KERESÉS search-close

Vitó Zsombor

3 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Vitó Zsombor"

Vitó Zsombor izgalmas kérdésekkel bombázta a Wellhellót

A Comet díjátadó egyik tudósítója, Vitó Zsombor a Wellhello két frontemberével, Fluor Tomival és Diazzal készített interjút, amiből többek között az is kiderül, hogy mivel foglalkoznának a srácok, ha nem zenélnének.

Bemutatkoznak a fiatalabb youtube-er generáció arcai

Négyen a legismertebb, legkedveltebb videóbloggerek közül is ott lesznek a Comet Gálán. Ők azok a fiatalok, akik saját magukról készített videóikkal meghódították a tizenéveseket. Igazi sztárok az interneten, százezrek követik őket legfőképpen a legújabb generációból.

Idén először 360 fokban, online közvetítéssel jön a Comet

A 2016-os Comet számos pontján megújult, ennek része az is, hogy idén a díjátadó gálát teljes egészében online közvetítik. A comet2016.hu oldalon az élő és 360 fokos stream mellett számos extra tartalmat is találhatnak a díjátadó alatt, ezekről a fiatal youtuber generáció ismert arcai, FollowAnna, Csecse Attila, GoodLike és Vitó Zsombor gondoskodnak majd.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való