. Akkor egyszerre kitört a káosz, ami pedig azután következett az pedig nem más, mint minden idők leghisztérikusabb összecsapása.

VV Robin őszintén vallott legféltettebb titkairól!

Pontosan egy évvel ezelőtt a VV hetedik szériájának nyertese nem más lett, mint Robin. A fiatal fiú utolsóként költözött be a Villába, és utolsóként is távozott onnan. Robin a finálé vasárnapján mindent vitt. Megnyerte a ValóVilág hetedik szériáját. Az eredmény után a felszolgáló fiú zokogva omlott az őt egyedül nevelő édesanyja karjaiba.

Gyász! Elhunyt VV Dávid édesanyja

A ValóVilág powered by Big Brother játékosa és családja nehéz időszakon megy keresztül. A szomorú hírt tegnap osztotta meg Dávid és testvére a Facebookon. 

VV Vivien sokkoló tényre döbbent rá…

A ValóVilág powered by Big Brother finalistája több dologot is megtanított nekünk már a műsor alatt is, de most egy új felfedezésre hívja fel a figyelmet!

ValóVilág! Kísért a múlt!


szerző:
2017.02.21. 14:30
ValóVilág! Kísért a múlt!

Öt évvel ezelőtt a valóságshow történetében egy igen izgalmas eseménynek lehettek szemtanúi a nézők. Minden évben akadt egy kis meglepetés a lakók számára, és sosem lehetett tudni, hogy milyen ötlettel rukkolnak elő a műsorkészítők. A ValóVilág ötödik szériájába beköltöztettek 10 ex-játékost, akik hamar felforgatták a Villa életét.

VV Soma parodistának állt!


szerző:
2017.02.21. 13:00
VV Soma parodistának állt!

A ValóVilág powered by Big Brother győztese, Soma hadat üzent a magyar rappereknek.

Mit szól Ági Pumped Gabo és VV Zsófi románcához?

A napokban igen kompromittáló felvétel került elő Gabóról és a ValóVilág powered by Big Brother első kiesőjéről. A pár szavas flörtölés után egymásnak estek a fiatalok…

VV Evelinre rátalált a szerelem?

A ValóVilág powered by Big Brother karakán játékosa a kamerák előtt is bebizonyította, hogy milyen szenvedélyes tud lenni -legyen szó vitáról vagy „szerelemről”…

Íme a részletek VV Krisztián és VV Mici esküvőjéről!

A ValóVilág powered by Big Brother szerelmesei hivatalosan is összekötik életüket a hétvégén. Krisztián közösségi oldalán jelentette be döntését, amit később Mici is megosztott követőivel. A közelgő frigy kapcsán megkérdeztük a vőlegényt a pontos részletekről…

A VV8 ősellenségei elásták a csatabárdot?

Bátran kijelenhetjük, hogy a ValóVilág powered by Big Brother történetében a legnagyobb ellentét VV Dávid és VV Vivien között volt, azonban úgy tűnik, a sokat meztelenkedő szőkeség és a csirkemellért rajongó Dávid kibékültek.

Új külsővel hódit Dmitrij és VV Soma

Állítólag a pasik sokkal bevállalósabbak és divatkövetőbbek, minta csajok. Ez lehet a magyarázat arra a jelenségre is, ami az X-Faktor és ValóVilág powered by Big Brother sztárjával történt a napokban.

Hűha! Mi az ördög történt VV Krisztiánnal?

A ValóVilág powered by Big Brotherből ismert Krisztián brutális átalakuláson ment keresztül hétvégén.

Sztárok diétás pizza receptjei


szerző:
2017.02.04. 10:00
Sztárok diétás pizza receptjei

Az újévi fogadalmak között biztos sokaknál szerepelt a fogyókúra, diéta, életmódváltás…stb. Ha esetleg még nem kezdted el, még nincs késő, hiszen alig telt el pár hét az évből. A küzdelmek elindításához mutatunk két receptet, amit hazánk celebjei már leteszteltek.

VV Mici őszintén vallott követőinek

Azt már tudjuk, hogy a ValóVilág powered by Big Brother egykori játékosa elhatározta: életmódot vált. Most őszintén mesélt döntése nehézségeiről és a kitartásról. Sőt, tanácsokkal is ellátta rajongóit!

VV Tivy eltorzított hangon leckézteti az állatokat

A valóságshow-hős a Villában sem fogta vissza magát. Gyakran percekig mondta a magáét: volt, hogy a vita hevében, de az is előfordult, hogy csak elengedte a fantáziáját.

Íme az ex-villalakók intelligenciaszintje

Emlékszel még arra a bizonyos iskolahétre, ugye? 2016 utolsó őszi hónapja éppen hogy csak elkezdődött, amikor becsengettek a Villában. Soma, Tivy, Vivien, Zsolti és a többiek ekkor bizonyíthatták a kamerák kereszttüzében tudásukat. Most azonban egészen más módszerrel derült fény arra, hogy mit rejt a kobakjuk.

VV Vivien dívaként tündököl


szerző:
2017.01.24. 11:25
VV Vivien dívaként tündököl

A ValóVilág powered by Big Brother szőkesége, Vivien a játék vége óta alaposan megváltozott.

Mi a legjobb tanács, amit valaha kaptál?

Az egykori villalakóktól azt szerette volna megtudni a Story Extra stábja, nekik mi volt a legjobb, leghasznosabb tanács, amit valaha kaptak életük során. Ez a nap kérdése.

VV Soma megható üzenetet tett közzé!

A ValóVilág powered by Big Brother győztesének napjai nagyon aktívan telnek, ám elfoglaltságai mellett szeretteiről sem feledkezik meg. Sőt, most egy megható üzenetet osztott meg közösségi oldalán, ráadásul VV Dáviddal is közös projektbe kezdett!

Könnyek és csalódások a ValóVilágban! – Interjú!

Három éve adott interjút a ValóVilág 6 szereplőjének édesanyja, aki teljesen rácsodálkozott saját lányára, ugyanis VV Alexa olyat tett, amire senki se számított. Az aggódó anyuka a felvétel alatt is elsírta magát, de egyet már akkor biztosan állíthatott, bármi is történjék, lányát hazavárja.

VV Zsolti megdöbbentő vallomást tett

A villalakókról szinte minden kiderül a hosszú hetek alatt, amit a Villa kamerái kereszttüzében töltenek. Ám mindig akadnak olyan részletek, melyekre csak a műsor után derül fény.

Mit gondolsz miért (nem) nyertél?

Arra voltunk kíváncsiak, hogy a ValóVilág szereplői elgondolkodtak-e azon, hogy miért nem nyertek, a nyertesek pedig azon, hogy miért nyertek. Ez a nap kérdése.

Nem a külső számít – VV Peti a nőcsábász

Öt éve, ezen a napon adott interjút a ValóVilág Don Juan-ja. VV Peti nem az a kimondottan sármos, jóképű fiatalember, de panaszkodni sincs oka, hiszen a Villában bemutatta, milyen könnyen megy neki a csajozás. A Reflektornak elárulta, hogyan sikerült szinte minden nőt magába szédítenie.

VV Mici komoly döntésre szánta el magát!

A szőke szépség úgy döntött életmódot vált és ebben természetesen párja, VV Krisztián is segít!

VV Ati megmutatta legnagyobb példaképét

A ValóVilág powered by Big Brother játékosa, Ati többször említette a Villában, hogy ő nem egy focistára vagy egy színészre tekint példaképként, hanem valaki egészen másra...

Hoppá! Vele tervez közös gyereket VV Vivien?

A villalakótól megszokhattuk már, hogy ami a szívén, az a száján. Ha a fejébe vesz valamit, akkor azt addig hajtja, amíg annak nem lesz eredménye - vagy így, vagy úgy…

Így töltötték a hétvégét a ValóVilág powered by Big Brother hírességei!

Öröm nézni, hogy a valóságshow sztárjai a játék után is baráti viszonyba maradtak. Olyannyira, hogy közös programokat szerveznek. Lássuk, mivel töltötték a víkendet!

VV Soma rajongói segítségét kéri!

A ValóVilág powered by Big Brother győztese sokat nyert a műsornak köszönhetően, most mégis megszorult. Közösségi oldalának követőitől kért segítséget…

Istenes Bence Kölnben kezdett új életet?

Nagyjából fél évvel ezelőtt söpört végig a hír, hogy az RTL Klub egyik legnépszerűbb műsorvezetője, Istenes Bence Németországba költözik.

VV Dávid elveszített valamit!


szerző:
2017.01.10. 15:25
VV Dávid elveszített valamit!

Az elmúlt napok történései alapján biztos sokan azt gondolják, hogy az ex valóságshow-hős nem csak egy valamit veszített el. Mutatjuk, hogy most miről is van szó egészen pontosan.

Nagy bajban van VV Krisztián!


szerző:
2017.01.10. 15:00
Nagy bajban van VV Krisztián!

A problémát párja, VV Mici is próbálja megoldani, ám egyelőre nem sok sikerrel.

Ők lesznek a ValóVilág legújabb játékosai!

Pontosan két évvel ezelőtt mutatta be a Fókusz, hogy a ValóVilág hatodik szériájának megvan az első hat játékosa, akiket a műsorban bizony be is mutatattak. Emlékeztek rájuk? Kattints a videóra, és nézd meg őket!

Pumped Gabo: „Mostantól csak akkor live-ozunk, ha be vagyunk durrantva”

VV Soma és Pumped Gabo úgy döntöttek, megmutatják rajongóinak, hogyan is kell tökéletesen edzeni. Ráadásul a lányokkal kapcsolatban is megfejtettek néhány titkot!

VV Tivy Szaniszlóról:

Tiv Tivy a ValóVilág powered by Big Brother egykori szereplője kiesése óta teljesen elszegényedett, ezért sürgősen munka után kellett néznie, most pedig úgy fest, sportolóként keresi majd a kenyerét.

Tivy és Szaniszló a ringben esnek egymásnak

Máris mutatjuk hogyan esett be a ringbe - utánozhatatlan esetlenséggel - Szaniszló. Az a fiú, akit az internet népe kapott fel, miután a jól megtermett legény kezében a tyúkokkal Bözsi néninek óbégatott. Sejthetik, hogy a következő percekben nem váltjuk meg a világot, viszont láthatják, hogyan talál egymásra Szaniszló és a ValóVilág higanymozgású Tivyje. Ők ketten majd meglátjuk poénból-e vagy sem, pankrátornak álltak és életük első ütközetére készülnek.   

Hol a gyerek, Istenes Bence?


szerző:
2017.01.07. 13:00
Hol a gyerek, Istenes Bence?

A műsorvezetőt nem téveszthetjük szem elől, ugyanis az RTL Klub képernyőjén állandó a jelenléte. A Hagyjál főzni!, a ValóVilág és az X-Faktor házigazdája emellett rendszeresen posztol magánéletéről közösségi oldalaira, sőt a nagy talányt is ő maga vetette fel…

Mi történt? Lóri Dina nélkül ment el az álomnyaralásra!

A ValóVilág powered by Big Brother egyik játékosa, Lóri Thaiföldön nyaral. A nagyszájú srác rengeteg képet és videót posztol Instagram oldalára a téli kiruccanásról, mi pedig csak ámulunk és bámulunk, milyen gyönyörű helyen jár a VV8 Jokere.

Itt egy újabb átverés a ValóVilág történetéből!

Négy évvel ezelőtt láthattuk a VV5 egyik legizgalmasabb párbaját, ugyanis a bennmaradásért VV Vera és VV Gergő nézett egymással farkasszemet. A nézők akkor úgy döntöttek, a lány maradjon a Villában, és a játék alfahímjének kellett távoznia a versenyből. A Villa léte alatt Gergő szoros kapcsolatot ápolt a szép szőke VV Seherezádéval, akit szinte azonnal dobott, mikor kiesett a játékból. 

VV Soma elárulta, miért nem jön össze Viviennel

A ValóVilág powered by Big Brother győztese, Soma néhány nappal ezelőtt a VV második helyezettjével, Vivivel liveozott a legnépszerűbb közösségi oldalon. A fiatalok őszintén beszéltek kapcsolatukról, és arról, mi történt velük a játék vége óta.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való