KERESÉS search-close

Vince Aliz Liza

80 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Vince Aliz Liza"

Így készült az X-Faktor egykori versenyzőjének vadonatúj klipje!

Vince Aliz Lizát a 2016-os X-Faktorban ismerhették meg az RTL Klub nézői. A fiatal énekesnő számára a 4. élő show-ban ért véget a verseny, ám karrierje azóta is töretlen.

Klippremier! Vince Aliz Liza - Pesten ért a tél

Nézzétek meg Vince Aliz Liza, az X-Faktor egykori versenyzőjének legújabb klipjét, ami után beszélgettünk is vele!

Új klippel jelentkezett Vince Aliz Liza!

Vince Aliz Liza, az X-Faktor egykori versenyzője új klippel érkezett a Reggelibe, előtte és utána pedig magánéletéről és karrierjéről mesélt! A klipet itt tudjátok megnézni.

Vajon kire szavazott Vince Aliz Liza?


szerző:
2017.11.23. 10:00
Vajon kire szavazott Vince Aliz Liza?

Decemberben jön a Comet 2017, és miután az énekesnő bemutatta legújabb klipjét a Reggeliben, gyorsan leadta a szavazatát az RTL24 applikáción keresztül a kedvenceire. Szerinted kire szavazott még egykori mentorán kívül?

Vince Aliz Liza is szavazott a kedvenc Comet jelöltjeire

Decemberben jön a Comet 2017, és miután az énekesnő bemutatta legújabb klipjét, gyorsan leadta ő is a szavazatát az RTL24 applikációval. Szerinted kire szavazott még egykori mentorán kívül?

Megjelent Vince Aliz Liza első klipje

A fiatal énekesnő tavaly tűnt fel az X-Faktorban, és egészen a negyedik élő showig menetelt. Most pedig megjelent első klipje, amit a nézők a Reggeliben láthatnak először. A dalt már két éve megírta, és nagy utat járt be azóta, ráadásul ez volt az utolsó dala a tehetségkutatóban.

Vince Aliz Liza első klipje

Megjelent az X-Faktor tavalyi szériájából megismert énekesnőjének első videoklipje! A saját szerzeményű dalt nyáron írta, ősszel forgatta, a klip pedig most, télen debütál. A videót egyetlen kamerával forgatták, amelyben Liza szemüvegén keresztül szülővárosát, Pécset ismerhetjük meg.

Márcsak egyet kell aludni és indul az X-Faktor!

Holnap indul az X-Faktor! Ezért a 2014-es évad nyertese, Tóth Andi, és Vince Aliz Liza, a 2016-os évad versenyzője beszélt tapasztalatairól, de szóba kerültek Liza jövőbeli tervei és Andi legújabb klipje is!

A 2016-os X-Faktor versenyzői rádiós turnéra indultak

Opitz Barbit, Vince Aliz Lizát és a Ham ko Hamet a tavalyi X-Faktorban ismerhette meg az ország, mostanra pedig már saját szerzeményeiket hallhatjuk a rádiókban.

Saját slágerekkel turnéznak az X-Faktorosok

Opitz Barbit, Vince Alíz Lizát és a Ham ko Ham vidám srácait a tavalyi X-Faktorban ismerhette meg az ország - mostanra pedig már első saját számaikat hallgathatjuk a rádiókban, sőt turnéra is indultak...

Story Extra 2017-05-25


szerző:
2017.05.25. 16:55

Story Extra 2017-05-23


szerző:
2017.05.23. 16:55
Liza az X-Faktor nyílt napján faggatta a jelentkezőket!

A 2016-os X-Faktor versenyzője, Vince Aliz Liza is keresi 2017 legtehetségesebb előadóit. Az énekesnő az X-Faktor nyílt napján is részt vett, és meginterjúvolt néhány jelentkezőt.  


 

Nem pihennek az X-Faktor énekesei

Fejes Szandra és Vincze Aliz Liza az X-Faktor után indult csak be igazán. Lizának nemrég jelent meg az első magyar dala, Szandra pedig már videoklippel is büszkélkedhet. Kifaggattuk hát őket, mennyit fordult velük a világ a tehetségkutató óta.

 

Story Extra 2017-04-25


szerző:
2017.04.25. 16:55
DALPREMIER! – Hallgasd meg az X-Faktor énekesnőjének vadiúj dalát!

A 2016-os tehetségkutató egyik legkülönlegesebb hangú versenyzője, Vince Aliz Liza hatalmas örömhírrel lepte meg a rajongóit! Mutatjuk!

Liza:

Mióta véget ért az X-Faktor, Lizával nagyot fordult a világ. Felköltözött Pestre, a Margaret Island előzenekaraként járja az országot, illetve az X-Faktor szerkesztőségében dolgozik. Liza sok vidéki meghallgatáson részt vesz, és azon van, hogy minél több tehetséget felfedezzen!

Opitz Barbi megbánta, ami a hajával történt

A 2016-os X-Faktor tehetséges előadói a Story Extra kamerájának árulták el, hogy mit változtatnának meg a múltjukban, ha esélyük lenne az időutazásra. A tavalyi győztes mellett Fejes Szandra, Vince Aliz Liza, Gorbunov Dmtirij és Szeleczki Dávid is megszólalt.

Az X-Faktor versenyzői szembenéztek önmagukkal! – Ki a jó előadó?

Mi dönti el, hogy valakiből jó előadó válik-e, vagy sem, mennyire elég „csak” a tehetséges, illetve mi kell ahhoz, hogy hazánkban befutott énekessé váljon valaki? Egyszóval a 2016-os X-Faktor versenyzőitől azt kérdeztük, szerintük bennük is megvan-e az a bizonyos X, avagy ki a jó előadóművész! 

Liza minden X-Faktorral kapcsolatos kérdésre válaszol!

A 2016-os X-Faktor sztárja, Vince Aliz Liza egy Facebook-videóban mondta el, hogyan lehet jelentkezni az X-Faktorba, és mik azok az információk, amiket feltétlenül tudnod kell!

Mik a tehetségkutatók előnyei?

Az RTL nézői egy kiváló műsort kaptak az X-Faktornak köszönhetően - a versenyzők talán még ennél is többet: ismertséget és lehetőséget a kitörésre. Mik a tehetségkutatók előnyei? Ez a nap kérdése.

Kiből lesz bajnok?


szerző:
2017.02.28. 18:00
Kiből lesz bajnok?

Bátorság, kitartás és rengeteg munka - ezek a tulajdonságok kellenek ahhoz, hogy valakiből győztes váljon. A Story Extra stábja az X-Faktor versenyzőit kérdezte meg arról, hogy hogyan vélekednek a győzelemről. Kiből lesz bajnok? - ez a nap kérdése.

Hogy viselik a hirtelen jött népszerűséget az X-Faktor énekesei?

Amikor az ígéretes tehetségek útnak indulnak a műsorban, még egészen más dolgokkal küzdenek, mint az bizonyítást követő időszakban. Eleinte maguknak és mentoraiknak kell bizonyítaniuk, ám ahogy bekerülnek a köztudatba, már a közönségre és a rajongókra is figyelniük „kell”. De vajon hogyan élik meg az ismertséget a 2016-os X-Faktor énekesei?

Vince Aliz Liza újra az X-Faktorban!

A népszerű tehetségkutató showműsor 2016-os szériájának énekesnője ezúttal az X-Faktor kulisszái mögött segíti a stáb munkáját. 

Vince Aliz Liza:

#eljöttateidőd #2017 #jelentkezz #megyünkérted #ittazidő #éldát #hiddel #veledfolytatjuk

Vince Aliz Liza a következő X-Faktorban is fontos szerepet játszik!

Vince Aliz Liza 3 igennel továbbjutott az X-Faktorba, és egészen a negyedik élő show-ig menetelt. Most is az RTL-be igyekszik ám ezúttal teljesen más okokból, ugyanis átállt a másik oldalra.

Fókusz 2017-02-15


szerző:
2017.02.15. 19:00
Opitz Barbi: „Ahhoz, hogy kitűnjön egy énekes a többi közül…”

Biztos sokan vallják, hogy a tehetség még nem elegendő ahhoz, hogy valaki kiemelkedjen társai közül. A Story Extrában az X-Faktor énekesei árulták el, hogy vajon mi a siker titka.

Lássuk, kik inspirálják az X-Faktor sztárjait!

A 2016-os X-Faktor tehetségei elárulták, kire tekintenek példaképként, és kik azok, akire igazán felnéznek.

Hoppá! Komoly döntést hozott Gorbunov Dmitrij – De miért?

Már-már megdöbbentő vallomást tettek a 2016-os X-Faktor versenyzői. Fény derült például Opitz Barbi céljának részleteire, Fejes Szandra és Szeleczki Dávid múltjára, Vince Aliz Liza jelenére, és arra is, hogy miért jelentkezett Gorbunov Dmitrij az ország legnépszerűbb tehetségkutatójába. 

Mit adott neked az X-Faktor?


szerző:
2017.02.06. 17:25
Mit adott neked az X-Faktor?

Van, akinek egy nagy kaland volt, de volt olyan versenyző is, akinek az egész élete megváltozott. Az X-Faktor versenyzőit arról kérdeztük, nekik mit adott az X-Faktor. Ez a nap kérdése.

Ezt hallgasd meg! Vince Aliz Liza világslágert énekel

Az X-Faktor énekese betartotta ígéretét, amit majdnem két és fél héttel ezelőtt tett rajongóinak közösségi oldalán. Vajon volt olyan, aki már akkor kitalálta, hogy melyik dalt dolgozta fel Liza? Lássuk!

Új szerelemre talált az X-Faktor sztárja!

Az X-Faktor december 17-én véget ért, de a döntősök nem tétlenkednek, és építgetik önálló karrierjüket. Lássuk, mi történt a verseny vége óta Vince Aliz Lizával és Fejes Szandival!

Élet az X-Faktor után: így telnek a versenyzők mindennapjai

Az X-Faktor egyik napról a másikra szinte felfoghatatlan ismertséget adott a versenyzőknek. Az viszont már nagyrészt rajtuk áll, ki, hogyan boldogul a műsor után. Utánajártunk, mi tölti ki most a versenyzők mindennapjait. A műsor egyik legmegosztóbb személyiségét, Vince Aliz Lizát énekóráján látogattuk meg. Kiderült, hogy van egy új szerelme, és ez pedig a tévézés. A párbajkirálynőt, Fejes Szandrát pedig egy musical előadása előtt faggattuk.

Komoly váddal illették az X-Faktor versenyzőjét

Ahogy az lenni szokott, amint valaki belép a köztudatba, rengeteg szempár szegeződik rá. A negatív és pozitív kritikák mellett a pletykák is felütik a fejüket – így van ez az RTL Klub 2016-os tehetségkutatójának énekesével is.

Az X-Faktor énekese nagy dobásra készül

Vince Aliz Liza a negyedik élő show-ból sajnos már nem juthatott tovább, de már akkor is úgy gondolta a fiatal lány, hogy nem fog bánkódni emiatt. Azóta sem tétlenkedik, kiderült, hogy egy igen különleges dologra szánta rá magát.

Vince Aliz Liza hatalmas célt tűzött ki 2017-re!

Vince Aliz Lizának nagyon jól sikerült a 2016-os év, ugyanis szinte csak pozitív dolog történt vele. Mivel keveset volt otthon az X-Faktor miatt, idén valószínűleg otthon fog szilveszterezni a családjával. 

Vince Aliz Liza karácsonya:

A karácsonyi menü mindig központi kérdés a családoknál az ünnepek alkalmával. Így van ez Lizáéknál is! Az X-Faktor énekese elárulta, hogy anyukájának mennyire nincs könnyű helyzetben, ha az ételekről van szó...

Vince Aliz Liza lett a legstílusosabb versenyző!

A Finálé előtt az egyik versenyző különdíjat kapott, amit a Deichmann ajánlott fel a legstílusosabb tehetség számára, aki egy évre elegendő cipőt kap a magabiztos fellépéshez.

Mutatjuk X-Faktor legextrémebb ruhakölteményeit!

Szereted a különleges ruhákat? A tehetségkutató döntősei mindig elkápráztatnak minket megjelenésükkel. Most összegyűjtöttük nektek a legvagányabb szereléseket!

Az X-Faktor mentora is beszállt a trollkodásba?! – VIDEÓ!

A tehetségkutató ítészei szombatonként már korán reggel az RTL Klub stúdiójában kezdenek. Rengeteg próba, forgatás, interjú és készülődés vár ilyenkor rájuk. Ha épp fellélegezhetnek, akkor pedig biztos, hogy viccelődéssel ütik el az időt. Pont, mint Tóth Gabi! Nézzétek!

Tóth Gabi barátra lelt Liza személyében

Tóth Gabi egy héttel ezelőtt Jáger Kingától búcsúzott, most pedig úgy hozta a sors, hogy Vince Aliz Lizától is meg kellett válnia. Bár Gabinak nagyon fog hiányozni Liza, a közös munka nem ér véget az X-Faktorral.

Liza boldog, hogy saját dallal búcsúzott a versenytől

Az X-Faktor negyedik élő showjában Vince Aliz Liza búcsúzott az X-Faktortól. Liza párbaj ellenfele Fejes Szandi volt, a 2016-os X-Faktor történetében pedig most először alakult ki szavazategyenlőség, így a nézők döntöttek arról, ki folytassa a versenyt. Liza egyáltalán nincs elkeseredve a kiesése miatt, és nagyon boldog, hogy idáig eljutott.

ByeAlex Lizának és Dmitrijnek: „Úgy érzem, nem szólalt meg eléggé a refrén”

Gáspár Laci és Alex egyetértettek abban, hogy a refrén nem jött át, meg kellett volna cserélniük a szólamokat. Peti és Gabi magukra vállalták a balhét, ők adták azt az instrukciót, hogy legyenek visszafogottabbak.

Vince Aliz Liza és Gorbunov Dmitrij: Somebody That I Used To Know (Gotye)

Izgalmas duettek váltották a Még mindig rólad írok dalt tematikát. A TOP 6 döntős három menő slágerrel tért vissza a színpadra.

Vince Aliz Liza és Gorbunov Dmitrij örömmel vállalták a duettet

Gabi és Peti szerint ez a produkció szívből fog jönni, mert az énekeseknek nem lesz más eszközük arra, hogy elvarázsolják a közönséget csak a hangjuk. Egyhelyben fognak állni és „csak” énekelnek majd...

Puskás Peti Vince Aliz Lizának:

Míg Puskás Peti nem tudta eldönteni, hogy tetszett-e neki Liza produkciója, addig ByeAlex egy gyermekmusicalhez hasonlította a lány produkcióját, Gáspár Laci pedig a hamis hangok helyett igyekezett olyat találni, amit eltalált Tóth Gabi mentoráltja.

Vince Aliz Liza: Tudományos Fantasztikus Pop (Supernem)

Még mindig rólad írok dalt! A negyedik élő show-ban a versenyzők az egyéni produkcióikban olyan múzsák előtt tisztelegtek, akik vagy amik megihlették a dalokat. Voltak érzelmes, szerelmes számok, de könnyedebb dallamok is felcsendültek.

Vince Aliz Liza megmutatta, hogyan telik egy napja

Liza kamerát ragadott, és a saját szemszögéből mutatta be egy napját. Ha kíváncsi vagy, hogyan tévedt tiltott területre a lány, nézd meg a videót!

Puskás Peti Lizának: „Megérkeztél ebbe a műsorba”

Liza lenyűgözte a zsűrit! Alex mindig is tudta, hogy itt a helye a műsorban, most viszont bebizonyította, hogy óriási lelke van. Puskás Petinek most tetszett a legjobban, Laci is elismerte: nagyon erős produkciót hozott a színpadra.

Vince Aliz Liza: One Day (Asaf Avidan)

A harmadik élő show tematikájának is a műsor egyik mentora adta a témáját, ami nem más, mint a pörgős buli slágerek! A The Biebers Pont most című száma is erről szól, ha hív a város, akkor bizony menni kell a partiba.

Vince Aliz Liza mindig a saját útját járja

Gabi boldog volt, hogy azt olvasta Lizáról, hogy rengeteg erőt ad másoknak: most már a mentoráltja is érzi, hogy súlya van annak, amit csinál. Ő pedig nem olyan, mint mások. Nem másokat követ, csakis saját magát. Mentora pedig imádja benne, hogy ilyen!

Gáspár Laci Vince Aliz Lizának:

Gáspár Laci Liza legutóbbi produkciójánál kicsit csalódott volt, ezért kíváncsian várta, hogy most mit nyújt a lány, de megnyugodott, mert bebizonyította Liza, hogy jól tudja használni különleges hangszínét.

Vince Aliz Liza: Across the Universe (The Beatles)

Csakúgy mint az előző héten, a mai estének is van tematikája, ami nem más, mint "A szeretet él"! A versenyzők olyan érzelmes dalokat adnak elő, amik a szerelem, a barátság és az összetartozás jegyében íródtak.

Vince Aliz Liza ezúttal gitár nélkül áll színpadra

Liza számára mindig bizrtonságot adott a gitárja, most azonban egy mikrofonnal a kezében kell kiállnia a színpadra. A lány elmondása szerint mindig kellemetlenül érzi magát, amikor mozognia kell a színpadon, de ez is egy lépés a fejlődése útján.

Vince Aliz Liza elárulta, hogy milyenek a rajongói

A közönségtalálkozón Lizát is megrohamozták a rajongók. Autogram osztogatás közben alig volt ideje válaszolni Kovács Dórinak, az X-Stage műsorvezetőjének, azt azonban elárulta, hogy milyen is az ő rajongótábora.

Akár hasonmásversenyen is indulhatnának az X-Faktor döntősei

Szombaton ismét bizonyíthatnak az X-Faktor versenyzői! Addig is eljátszottunk a gondolattal, hogy melyik ismert énekesre emlékeztetnek a tehetségkutató 2016-os szériájának döntősei. Megdöbbentő hasonlóságokra bukkantunk!

A szavazást lezártuk: hamarosan kiderül, melyik produkciót hallhatjátok élőben!

A nézőknek négy napja volt eldönteni, hogy melyik döntős énekeljen élőben november 9-én, szerdán a WestEndben található Deichmann megújult üzletében! A szavazást lezártuk, azt azonban egyelőre nem áruljuk el, hogy ki győzött!

Még szavazhatsz, melyik döntős produkcióját szeretnéd élőben hallani!

Ugye nem felejtetted el? Csak rajtad múlik, melyik döntős énekel majd élőben november 9-én, szerdán a WestEndben található Deichmann megújult üzletében!

Döntsd el te, kinek a produkcióját szeretnéd élőben hallani!

Most lehetőséged nyílik arra, hogy eldöntsd, melyik X-Faktor döntőst szeretnéd élőben hallani november 9-én, szerdán a WestEndben található Deichmann megújult üzletében.

Előtte-utána fotókon az X-Faktor 12 döntősének átalakulása

November 5-én az X-Faktor első élő show-jának keretein belül állt újra színpadra a 12 döntős versenyző, akik ezúttal profi fodrászok, sminkesek és stylistok kezei között alakultak át. A megdöbbentő átváltozásokért olvasd el cikkünket!

Gáspár Laci Vince Aliznak:

Alex a válogatók alatt végig drukkolt neki: szereti a hangja karcosságát, viszont úgy érezte, hogy most nem bírt ezzel a dallal. Gabi nem értett egyett a mentortársával: szerinte az a lényeg, hogy lelkileg megmozgatott valamit. Laci Alex véleményét osztotta: hangban nem tudta hozni a dalt.

Vince Aliz Liza: Nekem senkim sincsen (Vad Fruttik)

Ez vagyok én! Ez az X-Faktor első élő show-jának tematikája, vagyis bemutatkozik a 12 döntős egy-egy olyan dallal, amiben igazán meg tudják mutatni a személyiségüket.

Vince Aliz Liza:

Aliz szerint nem különbözik annyira a barátaitól. Azt viszont tudja, hogy nagyon megosztó személyiség, ezért is örült neki, hogy Gabi lett a mentora, hiszen ő ebben sokat tud segíteni neki.

Ne feledd, november 5-én 20:00-kor startol az X-Faktor első élő show-ja!

A versenyzők nagyon sok héten át küzdöttek azért, hogy eljussanak az élő show-ig. A nézők szeptember 24-e óta követhetik nyomon az énekesek sorsát, múlt vasárnap pedig az is eldőlt, ki az a 11 döntős, akiket az élő show-ban láthatunk majd. Most már nem kell sokáig várni, ugyanis ma este 20:00-kor kezdetét veszi az X-Faktor első élő showja!

Vince Aliz Liza


szerző:
2016.10.30. 21:05
Vince Aliz Liza

Az énekes a válogatón saját dalával jutott tovább a Táborba, ahol mind a két feladattal sikerült meggyőznie mentorokat. A Mentor Házban pedig a Riptide című dallal sikerült megkapnia Tóth Gabitól az élő show-t jelentő „igen”-t.

Tóth Gabi behúzta a csőbe a lányokat?

Aliz, Kinga és Barbi az utolsó pillanatig sem voltak biztosak továbbjutásukban. Természetesen nagyon örülnek, hogy az élő show-ba kerültek, de sajnálják kiesett Mentor Házas társaikat.

Őket választotta Tóth Gabi és Puskás Peti

Tóth Gabi a lányok közül Jáger Kingát, Opitz Barbarát és Vince Aliz Lizát, míg Puskás Peti a fiúk kategóriájából Dánielfy Gergőt, Gorbunov Dmitrijt és Petics Kristófot jutatta tovább vasárnap este a 2016-os X-Faktor élő showjába. Puskás Petinek azonban úgy tűnik, nem lesz egyszerű dolga Petics Kristóffal, a vadóc énekes ugyanis máris balhéba keveredett.

Ők a 2016-os X-Faktor döntősei!


szerző:
2016.10.30. 20:50
Ők a 2016-os X-Faktor döntősei!

Jövőhéten már élőben jelentkezik az X-Faktor, ahol kizárólag az önök szavazata számít!

Mit jelent a zene Tóth Gabi, Lotfi Begi és a lányok számára?

A lányok és a mentorok is válaszoltak az egyik legfontosabb kérdésre...

Vince Aliz Liza:

Aliz szerint a Táborban sokan többet énekeltek bele a dalokba, mint ami bennük volt. Ő ezt nem így tette, mégis meglepő volt számára, hogy leülhetett. 

Vince Aliz Liza nem számított arra, hogy továbbjut

Sorbán Fanni hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt hónapokban, mégsem tudott megújulni, Vince Aliz pedig egy igazi különc, aki megosztja az embereket. Gabi végül úgy döntött, hogy vállalja a kockázatot, és Vince Aliz Lizát viszi tovább az élő show-ba!

Vince Aliz Liza: Riptide (Vance Joy)

Az idei X-Faktor Tábora véget ért, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Mentor Házhoz érkezett. Íme Vince Aliz Liza produkciója!

Lotfi Begi hatalmas lehetőséget lát Vince Alizban

Mielőtt Aliz belekezdett volna a produkciójába, Tóth Gabi elmondta róla, hogy nagyon különc. Bár Begi először azzal poénkodott, hogy Aliznak meg kéne keresnie az űrhajóját, később belátta, hogy a lány egy igazán jó alapanyag lehet az élő show-ban.

A produkció ide kattintva teljes hosszában visszanézhető!

Vince Aliz Liza: What what what (Saját dal)

Az idei X-Faktor válogatói véget értek, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a táborhoz érkezett. Íme Vince Aliz Liza produkciója!

ByeAlex Vince Aliznak:

A különc lány a válogatón egyedül mentorától kapott nemet. Aliz nem gondolja magát jó énekesnek és zenésznek, de szerinte az az erőssége, hogy énekét saját magát kíséri gitáron. Alex bevallotta neki, hogy nagyon szereti, Tóth Gabi viszont egyelőre tanácstalan.

A produkció teljes hosszában ide kattintva visszanézhető!

Dánielfy Gergely, Sorbán Fanni, Szőke Adrienn, Vince Aliz Liza: Up (Olly Murs ft. Demi Lovato)

Az idei X-Faktor válogatói véget értek, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a táborhoz érkezett. Íme Dánielfy Gergely, Sorbán Fanni, Szőke Adrienn és Vince Aliz Liza produkciója!

Feszült pillanatokat élhetett meg Vince Aliz az ítéletre várva

ByeAlexnek maga a dal nem tetszett, viszont szerinte Aliz figurájában van valami izgalmas. Gabi szerint viszont egyáltalán nem volt jó a produkció, mert elveszett a lány hangja. 

A produkció teljes hosszában ide kattintva visszanézhető!

Vince Aliz saját dala megosztotta a mentorokat

A macskamániásnak tűnő lány két éve foglalkozik komolyabban az énekléssel. Első saját dalát Paul McCartney ihlette, ezért el is akarta küldeni a Beatles egykori tagjának. De most a mentoroknak valami egészen mással készült.

A produkció teljes hosszában ide kattintva visszanézhető!

Vince Aliz Liza: How you doin' (Saját dal)

Szeptember utolsó hétvégéjén kezdetét vette az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor! Íme Vince Aliz Liza produkciója!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való