KERESÉS search-close

X-Faktor 2016

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "X-Faktor 2016"

Így zajlott az X-Faktor válogatója!

Három évvel ezelőtt majdnem tízezren jelentkeztek a 2016-os tehetségkutatóba: 14 évesektől a 89 évesekig több mint 20 országból. Kiderült, hogy a szokottnál is több külföldi jelentkező volt, és közülük alig beszélték a magyar nyelvet. Három évvel ezelőtt így indult az X-Faktor!

Megnősült az X-Faktor énekese


szerző:
2018.05.23. 12:47
Megnősült az X-Faktor énekese

A Magyarország legnépszerűbb tehetségkutatójában - zenekarával együtt - feltűnt énekes élete újabb mérföldkőhöz érkezett. 

Klippremier! Az X-Faktor egykori zenekara ismét nagyot alkotott

2016-ban egészen az utolsó előtti élő show-ig menetelő zenekar élete teljesen megváltozott az X-Faktor óta. Emberek tízezrei követik munkásságukat, amiért meg is dolgoznak a srácok.

Klippremier! Nézd meg Opitz Barbi vadonatúj dalát!

Egyedi zenei irányzatot képvisel hazánkban a 2016-os X-Faktor győztese. Eddig Magyarországon még senki nem próbálkozott ezzel a műfajjal, de Opitz Barbinak ez kifejezetten jól áll.

Így készült az X-Faktor egykori versenyzőjének vadonatúj klipje!

Vince Aliz Lizát a 2016-os X-Faktorban ismerhették meg az RTL Klub nézői. A fiatal énekesnő számára a 4. élő show-ban ért véget a verseny, ám karrierje azóta is töretlen.

Nézz bele Opitz Barbi első videóklipjébe!

A 2016-os X-Faktor győztesének májusban jelent meg első saját dala, melyhez végre klip is készül! Az énekesnő közösségi oldalán osztotta meg a Végem című dal videoklipjének előzetesét. 

Opitz Barbi első saját dala meghaladta az egymilliós nézettséget!

A 2016-os X-Faktor győztesének májusban jelent meg első saját dala. Bár a slágergyanús szerzemény még csak egy hónapja van fent a legnépszerűbb videómegosztó oldalon, már most meghaladta a mágikusnak számító egymilliós megtekintést.

Gyász! Elhunyt a Happy Gang énekese

A tehetségkutató 2016-os szériájába jelentkezett a népszerű együttes tagja. A nézők október 15-én szembesülhettek azzal, hogy mi lett Meggyes Roland Mohamannal az elmúlt évek során…

Lányok gyűrűjében a Ham ko ham! – Ez történt velük az X-Faktor óta!

A 2016-os tehetségkutató legjobb zenekara hihetetlen népszerűségnek örvend, és ez a mai napig töretlen. A verseny óta a srácok rendkívül jól vannak, tanulnak, dalolnak és még egy meglepetéssel is készülnek a rajongóknak. Mutatjuk!

Mata Ricsi betartotta ígéretét!

Az X-Faktor ezüstérmese még az élő show előtt, visszatérése után árulta, hogy mire készülnek Dmitij-vel. Közös produkciójuk szerencsére nem rég napvilágot látott. 

Így fogadták az indián kis faluban Opitz Barbit!

Az X-Faktor 2016-os győztese közösségi oldalán jelentkezett be Parara Puruból. A kis videó teljesen átadja a hangulatot, ami Barbiékat várta érkezésükkor.

Hoppá! Opitz Barbi elhagyta az országot!

A 2016-os X-Faktor győztese a minap arról számolt be Facebook-oldalán, hogy nővérével együtt elhagyta Magyarországot. 

Ezt hallgasd! Vad öltözetben mutatta meg ByeAlex új alkotását

Az X-Faktor mentorától igencsak szokatlan az élő bejelentkezés, de a divat őt sem kerülhette el. Most valami olyat mutatott meg követőinek, ami biztos, hogy fontos számára (is)!

Ki ez a lány Dmitrij oldalán?


szerző:
2017.02.13. 13:46
Ki ez a lány Dmitrij oldalán?

A szombati celebeseményen az X-Faktor 2016 bronzérmese is tiszteletét tette, méghozzá egy igen dekoratív hölgy társaságában. 

Opitz Barbi: „Ahhoz, hogy kitűnjön egy énekes a többi közül…”

Biztos sokan vallják, hogy a tehetség még nem elegendő ahhoz, hogy valaki kiemelkedjen társai közül. A Story Extrában az X-Faktor énekesei árulták el, hogy vajon mi a siker titka.

Új külsővel hódit Dmitrij és VV Soma

Állítólag a pasik sokkal bevállalósabbak és divatkövetőbbek, minta csajok. Ez lehet a magyarázat arra a jelenségre is, ami az X-Faktor és ValóVilág powered by Big Brother sztárjával történt a napokban.

Szexizés ByeAlex módra


szerző:
2017.02.06. 14:14
Szexizés ByeAlex módra

A rajongók nem győzik kapkodni a fejüket Alex közösségi oldalait elnézve, ugyanis az X-Faktor mentora teljesen elkényezteti a gyengébbik nem képviselőit különböző posztjaival.

ByeAlex üzenete: „Kedves szerelmeim!...”

Újabb elhatározásra jutott az X-Faktor mentora, amit nem is titkol követői elől. Sőt, úgy döntött, minden részletbe beavatja őket és még a véleményüket is kikéri.

Komoly váddal illették az X-Faktor versenyzőjét

Ahogy az lenni szokott, amint valaki belép a köztudatba, rengeteg szempár szegeződik rá. A negatív és pozitív kritikák mellett a pletykák is felütik a fejüket – így van ez az RTL Klub 2016-os tehetségkutatójának énekesével is.

ByeAlex még soha nem volt ennyire szexi!

Az X-Faktor mentora mindent megtesz azért, hogy „összetörje” a lányok szívét. Mostanában edzőtermi fotóival kínozza a gyengébbik nem képviselőit.

ByeAlex végrendelkezett?


szerző:
2017.01.10. 12:22
ByeAlex végrendelkezett?

Az X-Faktor mentora igazi egyéniség, így biztos, hogy sokan nem is csodálkoznak a „döntésén”, amit tegnap tudatott rajongóival.

Opitz Barbi döbbenetes ajándékban részesült – FOTÓ

Egy ország ünnepli a fiatal lányt, gyönyörű hangja és szerény, alázatos természete miatt. A 2016-os X-Faktor győztesének többezres rajongótábora van, akik nap, mint nap fejezi ki hálájukat és szeretetüket, sőt sokszor különböző ajándékkal lepik meg kedvencüket. 

Most te is átélheted azt, amit Puskás Peti…

Ugye ismerős az érzés, amikor legszívesebben a világ másik pontjára szöknél a dolgos hónapok után? Valószínűleg az X-Faktor mentora is hasonlóan érezhetett az elmúlt időszakban, hiszen körülbelül fél évig kereste mentortársaival együtt 2016 legsokszínűbb előadóját.

ByeAlexet hírbe hozták a magyar hírességgel

A sztárok élete nem mindig fenékig tejfel, mint ahogy azt sokan gondolják. A népszerűség „átka”, hogy rengeteg szempár szegeződik rájuk, ráadásul legtöbbjük azért, hogy észrevegyék, ha valamit elhibáznak. Alex most pontot tett a találgatások végére.

Dmitrij szaunázással búcsúztatja az óévet

Az X-Faktor harmadik helyezettje, Gorbunov Dmitrij elárulta, hogy minden évben szilveszter előtt szaunázni megy, hogy így mossa el az előző évben történteket.A fiú egyébként a barátaival tölti a szilvesztert, és minden évben tesz újévi fogadalmat.

Mata Ricsit boldoggá teszi a tűzijáték látványa

A 2016-os X-Faktor legjobb férfi hangja, Mata Ricsi még nem tudja, hol tölti az idei szilvesztert, arra azonban tisztán emlékszik, hogy kiskorában mit jelentett számára ez az ünnep.

Optiz Barbi:

A 2016-os X-Faktor győztese, Opitz Barbi mint minden évben, idén is a családjával tölti a szilvesztert. Bevált szokás náluk, hogy jókívánságokat írnak egy lapra és elégetik, és persze a szerencsehozó ételek sem maradhatnak el.

A Ham ko Ham tagjai a rokonokkal töltik a szilvesztert

A zenekar tagjai még nem tudják, hogy hol töltik a szilvesztert, de csak úgy mint mások, ők is a családjukkal szeretnének lenni az év utolsó napján.

Fejes Szandi: „Rengeteg élményt hozott ez az év!”

Fejes Szandi az elmúlt években sokszor dolgozott szilveszter napján, de egyelőre úgy tűnik, idén a bulié lesz a főszerep! A lány családjánál már hagyomány, hogy szilveszter másnapján lencsét esznek, így ez idén sem maradhat el.

Jáger Kinga: „Nincsenek bennem furcsa érzések az év végével kapcsolatban”

Jáger Kingáéknál a szilveszter spontán ünnep, így még nem tudja, hogy idén mi lesz a program. Lencsét ők is esznek minden évben, újévi fogadalmat azonban nem szokott tenni, de reméli, hogy 2017 sok lehetőséget rejt. 

Vince Aliz Liza hatalmas célt tűzött ki 2017-re!

Vince Aliz Lizának nagyon jól sikerült a 2016-os év, ugyanis szinte csak pozitív dolog történt vele. Mivel keveset volt otthon az X-Faktor miatt, idén valószínűleg otthon fog szilveszterezni a családjával. 

Dánielfy Gergő tiszta lappal indítja az újévet

Dánielfy Gergő szerint nagyon jó érzés megünnepelni azt, hogy véget ért egy év. A 2016-os év rengeteg tapasztalatot adott neki, és reméli, hogy a következő év is sok jót tartogat.

Balogh Eszter:

Balogh Eszti minden évben máshol szilveszterezik, idén valószínűleg a családjával fog ünnepelni. Számára 2016 egy összetett év volt, ugyanis az X-Faktoron kívül sok nehéz időszakot rejtett ez az év.

Ónodi János:  „Nálunk most egy kicsit más lett a karácsony…”

Janiéknál az egyik karácsonyi hagyomány, hogy le kell stoppolni a vendégvárást. De ez még nem minden...

Balogh Eszter: „Jobban szeretek adni, mint kapni.”

Az X-Faktor énekesnője elmesélte, hogyan telnek náluk az ünnepek.

Így tölti az ünnepeket Jáger Kinga

Családi hagyományaikról és karácsonyi terveiről mesélt az X-Faktor énekesnője.

Fejes Szandra olyat tett most karácsonykor, amit még soha!

Így ünnepel idén az X-Faktor énekesnője. Hagyományaikról és karácsonyi terveiről mesélt Szandra.

Dánielfy Gergő anyukájával dísziti a karácsonyfát

Az X-Faktor énekese nagyon szereti a karácsonyt: "Azok a gondok, amik ilyenkor vannak bennem, leperzselődnek..." Gergő azt is elmesélte, hogyan szokott ünnepelni családjával.

Örömzenéléssel ünnepel a Ham ko Ham

A zenekar tagjai hagyományaikról, karácsonyi ételeikről és ünnepi terveikről meséltek.

Vince Aliz Liza karácsonya:

A karácsonyi menü mindig központi kérdés a családoknál az ünnepek alkalmával. Így van ez Lizáéknál is! Az X-Faktor énekese elárulta, hogy anyukájának mennyire nincs könnyű helyzetben, ha az ételekről van szó...

Íme Dmitrij kedvenc karácsonyi étele!

Az X-Faktor "bronzérmese" már nagyon várta az ünnepeket, hogy találkozhasson a családjával. Anyukája főztje már nagyon hiányzott neki, de most végre az egyik specialitása a karácsonyi asztalra kerülhet.

Mata Ricsi:

Ricsiéknél nem az ajándékozás kapja a főszerepet karácsonykor, hanem a szeretet. Elmesélte, hogy mi volt a legszebb ünnepi emléke, és hogy milyen hagyományaik vannak a családjában.

Nézd meg, mivel ajándékozza meg szeretteit Opitz Barbi karácsonykor!

Az X-Faktor 2016 győztese elárulta, milyen karácsonyi hagyományaik vannak, és hogy mivel készül családtagjai számára kedvenc ünnepén.

Boldog születésnapot Puskás Peti!

„Harminckét éves lettem én…” – mondhatná magáról az X-Faktor mentora. Ám Petinek most hétvégén nem csak a születésnapja ad okot az ünneplésre!

Extra produkció! ByeAlex az X-Faktor színpadán!

Biztos sokan emlékeznek arra, hogy két évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon történt meg, hogy a tehetségkutató harmadik élő show-jának meglepetés vendége az énekes volt. A színpadra ByeAlex lépett, aki mára maga ülhet a mentorok székébe. Hamarosan a Mentor Házban énekelhetnek az új versenyzők!

ByeAlex új külsejével hódít – FOTÓK

Imádjuk a zenész extravagáns stílusát, és nem utolsósorban odamondó őszinteségét. A napokban közzétett posztjától pedig egyenesen elállt a szavunk.

Emlékeztek még? Ilyen volt Tóth Andi az első X-Faktor válogatón

Két évvel ezelőtt a fiatal lány a mentorok előtt először lépett a színpadra. Andi egy Hooligans produkcióval érkezett, és szinte felrobbantott az X-Faktor stúdióját. Igen, már akkor jól láttuk, benne volt az X!

Visszatér az X-Faktor! - Ma este 20:00-kor az RTL Klubon…

Egy év kihagyás után ma estétől újra dübörög Magyarország legnépszerűbb tehetségkutatója. Ez a hatodik évad lesz hazánkban, amely sok izgalmat tartogat számunkra. Amit már most bizton állíthatunk: Lesz miről beszélni!

Szeptember 24-től lesz miről beszélni! Jönnek a Szupermentorok…

Már csak két hét és újra együtt izgulhatsz az énekesekkel, akik közül Tóth Gabi, Gáspár Laci, ByeAlex és Puskás Peti keresi az év előadóját. Érdemes lesz nézni, hiszen egy egész ország fog erről beszélni!

Szeptember 24-től Gáspár Lacinak is lesz miről beszélnie!

Gáspár Lacinak nagyon fontos, hogy a színpadon is az legyen, aki valójában. Szerinte akkor jó egy előadó, ha őszintén vállalja saját magát. Bármilyen sikereket ér el, sosem felejti el, honnan jött. Ő is végigjárta azt az utat, ami a versenyzőkre vár. Mentorként ezért is tud majd sokat segíteni nekik.

Szeptember 24-től ByeAlexnek is lesz miről beszélnie!

ByeAlexre már mondtak mindent, mióta zenél. Elfogadta, hogy a karaktere miatt sok támadás éri, de ő mindig csak azt csinálja, amiben igazán hisz. Nem célja, hogy megbántson bárkit is, de meg fogja mondani a véleményét. Mentorként is ragaszkodik majd az elveihez.

Mentrollok és egy műsorvezető faktroll? Lesz miről beszélni!

Alig több mint két hét és indul a 2016-os X-Faktor az RTL Klubon. Ne marad le róla, de még előtte ezt neked is látnod kell!

Az X-Faktor első válogatója nagy durranást okozott

Négy évvel ezelőtt a tehetségkutató előválogatói elindultak. Akkor még senki se gondolta volna, hogy 2012-es tehetségkutató első válogatóját csaknem két millióan követtik majd szombat este. Sokakat azóta is Zámbó Jimmy fiának feltűnése foglalkoztat.

Puskás Peti lelépett


szerző:
2016.08.16. 17:55
Puskás Peti lelépett

Nagy a hajtás az X-Faktor háza táján, ugyanis a mentorok és a stáb is azért dolgozik, hogy megtalálják 2016 legtehetségesebb előadóját. Ám egy kis pihenés mindenkinek jár!

Az X-Faktor mentora ízig-vérig nő!

A sztárok életét gyakran beárnyékolják a negatív megnyilvánulások, melyeket általában az irigység, vagy annak keltése motivál. Egy ideig el lehet engedni a fülünk mellett, hiszen ezek csupán a rossz szándék megnyilvánulásai, ám van egy határ, amikor már nem lehet szó nélkül tűrni…

Könnyeivel küszködve mesélt Gáspár Laci – VIDEÓ!

Az X-Faktor mentora olyan helyre engedett betekintést követői számára, amit talán csak nagyon kevesen tettek volna meg. Gáspár Laci a meghatódottságtól párás szemmel avatta be követőit magánéletébe.

Fotóval buktatta le saját magát Puskás Peti

Az X-Faktor mentora testvére szobájában garázdálkodott, míg a gyanútlan Dani magára hagyta őt saját birodalmában. Puskás Peti nem titkolta sokáig, hogy mit tett öccse távolléte alatt…

Vastag Csaba egy percre sem áll le?

Öt évvel ezelőtt a Fókusz stábja felkereste az X-Faktor első szériájának győztesét, hogy meglesse, miként tengeti mindennapjait a sztár. Hamar kiderült, az énekes akkor már vagy egy éve járta az országot és éjjel-nappal koncertezett. Az örökmozgó Csaba válaszolt minden kérdésünkre.

Antal Timi megmutatta szerelmét

Három évvel ezelőtt ért minket a megtiszteltetés, hogy az X- Faktor gyönyörű énekesnője a Reflektor magazin stábjának őszintén mesélt párkapcsolatáról. Kiderült, hogy Timi és kedvese akkor már két és fél hónapja alkotott egy párt.

Kilppremier:  Íme Vastag Csaba legújabb dala!

Pontosan négy éve, hogy elstartolt az X-Faktor nyertesének legújabb klipje. A Szerelem vándora című dalt már izgatottan várták a rajongók. 

Istenes Bence mindent vitt? – Heti összefoglalónk következik

Beléptünk a nyár legmelegebb hónapjába. Július első hete számtalan meglepetést tartogatott számunkra, úgymint: első babás fotók, szexi villantások, X-Faktor tikok, és jótékonykodó celebek.

Puskás Petinek ilyen az élet szerelmével!

Bekukkantottunk, hogy megnézzük, mi a helyzet az X-Faktor mentorainak háza táján. Legutóbb ByeAlex - szinte sosem látott - kedvesét mutattuk meg, most pedig Puskás Peti szerelme „került a nagyítónk alá”.

Vastag Csaba elárulta rajongóinak féltve őrzött titkait

Négy éve már annak, hogy egy igen meleg nyári napon több ezren várták az X-Faktor győztesét. Miközben a közönségtalálkozóra várakoztak, addig Csaba elmesélte a Fókusz riporterének gyerekkori emlékeit, történeteit. Igen megrázó pillanatoknak lehettünk szemtanúi.

„Mi van katona?!” - Gáspár Laci lenyomta az újdonsült internetsztárt?

Lassan minden a hangos és elnyújtott „MIVAN?!”-októl zeng, így nem is csoda, hogy többen próbálják meglovagolni ezt a bizonyos hullámot. Lássuk, mit alkotott az X-Faktor mentora!

Így izzadnak az X-Faktoros sztárok

Ezen a napon, nem is olyan rég a tehetségkutató ismert énekesei elmesélték a Fókusz kameráinak, mivel tartják magukat karban. Megtudhattuk, Vastag Csaba rója a margitszigeti köröket, Janicsák Veca mindene a lovaglás, miután saját pacit kapott, Takács Nicolas pedig a konditerem harcosa.

Szavazz, melyik mentor melyik kategóriát kapja az X-Faktorban!

Az X-Faktor hamarosan visszatér! Most először nem csak a versenyzők sorsát adjuk a kezedbe, hanem a mentorokét is. Idén te döntheted el, melyik mentor melyik kategóriát kapja a műsorban! Kattints a www.xfaktor.hu/szavazok oldalra, lépj be az X-Faktor exkluzív táborába, és szavazz! Légy te is tagja annak az elit csapatnak, akik beleszólnak a műsor alakulásába!

Kiket mentoráljon Tóth Gabi?


szerző:
2016.07.06. 20:50
Kiket mentoráljon Tóth Gabi?

Tóth Gabi a lányok csapatát szeretné a leginkább mentorálni, de döntsd el te, hogy kiket kapjon az X-Faktor egyetlen női mentora!

Kiket mentoráljon ByeAlex?


szerző:
2016.07.06. 20:50
Kiket mentoráljon ByeAlex?

ByeAlex a zenekarokat szeretné mentorálni, de döntsd el te, hogy kiket kapjon az X-Faktor mentora!

Kiket mentoráljon Gáspár Laci?


szerző:
2016.07.06. 20:50
Kiket mentoráljon Gáspár Laci?

Gáspár Laci a fiúk csapatát szeretné mentorálni, de döntsd el te, hogy kiket kapjon az X-Faktor maximalista mentora!

Kiket mentoráljon Puskás Peti?


szerző:
2016.07.06. 20:50
Kiket mentoráljon Puskás Peti?

Puskás Peti a zenekarokat szeretné a leginkább mentorálni, de döntsd el te, hogy kiket kapjon az X-Faktor mentora!

Hamarosan kiderül, kiket kap Tóth Gabi!

Köszönjük, hogy szavaztál! Nem sokára közzétesszük az eredményt, de addig is látogass vissza rendszeresen oldalunkra a friss hírekért!

Hamarosan kiderül, kiket kap ByeAlex!

Köszönjük, hogy szavaztál! Nem sokára közzétesszük az eredményt, de addig is látogass vissza rendszeresen oldalunkra a friss hírekért!

Hamarosan kiderül, kiket kap Gáspár Laci!

Köszönjük, hogy szavaztál! Nem sokára közzétesszük az eredményt, de addig is látogass vissza rendszeresen oldalunkra a friss hírekért!

Hamarosan kiderül, kiket kap Puskás Peti!

Köszönjük, hogy szavaztál! Nem sokára közzétesszük az eredményt, de addig is látogass vissza rendszeresen oldalunkra a friss hírekért!

Tóth Andi legyőzte legnagyobb félelmét

Egy évvel ezelőtt a 2014-es X-Faktor győztesének teljesült életének egyik legnagyobb álma. Legyőzte félelmét és beült a kétszeres műrepülő világbajnok gépébe. Az amerikai pilóta, Mike Mangold nem fogta vissza magát és igencsak megreptette az énekesnőt.

Puskás Peti könnyes szemmel búcsúzik

Parkolópályára „kényszerítette” saját magát Puskás Peti, de egyáltalán nem bánja. Sőt, azt is elmesélte, mi lesz vele a következő időszakban.

Gyermekeivel koncertezik Gáspár Laci

Laci a nyaraláson már túl van, így most jöhet a munka: új zenék, új klipek. Szerencsére a koncertezés is belefér az idejébe és életébe, ráadásul nem is akármilyen társasággal bulizhat a különböző nyári rendezvényeken.

Tóth Gabi különös nyaralást tervez

Az X-Faktor mentorának ezek a hónapok számítanak főszezonnak, így csak fél napokat tölthet pihenéssel. De akkor mi lesz a nyaralással?

Kiderült, mire vágyik ByeAlex!


szerző:
2016.07.01. 18:00
Kiderült, mire vágyik ByeAlex!

Az X-Faktor mentorai nem sokat unatkozhatnak az elkövetkezendő időszakban, de egy kis kikapcsolódás mindenkinek jár. ByeAlex elárulta, hogy ő mivel tölti majd a nyári hónapokat.

Istenes Bence kisfia az X-Faktor színpadán?

Az idei nyár eléggé zsúfolt lesz az X-Faktor műsorvezetője számára. A tehetségkutató mellett más projektek is várnak még rá, de természetesen családjáról és a barátokról sem feledkezik meg. Ráadásul egy kis kulisszatitkot is elárult Bence az RTL Online kamerájának.

Megmaradt erejükkel is szurkolnak a mentorok!

Véget ért az idei X-Faktor első felvonása. A mentorok hat teljes napon át válogattak a hazai tehetségek közül, így hamarosan kiderül, ki lesz 2016! Tóth Gabi és Puskás Peti a fárasztó hét ellenére is lelkesen szurkol a fiúknak! HAJRÁ MAGYAROK!

Így trollkodta szét Istenes Bence Tóth Gabi Instáját

Már javában zajlik a X-Faktor hatodik évadának válogatója. A zsűri több száz versenyzőt néz meg ilyenkor, úgyhogy a szorgos munka közepette nem árthat egy kis provokálás. Ugye, Ben?

Tóth Gabi megosztotta párja csókját

Az X-Faktor egyetlen női mentorának a műsor nemcsak sikereket és tehetségeket hozott, hanem szerelmet is, akire érthető módon nagyon büszke. Ezért osztotta meg a következő videót.

Éld át te is, milyen mentornak lenni!

A nagy leleplezést hosszas készülődés előzte meg. Stylist, fodrászok és sminkesek kezei közül indultak a mentorok a Vár egyik szállodájából az étterembe, ahol hivatalosan is bejelentették szerepüket.

Ezt tanította Istenes Bence kisfiának

Az X-Faktor műsorvezetője rendszeresen focilázban ég, így szinte magától érthetődő volt, hogy az Eb is rendszeresen a képernyő elé szegezi majd esténként. Úgy tűnik, a futballismereteket nem lehet elég korán kezdeni, sőt Bence azt is elárulta, milyen jövőt szán Natannak.

Erre számíthatnak majd a versenyzők a mentoroktól…

Nemcsak az derült ki a leleplezés napján, hogy kik ülnek a mentorszékekbe, hanem az is, hogy mit keresnek a versenyzőkben, és hogy mit kapnak majd tőlük az idei tehetségek. Lássuk!

Ezt tanította Istenes Bence kisfiának

Az X-Faktor műsorvezetője rendszeresen focilázban ég, így szinte magától érthetődő volt, hogy az Eb rendszeresen a képernyő elé szegezi majd esténként. Úgy tűnik, a futballismereteket nem lehet elég korán kezdeni, ráadásul Bence azt is elárulta, milyen jövőt szán Natannak.

Mit tettek az X-Faktor mentorai?


szerző:
2016.06.09. 19:00
Mit tettek az X-Faktor mentorai?

Túl vannak a hivatalos nagy bejelentésen, így már nekik sem kell tovább titkolniuk, hogy milyen szerepet töltenek majd be idén a műsor életében. Most pedig nézzük meg, mit tettek a leleplezés után!

Lehullott a lepel az X-Faktor új zsűritagjairól!

Exkluzív környezetben, végre bemutatták a mentorokat, mi pedig ott voltunk és hitvallásukról faggattuk őket.

Gáspár Laci a csajoknak örülne a legjobban

A mentorok a Vár ötcsillagos szállodájában készültek a nagy bejelentésre, ahol többek közt azt is elárulták, hogy mit keresnek majd a versenyzőkben. A kulisszák mögött az is kiderült, hogy mit érez Gáspár Laci...

Így lehet zavarba hozni ByeAlexet!

A saját bevallása szerint nem éppen empatikus mentor elárulta, mi az a helyzet, amit nem biztos, hogy tudna kezelni, vagy amitől éppenséggel teljesen zavarba jönne. Emellett az sem titok többé, hogy mire számíthatnak majd tőle leendő mentoráltjai.

Puskás Peti megfogalmazta, hogy számára mit jelent az a bizonyos X, vagyis mit fog keresni a versenyzőkben. Az is kderült, hogy az újdonsült mentor és Tóth Gabi között nemcsak csók volt korábban, hanem egy kis "Chicago" is. Vajon mit jelent ez pontosan?

Tóth Gabi ezt adja majd mentoráltjainak

A rutinos mentor ugyanúgy ki fog állni versenyzőiért, ahogy azt az előző években is tette, ugyanakkor már most elárulta, hogy mi az, ami mégiscsak más lesz idén. Az interjúból pedig az is kiderül, milyen kapcsolatot ápol korábbi mentoráltjaival.

Megdöbbentő vallomást tettek 2016 mentorai!

Az RTL online kamerája a készülődéstől a nagy leleplezésig végig követte a mentorokat. Tóth Gabi, ByeAlex, Gáspár Laci és Puskás Peti a Vár ötcsillagos szállodájából indultak luxusautókkal a sajtóesemény helyszínére, ahol hivatalosan is bejelentették, hogy milyen szerepet töltenek majd be az idei X-Faktorban. De most nézzük, mi történt a kulisszák mögött!

Köztük van 2016, az új X-Faktor?

Az X-Faktor nyílt napján kerestük azokat az énekeseket, akikben ott rejtőzhet az a bizonyos X. Íme az eredmény...

Bennük van az X?


szerző:
2016.05.26. 11:41
Bennük van az X?

Az X-Faktor nyílt napján kerestük azokat az énekeseket, akikben ott rejtőzhet az a bizonyos X. Íme az eredmény...

Ilyen Tóth Andi állati tombolása

Az X-Faktor ötödik győztese 2014 óta borzolja rajongói kedélyeit őrületes hangjával. Andi legutóbb a közösségi oldalán közzétett videójában tombolt.

Ezt biztos, hogy te is látni szeretnéd!

A múlt héten több sorsdöntő fordulat is történt a celebvilágban, amiket most összegyűjtöttünk, hogy te se maradj le az emlékezetes pillanatokról...

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való