KERESÉS search-close

Varnus Xavér

83 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Varnus Xavér"

Varnus Xavér templomot vásárolt, a hozzá tartozó temetőben két Titanicos sír is van!

Varnus Xavér már egy ideje Torontóban él. Az orgonaművész nem unatkozik, ugyanis vásárolt egy templomot, amelyhez egy temető is jár, így Xavér jelenleg saját templomában tölti karantén idejét.

Varnus Xavér 30 éve eltűnt barátokat kapott vissza a karantén alatt

Kanadában él, de időről időre hazalátogat a világszerte elismert orgonaművész, Varnus Xaver. Most viszont a koronavírus miatt egy darabig biztosan nem találkoznak vele a magyarországi koncertlátogatók. Hogy hogyan telnek a napjai Torontóban és mennyi időt tölt másfél éves unokájával, azt elmesélte nekünk Varnus Xaver.

Varnus Xavér megmentette édesanyja életét

Az orgonaművész nagy nehézségek árán, de bevitte a kórházba az anyukáját, akiről kiderült, hogy fél és háromnegyed perces szívleállásai voltak. 

Nagypapa lett és unokája kedvéért Kanadába költözött Varnus Xavér

Varnus Xavér – néhány éve Németországba költözött – de a közelmúltban úgy döntött, hogy visszatér kamasz korának színhelyére, és Kanadában kezd "régi-új" életet. A világhírű magyar orgonaművész Torontóban vett egy lakást, ahol az elmúlt egy évben többször is megfordult, hiszen a két fia is ott él és tavaly megszületett az unokája, Ava. Tavaly sokat gondolkodott az életéről, de végül az unokája születése volt a sokadik, nagyon erős érv arra, hogy a tengerentúlon kezdjen új életet.

Varnus Xavér nagypapa lett, néha a sétapálcát is magához veszi

Nemrég született meg a kis Ava, aki Kanadában látta meg a napvilágot. Az orgonaművész sem itthon él, hanem Németországban, de Berlint először Lipcsére váltotta le, majd újra továbbállt.

Varnus Xavér nagypapa lett


szerző:
2018.07.17. 16:50
Varnus Xavér nagypapa lett

Örömhírt kapott Kanadából Varnus Xavér: kisebbik fiának gyermeke született, így az orgonaművész nagypapa lett. Ava a napokban jött világra.

Varnus Xavér külföldön talált új otthonra!

Nem ő az egyetlen művész, aki arra a döntésre jutott, hogy más országban szeretné kamatoztatni tehetségét. Varnus Xavér bejelentése nagy visszhangot váltott ki két évvel ezelőtt. Az orgonaművész Berlinben keresett és talált új otthon magának. Azt mesélte, rendszeresen hazalátogat majd idős szüleihez, döntéséért viszont sokan támadták.

Zaklatással vádolják Varnus Xavért

Mérei Tamás csellista azt állítja, hogy kiskorú volt, amikor egy közös fellépésük után egy vidéki házban többször zaklatta őt Varnus. Az orgonista az RTL Híradónak azt mondta, ő nem zaklatta Méreit és szexuális ajánlatot sem tett neki.

Újabb botrány: Varnus Xavért vádolja egyik zenésztársa

Egy világhírű orgonaművész, akit szexuális zaklatással vádolt meg egy férfi. És egy csellista, aki azt állítja még nem volt nagykorú, amikor ajánlatokat kapott tőle. De vajon mi az igazság?

Fókusz 2017-11-17


szerző:
2017.11.17. 17:20
Varnus Xavér: „Nem szoktam embereket zaklatni”

Zaklatással vádolja Varnus Xavér orgonaművészt Mérei Tamás csellista. Mérei azt állítja, hogy kiskorú volt, amikor egy közös fellépésük után egy vidéki házban többször, verbálisan és non-verbálisan zaklatta őt Varnus. Azóta nyilatkozatháború dúl a művészek között.

Törőcsik Mariért aggódik Varnus Xavér

Varnus Xavér nagyon aggódik művésztársáért és barátjáért, Törőcsik Mariért. Személyes hangvételű, szívhez szóló facebook posztban üzent neki és azoknak, akik aggódnak a kórházban fekvő színésznőért. Az orgonaművész arra hívta fel a figyelmet, hogy mekkora ereje lehet a kollektív gondolatnak - ezért arra kérte ismerőseit, követőit: gondoljanak Törőcsikre.

Koncertfilmet készített Varnus Xavér!

Az Uránia Nemzeti Filmszínházban kerül sor június 12-én A Silbermann-varázs című koncertfilm bemutatójára. Xavér elmesélte, milyen volt megszólaltatni a világhírű Silbermann-orgonát, és azt is, hogyan telt a forgatás.

Teddy szerint Orbán Viktornak csak a foglalkozásával van baj!

Farkasházi Tivadar azt is rögtön megválaszolta, milyen pályát kellett volna választania a miniszterelnöknek! Mi lehet ez? Annyi biztos, Varnus Xavér ebből sem maradhatott ki...

Mi a közös Varnus Xavérban és a NAV-ban?

Nos, azt elárulhatjuk, hogy Gálvölgyi János ugyanolyan érzéseket táplál a Nemzeti Adó- és Vámhivatal iránt, mint Ceglédi Zoltán Xavér iránt, ha nem engedi befejezni mondandóját. Verekedés a stúdióban?

Farkasházy Tivadar kabalaállatnak állt?

Teddy már sok mindent kipróbálhatott az élete során, ahogyan azt is, milyen érzés lehet egy futball csapat kabalaállatának bőrébe bújni. Ezzel kapcsolatban csak egy kérdés merült fel benne: hogy lehet, hogy még a jelmezben is felismerték?

Varnus Xavér Berlinben talált új otthonra

Nem ő az egyetlen művész, aki arra a döntésre jutott, hogy más országban szeretné kamatoztatni tehetségét. Varnus Xavér bejelentése nagy visszhangot váltott ki. Az orgonaművész Berlinben keresett és talált új otthon magának. Úgy tervezi, hogy rendszeresen hazalátogat idős szüleihez, döntéséért sokan támadták.

Fókusz 2016-02-11


szerző:
2016.02.11. 18:55
VARNUS XAVÉR: Berlin az igazi multikulti!

Varnus Xavér az interneten kapott hideget-meleget, amikor kiderült, hogy Berlinbe költözik. Először nekünk mutatta meg új otthonát és döntésének okairól is beszélt. Felpezsdíti a berlini élet, amit kulturális sokszínűség és az emberek nyitottsága jellemez.

Varnus Xavér világgá ment!


szerző:
2016.02.01. 19:14
Varnus Xavér világgá ment!

Az orgonaművész eladta budapesti lakását és meg sem állt Berlinig, annak is az egyik elegáns negyedéig, itt ebben az egyszerűen berendezett lakásban kezdett új életet a közelmúltban.

Fókusz 2016-02-01


szerző:
2016.02.01. 18:55
Varnus Xavér 39 fokos lázzal jár fellépni?

Varnus Xavér jobban szeret adni, mint kapni. És ez nem csak karácsonykor jellemző rá. Az elmúlt 2 hónapban például az sem zavarta, hogy közel 40 fokos lázzal koncertezett azért, hogy ne okozzon szomorúságot rajongóinak. Erről és a jövő évi terveiről mesélt nekünk.

Szavazzon: Ön szerint kire rágott be Varnus Xavér a Heti Hetesből?

A Villanyleó Facebook-on járt utána az ex-stábtag kifakadásának: a zenész szerint a csapat bizonyos tagjai olyan "szellemi mocsarat" képviselnek, amihez ő a továbbiakban nem hajlandó a nevét adni. Ön szerint kire gondolhatott? Szavazzon!

Heti Hetes 2015-10-04


szerző:
2015.10.04. 22:00
Tucatnyi fiú keresztapja Varnus Xavér

Varnus Xavér nagy családdal büszkélkedhet, hiszen egy tucat fiú keresztapja. Hogy is van ez? Erről beszélgettünk Varnus Xavérral.

Hogy mondjam el a munkahelyemen, hogy gyermeket várok?

Hogy mondjam el a munkahelyemen, hogy gyereket várok, és mi lesz, ha majd ő megbetegszik? Ezekre a kérdésekre munkajogi szakértővel keressük a választ. Varnus Xavérnan 12 keresztgyereke van, mindről kikérdezzük. Valamint tippeket adunk arra, hogyan alakítsuk át tanulósarokká a gyerekszobát.

Mennyire tartósak a tábori szerelmek?

A nyári, vagy tábori szerelmek, még ha sokszor kérészéletűek is, de azért mégis nyomot hagynak az emberben és az évek múlták mosolyogva gondolunk vissza rájuk. Ez hozzátartozik a gyerek- majd később a kamaszkorhoz. Hogy volt ezzel Molnár Andi és Varnus Xavér?

Ada: „Bevonzzom a nehéz szituációkat”

A Reflektor műsorvezetője távkapcsolatáról és annak dilemmáiról mesélt. Varnus Xavér megmutatta útifilmjét, melyet egy hajón forgatott, Nyári Dia, a Barátok közt Hannája pedig nem mindennapi megmérettetésre készül, erről faggattuk. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!

Varnus Xavér kihajózott

Az orgonaművész úgy döntött kicsit elutazik pihenni, erre pedig egy hajóutat választott, és nem mindennapi módon örökítette meg az utazást, ugyanis egy külön útifilmet is forgatott és vágott. Az elkészült művet meg is mutattuk, valamint Xavér beszámolt külföldi kalandjairól.

Adával a távkapcsolatokról beszélgetünk

Változnak az üdülési jog értékesítésével kapcsolatos szabályok, egy szakértőt kérdezünk a tudnivalókról. Varnus Xavér nemcsak hajóútjáról mesél, hanem saját készítésű videóit is elhozza. Adát pedig a távkapcsolatokról kérdezzük a Szelfi kapcsán, holnap reggel.

VV Zsófika új szerelme

Kedden reggel tények és tévhitek az IQról, majd egy pénzügyi szakértő segít minket, hogyan tudunk a nyaralás költségeiből lefaragni, Varnus Xavér exkluzív utazás beszámolójával érkezik, VV Zsófikát pedig új szerelméről kérdezzük.

Hol vannak a váci múmiák?


szerző:
2015.05.25. 16:41
Hol vannak a váci múmiák?

Varnus Xavér az egyik ismeretterjesztő csatornán látott először váci múmiákat, míg Para-Kovács Imre az orgonista koncertjén vélt felfedezni néhány példányt belőlük… Az újságíró és a művész nem először pirít oda a másiknak.

Egy levél ide, egy levél oda


szerző:
2015.05.25. 16:38
Egy levél ide, egy levél oda

Rendhagyó módon indult a Heti Hetes pünkösdi adása: minden vendég kapott egy számára elismerő, és egy méltató kritikát a nézői levelekből válogatva.

A KDNP az egyik legsikeresebb párt

Semjén Zsolt mondta ezt a közelmúltban pártjáról. A kijelentés kissé felzaklatta a Heti Hetes társaságát, és már nemcsak az elhangzott szavak borzolták a kedélyeket, hanem maga a politikus jelenléte is a közéletben.

Vágd torkon Xavért!


szerző:
2015.05.11. 13:29
Vágd torkon Xavért!

Ha Ceglédi Zoltán kommentálni akar egy hírt, akkor nem kommentálni is fogja! Nincs az a vendég, az a szituáció, ami ettől eltántoríthatná. Varnus Xavér még nem tudhatta, mi vár rá, ha közbeszól az elemző monológjába.

Jöhetnek a vasárnapi kivégzések

A trafik-ügy örökzöld témája a Heti Hetesnek, csak úgy, mint a vasárnapi zárva tartás. Minden héten talál az asztaltársaság újabb és újabb hírt, ami mellett nem tudnak szó nélkül elmenni.

Tóni, a jó aktor


szerző:
2015.05.05. 14:50
Tóni, a jó aktor

Orbán Viktor javaslatára újraválasztották Rogán Antalt a Fidesz frakcióvezetőjének. Mit jelent az aktor a miniszterelnöknek és mit a Heti Hetes vendégeinek.

Mindenkit megoszt az új Fradi-sas, még a régit is

Ki gondolta volna, hogy valaki a Heti Hetesből már volt Fradi-sas is?!

Mózes a főzésben látja  a kitörési lehetőséget

Farkas Mózes A Konyhafőnök új versenyzője mesélt nekünk élettörténetéről, majd Varnus Xavért balesetéről és a Heti Hetesben való szerepléséről faggatuk, később pedig Dobó Ágival beszélgettünk arról, hogy mit tehet egy kismama, ha már nagyon nem bírja a bezártságot. S hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül.

Varnus Xavér megszabadult szkafanderjétől

Hetekig kellett rögzítőben élnie mindennapjait Xavérnek, aki egy baleset következtében métereket zuhant a mélybe. Hogyan bírta az örökmozgó orgonaművész a betegség miatti kötöttséget, mikor került le róla, és hogy mit szólt az új kihíváshoz, a Heti heteshez, reggel elmesélte.

Varnus: Para, lesz RTL 4, odakerülünk!

Akik szeretik a sajtos szendvicset, intenzívebb szexuális életet élnek. A hír persze megihlette a híres Para-Hajdu jelenetek szerzőit, előadóit, a siker most sem maradt el.

Nem egyszerű dolog a szavazás


szerző:
2015.04.22. 20:34
Nem egyszerű dolog a szavazás

Az RTL Híradó is beszámolt arról a parlamenti szavazásról, amikor a kormánypárti politikusok saját javaslatukra szavaztak nemmel – véletlenül.

Miről álmodnak a humor nagyágyúi?

Ábel Anita a miniszterelnökről álmodott, Para-Kovács Imre Szijjártó Péter frizuráját irigyli, Varnus Xavér nagy vágya viszont végre teljesült: szemtől-szembe láthatja Gálvölgyi Jánost!

Hofi Gézára emlékeztek a Heti Hetesben

Április 10-én volt a humorista halálának 13. évfordulója. Mindenki ismerte, mindenki szerette, hiszen neki mindig mindenről megvolt a véleménye, és soha nem rejtette véka alá. Egy ízben a Heti Hetest is megemlítette előadásán.

Heti hetes 15-04-12


szerző:
2015.04.12. 19:00
Heti hetes 15-04-12

Heti hetes: Politika, botrány, Duna-parti dumaparti, bulvár, pletyka, sztárhegyek.

Megúszták: nem sokon múlt a sztárok élete

Szerencsésen végződő sztár balesetek, amelyeknek egészen drámai végkifejlete is lehetett volna, volt, akinek néhány milliméteren múlt az élete.

Szerencsés sztárok, akiknek egy hajszálon múlt az életük

Szerencsésen végződő sztár balesetek, amelyeknek egészen drámai végkifejlete is lehetett volna, volt, akinek néhány milliméteren múlt az élete. Fehér István riportja.

Varnus Xavér megmenekült a halál torkából

A közkedvelt orgonaművész, Varnus Xavér élete egy hajszálon múlott, de az őrangyala szerencsére vigyázott rá. A február végén balesetet szenvedett zenész életében azonban nem ez volt az első eset, hogy az égieknek köszönhetően megszabadult a halál torkából.

Reflektor 15-03-13


szerző:
2015.03.14. 01:25
Reflektor 15-03-13

Reflektor: Varnus Xavér égi jelnek vette a balesetét. Fésűs Nelly úszik a boldogságban.

Varnus Xavér majdnem kerekesszékbe került!

Vendégünk volt Varnus Xaxér, akit csigolyatörése sem gátolja a munkában. De itt volt velünk VV Dóri, Csobot Adél és Hegyi Barbara is. S hogy milyen témáink voltak, az tovább olvasva kiderül.

Két milliméteren múlt, hogy Varnus Xavér nem bénult le!

Xavér elárulta, hogy viseli a bezártságot és a kényszerpihenőt, valamint azt is, hogy szerinte miért érik támadások a betegen is vállalt szereplések miatt.
 

Varnus Xavér métereket zuhant egy orgona javítása közben

Az állapotáról és a baleset pontos körülményeiről faggattuk videó telefonon keresztül. de vendégünk volt még Koós János, D. Tóth Kriszta és Horányi Juli is. Hogy velük miről beszélgettünk, s hogy milyen témák voltak még a csütörtöki 8:08-ban, az tovább olvasva kiderül!

Métereket zuhant az orgonáról Varnus Xavér

Egy orgona javításában segédkezett, amikor megtörtént a baj és lezuhant több méteres magasságból és az esés következményeként eltörött egy csigolyája. Az állapotáról és a baleset pontos körülményeiről faggattuk videó telefonon keresztül.

Megtudtuk, mik a sztárok legemlékezetesebb karácsonyi pillanatai

Ha jól belegondolunk, az ünnepek mindenkinek felejthetetlen emlékeket hoznak, amikre az évek elteltével is szívesen emlékezünk vissza. Dombóvári Vanda hat évesen úgy gondolta, hogy betlehemezik a családjának, ami visszagondolva egy eklektikus performansz volt, hiszen verset mondott és néptáncolt, mégis mindenhol bemutatta előadását! Kautzky Armand arra emlékszik, hogy mindig megkereste az eldugott ajándékokat, és arra, hogy sokszor lángra kapott a karácsonyfa. Xavérral minden évben  történik valami meglepő karácsonykor, azonban idén a munkáé lesz a főszerep. Abban azonban mindehárman egyet értenek, hogy mióta a gyermekeik megszülettek, azóta teljesen új értelmet nyert a karácsony!

Panda- szindróma, azaz szexuális ellustulás: mit tehetünk ellene?

Van-e megoldás a szexuális ellustulásra? Ennek a megoldását kerestük szexuálpszichológusunk segítségével. A panda-szindróma valójában azt jelenti, hogy egyre hamarabb megunjuk a másikat, így ez kihat a szexuális életre is. Baj akkor van, ha az intim közelséget hónapokra kiűzzük a hálószobánkból. Hogyan előzhetjük meg?
 

Jubileumi koncert, különleges hangszerekkel

Afrikai hangszerekkel és száztagú gyerekkórussal készül a Talamba együttes jubileumi koncertjére. 15 éves a zenekar, az évek alatt körülbelül 4-500 ütős hangszert gyűjtöttek össze, még Trabant légszűrőn is tudnak zenélni. A jubileumi koncerten Varnus Xavér, Fábián Juli és Horgas Eszter is együtt zenél majd a szülinapos csapattal.
 

Csobot Adél és Varnus Xavér szeret szingli lenni?!

A szingli lét nem csupán abból áll, hogy a magazinok és filmek sémáit követve nagyvilági életet élünk, bulizunk, flörtölünk, hanem megfelelő időszak arra is, hogy  esetben összeszedjük egy szakítás után romokba hullt életünket. Hogy Adél és Xavér hogyan élik meg a szinglilétet arról őket faggatták műsorvezetőink.

 

Munka vagy család?


szerző:
2014.07.21. 12:04
Munka vagy család?

Varnus Xavér és Mahó Andi nyarát javarészt a fellépések töltik ki, mégis mindig össze tudják egyeztetni karrierjüket magánéletükkel, vajon hogyan csinálják?

Sztárok kapuzárási pánikja

Nagy Feró, Varnus Xavér és Gianni elmesélik, ők hogyan mentek keresztül ezen az időszakon. Megelőzési fortélyokat , és persze más titkokat is elárultak a 8:08-ban.

Varnus Xavér apukája csak latinul és németül kommunikál a stroke-ja után

A 8:08 - Minden reggel hétfői adásában utánajártunk, hogyan kell kezelni valakit egy stroke után és megtudtuk, hogy Xavér apukája hogyan gyógyul a stroke után.

Mitől indul jól egy reggel?

Mindenkinek megvannak a maga szertartásai reggelente, és mindenki máshogy próbál magához térni az ébredés után. Varnus Xavér például dupla presszókávéval és egy tejeskávéval indítja a napot, Erdőhegyi Brigi pedig minden nap reggelizik, és nem hiányozhat az asztaláról egy nagy pohár citromos ásványvíz sem.

8:08 – Minden reggel 13-11-28

8:08 – Minden reggel: Az RTL Klub napindító magazinjában minden reggel 8:08-kor a két műsorvezető: Teszári Nóra és Somogyi Zoltán várja mindazokat, akik úgy érzik, fontos, hogy lépést tartsanak a világ változásaival, akik korrekt és pontos tájékoztatásra vágynak és igénylik, hogy mindig naprakészek legyenek a legfontosabb kérdésekben, legyen az közéleti, egészségügyi, gyereknevelési, párkapcsolati vagy épp szépségápolással, divattal kapcsolatos téma.

Varnus Xavér nagyszerű formában van

Az orgonaművész korát meghazudtoló külsővel és lendülettel végzi munkáját és éli mindennapjait. Saját bevallása szerint nem teljesen tudatos az életmódja. Szerinte az emberek alkata, fittsége a génjeikbe van kódolva, és ez egész életüket is meghatározhatja.

8:08 – Minden reggel 13-11-04

8:08 – Minden reggel: Az RTL Klub napindító magazinjában minden reggel 8:08-kor a két műsorvezető: Teszári Nóra és Somogyi Zoltán várja mindazokat, akik úgy érzik, fontos, hogy lépést tartsanak a világ változásaival, akik korrekt és pontos tájékoztatásra vágynak és igénylik, hogy mindig naprakészek legyenek a legfontosabb kérdésekben, legyen az közéleti, egészségügyi, gyereknevelési, párkapcsolati vagy épp szépségápolással, divattal kapcsolatos téma.

Varnus Xavér esküvőszervező lett?

Az orgonaművész élete során már rengeteg furcsa és érdekes szituációba keveredett, ebből egyet a 8:08 – Minden reggel nézővel is megosztott. Évekkel ezelőtt egy baráti pár a balatonfelvidéki házában pihent, majd az ott töltött éjszaka után úgy döntöttek, egy évvel később az orgonaművész házában mondják ki a boldogító igent.

Varnus Xavér gyászol


szerző:
2013.07.12. 12:10
Varnus Xavér gyászol

Az orgonaművész kutyája utoljára mindenórás terhesen járt a stúdióban, de sajnos szülés közben elpusztult, ráadásul a kölyköket sem lehetett megmenteni. Xavér adásunkban elmondta, hogy mi okozta a tragédiát és elmesélte azt is, hogy miért döntött úgy, hogy azonnal vesz két kölyök kutyust.

Varnus Xavér édesapja a feleségének köszönheti az életét

Az orgonaművész 82 éves édesapja három héttel ezelőtt agyi érkatasztrófát szenvedett, és csak a felesége lélekjelenlétének köszönhető, hogy életben maradt. Az elmúlt hetek eseményeiről Xavér mesélt a riporterünknek.

Reflektor 13-02-19


szerző:
2013.02.20. 00:20
Reflektor 13-02-19

Reflektor: Karsai Zita szerelmes és nem költözik haza. A táncosnő alaposan meglepte az ismerőseit, amikor nemrégiben kiposztolt magáról egy fotót, amelyen gömbölyödő hassal látható. Varnus Xavér édesapja a feleségének köszönheti az életét.

Havazin 12-12-09


szerző:
2012.12.09. 12:50
Havazin 12-12-09

Havazin: Egy HAVAzós magaZIN azoknak, akik imádják a telet, és azoknak is, akik utálják a hideget.

Fókusz 12-08-09


szerző:
2012.08.09. 20:05
Fókusz 12-08-09

Fókusz: „Barátunk volt” - Lorenzo halálhíre megdöbbentette az egykori Villalakókat. Majka, Elvis és Oki idézik fel a közös emlékeket. Hihetetlen bravúr! - Bemutatjuk Risztov Évát, akit 13 éve követ a Fókusz. De itt lesznek Kozák Danuta barátai és Kammerer Zoltán családja. A földönkívüli - Cseh Lacit is méltatta. Magyar stábként csak a Fókusz rögzítette Michael Phelps visszavonulása előtti utolsó interjúját Londonban.

Mozart rejtélyes halála


szerző:
2012.08.09. 18:30
Mozart rejtélyes halála

Elvis él, Michael Jackson sem halt meg, és Tupac Shakur még mindig ontja a lemezeket. Sokan feltételezik róluk, hogy haláluk csak kitaláció volt, egy megoldás, hogy egy másik, szabadabb életet élhessenek rajongók és felhajtás nélkül.

Fókusz 12-06-13


szerző:
2012.06.13. 20:55
Fókusz 12-06-13

Fókusz: Váratlan fordulat - Riporterünk duettet énekelt Julio Iglesias-szal. A nők bálványa szerint kollégánk szebben énekel, mint ő. Újabb meglepetés - Az óceán közepén megtalálták Rakonczay Gábor elvesztett kenuját. Exkluzív interjú az Azori-szigetekről. Rémálom a nappaliban - Mi a teendő, ha akkor törnek be a házunkba, amikor otthon vagyunk?

Mitől „betörőbiztos” Varnus Xavér otthona?

Egy anyukát akkor raboltak ki, amikor ő az emeleten a gyerekekkel aludt. De, mit tehetett volna, ha felébred a tolvajok zajára? Jótanácsok és hírességek prkatikái.

Reflektor 12-04-17


szerző:
2012.04.17. 23:50
Reflektor 12-04-17

Reflektor: Törőcsik Mari és Varnus Xavér Garas Dezsőre emlékezik. Budapesten a house zene brit királynője.

Havazin 12-03-11


szerző:
2012.03.11. 12:25
Havazin 12-03-11

Havazin: Varnus Xavér gyerekpályán tanulta a síelés alapjait Gasteinben. Vigyáznia kellett magára, mert egyetlen apró rándulás is hónapokra visszavetheti zenei karrierjét, de esés nélkül vette az akadályokat. A világhírű orgonaművész hihetetlen kalandokat is átélt. Lámákkal túrázott a gasteini hegyekben, céltáblára és művadakra lőtt, később pedig a helyi katolikus templom orgonájához ült, és lenyűgözte játékával a helybelieket.

Varnus Xavér Lámákat pároztat


szerző:
2012.03.09. 07:30
Varnus Xavér Lámákat pároztat

Az orgonaművész mindig is híres volt a hihetetlen történeteiről, de ha egyszer azt hallják tőle, hogy Ausztriában lámákat sétáltatott, kérem, higgyék el neki. Erről ugyanis felvétel is készült.

Reflektor 12-03-08


szerző:
2012.03.09. 00:55
Reflektor 12-03-08

Reflektor: Újra képernyőn a humor nagyágyúi. Helen Mirren 60 fölött is magával ragadó. Varnus Xavér lámákat pároztat.

Csaj csajok 11-06-23


szerző:
2011.06.23. 09:05
Csaj csajok 11-06-23

A csütörtöki Csak csajokban stylistunk segít eligazodni a trendi strandkiegészítők között, Varnus Xavér pedig férfiszemmel véleményezi a strandszetteket.

X: A név kötelez


szerző:
2010.11.17. 07:45
X: A név kötelez

Xantus Barbara, Varnus Xavér és Ganxsta Zolee arról vallottak, szerintük bennük megvan-e az a bizonyos plusz.

Reggeli 10-07-21


szerző:
2010.07.21. 08:24
Reggeli 10-07-21

Varnus Xavér és Anthony Hopkins nemrég együtt sütiztek egy budapesti kávézóban. Hogy mi igaz a pletykákból, arról kérdeztük az orgonaművészt, de itt volt Edvin Marton is, aki először nálunk mutatta be családját.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való