KERESÉS search-close

X

7 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "X"

Fődíjat kapott az X - A rendszerből törölve!

Ujj Mészáros Károly filmje Németországban is meghódította a nézőket és a zsűri tagjait, gratulálunk!

Balsai Móni lőni is megtanult

Balsai Móni lőni is megtanult új filmje kedvéért, Schmied Zoltán pedig alig tudta letenni a forgatókönyvet, annyira tetszett neki. Ezt mondták az X-a rendszerből törölve című film szerdai díszbemutatóján. Ujj Mészáros Károly új filmjének ők a főszereplői. A rendező korábbi filmjében a Liza, a rókatündérben is együtt játszottak. Az X-ben tért vissza betegsége utána filmvászonra Kulka János, ő is nagyon élvezte a forgatást.

Péterfy Boriék egy pörgős punk nótát írtak Ujj Mészáros Károly thrilleréhez!

Aminek már a klipverziója is elkészült, tele exkluzív jelenetekkel a filmből - nézzétek és hallgassátok meg nálunk A kutya éji dalát!

Kulka János a X.-ben tér vissza a vászonra

45 nap után befejeződött Ujj Mészáros Károly legújabb filmjének, a X.-nek a forgatása. Ez lesz az a skandináv típusú krimi, melyben visszatér a filmvászonra Kulka János, de szerepet kap mellette Balsai Móni, Schmied Zoltán és Bede-Fazekas Szabolcs is. Az alkotás 2018 első felében kerülhet a mozikba.

Konfetti, helikopter, bulihangulat és a bűvös X

Az X-jelet büszkén mutogatja fiatal és idős – már harmadik éve. Több ezer énekes gyűlt össze az X-faktor tömegjelenetének forgatásán, közülük ősszel tizenkettőnek biztosan teljesen megváltozik majd az élete.

X: A név kötelez


szerző:
2010.11.17. 07:45
X: A név kötelez

Xantus Barbara, Varnus Xavér és Ganxsta Zolee arról vallottak, szerintük bennük megvan-e az a bizonyos plusz.

Fókusz 10-08-27


szerző:
2010.08.27. 20:35
Fókusz 10-08-27

Fókusz: Már csak egy nap, és elindul az X-Faktor Magyarországon! Nagy Feróékat is meglepte a szupertehetségek tömege. Közülük valaki akár nemzetközi sztár is lehet. De hogyan választanak majd a világ legnagyobb tehetségkutatójának magyar mentorai?

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való