KERESÉS search-close

Youtube

29 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Youtube"

PAMKUTYA: céljuk a jó üzenet közvetítése

A Fókusz stábja a magyar Youtuberek gáláján Pamkutyáékat kérdezte arról, hogy szerintük milyen egy jó videó. A két testvért az RTL nézői már a TV képernyőn is láthatták, amikor szilveszterkor Szellő István és Erős Antónia helyébe ültek be a híradói székben.

„Anikó, itt a tyúk!”


szerző:
2018.03.07. 18:00
„Anikó, itt a tyúk!”

Bizonyára mindenki ismeri Szaniszlót, aki a „Bözsi néni, itt a tyúk” című vidójával egy csapásra vált országszerte ismertté. A fiú egy gumicsirkével is megajándékozta Anikót, ráadásul azt is megtudhattuk róla, hogy szeretne a rappeléssel foglalkozni. Szaniszló példaképe, Burai Krisztián most tanácsokkal is ellátta a lelkes fiút.  

Paxel és Rami sosem adja fel?


szerző:
2018.03.07. 18:00
Paxel és Rami sosem adja fel?

Paxel és Rami nagyszámú követővel büszkélkedhető vloggerek, akikhez most egy rajongójuk, Viktor érkezett. A fiatal fiú annyira szereti a párost, hogy mikor Paxel fel szeretett volna hagyni a videózással, ő egy mozgalmat is elindított. Most pedig egy nem mindennapi meglepetéssel ajándékozta meg kedvenceit.

Perdülj táncra Buli Dorinával!

Attila szíve egy jó ideje már csak a Youtube sztárért, Buli Dorináért dobog. A szerelmes fiú már többször is megpróbálta felvenni a kapcsolatot a „buli királynővel”, de sajnos nem érkezett válasz. Most itt az idő, hogy bevallja neki érzelmeit, ráadásul a méltán híres dalt is elénekelhették közösen!

Attila:

Attila, a szigorú test tulajdonosa vicces videókat tölt fel a Youtube-ra. A 37 éves férfinek 2500 feliratkozója van, és legnépszerűbb videóját már több mint egymillióan látták.

Youtuberek háborúja: Márk és Rómeó rendezték zűrös viszonyukat

Rómeó azért jött a műsorba, hogy számonkérje kollégáját, amiért az többször is kiparodizálta. A srác egyébként fogadásból kezdett el vloggerkedni, de mára már 39 ezer követője van. Rómeó szerint ellensége, Márkó az ő hátán kapaszkodott fel, és úgy érzi, eljött az idő, hogy szemtől szembe kérdezze meg tőle, miért úgy szerez nézettséget, hogy őt figurázza ki.

A Heckmann ikreket sokkolta Melinda és Adri lehengerlő személyisége

Adri és Melinda Youtube-csatornája nagyon népszerű. Az ikrek azért jöttek el az Anikó #show-ba, hogy két legyet üssenek egy csapásra: bepasizzanak és kicsit népszerüsítsék saját Youtube-csatornájukat. Adri és Melinda verssel is készültek a Heckmann ikreknek, de a produkció előtt egy picit megviccelték a srácokat.

Inez:

Kristóf három éve készít videókat a Youtube-ra, és mára közel 70 ezer feliratkozója van. Ezt a sikert nem egyedül, hanem Inezzel érte el, de az utóbbi időben már nem tartják a kapcsolatot, ugyanis féltékenység miatt megromlott a viszonyuk. Kristófnak nemcsak Inezzel, de Inez barátjával, Mátéval is megromlott a kapcsolata, ezért a fiú most személyesen próbálta rendezni baráti kapcsolatait.

Elfogadták a Facebook-törvényt


szerző:
2017.06.30. 18:42
Elfogadták a Facebook-törvényt

Akár 50 millió euróra is büntethetik Németországban ezentúl az internetes közösségi oldalakat, ha nem távolítják el időben a gyűlöletbeszédet, rágalmazást és erőszakra való felbujtást a felületükről. Az egyértelmű eseteknél 24 órájuk van arra, hogy töröljék a nem kívánt tartalmakat, a kevésbé egyértelműeknél egy hetük. A büntetések elsősorban a Facebookot, a Twittert a YouTube-ot fenyegetik. A törvényt sokan ellenzik, mondván az sérti a szólásszabadságot.

Sohasem látott felvételek Fluor Tomiról

Emlékeznek még Fluor Tomi Mizu című nagysikerű slágerére? Gondolta volna, hogy több mint öt éves dalról van szó és az évek alatt 18 millónál is többször töltötték le? 

Adele a milliárdos klub tagja!

A Youtube-on legalábbis biztosan. A videómegosztó oldal hivatalos bejelentése szerint Adele Hello című slágere a 17. olyan dal, ami elérte az egymilliárdos nézettséget. A dal érte el a leggyorsabban a rekord nézettséget, mindössze 87 napra volt szüksége rá. A korábbi rekordot Psy Gangnam Style-ja tartotta 158 napon át.

Letaszította a kattintási csúcsról Adele Psy-t

A brit énekesnő Hello című száma 87 nap után lépte túl az 1 milliárdos klikkelést a Youtube-on, míg a dél-koreai dalnok Gangnam Style című lovaglós klipje 158 nap alatt ért el idáig.

Sanyi a macska, Bözsi néni, Wellhello - mi a népszerű videók titka?

Megszületett a 2015-ös év magyar nézettségi toplistája a legnépszerűbb videó megosztó portál kattintásai alapján. Készültek színvonalas videoklipek, születtek remek paródiák, de vírusvideókból sem volt hiány. Lássuk, min mulatott a magyar a tavalyi esztendőben.

Fókusz 2016-01-05


szerző:
2016.01.05. 18:55
Fókusz 2016-01-05

A Star Wars-ról prédikált egy pap a terézvárosi templomban. De hogy fogadták mindezt a hívek? Mi a titkuk? - Több millióan kattintottak rájuk. A legnépszerűbb hazai videók a Wellhellótól Bözsi néniig 2015-ben. Örök rabság - Mi a különbség a kisivó, a nagyivó és az alkoholista között? Egy betegség, amelyben minden magyar család érintett.

FLUOR: 40 százalék a zene, az összes többi a csomagolás

A Wellhello abszolút uralta a 2015-ös Youtube nézettségi listákat. Nemcsak a saját szerzemények, hanem az abból készült paródiák is. Fluor Tomi szerint ennek az is az oka, hogy a Wellhello nagyon ki lett találva, nagyon odafigyelnek az arculatra és nagyon sokat dolgoznak.

Brandmánia 12-11-08


szerző:
2012.11.09. 00:05
Brandmánia 12-11-08

Brandmánia: Egy műsor, amely márkákról és a média izgalmas világáról szól. Azoknak, akik ebben az elképesztően gyorsan fejlődő világban dolgoznak, és azoknak, akik nem is sejtik, mennyi érdekességet tartogat számukra ez a trendi világ.

Iskolások kísérletezhetnek az űrben

Néhány tizenéves esélyt kap arra, hogy a tudományos kísérletét végrehajtsa a Nemzetközi Űrállomás legénysége az űrben.

Interneten hívta el randira kedvenc sztárját

Egy tengerészgyalogos videóüzenetben kérte meg Mila Kunist, hogy kísérje el novemberben egy bálba.

Rappelő tudósok


szerző:
2011.05.13. 12:57
Rappelő tudósok

Rap-számot készítettek az ausztrál klímakutatók, hogy felhívják a figyelmet az éghajlatváltozásra.

Sokan kattintottak a YouTube-koncertre

Csaknem 1 millióan nézték meg eddig az interneten a YouTube Szimfonikus Zenekar koncertjét.

Véres forradalmi felvételek


szerző:
2011.02.23. 12:32
Véres forradalmi felvételek

A mobiltelefonnal készített képsorokon utcán menekülő emberek és gyilkosságok is láthatók.

Magyar is fújja a Youtube zenekarában

A 101 tagú Youtube Szimfonikus Zenekar egyetlen magyar tagját szakértő zsűri választott ki.

Ittas Mikulás tarol a világhálón

Egy mikulásruhába öltözött részeg férfi került fel a világ legnépszerűbb videómegosztójának oldalára.

Szélmalomharcos az interneten


szerző:
2010.10.01. 14:47
Szélmalomharcos az interneten

Cervantes remekművét 2149 részre osztották fel, és az akadémia tagjai valamint önkéntesek adják elő.

Kirúgták a diákokat alázó elöljárót

Az orosz férfi egy iskolalátogatás alkalmával arra kényszerítette a fiatalokat, hogy fekvőtámasz közben csókolják meg a cipőjét.

Egy napnyi videót töltenek fel percenként

A YouTube szerint percenként 24 órányi videóanyagot rögzítenek az internetes megosztó oldalukra.

Videómegosztón faggatták Obamát

Programja népszerűsítésére ismét az internetet használta az amerikai elnök.

Susan Boyle-é a legnépszerűbb videó

Most először tette közzé nézettségi listáját a legnépszerűbb videómegosztó oldal.

Élő U2-koncert az interneten


szerző:
2009.10.20. 08:23
Élő U2-koncert az interneten

A kaliforniai Pasadena Rose Bowl-beli vasárnapi koncertet 16 országban tölthetik majd le a rajongók.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való