KERESÉS search-close

Zsolti

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Zsolti"

Ádám tanult a hibájából, és rájött, hogy a barátság a legfontosabb!

Zsolti azért jött az Anikó Show-ba, hogy kibéküljön egy régi jó barátjával. A fiú és gyerekkori barátja között azért romlott meg a kapcsolat, mert Ádám és Zsolti volt barátnője kavartak egymással. Zsoltit a mai napig bántja a dolog, Ádám pedig ha tehetné, visszacsinálná az egészet...

Szabó Zsófi elárulta, mikor szeretne kisbabát!

Szabó Zsófi meglátogatta Mikikééket az új Reggeli stúdióban. Zsófi elmesélte, mennyire boldog feleség, és kiderült, hogy hamarosan befejezik a Nyíregyháza és Pest közötti ingázást, ugyanis Törökbálinton építkeznek.

Zsolti nagyon kibontakozott Évi főzése közben

Amíg Évi a húsokkal küzdött, Zsolti megpróbált szóba elegyedni a lánnyal. Zsolti kedvet kapott ahhoz is, hogy elmenjen Évivel egy rock koncertre, aztán felajánlott neki egy mikrobuszt is, de nem sikerült elvonnia Évi figyelmét...

Ilyen az, amikor Zsolti növeli a csapásszámot

Íme egy összeállítás Zsoltiról, aki hallgatott Adrira, és növelte a csapásszámot. Lebontotta a fél konyhát, volt ideje dalra fakadni, és igyekezett egyszerre több dolgot csinálni.

Zsolti művészeti válságba került főzés közben

Zsolti kicsit kiborult a pirospaprikától, Adri pedig a májas hagymás trutyit látva úgy döntött, újrakezdik a főzést, ugyanis a libamáj májkrémmé alakult át.

Zsoltin kifogott az aprítógép

Adri rájött, hogyha Zsolti aprítógéppel dolgozik, egy csomó időt nyernek. Zsoltin aztán kifogott az aprítógép, ugyanis nem jött le a teteje, aztán szerencsére megoldotta ezt a bonyolult feladatot.

Adri gratulált Zsoltinak a teljesítményéért

Zsolti szerint a második főzés egy fokkal jobban ment, csak az volt a baj, hogy magas hőfokon izzott a libamáj. Zsolti azt mondja, könnyebben megtalálta a konyhai alkatrészeket, mégsem kapott kedvet a főzéshez.

Zsolti a paprikáról:

Bence arról faggatta Zsoltit, milyen csajok jönnek be neki. Miközben Zsolti az ideáljairól mesélt, elkezdte szórni a pirospaprikát, de szerinte Adri rosszul instruálta, ugyanis ennyi paprikával egy házat ki lehetett volna festeni.

Zsolti:

Zsolti szerint kicsit felsültek a konyhában, és Andi szerint jobb is lehetett volna. Zsolti szívét-lelkét beletette az ételbe, és nagyon reméli, hogy ez elég lesz a győzelemhez.

Adri:

Zsolti jellegzetes mozdulattal kereste a konyhában lévő dolgokat. Állítása szerint azért választotta ezt a módszert, mert amíg keresgélt, Adrinak volt ideje instruálni, bár a lány elégedett volt Zsolti tempójával.

Zsolti szerint Adrienn borzasztóan irányít

Adri azzal volt elfoglalva, hogy a cukkiniprósza ne legyen gancás, Zsolti pedig totál kiakadt azon, hogy Adrienn hogyan instruál, és azt mondta, hogyha az unokatesója a munkahelyen is így irányítana, felmondana.

Zsolti furcsán érezte magát a konyhában

Zsoltinak érdekes közeg volt a konyha, hiszen otthon nem szokott főzni. Bence megkérdezte tőle, felismeri-e a konyhai kellékeket, Zsolti pedig egyből felismerte a pirítót.

Vivi:

Vivi pityeregve ébredt, és nagyon hiányzott neki Zsolti közelsége. Nemcsak neki, de Krisztiánnak is ez volt az első éjszakája Mici nélkül, Dávid pedig a győzelem ellenére együtt tudott érezni a többiekkel. Vivinek még azt is felajánlotta, hogy főzzenek valamit együtt, vagy tanítsa meg, hogyan kell a linzer tésztáját csinálni, de főzés helyett Vivi egyedi praktikával próbálta meg eltűntetni a szeme alatti karikákat.

Somát is megríkatta Zsolti búcsúja

A villalakók mindent megtettek, hogy felvidítsák Vivient: Dávid elmesélte neki, hogy Patrik igent mondott Zsoltinak, Soma pedig megengedte a lánynak, hogy vele aludjon. Később a stúdióból kapcsolták Zsoltit, aki elköszönt Vivitől, de a búcsút Soma sem bírta ki könnyek nélkül.

Vivi teljesen összezuhant Zsolti kiesésétől

A Párbajról Dávid tért vissza győztesen, Vivi pedig teljesen összeomlott. A lány a sok sírástól még el is hányta magát, Soma pedig megígérte neki, hogy bármi legyen, rá mindig számíthat!

Krisztián Dávidnak:

A műsor elején kiderült, hogy Mici kapta a legkevesebb szavazatot, így neki kellett Párbaj nélkül elhagynia a Villát. A játékosok egyből elkezdték találgatni, hogy hány szavazat lehet a százalékok között. Amíg Dávid és Zsolti a végső összecsapásra készültek, Krisztián Mici távozása miatt szomorkodott.

Vivi:

Vivi megköszönte Zsoltinak, hogy annyi szépet és jót tanított neki, és elmondta, hogy az ő életében Zsolti egy nagyon különleges szerepet tölt be, és imádta vele az egész villalétet, mert ő tartotta benne az erőt!
 

Zsolti és Dávid barátot, Mici szerelmet talált a Villában

Elérkezett a hármas Párbaj előtti utolsó éjszaka, és a búcsú ideje. Mici ráhagyta Krisztiánra a plüss nyusziját, és azt tanácsolta neki, hogy ha kiesik, csak magára koncentráljon. Zsolti búcsúajándékkal is készült Vivinek, és arra kérte, hogy ha kint marad se törjön össze. Ati és Dávid a szaunában búcsúztak egymástól, és bíztak abban, hogy másnap együtt folytathatják a napi rutint.

Vivi, a legstresszesebb villalakó újra akcióban!

Miközben Vivi pakolta Zsolti cuccait, Soma újra akcióba kezdett, és poénkodással próbálta oldani a feszültséget. A srác rosszkor szólalt meg, ugyanis Vivi nagyon feszült volt a közelgő Párbaj miatt. Később Zsolti beszélt a lánnyal, és megígértette vele, hogyha kiesik, akkor sem törik össze!

 

A villalakók lélekben már készültek a Párbajra

A hármas Párbaj előtt Mici, Zsolti és Dávid próbáltak lelkileg felkészülni a küzdelemre. Mindhárom villalakó rosszul aludt az éjszaka, és nagy izgalommal várták, mit hoz majd az este.

Csoportos reszelés a Villában!

Zsolti Vivient, Mici Krisztiánt, Dávid pedig Atit reszelte hátulról. Hogy mi történt a Villában, és mi vezetett idáig, az a ma esti összefoglalóból kiderül!

A párbajozókból eladható termékek lettek!

A párbajozók elcsendesedtek, a feladat most a többieknél volt: el kellett mondaniuk, miért nem érdemes a VV-árukat megvenni. Kritika és tévéshop egyben!

A villalakók kaptak egy kis kényeztetést

Az egész Villa a fotózásra készült, és most az edzések után jöhetett egy kis kellemes szieszta is: fogfehérítéssel és arcápolással.

Dávid Zsoltinak:

Végül Dávid is elmondta a véleményét. Amiből a leginkább elege volt? Hogy Zsolti mindig oda nem illő érzelmi szálakkal tereli a témát.

Zsolti Miciről:

Miután Mici otthagyta a kampány pultot, Zsolti következett, aki Mici ellen szólt. Sok minden előjött: egyéniség, külsőség, mások megbántása... ennek is vita lett a vége.

Micinek elege lett Zsolti szóforgatásából

A párbajozók kivonultak a pulpitushoz, és elmondták ellenfelük legnagyobb hibáit. Mici Zsolti ellen kampányolt, ezt persze Zsolti nem hagyta szó nélkül.

A villalakók választották, jöhetett a haditanács

A villalakóknak három párbajozó közül kellett választania: Mici, Zsolti és Dávid mellé sorolhattak be. Miután kialakultak a támogató csapatok, jöhettek a Párbaj-megbeszélések.

Akkor most Gina melyik párbajozó mellé áll?

A Kihívás után mindkét csapatban akadt némi feszültség, az ok pedig ugyanaz volt: Gina. Senki sem értette, miért hagyta maga mögött Miciéket, egyedül Zsolti támogatta, mert átérezte a helyzetet.

A villalakók kritikáikkal sokkolták egymást!

Mici és Zsolti csapata is őszintére vették a figurát, és leírták mindenkiről, hogy miért nem lehetnének modellek. Ment a kritika-áradat, és persze a legerősebbek nagyon betaláltak.

Vivi kikészült: Zsoltis Sufnit akart!

Hiába élvezte mindenki a vicces feladatot, Vivien nem bírta elviselni, hogy a kecske nem az ő salátájukat választotta. Zsoltival akart a Sufniban lenni. Annyira felhúzta magát, hogy még legjobb barátja se tudta lenyugtatni.

Ricsi, a kecske döntött a Sufni sorsáról!

Eldönttetett, hogy ki alhat a Sufniban a Párbajig: Ricsi, a kecske választott! A villalakóknak salátákat kellett készítenie, és amelyiket lerabolta a kis állat, az győzőtt. Végül Miciék ugrálták körbe boldogságukban Ricsit.

Zsolti Dávidot hívta ki: ő lett a harmadik párbajozó

Mielőtt Zsolti nekikezdett volna az indoklásnak, megkérte a barátja kezét! Utána viszont jöhetett a Kihívás! Végül Dávidot választotta, így Micivel ők hárman párbajoznak majd egymással.

Mit gondol Mici és Zsolti a hármas Párbajról?

Zsolti még sosem érezte magát ennyire bátornak, és úgy érzi bizonyított. Mici abban látja a Zsolti-ellentétet, hogy két dudás nem fér meg egy csárdában.

Mici mindenképpen Zsoltit hívta volna ki?

Miután a villalakók visszanézhették, hogyan is jutottak el a mai Kihívásig, Bence megkérdezte a két párbajozót a hármas Párbajról és az esélyekről.

Közkívánatra: Ricsi, a kecske visszatért a Villába!

A nézők tegnap úgy döntöttek, hogy Ricsi, a kecske döntse el, kié legyen a Sufni. Az esti adásból kiderül, kire voksolt a négylábú.

Íme az ezerarcú villalakók!

A villalakók gőzerővel készülnek a fotózásra. A videóból nemcsak az derül ki, hogy milyen fejet vág Zsolti, amikor elveszik a kiskutyája, de azt is láthatod, hogyan pózol Mici zombiként.

Dávid Zsoltinak:

Az összecsapás utolsó felvonásában még inkább előjött a Dávid-Zsolti ellentét, ami még a box meccs után sem ért véget!

Elszabadultak az indulatok a Villa-box közben

Ahelyett, hogy Vivi és Krisztián durrogtatták volna a szó-bombáikat, annyira nagy lett a feszültség és annyi sérelem jött elő, hogy a ringen kívül ülők is beleálltak a vitába.

Vivi és Krisztián beléptek a hármas Párbaj előarénájába

Zsolti és Mici is választhatott egy embert maga melé, akik őket képviselve ringbe szállnak. Vivire és Krisztiánra esett a választásuk, miután mindketten bevonultak, indulhatott is a szópárbaj első menete.

Na, ki a legnagyobb pózer a Villában?

Mindegyik villalakó bevonult a Sufniba, hogy bebizonyítsák, nekik aztán számtalan arcuk van és mindent képesek lereagálni. Persze, a társaik kintről figyelték őket, röhögve.

Krisz sosem jön zavarba, ha pózolnia kell

Amikor Mici és Krisztián is odahuppantak a Sufnia, hogy pózoljanak, Krisznek győzködnie kellett Micit, hogy lazuljon már el egy kicsit. A végére mindketten belejöttek, a kintiek nagy zavarára.

Dávid magát érzi a legesélyesebbnek!

Dávid és Krisztián elmerültek az esélylatolgatásban, hogy vajon Zsolti kit hívhat majd ki. Közben Zsolti is ezen pörgött, hiszen erről álmodott, és nem volt túl jó élmény.

Viviék bűnbe estek a nagy fogyókúrázásban

Miközben a fiúk nagyban gyúrtak odakint, hogy fittek legyenek a hétvégi fotózáson, Gina és Vivi folyamatosan a nassolás miatt szenvedtek. Végül feladták, és becsempészték a csipszet a szobába.

KvízKedd: Krisztián győzelmétől a Kihívásig

Ha nyomon követed a ValóVilág powered by Big Brother adásait, ezt a kvízt pont neked találták ki! Minden kedden próbára teheted tudásod! Ha rajongsz a műsorért, és alig várod az esti összefoglalókat, ne habozz, töltsd ki kvízünket, és kiderül, mennyire figyeltél!

Vivi egy rózsaszín unikornist kapott ajándékba!

Mikor Vivien visszatért a Villába, Zsolti épp kint cigizett. A lány egy hatalmas plüss unikornist szorongatott, és átadta Zsoltinak az ajándékát, amit barátnője küldött neki. Gina aztán egyből lecsapott volna a lány csillámpónijára...

Vivien megmutatta a munkaidő alatt készült szürrealista fotókat!

Vivi és Zsolti csináltak pár vicces fotósorozatot Zsoltival, a lány pedig elmesélte, hogy melyik kép minek a jegyében készült.

Amíg Vivi a boldogságban úszott, Zsolti a könnyekben

Vivi nagyon örült a levélnek, ami arról szólt, hogy hamarosan találkozhat a legjobb barátnőjével. Soma és Gina kifejezetten örültek Vivi boldogságának, a lány legjobb villabarátja, Zsolti azonban cseppet sem volt vidám.

A hatodik Párbajon 3 villalakó csap majd össze!

Közeleg a végjáték, így az események is felgyorsultak ValóVilág powered by Big Brotherben!

Eljött a sorversenyek sorversenye!

Zsoltiék egy olyan versenyt akartak összehozni a társaiknak, amiben egyesítik az eddigi sorversenyek legtöbb feladatát. A párosok estek-keltek és úsztak a trutyiban rendesen.

Gina és Mici között kitört az igénytelenség-harc

A villalakóknak meg kellett szavazniuk a legeket. A legönzetlenebb vagy a legszexibb még nem okozott gondot, amikor azonban a legigénytelenebb Soma és Mici lettek, Mici teljesen kiakadt - főleg Ginára, aki poénból szavazott rá.

Zsolti és Vivi nem bírtak együtt szerkeszteni: civakodás lett a vége!

A szerkesztői pozícióba most Zsolti és Vivi ülhettek be, azonban eltérő lelkesedéssel várták a kihívást. Miközben Zsolti ezerrel agyalt a feladatokon, Vivit inkább hagyta sminkelni. A feszkó ezután robbant ki közöttük.

Vivi és Zsolti óriás fülekkel gyűjthetik a legújabb pletykákat!

Miután a villalakók megválasztották a legtöbbet csicsergő, pletykálkodó társaikat (Vivit és Zsoltit), jöhetett is a "jutalom": izgi fejfedők, pontosabban fülfedők kerültek a kiválasztottak fejére.

A lányok igazi sör-hangulatba kerültek!

A sorversenyek harmadik és egyben utolsó feladatában Vivi és Krisztián próbáltak a győzelemig egyensúlyozni, a lányok azonban elökörködték és inkább a sörre koncentráltak.

Mici és Krisztián között elszabadultak az indulatok!

Mici teljesen kiakadt Krisztiánra, miután az kiverte a kezéből a sört: elege lett belőle, hogy folyton parancsolgat neki. A szerelmes civakodásból végül óriási vita kerekedett.

Vajon kik lettek a Villa sörpong mesterei?

A sorverseny második feladata egyesítette az alkoholt és a lyukérzéket: a sörpongban a lányok nem igazán jeleskedtek, cserébe viszont mindannyian elmerülhettek egy picit az alkoholban.

Vivi:

A fiúk és a lányok sorversenyen mérték össze az erejüket és az első feladatban rögtön ügyeskedniük kellett: jött a zsákban futás. Vivinek már maga a zsák is nagy problémát jelentett!

A villalakók egymás bőrébe bújtak!

Mindegyik versenyzőnek valaki másnak kellett beöltöznie. Volt nagy öröm és vihogás, szeximitálás és DiCaprió-féle alakítások is. A végén mégis Zsolti hozta mindenkire a frászt egy Gina-féle pánikroham/kiakadással.

Dávid és Ati balhét akartak! Vajon összehozták?

Dávid és Ati ültek a szerkesztői székekbe, és mindenképpen akartak egy kis feszkót a villalakók között, szavazást rendeltek el: vajon ki a legbefolyásolhatóbb? A végén nem a kiválasztott drámázott, másnál rúgták el a pöttyöst ezzel a feladattal.

Zsolti:

Miután Vivi Micit választotta meg a legsunyibb villalakónak, Zsolti újra beszólt Micinek, és újabb szócsata következett, Zsolti szerint ugyanis a szőke lány befolyásolja a villában élőket...

Zsolti és Mici azon vesztek össze, hogy ki fogott több...

Zsolti reggel "felkóstolta" Micit, hogy ne nyúlja le a cuccait, Mici pedig nem hagyta annyiban, és hatalmas vita kerekedett. Szóba jöttek a kozmetikumok, Zsolti férfiassága, és az is, hogy kinek mennyi pasival volt dolga. Soma és Gina nagyon élvezték a show-t, aztán ők is kedvet kaptak a vitához...

A villalakók döntöttek: Zsolti a legsunyibb villalakó!

A játékosoknak arról kellett szavazniuk, ki a Villa legsunyibb embere. Mici, Ati, Dávid és Krisztián Zsoltira tették a jelüket, amit a fiú nehezen viselt, és úgy érezte, hogy egy elég durva lejárató kampány folyik ellene..

 

Zsolti lefülelte Gina és Mici beszélgetését

Miután véget ért Mici és Krisztián műszakja, egyből csatlakoztak a többiekhez. Mici már alig várta, hogy elmondhassa Ginának, mi a véleménye a lány ide-oda csapongásáról, ezért a zuhany alatt kezdett bele nézeteinek kifejtésébe. A lányoknak arról azonban fogalma sem volt, hogy a nappaliban üldögélő Zsolti mindent hall.

Soma egy doboz barnítót kapott az arcába

Mici és Krisztián azt találták ki, hogy a villalakók játszanak felelsz, vagy merszet. Zsolti feladata az volt, hogy egyen meg egy nyers tojást, Dávid lebarnította Soma arcát, Krisz és Mici viszont unták a műsort, és inkább mást csináltak volna...

 

Ati a gongolást élvezte, Vivi pedig a kukkolást

Dávid és Ati voltak az első szerkesztők. Ők egy ügyességi versennyel mozgatták meg a többi villalakót, és Ati kifejezetten élvezte, hogy nézheti a játékosok "szenvedését."

A villalakók bojkottálták Vivi és Zsolti feladatát?

Zsolti és Vivi azt a feladatot adták a többieknek, hogy utánozzanak egy ex-villalakót. A játékosok eleinte nem akarták megcsinálni a feladatot, később azonban duzzogva ugyan, de végrehajtották.

 

Kezdetét vette a Villa a Villában hét!

Hétfőn kezdetét vette a ValóVilágba ágyazott ValóVilág! A villalakók a következő napokban párokban fogják irányítani a játékot, és nemcsak a ValóVilág powered by Big Brother szereplőiként lesznek jelen, hanem ők lesznek a műsor szerkesztői is!

Vivi és Zsolti visszafoglalták főhadiszállásukat

Mici és Krisztián a Sufniban ébredtek a győztes Párbaj után, azonban amikor bementek a konyhába reggelit csinálni, Zsolti és Vivien berohantak a Sufniba, és visszafeküdtek aludni.

 

Vivi:

Zsolti és Vivi arról beszéltek, hogy mennyire fog nekik hiányozni Tivy, aztán Mici megzavarta a beszélgetésüket. Mici megpróbálta tisztázni a kapcsolatukat, Zsolti pedig újra támadásnak vette a lány közeledését, és kijelentette, hogy ő csak akkor szeretne a Micivel beszélgetni, amikor mindkettőjükön kendő van.

Zsolti Krisztiánt várta vissza a Párbajról?

Miután Krisztián győztesen tért vissza a Villába, Mici örömében, Soma pedig bánatában pityergett. Zsolti aztán újra megvillantotta taktikus énjét, és elmondta Krisztiánnak, hogy érezte, hogyan fog végződni a Párbaj.

Tivy Zsoltinak:

Soma egy különleges keresztpacsival köszönt el villabéli legjobb barátjától, és azt tanácsolta neki, vegye poénosra a figurát. Tivy búcsúzóul annyit kért Zsoltitól, hogyha kiesne a játékból, akkor vigyázzon Sománszkire.

Zsolti vissza akarja kapni a régi Krisztiánt

Zsolti a Párbaj előtt szerette volna tisztázni Krisztiánnal a kapcsolatukat. Zsolti elmondta, hogy mióta Krisz állandóan Micivel lóg nagyon megváltozott, és szeretné visszakapni azt a Papit, akinek női ruhában táncolt.

HetiKlasszikusok 11. felvonás - a

A ValóVilág powered by Big Brother tizenegyedik hete nyitotta meg kapuit. Minden héten jelentkezünk a villalakók legjobb aranyköpéseivel, felelevenítve az elmúlt napok történéseit. Bár igyekszünk minden szállóigét és elszólást összegyűjteni, ha eszetekbe jutna még olyan, ami nem szerepel a listán, akkor bátran írjátok meg hozzászólásba! Nincs más hátra, mint előre: jöjjenek a legjobb szállóigék!

Kié lesz a Sufni? Kitört a balhé a szavazás előtt!

A sufni központi téma lett! Jött is a levél: szavazzák meg, ki alhat ott a Párbajig. Ezek után kitört a balhé Zsolti és Mici között. A villalakók a szavazáson Krisztiánék mellé álltak, és rájuk voksoltak, hogy együtt lehessenek.

Mici lefoglalózta maguknak a Sufnit

Mici a Kihívás előtt már attól félt, hogy vagy ő vagy Krisztián megy párbajozni Tivyvel, ezért Vivinél bekérdezett: megkaphatnák-e addig a sufnit? Közben megkezdődött a találgatás és a puhatolózás Tivy-nél is.

Krisztián vezetőnek született?

Eljött megint a nagy döntések pillanata: Krisztiánnak kellett levezényelnie a rendeléseket. A villalakók pedig hangosak és makacsak voltak, ha a saját cuccaik kerültek szóba...

Zsolti Vivinek:

Vivi és Zsolti csúnyán összevesztek egymással, és megint nem beszéltek a másikkal. Végül Vivi ment oda a barátjához, hogy megbeszéljék az egészet. A végére Vivi rájött, hogy mit is jelent önzőnek lenni.

Tivy megjósolta, ki nyeri a ValóVilág powered by Big Brothert!

Tivy megjósolta, hogy ki fogja megnyerni a játékot, és ki hányadik helyen fog kiesni a ValóVilágból.

Zsolti eldalolta Viviennek a kedvenc dalát, ami úgy érzi, róla szól!

Vivien a Sufniban kényeztette Zsoltit, a fiú pedig egy ismert Tóth Gabi dalt énekelt. Bár először Vivi befogta a száját, hogy hallgasson el, a végére megtetszett neki Zsolti hangja, és elkezdte élvezni az előadást.

Vivi

Vivien elosztotta a lányokat, és elég mohónak bizonyult, ugyanis rá három fiú jutott, míg a másik két lányra egy, vagy a legjobb esetben kettő.

Tivy szerint lehet, hogy a Föld kocka alakú

Tivy arról mesélt Zsoltiéknak, hogy régen azt hitte, a Föld kocka alakú, most azonban már tudja, hogy a Föld kör alakú.

Zsolti az alvó Tivy lábán élte ki művészi hajlamát

Miközben Tivy aludt, Zsolti úgy döntött, hogy kihasználja a helyzetet, ezért barnító krémmel rajzolt a lábára, ráadásul nem is akármit...

Dávidnak elege lett: lázadni akart földrajz órán!

Dávidék feleltek először a világtérképnél, azonban csak négyest kaptak Zsoltival. Amikor később rájött, hogy mindenki ugyanezt a jegyet kapja, lázadni akart a tanár úr ellen.

Zsolti és Krisz végre kibeszélték magukból a feszültséget?

A titkos szavazás alatt, Zsolti rögtön tudta, hogy Krisztiántól kapta a "legelviselhetetlenebb" szavazatot. Miután mindenki kitombolta magát, elvonultak, hogy kettesben megbezsélhessék, miért is van harag kettejük között.

Elszabadultak az indulatok a titkos szavazáson!

Ki a legszerethetőbb? És a leggyávább? A legelviselhetetlenebb? Hiába zajlott titokban a szavazás, az eredmények hallatán nem kis feszültség alakult ki a Villában.

Szekrényre fel! A villalakók estek-keltek!

A nap végén jöhetett egy kis testmozgás a Villában. A feladat szekrényugrás volt, és már az első próbálkozónál (Krisztiánnál) kiderült, hogy nem lesz ez egy könnyű menet.

Soma nyerte meg a csínytevés versenyt?

Töri órán elszabadultak az indulatok és a csínyek Zsolti és Soma között, aminek a tanárúr vetett véget. Zsolti ezen annyira fennakadt, hogy inkább önszántából kivonult az óráról, utána pedig beolvasott Somának.

Taj Mahal vagy a Fehér Ház? A villalakók villantottak föci órán!

Földrajz órán a műemlékek kerültek a középpontba, ami a villalakóknak nem kis problémát okozott. Kisebb küzdelmek zajlottak a táblánál, amikor a tanárúr bekérdezett.

Kifogás kellene a késésre? Vivi segít!

Vivi alig bírt kikelni az ágyból, annyira fáradt volt, így el is késett a matek óráról. Amikor a tanárnő rákérdezett miért, nem habozott: nem ment rá a nadrágja. Ezek után jöhettek a matek-ásítások és a hely csereberék.

Soma ágya alrébb vándorolt! Na, de hol lehet?

Tivy úgy döntött, hogy miközben a barátja a nappaliban tanult, eldugják az ágyát. A sötétben Soma meglepetten nézett körül, sehol se találta a helyét. Végül mindenki röhögésben tört ki, még ő is.

VV Zsolti: A Valóravált álom

A villalakók azt a feladatot kapták, hogy írjanak egy verset egy társukról, vagy társaikról. Zsolti úgy döntött, mindenkiről ír pár sort.

Első lecke az iskolában: használd a józan paraszti eszedet!

A villalakók sikoltozva fogadták a hírt, hogy kezdődik az várva várt iskolahét. Laci bácsi érkezett hozzájuk először, aki nemcsak az irodalmat fogja megtanítani a diákoknak, de ő lesz az osztályfőnökük is.

Tivyt kizavarták az első matek óráról

Megérkezett a matek tanárnő a Villába, és kezdetét vette a szintfelmérés. Tivy elmondta, hogy a matek sosem állt közel hozzá, de nem ez volt a legnagyobb baj, ugyanis az ostorlábú folyamatosan csibészkedett, piszkálta társait, ezért a tanárnő kiküldte őt az óráról.

Zsolti örül, hogy Soma és Evelin egymáséi lettek

Soma azt fejtegette, hogy aki mögé eddig Tivy, Vivi és ő beálltak a Párbajok előtt, az kiesett a játékból. Ezek után Soma színt vallott Zsoltinak, és elmondta neki, hogy Evelinnel többször szexeltek a Villában, és csak tiszteletből nem mondta el neki eddig.

 

Zsolti érezte, hogy Ati nyeri a Párbajt

Zsolti a Sufniba hívta Atit, és elmondta neki, hogy felírta a győztes nevét egy lapra. Zsolti számításai bejöttek, ugyanis valóban Ati tért vissza győztesen, Soma pedig megfogadta Tivynek, hogy Evelin miatt végigcsinálja a játékot.

Soma teljesen összetört Evelin kiesésétől

Soma nem az udvaron, hanem a hálóban várta a győztes párbajozót, és azt remélte, Evelin tér vissza a Villába. Amikor meghallotta Dávid ordibálását, akkor már tudta, hogy Ati győzött a Párbajon...

Mici megmentette a kizárástól Krisztiánt

Krisztián nem akarta felvenni a hazugságot szimbolizáló gumi orrot, mert nem akart bohócot csinálni magából. A macsó megkapta a második figyelmeztetést is, és kapott tíz percet, hogy végrehajtsa ezt a "feladatot". Végül Krisztián az utolsó fél percben felvette a műanyag orrot, így megúszta a halmazati büntetést.

Krisztián hazudozása kiverte a biztosítékot a Villában

A ValóVilág egy taktikai játék, azonban szigorúan tilos valótlant állítani a riportszobában történtekről. Krisztián ezt a szabályt megszegte, ezért egy hazugságot szimbolizáló orrot kell viselnie. A történteket Zsolti nem hagyta szó nélkül, és kendőzetlenül elmondta véleményét Krisztiánnak, ugyanis szerinte ezzel a történettel a gumi orr a legkisebb probléma.

Zsolti konkurenciát lát Miciben?

Zsolti cseppet sem nézi jó szemmel, hogy Krisztián megcsalja a barátnőjét, miközben ő a korrektség zászlós hajója. A problémát tetézte, hogy este a hálóban Mici és Krisztián újra akcióba kezdtek, a többiek viszont alig tudtak aludni a paplan alól kiszűrődő hangoktól.
 

Meglepő fordulat: Zsolti és Mici egymásban tartották a lelket

A második fordulóban a tűréshatárukat tesztelték a párosok, egy jeges tálban kellett minél tovább lent tartaniuk a kezeiket. Vivi nem bírta sokáig, így hamar kiestek. A végén a Dávid-Ati, Mici-Zsolti páros küzdött a bilincs-szabadulásért.

Zsolti Viviről:

Senki sem alhatott túl sokat Vivi hisztije miatt, ezért nem volt túl a hangulat reggel. Zsolti komolyan elgondolkodott, meddig bírja ezeket a kiborulásokat. Közben Soma próbálta megbezsélni a dolgot Vivivel.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való