KERESÉS search-close

Voila

12 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Voila"

Bécynek nem sikerül a terve, és Alexa nagy sikert arat

Mikor Bécy megtudta, hogy Alexa este fellép a Voilában, mindenáron meg akarta akadályozni, ugyanis hallani sem akart arról, hogy az ő felfedezettje nélküle ér el sikereket.

Következő rész (2017. március 31.)

Barbi az ágyban találja Ramónát Fecével. Maja a fejébe veszi, hogy színésznő akar lenni. Bécy rádöbben, hogy este Alexának a Voilában lesz fellépése.

Gréti nagyon kiborul Dani és Evi enyelgésétől

Evelin rábeszéli Danit arra, hogy fogadja el a korábbi munkáját a klubban. Roland ellenzi ezt az ötletet, de Gréti, aki elfojtja a Dani iránti érzéseit, meglepő módon bizalmat szavaz Daninak.

Roland:

A frusztrált Gréti este beleegyezik Roland javaslatába, hogy végleg szabaduljanak meg Danitól és Evelintől. 

Lotfi Begi helyett Bécy volt a sztárvendég

Evelin reggel kap egy telefonhívást. Lotfi Begi bejelenti, hogy este el fog jönni a Voilába! Amikor este kiderül, hogy a híresség látogatása csak egy átverés volt Bécy részéről, Evelin, Roland és Gréti egymásnak esnek.

Következő rész (2017. január 18.)

Milán eljátssza, hogy ismét összebarátkozik Karesszel. Joe végre felébred, Barbi pedig alig tér magához az örömtől! Lotfi Begi bejelenti, hogy este el fog jönni a Voilába! 

Dani felkelti Evelin és Gréti érdeklődését

Gréti reggel összefut Danival egy kávézóban, és a srác még aznap megkapja az helyettes üzletvezető helyettesi állást a Voilában. A szexi srác Evelin érdeklődését is felkelti, aki semmit sem vesz észre Gréti és Dani flörtjéből.

Következő rész (2017. január 09.)

Joe teljesen maga alá kerül, és bánatában kidobja az összes lakót. Kristóf annyira felhúzza magát, hogy elindul egyedül megkeresni Maja támadóját. Gréti mégiscsak felbukkan a nyitó bulin, és együtt nyitják meg a Voilat.

Gréti kiszállt a közös bizniszből

A klub megnyitása miatt pattanásig feszültek az idegek, a három tulaj között pedig újabb veszekedés tört ki. Grétinek elege lett az állandó marakodásból, és úgy döntött, hogy kiszáll a közös munkából...

Gréti elengedi legnagyobb álmát

Grétinek elege van a vitákból, ugyanis ő már csak a klubra koncentrálna. Roland ekkor meg akarja leckéztetni Grétit, de túl messzire megy, és Gréti kiszáll a közös munkából. 

 

Roland bosszút esküszik Evelin ellen

Evelin biztos a győzelmében, és áradozik a klubjáról, Roland pedig ki van rá hegyezve, hogy megleckéztesse Evelint. 

Evelin kiszáll Grétiék közös üzletéből?

Roland továbbra is idegesítő feladatokkal kínozza Evelint, és végül nem vonja be akkor sem, amikor elnevezik a klubot. Gréti csak akkor tér jobb belátásra, amikor Evelin már ki akar szállni, és visszaköveteli a pénzét

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való