KERESÉS search-close

Zalu

18 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Zalu"

De akkor mi legyen az osztrigával?

A kék csapat kicsit magabiztosan kerülgette a kiválasztott osztrigájukat, hiszen még sosem készítettek ilyet. Vajon nyersen vagy egy krémmel megspékelve tálaltak a zsűrinek?

Néha kétszer sem elég nekifutni egy hússütésnek

Anita és Zalu karajjal dolgoztak az első feladatban, azonban a sütőben sütött verzió mellett egy B tervet is kieszeltek. Egy gond volt, mindkét hús balul sült el... vajon a harmadikkal lenyűgözték a zsűrit?

Anita világbajnok tésztája most is győzedelmeskedni fog?

Zalu és Anita határozott tervvel estek neki a szülinapi tortának, ezt látva Zé is benézett hozzájuk lecsekkolni, jó úton haladnak-e!

Ők a Konyhafőnök Junior legjobbjai: íme a top 6!

Hanna, Anita, Anna, Zalu, Áron és Bence! Ők a Konyhafőnök Junior második szériájának döntősei! Vajon mit szóltak, amikor kiderült, ők hatan küzdhetnek a győzelemért? Nyugi, nem álltunk meg itt, még a Finálén is elmerengtünk a gyerekekkel.

Kibővült a sárga csapat: Rozina anyukája is besegített a gyerekeknek

Miután Áronék kapták az előnyt, 10 percre beugrott hozzájuk kuktáskodni Kata. Rozina édesanyja olyan gyorsasággal végzett minden feladatával, hogy Áron nem győzött újabbakat kitalálni neki. Vajon még nagyobb lett így a csapat lendülete?

Anna a sarkára állt: kiosztotta a fiúkat!

A sárgáknál nagy volt a hitetlenkedés, hiszen Áron és Zalu nem igazán akartak hallgatni a konyhafőnökükre, Annára. A kislányt ez egy percig sem érdekelte: végigcsináltatta a srácokkal, amit kitalált.

Zalu tintahalas arancinijei, majonézes remulárd mártással

Izgalmas étel várt a kicsikre z első feladatban: csapatban kellett cannellonikat készíteniük. Kíváncsi vagy, hogyan értékelte a zsűri az ételeket? Lesd meg itt a kóstolást! Ha pedig tippekre vágysz Zalutól, nézd meg a receptjét.

Vajon Rozina miért vetette el, hogy énekesnő lesz? Zalu kiderítette!

Miközben Buda és Balázs kifaggatta a zsűri férfi tagjait, Zalu Rozinát kérdezte a gyerekkoráról és az akkori legnagyobb vágyairől. Ráaádsul, még az is kiderült, hogy Rozina egy igazán izgalmas extrém sport nagy szerelmese.

Csipsz-pánik: Zalu fel-alá rohangált a konyhában!

Csipszet sütni vagy nem csipszet sütni? Ez volt itt a kérdés! Pontosabban az, hogy hogyan is kell tökéletesre sütni őket. Zalunak végül a Séf adott egy tuti tippet, azonban lehetséges, hogy az idő az útjába állt?

Párbaj: vásárolj időre! Mindenre emlékszel a listáról?

Áron és Zalu küzdhettek meg a galériáért egy párbajon. Két dologra volt szükségük: a gyorsaságukra és a jó emlékezetükre. Te mennyi mindent jegyeztél volna meg a bevásárlólistáról?

A sárgák az ellenfelekre hajtottak!

Áron és Zalu nagyon jó összhangban dolgoztak együtt - ezt látva, simaliba volt, hogy miért Zalut választotta maga mellé. Egy kérdés maradt csak: a többiek leosztásánál mi volt a döntő?

Zalu rozmaringos báránybordája

Izgalmas étel várt a kicsikre a második feladatban is: bárányokat készítettek. Kíváncsi vagy, hogyan értékelte a zsűri az ételeket? Lesd meg itt a kóstolást! Ha pedig tippekre vágysz Zalutól, nézd meg a receptjét.

Milyen érzés felmenni a galériára? A továbbjutók megsúgják!

Áronhoz végül Zalu és Peti csatlakozott a galérián. Nemcsak arról meséltek, hogy milyen volt hallani a nevüket az eredményenhirdetésen, de a legnehezebb feladatok és a leginkább várt kihívások is előkerültek.

Robert Downey Jr. vagy éppen Jamie Oliver? Kivel főznének a juniorok?

Nem mindegy, hogy kinek főz az ember, az pedig pláne nem, hogy kivel eszik. A gyerekeket most a nagy kedvenceikről kérdeztük, és persze arról is, milyen menüt készítenének. Vajon színészekkel, sportolókkal vagy éppen séfekkel töltetenének el egy vacsit?

Ó, te buggyantott tojás! Sikerülj már!

Ha Zalu buggyantott tojásra vágyik, akkor nem adja fel! A junior a végsőkig küzdött, hogy a lasagnája mellett ott pihenjen a különleges tojás is. Egyetlen ellenfele volt: az idő!

Zalu: „Jól fel van készülve a konyha”

Zalu 12 éves, Budapesten él a családjával. Azt mondja, ha felnő, szakács vagy mérnök szeretne lenni.

Zalu karamellizált káposztás tésztája

Izgalmas étel várt a kicsikre a második feladatban is: újra kellett gondolniuk a káposztás tésztát. Kíváncsi vagy, hogyan értékelte a zsűri az ételeket? Lesd meg itt a kóstolást! Ha pedig tippekre vágysz Zalutól, nézd meg a receptjét.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való