KERESÉS search-close

Velencei-tó

41 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Velencei-tó"

Féltik a szabadstrandokat a Velencei-tónál

Tüntetést szerveznek Gárdonyban helyiek és nyaralótulajdonosok, mert attól tartanak, hogy az önkormányzat fel akarja számolni a szabadstrandokat. A polgármester a múlt héten, egy lakossági fórumon elismerte, hogy a jelenleg védett part menti sávban is engedélyeznék kisebb szállodák építését. Szerinte ez csak javítaná a szolgáltatások minőségét.

Strandkörkép: mennyibe fáj egy pancsolós nap a Velencei vagy a Tisza-tónál?

Lángos, hekk, hamburger, gyrostál, sültkrumpli, palacsinta, és persze innivalók mindenkinek: egy négy fős család ebédje a Velencei-tónál. 12.000 forint. Vízibicikli, sup-, vagy kajak-bérlés, esetleg vízipark a gyerekeknek a Tisza-tónál. Óránként 2-3000 forint. Nemrég utánajártunk, mennyibe kerül egy hétvége a Balatonon, és arról is beszámoltunk, hogy továbbra is óriási munkaerőhiány a magyar tengernél. Most megnéztük, hogy ehhez képest mi a helyzet az ország legnagyobb mesterséges tavánál, a Tisza-tónál, és a Budapesthez közeli Velencei-tónál.

A tónak háttal szerelték fel a székeket Velencén

Pont a tavat nem látni azokról a székekről, amelyeket Velencén helyeztek ki a közelmúltban az egyik sétányon. A szorosan egymás mellé rakott műanyag ülőhelyeket ugyanis a tónak háttal szerelték fel – írta meg az Index. Így aki oda ül, a víz helyett a büféket és a parkolót nézheti. Néhányan azonban új funkciót találtak az ülőhelyeknek.

Bulldog-találkozó és „szépségverseny” félezer kutyussal

Félezer bulldog és gazdijaik "bandáztak" a Velencei tónál. Bármilyen hihetetlen, szépségversenyük is volt, mutatjuk a legfalánkabb, legfotogénebb és legbőbeszédűbb résztvevőket.

A Balaton vagy a Velencei-tó szabadstrandja jobb? Leteszteltük

Az Éjjel-Nappal Budapest két szereplőjét hívtuk segítségül, hogy leteszteljük Magyarország két legnépszerűbb tavát. Tamara és Tamás segítségével péntek délután útnak indultunk, hogy kiderítsük: a Balaton vagy a Velencei-tó szabadstrandja jobb?

Hónapok óta rossz a lift


szerző:
2017.11.20. 18:25
Hónapok óta rossz a lift

Hónapok óta rosszak a Velencei-tó mentén lévő vasútállomások liftjei. Híradónk másfél hónapja forgatott Velencefürdőn, ahol mozgáskorlátozottak panaszkodtak emiatt.

Gyakran romlanak el a liftek a Velencei-tó menti állomásokon

Gyakran romlanak el a liftek a Velencei-tó menti állomásokon, a mozgáskorlátozottak és a babakocsis szülők ezért nehezen vagy egyáltalán nem jutnak el a vonathoz.

 

Lali kis híján a Velencei-tóba fullad

Lali reggel nagyon lelkes volt a vízimentő tanfolyam miatt. El is utazott Nikivel együtt a Velencei-tóhoz, azonban Laller már az úszás szintfelmérőnél megbukott.

ÉNB Lali:

Velence Mitch Buchannon-je, ÉNB Lali bevetette magát a Velencei-tóba, de sajnos hamar kiderült, hogy a sorozat sztárja nem vízimentőnek született. Laller már az első feladatnál elbukott, ugyanis a hínárok és a kagylók annyira összezavarták, hogy kis híján a tóba fulladt. Bár Lalika nagyon haragudott az oktatóra, a bukás után a fejébe vette, hogy Nikivel együtt a Velencei-tavon marad, és más munka után néz.
 

Lali vízimentő karrierje hamar kudarcba fullad

Lali reggel nagyon lelkes volt a vízimentő tanfolyam miatt, azonban a Velencei-tavon hamar kiderült, hogy Lali nem vízimentőnek született...

ÉNB Lali:

Lalival a Velencei-tó partján találkoztunk. Az ÉNB sztárja megmutatta rezervátumát, elmondta, miért szereti a nyarat és a sört, és azt is, minek köszönhető tökéletes beach bodyja. Laller kifejtette nézeteit a tangás fürdőruháról, és elhintett néhány infót készülő új daláról is.

Sárga fecskében hódít az ÉNB sztárja!

Az ÉNB szereplője bevette a Velencei-tavat, elmesélte hogyan hozta magát formába a nyárra, sőt, még vízimentői babérokra is tört.

Lali és Kovács Dóri tesztelte le hazánk két legnépszerűbb tavát

Nekünk a Balaton, vagy a Velencei-tó a Riviéra? Ez itt a kérdés. A nagy dilemmát pedig két profi strandtesztelő dönti el: Kovács Dóri, aki a vízi sportok szerelmese, és az Éjjel-Nappal Budapest Lalija, aki viszont hadilábon áll a nyílt vizekkel.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Rákóczi Feri két új barátot is szerzett Velencén

Azt már az egész ország tudja, hogy Rákóczi Ferenc a jó idő bekövetkeztével a Velencei-tóra költözik, és családjával együtt az egész nyarat vízközelben tölti.

Kállai-Kiss Zsófi sem bírta tovább, leutazott a Velencei-tóra

A legutóbbi X-Faktorban megismert énekesnő a családjával ment hűsölni a tópartra, és a kiskutyájukat sem hagyták otthon. Azt már nem is mondjuk, hogy természetesen bomba jól állt Zsófin a rózsaszín bikini.

73 ezer hektár víz alatt

Már 73 ezer hektárt öntött el a belvíz, és a vízügyi szakemberek szerint a csapadékos idő tovább rontja a helyzetet. Év eleje óta folyamatosan szivattyúzzák a vizet, már a Velencei-tó vízmennyiségének ötszörösét emelték át. Készültség van az árvíz miatt is, összesen 1150 kilométernyi szakaszon.

Velencei-tó: hatalmas a felháborodás a strandzár miatt

Hatalmas a felháborodás a strandzár miatt a Velencei-tónál. Az ÁNTSZ az engedélyek hiánya miatt megtiltotta a fürdést a tó összes, úgynevezett szabad partszakaszán.

Teljes a strandzár a Velencei-tónál

Az ÁNTSZ az engedélyek hiánya miatt megtiltotta a fürdést a tó összes, úgynevezett szabad partszakaszán. Ezeken a helyeken ki kellene venni a lépcsőket a vízből, és fürdést tiltó táblákat kellene kirakni, különben büntethet a hatóság. A most betiltott partszakaszok üzemeltetői nem értik, az illetékes kormányhivatal pedig nem árulja el, miért a nyár közepén tiltották be a fürdést. Részletek az RTL Híradóban!

Hűtőtáska, étterem vagy büfé

A Balatonnál és a Velencei-tónál is ez volt a választási lehetőség. A boltok ugyanis az első igazi nyári hétvégén is zárva tartottak. A legtöbben jóelőre felkészültek, de találkoztunk olyannal is, aki csak a boltajtóban szembesült azzal, hogy máshol kell beszereznie az ebédre valót. A büfések örültek a nagyobb forgalomnak, de szerintük ez nem a boltzárnak, hanem a jó időnek köszönhető.

Így segítenek a fuldoklónak


szerző:
2015.05.13. 18:25
Így segítenek a fuldoklónak

Egyesek rosszul mérik fel a képességeiket, mások nem foglalkoznak a viharjelzéssel. Legtöbbször ilyen esetekben riasztják a vízirendészeket a Velencei-tavon. A tóból tavaly nyáron 68, a Balatonból pedig 141 embert mentettek ki. A mentőszolgálat tisztje szerint, ha valaki nem gyakorlott a mentésben, óvatosan próbáljon meg segíteni, ha bajba jutottat lát.

Még kevesebb helyen lehet vasárnap vásárolni

Tovább szigorította a boltok vasárnapi zárva tartásáról szóló törvényt a parlament. A jövő héttől már a világörökségi területeken is csak a családi üzletek nyithatnak ki. Közben Velence polgármestere mentességet kért a turistaszezonra a törvény alól. A kormány azonban sem a Velencei-tó, sem a korábban hozzájuk forduló balatoni települések esetében nem támogatta a kérelmeket. A DK eltörölné az egész kötelező zárva tartást.

Felújított út vezet majd L. Simon agárdi panziója előtt

A miniszterelnökség államtitkára maga számolt be a Fejér megyei hírlapban arról, hogy felújítják az Agárdot Zichyújfaluval összekötő 7 kilométeres utat. Ezen lehet elérni a panzióját és borászatát is. Erre a 444.hu figyelt fel.

Dub FX a Velencei-tónál zenélt


szerző:
2012.07.07. 07:35
Dub FX a Velencei-tónál zenélt

Dub FX az EFOTT-on. A világhírű ausztrál zenész és barátnője, Flower Fairy exkluzív interjút adtak a Reflektornak.

Reflektor 12-07-06


szerző:
2012.07.07. 00:40
Reflektor 12-07-06

Reflektor: Mi szerepel a magyar hírességek bakancslistáján? Dub FX a Velencei-tónál zenélt szerelmével.

Fókusz 12-07-06


szerző:
2012.07.06. 20:05
Fókusz 12-07-06

Fókusz: Nagyszínpad! - Kordáék fellépéssel ünnepelték 30. évfordulójukat, még a vihar sem rettentette el őket a színpadtól. Pákó bánata - Egy éve nem látta a fiát, de hiába a határozat, Pákó most sem került közel hozzá. Botrány a forgatáson - Leégett Bruce Willis filmjének díszlete, mi pedig megtaláltuk a férfit, aki hivatalból simogatta a sztárt.

Fókusz 12-06-22


szerző:
2012.06.22. 20:55
Fókusz 12-06-22

Fókusz: Igazából szerelem - SP először vállalja kapcsolatát nyilvánosság előtt. A topmodellel a Fókusz kamerája előtt ismerkedett meg, egy fotózáson. Bombázók tesztje - VV Seherezádéval és VV Anettel pontoztuk a strandokat. Hova érdemes menni, mi mennyibe kerül a Balatonon, a Velencei-tónál és Budapesten? Fatális tévedés - Veszélyben a karrierje? Kassai Viktor elmondja, mit gondol ő az eseményekről és a hibás döntésről.

Az út szélén is dúl a nemek harca

Arra voltunk kíváncsiak, vajon egy női vagy egy férfi hüvelykujjnak van-e több esélye az autópálya mellett. Az eredmény nagyon tanulságos. Bár a nemek harcában óriási a különbség, párban már elég jók a kilátások.

Három horgász került bajba


szerző:
2011.07.30. 17:17
Három horgász került bajba

Három horgászt mentettek ki a gárdonyi vízi rendőrök szombaton a viharos Velencei-tóból .

Több száz villám egyetlen óra alatt

A Velencei-tó környékére hétfőn is viharjelzést adtak ki, oda, ahol szombaton egy napozó nőbe csapott a villám, aki rögtön meghalt.

A vízparton ülő nőt csapott agyon a villám

Villám csapott egy asszonyba a Velencei-tó partján szombaton kora délután. Az áldozat egy 63 éves, székesfehérvári nő.

Kinyit a hétvégére a Velencei-tavi jégpálya

Az agárdi Pop Strandon a jégpálya szombaton és vasárnap használható. Korcsolyázni azonban csak a kijelölt helyen szabad.

Szabad a korizás a Velencei-tó déli partján

A Velencei-tó északi partján és a Balatonnál egyelőre életveszélyes a jég.

Januártól korcsolyázható a Velencei-tó

Agárdon, a Popstrandnál készülnek a sportos évkezdésre, ahol már most 8-10 cm vastag a jég.

Nem árasztották el turisták a tavakat

Az esős és hideg időjárás miatt az ilyenkor szokásos vendégek fele elmaradt.

Megtalálták a Velencei tóban eltűnt fiú holttestét

A 15 éves fiú holttestét a búvárok a parttól 20-30 méterre találták meg.

Újra működik a viharjelző rendszer

Elindult a vihar- és veszélyjelző rendszer a Balatonon és a Velencei-tavon. Az 51 jelzőberendezés október végéig működik majd.

Még vékony a jégréteg a tavakon

Viszont, ha fagypont alatt marad a hőmérséklet, jó eséllyel lehet majd korcsolyázni a Balatonon.

Életveszélyes a tavak jege!


szerző:
2009.12.22. 16:36
Életveszélyes a tavak jege!

Egyre vékonyodik a jégréteg az enyhe idő miatt, és van, ahol nincs is befagyva a víz.

Meglestük Budapesten Donald Sutherlandet

A világsztár egy luxusszállodából indult filmforgatásra a Velencei-tóhoz.

Már körözik a Velencei-tónál eltűnt szörföst

A 24 éves férfi ismeretlen módon tűnt el szombaton a tó felett átvonuló vihar közben.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való