KERESÉS search-close

Vastag Csaba

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Vastag Csaba"

A Vastag-tesók belelátnak a szőke nők agyába?

Vastag Csaba és Tamás igazán erős párost alkotnak együtt! Az Észbontók 4. évadának 2. részében Horváth Évával és Völgyi Zsuzsival szálltak versenybe. A kérdés ezúttal az volt: igaz-e hogy a vatikáni labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányi posztját mindig a pápa tölti be? A teljes adást itt láthatod!

Top 10 - A színésznő, aki a folyamatosság elvében hisz

Legyen szó fehérneműről vagy bikiniről, Görgényi Fruzsina testén még nagyítóval is nehéz lenne fogást találni. A színésznő a folyamatosság elvében hisz: állandóan odafigyel a táplálkozására és a mozgásra. Ezért aztán mindig bombaformában van.

Így telt a karantén a Vastag testvéreknél!

A Toplista legutóbbi adásában a legendás X-Faktor pillanatokat rangsorolták. Az első helyen Vastag Csaba és Vastag Tamás emlékezetes produkciója végzett. Ennek apropóján beszélgettünk a testvérpárral, akik elmesélték, hogyan élték meg a karantént, és mik a terveik a jövőre nézve.

Top 1 - A szívek az egész országban beleszakadtak ebbe a pillanatba

Szerencsére a két testvér kapcsolatán nem rontott, hanem inkább javított ez a drámai szituáció, de a mai napig összeszorul a torkuk, ha visszanézik ezt a 2010-es produkciót.

Nyilvánosságra soha nem került felvételeket találtunk az X-Faktor győzteseiről

Négy éve mutattuk be: az első pillanat, az első benyomás és az első éneklés. A videó, amelyet eddig még soha nem láthattak. Sem Önök, sem pedig az X-Faktor győztesei. Vastag Csabának és Tóth Andinak most levetítettük a tehetségkutató műsor válogatásán készített első videót, ahol még mentorok nélkül, a műsor készítői előtt bemutatkoztak.

Így lepte meg Vastag Csaba az idős otthonok lakóit

Vastag Csaba énekes zenekarával a héten már három budapesti idősek otthonához látogatott el. Egy-egy rögtönzött koncerttel lepték meg az ott élőket és ápolókat, egy nyitott tetejű buszról zenéltek: Vastag Csaba a busz tetején állt a zenekarával, betartva a szabályokat, megfelelő távolságra egymástól.

A szerelmes együttlétről szólt Görgényi Fruzsi és Vastag Csabi kubai utazása

Nemrég tért haza a Barátok közt színésznője egy kubai és Los Angeles-i körútról. Fruzsi közvetlenül egymás után tapasztalt meg két teljesen különböző világot, és elgondolkodott rajta, ő hol élne inkább, ha választania kellene?

A régi Csárdáskirálynőt élesztették fel a Nyári Fesztiválhoz

Az operett előadás színészei, Fischl Mónika és Laki Péter meséltek arról, milyen formában láthatják a nézők az egyik legnépszerűbb magyar darabot. Vastag Csaba szintén szabadtéri koncertre készül a hó végén, erről faggatta Lukács Miki.

Vastag Csaba az Éjjel-Nappal Budapestben?

Öt éve számoltunk be róla: újabb szereplővel bővül az Éjjel-Nappal Budapest! Nem is akárkivel! Regináék szóhoz sem jutottak, amikor az X-Faktor győztese nappal beállított hozzájuk.

Egy bicikli volt Vastag Csaba életének legjobb befektetése

Steiner Kristóf a receptjeiben lát perspektívát, az énekes viszont egy egészen triviálisnak tűnő dolgot mondott, de nem alaptalanul.

Világsztárok gyűrűjében próbálta ki magát tévésként Vastag Csaba

Az énekes szerint emberibb nem is lehetett volna a leghíresebb sztárokat felvonultató Golden Globe Gála. Találkozott többek között Brian May-jel, Lady Gagával, Richard Gere-rel, Ben Stillerrel vagy épp Rami Malekkel. És ha már ott járt, klipet is forgatott.

Élete legromantikusabb ajándékát kapta Görgényi Fruzsina Vastag Csabától

Tavaly már a Reggeliben is elmondta a Barátok közt színésznője, hogy mire vágyik legjobban, a szerelme pedig meghallotta és cselekedett. Mindketten sírtak.

Az X-Faktor eddigi nyertesei adtak tanácsokat az új versenyzőknek

Több ezer jelentkező közül jutottak be az élő show-ba, és élték át azt az izgalmat, amit az X-Faktor idei szériájának versenyzői most érezhetnek. A sikerig vezető, sírással és nevetéssel teli útról mesélnek a tehetségkutató eddigi győztesei.

Vastag Csaba eljegyzős kedvében van

Szellemesen reagált kapcsolatukat érintő pletykákra Vastag Csaba és Görgényi Fruzsina. A sztárpárról tegnapelőtt jelent meg egy hír több helyen is, ami egy fotó alapján találgatta: talán eljegyezték egymást a fiatalok. A hír futótűzként terjed, de nem volt igaz.

Új lakó Görgényi Fruzsi és Vastag Csaba életében

A Barátok közt színésznője és az X-Faktor egykori győztese is büszkén mutatták meg új lakótársukat. Szerintetek mi lesz a neve a kis jövevénynek?

Új családtag Görgényi Fruzsi és Vastag Csaba életében

Görgényi Fruzsi és Vastag Csaba közös életébe egy új jövevény érkezett - egy egészen apró kiscica személyében.

 

Vastag Csaba lenyűgözte Elvis Presley családját!

Vajon az énekes előtt most megnyílhatnak a kapuk Amerikában is? Annyira megtetszett az előadása Elvis özvegyének, hogy nemcsak egy közös képet lőttek egymással.

Vastag Csaba meghívást kapott Amerikába Priscilla Presleytől!

A világtörténelem egyik legnagyobb és legbefolyásosabb énekese. Nincs ember, aki ne hallotta volna a nevét. Bár Elvis Presley sosem járt hazánkban,  volt felesége pár napja Budapestre látogatott, hogy felidézze a legenda emlékét.Vastag Csaba is énekelt, eláruljuk, hogy tetszett az özvegynek.

Biznisz jelen lenni a közösségi hálón?

Hogyan lehet több tíz-, esetleg százezres, netán milliós követőbázisra szert tenni? Kiss Rami, Kovács Dóri és Vastag Csaba elárulták, ők hogyan gyűjtenek lájkolókat!

Neked üzentek az X-Faktor korábbi versenyzői!

Idén nyolcadik alkalommal lesz lehetőséged rá, hogy Te is megmutasd ország-világ és a mentorok előtt, hogy benned is ott van az X, mint Vastag Csabában, Kocsis Tibóban, Oláh Gergőben, Danics Dórában, Tóth Andiban, Opitz Barbiban, illetve Ricco&Claudiában. 

Miért jelentkezzenek új versenyzők az X-Faktorba?

Több tucat énekes életét változtatta már meg az X-Faktor: a kapu pedig ismét nyitva áll a feltörekvő tehetségek előtt. De mi a helyzet azokkal, akiknek nincs bátorságuk jelentkezni az új szériába? A korábbi versenyzők adnak választ erre a kérdésre.

Vastag vs. Vastag - Összecsapnak a testvérek!

Vastag Csaba és Vastag Tamás összemérte tudását nagy háztartási kvízünkben! Vajon melyikük mozog otthonosabban a témában?

Vastag Tamás testvérével jótékonykodik

Vastag Csabához testvére, Tamás csatlakozott, aki az apaságról, a családról és a karrierről mesélt nekünk!

Vastag Csaba bűnöző volt?!


szerző:
2018.05.09. 07:19
Vastag Csaba bűnöző volt?!

A Reggeli vendége Vastag Csaba, az első X-Faktor győztese volt, aki nem csak karrierjéről mesélt nekünk, hanem azt is elárulta, hogy egykor bűnöző volt!

Szerinted mi az X-Faktor?

A nap kérdése rovatunkból most azt tudhatják meg, hogy a legérintettebbek mit gondolnak Az X-Faktorról.

Vastag Csaba egy világsztárral készül titkos projektjére

Az énekes betekintést engedett egy közel sem átlagos napjába, és felfedte egy jövőbeli, egyelőre szupertitkos munkája pár részletét is.

Mi köze van Vastag Csabának Priscilla Presley-hez?

Sokat tapasztalt és megfontolt énekes vált belőle Vastag Csabából, aki minden lépését a legnagyobb profizmussal tervezi meg. A Story Extra stábja megnézte, hogy alakul egy nem feltétlenül átlagos napja az énekesnek. Kiderül az is, hogy milyen összefüggés van Priscilla Presley és Vastag Csaba között.

 

Story Extra 2018-01-23


szerző:
2018.01.23. 16:15
A leghosszabb és legsikeresebb tehetségkutató, az X-Faktor!

2010-ben kezdődött el az X-Faktor, és azóta sokak álma vált már valóra. 12 mentor, 5 műsorvezető, 87 döntős énekes, 7 győztes és több mint tízezer jelentkező szerepelt az ország legsikeresebb tehetségkutatójában. Az elmúlt évadok felidézése közben Vastag Csaba olyan helyről leste meg a showműsort, ahol eddig még nem járhattak a nézők.

Vastag Csabával indul ma este Az első 20 évünk!

Hétfőn este 18:55-kor kezdődik az RTL Klub eddigi 20 évét felidéző riportműsor, Az elmúlt 20 évünk. Az első részben a showműsorok lesznek porondon, az adás maga pedig egy izgalmas produkcióval indul, amelyben Vastag Csaba és Szabó Ádám is közreműködnek.

VASTAG CSABA:

A Csillagok háborúja díszbemutatók mindig a mozi ünnepének számítanak, pláne, amióta a világpremier időpontja nyárról átkerült a karácsonyi időszakra. Sztárok egész sora vonult fel a vörös szőnyegen.

Vastag Csaba az Oltári csajokban!

Vera épp egy ismerős arccal ütötte el az időt, míg Márkra várt a stúdióban, hogy felvegyék az új dalt.

Meglepetést hozott Vastag Csaba Márknak

A kislány végighallgatta, hogy mit gondol, és mond róla édesapja. Ezután Márk csak a hült helyét találta Noéminek a keverőpultnál, de szerencsére jött a megmentő!

A teljes adásért kattints IDE!

Saját magát alakítja Vastag Csaba az Oltári csajokban

Úgynevezett "cameo" szerepet kapott az X-Faktor első győztese az RTLII telenovellájában.

Vastag Csaba is feltűnik az Oltári csajokban!

Vastag Csaba feltűnik a péntek esti Oltári csajokban, az RTLII-ön! Az énekes megjelenésével a történetben egy drámai helyzetet old majd meg. Csabának a szerep megformálásával, nem volt gondja, hiszen önmagát kellett alakítania. 

Fókusz 2017-12-08


szerző:
2017.12.08. 17:20
Sztárok, akik premier előtt látták az Igazság Ligáját

Az idei év legjobban várt szuperhősei az egyik legjobban várt szuperhős filmben. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a sztárok hada, akik a világért nem hagyták volna ki az Igazság Ligájának premier előtti vetítését.

VÁRATLAN VENDÉG: Vastag Csaba meglepte a 25 év felettieket

A 25 évnél idősebb énekesekhez egy vendéget hívott a Fókusz stábja, méghozzá Vastag Csabát, aki hét éve épp ugyanebben a kategóriában indult. Csaba nemcsak lelket öntött a versenyzőkben, de azt is elárulta, hogy ő annak idején mivel vette le a zsűrit a lábáról.

A teljes adást ITT nézheti meg!

 

Vastag Csaba 400 gyereket vesz a szárnyai alá!

Gáncs Kristóf, az Ökumenikus Segélyszervezet kommunikációs igazgatója avatta be a nézőket a jótékonysági futóverseny részleteibe, ahova akár te is ellátogathatsz! Közel 400 gyerek fogja együtt lefutni a félmaratont, hogy minél több pénzt gyűjtsenek a rászorulóknak. Ráadásul a 2010-es X-Faktor nyertese, Vastag Csaba is fellép az eseményen!

Jelentkezz az X-Faktorba, és valósítsd meg az álmaid!

2017-ben is folytatódik az utóbbi évek legsikeresebb tehetségkutató showműsora, az X-Faktor. Vastag Csaba, Kocsis Tibor, Oláh Gergő, Danics Dóra, Tóth Andi és Opitz Barbi után valakinek ismét esélye lesz arra hogy győztesként állhasson az X-Faktor színpadán. Ehhez nem kell mást tenned, csak legyőzni a félelmeidet, jelentkezni a műsorba, és megmutatni, mekkora tehetség lakozik benned!

CelebKvíz - Mennyire emlékszel júliusra?

Ha te is hűséges olvasója voltál a márciusban indult CelebKlubnak, akkor ezt a kvízt pont neked találták ki. Most próbára teheted tudásod! Emlékezzünk vissza közösen, hogy mi történt idén a külföldi hírességekkel és a hazai sztárjainkkal!

CelebKvíz - Mennyire emlékszel júniusra?

Ha te is hűséges olvasója voltál a márciusban indult CelebKlubnak, akkor ezt a kvízt pont neked találták ki. Most próbára teheted tudásod! Emlékezzünk vissza közösen, hogy mi történt idén a külföldi hírességekkel és a hazai sztárjainkkal!

A Morning Show műsorvezetői megszívatták az X-Faktor nyertesét!

Vastag Csaba négy évvel ezelőtt életében először járt Balázsék stúdiójában, ahová egy nagy adag sós kávéval érkezett, ezért viszont a fiúk nem kímélték beszólásaikkal.

Csúcson az X-Faktor legjobbjai!

Bizony már öt éve annak, hogy egy dedikálás erejéig összegyűlt az a négy énekes, akiket a legjobban szerettek a nézők. Takács Nikolas, Janicsák Veca, Vastag Csaba és Király L. Norbi. Ők voltak azok, akik egy éven belül már a második lemezzel rukkoltak elő. Mind a négyen további nagy dobásról álmodtak. Imádjuk őket!

Nagy bejelentést tett Vastag Csaba

A 2010-es X-Faktor győztese eddig szó nélkül hagyta az őt ért pletykákat, de csak mostanáig. Kendőzetlen véleményét saját közösségi oldalán osztotta meg.

Vastag Csaba új szerelme!


szerző:
2016.07.21. 18:00
Vastag Csaba új szerelme!

10 éven át tartó kapcsolatának februárban lett vége, de az X-Faktor győztese nem maradt sokáig szingli. Korábbi szerelmét, Katát nem igazán ismerte a nyilvánosság, új párjával azonban ez a helyzet is megváltozott. Csaba Görgényi Fruzsinával először csak munkakapcsolatban volt. Talán az is segítette a közeledést, hogy a színpadon is egy párt alkotnak, nem csak a való életben.

Vastag Csaba egy percre sem áll le?

Öt évvel ezelőtt a Fókusz stábja felkereste az X-Faktor első szériájának győztesét, hogy meglesse, miként tengeti mindennapjait a sztár. Hamar kiderült, az énekes akkor már vagy egy éve járta az országot és éjjel-nappal koncertezett. Az örökmozgó Csaba válaszolt minden kérdésünkre.

Kilppremier:  Íme Vastag Csaba legújabb dala!

Pontosan négy éve, hogy elstartolt az X-Faktor nyertesének legújabb klipje. A Szerelem vándora című dalt már izgatottan várták a rajongók. 

Vastag Csaba elárulta rajongóinak féltve őrzött titkait

Négy éve már annak, hogy egy igen meleg nyári napon több ezren várták az X-Faktor győztesét. Miközben a közönségtalálkozóra várakoztak, addig Csaba elmesélte a Fókusz riporterének gyerekkori emlékeit, történeteit. Igen megrázó pillanatoknak lehettünk szemtanúi.

Így izzadnak az X-Faktoros sztárok

Ezen a napon, nem is olyan rég a tehetségkutató ismert énekesei elmesélték a Fókusz kameráinak, mivel tartják magukat karban. Megtudhattuk, Vastag Csaba rója a margitszigeti köröket, Janicsák Veca mindene a lovaglás, miután saját pacit kapott, Takács Nicolas pedig a konditerem harcosa.

Vastag Csaba érdekes diétába kezdett

Ugyebár, nyáron mindenki a bomba alakért küzd, koplalnak, edzenek és igazából mindent megtesznek a feszes idomokért. Az X-Faktor első győztese azonban fittyet hányt az elvárásokra.

Vastag Csaba alig használt menyasszonyt árul

Múlthét csütörtökön Vastag Csaba nagybácsi lett. Az X-Faktor első szériájának győztese akkor egy videóban üdvözölte az új családtagot, és gratulált öccsének az apasághoz, most azonban valami egészen meglepő dologgal állt elő.

Sírva vigad a magyar!


szerző:
2016.06.27. 11:39
Sírva vigad a magyar!

Felejthetetlen heteket kaptunk a magyar válogatottól, így nem is csoda, hogy a tegnapi eredmény ellenére is büszkék vagyunk a fiúkra.

Bébibumm, trollkodás és Eb-láz – Ezek történtek a héten!

Végre balzsamosak az esték, szívesen kimozdulunk, és most van is miért. Töretlen a magyar foci csapat sikere, közben sztárjaink is örömtáncot járnak. Ki apuka lett, kit szimplán csak megtréfáltak kollégái. Itt hozzuk a hét eseményeit!

Döbbenetes változás – Rá sem ismersz Vastag Csabára!

Az X-Faktor győztesétől már megszokhattuk, hogy mindig toppon van, és kifogástalanul néz ki. Ezért jogos a felkiáltás, ugyanis a sáromos fiatalember most olyat villantott, hogy te sem hiszel majd a saját szemednek.

Vastag Csaba reagált a magánéletéről szóló pletykákra

Öt éve már annak, hogy az X-Faktor győztesét egy nívós zenei díjátadó gálán megjutalmazták. A Fókusz kamerái előtt örvendezett sikerének, emellett az énekes azt is elárulta, hogy mennyire igazak a magánéletéről szóló pletykák.

Vastag Csaba is olimpiai lázban ég

Idén két nagy sportesemény lesz a nyáron, ugyanis a a foci Eb-n kívül az olimpiát is megrendezik, amire nem csak a sportolók, a sztárok is hangolódnak már.

Így ünnepeltek vasárnap a sztárok!

Május utolsó hétvégéje mindig a gyermekekről szól. Idén a jó idő is hozzájárult ahhoz, hogy vasárnap mindenkinek kellemesen teljen a gyereknap.

Ütközések, kicsúszások, küzdelem: Szombaton startol a Sztár Gokart!

Az RTL Klub legújabb magazin műsorában, a Sztár Gokart-ban a legnépszerűbb férfi illetve női sztárok sztárok versengenek majd egymással az ország egyik legszebb gokartpályáján.

Story Extra 2016-05-27


szerző:
2016.05.27. 16:55
Május 28-án indul a Sztár Gokart

A legnépszerűbb női, illetve férfi sztárok mérkőznek meg egymással hamarosan az RTL Klubon futó új műsorban, a Sztár Gokartban.

Vastag Csaba a testi épségét is kockáztatta

Az énekes a hétvégén Szegeden lépett fel, és igazán kiszolgálta a közönséget! Produkciója közben egy színpadi elemre mászott fel, majd arról csimpaszkodva énekeltette rajongóit. Csaba aztán tényleg mindent megtesz egy emlékezetes show-ért.

Mit esznek a sztárok?


szerző:
2016.05.25. 14:30
Mit esznek a sztárok?

Hazai celebjeink egy részéről már-már elmondhatjuk, hogy az egészség nagyköveteiként működnek közösségi oldalaikon. De természetesen akadnak olyanok is, akik inkább az ízek szerelmesei. Lássuk, mit fogyasztanak szívesen kedvenceink!

Vastag Csaba hipnotizálta közönségét

Az X-Faktor első évadának győztese nem hiába zsebelte be azt a díjat. Ő a megújulás nagymestere, és azt is pontosan tudja, hogyan kell megénekeltetni, avagy lázba hozni egy nagyobb tömeget.

Vastag Csaba vette a bátorságot és eljött

Ha eddig nem jelentkeztél az X-Faktorba, most utoljára még megteheted. Csak gyere el május 21-én, 9 órára az RTL Klub székházához, és mutasd meg, hogy te vagy az új X-Faktor! Te vagy 2016!

Vastag Csaba Wolf Katinak adta megunt ruháit

Hogy miért? Mert az énekes számára nagyon fontos a jótékonykodás, a Magyar Ökumenikus Segélyszervezetnél önkéntesként is dolgozik. Csaba az Adok Kapok Napok keretében adta le a ruhákat, hogy azok eljuthassanak a rászorulókhoz. De, hogy jön ide Kati? Ő az akció védnöke.

Így ünnepeltek sztárjaink – megható képek!

Szinte repül az idő, főleg, ha azt családunkkal tölthetjük. Így vannak ezzel a sztárok is, akik meg is örökítették a megható anyák napi pillanatokat, és képeikkel árasztották el a világhálót.

Üzentek a győztesek 2016 X-Faktorának

Az RTL Klubra egy év kihagyás után visszatér az utóbbi évek legsikeresebb és legnézettebb énekes tehetségkutató showműsora, az X-Faktor. 2016-ban már 27 millió ok van jelentkezni a műsorba. És hogy hogyan élték meg az eddigi X-Faktor győztesek a mindent eldöntő castingot? Most elárulják.

A LEGELSŐ: Tóth Andi sokat változott, de már akkor is jól nyomta

Tóth Andinak levetítettük az első felvételt, amit az X-Faktor válogatásán készítettek róla, ahol még mentorok nélkül, a műsor készítői előtt bemutatkoztak. Andi bár sokat változott azóta, a hangja már akkor is remekül szólt.

Megtaláltuk a legelső felvételeket az X-Faktor győzteseiről

Az első pillanat, az első benyomás és az első éneklés. A videó, amelyet eddig még soha nem láthattak. Sem Önök, sem pedig az X-Faktor győztesei. Vastag Csabának és Tóth Andinak most levetítettük a tehetségkutató műsor válogatásán készített első videót, ahol még mentorok nélkül, a műsor készítői előtt bemutatkoztak.

Dombi lerántotta a leplet az RTL Klub új műsoráról

Dombóvári István kedd délután titokzatos képet posztolt Facebook-oldalán. A fotón a Gyertek át szombat este! házigazdájával, Sebestyén Balázzsal domborít. De vajon mit csinál együtt a két nagydumás?

Vastag Csaba 6 évvel az X-Faktoros győzelme után is dübörög

Vajon mi a titka a népszerű énekesnek? Teltházas koncertjére kísértük el, ahol jövőbeli, gyerekekre vonatkozó nagy terveit is megosztotta velünk. Sőt, arról is mesélt, hogyan vészeli át a színpadon a magánéleti válságokat.

Story Extra 2016-04-06


szerző:
2016.04.06. 16:55
Vastag Csaba mindig a zene bűvöletében él

Ha nem a színpadon lép fel, vagy a stúdióban énekel Vastag Csaba, akkor is zenével foglalkozik. Legutóbbi Facebook képén, egy egyedi módon díszített zenegépet fedezett fel, aminek nem tudott ellenállni.

Sztárok, akiket megmentett az X-Faktor

Vastag Csaba gyárban, Danics Dóra vágóként, Oláh Gergő utcazenészként élne ma, ha nem hallgattak volna barátaikra, vagy épp testvérükre. Az X-Faktor megváltoztatta az életüket, pedig korábban egyikük sem gondolta volna, hogy ekkora sikereket érhetnek el a műsorban.

Vastag Csaba legmerészebb ajánlata

Az énekest épp teltházas koncertje előtt érte utól a Story Extra kamerája, persze váratlanul. Vastag Csaba őszinte válaszaiból megtudhatják, mikor részesíti előnyben az ádámkosztümöt, illetve hogy melyik volt a legmerészebb ajánlat, amit egy rajongójától kapott.

Mostantól benevezheti ismerősét is az X-Faktorba!

Senki ne ijedjen meg, ha egyszercsak felhívják telefonon, hogy időpontot egyeztessenek Önökkel, mikor lesz az X-Faktoros meghallgatás. Merthogy lehet, hogy egy családtagjuk, a szomszédjuk, vagy az osztálytársuk nevezte be Önöket a versenybe. Egy esélyt mindenképp adjanak neki, mert úgyis járhatnak, mint Oláh Gergő. Aki egy barátjának köszönheti, hogy három évvel ezelőtt kitört a csendből.

Fókusz 2016-02-19


szerző:
2016.02.19. 18:55
VASTAG CSABA: Az öccsének köszönheti X-Faktoros jelentkezését

Csabi nem készült tudatosan az X-Faktorra, csupán öccsét, Tomit kísérte el a meghallgatásra, amikor is megkérdezte tőle az egyik segítő, hogy ő miért nem tesz egy próbát, ha már eljött. Ekkor az énekes úgy döntött, hogy bemegy és próbára teszi tehetségét, amit nagyon jól tett, hiszen ő volt az, aki 2010 decemberében megnyerte az első X-Faktort.

Helló-szia külföld: a magyar sztárok már a határon túl is hódítanak

Egyre többen vágyakoznak külföldi karrierről, így vannak ezzel sztárjaink is. Nem meglepő: mindenki elképzelte már legalább egyszer az életben, hogy a világon mindenki ismeri a nevét. Vastag Csaba, Oroszlán Szonja és Harcsa Veronika azonban nem álltak meg az álmodozásnál.

Vastag Csaba világsztárok között

Amikor a Golden Globe gáláról posztolta az első szelfiket, pillanatokon belül a fél ország arról beszélt, hogy Vastag Csaba vajon hogyan került oda és legfőképpen miért? Az X-Faktor első győztesének komoly rajongótábora van, az ő fantáziájuk persze azonnal merészen messzire szárnyalt, aztán mi is csodálkoztunk, amikor Csaba Amerika egyik legnépszerűbb sorozatának stúdiójából jelentkezett újra. Most meg tisztáz mindent, exkluzív videóival.

Fókusz 2016-01-19


szerző:
2016.01.19. 18:55
Miről beszélgetett Vastag Csaba Sylvester Stallonéval?

Mindenki találgat hogyan és miért került Vastag Csaba Amerika egyik legnézettebb sorozatának forgatására és találkozott a legnagyobb világsztárokkal. A Fókuszban exkluzív videóival mindent elárul.

Vastag Csaba magasabb szintre emelte az újévi fogadalomtételt

A 2010-es X-Faktor győztese az elmúlt években folyamatosan koncertezett. Sokszor azonban egyedül, tehát zenekar nélkül lépett színpadra. De ennek most vége!

Story Extra 2016-01-13


szerző:
2016.01.13. 17:25
Story Extra 2016-01-13

Vastag Csaba stílust vált. Hogyan énekel otthonában Máté Péter dalt a híres divattervező? Dombóvári István szomorú, hogy véget ért a Hungary’s Got Talent első évada.

Hogyan buliztak a sztárok szilveszterkor?

Véget nem érő BÚÉK kiabálás és trombitaszó: a sztárok idén is bevállalták, és megörökítették a szilveszter estéjüket. Így, ha virtuálisan is, de átélhetjük velük újra az óév utolsó perceit.

Szilveszteri ereszd el a hajam – így buliztak a sztárok

Véget nem érő BÚÉK-kiabálás és trombitaszó: a sztárok idén is bevállalták, és megörökítették a szilveszter estéjüket. Így, ha virtuálisan is, de átélhetjük velük újra az óév utolsó perceit.

Fókusz 2015-12-23


szerző:
2015.12.23. 18:55

2016-ban visszatér az X-Faktor


szerző:
2015.12.21. 19:00
2016-ban visszatér az X-Faktor

Az elmúlt évek legsikeresebb műsora, amely emberek millióit ültette a képernyők elé – az X-faktor 2016-ban is folytatódik!

Szabó Győző:

A Fókusz a Játékkészítő mai főpróbán járt, ahol minden készen áll arra, hogy egy igazán látványos előadást láthassanak a nézők: több száz jelmez, nagy zenekar és hatalmas technikai felszerelés gondoskodik erről.

2016-ban újra startol  az X-Faktor!

Az elmúlt évek legsikeresebb műsora, amely emberek millióit ültette a képernyők elé – az X-faktor 2016-ban is folytatódik!

Te vagy az új X-Faktor! Te vagy 2016!

Te vagy az új rock 'n' roll! Te vagy az új lájk! Te vagy az új hang! Te vagy az új hashtag! Te vagy az új világ! Ha elmúltál 14 éves jelentkezz egyéniben, vagy zenekaroddal ide kattintva!

Vastag Csaba üzenete


szerző:
2015.12.19. 22:20
Vastag Csaba üzenete

Izgalom, nevetés, könnyek, feszültség, elképesztő hangok és lélegzetelállító produkciók. A világ legizgalmasabb, legérzelmesebb és legsikeresebb tehetségkutatója újra Téged vár! Megvan benned az X?

Hamarosan debütál a vadonatúj Játékkészítő!

Nagyobb sebességre kapcsoltak a Játékkészítők! A családi pop showmusicalt tavaly több mint 45 ezren látták, idén pedig rengeteg újdonsággal térnek vissza, új szereplőkkel, nagyobb és mesésebb látványvilággal és egy hatalmas díszlettel.

Decemberben újra színpadon a Játékkészítő!

A gyerekek gyakran feledkeznek bele a lélektelen videojátékokba ahelyett, hogy a régi idők mesehőseivel és saját fantáziájukkal hoznának létre új kalandokat. Erre a problémára hívja fel a figyelmet a zenés akciómese, a Játékkészítő! A darabot idén decemberben ismét színpadra varázsolják az alkotók, 2015-ben pedig egy dolog változik: MINDEN!

Decemberben új köntösben mutatják be a Játékkészítő című mesedarabot

A gyerekek gyakran feledkeznek bele a lélektelen videojátékokba ahelyett, hogy a régi idők mesehőseivel és saját fantáziájukkal hoznának létre új kalandokat. Erre a problémára hívja fel a figyelmet a zenés akciómese, a Játékkészítő!

Bemutatták a Grease-t


szerző:
2015.10.19. 18:16
Bemutatták a Grease-t

Bemutatták a Grease című musicalt, múlt hét végén. A legendás kultuszfilm alapján készült zenés darabban Vastag Csaba, Vastag Tamás, Hujber Ferenc és Kiss Ramóna is szerepet kapott. A budapesti premiert követően az előadás vidéki turnéra indul.

 

Csaba és Ramóna a Grease-ben táncol!

Ugye emlékeznek még a Grease című film legendás jeleneteire. Ha esetleg nem, akkor is nehéz úgy elmenni egy házibuliba, hogy valamelyik dal ne szólaljon meg egy váratlan pillanatban. John Travolta bőrébe most Vastag Csaba bújik, és hogy segítsünk neki a felkészülésben, beültettük őt Kiss Ramóna mellé egy veterán amerikai autócsodába.

Fókusz 2015-10-12


szerző:
2015.10.12. 17:25
SZÍVTIPRÓ: Vastag Csaba a Grease címszerepében hódít

Vastag Csabi mesél a darabról, a próbák nehézségeiről és arról, hogy Danny karakterének jellemvonásai távol állnak tőle.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való