KERESÉS search-close

Vivi

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Vivi"

Hoppá! Újabb eljegyzés az Apatigrisben!

Mekkora annak az esélye, hogy Kornél és Vivi ugyanabba az étterembe ülnek be, mint az exeik, Polli és Tomi? Azonban nem ez volt az egyetlen meglepetés aznap! 

Megalakult az első szövetség a Villában?

Gina, Amanda és Vivi félrevonultak a nyugiszobába, hogy alaposan kibeszéljék a többieket...

Exkluzív: Elképesztő dolgot talált Laura a pasija táskájában!

Laura tengeribetegségén nem segített, amit Gábor táskájában talált... Apatigris szombaton 20 órától az RTL Klubon!

Exkluzív: Felbukkan az Apatigris legkisebb lánya!

Szandra videóhívást kezdeményez édesapjával, majd Laura és Vivi is becsatlakozik a beszélgetésbe, ahol csipkelődésből nincs hiány. A fiatal lány mégis egy komoly kérdésre igyekszik választ kapni.

Apatigris szombat esténként 20 órakor az RTL Klubon!

Rujder Vivien karaktere összeszűri a levet a főnökével?

Vivi inkább a főnökéhez költözne, mint az apjához. Hogyan folytatódik a lány története? Október 17-től kiderül az RTL Klubon!

Rujder Vivien: „Vivi pótolja az anyát”

Vivi egy 23 éves, koraérett lány. Ismerd meg a legidősebb lánytestvért Rujder Vivien szemszögéből! Apatigris október 17-től az RTL Klubon!

Nyerő Párosok csatája Survivor-módra

Nyerő Párosok csatája zajlott a Reggeli stúdiója mellett Miki és Fecsó főszereplésével. Kúsztak, másztak, tüzet gyújtottak, a versenyt Istenes Bence kommentálta.

Vivi: Az apukám egy banánt sem tudott venni nekem

A Nyerő Páros győztesei a Reggeliben beszéltek arról, milyen volt a műsor utolsó próbatétele. Vivien gyerekkorának nehézségeiről is mesélt és arról, hogyan tette őt Fecsó próbára kapcsolatuk elején?

Kitört a szerelemcsata!


szerző:
2018.06.05. 18:00
Kitört a szerelemcsata!

Ferinek és Vivinek elege lett régi barátaikból, akik folyton szabotálni akarták a kapcsolatukat. Jani hazugságokkal traktálta a párt, miközben kiderült, hogy éppen a saját barátnője, Niki az, aki folyton megcsalja őt.

Nem fogod elhinni, hogy ki kért először kölcsön a Survivor győztesétől!

Pénteken lezajlott a Survivor döntője, és kiderült, hogy Iliász nyerte a 20 millió forintos fődíjat. A ValóVilág egykori játékosa pedig máris bepróbálkozott a túlélőshow győztesénél, hátha neki is csurran-cseppen egy kis pénz...

VV Vivi:

A ValóVilág powered by Big Brother Vivijének az a célja, hogy "A" kategóriás celeb legyen. Somával és Ginával a mai napig tartja a kapcsolatot, de Zsoltit már nem "szerizi". A lány elmesélte, hogyan élte meg Márk szerelmi vallomását, és azt is, mik a tervei a jövőre nézve.

Nándi rappelve utasította el Vivit, de az ajándék macit elfogadta

Vivi Facebook-on ismerte meg kiszemeltjét, aki zenéket ír. A lány azért jött el az Anikó Show-ba, hogy élőbe is megismerje Nándit. Miután Vivi odaadta neki az ajándék macit, Nándi bevallotta, hogy a lány egyáltalán nem az esete, és esze ágában sincs összejönni vele.

Szilvi és Vivi kapcsolatában nem a bizalmatlanság a legfőbb gond?

Vivi azért jött el a műsorba, hogy rendezze kapcsolatát édesanyjával. Bár a kapcsolatuk baráti, a kölcsönös bizalom hiányzik belőle, ugyanis Vivi hazudozásai miatt Szilvi már nem bízik meg a lányában...

Nézd meg Dani és Vivi szemkötős táncát!

Miután Dani mesélt egy keveset magáról, Anikó feladta rá a szemkötőt. Mikor megérkezett a stúdióba Vivien, a fiatalok lehetőséget kaptak, hogy "vaktáncoljanak". Bár a lassúzás jól ment mindkettejüknek, a szemkötő lekerülése után egyértelművé vált, hogy Vivinek egyáltalán nem jön be Dani.

Andris és Vivi egy év ismerettség után az Anikó #show-ban találkoztak először!

András közel egy éve ismerte meg Vivit az egyik közösségi oldalon. Eleinte csak lájkolgatták egymást, aztán egyre többet beszélgettek, de személyes találkozóra eddig még nem került sor. Vivi és András Anikó talk show-jában találkoztak először, és már első érintésre működött köztük a kémia, így megállapodtak, hogy innentől kezdve rendszeresen találkozni fognak.

VV Soma:

A ValóVilág powered by Big Brother unikornis lánya, Vivi néhány nappal ezelőtt töltötte be a 23-at. A lány szülinapjáról a VV8 győztese, Soma sem feledkezett meg, és egy közös fotóval kívánt neki boldog születésnapot.

VV Vivien:

A Story Extra stábja nemrég ellátogatott a ValóVilág powered by Big Brother Barbie Princessének otthonába...

(18+) Így fürödtek a Farm lányai! – VIDEÓ!

Ezen a napon, pont egy évvel ezelőtt ismét egy izgalmas jelenet hozta lázba a Farm nézőit. Abban mindenki egyetért, hogy dézsában fürdeni nem egy egyszerű mutatvány. Ezt megtapasztalhattuk akkor is, mikor a meztelen Cinti próbálkozott a mosdással. Bizony nagyon jól jött neki az odaadó Vivi segítsége!

A Kihívás után azonnal kialakult a Párbaj hangulat

Miután Dávid Vivire tette a kék kendőt, meg is kezdődött a harc kettejük között. Utána a villalakók csapatokra oszlottak és kezdődhetett a stratégiák kiépítése.

A lányok rákattantak Bélára?

Először Vivinek kerekedett ki a szeme, amikor megpillantotta Krisztián tesóját, utána a többiek Ginát kezdték el szivatni, hogy tetszik neki a srác. Meg is lett az eredménye: zavarbajött.

Dávid:

Dávid egy valamiben biztos volt, Krisztiánt nem hívja ki. Miután elmondta az érveit, jött a név is: Vivient választotta. A döntése egyáltalán nem lepte meg a lányt.

Mi hiányzik jobban: szeretet vagy répázás?

A villalakók már eléggé hiányolják a szexet: az élénk álmaikkal próbálják orvosolni ezt a problémát. Jött egy-két vallomás is: Vivi Zsoltival álmodott. De mit? És a végén kiszakadt belőlük: egy ölelés is elég lenne!

Dávidhoz vendég érkezett: a húga a nyakába ugrott!

Dávidhoz három nő áll a legközelebb: az édesanyja és a két húga. Dominika bátyja nyakába ugrott amikor megérkezett, és elmesélte neki, mennyire büszke rá mindenki odakint. Ráadásként még Vivit is rávette, hogy énekeljen.

Dávid Vivinek:

Utolsóként Vivi ment be Dávidhoz és kezdeti tanácstalanság után előjöttek a rejtett ellentétek kettejük között.

A villalakók könnyes üzeneteket küldtek!

Mindegyik villalakó üzenhetett a szeretteinek Mikulás alkalmából, és nem maradtak el a cuki és érzelmes üzenetek. A legtöbben elérzékenyülve beszéltek a kamerába.

A villalakók mindent bevallottak a Mikulásnak?

A nagy várakozásnak még nagyobb meglepetés lett a vége: megérkezett a Krampusz, őt pedig a Télapó követte. Ezután mindenkinek vallani kellett: vajon virgácsot vagy csokit érdemeltek?

Vivi Somának:

A Mikulásra várva Vivi és Soma alig bírtak elaludni. Persze, Vivinek lett volna jobb programja is a szundításnál... együtt is kileshették volna az öreget, miközben jól elszórakoznak.

Jöhet a Mikulás: mindenki kikészítette a csizmáját

Mindenki nagyon izgatottan várta a Mikulást, ráadásul az is komoly dilemmát okozott, hogy hova is kellene tenni a cipőiket. Vivi persze inkább a mamuszát tette ki: több ajéndék fér bele (biztos, ami biztos).

A villalakók dallal várták a Mikulást

A villalakók már nagyon várták, hogy megérkezzen hozzájuk a mikulás, ezért a krampusz vezetésével mikulás váró dalokat énekeltek.

Soma megijedt a Villába érkező krampusztól

Megérkezett a Villába a krampusz, aki felkeltette a Sufniban alvó Somát és Vivit. Soma először nagyon megijedt tőle, később viszont megnyugodott, hogy nincs baj, ő csak a Mikulás segédje.

Költsd el te is a 36 milliós főnyereményt!

A villalakóknak lehetősége nyílt, hogy egy webshopban költsék el a 36 milliós fődíjat. Most rajtad a sor, hogy eltapsold ezt a rengeteg pénzt.

Lássuk, milyen konfliktusok szinesítették a villalétet

Gina úgy érzi, azért ment vissza a Villába, mert mindig felvállalta a véleményét. A múlthét elsősorban Gináról és Atiról szólt, de volt konfliktus bőven a Villában.

Dávid és Vivi Párbajra készülnek?

A TOP 5 bulija nemcsak a szórakozásról szólt, ugyanis Vivi és Dávid az esélyeiket latolgatták, és a következő Párbajról beszéltek, Gina és Krisztián pedig megpróbálták rendezni a nézeteltéréseiket.

Vivi és Soma különleges verset írtak Ginának

Gina támogatóinak, Somának és Vivinek egy dicsőítő, harci kedvet meghozó dicshimnuszt kellett írnia a párbajozni induló lánynak.

Soma Vivinek:

A Párbaj reggelén Ati azt tervezgette, hogy mit csinál majd, amikor belép a stúdióba, Gina pedig elkezdett pakolászni. Eközben Vivi szokás szerint kissé rányomult Somára, a fiú pedig megpróbálta hárítani a támadásait.

 

Vivi újra megcsillogtatta angoltudását

Vivi elmondta a többieknek, hogy azért vette visszafogottra a figurát, hogy kompenzálja a koronáját. A lány aztán elkezdett Krisztiánnak angolul hadoválni, aztán dalra is fakadtak.

Ti kérdeztetek: Íme a villalakók válaszai! - 5. felvonás

Újra lehetőségetek nyílt a ValóVilág powered by Big Brother játékosainak szegezni kérdéseiteket. Gina, Vivien, Soma, Dávid és Krisztián és válaszolt!

Soma átverte Vivit: szívből jött az ajándéka

Soma egész nap azt mondogatta Vivinek, hogy nem kap tőle semmit, mert náluk nem ünneplik a névnapokat. Az igazság az volt, hogy igazán meg akarta lepni Vivit, úgyhogy elvonult vele a Sufniba a buli alatt.

Villa-kvíz: Gina és Ati kérdés-párbajoztak

Az utolsó feladatban eldőlt, ki nyeri a sorversenyt. Vivi tette fel a kérdéseket, Ginának és Atinak pedig válaszolniuk kellett, már ha tudták a választ. Mi az, hogy hedonista? Nehezen jött a megoldás.

Gina és Ati testét ellepték a csipeszek

A sorverseny második feladatában minél több csipeszt kellett a párbajozók testére rakniuk a csapatoknak. Gina a végén már a könnyeivel küszködött a fájdalomtól, azonban csak az egyikük győzhetett.

A párbajozóknak sokkoló élményben volt részük

Ati és Gina nemcsak egy elő-Párbajt vívtak, de még egy sokkoló kütyüvel is izgalmasabbá tették az összecsapásukat. A kezdeti visítások után igazán egymásnak estek, Vivi pedig elaludt az unalomtól a nagy veszekedésben.

Vivi: „Steven Spielbergnek érzem magam”

Gina kampányfilmjéből Soma és Vivi óriási lendülettel vették ki a részüket: Soma forgatott, Vivi pedig rendezőként irányította Ginát. A kreativitás leállíthatatlanul szállt a levegőben.

Vivit mindenki ajándékkal lepte meg, egy valaki kivételével

Eljött Vivi névnapja, és mivel minden villatársa tudta, hogy ajándékokra vágyik, meglepetésekkel készültek neki. A boldogság hangos volt és cuki, azonban pont attól nem kapott semmit, aki most a legközelebb áll hozzá: Somától.

Döntsd el, melyik volt a ValóVilág powered by Big Brother legjobb csókjelenete!

A tegnapi nappal elkezdtük a nagy adVVenti visszaszámlálást, már csak 8 nap, és kiderül, ki nyeri a ValóVilág powered by Big Brothert!

Ti kérdeztetek: Íme a villalakók válaszai! - 3. felvonás

Újra lehetőségetek nyílt a ValóVilág powered by Big Brother játékosainak szegezni kérdéseiteket. Gina, Vivien, Soma, Ati, Dávid és Krisztián és válaszolt!

Dávid télből a nyárba utazott

Miközben Dávid teste csokiban úszott, újra elkezdte élvezni a nyár feelingjét. A fiú még egy limonádénak látszó "koktélt" is készített.

Zsófi visszatérése felborzolta a kedélyeket!

A Villában megállt az idő. A villalakóknak gongszóra meg kellett fagyniuk, és vendégek jöttek hozzájuk. Először a ValóVilág powered by Big Brother első kiesője, Zsófi, aki melltartóban és bugyiban libbent be a Villába, majd ázsiai turisták, akik fotózkodtak a játékosokkal.

Soma Atit küldte harcba!

Mivel Gina és Ati ugyanannyi jelet kaptak a Kiválasztáson, a villamesteren, Somán volt a sor, hogy eldöntse: melyik villalakót küldi Párbajozni. Végül Soma Atit küldte harcba, így a vasárnapi Párbajon ő biztosan ott lesz!

Az esti buliban újra benépesült a Villa

Dávid győzelme után elkezdődött az esti buli, a villalakókhoz pedig különleges vendégek "érkeztek": a villalakókat ábrázoló papír figurák. Vivi büszke volt magára és papírmására, és nagyon megnyugodott, amikor rájött, hogy ő könnyebb, mint az igazi Vivi.

Somát is megríkatta Zsolti búcsúja

A villalakók mindent megtettek, hogy felvidítsák Vivient: Dávid elmesélte neki, hogy Patrik igent mondott Zsoltinak, Soma pedig megengedte a lánynak, hogy vele aludjon. Később a stúdióból kapcsolták Zsoltit, aki elköszönt Vivitől, de a búcsút Soma sem bírta ki könnyek nélkül.

Vivi teljesen összezuhant Zsolti kiesésétől

A Párbajról Dávid tért vissza győztesen, Vivi pedig teljesen összeomlott. A lány a sok sírástól még el is hányta magát, Soma pedig megígérte neki, hogy bármi legyen, rá mindig számíthat!

Vivi:

Vivi megköszönte Zsoltinak, hogy annyi szépet és jót tanított neki, és elmondta, hogy az ő életében Zsolti egy nagyon különleges szerepet tölt be, és imádta vele az egész villalétet, mert ő tartotta benne az erőt!
 

Vivi, a legstresszesebb villalakó újra akcióban!

Miközben Vivi pakolta Zsolti cuccait, Soma újra akcióba kezdett, és poénkodással próbálta oldani a feszültséget. A srác rosszkor szólalt meg, ugyanis Vivi nagyon feszült volt a közelgő Párbaj miatt. Később Zsolti beszélt a lánnyal, és megígértette vele, hogyha kiesik, akkor sem törik össze!

 

Csoportos reszelés a Villában!

Zsolti Vivient, Mici Krisztiánt, Dávid pedig Atit reszelte hátulról. Hogy mi történt a Villában, és mi vezetett idáig, az a ma esti összefoglalóból kiderül!

A párbajozókból eladható termékek lettek!

A párbajozók elcsendesedtek, a feladat most a többieknél volt: el kellett mondaniuk, miért nem érdemes a VV-árukat megvenni. Kritika és tévéshop egyben!

A villalakók kaptak egy kis kényeztetést

Az egész Villa a fotózásra készült, és most az edzések után jöhetett egy kis kellemes szieszta is: fogfehérítéssel és arcápolással.

A villalakók választották, jöhetett a haditanács

A villalakóknak három párbajozó közül kellett választania: Mici, Zsolti és Dávid mellé sorolhattak be. Miután kialakultak a támogató csapatok, jöhettek a Párbaj-megbeszélések.

Akkor most Gina melyik párbajozó mellé áll?

A Kihívás után mindkét csapatban akadt némi feszültség, az ok pedig ugyanaz volt: Gina. Senki sem értette, miért hagyta maga mögött Miciéket, egyedül Zsolti támogatta, mert átérezte a helyzetet.

A lányok kiakadtak: nyomozni kezdtek!

Gina és Vivi nagyon rosszul fogadták a többiek kritikáit, ezért nyomozni kezdtek, hogy vajon kik voltak velük ennyire "rosszindulatúak". Miciék kintről figyelték a kiborulásukat és röhögve kommentálták a hisztit.

A villalakók kritikáikkal sokkolták egymást!

Mici és Zsolti csapata is őszintére vették a figurát, és leírták mindenkiről, hogy miért nem lehetnének modellek. Ment a kritika-áradat, és persze a legerősebbek nagyon betaláltak.

Vivi:

Miközben a fiúk a teljes kimerülésig edzették magukat, Vivi és Gina megúszásra játszottak. Fóliával addig tekercselték magukat, amíg nem bírtak megmozdulni, utána pedig némi sült kolbász motivációval nekikezdtek a kusza edzéstervüknek. Soma persze nem hagyta szó nélkül.

Ricsi, a kecske döntött a Sufni sorsáról!

Eldönttetett, hogy ki alhat a Sufniban a Párbajig: Ricsi, a kecske választott! A villalakóknak salátákat kellett készítenie, és amelyiket lerabolta a kis állat, az győzőtt. Végül Miciék ugrálták körbe boldogságukban Ricsit.

Dávid Zsoltinak:

Az összecsapás utolsó felvonásában még inkább előjött a Dávid-Zsolti ellentét, ami még a box meccs után sem ért véget!

Elszabadultak az indulatok a Villa-box közben

Ahelyett, hogy Vivi és Krisztián durrogtatták volna a szó-bombáikat, annyira nagy lett a feszültség és annyi sérelem jött elő, hogy a ringen kívül ülők is beleálltak a vitába.

Vivi és Krisztián beléptek a hármas Párbaj előarénájába

Zsolti és Mici is választhatott egy embert maga melé, akik őket képviselve ringbe szállnak. Vivire és Krisztiánra esett a választásuk, miután mindketten bevonultak, indulhatott is a szópárbaj első menete.

Na, ki a legnagyobb pózer a Villában?

Mindegyik villalakó bevonult a Sufniba, hogy bebizonyítsák, nekik aztán számtalan arcuk van és mindent képesek lereagálni. Persze, a társaik kintről figyelték őket, röhögve.

Dávid magát érzi a legesélyesebbnek!

Dávid és Krisztián elmerültek az esélylatolgatásban, hogy vajon Zsolti kit hívhat majd ki. Közben Zsolti is ezen pörgött, hiszen erről álmodott, és nem volt túl jó élmény.

Viviék bűnbe estek a nagy fogyókúrázásban

Miközben a fiúk nagyban gyúrtak odakint, hogy fittek legyenek a hétvégi fotózáson, Gina és Vivi folyamatosan a nassolás miatt szenvedtek. Végül feladták, és becsempészték a csipszet a szobába.

Vivi azt kérte a tündérmese hívőktől, hogy legyen szivárvány!

Vivien, Zsolti és Soma összekapaszkodtak a Sufniban, Vivi pedig az univerzum, a Föld, a szív, a királynők, a királyok, a hableányok, a sellők, a szirének, és még sorolhatnánk kiknek a segítségét kérte, hogy legyen szív és szeretet.

Gina és Mici között kitört az igénytelenség-harc

A villalakóknak meg kellett szavazniuk a legeket. A legönzetlenebb vagy a legszexibb még nem okozott gondot, amikor azonban a legigénytelenebb Soma és Mici lettek, Mici teljesen kiakadt - főleg Ginára, aki poénból szavazott rá.

Vivi és Zsolti óriás fülekkel gyűjthetik a legújabb pletykákat!

Miután a villalakók megválasztották a legtöbbet csicsergő, pletykálkodó társaikat (Vivit és Zsoltit), jöhetett is a "jutalom": izgi fejfedők, pontosabban fülfedők kerültek a kiválasztottak fejére.

A lányok igazi sör-hangulatba kerültek!

A sorversenyek harmadik és egyben utolsó feladatában Vivi és Krisztián próbáltak a győzelemig egyensúlyozni, a lányok azonban elökörködték és inkább a sörre koncentráltak.

Vajon kik lettek a Villa sörpong mesterei?

A sorverseny második feladata egyesítette az alkoholt és a lyukérzéket: a sörpongban a lányok nem igazán jeleskedtek, cserébe viszont mindannyian elmerülhettek egy picit az alkoholban.

Vivi:

A fiúk és a lányok sorversenyen mérték össze az erejüket és az első feladatban rögtön ügyeskedniük kellett: jött a zsákban futás. Vivinek már maga a zsák is nagy problémát jelentett!

A villalakók egymás bőrébe bújtak!

Mindegyik versenyzőnek valaki másnak kellett beöltöznie. Volt nagy öröm és vihogás, szeximitálás és DiCaprió-féle alakítások is. A végén mégis Zsolti hozta mindenkire a frászt egy Gina-féle pánikroham/kiakadással.

Dávid és Ati balhét akartak! Vajon összehozták?

Dávid és Ati ültek a szerkesztői székekbe, és mindenképpen akartak egy kis feszkót a villalakók között, szavazást rendeltek el: vajon ki a legbefolyásolhatóbb? A végén nem a kiválasztott drámázott, másnál rúgták el a pöttyöst ezzel a feladattal.

Zsolti:

Miután Vivi Micit választotta meg a legsunyibb villalakónak, Zsolti újra beszólt Micinek, és újabb szócsata következett, Zsolti szerint ugyanis a szőke lány befolyásolja a villában élőket...

A villalakók döntöttek: Zsolti a legsunyibb villalakó!

A játékosoknak arról kellett szavazniuk, ki a Villa legsunyibb embere. Mici, Ati, Dávid és Krisztián Zsoltira tették a jelüket, amit a fiú nehezen viselt, és úgy érezte, hogy egy elég durva lejárató kampány folyik ellene..

 

Vivi elárulta, miért ő a legstresszesebb villalakó!

Gina és Soma azt a feladatot adták a játékosoknak, hogy szavazzanak nyíltan arról, hogy ki a legstresszesebb villalakó! Vivien elmondta, hogy ő azért stresszes, mert: le van nőve a haja, tele van pattanással, és összeér a popsija, pontosabban csattan, amikor leül.

Ati a gongolást élvezte, Vivi pedig a kukkolást

Dávid és Ati voltak az első szerkesztők. Ők egy ügyességi versennyel mozgatták meg a többi villalakót, és Ati kifejezetten élvezte, hogy nézheti a játékosok "szenvedését."

A villalakók bojkottálták Vivi és Zsolti feladatát?

Zsolti és Vivi azt a feladatot adták a többieknek, hogy utánozzanak egy ex-villalakót. A játékosok eleinte nem akarták megcsinálni a feladatot, később azonban duzzogva ugyan, de végrehajtották.

 

Kié lesz a Sufni? Kitört a balhé a szavazás előtt!

A sufni központi téma lett! Jött is a levél: szavazzák meg, ki alhat ott a Párbajig. Ezek után kitört a balhé Zsolti és Mici között. A villalakók a szavazáson Krisztiánék mellé álltak, és rájuk voksoltak, hogy együtt lehessenek.

Mici lefoglalózta maguknak a Sufnit

Mici a Kihívás előtt már attól félt, hogy vagy ő vagy Krisztián megy párbajozni Tivyvel, ezért Vivinél bekérdezett: megkaphatnák-e addig a sufnit? Közben megkezdődött a találgatás és a puhatolózás Tivy-nél is.

Krisztián vezetőnek született?

Eljött megint a nagy döntések pillanata: Krisztiánnak kellett levezényelnie a rendeléseket. A villalakók pedig hangosak és makacsak voltak, ha a saját cuccaik kerültek szóba...

Zsolti Vivinek:

Vivi és Zsolti csúnyán összevesztek egymással, és megint nem beszéltek a másikkal. Végül Vivi ment oda a barátjához, hogy megbeszéljék az egészet. A végére Vivi rájött, hogy mit is jelent önzőnek lenni.

Tivy megjósolta, ki nyeri a ValóVilág powered by Big Brothert!

Tivy megjósolta, hogy ki fogja megnyerni a játékot, és ki hányadik helyen fog kiesni a ValóVilágból.

Zsolti eldalolta Viviennek a kedvenc dalát, ami úgy érzi, róla szól!

Vivien a Sufniban kényeztette Zsoltit, a fiú pedig egy ismert Tóth Gabi dalt énekelt. Bár először Vivi befogta a száját, hogy hallgasson el, a végére megtetszett neki Zsolti hangja, és elkezdte élvezni az előadást.

Dávidnak elege lett: lázadni akart földrajz órán!

Dávidék feleltek először a világtérképnél, azonban csak négyest kaptak Zsoltival. Amikor később rájött, hogy mindenki ugyanezt a jegyet kapja, lázadni akart a tanár úr ellen.

Vivi:

Vivi nem bírt magához térni, Zsolti próbálta meg kicsalogatni irodalom órára. Csupán egy csoki segíthetett rajta, de azt már nem majszolhatta el. Az óra további része alatt sem találta önmagát...

Vivi megtanulta: ha hisztizik, egyest kap

Matek órán Vivit hívta ki a tanárnő a táblához, hogy megoldjon egy példát. Vivinek azonban semmi kedve nem volt az egészhez és végig hisztizett a táblánál. A tanárnőnek végül elege lett a viselkedéséből.
 

Elszabadultak az indulatok a titkos szavazáson!

Ki a legszerethetőbb? És a leggyávább? A legelviselhetetlenebb? Hiába zajlott titokban a szavazás, az eredmények hallatán nem kis feszültség alakult ki a Villában.

Szekrényre fel! A villalakók estek-keltek!

A nap végén jöhetett egy kis testmozgás a Villában. A feladat szekrényugrás volt, és már az első próbálkozónál (Krisztiánnál) kiderült, hogy nem lesz ez egy könnyű menet.

Taj Mahal vagy a Fehér Ház? A villalakók villantottak föci órán!

Földrajz órán a műemlékek kerültek a középpontba, ami a villalakóknak nem kis problémát okozott. Kisebb küzdelmek zajlottak a táblánál, amikor a tanárúr bekérdezett.

Kifogás kellene a késésre? Vivi segít!

Vivi alig bírt kikelni az ágyból, annyira fáradt volt, így el is késett a matek óráról. Amikor a tanárnő rákérdezett miért, nem habozott: nem ment rá a nadrágja. Ezek után jöhettek a matek-ásítások és a hely csereberék.

Soma ágya alrébb vándorolt! Na, de hol lehet?

Tivy úgy döntött, hogy miközben a barátja a nappaliban tanult, eldugják az ágyát. A sötétben Soma meglepetten nézett körül, sehol se találta a helyét. Végül mindenki röhögésben tört ki, még ő is.

Vivien megszentségtelenítette Tivy marketing irodáját

Tivy megnyitotta villabéli marketing irodáját, és megmutatta Viviennek, hol reklámozza a termékeket. Aztán egy váratlan pillanatban Vivi rámászott...

Hoppá! Mi történt Tivy és Vivi között a paplan alatt?

Vivi egy szál melltartóban mászott be Tivy mellé az ágyba, Tivy pedig megtanította a szőke lánynak a a biológia tudományát...

Soma teljesen összetört Evelin kiesésétől

Soma nem az udvaron, hanem a hálóban várta a győztes párbajozót, és azt remélte, Evelin tér vissza a Villába. Amikor meghallotta Dávid ordibálását, akkor már tudta, hogy Ati győzött a Párbajon...

HetiKlasszikusok 9. felvonás - A csoffadt testektől a belső szépségig

A ValóVilág powered by Big Brother nyolc hete nyitotta meg kapuit. Minden héten jelentkezünk a villalakók legjobb aranyköpéseivel, felelevenítve az elmúlt napok történéseit. Bár igyekszünk minden szállóigét és elszólást összegyűjteni, ha eszetekbe jutna még olyan, ami nem szerepel a listán, akkor bátran írjátok meg hozzászólásba! Nincs más hátra, mint előre: jöjjenek a legjobb szállóigék!

Vajon ki volt az erősebb kulcstartó?

Somaéknak ez már az utolsó lehetősége volt, hogy levehesséka  bilincset, ezért mindent megtettek, hogy sokáig ki tudják tartani a kulcsot.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való