KERESÉS search-close

ValóVilla

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "ValóVilla"

ValóVilág 7 - Összefoglaló és Finálé 15-03-01

ValóVilág 7 - Összefoglaló és Finálé: A három Párbajozó, Dóri, Dennis és Robin csatájából végül az került ki győztesen, aki leginkább hű tudott maradni önmagához.

ValóVilág 7 - Összefoglaló és Párbaj 15-02-28

ValóVilág 7 - Összefoglaló és Párbaj: A két nagy rivális csapott össze a VV7 utolsó Párbaján. Laci és Dennis között már azóta érett ez az összecsapás, amióta megromlott a viszonyuk. De itt is csak egy nyerhetett, egyikük számára karnyújtásnyira a cél előtt, véget ért a ValóVilág.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-02-27

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Lejárt az ellenszenvek szavatossága. Hetek óta mást se láttunk, hallottunk, mint Dennis és Dóri vitáit, illetve Robin és Laci kakaskodását. Mindenki egy Párbajon akarta bizonyítani a saját igazát. Most úgy tűnik, hogy bár mindenki feszült, mégis békesség honol a Villa falain belül, de ki tudja meddig?

ValóVilág 7 - Összefoglaló és Kihívás 15-02-26

ValóVilág 7 - Összefoglaló és Kihívás: Rögtönzött vízicsata, visszanyaló fagyi, büntetéshullám, csöpögős, negédes métely, ufók. Mindez az Összefoglalóban, és megvan az utolsó Kihívott is.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-02-25

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Robint eltalálta Ámor nyila. „Anett annyira eszméletlenül jól csókol, annyira mézédes és puha a szája” - vallja az újdonsült szerelmes fiú, aki állítása szerint átélte egyik legszebb pillanatát a Villában. A csókolózást a többiek az ajtó mögött figyelték, fülelték. És végre olyan is történt, amire már hosszú hetek óta nem, vagy csak alig volt példa: jóízűeket nevettek magukon, egymáson.

ValóVilág 7 - Összefoglaló és Kiválasztás 15-02-24

ValóVilág 7 - Összefoglaló és Kiválasztás: Öt lakóval bővült a Villa, Attila a pálinka mellett kutyáját és a humorát is hozta, Izáról gyorsan kiderült, hogy újra szingli, Szandika lecsapott Robin ágyára, Anett pedig begyűjtötte az első bókokat. Az élet nem állt meg, a zöld kendő is ismét gazdára lelt.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-02-23

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Záporoztak a könnyek a TOP 5 utolsó bulijában. A Párbaj előtti utolsó partyban patakokban folytak a könnyek. Robin kezdte, majd Laci folytatta, és szolidaritásból Dóri is beállt a sorba. De Fanni sem volt rest az egereket itatni.

ValóVilág 7 - Összefoglaló és Párbaj 15-02-22

ValóVilág 7 - Összefoglaló és Párbaj: Lacit a bosszúszomj vitte vissza az előző Párbajról, de estére már ez csak egy fűszer volt ahhoz a célhoz, hogy megnyerje a játékot, magért és Edináért is. A ValóVilágok történetének legizgalmasabb, leghangosabb és legaktívabb Párbaján a résztvevők hihetetlen küzdelemről tettek tanúbizonyságot.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-02-21

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Ha nem lett volna elég a popiszuri, csótányok, kígyók, patkányok és varangyok lepték el a Villát. A játékosok irtóztak, küzdöttek, és persze egymásnak is ugrottak.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-02-20

ValóVilág 7 - Összefoglaló: A Villa édibédije bár számított a kék kendőre, arra nem gondolt, hogy csupán egyetlen ember áll majd ki mellette. A „hamis emberek” ugyan nem hiányoztak neki, de azon nehezen tudta túltenni magát, hogy hátba támadták.

ValóVilág 7 - Összefoglaló és Kihívás 15-02-19

ValóVilág 7 - Összefoglaló és Kihívás: A kiválasztott nem okozott nagy meglepetést, a Kihíváson arra az emberre tette a kék kendőt, aki ellen a három hónap alatt már annyi érvet felhalmozott, hogy szinte biztos a Párbaj-győzelmében.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-02-18

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Az emu, az őslakos, a hódító és a börtönviselt. Ők a szereplői az ausztrál civilizáció megteremtésének. Legalábbis a villalakók így mutatták be a kontinens történetét. Aki azt hiszi, hogy csak móka és kacagás volt a Villában, az nagyot téved: a sérelemkeréknél dúltak az indulatok, pörögtek a nyelvek, röpködtek a verbális pofonok.

ValóVilág 7 - Összefoglaló és Kiválasztás 15-02-17

ValóVilág 7 - Összefoglaló és Kiválasztás: Edina utolsó levele jócskán felborzolta a kedélyeket és ezáltal a villabéli viszonyokat is. Úgy tűnik, Dóri és Fanni barátsága végleg felbomlott, és már attól sem riadnak vissza, hogy egymást vigyék Párbajra. A Villában nemcsak a kontinensek csatája kezdődött meg, hanem a taktikázás is. Már most a kiválasztó tábla elé járultak, és a zöld kendő újabb gazdára talált.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-02-16

ValóVilág 7 - Összefoglaló: A ValóVilágok történetének legdrámaibb Párbajáról Laci térhetett vissza, de ennyire keserűen még senki sem fogadta a győzelmet. A facér zokogva érkezett meg és a sírás nemhogy abba maradt volna, még Robinra is átragadt.

ValóVilág 7 - Összefoglaló és Párbaj 15-02-15

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Minden idők legkülönösebb Párbaja. Soha ilyen még nem volt a ValóVilágok történetében: egy szerelmes párnak kellett megküzdenie egymással. Nem volt kiabálás, szócsata, erőfitogtatás; inkább az érzelmeké és a könnyeké volt a főszerep.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-02-14

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Megint sikerült alaposan kinyalni a buli száját. Hiába a néhány napja tett fogadalmak, hogy soha többet nem isznak: a vodka és a pálinka centjei hamar gazdákra találtak. A producerek az egész éjjelt a Villában töltötték, de alvás helyett inkább az aggódás jutott nekik.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-02-13

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Dennis tökéletesen rappelt, Laci kicsit nyűglődött, Fanninak pedig egyértelműen Zsu lett a múzsája. Felénekelték a Villa-dalt a játékosok, ha volt hangjuk, ha nem.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-02-12

ValóVilág 7 - Összefoglaló: A szerelmes párbajozóknak családtagjaik üzentek, aminek a két játékos annyira nem örült, hiszen mindketten alapos fejmosást kaptak. Bevallották, hogy ugyan mindketten nyerni akarnak, de nem mindenáron.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-02-11

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Dennis és Fanni szerelme újabb drámai fordulaton esett át, ami lehet, hogy komolyabb lesz, mint eddig bármikor? A vitatkozások mellett a párbajozók is neki kezdtek a lehetetlen stratégiaépítésbe. Sőt, a villalakók a végére még a dalszövegírásba is belekóstolhattak.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-02-09

ValóVilág 7 - Összefoglaló: A vasárnapi Kiválasztás váratlan fordulata után Edina és Laci sokkos állapotba került. Mindenkit hibáztatták a történtekért, de leginkább Robint, akitől ez szerintük különösen gerinctelen húzás volt.

ValóVilág 7 - Összefoglaló és Kiválasztás 15-02-08

ValóVilág 7 - Összefoglaló és Kiválasztás: Párbaj-para és végeláthatatlan tanakodás övezte a villalakók életét. Mindenki Edina és Laci büntetése miatt vacillált, és persze a nagy kérdésen: dobálják a facérra az összes jelet? A Villa-félelmeken Tündérfalvi Fanni BVV-boldogsága azért lazított egy csöppet.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-02-07

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Fanni és Dennis szokás szerint összebújtak, amire Laci és Edina azzal kontrázott rá, hogy elbújtak a kamerák elől a szaunában. Meg is lett a szabályszegés eredménye: egyikük mindenképpen párbajozni fog jövő vasárnap.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-02-06

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Az Edina show alatt az érzelmeké volt a főszerep: Dani érkezése és Dennis vallomása felbolygatta a Villát. Ezután már a humor került a fókuszba: a villalakók először egymást árusították ki, később pedig már a hírek tengerére eveztek.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-02-05

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Nagy balhékkal indult és kezdődött minden: először Dóri és Dennis marakodtak, majd Fanni is kiborult, csak ő a popitakaró miatt. Eközben Robin nővé alakult Edináéknak köszönhetően, Zsu pedig meglepetésként újra kiborította a villalakókat.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-02-04

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Exkluzív: Megjelent a Dendórfan és a Frászkarika legfrissebb száma! Miután a villalakók megtanulták, hogy káromkodásmentesen és választékosan kell beszélni, megalapították saját újságjaikat. A szerkesztőségekben lázas munka folyt: írták a vezércikkeket, készítették a paparazzi fotókat, és közben vérig sértették társaikat.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-02-03

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Csicska vagy, mert nem szeretsz! - A villalányok elérték a mélypontjukat, és kifordultak magukból: kőkeményen osztották a villapasikat, akik dermedten álltak, és hallgatták a szebbnél szebb jelzőket, amiket szerelmeiktől kaptak.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-02-02

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Van, akinek szexszel indult Villa-béli kapcsolata és abból lett szerelem, másoknál viszont az érzelmek csaptak át testiségbe. Egy biztos a Villa TOP 6-os bulijában volt mire koccintani!

ValóVilág 7 - Összefoglaló és Párbaj 15-02-01

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Malac-Maci távozott, helyette Dr. Gyúrós jóvoltából beköszöntött a KSZ-időszak, vagyis a kondi-szoli mánia. Persze akadt pánik bőven, hiszen a feszítő verseny győztesei lettek a gépek urai, amit Fanni eléggé nehezen viselt el.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-01-31

ValóVilág 7 - Összefoglaló: A nagy partit még nagyobb érzelmek követték: száguldoztak a szerelmi vallomások és a búslakodó elvonulások. Persze a parti-éneklés sem maradhatott ki a bulizásból. Mindezt pedig Dr. Gyúrós fejelte meg egy jó kis lélekboncolgatással.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-01-30

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Dennis és Dani már ma összecsapott. Elkezdődött a viadal: a stratégiai megbeszélés után meg is ütközött egymással a két Párbajozó. Hiába marta a chili az ő fejüket, Edina érezte magát a legkellemetlenebbül, aki megint két fiú közé keveredett.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-01-29

ValóVilág 7 - Összefoglaló: A Kihívás után kezdetét vette a szokásos kampányidőszak. Mindenkinek állást kellett foglalnia, hogy kit akar támogatni. Bár a döntés a többségnek egyértelmű volt, Robin mégis faramuci helyzetben találta magát.

ValóVilág 7 - Összefoglaló és Kihívás 15-01-28

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Dennis sokat vívódott, végül eldöntötte, hogy kit hív ki. Nem könnyítette meg a dolgát, hiszen elég kemény ellenfelet választott magának. De nem csak Kihívás volt ma, parázs vitából és szerelmes szenvedésből sem volt hiány.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-01-27

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Fanni és Laci már egyre nehezebben bír szót érteni a másikkal, egy apró kézmozdulat, egy rossz szó is elég ahhoz, hogy bepöccenjenek. A facér száműzte az édibédit, aki Edina fogkeféjén állt bosszút. A többiek figyelmét elvonta a nagy rejtély: vajon mit fürkésznek a fürkészek?

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-01-26

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Villafamília: A komisz nem hagyja nyugton mutterékat. Meghitt családi kör; apu facér, anyu tűzrőlpattant, a kölök meg komisz. Dennis büntetésből gyámság alá került: nem dönthet egyedül, és nem is maradhat felügyelet nélkül. Lehet, hogy a szülőknek ez nagyobb büntetés, és a végén a nyúl viszi a vadászpuskát?

ValóVilág 7 - Összefoglaló és Kiválasztás 15-01-25

ValóVilág 7 - Összefoglaló: A Villalakók számot adtak tudásukról, volt, aki brillírozott, és meg is kapta jutalmát, de volt olyan is, aki sajnos elhasalt a számonkérésen.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-01-24

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Szétoltották egymást a villalakók, majd magyarórán szóba jött a szerelem és a szellemi kielégülés, ami okozott némi meglepetést. Olyan szituban láthattuk Fannit, amiben még sosem!

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-01-23

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Edina hosszas vívódás után úgy döntött, nem áll ellen a szerelemnek, elfogadja és boldog tőle, de az érzelmek nem mehetnek a játék rovására. Közben a Fanni-Dóri fronton is zajlottak az események, az édibédi sírva kötött ki barátnője nyakában.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-01-22

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Ötször öt, az harmincöt! Dennis állítja: nem hülye ő a matekhoz, csak nem figyel oda. A lányoknál a bukfencezés a mumus, ám Fanni mégis lelkesedik a tesióráért, legfőképp a tanárnőért, akinek jól megfogdosta a mellét és a fenekét.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-01-21

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Tapival kezdődött, nyögéssel folytatódott és nagy lepedőharccal végződött Edina és Laci privát romantikázása. A légyott mellett az Iskola hét is beindult: pörgött a tudástár, és a tesi óra is megmozgatta a villa-testeket.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-01-20

ValóVilág 7 - Összefoglaló: A villalakók először a romantika hullámain eveztek: randiztak, bókolgattak és el is csöppentek néha. Utána pedig jöhetett az igazi harc, az Iskola hét előtti szintfelmérő kérdéseivel.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-01-19

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Szexhiány és Zsu gyötri a villalakókat. Szegény villalakók, mintha nem lenne elég, hogy kínozza őket a kiéhezettség, a rafinált a végrendeletében csúnyán odaszúrt nekik.

ValóVilág 7 - Összefoglaló és Párbaj 15-01-18

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Zsu letáncolta Laci arcát. Szó szerint! A két párbajozó, mielőtt kiment volna a stúdióba, egy riszaviadalon mutatta meg, ki táncol jobban. Zsu annyira belelendült, hogy Laci durcás orcája bánta.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-01-17

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Edina kacérkodása kollektív büntit hozott. Már megint Edina, már megint nem engedelmeskedett, és megint miatta kaptak büntetést a villalakók. Fanni mindeközben megismerkedett Maci kunkori farkával és Dennis szájával.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-01-16

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Közeledik a Párbaj, egyre feszültebb a hangulat a Villában. Edina hiába próbál szerelme kedvében járni, Laciban egyre inkább feléled a zöldszemű szörny. De nem csak a gerlepár veszekszik, Fanni és Dóri is egymásnak ugrottak.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-01-15

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Parahangulat a Villában. Fanni és Dennis a terhességtől, Zsu és Laci a kieséstől, Edina szerelme elvesztésétől, Dani meg a gyávaságtól fél.

ValóVilág 7 - Összefoglaló és Kihívás 15-01-14

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Izgalmas nap volt a Villában. Beköltözött az új Maci, Dani kihasználta a szuperképességét, Laci és Edina összeveszett, Zsuzsa pedig hosszas mérlegelés után kinézte következő Párbaj-ellenfelét.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-01-13

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Maci számára véget ért a játék, amit videóüzenetben közölt társaival. A hírt mindenki szomorúan vette tudomásul, Dennis sírt és bűntudatot érzett, Zsu elszégyellte magát, Dani pedig magyarázkodásra kényszerült.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-01-12

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Már a Dennisszel töltött kinti programok után, éjszaka is rosszul érezte magát, másnapra a fájdalmai már elviselhetetlenné váltak, így egyetlen megoldás maradt csupán: Macit kórházba vitték, ahol nem kapott túl jó híreket.

ValóVilág 7 - Kiválasztás 15-01-11

ValóVilág 7 - Kiválasztás: A Kiválasztás napján Maci rosszul lett, epegörcsökkel küzdött, ezért sürgősen el kellett hagynia a Villát. A villalakók ettől függetlenül kijelölték, kivel nem akarnak együtt élni, ám ezúttal két emberre nem lehetett jelet tenni. Hogy miért? Kiderül az adásból!

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-01-10

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Az oroszlánkirálynő dolgát Edináék nem könnyítették meg, minden adandó alkalommal szembeszálltak vele. Ebből Zsunak elege lett, ezért a kancellárra hagyta az irányítást. Pánikra viszont semmi ok, a háttérből továbbra is ő keveri a kártyákat.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-01-09

ValóVilág 7 - Összefoglaló: A villalakók kellőképp megünnepelték a királyi menyegzőt. A nagy eseményre koccintottak párat, aminek meglett a hatása: a hegylakó és a tűzrőlpattant a sírásba kergette Fannit és Zsuzsát, de Dennisnél is kihúzták a gyufát.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-01-08

ValóVilág 7 - Összefoglaló: A dzsungel hím állatai egyenként járulnak a királynő elé, hogy meggyőzzék, ők tuti nem lennének jó és hűséges társak. Egy, csak egyetlen állat marad a vidéken és a versenyben, aki parfümöt, verssorokat nem sajnálva indul az oroszlánt meghódító útjára.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-01-07

ValóVilág 7 - Összefoglaló: A királynő csak kapkodja a fejét, alattvalói ugyanis lopnak, mint a szarkák. Volt sok huncut móka és kacagás, végül azonban a tolvaj elnyerte méltó büntetését.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-01-06

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Dzsungellé változott a Villa, a lakók pedig különböző állatok bőrébe bújhattak. Hiába került Dennis a hierarchia élére, Zsu pedig az aljára, a farkastörvények mindent megfordítottak, Zsu fejére korona került, Dennisből pedig csótány lett.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-01-05

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Bár Ádám már nincs a Villában, utálói száma nem csökkent, sőt! A végrendelete mindenkinél kiverte a biztosítékot, főleg Fanninál, aki a lábszagának felhánytorgatása miatt hasonlóan elegánsan búcsúzott tőle.

ValóVilág 7 - Összefoglaló és Párbaj 15-01-04

ValóVilág 7 - Összefoglaló és Párbaj: A VV7 harmadik Párbaján Dóri két hódolója, a romantikus lelkű Robin és a tettrekész férfi, Ádám csaptak össze. A viadal viszonylag higgadtan telt, a fiúk szoros eredményre számítottak, ennek ellenére egyikük a szavazatok kétharmadával elhúzott.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-01-03

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Edina és Zsu összeakasztották a bajszukat, Dennis és Fanni azt, amijük van, megint, és a végén még a fülünket is „kényeztették” a villalakók. Tömény adás volt, de nézd meg részletesen!

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-01-02

ValóVilág 7 - Összefoglaló: A villalakók kitettek magukért és Lali távozása után mindenki kiteljesedett a buliban: volt itt nyelvcsata, cipővel táncolás, ruhában maszatolás, érzelmi mélypontok és kómás visszaemlékezések. Ó, és persze lila fenekek.

ValóVilág 7 - Összefoglaló és Kihívás 15-01-01

ValóVilág 7 - Összefoglaló és Kihívás: A villalakók megmutatták, milyen számukra egy szilveszteri buli, és az is kiderült, Robin kit hívott ki Párbajra.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 14-12-31

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Fanni és Dóri nem tudott pihenni a fiúk miatt, volt is feleselés, ami a srácokat nem hatotta meg, sőt újabb csínytevésre buzdította. Aztán a táncos Ki mit tud feledtetett minden haragot és bosszúságot.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 14-12-30

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Eljött az igazság pillanata: Zsuzsának fejére olvasták a bűneit, felbomlott a Cinkostárs Bt., Dani pedig végleg levette a kezét egykori szövetségeséről. Zsu viszont nem adja fel, akárhányszor eltapossák, ő mindig feláll majd.

ValóVilág 7 - Összefoglaló és Kiválasztás 14-12-28

ValóVilág 7 - Összefoglaló és Kiválasztás: Borban az igazság - tartja a mondás, Edina nem is rejti véka alá érzéseit. Beindul a nagy taktikázás, mindenki erősnek érzi magát, és úgy kérik magukra a villalakók a jeleket, mintha jutalék járna utánuk.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 14-12-27

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Melltartós koccintással kezdetét vette a karácsonyi buli, amiben megint mindenki hozta a tőle elvárható szintet: csók-csaták, szájkarate, féltékenység, intrika, sértődés, majd a bódult ágybavonulás világmegváltó gondolatokkal.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 14-12-26

ValóVilág 7 - Összefoglaló: A kezdeti karácsonyi sírás-rívás után megrázták magukat a villalakók, visszaszálltak a játékba és kegyetlenül egymás szemébe vágták, ki gyenge és ki erős, sőt azt is megsaccolták, ki lesz a TOP5-ben.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 14-12-25

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Rendhagyó betlehemes játékkal várták a villalakók a szentestét. Nagy volt a nevetés, ahogy a játékosok egyenként sültek bele a szövegükbe, de a jókedv helyét hamarosan a könnyek vették át. Mindenki üzenhetett a szeretteinek, és ezt a legnehezebben Zsuzsa viselte.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 14-12-24

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Egyszerre potyogtak a boldog és a szomorkás könnyek a Villában: volt, aki a kiesett Renit siratta, mások szülinapi érzékenységük miatt itatták az egereket. Persze a nagy érzelmek a csókok terén is előbújtak, sőt a színészi tehetségüket is bizonyíthatták a villalakók.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 14-12-23

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Közeledik a szeretet ünnepe, és ezt érzik a villakók is, úgyhogy egy teljesen hétköznapi lefekvés helyett a VV7 eddigi legdurvább veszekedése tört ki a hálóban. De most akkor ki van szar rendezvényen?

ValóVilág 7 - Összefoglaló és Párbaj 14-12-22

ValóVilág 7 - Összefoglaló és Párbaj: Dóri és Robin egyre közelebb kerül egymáshoz, ami Laciék szemét nagyon szúrja, ki is akarják dobni a csapatból a srácot. Edina még mindig facér miatt nyavajog, Reni pedig puncit villantott. Megvolt a második Párbaj is, ami hatalmas különbséggel zárult.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 14-12-21

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Édibédi kezd elveszni az Ádám-Dennis-Fanni szerelmi háromszögben, Edinát pedig megtámadta a zöld szemű szörny, ráadásul kiderült, nem is alaptalanul! Persze drága villalakóink minden érzésüknek jó hangosan adtak hangot, nézd csak, hogy volt!

ValóVilág 7 - Összefoglaló 14-12-20

ValóVilág 7 - Két csapatra és két területre oszlott a Villa. Reniék kiszorultak a nyugiszobába, míg Daniék megtarthatták a nappalit és a hálót. A nagy ellenségeskedésben többen egymás torkának estek, főleg Fanni és Ádám között durvult el a vita.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 14-12-19

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Ördögi tervet eszelt ki a komisz, amihez felhasználta Fannit is. Ám azt nem kalkulálta bele, hogy a sors egyáltalán nem áldotta meg színészi vénákkal.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 14-12-18

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Az édibédi lány nemcsak a legerkölcstelenebb bizonyítványt kapta meg, hanem ő lett ValóVilágok történetének talán legmeggondolatlanabb játékosa is. Hogy miért, azt megtudhattuk az összefoglalóból.

ValóVilág 7 - Kihívás 14-12-17

ValóVilág 7 - Kiválasztás: Dani jól megkavarta a szálakat, összeugrasztotta Fannit és Dennist, sőt Ádámra is ráharagította a fél Villát. Ma este mégis ő pillázhatott a leginkább.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 14-12-16

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Érdekes játék zajlik Fanni és Dennis között már hosszú ideje, az egyik pillanatban úgy tesznek, mintha nem lenne semmi különös kettejük közt, aztán váratlanul az egyikük szinte szerelmet vall.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 14-12-15

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Egyre jobban távolodik el egymástól a két csapat: külön helyiségekben megy a sutyorgás, taktikázás. A konklúzió pedig mindkét oldalon ugyanaz: mindenki a másik hátsójában van.

ValóVilág 7 - Kiválasztás 14-12-14

ValóVilág 7 - Kiválasztás: Elérkezett a ValóVilág7 második Kiválasztásának a napja. Edina és Laci kapcsolata tovább bonyolódik, a Dani és Zsuzsa közötti barátság pedig majdnem gyűlöletbe fordul.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 14-12-13

ValóVilág 7 - Összefoglaló:Már a vége felé közeledik a munkahét, így természetesen majdnem minden villalakó keze kérgesebbé vált, és láthatóak az arcokon, tekinteteken, hogy már alig várják, hogy végre letehessék a kalapácsot, a szegeket, na meg persze Fannika a nyújtódeszkát. Ráadásul a Főnök se könnyíti meg a dolgukat.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 14-12-12

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Megnyílt a kocsma, a kemény munka és a pia persze összehozta a fáradt melósokat. Edina és Laci, na meg Fanni és Dennis is újra egymásra találtak.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 14-12-11

ValóVilág 7 - Összefoglaló: A zabálnivaló elveszette boltját, így koldussá lett. Mindezt a facérnak köszönheti, aki szuperképességét használta fel. Volt egy kis csavar azért a dologban. Hogy ki nevetett a végén, megtudod az adásból!

ValóVilág 7 - Összefoglaló 14-12-10

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Az, hogy az egyetemista elveszik a seprűkészítés fortélyaiban, nem meglepő, de hogy a házasodni készülő Reninek fogalma sincs, hogy néz ki a csigatészta, az már több mint kínos. A munkahét nem várt nehézséget hozott a nélkülöző lakóknak: dolgozni kellett!

ValóVilág 7 - Összefoglaló 14-12-09

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Kemény napok elé néznek a villalakók. Meg kell válniuk mindentől, ami eddig alanyi jogon járt nekik: a finom falatoktól és a kényelemtől is. A lazsálás helyett kőkemény munka vár rájuk, a szigorról pedig régi ismerősünk, a Főnök gondoskodik majd.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 14-12-08

ValóVilág 7 - Összefoglaló: „Fogd már be a pofád!” Ez az a mondat, amelyet ma rengetegszer hallhattunk teljesen különböző szituációkban. Dóri szájából például azért, mert az Edina-Laci hancúrtól nem bírt aludni. Fanni is sűrűn hajtogatta, mikor szembesült azzal, Zsu volt az erősebb a Párbajon és a lány meg mert mukkanni.

ValóVilág 7 - Összefoglaló és Párbaj 14-12-07

ValóVilág 7 - Összefoglaló és Párbaj: Heves szócsaták, szuperképességek, érvek és félérvek csaptak össze a VV7 első Párbaján, amely óriási különbséggel zárult. Egyikük fölényes győzelemmel térhetett vissza a Villába.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 14-12-06

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Zsuzsára hímvessző került, Edina a Villa Svájca lett, Dennis pedig kampányfityma. Kérdés van?

ValóVilág 7 - Összefoglaló 14-12-05

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Robin, aki először Zsu mellett tette le a voksát, meggondolta magát és mostantól Vikcsu csapatát erősíti. Zsu-t közben elkezdte kiképezni Attila, és persze óriási balhé nélkül sem telhetett el a nap.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 14-12-04

ValóVilág 7 - Összefoglaló: A meglepetések napja volt a mai. Először Fanni sokkolt le minket azzal, hogy nem lesz több szex, aztán Vikcsu óriás balhét csapott, végül Robin olyat tett, ami miatt szinte mindenki berágott rá.

ValóVilág 7 -  Kihívás 14-12-03

ValóVilág 7 - Kihívás: Maci ismét halálra rémisztette társait, majd Zsuzsa megkongatta a harangot, amivel kikérte szuperképességét. Hosszas latolgatás után pedig megnevezte azt az embert, akivel vasárnap megvívja a Párbajt.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 14-12-02

ValóVilág 7 - Összefoglaló: A villalakók eddig sem fukarkodtak az életre szóló bölcsességekkel, no meg a magvas gondolatokkal, de amit a mai adásban véghez vittek, azt tényleg vétek lenne kihagyni. Vagy, ahogy Ádám mondaná, itt nem buta emberek vannak, hanem egyéniségek. Ámen.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 14-12-01

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Dennis-nek köszönhetően ragad az egész Villa, hol egy kis isteni manna, hol egy kis kicsusszant büfi. Azért a többi villalakó is fröcsögött rendesen, főleg egymásra. Ragadjatok a képernyőre és nézzétek, hogy is volt ez!

ValóVilág 7 - Kiválasztás 14-11-30

ValóVilág 7 - Kiválasztás: Túl vagyunk a VV7 első Kiválasztásán. A rafinált csaj úgy tűnik mindenkinél kihúzta a gyufát, mert 8 kiválasztó jellel ő lett a biztos befutó a Párbajra. De nem volt hiány lightos hisztiből és taktikázásból sem.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 14-11-29

ValóVilág 7 - Összefoglaló: A szűzpöcök style már rég a múlté: Fanni nem igazán teljesíti házastársi kötelességeit. Vagyis teljesíti, de leginkább mindenki mással, csak Macival nem.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 14-11-28

ValóVilág 7 - Összefoglaló: A szimpátiaszavazás utolsó helyezettje ugyan már nem lakik a Villában, végrendeletében azonban kicsit odaszúrt Zsuzsának és Daninak is, tovább táplálva ezzel az irányukban már egyébként is meglévő ellenszenvet.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 14-11-27

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Robin még szinte meg sem érkezett, máris kísértésbe vitte Renit, ráadásul úgy, hogy semmit nem tett ezért. Dóri körbesmárolta a villát, Maci meg bömbizett, na de kezdjük az elején.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 14-11-26

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Izgalmas nap volt a Villában: megvolt az első pásztoróra, Fanni ismét ontotta magából a magvas gondolatokat, a villalakók pedig új lakótársat kaptak. A létszám viszont változatlan maradt, hiszen egy valaki számára már ma este véget ért a játék.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 14-11-25

ValóVilág 7 - Összefoglaló: A tűzrőlpattant menyecske küldetésének érzi, hogy ne csak a villában, de a lakók szerelmi életében is rendet tegyen. Van, akinél nem jár sikerrel, de akad olyan szitu is, ahol eredményesnek mondható a ténykedése.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 14-11-24

ValóVilág 7 - Összefoglaló: A Zabálnivaló fiú nem elég, hogy horkol, még a frászt is ráhozza társaira, és teszi mindezt az éjszaka közepén. Zsu Dani ágyába indult, de közben megbotlott Dávidban. Laci pedig elnyerte a parakirály címet.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 14-11-23

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Pörögtek a csípők, a hajak is lobogtak az óriási bulizásban, és persze milyen lenne egy VV-parti világmegváltó veszekedések nélkül? Az érzelmek tomboltak, a balhék a magasba hágtak, és közben nem egy nagy leleplezés is sokkolta a játékosokat.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 14-11-22

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Na ilyen az, amikor Maci van a málnásban! A zabálnivaló srác már fürdött együtt bomba nőkkel, másoknak lelki segélyt nyújtott, de kétségtelen hogy Fannival ért ma fel a csúcsra.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 14-11-21

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Megtelt a villa, beköltözött két új lakó, így már teljes a létszám a luxusbörtönben! A pasiknak lesz félnivalója, hiszen megérkezett a jóképű Tettrekész Ádám, de itt van már Zsuzsa is, aki már megérkezésekor sem volt rest kiosztani mindenkit.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 14-11-20

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Pár nap alatt annyi minden történt, mint a korábbi VV-k történetében két-három hét alatt. A villa újdonsült párocskájánál gyorsan zajlanak az események: csók, paplan alatti kalandok aztán egy minimál balhé. Az eredmény: egy bűnbánó alfahím és egy sértett plázacica. Szívünk szakad meg értük.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való