KERESÉS search-close

Zsolt gazda

73 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Zsolt gazda"

Mi történt a Házasodna a gazda előző évadának szereplőivel?

Hol van már a tavalyi vetés és aratás, és hol vannak a gazdák az előző évadból? Köszönik szépen kiválóan vannak és nagyon jól szórakoznak azon, amikor együtt nézik a vadonatúj, idei évad bemutatkozó adását. A közös mozizásnak Zsolt gazda tápiószentmártoni haciendája ad otthont. A házigazda jogán egy pohár bor mellet értékeli a látottakat. Videóüzenetben elküldték legszebb emlékeiket azok a hölgyek és urak is, akik tavaly jelentkeztek a gazdákra.

Ilyen állatokkal találkozhattok a gazdák, gazdasszonyok tanyáján!

A gazdákban, és a gazdasszonyokban egy közös már biztos van: imádják az állataikat. Örömmel és büszkén mutatták be a házi kedvenceket.

Ilyen társra vágynak a gazdák, gazdasszonyok!

Betti és Böbe gazdasszony, Peti, Pisti, Roland, Sanyi, Szabolcs és Zsolt gazda elárulták, számukra milyen egy jó párkapcsolat és pontosan milyen társat keresnek maguk mellé.

Itt élnek a gazdák, gazdasszonyok! Csodáld meg a gazdaságukat madártávlatból is!

Ismerd meg Betti és Böbe gazdasszony, valamint Peti, Pisti, Roland, Sanyi, Szabolcs és Zsolt gazda környezetét!

Csodáld meg Zsolt gazda erdélyi birtokát madártávlatból is!

Zsolt gazda Zetelakán gazdálkodik. Marháin kívül a vadállatokat is gondozza, ugyanis vadőrként is dolgozik.

Ha úgy érzed, hogy szívesen megismerkednél Zsolttal közelebbről, akkor jelentkezz az rtl.hu/gazda/zsolt oldalon, vagy küldd el Zsolt nevét Viberen a 06 30 995 9595-ös számra!

Zsolt gazda: Ilyen állatok élnek a tanyáján!

Zsolt gazda a marháira kifejezetten büszke, főleg Juliskára, Mariskára és Boriskára – de különleges kapcsolatot ápol a vadonélő medvékkel is.

Ha úgy érzed, hogy szívesen megismerkednél Zsolttal közelebbről, akkor jelentkezz az rtl.hu/gazda/zsolt oldalon, vagy küldd el Zsolt nevét Viberen a 06 30 995 9595-ös számra!

Ilyen társra vágyik Zsolt gazda!

Zsolt gazda olyan társat keres, aki szereti az életet, szereti a természetet és nem esik kétségbe egy kis házimunkától.

Ha úgy érzed, hogy szívesen megismerkednél Zsolttal közelebbről, akkor jelentkezz az rtl.hu/gazda/zsolt oldalon, vagy küldd el Zsolt nevét Viberen a 06 30 995 9595-ös számra!

Ilyen Zsolt gazda ideálja! Te lehetsz számára az igazi?

Ha szeretnéd személyesen is megismerni Zsolt gazdát, akkor kattints és jelentkezz! Adj esélyt az igaz szerelemnek!

Zsolt gazda: „Egy nőnek élete végéig udvarolni kell”

Zsolt az a férfi, aki tanult a hibáiból, és nemcsak a természettel, hanem önmagával is harmóniában él.

Ha úgy érzed, hogy szívesen megismerkednél Zsolttal közelebbről, akkor jelentkezz az rtl.hu/gazda/zsolt oldalon, vagy küldd el Zsolt nevét Viberen a 06 30 995 9595-ös számra.

Nézd vissza a Házasodna a gazda 3. évadának bemutatkozó részét!

Ismerd meg Zsolt gazdát!

Zsolt gazda 45 éves és Erdélyben él, a gazdasága mellett vadőrként is helytáll. Bemutatkozó videójában őszintén vall a múltjáról, és arról, számára mi a legfontosabb egy párkapcsolatban.

Ha úgy érzed, hogy szívesen megismerkednél Zsolttal közelebbről, akkor jelentkezz az rtl.hu/gazda/zsolt oldalon, vagy küldd el Zsolt nevét Viberen a 06 30 995 9595-ös számra!

Zsolt gazdára is rátalált a szerelem, meg is mutatta nekünk kedvesét!

Vasárnap este 18:50-től az RTL Klubon indul a Házasodna a gazda! Két gazdasszony és hat gazda mutatkozik be, akik mindennél jobban vágynak arra, hogy végre megosszák vidéki életüket valakivel. A tavalyi évadból Zsolt gazda elárulta nekünk, hogy ő miként emlékszik vissza a műsorra!

Gazdák karanténban - így éli meg a koronavírus-járványt Niki, Zsolt és Botond

A Föld nevű bolygónak most jó - valahogy ide lyukad mindhárom gazda, akiket korábban a Házasodna a gazda műsorban ismerhettek meg. Zsolt szerint ezekben a hetekben sok kapcsolat megy tönkre és sok jön helyre éppen az összezártság miatt. Niki szerint sokat tanulhatunk a lovaktól, akik nem aggódnak a jövőn. Mindannyian azt mondják szerencsések, hogy a természettel együtt élnek, és hogy a koronavírusjárvány idején is reggeltől estig a szabdban dolgoznak.

Vedd elő a bátorságod és a telefonod! - Jelentkezz!

Azt mondod, nincs időd? Ez csak kifogás! Zsolt gazdának is sikerült, neked is menni fog. Jelentkezz!

Zsolt gazda:

Itt az idő, lépj ki a meleg szobádból és nyiss a világra, hogy rád találhasson a szerelem: jelentkezz az RTL Klub Házasodna a gazda műsorába és találj rá az igazira!

Zsolt gazda megmutatja, hogyan is kell jelentkezni a Házasodna a gazdába!

Új évaddal tér vissza a Házasodna a gazda! Jelentkezz!

Zsolt gazda bikája már megtalálta a csajait – most te jössz!

Új évaddal tér vissza a képernyőre a Házasodna a gazda! Jelentkezz!

Zsolt gazda:

A gazda szerint nem kell szégyellni, ha valaki a mezőgazdaságban dolgozik. Éppen emiatt, ha bárki kacérkodna a jelentkezés gondolatával, ne habozzon, csapjon bele.

Itt tudsz jelentkezni!

Zsolt gazda: „Dobjátok el a vasvillát, és jelentkezzetek!”

Jövőre új évaddal tér vissza a képernyőre a Házasodna a gazda! Jelentkezz az rtl.hu/gazda oldalon!

Zsolt gazda Anikóról: „Hazaviszem, az már biztos!”

Zsolt gazda és kiválasztottja, Anikó exkluzív interjúban mesélnek arról, hogy mit szeretnek a másikban!

Így telt Zsolt és Anikó első közös éjszakája Izlandon!

„Nem vagyunk már gyerekek!” - Zsolt gazda sejtelmesen fogalmazott az első Anikóval töltött izlandi éjszaka után, és a nézők fantáziájára bízta, hogy mi történt a hotelszobában.

Zsolt gazda még a tengeribetegséget is bevállalta Anikó miatt

Annak ellenére, hogy Zsolt hajlamos a rosszullétre, ha hajózásról van szó, bálnalesre vitte Anikót.

Kiderült, hogy Zsolt gazda folytatja-e Anikóval!

Zsolt gazda Európa egyik legszebb és legnagyobb vízesésénél közölte a döntését Anikóval.

A Házasodna a gazda utolsó részében: Misi és Alexa között elcsattan az első csók!

Elérkezett a Házasodna a gazda utolsó része! Kapcsolj október 27-én 18:50-kor az RTL Klubra, és kiderül, melyik gazda találta meg az igazit!

Zsolt gazda megmutatta romantikus oldalát Izlandon

Anikó és a gazda kitárulkoztak egymásnak az utazás során. Zsolt most először megmutatta az érzékeny oldalát és elárulta, miért nyit nehezen érzelmileg mások felé.

Előzetes: Norbi végre megízlelheti Niki ajkait?

A Házasodna a gazda című dokureality-ben 1 hölgy - Demjén Niki - és 4 úr - Berecz Balázs, Bige Botond, Brindzik Zsolt, Szilágyi Misi - a kamerák előtt próbálja megtalálni élete párját. A műsor nem díszletek között zajlik, hanem a gazdák világában, ahol a ház, a kert, az állatok és a föld van középpontban. Ennek köszönhetően - ahogy az 2012-ban már látható volt a Házasodna a gazda első évadában - ez nem egy hagyományos párkereső műsor, mert a társkeresés mellett azt mutatja be, milyen különleges környezete és egyedi romantikája van a vidéki életnek, ehhez pedig kapcsolódnak az állattartással járó teendők és a mezőgazdasági munkák, amihez egy gazdának olyan társat kell találnia, aki kiveszi a részét a mindennapokból.

Zsolt gazda: „Kitti mellett a múltam szól, Anikó mellett az új életem!”

Zsolt gazda meghozta a végső döntést, és hazaküldte az egyik lányt.

Zsolt gazda kikérte a barátja véleményét: „Te melyik lányt választanád?”

Zsolt gazda próbára tette a lányokat: Kittinek és Anikónak ezúttal bálákat kellett rakodniuk. Zsolt ráadásul egy barátját is elhívta a közös programra, hogy kikérje a véleményét a csajokról.

Hűha! Zsolt és Anikó nem mindennapi pózokat próbáltak ki!

Anikó a legkülönfélébb jógapózokat mutatta meg Zsoltnak, aki csak annyit tudott hozzáfűzni a történtekhez, hogy „Húha!” és „Mi lesz még itt?”

Ezt látnod kell! Zsolt gazda reagált a róla írt negatív kommentekre!

Zsolt gazda extra videónkban válaszol és reagál azokra a kommentekre, amiket róla írtak a Facebookozók! Most többek között az is kiderül, hogy a gazda miért csókolta meg Enikőt a hazaküldése napján, és milyen véleménnyel van Nádai Anikóról!

Nagy döntés előtt áll a tápiószentmártoni macsó, Zsolt gazda

Nem alaptalanul nevezik macsónak a tápiószentmártoni Zsolt gazdát. A randikon sokat tett azért, hogy kivívja magának ezt a jelzőt. Zsolt a lányok közül elsőként csókolózott Enikővel a kukoricásban, mégis ő volt az első lány, akit meglepetésre hazaküldött. A vasárnapi adásban láthatják Zsolt nehéz döntését is, kiderül, hogy melyik hölgy felé hajlik a szíve, Kitti, vagy Anikó maradhat nála?

Zsolt gazda jövendőbeli szerelmének nehéz élete lesz?

Zsolt gazda számos hölgy szívét dobogtatta meg, ám kölcsönös érzelmeken alapuló párkapcsolatai végül barátsággá szelidültek. Sokszor verték át, így megváltozott a nőkhöz való hozzáállása.

Zsolt és Anikó végre összebújtak a közös pikniken

Zsolt most Anikót hívta el egy romantikus randira, ahol kettesben lehettek. A pikniken végre nyugodtan tudtak egymásról beszélgetni.

Kitti elmenekült a tehénfejés elől?

Zsoltnak közbejött egy megoldandó feladat, amibe Kittit is szerette volna bevonni. A lány azonban elsőre nem akart belemenni a munkába.

Zsolt és Kitti olajcsere közben simult egymáshoz

A tehénfejős randival nem ért véget a közös programja Kittinek és Zsolt gazdának, hiszen egy barátnak segítség kellett. Így végül Kitti az olajcserében, sőt a traktorvezetésben is kipróbálhatta magát.

Zsolt gazda: „Kitti bugyiját már agyban lehúztam”

Zsolt és Kitti elmentek egy közös strandolásra, ahol hamar közel kerültek egymáshoz.

„Ne szivass!” – Nádai Anikó kiakadt, amikor megtudta, hogy kit küld haza Botond gazda!

A Házasodna a gazda című dokureality-ben 1 hölgy - Demjén Niki - és 4 úr - Berecz Balázs, Bige Botond, Brindzik Zsolt, Szilágyi Misi - a kamerák előtt próbálja megtalálni élete párját. A műsor nem díszletek között zajlik, hanem a gazdák világában, ahol a ház, a kert, az állatok és a föld van középpontban. Ennek köszönhetően - ahogy az 2012-ban már látható volt a Házasodna a gazda első évadában - ez nem egy hagyományos párkereső műsor, mert a társkeresés mellett azt mutatja be, milyen különleges környezete és egyedi romantikája van a vidéki életnek, ehhez pedig kapcsolódnak az állattartással járó teendők és a mezőgazdasági munkák, amihez egy gazdának olyan társat kell találnia, aki kiveszi a részét a mindennapokból. A jelöltek már megvannak, így a gazdákra ősszel izgalmas és romantikus randevúk várnak. Az évad bevezető része a 18-49-es korcsoportban 18,2 SHR%-rel futott.

Extra: Így élte meg Anikó és Kitti Enci hazaküldését!

Zsolt gazda Enikőtől búcsúzott el elsőként. Extra videónkból kiderül, hogyan élte meg a kiválasztást Anikó és Kitti, és milyen véleménnyel voltak a hazaküldött lányról.

Zokogva búcsúzott a lány, akit Zsolt gazda hazaküldött!

Enikő szíve összetört Zsolt döntésétől: nem győzte vigasztalni a zokogó lányt a gazda!

Meglepő fordulat: ki nem találnád, melyik lánytól vett búcsút Zsolt gazda!

Zsolt gazda elbúcsúzott az egyik hölgytől, azonban döntése váratlanul érte a hazaküldött lányt!

Elcsattant az első csók! Zsolt gazda a kukoricásba csábította kiszemeltjét!

Zsolt és Enci eredetileg kaszálni indultak a mezőre, de végül a kukoricásban kötöttek ki egymás karjaiban.

Pikáns jelenet: Zsolt gazda alig bírta levenni a szemét Kitti combjairól!

Zsolt és Kitti első randija rendhagyó módon egy kombájnban történt, az aratás közben pedig igencsak felforrósodott a hangulat a fülkében.

Nézd meg hosszabban Zsolt és Enci romantikus piknikezését!

Íme Enikő és Zsolt gazda romantikus piknikezésének adásba nem kerülő pillanatai!

Hoppá! Forró pillanatok Zsolt gazda kombájnjában!

A Házasodna a gazda című dokureality-ben 1 hölgy - Demjén Niki - és 4 úr - Berecz Balázs, Bige Botond, Brindzik Zsolt, Szilágyi Misi - a kamerák előtt próbálja megtalálni élete párját. A műsor nem díszletek között zajlik, hanem a gazdák világában, ahol a ház, a kert, az állatok és a föld van középpontban. Ennek köszönhetően - ahogy az 2012-ban már látható volt a Házasodna a gazda első évadában - ez nem egy hagyományos párkereső műsor, mert a társkeresés mellett azt mutatja be, milyen különleges környezete és egyedi romantikája van a vidéki életnek, ehhez pedig kapcsolódnak az állattartással járó teendők és a mezőgazdasági munkák, amihez egy gazdának olyan társat kell találnia, aki kiveszi a részét a mindennapokból. A jelöltek már megvannak, így a gazdákra ősszel izgalmas és romantikus randevúk várnak. Az évad bevezető része a 18-49-es korcsoportban 18,2 SHR%-rel futott.

Zsolt gazda szeretett cicáját gyászolja

A Házasodna a gazda Zsoltja kemény férfi, aki sokat harcolt az elemekkel, az időjárás szeszélyeivel, a rossz terméssel. A mindennapok nehézségei sem gyötörték meg ennyire, mint házi kedvencének elvesztése. Könnyeit sem szégyellte a hölgyek előtt.

Zsolt gazda gyászol: megható szavakkal búcsúzott legjobb barátjától a gazda!

Zsolt gazda macskája, Sárkány végleg lehunyta a szemét. Így emlékezik vissza a legjobb barátjának tartott cicájára a gazda!

Megható: így búcsúzott el Zsolt gazda a macskájától!

Zsolt telefonon értesült róla, hogy szeretett cicája végleg lehunyta a szemét. A gazda méltóképpen szeretett volna megemlékezni házi kedvencéről, ezért egy olyan helyet választott végső nyughelyének, ahol ezután is mindig együtt lehetnek.

Zsolt gazda tragikus hírt kapott!

Zsolt gazda telefonon tudta meg, hogy szeretett Sárkánya végleg lecsukta a szemét. 

Drámai fordulat! Könnyekben tört ki Zsolt gazda!

A Házasodna a gazda című dokureality-ben 1 hölgy - Demjén Niki - és 4 úr - Berecz Balázs, Bige Botond, Brindzik Zsolt, Szilágyi Misi - a kamerák előtt próbálja megtalálni élete párját. A műsor nem díszletek között zajlik, hanem a gazdák világában, ahol a ház, a kert, az állatok és a föld van középpontban. Ennek köszönhetően - ahogy az 2012-ban már látható volt a Házasodna a gazda első évadában - ez nem egy hagyományos párkereső műsor, mert a társkeresés mellett azt mutatja be, milyen különleges környezete és egyedi romantikája van a vidéki életnek, ehhez pedig kapcsolódnak az állattartással járó teendők és a mezőgazdasági munkák, amihez egy gazdának olyan társat kell találnia, aki kiveszi a részét a mindennapokból. A jelöltek már megvannak, így a gazdákra ősszel izgalmas és romantikus randevúk várnak. Az évad bevezető része a 18-49-es korcsoportban 18,2 SHR%-rel futott.

Kegyetlen döntés! Őket küldte haza a szívtipró gazda

Zsolt gazda is csak három lányt vihetett magával a tanyájára, ezért négy lánytól el kellett búcsúznia. Most kiderül, hogyan reagáltak a hölgyek!

Teljesen ledöbbentek a lányok, amikor megérkeztek Zsolt gazdához! Ami ott várt rájuk, arra egyáltalán nem számítottak!

Zsolt gazda nem vitte túlzásba a készülődést: egyetlen guriga WC-papíron és egy üres ásványvizes palackon kívül semmi nem volt az otthonában. A lányok elhűltek, amikor meglátták az üres éléskamrát és hűtőt!

Az eddigi legnehezebb döntés: Zsolt gazdának négy hölgytől kellett elbúcsúznia!

Zsolt gazda döntött és kiválasztotta azt a három hölgyet, akinél egy kis lángot érzett a beszélgetés során.

Izzott a levegő Zsolt gazda és a lányok között!

Zsolt gazda hét hölggyel randevúzott, íme a forró pillanatok!

Anikó


szerző:
2019.09.08. 20:18

Enikő


szerző:
2019.09.08. 20:18

Kitti


szerző:
2019.09.08. 20:18
Nádai Anikó: „Mi van már jegygyűrű van a kezeden?” A Házasodna a gazda műsorvezetője furcsállotta Anikó magabiztosságát….

Nádai Anikó kifaggatta a lányokat, miután letelt az 5 perces randiidejük, az egyik hölgy azonban még a műsorvezetőt is meglepte magabiztosságával!

Kimaradt jelenet: izgalmakkal teli útja volt a kiválasztott csajoknak Zsolt gazdához!

Kitti, Anikó és Enikő együtt utaztak le Tápiószentmártonra Zsolt gazdához. Lesd meg, hogy miről beszélgettek a csajok az autóban!

Volt egy levél, ami azonnal megdobogtatta Zsolt gazda szívét!

Zsolt gazda elárulta, hogy mi állt abban a levélben, ami a leginkább megfogta őt! Extra videónkból ráadásul az is kiderül, hogyan készül a rapid randikra a gazda!

Zsolt gazda már alig várja, hogy megismerje a hozzá jelentkező hölgyeket!

Zsolt gazda minden ideje eddig a gazdaság körül forgott, de már izgatottan várja, hogy a kezébe fogja a lányok leveleit, és végre találkozhassunk velük! Házasodna a gazda szeptember 1-től minden vasárnap 19:00-kor az RTL Klubon!

Zsolt gazda üzent a jövendőbelijének: „Azt fogod kapni, amit láttál!”

Brindzik Zsolt videóban üzent azoknak a hölgyeknek, akiknek felkeltette az érdeklődését bemutatkozó videójával!

Ha úgy érzi, ott lehet Zsolt és Ön között az a bizonyos szikra, akkor jelentkezzen a www.rtl.hu/gazda/zsolt oldalon, vagy küldje Zsolt nevét a 06 30 995 9595-ös telefonszámra.

Zsolt gazda 18 éves kora óta mindig párkapcsolatban élt

Zsolt gazdának 18 éves kora óta több hosszabb és rövidebb párkapcsolata volt, de saját bevallása szerint mindben boldog volt. Az utóbbi időben egyedül kereste a boldogságot, de eljött az ideje, hogy családot alapítson!

Ha úgy érzi, ott lehet Zsolt és Ön között az a bizonyos szikra, akkor jelentkezzen a www.rtl.hu/gazda/zsolt oldalon, vagy küldje Zsolt nevét a 06 30 995 9595-ös telefonszámra.

Zsolt gazda: „Ránézek, és tudom, hogy ő kell!”

Zsolt gazda szeretne már családot alapítani, és most azt is elárulta, hogy milyen nőt keres maga mellé!

Ha úgy érzi, ott lehet Zsolt és Ön között az a bizonyos szikra, akkor jelentkezzen a www.rtl.hu/gazda/zsolt oldalon, vagy küldje Zsolt nevét a 06 30 995 9595-ös telefonszámra.

Zsolt gazdának a mezőgazdaság mellett van még egy szenvedélye

Saját edzőterme van Zsoltnak, aki Tápiószentmártonban vezet gazdaságot, de esténként szeret súlyokat emelgetve megizzadni, majd lepihenni. Vagy nem pihenni, hanem élni.

Zsolt gazdának saját konditerme is van!

Zsolt életében a mezőgazdaság mellett a testépítés is fontos szerepet játszik, ráadásul van egy saját konditerme is! Meglestük őt edzés közben!

Ha úgy érzi, ott lehet Zsolt és Ön között az a bizonyos szikra, akkor jelentkezzen a www.rtl.hu/gazda/zsolt oldalon, vagy küldje Zsolt nevét a 06 30 995 9595-ös telefonszámra.

Ismerje meg Zsolt gazdát!

„Nem vagyok az a hétköznapi mezőgazdász gyerek!” - vallja magáról Zsolt. Bemutatkozó videójából többek között az is kiderül, hogyan telik egy napja, milyen lányok fogják meg őt és mik a rossz tulajdonságai.

Ha úgy érzi, ott lehet Zsolt és Ön között az a bizonyos szikra, akkor jelentkezzen a www.rtl.hu/gazda/zsolt oldalon, vagy küldje Zsolt nevét a 06 30 995 9595-ös telefonszámra.

Zsolt gazda: „Szeretnék már családot és gyerekeket!”

Zsolt tetőtől talpig férfi. Aki őt választja, biztos lehet benne, hogy tőle csakis őszinteséget és valódi érzelmeket kaphat. Ha úgy érzi, ott lehet Zsolt és Ön között az a bizonyos szikra, akkor jelentkezzen a www.rtl.hu/gazda/zsolt oldalon, vagy küldje Zsolt nevét a 06 30 995 9595-ös telefonszámra. A tápiószentmártoni sármos gazda az Ön jelentkezésére vár!

Zsolt gazda: Ilyen állatok élnek a tanyáján!

Extra videónkból kiderül, milyen állatokkal találkozhat Zsolt gazda tanyáján!

Ha úgy érzi, ott lehet Zsolt és Ön között az a bizonyos szikra, akkor jelentkezzen a www.rtl.hu/gazda/zsolt oldalon, vagy küldje Zsolt nevét a 06 30 995 9595-ös telefonszámra.

Így telik Zsolt gazda egy napja!

Zsolt gazdának reggel 5 órakor indul a napja. Mindig tervek alapján indul neki a napnak, a kávé pedig sosem maradhat ki a reggeli rituáléjából!

Ha úgy érzi, ott lehet Zsolt és Ön között az a bizonyos szikra, akkor jelentkezzen a www.rtl.hu/gazda/zsolt oldalon, vagy küldje Zsolt nevét a 06 30 995 9595-ös telefonszámra.

Csodálja meg Zsolt gazda tápiószentmártoni tanyáját madártávlatból!

Zsolt gazda Tápiószentmátonban lakik 25 növendékkel és 50 tehénnel a tanyáján. Nézze meg a tanyát madártávlatból!

Érdekesség: Tudta, hogy Tápiószentmártonban született a „csodakanca” néven is emlegetett Kincsem, a magyarországi lósport legsikeresebb versenylova?

Ha úgy érzi, ott lehet Zsolt és Ön között az a bizonyos szikra, akkor jelentkezzen a www.rtl.hu/gazda/zsolt oldalon, vagy küldje Zsolt nevét a 06 30 995 9595-ös telefonszámra.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való